A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Melánia,
akkor most már hangosan örülök...de még nem gratulákok....:-)))

Katám, pusszancs...

Az újaknak üdvözlet!:-))))))))))

Rencsi,
az az igazság, hogy ez az én lelkemnek sokkkk lett volna. Még új vagyok a Dévainál, de ezek után el sem gondolkodom azon, hogy nála maradjak-e terhesgondozáson.

Viszont nekem ma kellett hívnom a kenet miatt...és pozitív lett:-/ kicsit hasba ütött a dolog, mert ilyen még nem volt. Azt kérdezte, hogy van -e gyógyszerem...és mivel még sose volt, mondtam neki, hogy nem. 29.-én mehetek hozzá receptért:-/ Szóval a mi kezdésünk most már biztosan novemberre tolódott:-/

Sajó,
kedves ne mérgelődj az elszált üzi miatt....most, ha leírod újra, biztosan jobb lesz....de azt előtte szövegszerkesztőben tedd...nehogy elszálljon...

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Helló.

Átsétáltam anyumékhoz,ott hawaioztam eddig.

Katám:az első tesztem 10-es érzékenységű volt amit itt rendeltem a neten esthajnaltól.a következő szint úgy csak 25-ös.
Ma meg volt a Gabriel.Tudod,ő is egy ANGYALKA. :wink:
Remélem küldöd reggel a sms-t!
csíkerősítő++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

mondrooka:apánk nem árulta el hogy milyen gyógyszer kell rá???
Nem tudod valakivel hamarabb felíratni? sima nődoki mondjuk???

gmelcsi:hogy vagytok????
csomee:mindjárt nézem. :lol: Hogy van Kitti????

Kép
Kép
melánia

csomee:megnéztem. :lol: Köszönöm!!! Megcsinálom hétvégén szerintem!!

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy ilyen jó hirekkel tudtatok jönni!
Melánia, Kata nagyon ügyesek vagytok! Drukk továbbra is és még nem gratulálok, csak örülök! :lol: :lol: ++++++++++++++++++++

Kata: Megérte, hogy nem jöttél, bár én hiányoltalak, hogy mi történt, senki nem tájékoztatott. :( De ennek a hirnek nagyon örülök! :lol: ++++++++++++++++++++++

puszi mindenkinek!

Októberben is jó széria lesz! Ez tuti! :wink:

modrooka, hogyan kell elöször a szövegszerkesztőbe tenni?
emerenc

Emerenc!
Én is úgy gondolom, hogy "megérte". Az egyik ismerősömnek bejött, gondoltam mit veszíthetek vele??? És tessék! :)

Melánia!
Holnap reggel Gravida HCG-vel tesztelek! A patikában azt mondták ez is jó. Majd kiderül! A számban lett egy "hólyag", ami tisztára idegesít és már nagyon fáj! Van itthon öblögetőnk, csak nem tudom, hogy ha terhes vagyok akkor használhatom-e! A neten rákerestem, természetesen nem írtak erről a részéről semmit! :(

Bari!
Köszönöm! Aranyos vagy!
Veletek mi a helyzet? Peti? Hogy van? Sokszor beszélünk ám rólatok, és hidd el, sikerülni fog! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Ercsikati! Drukk holnap regelre a tesszterősödéshez!
kislibus

Sziasztok!

Tegnapi regényemet nem ismétlem meg, mert aktualitását vesztette hála a jó Istennek!
Rencsinek írtam vigasztaló szavakat, hogy beszéljen a háziorvossal a vizesedés miatt, meg, hogy van még három hónapja és hízhat két kilot, ami szerintem rendben lesz meg, hogy nem éri meg idegeskedni, szüljön másnál.
Ercsikati akkor jelentkezett, amikor előnéztem a szöveget és
ujjongtam, hogy ilyen nagyszerű hírrel jött vissza, HURRÁ KATA!!!
Melániának gratuláltam, de csak titokban, nehogy meghallja valaki!
Most viszont torkom szakadtából kiáltom: HAJRÁ MELI!!!!!Egyébként amikor olvastam a reggeli + tesztről könnybe lábadt a szemem. Anyukádék készülhetnek a nagyi szerepre!!!!
Micionának írtam, nem lehet, hogy van ott valaki? Mi már jártunk így egyszer, csak nem maradt ott az illető, sajnos! :cry:
Végül, de nem utolsó sorban
üdvözöltem Animot a fedézeten. Szia Anim!
Ennyi volt.
Magam sem értem hogyan sikerült olyan bő lére ereszteni! :shock:

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánunk!

Sajo
sajo

Bocs még annyit:
mi szerdán voltunk a 21.napi progeszteron vérvételen és ha negativ lesz a kenet eredménye, a következő ciklussal elindulunk!
sajo

Sajo!
Köszönöm, de még csak HALKAN! :) Remélem a holnap reggeli teszt már erősebb lesz. Akkor leszek Inszem utáni 15. napon! :)
Szorítok nektek, hogy minden rendben legyen, és a következő ciklussal induljatok! :)

Kislibus!
Köszönöm! :):):):)

Kép

KépKép
ercsikati

Kata! Melánia! :D Nagyon nagyon örülök!!!!! :D :D :D

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Kata,
Peti jól van (kop-kop-kop) már csak másfél hónap és megyünk újra.
Szedi a vitaminokat, szerencsére már nincs olyan meleg sem, viszont itt a nyálkás idő :-(
Bízunk benne,h ha csak pár darab is,de lesz,h megússzuk a biopsziát.

Reggel írjál majd :D küldjél nekünk szép kis zebráááááát!

Puszi,
Bori
bari6

Sziasztok!
Szép reggelt mindenkinek! :)

Reggel csináltam egy másik tesztet! A csík határozottan kivehető, és még nagyító sem kell hozzá, hogy lássam! :) szóval most nagyon-nagyon örülök! Bár mondjuk reggel volt egy kis feszítés a hasamban, ami kb. 10 perc múlva el is múlt! Azóta néha érzem a bal oldalt! Nem tudom, hogy ez jó, de most ez van!

Melánia!
Bocsi, a "korai" SMS-ért, de nem tudtam megállni, hogy csak 6-kor írjak! :) Ne haragudj, ha esetleg felébresztettelek benneteket. Bár kétlem, hogy hajnali 4-kor már fent lettetek volna! :( Ugye nem haragszol?????

Bari!
Örülök, hogy Peti jól van! Szorítok, hogy minden rendben legyen! Szedje a vitaminokat szorgosan, mint egy kis hangya és meglátod megússzátok a biopsziát! :)

Albi!
Én is nagyon örülök, bár még nem nagyon merem elhinni! Majd ha Apánk is ezt mondja, akkor már felhőtlenül örülök majd! :)

Legyen szép napotok!

Kép

KépKép
ercsikati

Kata ez szupeeeeeeeeeeeeer!
Hétfőn már telefonálsz is Apátoknak?

