A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Peppino: Gratulálok, gyönyörű paraméterei vannak Tominak!!!
Várjuk a képeket!

Császár :evil: sajnos láttam mostanában egy-két indításos szülést és soknak az lett a vége.
Szegény babákat megindítják, pedig ők még nem készültek fel...szerencsém volt, enyémek kibújtak indításra.

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Andi: Mindig az esték a nehezebbek. Érdekes módon Máté napközben mint a kisangyal visszaalszik szopi és egy kis nézdegélés-játék után, de ilyenkor este egy órát is cicin lenne. Fél óra után mikor böfiztetem belemászik a vállamba és a nyakamat puszilgatja. :wink: :lol: Így folyt.köv. még egy fél óra, amikor bealszik, de Apának kell letennie, nehogy újra ráminduljon. :lol: Éjszaka 20 perc szopi, aztán 20 perc popórisza és jobb esetben alszik vissza, rosszabban Apán alszik. Andris pedig 2 éjjel óta 2-3x kel (pont nem akkor mint Máté) és Apát hívja, oda kell feküdni mellé. Szóval főleg Apának fárasztó a dolog. :roll: :oops: Napközben jól vagyunk, ma délelőtt pl kimentem a két fiúval a játszótérre. Holnap délelőtt Kopaszi-gátazunk, délután Andrissal kettesben játszi. Hétfőtől pedig Apa dolgozik, mi pedig hármasban maradunk. Hát, kíváncsi vagyok! :wink:

Madar: Nem is írtam, vettem cseresznyemag párnát és be is vetettük már. Köszi az ötletet. Te mennyi ideig hagyod Veronika pocakján?

Kép

Kép
hgrita

[quote="móka:)"]H írta:móka:)ellóHalló!!

Mabe, keresztelő holnap lesz, ha jól emlékszem, jó mulatást Nektek!!

Bex kitartás a koncerthez!!koktéltól szerintem mozgalmas estéd lesz:) drukkolok nagyon és Andi Neked is drukkdrukkdrukkk:D

remélem szupi babaeső lesz és szupi hírekkel fogadtok holnap...
no, én lépek, mert nem tudom mi vár ránk még.. úgyh pihizek..
szerintetek az lehet, h mivel 00.42kor született KisEmber, neki akkor kezdődik a napja???
Kicsit azért eccerűbb lenne, ha kaptam volna használati útmutatót :oops: :oops:

pupi mindenkinek!!

Móka: Most, hogy mondod, lehet benne valami! Máté 1.20kor született és az éjjeli szopik, amik 1-2 közé esnek mindig hosszadalmasabbak. Olyankor nagyon éber, tágranyilt szemekkel nézegeti a cicit, majd engem, hogy hogyan merészelem lecsatlakoztatni :lol: , és nehezen megy a visszaalvás. :roll:

Kép

Kép
hgrita

Csunyi: Gratulálok gyerkőcöknek a hétfordulóhoz!

Kép

Kép
hgrita

Vendégek elmentek, lánykáim elaludtak, a házat nyugodtan katasztrófa sújtotta területnek lehet nyilvánítani. Egyik fele a vendég gyerekektől borzasztó, a másik meg az asztalostól. Az ajtó szuper lett, jól is néz ki, csak miután falat is bontottak, mindent olyan lisztszerű finom por borít ... nem kicsit, nagyon ... és ezek után még volt képe megjegyezni, hogy reméli nem hagynak maguk után nagy koszt. :twisted: Áááááá, csak az egész ház összes szekrényét kell kívül-belül újra letakarítani, olyan alattomosan befurakodott ez a por mindenhová. :roll:

Andi:
pocakod nem is nőtt szerintem a legutóbbihoz képest. Nagyon csinos vagy. :) :wink:

Floranan: nekem is az első nap és az utolsó napok a legrosszabbak, beszéltünk is ma vagy négyszer-ötször apával. :wink:

Kriszti, Andi: amikor olvastam Kriszti hsz-ét, én is rögtön a ma feladott lottószelvényünkre gondoltam. :lol: Én azonban csak egyetlen egyhetest játszottam meg, megelégszem egyetlen öttalálatossal.

Bex: hol tart a koncert? :twisted: boszifőzetnek még mindig nincs hatása?

Móka: remélem, ma jó éjszakátok lesz. :wink:

Akartam még mást is írni, de hulla vagyok. Majd holnap. Megyek aludni. Jó éjt. Kép Kép

KépKép
KépKép
madar

Itt vagyok.

Először is gratulálok Peppinoéknak!!!!

Másodszor pedig nagyon szépen köszönjük a sok gratulációt!

Igen,tényleg sutyiban beelőztem mindenkit.De nem rajtam múlott.Ráadásul tök váratlanul érintett a dolog.

Kedden ugye írtam,hogy azt mondta a doki baba fent,itt nem lesz szülés mostanában.
Este voltam nst-n,ott is semmi,fájásoknak nyoma se volt.

Este mikor lefeküdtem aludni,akkor se volt semmi jel.Aztán éjjel 1-kor arra keltem,hogy görcsölök,jó kis mensis fájdalom.Na mondom biztos csak egy kis jósló,így nem foglalkoztam vele.Aztán hamarosan jött a következő.És megint egy.Elkezdtem nézni az időt.Szép kis 5 perces fájásaim voltam 1:20-tól.2-ig néztem,akkor már 4 percesek voltak.Apika rohant az autóért,én letusoltam,fél 3-ra már a szülőszobán voltunk.Fájások egyre durvábbak lettek,méhszáj 2 ujjnyira nyitva.3-ra beért a szülésznő is,fél 4-kor kaptam meg a beöntést.Hamarosan megérkeztek a tolófájások is.Na az nem volt semmi,de minden erőmet összeszedtem és arra gondoltam,hogy hamarosan a kezemben tarthatom a kisbabámat.
Kicsit nehezen,de ráéreztem a dologra és 5-ik nyomásra kibújt a kislányom 3250 grammal és 52 centivel 04:40-kor.

Íme a mi Vikink:

Kép
Vendég

Rita Titeket sem irigyellek, jövő héttől Apának nagyon nehéz lesz, ha így folytatódik.
Most, hogy írtátok Mókával ezt az éjjeli dolgot, lehet inkább reggel kéne szülni... :wink: lehet benne valami.
De nem tudom miért én csak úgy tudom elképzelni, hogy éjszaka kell menni. Soha nem jut eszembe, hogy napközben... érdekes.

Ez a koncert..... rohadt hangos, simán a szöveget is hallom már! Időnként meg úgy visít a pasi mint akinek éppen húzzák, no de nem a fülét! :evil: :evil: :evil:
bex13

Míg írtam, írtatok Ti is. :wink:

Rita: kb. 5 perc, de nem hiszem, hogy lenne bármi időkorlát. :) Remélem, Máténál is működni fog. Veronika szereti, sőt már Julcsi is rákapott. :wink: Szegény apa, de nagyon rendes, nagy-nagy dícséret neki. Kép

KépKép
KépKép
madar

Bex: de szintén f-betűvel kezdődik, igaz? :wink:
Megnyugtatlak, Veronika 11:51-kor született és olyankor szerintem mindig alszik. Szóval, messzemenő következtetéseket ne vonj ebből le :) bár az is igaz, hogy Veronika császárral született. :roll:

KépKép
KépKép
madar

Lina: Vikire is büszkék vagyunk és ügyesek voltatok. :)

Most már tényleg lépek, mert lecsúszik az ölemből a gép ...

KépKép
KépKép
madar

Hello csajok!
Mizujs?
Megyek visszaolvasni!

floranan

Madar: Ráhibáztál.... jó éjt neked!
Ismerem a szekrények belsejébe kúszó port... Nem irigyellek miatta.
Lina, valami ilyesmi szülést szeretnék én is. Jó, hogy itt vagy! Képet várunk még, nem elégszünk meg ennyivel!!
bex13

Andi, Bex, mennek a drukkok, hogy a fiúk előbújjanak!!!!!

Jelentem, találkoztam nyákdugesz egy nagyobb darabkájával! Valamint a cicimben érzek mindenféle kisebb csomót a bimbó közelében, ezek a tejmirigyek?? És érzékenyebb is picit!

Nem pakoltam és porszívóztam, blicceltem... :oops: inkább aludtam egy picit, utána meg szépen összehajtogattam a babaruhákat és elrendeztem a szekrényben.

Holnap ki kellene mosni a szopipárna huzatát még, és egy kiságyneműt kivasalni.

Hekkezésben mi is benne vagyunk!!

Rita, jjuuuuujjj, én Apától kaptam a joghurtot és nagyon ízlett :D Bepuszilnám, az tuti! Végül egy csomó szőlőt ettem, meg mustot ittam, Anyu hozta szüretről (nagypapámtól).
Én is félek ám picit, mi lesz, amikor Apa nem lesz itthon... előreláthatólag okt. 2 hétvégéjén megy el először, péntektől hétfőig...