Jó hétvégét mindenkinek, csudaszép az idő! :lol:
bari6

Sziasztok!

Hát visszatértem.
Először is: Meli, kata, nagyon örülök nektek, és nagyon drukkolok!!! Ez olyan izgalmas így az elején... most egy picit lassan fog menni az idő, de legyetek türelmesek, és vigyázzatok nagyon magatokra, mert a babáitok már ezerrel feklődnek odabent.

Ne haragudjatok, most nem fogok egyenként reagálni, csak gyorsan leírom, hogy mi a helyzet. Picit már feszít a poci, pihennem kell...

Szóval vasárnap reggel nagyon erős barnázás volt (gyakorlatilag tiszta vér volt az egész, ijesztő volt, és nem nagyon akart elállnii), úgyhogy rohantunk be a kórházba. Megvizsgáltak, a babával minden rendben volt, bár a méhszáj megrövidült, és ez görcsre utalt. Azonnal kaptam infúziót (mg-ot), befektetettek. Hétfőn hívtam Apánkat is, aki nem ijedt meg túlságosan, és mondta, hogy várjam meg, mig teljesen elmúlik, és csak akkor menjek haza. Csütörtökön reggel bejött hozzám, nagyon aranyos volt, bár akkor már fűztem, hogy szeretnék este hazamenni, mert már alig volt addigra barna. Erre kedves mosollyal, de a szokásos sítlusában elmondta, hogy nem ajánlja ('El akar vetélni?', 'Jó, menjen haza saját felelősségre, aztán majd összehozunk még egy gyereket, végül is olyan egyszerű'... és hasonló kedves dolgok, de ezeket szerencsére nem bunkón mondta, mosolyogva, jót akart). Monstam is, hogy persze, maradok. Aztán csodák csodjára már aznap sem volt többet barna, meg tegnap sem, így eljöttem tegnap este.

Abból a szempontból hasznos volt, hogy bent voltam, hogy még nem voltam kórházban sosem, és kicsit 'szoktam' a helyzetet a szülésre. Mindenki (orvosok, nővérek) nagyon kedvesek voltak, velem is, és másokkal is (pár kivétellel). Szóval a János kórházzal kapcsolatban jó érzéseim vannak.
Az egyetlen rossz az volt, hogy mivel nagyon sokan szültek, csak olyan kórteremben tudtak elhelyezni, ahová az egy napos műtétre jövőket is teszik. Ezeknek nagy része abortusz volt. Az első nap ezt nehezen viseltem, sirógörcsökkel menekültem ki a folyosóra (mikörben a mütöttetknek semmi bajuk nem volt, vidáman beszélgettek ébredés után), aztán ezt is megszoktam. Sajnos (?) mindenhez hozzá tud szokni az ember...

A jó az volt, hogy egy pilllanatig sem hittem, hogy elveszítetem a babámat... tudtam, hogy ez most egy ilyen helyzet, meg kell oldani, de ez a baba egészégesen a világra akar jönni, és ez így is lesz.

Midnenkinek sok puszi, és nagyon köszönöm, hogy gondoltatok rám! :)
vjulcsi

Julcsikaaaa!!! De jó, hogy itthon vagy! Nagyon sokat gondoltam Rátok! Tegnap még az is megfordult a fejemben, hogy megkérdezem Apánkat, hétvégén megy-e a Jánosba és ha igen, akkor üzenek neked. Aztán nem mertem... (hallod ezt Chilike?! Lehet mégis igazad van?)
Igen, ez nagyon szar érzés, amit írtál! Mikor nekem voltak a méhszájplasztikáim, akkor is mindkét alkalommal volt abortuszos a teremben. Én majd meghaltam egy gyerekért, ő meg a műtét után már wellness hétvégét szervezgetett magának. :twisted:

Az a fontos, hogy minden rendben veletek! Nagyon vigyázz magatokra! Puszik!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Most jutottam internet közelbe. Lehet élni nélküle is , de azért hiényzik :))

Kata,
látod bejött az ismerős javaslata, hogy ne foglalkozz annyit a témával , kicsit vond ki magad alóla. Akkor uh-ig egy halk gratula:))

Meli,
neked én már merek hangosan is örülni, szerintem ez már biztos várandóság, tényleg csak a babák száma a kérdés.

Julcsi,
nem öröm, hogy már megismerted a Jánost , de remélem most már minden rendben lesz és csak szülni mész vissza.
Én sem lettem volna boldog az abortuszos nőcik között, elég durva lehetett, nagyon sajnálom, hogy nem tudtak kismamák közé elhelyezni.

Rencsi,
teljesen egyettértek Emerenc hozzászólásával, de remélem azóta a Tiszatónál pihengetsz ebben a szép időben és nem gondolsz a fogyókúrára.

Anim,
én folyamatosan szedtem a bromot tavaly óta. Napi felet. Most augusztusban fogyott el Dévai szabija alatt, de gondoltam hormonvételig nem szedem, hátha kiderül már nem is kell, de úgy néz ki hülyeséget csináltam a magánakciómmal, mert felborult a ciklusom.

Sajó,
sajnos nem azért késett, mert lenne bent vki, hanem a bromo nélkül régen is 30-32 napos volt a ciklusom, de ma megjött, szóval hétfőn hívom Dévait.

Chilike,
megnéztem a májvédő gyógynövényes tea, azért nem ajánlott terhesség alatt, mert nincsenek kutatások a mellékhatést illetőleg.
Azért én komolyan venném a májfunkciót a helyedben, nehogy amiatt kelljen előbb szülni. Bár Apánk biztos figyelni fogja.
miciona

miciona
Igazából én sem szednék szivesen semmit, szóval inkább hagyom a természetre, biztos rendben lesz minden, és helyrejön a májfunkcióm. Azért annyira nem vagyok megijedve, mert az összes májjal kapcsolatos leletből csak 1-nél volt emelkedett az értékem(azt hiszem az a GOT volt, vagy mi) szóval, ha tényleg gond lenne akkor gondolom mindegyik megemelkedne( a billirubin meg ilyenek is). Azért figyelek, hogy ne egyek túl zsiros kajákat, igaz a téliszalámi gyengém :lol: , de próbálom visszavenni.
köszi, hogy igy figyelsz :wink:

Julcsika
na de örülök, hogy minden oké, tudtam én, hogy rendben lesz minden. azért próbálj meg pihengetni legalább a 15.-ik hétig, vigyázz magadra, ne cipekedj meg ilyenek :wink:

moncsika
én ismerek egy mondást, főleg itthon alkalmazom(vagy legalábbis szeretném...) , nekem mindig igazam van! ja meg van egy másik is:
Ha nem lehet, úgy ahogy én akarom, akkor úgy akarom, ahogy lehet.
Kvázi mindig úgy van minden ahogy akarom.. :lol: :lol:
chilike1

Sziasztok.

Kata drága hát gondolhatod hogy 3:42-kor húztuk a lóbőrt.Riasztottál mindkettőnket.Párom tök kómásan el is indul a wc-re ha már felébredt mondván.
Én tudtam már mikor megszólalt a telefonom,hogy na ez csakis Kata lehet.Elolvastalak de többre nem volt erőm.Vissza is aludtam nyomban.Nem győzök pár napja aludni.Egész nap álmos vagyok.
Na de halk gratula és most már minden rendbe lesz. :lol:

sajo:köszönöm szépen,aranyos vagy! Jöhet a következő széria!!! :lol:

miciona:mindig eszembe jutsz.Emlékszel nagyon egyformán jártunk az elöző ciklusainkban és azt hiszem te írtad nekem hogy a következő sikerülni fog.
Na UGYANEZT KÍVÁNOM NEKED!!!! TE JÖSZ DRÁGA!!!! SZORITOK!!!

Kép
Kép
melánia

Julcsi:pihenjél és ne aggódj most már semmit.Minden rendbe lesz!!!

moncsiga:miújság??? Nem a héten voltál apánknál? mesélj!

bodza:?????
szimbáék:???
Rencsi:JÓ PIHENÉST!!! :lol:
bari:én nem igazán "ismerlek". Vagy csak nem emlékszem,bocsi. :oops:

Kép
Kép
melánia

Melikém, drága! A babás topicban leírtam mindent. Gyere csak oda is, hogy szokd a légkört! Azért puszi, hogy így emlékeztél rá!
Persze hogy álmos vagy! Én az elején nap közben 2x is bírtam aludni. Mindjárt reggeli után, aztán ebéd után újra... :lol: A baba tiszta álomkórost csinál egy időre az emberből. (főleg, ha nem is egy baba! :wink: )

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Hát tegnap elég sok mindenen kiakadtam Apánknál! Ott kezdődött, hogy fél 3-ra volt időpontunk, és közölte az asszisztens, hogy 3-nál előbb nincs doki és már 4-en vannak előttem. Így lett a fél 3-ból, fél 6. Aztán közölte Apánk, hogy jövő 7-en le fog járni a rákszűrésem. Gyanús volt a dolog már ott is ,de nem akartam kötekedni. A lényeg, mi tavaly nov. 4-én voltunk az 1. konzultáción, akkor kaptuk meg a papírt, hogy milyen vizsgálatot kellenek és én utána mentem a saját nőgyogyimhoz a rákszűrés és a hormon vérvételek miatt. Tehát, jövő 7en nem játhat le rákszűrésem!!!! Akkor lehet, hogy nem az én papíromat nézte?! A 3. dolog, amin kiakadtam, hogy kenet vételen voltunk tegnap. Én kis naiv, azt hittem, leveszi egyben a rákszűrést is. Hát nem! Arra külön kaptam egy időpontot okt. 8-ra. De közben vagy 3-4szer elmondta, nincs is már hely, nem is tudok már nagyon időpontot adni. Ezen tök kiakadtam!!!!! Ha már túl sok a betege, akkor ne vállaljon újakat! Lássa el a régieket rendesen! Most megint Pestre menni, megint 10.000, mikor egyben le lehetett volna rendezni az egészt.
Szerintetek, felhívjam hétfőn, hogy nem most jár le a rákszűrésem, hanem csak november közepén? Az még az okt. végei lombikhoz pont jó lenne, nem kellene új. Ti mit csinálnátok????????????? Az a köv. 10.000 jobban kellene majd a lombikhoz, nem egy rákszűrére, főleg, ha nem is kell.
Ne haragudjatok, hogy így kifakadtam, de most éreztem először azt az intézetben, hogy olyan mint a futószalag.

Zsu
uzsuzs

Üdv a Hölgyeknek!
Az Úrnak is, aki nagyon hallgat, bár ez ilyenkor érthető!

Julcsi!
Nagyon örülünk, hogy hazaértél baj nélkül! Nagyon vigyázzatok a továbbiakban!!!

Szimba!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sajo

uzsuzs drága
előszőr is nyugi :wink: a helyzet nem olyan vészes.
Én úgy tudom, hogy sose csinálnak a nőgyógyászok egybe kenetet és rákszűrést( azt hiszem előszőr azért nézik a kenetet, mert, ha az rossz a rákszűrésnél adhat fals eredményt, szóval előszőr megnézik, hogy minden oké a kenettel).
A másik , hogy lehet, hogy novemberben jár le a rákszűrésed, de lehet, hogy azt úgy nézik, hogy oké, hogy októberben kezded a gyógyszereket, de mire leszivás+ beülti lesz már nem lesz érvényes a tavalyi rákszűrés(ami egyébként novemberig jó). Ebben nem vagyok biztos, de én igy gondolom. :wink:
Sajnos azon én is ki tudok borulni, ha 3 órákat kell várni, akkor az ember eleve úgy időzitene, hogy később megy 3 órával, ebben igazad van.,ez tényleg car egy kicsit. Az, hogy most nincs időpont, sztem lehet átmeneti túlterhesltség. Gondolj bele szegény Dévai itt maradt a szarban, nem küldheti el a Vass doki betegeit, de gondolom ő se győzi, szóval előbb-utóbb úgyis megoldja...
Ha gondolod hivd fel, kérdezd meg a rákszűrést, úgyis akkor fogsz csak megnyugodni :wink:
chilike1

Mindenkinek!
Lányok találtam egy egészségmagazinban egy kis hirdetést:
www.gyorgytea.hu
Ajánl:belső tisztító,méherősítő, babaváró,irrigáló (hüvelyöblítésre), és ha már megfogant a baba teafüveket.
Bocs,csak gondoltam hogy a figyelmetekbe ajánlom.Soha nem lehet tudni mire lehet még jó ez az infó.
Puszi mindenkinek és szép napot!

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Szurikáta,
Modrookával mi ittuk a györgytea babacsináló teáját, sajnos még nincs eredménye. Bár azt majd csak holnap derül ki, hogy a hormonjaimait kitisztogatta-e.

Uzsuzs,
én múlt héten voltam rákszűrésen és előtte való héten a keneten.
Ennek biztos ez a rendje, ahogy Chilike is írta. Végülis egybe is elkérhetné a 2x 10000-et. Sajnos, ha sokat kell utazni az tényleg plussz költség. Várakozni én is utálok, de mivel ő szinte egy egyszemélyes intézmény ,nem tud átirányítani máshoz. Ezzel sajnos számolni kell annak aki Őt választja. Mi tavaly aug. végén voltunk először nála és novemberben volt az első stimu, amit leállított , tehát kb., ugyanakkor készült az összes leletünk, mint Neked és most mindent újra kellett csinálni.
Szerintem, ha megtudod oldani, hogy elmenj ne kérdezd meg, hogy nem jó-e még a tavalyi, esetleg elfogadja, de duzzogni fog.
Viszont, ha a saját nődokid megcsinálja, azt megkérdezheted, hogy elfogadja-e, mert neked az utazás miatt az egyszerűbb lenne.