Madar, fehér por, neeeeee, még mindig mindenhonnan hull, a festés óta!!! Főleg a konyhában, szerintem a felső szekrény háta mögül, ahova beeshetett, és naponta ezerszer mindent beborít, ami alatta van. Feladtam a harcot vele, max napi egyszer törlöm le, nem érdekel, egy nap, mikor Apa itthon lesz és nem KO, felküldöm a létrára és valahogy kipucoltatom vele.

Biztos azért rosszak ezek a napok, mert az első a legfrissebb, h nincs és hiányzik naon hüpp hüpp, a vége fele meg nem bírunk magunkkal, h jön, ugye??!!

Lina, de jó, h ilyen gyors szüléssel jött világra Viki baba!! Kép ari!!!

floranan

Lina,mégegyszer gratulálok,nagyon ügyesek voltatok,álomszülés :wink:

Madar,már szinte látom előre a holnapi napodat :wink: Remélem azért egy kis pihi belefér.

Rita,ez a de szép kis nap kategória.A kopaszi gát biztos nagyon jó lesz,szép időt is mondanak.

Bex,talán ha együtt énekelnél a zenekarral,fel sem tűnne,milyen hangos :lol: :lol: :lol:

Móka,tessék a kórházban reklamálni a használati utasításért :lol:

Kép
v.andi

Dóra is 1:20-kor született, de ő éjszaka jól alszik. Most már nem kell villany sem, simán tudom csatltakoztatni sötétben is. :D:D (Jó, ehhez ő is kell, kis ügyes! :)) Eszik, alszik tovább.

Bex!

Remélem hamar vége lesz a koncertnek!
Én sem tudnék elképzelni egy napközbeni szülést, valahogy mindig vagy hajnalban, vagy este kellett mennünk... Ami a forgalom/parkoláskérdés miatt mindig nagyon jól jött.

Madar!

Ciki, nem ciki, nekem egy-két nap múlva mindig egyszerűbb volt gyerekekkel együtt is a párom nélkül, mintha itthon van. Nem lusta ember, de azért ha épp nem gyerekágyazok, mint most, akkor azért az ő dolgai is plusz feladatok. (Olyan apróságok, hogy ennivalókészítés után nem mindig takarít el maga után (én igen), stb.)
Mondjuk mostanában nem volt el hosszabb időt, és nagyon sok mindent csinál a gyerekekkel kapcsolatban, ami nekem nehéz lenne (pl. iskolabuszhoz viszi őket), szóval nem tudom, ma mennyire lenne egyszerű. (Legutóbb tavaly májusban volt el 10 napra, akkor jó sokat szervezkedhettem, mert ráadásul pont benne volt egy 4 napos ünnep, 2 anyáknapja, a fiamnak vészesen közeledett a szülinapja (1 nappal korábban ért csak haza), közben iskola is volt.)

Na, megyek, most csak ennyire telt. Dóra alszik, nekem is kellene... (A szomszédunk úgy horkol, mintha a mi lakásunkban lenne! :D:D:D)

Astrid

Kép
astrid

Bex,ugyan itt nincs koncert,de valamelyik barom szomszéd bulizik,és Bikini bömböl,és egy kutya folyamatosan ugat.Feltételezem,őt is zavarja :lol: :lol: :lol: Itt se nagyon lesz alvás. 8)

Kép
v.andi

sziasztok csak egy gyors beköszönés,köszönöm mindenkinek,a sok gratulációt és törődést!!!!!!
addig egy kis szüléstörténet,remélem még nem írta meg Andi,mert vele kapcsolatban voltam,de gondolom ő is és és Madar is hozta híreket.

Story:

reggel 11 óra ctg,semmi extrát nem mutat,aztán doki amniot csinált,hát sajna meconiumos volt a magzatvíz,így mondta hogy irány a szülőszoba!!! :shock: :shock: :shock: Na,nekem több se kellett,rögtön becsináltam,hát nem szülni mentem én alapon,apa kint várt a folyosón,hívtam hogy hozza szülőszobai pakkom,mert nem megyünk haza,közben kaptam beöntést(húúúúú de car :x ),majd fürcsi ,addig apa is beöltözött és irány az egyágyas szoba,ágyra fel,doki jön burkot repeszteni,na szegény azóta tuti sántít :? ,mert az egyik lábom apa a másikat a szülésznő fogta,doki meg hogy hozzám férjen leült az ágyra,lábam a combján,sajna nem jött be "a most legyünk ügyesek és ne okozzunk egymásnak fájdalmat" dolog,ő a burokrepesztessél csinált fájdalmat(nekem nagyon fájt,mert fent hátul és vaskos volt a méhszáj),én szétpréseltem a lábát......na folyik antibiotikum a meconium miatt,addig ctg mutat fájásokat,apa mindegyiknél szól jön és lassan vége.......édes volt :) .....szólt a levegővétel-kifújásnál is .......nagyon komolyan vette a feladatát,majd szóltak,hogy 3-kor megkapom az oxit,na gondoltam eddig ezeka fájások nem voltak túl extrák,na majd akkor!!!Közben doki közölte,hogy jó lenne ha nem edáznánk :shock: :roll: ,mert az lassítja adolgokat és nekünk most az lenne a legjobb ha minnél hamarabb megszülnék,mondtam hogy hát o..k..ééé,kicsit vonakodva mondtam ki ezt a 3 betűt...,És ezzel együtt közölte hogy mivel esténél előbb nem lesz bab így elmegy az sztkba rendelni,de 25 perc alatt itt van ha kell...mondtam neki ne vicceljen én 2 órát szántam az egészre,kinevetett........doki el, majd nemsokára a szülésznő észrevette,hogy baba szívhangja nagyon leesik a fájásoknál (2-nél)és ez neki nem tetszik,így hívta a dokit hogy mégse induljon el,jöjjön nézze meg....jött is...vártuk hogy lesz-e még mert ha nem jöhet az oxi....hát lett még ilyen leesés,és ekkor a doki mondta hogy ez az jelenti,hogy valami nem stimmel a köldökzsinorral,de így nem tudja mi...vagy a nyaka körül van és azért esik a szívhang vagy a fájásoknál olyan helyen nyomodik hogy rossz keringést produkál,ezért ő azt javasolná,hogy császár....mondtam hogy akkor most azonnal vigyenek a műtőben,mert csak belegondoltam,hogy barátnőmnél hasonló minden,csak állítólag a ctg-je rendben volt...na a babája 1 hónapig volt az intenzíven,így én ezt nem akartam,úgyhogy siettem a műtőbe.....spináris beadása sem egy vágyálom,de mindegy a baba a legfontosabb...és 16.05 perckor megérkezett Berni 3400 gr-mal és 58 cm-vel,doki megmutizta amint kivette,majd vitték rendben tenni,majd visszahozták felöltöztetve,hát én bőgtem (és most is) a meghatottságtól,ez a világ legszebb dolga....annyira kis édes volt,közölte a csecsemős hogy nagyszájú.....na ja nem ismeri az anyját...hihihi :lol: ,majd mikor odatartotta és kapott könnyáztatta puszikát,akkor abbahagyta a sírást :wink: ,varrtak és irány az őrző,majd később behozták nekünk és elég sokáig velünk lehetett.....itt a vége fuss el véle....

Hát ismertek milyen bőbeszédű vagyok természetesen ezt sem tudtam rövidebben leírni,bocsi.......

A kórházi körülmények és főleg a csaszis (császárnői) szoba jó volt ,kaja pocsék,személyzet segítőkész.....szóval no panasz...de azért már jobb itthon és hát ti is hiányoztatok......

Volt némi gondom a mellemmel,de tegnap (nagy fájdalmak közepette)kimasszírozták és most jobb.

És ezúton SZERETNÉK GRATULÁLNI MINDENKINEK AKI TÁVOLLÉTEMBEN HOZTA VILÁGRA AZ Ő KISMANÓJÁT...KAPTAM HÍREKET UGYAN,DE AZ SAJÁT EXTÁZISOM MIATT MÁR NEM EMLÉKSZEM MINDENKIRE BOCSI...

És most megkísérlem a visszaolvasást....addig is egy édi kép Berniről:
Kép

Holnap töltök a picre is ha lesz időm......

sutimano76

Süti, de jó, hogy otthon vagy, és írtál!!
Annyira élethűen írtad le, mintha ott lettem volna!!
Örülök, h végül minden rendben, sok örömet Bernikéhez!! Apának is nagy gratula, nagyon ügyi volt!!!!!
Képet kérünk még!!!

floranan

Lányok, kidőltem, jó éjt!!!

floranan

Süti,végre,de örülök nektek.Jó hogy otthon vagytok végre.
Vonalzót majd túrjál magadnak :lol:

Én is elmegyek élményszámba,kipihenten szeretnék holnap szülni :wink: :lol:

Kép
v.andi

Ja azt el is felejtettem írni,hogy doki a műtőben kérdezgetett,stb,és szóba került a szülés vége,mondta hogy a legjobb időben döntöttünk a csaszi mellett,mert Berni nyakára 2× volt szorosan körbetekeredve a köldökzsinór :shock: :( ........mondtam is neki,hogy látja hogy csak 2 órát szántam rá.. :oops: (jó mondjuk nem így gondoltam,dehát a 2 óra az 2 óra akár hogy is........)

sutimano76

Én még itt! Koncertet túléltük. Az előbb megint voltak fájások, de ezek is elmúltak! :evil: :evil:
Andi remélem el tudtál hamar aludni a kutyától meg a Bikinitől!
Astrid nem tom miért, de valahogy ezt érzem, aztán lehet nem jön be. De nem lenne ellenemre most sem indulni. :wink:
Floranan én is elblicceltem a takarítást. Ez van... már más foglalkoztat nagyon.
Süti dejó, dejó, hogy itt vagy. Nagyon örülök, hogy minden jól alakult, még belegondolni is szörnyű, hogy milyen kevésen múlt, hogy ne legyen baj!
Sajnálom a csaszit, de tényleg az a lényeg, hogy jól vagytok. Ebben az esetben benne lennék én is. Várjuk a képeket. Gyönyörű és mindig mosolyog??? Édes!
Na jól van, mindenkinek jó éjszakát!
Lili??????? Kata? Boboka?
bex13

Jó reggelt!

Süti, mégegyszer gratula, és üdv otthon!! Képekkel meg árassz el minket ha lesz időd!!

Flora, az jó ha talizol a nyákdugóval akkor nyilogatsz!!

Bex, hogy vagy?

Madar, hát holnap korán keltik a babát, ha ma nem dönt úgy hogy köszi az indítást de nem élek vele! :wink:

10-re megyek a kórházba, már lassan hazajárok. :? Ha nem jönnék sms megy. Tegnap este voltak fájdogálások, de teljesen elmúltak.

Kép
kata05

Jó reggelt mindenkinek!
Én egyben és jól, tömöm a reggeli virslim és hiányzik mellőle a friss fehér kenyér... ma is jó nap lesz :lol: :lol:
Lina, Sütikém, de jó, hogy jól vagytok, ez ám az ööömébódottáá :lol: :lol: :lol:

Kata, valami nagyon ott lehet a pocakodban, hogy Lőrinc ilyen jól érzi magát, szurkolok értetek :lol: :lol:

Andinak csak annyit így hajnalban, hogy BALLAGAKATONA, Neked is énekelnék valamit Bex, de nem jöttem rá, milyen zenekar, talán egy yellow submarine-nak örülnél?!?! :lol: :lol: :lol:

Peppino, óriási gratula!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Floranan, majd megcsinálod a takarítást, ha lesz kedved!! Gyanítom, Te is úgy vagy, ahogy én, nincsenek házi tündéreid, azaz senki sem csinálja meg helyetted :cry:

Kép
lili34

Linának köszi a szüléstörténetet, naná, hogy majdnem könnyes virslit ettem. Jók a reflexeim! :lol: :lol:

Holnap betöltöm a 40. hetet, Te ma Bex, ugye? Hétfő az jó a szülésre. Úgy tervezem, hogy frankón kialszom magam éjjel, reggel elkezdődik, dél körül már puszilgathatjuk :)

Móka, remélem jó éjszakátok volt ma!!!

Berni hogy vigyorog :lol: :lol: Beszarás :lol: :lol:

Kép
lili34

[quote="lili34"]L írta:lili34inának köszi a szüléstörténetet, naná, hogy majdnem könnyes virslit ettem. Jók a reflexeim! :lol: :lol:

Holnap betöltöm a 40. hetet, Te ma Bex, ugye? Hétfő az jó a szülésre. Úgy tervezem, hogy frankón kialszom magam éjjel, reggel elkezdődik, dél körül már puszilgathatjuk :)

Móka, remélem jó éjszakátok volt ma!!!

Berni hogy vigyorog :lol: :lol: Beszarás :lol: :lol:

Lili, úgy legyen, holnap délben én is puszilgatni szeretném a pici arcocskáját!

Kép
kata05

Jó reggeltet!

Kata,azt álmodtam,hogy ma Lőrinc megszületett :wink: Küldtem is neki egy kis vudut,hogy így legyen Kép

Lili,jó étvágy a virslihez."friss fehér kenyér" már csak karnyújtásnyira van tőlünk Kép Kép Kép AMúgy nem R-GO,hanem Bikini :lol: :lol:
Támogatom a holnapi tervedet!