Meli,
remélem igazad lesz. Bár magamnak én mást "jósoltam", de majd elválik. Holnap hívom Apánkat.
miciona

Melánia, Kati: azt hiszem, most már nyugodtan lehet gratulálni! 8)

[quote="sajo"]
írta:
sajoAz Úrnak is, aki nagyon hallgat, bár ez ilyenkor érthető!

A hallgatásomnak egy nagyon is egyszerű, prózai oka van (volt). Ahogy közeledik a műtéti időpont, a várható körülmények, valamint az időközben befutott eredmények (pl. rossz hormonértékek) miatt sikerült addig stresszelnem, hogy végül lebetegedtem. :( Pénteken kezdődött. Jó kis hurutos cucc, mindenhonnan minden jön, nuku alvás, stb. Tegnap volt a mélypont, a lázat gyógyszerrel előztük meg, 38-nál mindig bevettem néhányat, nehogy a gyógyulás csak azon az áron valósulhasson meg, hogy közben a hadsereget lepusztítom. Még közel sem vagyok százas és egyfolytában azon izgulunk, hogy így meglesz-e egyáltalán a műtét. A késlekedés nagyon rossz lenne, de betegen sem lenne nyerő az operációt bevállalni, szóval szép az élet (a rendezőjét csókoltatom :evil:). Mivel nyilván egy vírus döntött ágynak, a természetes gyógymódokkal próbálkozunk: napi 3-4 liter kamillatea, napi 2 fej(!) fokhagyma (ellenségeimnek ajánlva), vitaminhegyek, stb. Drukkoljatok, hogy holnap mindent rendben találjanak ahhoz, hogy holnapután mégis felnyársalhassanak!

Uzsuzs: oka van annak, hogy bizonyos vizsgálatok egymás után közvetlenül nem végezhetők. Itt azért nem lehetett, mert a rákszűrés apró hámsérülésekkel jár és ha van esély arra, hogy baci legyen odabent, bajt okozhat egy vérző seb, de pl. UH után sem lehet rákszűrés a vizsgálófejre kent olajos alapú trutyi miatt és még folytathatnám a sort. Ami valóban érdekes, az a tavalyi rákszűrés időpontja. Remélem, nem arról van szó, hogy a IX. és XI. havi időpontot sikerült összekevernie. :roll:
Ami a régebbi páciensekkel történő kivételezést illeti, gondolj bele abba, hogy mi lenne, ha most kezdenél. Hogy esne Neked egy 2-3 hónappal későbbi időpont az első konzultációnál? Szerintem helyes dolog, hogy viszonylag hamar fogadja az újakat (így van idejük a szükséges vizsgálatokkal bíbelődni), de így, hogy egyedül csinálja, nyilvánvalóan nagyobb a csúszás, mint korábban.

Julcsi: részvétem a szobatársak miatt. Megjegyzem, a szakmai előírások alapján nem szabad az abortuszosokat más problémával bekerülőkkel "keverni" a kórházakban, de nem lepődöm meg azon, hogy ezt sem tartják be. :evil: Remélem, többször már nem kell ezt átélned és a szülésig a kórházat sem kell látnod. 8)

A "májas" dologgal kapcsolatban: nekem a GPT értéke a max. 49 helyett 92, a GGT pedig 52 helyett 69, de nem foglalkoztak vele. Tudni kell, hogy egy "jóképű" májgyulladásnál ezek az értékek úgy 500 környékén vannak, ráadásul a harmadik érték (GOT) határérték alatti lett, így talán ezért sem izgatta őket a lelet. :roll:

Rencsi: sajnálom, hogy a legutóbbi konzultáció így alakult. Nem értem, hogy a párod miért nem állt melléd. Mondjuk nem vagyunk egyformák. Én Dévisszel már az első alkalommal összevesztem, azóta viszont minden OK. Én sosem tudtam extra tiszteletet tanúsítani valaki iránt csak amiatt, hogy diplomákkal kitapétázott szobában, fehér köpenyben magyaráz, sőt! Én egy nagy tudású embertől sokkal többet várok, mint az átlagtól. Meg ne próbáljon terelni, mellébeszélni, esetleg hazudni (mondjuk egy vizsgálat fájdalmasságával kapcsolatban), mert akkor a szememben nullává válik. A szonda után is megkért a párom, hogy ne stresszeljem ennyire Déviszt. :) Az első beülti nem ment olyan simán, ahogy a nagy könyvben meg van írva, utólag ezt is sérelmeztem egy kissé. Dévisznek nem esett jól, de a reakciója meglepő volt. Azóta minden beülti után, a váróban vagy egy feltartott hüvelykujjal, vagy szóban jelzi, hogy minden rendben ment. Ez annyira rendes tőle főleg annak ismeretében, hogy más pácienseknél nem is néz a váró felé, csak beviharzik a rendelőbe abban a kis szexis zöld satyijában. :D
szimba

Sziasztok!

Hát én Dévairól nyilatkozni nem tudok, mi kedden megyünk először konzira hozzá.És igen meglepő módon 1 hétre kaptunk időpotot.Vissza is kérdeztem jól hallom e, a mai világban nem túl gyakori az ilyen gyors fogadtatás.Főleg hogy máshol 2 hónapra lett volna kedvezményes alapon, hát kössz.
Hát ahogy olvasom van itt hideg meleg, de szigor főként.

Julcsi.:Nagyon sajnálom kórházi fogadtatásod, hasonló élményekkel én is rendelekezem.Engem az első babánk elvesztése után raktak olyan szobába, ahol aznap csak abortuszosok voltak.Hát az akkori élmények egy életre nyomot hagytak bennem.Uhun derült ki,hogy a babánk, már közel 3hete nem él, uhuról műtő, ahol az idegtől úgy leesett a vérnyomásom, hogy mérni nem tudták, pucéran feküdtem infúzióval a kezemben közel 2 órát miért ne télen, nagy könyörgésre egy lepedővel letakartak, persze ez már késő volt, úgy meg, ill felfáztam, hogy hetekbe telt mire helyrerázódtam,végül a műtét után vihogó tizenéves abortuszosok társaságába kerültem.Nem hiszem, kell ezt még tovább ragozni.

Rencsi:nagyon sajnálom a mi a héten történt, biztosan csak jót akart a doki, de ez valóban durva.Ha velem így társalogna komolyan elgondolkoznk, hogy keressek más orvost.De ezt nektek kell eldönteni.És szerintem menjetek el babamoziba, akik voltak, azt mondák felülmúlhatatlan élményt nyújt.

Melánia, Kati:én csak halkan csenben gratulálok, de nagyon szorítok!!!