Én szarul aludtam megint.Vakaróztam,mint állat,és a szokásos pisijárat óránként.5 körül aludtam el úgy igazán,és nem rég keltem.Megettem én is igen tartalmas reggelimet,és visszabújtam ide ágyikóba.Derekam fáj,és most azt próbálom megfejteni,hogy a hüvelyi folyás lett ilyen "intenzív" (ami eddig nem volt),vagy a magzatvizem szivárog.Azt olvastam valahol,hogy ne tisztaságival,hanem egy zsepivel nézzük,szóval most kipróbálom.

És,betöltöttem a 39. hetet,holnap én is elkezdem a 40-t. :shock:

Reggel halucináltam :roll: :oops: Úgy sütött be a nap az ablakon,hogy ránéztem a karjaimra,és mindegyiken sárga májfoltokat láttam.Na mondom fasza,sárgára vakartam magam éjjel :lol: :lol:

Kép
v.andi

Jó reggelt csajok!

Remélem a buli-szomszédok jól vannak!

Én nem aludtam jól! Szokásomhoz nem híven vagy 4-5x mentem piss (közben rendesen szabadulok ám nyákdugesztől!! :D) én meg voltam veszve almáért, úgyhogy hajnali 3-kor és 6-kor is megettem pisi után egy kicsi nyári almát :shock: :)
Apa sem aludt jól, forgolódott, reggel mondta, h azt álmodta, megszületett a bébi, több mint 12 (!!!) kiló lett :shock: :shock: hááááát, nem lenn egyszerű szülés :shock: :roll:

Én is álmodtam, de én a szülésig nem jutottam el, csak a kórházig, ahol valami közös zuhanyzóban zuhiztam, ami volt vagy 1m x 2m nagyságú, és át kellett járni rajtam, aki wc-re ment... és bunkó volt a nővér, kifogásolta Apa haját is.

Szóval csatlakozunk a hülyeségeket álmodók csapatához :D

Lili, Apa segítene, csak alig van itthon... meg én akartam, de ez van :D

Na, Lőrinc és Tomi babák megelőzik a hétfőt?? Fruzsi?
Andi, 40!!!! :D

Mentem reggelizni, pusssszzzz

floranan

Boboka???

Süti, Berni mindig milyen édesen mosolyog!!!

Na télleg mentem hammázni...

floranan

Jó reggelt!

Éjszaka kitakarítottam. Lefürödtem, aztán átsikáltam és beáztattam egy fürdőlepedőt. Utána felmostam a lakást a szoba kivételével mindenhol. Ismét megállapítottam, hogy a férjemnek jó alvókája van! :lol: :lol: Aztán lefeküdtem, almát ettem és olvastam. Fogalmam sincs mikor ébredtem, de
Kata nem mondom, hogy tök jól vagyok... A csontom egyre jobban fáj. :?
Lili, nekem pénteken telt le a 40 hét. :(
Andi sajnálom Te éjszakádat is, de a vakarózás vége is már csak karnyújtásnyira van, mint a fehér kenyér! :wink:
Húúúúú, belenéztem a táblázatba és már csak 6-an vagyunk :!: :!: :!:
Akkor, Lili, Andi, Kata és én megyünk holnap??? Boboka csütörtök. Floranan Te mikor?
bex13

Idehoztam a körözöttes kenyérkét...

Bex, ez egy almaevős éjjel volt, úgy látszik :D nem vagy semmi, éjjel takarítani!

Nekem ma du is megfelel, de mondtam Ebanonak, h a tökéletes az kedd du lenne! Az úgy Apának is ok munka szempontból! Hétfőn-kedden még el tudnék intézni pár dolgot :wink:

Én mondjuk nem siettetem annyira, ha benn van, bizti jó oka van... ha nem szerdáig, akkor a szombat 26 lenne még oké! :D