Akik már növekvő pocival rendelkeznek, nekik sok sok pihenést, csodálatos babavárást.Remélem hamarosan követhetünk benneteket!

Szimba:nagyon sajnálom, hogy nálatok csak ez a megoldás maradt, de nézd azt nincs lehetetlen.A bacik pedig csak küzdenek, de hiába, erősebbek vagyunk mi náluk..

Uzsuzs:biztosan meg van az oka, hogy nem csinált rákszűrést a doki bácsi.De csak ő csinálhatja meg??Saját doki nem?Mert mi vidékről fogunk feljárni, és hát ugye nem lenne mindegy hányszor kell felutazni..

Ha vkit kihagytam ezer bocsánat érte, de ugye még új vagyok, ismerkedem a környezettel, nevekkel, na és a helyzettel.
Kicsit már ott a zabszem, hiszen kedden megyünk konzira, és hát ugye ott kapjuk meg az ukászt.
Azt már csak remélni tudom, nem fogunk fél du ott ülni, és hát Dévaink is jó kedve lesz, mert az első benyomás roppant fontos.
Addig is gyűjtögetem a kérdéseim, van bőven.Csa győzze megválaszolni.
ildi13

Zsuzska! Ne bosszankodj! Nekem is a leletek lejárta előtt csináltatta újra az első lombik előtt januárban az egész műsort. Biztosan azért, mert sikerülni fog a következő program és babásan már nem akar szűrögetni téged! Nekem az elején elfogadta azt a rákszűrést, amit itthonról vittem. Próbálkozhatsz ezzel te is.
A 3 órás várakozás nem ritkaság úgy sem, hogy közben nem megy el szülni. Csak örülhetsz, ha neked nem volt szerencséd még hozzá!
Ez a "nincs időpontom" meg slágergyanús volt nála pénteken, mert amikor mi benn voltunk, akkor telefonon is előadta valakinek. Sőt! azzal riogatta (reméljük, csak riogatás marad), hogy ha így halad az egü. még lombikos várólistát is kell majd csinálnia, mert nem fog fizetni neki sem az OEP.

Szia Sajo!!! Puszik Nektek!

Szimba! Igaz, mostanában nem tárgyalsz velem, de én azért sokat gondoltam Rád! Bevallom, azt hittem, be vagy tojva a műtét a miatt és azért nem jössz. :oops: Így még rosszabb... Szegényem, remélem, meg tudják csinálni a műtétet, ha már így rákészültél! Tudom ám, mire megy ki a dolog! A sok kényeztetést, amit beülti után Szimbáné kapott, akarod most tőle visszakapni! Kis cseles...
Tényleg vigyázz nagyon magadra!
Szorítunk, hogy minden jól menjen! Írj, amint tudsz, mert nagyon fogjuk várni! Puszik!

Ildi, jól látod! Dévai hol ilyen, hol olyan. Mint bármelyikünknek, neki is vannak kevésbé jól sikerült napjai. Viszont reggel 7től, este akár 8-9ig is benn van a klinikán, éjjelente és hétvégén szüleszt, ha kell és még a Jánosban is űzi az ipart. Csoda, ha néha fáradt? Szerintem, úgy "boborjánosan" mondva, ő a világon a legtöbbet dolgozó ember, akit ismerek. Velem sem mindig cuki, de ilyenkor a helyébe képzelem magam és egyből megenyhülök. Ha el tudod viselni, hogy valaki nem mézesmázoskodik, hanem helyette a te érdekedben akár szigorú is lesz, akkor ki fogtok jönni vele.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Szia Moncsi!

Köszönöm a válaszod! :)

Hát igen Renna barátnőm mesélte, mi történt,ármint hogy Vass doki lépett, és egyedül maradt.Elhiszem hogy kimerült, fáradt.Nem is értem, hogy tudja egyedül csinálni :roll:
Nos nekem nincsenek nagy elvárásaim vele szemben, végül is nem barátot keresek benne, hanem egy orvost, aki tud segíteni nekünk.Nem várom el, hogy körbeöleljen találkozáskor, meg hasonlók, csak ne kiabáljon velem. :oops:
Na és ugye az sem lene hátrány,ha nem kellen minden egyes vérvételért Pestre mennünk, de ugye ez márcsak részletkérdés lesz, remélem.
Azért várom már a keddet..
ildi13

Szimba,

Jobbulást kívánok neked, és nagyon drukkolok, h ne kelljen a műtétet emiatt elhalasztani!

Ildi,
Borzalmas lehetett Neked akkor bent kórházban...
Azt egyébként sajnos megértem, hogy nem tudtak pl. minket elkülöníteni másik szobába, sajnos a 'kisműtétesek' voltak jó helyen, nekem nem maradt hely kismamák között, így én kerültem be hozzájuk. Amennyire telt ház volt a Jánosban a héten, szegény nővérkék tényleg nem tudtak mit csinálni, pedig nagyon kedvesek voltak, de hát azokat tették be elsősorban a többi szobába, akik szültek.
Egyébként nem tudom, van-e valakinek a Jánosban tapasztalata (pl szülésnél), de nekem nagyon úgy tűnt, Dévaiért senki nincs ott oda...(nővérek, orvosok).

Zsu,
Ne bosszankodj, tényleg biztos megvan az oka, amiért így csinálja. Dévisz nem az a kimomndottan 'pénzlehúzós' doki, biztos h nem a kétszer 10 000-ért csinálta. Rákszűréses papírt lehet vinni saját dokitól is, csak akkor mindenképpen kérdezd meg, hogy minek kell rajta lenni a lapon, mert én ezzel annak idején megjártam, a saját dokim megcsinálta ugyan a rákszűrést, de nem írt le minden fontos infot, így újra kellett csinálni :(
vjulcsi

Ildi,
Én január óta járok Déviszhez, de soha nem kiabált velem, sőőőőt, mindig nagyon kedves volt. És minden alkalommal puszival köszön el, most pl. a vérzésekkor mindig meg is ölelgetett.
Tudom szerencsénk volt, még igazán rossz kedvében sosem találkoztunk, bár így maradna....
Az igaz, hogy szigorú és tud keményeket mondani, sajnos az érzékeny lelkűek így 'hátrányban' vannak. (Pl párom is néha ki tud akadni azon, amin én csak mosolygok).

Azt azért hozzáteszem, azt nem fogom megérteni, ahogy Rencsivel viselkedett... csak azt tudom mentéségre felhozni, hogy akkor tényleg nagyon rossz kedve lehetett.
vjulcsi

[quote="ildi13"]. írta:ildi13..Nem várom el, hogy körbeöleljen találkozáskor, meg hasonlók, csak ne kiabáljon velem. :oops:

Erre nála van esély, de ehhez az kell, hogy valamilyen utasítását ne tartsd be, vagy pedig - Rencsiék esete alapján - egy olyan állapot, ami miatt ezt hiszi. Volt egy csaj, aki a hormonkezelés alatt nem evett elég húst, mert nem szereti. Az ostobája emiatt túlstimus lett, nem is kicsit. Rosszul volt, a programját le kellett állítani, a Jánosban meg nem akarták fogadni. Dévisz természetesen üvöltött, mint egy oroszlán, de ebben az esetben igaza volt. Ha gyógyszerezés, táplálkozás, fekvés/mozgás terén nem az van, amit javasol, nagyon ki tud akadni.