floranan

Csajok, most jön rám az idiótaság... tejjel leforrázott mákot ettem almával :? :? :? :? :? úgy tömtem, mintha az életem múlott volna rajta.
Bex, nekem is fáj a csontom, és lemegy a combjaimba, főleg a jobb oldalamon. Megint nem tudok lépni tőle :?
Holnap megyek ja, de semmi konkrét nem lesz sztem még, hacsak nincs baj, annyira aggódom, hogy valami baja lesz Fruzsinak!! Valahogy soha nem gondoltam, hogy nem jön ki időben!! Kicsit félek, az amnio is meg ki tudja mi!
Bex, én Apám is jól alszik, álmában még el is beszélgetünk néha :lol:
Floranan, 12 kiló?! Akkor Apával egyszerre csatlakoztatok a hülyeséget álmodók csoportjához!! Én is valami kórházas izét álmodtam, de nem nagyon emlékszem, mi volt.
Kezdem elbálnásodva érezni magam, pedig Apa azt mondogatja, hogy mintha fogytam volna. Tudom, h szülés előtt természetes, de épp az ellenkezőjét érzem.
Jajj, Andi, értsd rá, azt hittem az Bikini :lol: :lol: :lol: A Tankcsapdát nem kevertem volna össze semmivel :lol: :lol:

Kép
lili34

Jó étvágyat :) Kenyér... körözöttes :? nyami :?

Kép
lili34

Én folytatom... már a 3. almán is túl vagyok, de szerintem indulok a következőért. Jonatán, imádom!
Oké, akkor mi holnap, Te kedden, Boboka meg csütörtök. Csak, hogy csodaszép évfordulós ajándékuk legyen!
bex13

Egyszer elküldtek vhova díszelegni a cégtől, és utána volt "buli". Kaja, duma, sok ember és Bikini koncert. Az énekes annyira be volt állva, hogy a mikrofon állványába "kapaszkodott", és csak azt mondogatta, hogy amikor ő katona volt, nem voltak jó csajok a seregben. Vagyis jó cajok a szeregben. Valahogy ennyi maradt meg a Bikiniről :) Aztán ki tudja... lehet, hogy az összes számuk itt van a fejemben, csak mostanában ez is kiesett :) :)

Kép
lili34

[quote="bex13"] írta:bex13n folytatom... már a 3. almán is túl vagyok, de szerintem indulok a következőért. Jonatán, imádom!
Oké, akkor mi holnap, Te kedden, Boboka meg csütörtök. Csak, hogy csodaszép évfordulós ajándékuk legyen!

ÁMEN

Kép
lili34

Na jó.. én is hozok egy almát. Francba.

Kép
lili34

Uhh, ez olyan savanyú, hogy még a pocakomat is összerántotta :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
lili34

Bex,banyek!!!Nincs kedved ma itt "aludni" nálunk?Nem semmi takarítást műveltél éjjel.Apácskát nem zavarta a zene? :shock: :lol:
Hétfői terved elfogadva :wink: Mintha Floranan a szerdát mondta volna Kép

Kép
v.andi

Alma-mák???? de szép történet :lol: :lol:

Kép
v.andi

Jó reggeltet!!!

elég furikat álmodtatok :D :D :D

Kitartást mindjárt elmúlnak az álmok... meg az alvásos pillanatok :wink:

Fényévekkel jobb olt az iccakánk :D :D úgy látszik lépésről lépésre megy minden...

jönnek ma anyumék meg a nagymami, azaz a nagyik meg a dédi:) látogatóba, úgy örülök, h kicsit simultam az alvástól...

Lili, az amino nem fáj, én csak azért vettem észre, m a kezében volt az az izié..jobban fájt ahogy az ügyeletes doki megvizsgált :evil:

Kép

Kép
móka:)

Lili én meg azért félek, mert nekem amniot nem is említettek és nem szeretném, ha baj lenne. Ma még nem is mozgott, idegesített is, de Peti meghallgatta a szívhangot! :wink: Pedig az almát szereti, fel szokott ébredni. :(
Andi a koncert nagyon zavarta őt is, de szerencsére 10-körül abbahagyták. Akkor meg még fennt volt ő is.
Móka, lekopogtad??? Nehogy most elkiabáld! De örülök, hogy simultabb vagy! :lol: :lol:
bex13

Móka,éljen a jó éjszaka.Egyébként pedig még csak most mentetek haza.Momonak is meg kell szoknia az új helyzetet,meg nektek is,csak így tovább.Jó mamázást,dédizést.

Lili,egyik se a kedvencem,gyakorlatilag mindegy lett volna mit hallgatnak :))

Én most lelépek férjecskével szülésmegindító feladato kelvégzésére.Csináltatunk bélyegzőt a pólusban,beadjuk toldozni-foltozni a nadrágokat a szervízbe,átnézünk lehet az ázsiába.Kamasz úgyis megy délután pókerpartira,nem lesz itthon. (jött megint egy kis nyálgugesz)

Kép
v.andi

Süti,Lina,milyen volt az első éjszaka???