[quote="ildi13"]N írta:ildi13a és ugye az sem lene hátrány,ha nem kellen minden egyes vérvételért Pestre mennünk...

Nyugi, a vérvételek többsége UH után lesz, amikor egyébként is Pesten lesztek. Az már más kérdés, hogy ilyenkor a Nyírőbe kell menni vérvételre, ami a "piciny", híresen jól közlekedhető fővárosunkban nem egy egyszerű mutatvány.

Vérlázító, amit a műtétről írtál. Amúgy jó lett volna, ha a helyet és a résztvevő, úgymond doktorokat (akár név szerint is) említed, hogyha egyszer, véletlenül hozzájuk kerülünk, tudjuk, hogy onnan menekülni kell. Én a műtőt leszámítva mindig ott vagyok a párom mellett, éppen ezért, hogy ilyen helyzetbe ne is kerülhessen. Persze ugyanez fordítva is igaz: minden vizsgálatnál velem van és holnapután is biztosítani fogom a programját, mert az általad elmondott történethez hasonló élmények miatt tudjuk, hogy a kórházi személyzet szokásos kifogásai (kevesen vagyunk, keveset keresünk, nincs kötszer, nem érünk rá, bla-bla...) miatt csak egymásra számíthatunk. 8)

Julcsi: én megértem, ha nincsenek oda érte. A beosztottakkal nagyon szigorú, néha túlságosan is. Még Ágikát és Zsuzsát is nagyon leteremti, ha véletlenül nem a megfelelő nyomtatványt találják meg, pedig ez tényleg nem egy nagy bűn. Olyan is volt, hogy rákérdezett egy hormonértékre Zsuzsánál és ő rosszat mondott. Én reflexből javítottam és kiderült, hogy én tudom jól (ő két nappal korábbi eredményt nézett). Dévisz egyből beszólt neki, én meg szégyelltem magam, mert nem akartam Zsuzsának rosszat és az az eredmény a leszívás napján már semmit sem befolyásolt. Sokszor már tőlem kérdez ilyen dolgokat, mert (ahogy mondani szokta) "apa biztosan tudja..." :)

Moncsi: igazad van, be vagyok tojva a műtéttől is, bár attól most már jobban félek, hogy elmarad. Változnak az idők. :)
szimba

Szimba,
tetszett :" apa biztosan tudja..."
kicsit már ismer Téged :)))

Ildi,
a kedd viszonylag nyugis nap szokott lenni, úgyhogy van rá esély, hogy nyugodt lesz Dévai és a váró sem lesz zsúfolásig.
Kiváncsi vagyok mit írsz majd az első tali után.
Velem sem volt soha durva , igaz én ezerrel mosolygok is mindig :))
miciona

Szimba!
Mindez velem Kecskeméten az Izsáki úti kórházban történt. Hát aki teheti kerülje el minél messzebbről, nem túlzás mészárszéknek emlegetni felénk.
A műtét miatt nyugi, ha véletlen mégis tolódik a dolog, akkor azért lesz, mert fenntről úgy ítélték, várni kell még picit.De ez kizárva, erre nem is gondolunk.Az pedig természetes, hogy félsz.

De megfogadtam én a lábam legközelebb akkor teszem oda be, ha visznek, és képtelen leszek tiltakozni!!
A párom az uhura jött velem, majd felkísért a kórházba is ameddig engedték, de sajna műtőbe márr nem jöhetett.Azt köetően pedig már csak a kórteremnél találkozhattunk, mikor ébredeztem az altatásból.Nem tudom mi lett volna ha akkor nincs ott és ne m fogja a kezem....
De egyébként mindig jön velem, még egy cirka vérvételre is elkísér, egy szavam nem lehet.
Nem lesz ez másként a késöbbiekben sem, tudom..

Megnyugtató, ha úgy látjátok a kedd nyugis nap, és nem kell órákat várni feltehetőleg, már a kezdetek kezdetén.
Igen az teljesen logikus, ha vki csak azért nem tartja be a doki utasítását, mert nem szeret vmit.Ez nem kívánságműsor, én sem szeretek ilyen helyekre járni, mégis menni kell.

Ami tőlem tellik meg fogom tenni, hogy megfeleljek az elvárásoknak.

Minden féleképpen meg fogom írni mi volt kedden, ha pozitív, ha negatív.
Bár a kecskeméti kórház után, nekem csak pozitív tapasztalataim vannak, annál rosszabb már nem lehet..
Sajnos mi oda tartozunk, így hát ha baj van, oda kell mennünk.

Most pedig megyek tornázni, mert a végén még az induló súlyom miatt is leveszik a fejem. :o
Bár ugye azt olvastam, csak a terhességi hízásért harap Dévai, de ugye jobb minél kevesebb plusszal indulni.
Tehát szeretnék minél többet leadni, mire eljutunk a tettek mezejéig!
ildi13

Sziasztok!
Annyit írtatok amíg nem voltam, hogy alig győzőm visszaolvasni! :)

Melánia!
Bocsánat a hajnali SMS-ért, de tényleg nem bírtam, hogy ne írjam le neked! :) Úgy döntöttem, hogy a következő teszt-nap kedden lesz, aztán kedd délelőtt hívom is Apánkat, kíváncsi vagyok mikorra fog berendelni! :) Az álomkorról annyit, hogy azt hiszem rám is rámtámadt. Ma délután ki sem akart engedni az ágyból!

Moncsiga!
Igaz mostanában nem tárgyalsz velem, én azért sokszor gondolok rád, és mindig szorítok, hogy minden rendben legyen, hogy minden stimmeljen! :) Te hogy bírtad, hogy napközben is aludtál? Én a melóhelyen holnap nem tudom hogyan fogom kibírni! :(

Miciona!
Mi még igazából fel sem fogjuk! :) Annyira hihetetlen számomra, és tényleg lehet, az is jót tett, hogy a barátnőm példájából indultam ki, és kicsit hanyagoltalak benneteket. Úgy gondolom, hogy Apánk a jövő 7 végére hív be, mert az inszemes papíromon az van, hogy az inszemet követő 21-22. napon kell jelentkezni. Hát nálam pénteken a 21. nap lesz! Hát ebből gondolom!

Szimba!
Köszönöm a gratulációt, de teljesen akkor leszünk biztosak, amikor Apánk is azt mondja, hogy jó helyen van, és hogy minden rendben. Szorítok a műtétedhez, és hidd el semmi baj nem lesz! Szerintem már nem az elsőt fogják csinálni! :wink:

Ildi!
Én is csak azt tudom mondani, mint Julcsi, hogy velem sem kiabált még egyszer sem. De ha úgy is van, akkor is azt a páciens érdekében teszi!

Julcsi!
Örülök, hogy minden rendben! :) Annak meg pláne, hogy a Jánosról jók a tapasztalatok! :) És mit mondtak a dokik? Gondolom most szigorú pihenés meg ilyenek!? Pihenj sokat és persze gyere hozzánk minél gyakrabban! :)

Uzsuzs!
Én csak annyit tudnék mondani, hogy amikor mi az első konzira mentünk több mint 1,5 órát vártunk! ErcsiApu teljesen kész volt, és mondta, hogy ide se jövünk többet, ennyit várni..... De szerencsénkre Micionáék ott voltak és hamar ment az idő. Aztán amikor hazafelé menet ErcsiApu megszólalt, hogy tökre jó fej, meg rendes doki, és megéri rá várni, akkor már tudtam, hogy a szívébe zárta!

Most megyek! Este még jövök! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Köszi a sok hozzászólást! Már lenyugodtam, csak hirtelen felindulás volt, de jó volt leírni, mert így kiadhattam magamból. Igazából, amit írtatok, mindenben igazatok van, én is tudom, csak nem mindig egyszerű elviselni. De próbálok mindenhez pozitívan hozzáállni!
Elmegyek akkor 8-án rákszűrésre, nem akarok kötekedni vele emiatt.
Még egy dolog lenne! Ha esteleg ( de nem így lesz ) nem jó a kenet, akkor csinál egyálltalá rákszűrést? Mert nekünk azt mondta, ha megyünk akkor megmondja a kenet eredményét. Mennyi idő, amíg megvan a kenet eredmény, tudja valaki?

Kata, Melánia: Nagyon drukkolok!!!!!!!

Zsu
uzsuzs

Sziasztok!

Ercsikati! Most az uhu-hoz drukkolok. Meg van egy kérdésem: Téged a tüszőrepedés után már nem hívott vissza a doki uh-ra? Csak ha nem jön meg, (rossz esetben ha megjön) akkor kellett legközelebb menned, mikor még az ovu. indukciót csináltátok?

És még egy: ovu+5 napon jártam tegnap, ma ovu+6 van. Mindkét nap barnázgattam és jelenleg is. Ez beágyazódásos vérzésnek kissé korai nem???? Szokott ilyenem lenni természetes ciklusban is, de csak kb. ovu+7-8 . naptól. Felhivjam holnapp reggel a dokit, vagy csak felhúznám ilyen hülyeségggel? (Elvégre ezzel úgyse tud mit kezdeni !? )

Julcsi! Örülök, hogy minden rendben veletek! Nagyon jó, hogy ilyen pozitiv voltál végig, alólam biztos kicsúszna a talaj egy ilyen esetben!

Melánia! Neked is drukkolok az uhuhoz!

Szimba! Gondolok rád egyrészt hogy meggyógyulj és ne kelljen elhalasztani a műtétet, másrészt, hogy a műtét is jól sikerüljön!

Ami pedig dokinkat illeti a multkor szegény megjegyezte nekünk, hogy nem kell, hogy mindig elkisérjen a párom, mert a munkahelyén még megróják miatta. Aztán hozzátette, hogy már rájött, hogy neki este 6-tól reggel 6-ig kellene dolgoznia, hogy a betegeinek jobb legyen. Én nem csodálkozom rajta, hogy fáradt és frusztrált, pláne, ha úgy érzi, hogy amit mondd az falra borsó-le borsó. Én általában úgy megyek be hozzá, hogy mosolygok elvégre ő segít nekünk közelebb kerülni ahhoz a csodás kisbabához, akire olyan régóta várunk. És ha úgy érzem, hogy elkezd morogni, akkor is mosolyogva válaszolok.
Persze nyilván én sem mosolyogva állnám meg, ha olyasmiért cseszne le, ami nem rajtam múlt.
kislibus

Uzsuzs! Egy hét alatt megvolt nekem májusban!
kislibus

Kislibus!
Nálunk amikor ovu. ind volt, akkor a tüszőim méretei alapján mondta meg, hogy mikor kötelező házas életet élni! Legközelebb akkor kellett jelentkeznem, amikor megjött vagy ha nem jött volna meg. Az inszemnél ugyanez a helyzet. Miután megvolt az inszem, úgy váltunk el, hogy "3 hét múlva telefonál, hogy van egy pozitív terhességi tesztje"! Szóval nincs uh, csak ha megjön, vagy ha nem. A barnázáshoz nem tudok hozzászólni, mert nekem nem volt egyáltalán. Nekem mensikor is csak akkor volt amikor már az utolsó napokat "rúgtam"! Egyébként bármi kérdésed van felteheted Apánknak, nagyon szívesen válaszol, még akkor is, ha lehet pont előtted kérdezték meg ugyanazt! :)
És köszönöm, hogy drukkolsz az Uh-hoz, mi is izgulunk egy kicsit! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Zsuzska, én nem rég voltam és egy hét múlva kész lett. Szerintem pénteken hívd fel, hogy érdeklődnél az eredmény felől. Úgy sem fog rá emlékezni, hogy mit mondott, mikor beszélitek meg az eredményt. Legalább, ha gond van, akkor tudsz menni gyógyírért.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Kata, írok privit.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsiga!
Én meg már vissza is írtam Neked! :):):) :wink: :wink:

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok,

még a Tiszánál és szuper itt minden! :D

Modrooka,
az én lelkemnek is sokk volt, de ahogy Szimba is írta nem ez az alap hang Apánknál, csak akkor ilyen szörnyű, ha valaki nem csinálja azt amit mond, az én esetembe meg azt hitte, hogy nem csináltam, pedig kevesebbet ettem mint amit ő mondott. (ja mert megkérdeztem, hogy mit kéne ennem egy nap, aztán amikor elmondta, hogy mit, akkor kibuktam, hogy ennek a felét sem eszem meg és így is hízok...)
Sajnálom, hogy csúszik a kezdés!!!! :cry:

Zsu,
tökre megértelek az ember felhúzza magát és itt jó kiadni magadból, én mindig a saját nődokimtól vittem leletet..( pl a rákszűrés 4eFt nmindennel együtt és már másnapra mindig kaptam időpontot és nem volt vele baja Apánknak.....

Kata,
velem sem kiabált még soha és azt nem is várnám meg, mert mindig betartom amit mond, ja és 1 éve járok hozzá, 2-3 hetente és nem láttam még ilyennek és én is tudom, hogy a szigorúság a páciens érdekében van, de nem kívánom neked, hogy meg kelljen élned azt, hogy 20 percig szivat egy olyan dologgal ami NEM igaz és amikor már nem bírod tovább és elbőgöd magad, akkor rákapcsol és folytatja....tudod (most már saját bőrödön is érezni fogod), hogy terhesen sokkal érzékenyebb az ember, biztos ez is közrejátszott, hogy nem bírtam abbahagyni a zokogást....kívánom neked, hogy ne legyen gond a súlyoddal, mert akkor te is megélhetsz "hasonlót" ugyanilyet biztos nem, mert szerintem kb 100 évben 1x lehet ilyen szar napja.....

Szimba,
annyira szorítok neked, hogy jól legyél a műtéthez és hogy hamar túl legyél rajta!!!!!!!!!

Sajokám,

köszi neked is a vigasztalást!!!

Micikém,
ez a hely valami csúcs!!!! örülök, hogy ilyen szépeket írtál róla, ez adta meg a végső lökést!!!!!!

Moncsikám,
köszi az smst! Elfelejtettem megkérdezni, hogy mi lett a lakás eladással????

sok puszi és jó éjt mindenkinek és bocsi akiknek nem írtam, Domiapu már nem hagy békén, hogy térjek már vissza hozzá :wink: !

Kép
rencsi79

HELLO!!HELLO!!HELLO!!

HELLO SZIMBA APA!
Úgy örülök, hogy hallottunk felőled, még ha nem is jó hírekkel jöttél! Szolidaritásból átolvasgattam a műtéttel kapcsolatos anyagokat és nagyon sokat gondoltam Rád! Nagyon vigyázz Magadra és ne erőltesd a dolgot, ha nem vagy teljesen jól! Ne adj esélyt a baciknak!
Nagyon drukkolunk Nektek!

Uzsuzs!
Mi most csináltattunk kenetet, egy hét kell az erdmény kézhezvételéhez, pl. olyan prózai okok miatt, hogy hétvégén nem dolgozik a labor. Nálunk a múlt pénteki kenetvételnek holnap lesz eredménye. ( Vagy holnapután.)

Szép álmokat!
sajo

Szimba! Mi is gondolunk Rád és drukkolunk, h jól meggyógyujjjjá'!!!!!!!
Minden tekintetben!!!

Sajo! Annyira édes vagy, h így figyelsz mindenkire!!!
Drukkk az induláshoz!!!!!!!

Puszi Csajszik, Nektek is!!!

Kép
bodza2005

Meli és Kata!

Kép Kép

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Köszönöm szépen az üdvözlő szavakat, jó érzés, hogy ilyen kedvesek vagytok velem.
Az elmúlt egy év során sok mindenen vagyok már túl (4 stimuláció, 2 beültetés), de az általatok leírt tapasztalatok alapján még közel sincs ennek vége :( … ugyanakkor erőt és önbizalmat ad, hogy érdemes csinálni mert van akiknek sikerül. Meli és Kata gratulálok! :D :D :D

Bevallom nagyon lehangolt vagyok és félek, hogy valami nagy baj van. Már a ciklusom 52. napján járok, mensinek nyoma sincs. :cry: Tegnap este viszont a testhőmérsékletem felment 37 fokra, ami érthetetlen, mert különösebben más tünetem nincs (nem fáj semmim, nem vagyok náthás stb.) csak a hasamat érzem egy kicsit nagyobbnak és feszesebbnek és fáradtabb vagyok mint máskor. Remélem nem gyulladás van a háttérbe…. Pénteken megyek Déviszhez. Bízom benne, hogy szervi problémát nem talál, csupán már megint a hormonjaim nem akarnak úgy működni, ahogy kell. Október végén - november elején szeretnék még egy programot végigcsinálni, de félek, hogy nem lehet. A júliusi programot is fel kellett függeszteni, mert nem jól reagált a szervezetem a kezelésre. Valahogy az az érzésem, mintha kimerülne a testem, mert a legelső alkalommal (2008. október) még minden szuper jól ment, leszámítva egy kis túlstimulációt.
anim

Sziasztok.

Hú mennyit írtatok.

Ildi:én a kivizsgálásokat itthon csináltattam meg.Nem jártunk fel Pestre Szegedről.Apánk mindent elfogadott.
Amikor meg stimú van akkor 2-3-szor küldött el a Nyírőbe vérvételre.

szimba:ezt a hüvelykujjas dolgot a múltkor megcsinálta a párommal is beülti után.
Nagyon szoritok hogy kigyógyulj ebből a nyavajából!!!!

Katám:NEM HARAGSZUNK!!!!! Én is holnap tesztelek utóljára.

uzsuzs:saját nődokival nem tudod megoldani ezt a rákszűrést???

moncsi:elolvastalak a másikon.Bugyis dolog kiváncsivá tett. :oops:

chilike:hogy vagytok???
sajo:te kis milyen figyelmes vagy!!!
bodza:miújság?????
Ja kismamik egy kérdés:szerdán kell valamit vinnem uh-ra magamon kívül????
Moncsi te vitted a teszted???

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Lehet nem emlékeztek rám, néhány hónapja már bejelentkeztem, azóta csak olvastalak Titeket.
Uzsuzs miatt (is ) írok. VElem pont az történt ami Veled, vmelyik hétfőn 3,5 órát vártam és a Dévai nem volt vmi kedves, sőőőőt. NA mindegy nem foglalkoztam vele, mert ahogy levágtam a dolgokat sztem a Vass doki előttem ment be elköszönni, mivel új vagyok és a Vass dokit se ismerem így csak tippeltem a leírásotokból.
NA mondanom se kell baromi rossz kedve lett így nem is szóltam semmit. MErt én is kiakadtam hogy rákszűrés kell pedig kenetet már pár hete le vett, de ezek szerint akkor ez a protokkol, mivel akkor baromira felhúztam magam, én hülye kifele menet meghúztam a kocsimat :( :(
Azóta már lenyugodtam és már csak egy hormon vizsgálat hiányzik...Azt mondta ha az jó lesz akkor kezdhetünk majd valamikor amit nem tud megmondani mikor lesz mert baromi sokan vannak.
Szerintetek nem lesz más orvos? MErt én attól is parázok hogy mi van akkor ha épp ő betegszik le?
Ami még furcsa nekem hogy párom eredményével nem elégedett és elküldte a Kopához. Esetleg tapasztalatok? Egyébként nem értem mert a BMC-ben ugyanilyen eredménnyel szó nélkül csinálták a lombikokat...
Bocsi ha hosszú lettem, mostmár hogy vmi kezd történni én is jönnék hozzátok.
madrin

Melánia!
Ez nagyon jó kérdés volt! Már én is meg akartam kérdezni, hogy magamon kívül mit kell vinni Apánkhoz! :)

Hol vannak a többiek? Csak nem kirándultok ebben a szép időben? Én is a helyetekben ezt tenném! :) De nekem még dolgoznom kell! :( Remélem már nem sokáig! :) :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?