Kép
v.andi

Te is, Lili?? Lehet, hogy az almaevés babaindulást jelez?? :lol: Andi, villámgyorsan moss egyet, hátha beindul a reflex :wink:

Andi, először szerdát mondtam, ma írtam keddet, csak nehogy a végén csütörtököt mondjak... na jó, ez car volt :D
Szóval igazából ha csüti úgy du 2-ig itt van, az oké, péntekkel amúgy nem lenne gáz, de van egy pasas, a főnököm férje, egy undorító alak, dagadt ázsiai (tényként írom, minden hátrányos megkülönböztetés nélkül), aki állandóan megkörnyékezett, mikor a főnök nem látta... :evil: és a főnököm mesélte lelkendezve, hogy jaaaaj, de jó lenne a szept. 25., mert aznap van a férje szülinapja, szóval ahhoz a naphoz nem ragsszkodnék... :evil:

Andi, jó szülésmegindító progit! Mi megyünk, nézünk nekem valami melltartót, mert egyik sem kényelmes, én le akartam menni a Velencei-tóhoz levegőzni (kb fél óra) de párom már nem mer... ja, és ő már fázik, neki már hideg van :D Én spec megsülök...
Jah, és ő nem tudja elképzelni, hogy hogy lehet ilyen hidegben kivinni kisgyereket... mondtam neki, h jobb, ha hozzászokik a gondolathoz, hogy szellőztetünk, sétálunk is még idén, meg kinn alszunk néha, ha nincs nagy cúg :D azt hitte, márciusig ki sem lépünk :D

Móka, jobb éjszaka, juhéééé!!!

floranan

sziasztok!

Először is Peppinoéknak nagyon gratulálok, Tomika, Isten hozott Téged, már nagyon vártunk:)

Madar, apa elutazása :cry: :cry: Nyugodtan panaszkodj nekünk :cry: :cry:

Asztalos, fehér por :twisted:

Rita, tied apa nagyon ügyi, hogy ennyire kiveszi a részét a gyermeknevelésből :wink:

Bex, koncert :twisted: :twisted:

Lina, tényleg álom szülésed volt :wink:

Süti, köszönjük a szüléstörténetet, és csodaszép lánykád van :wink: Örülök, hogy már otthon vagytok, és a gyulladás is rendbe jött.

Flora, 12 kilós baba

:?: :?: :lol: :lol: :lol: dúúúúrva lenne :lol:

Mi is ma töltöttük a 39-et, holnap kezdjük a 40. hetet :) Juhéjjjjj :lol: :lol: :lol:

Bex, tetszik a szülési terved "Oké, akkor mi holnap, Te kedden, Boboka meg csütörtök. Csak, hogy csodaszép évfordulós ajándékuk legyen!" :)
Drukk mindenkinek++++++++++++++

Móka, örülök, hogy már Ti is otthon vagytok
:) Momo baba nagyon édes :wink:
És köszi az infókat a kórházról, persze, ha valami még eszedbe jut minden infóra vevő vagyok :)
Örülök a szép éjszakátoknak :)

Nekem a hasam viszket de cefetül, mondjuk már mindenhol szét van repedve, hiába kenem naponta két-három alkalommal, már nem használ.
Éjszaka is arra ébredtem, hogy vakaródzok, remélem Niki ebből nem sokat érzékelt (mondjuk nem ébredt fel rá).

Madar, már anno kérdeztem, de elfelejtettem, hogy mit írtál :oops: Te a császárig végig szedted a magne b6-ot, ugyi?

Viki, tőled is mindig elfelejtem kérdezni, hogy a szüléssel pikk pakk elmúlt a lábdagadás és a magas vérnyomi?
Szüreti bál, de jó lesz nektek
:wink:

Andi, örülök, hogy jól sikerült a hekkezés :) Hátha a barátnődék jó hatással voltak Juniorra is :)
Vendég

Az kimaradt, hogy természetesen Linának is köszi a szülés történetet, és Viki is csodaszép baba :)

Flora, apa fázik :?: :)
Jajj, én úgy élvezem ezt az időt :lol:

Melltartó: én a mini manóban vettem kettőezer valamennyiért szopisat. Igaz még nem volt rajtam csak amikor felpróbáltam, mert mosás után tettem be a kórházi pakkba, de nekem jónak tűnnek.
Vendég

Lili, ne aggódj, minden rendben lesz. Én sem gondoltam volna h ennyivel túllépjük a terminust. Amnioval kapcsolatosan nem tudok nyilatkozni, mert egyszerűen annyira zárt vagyok, hogy nem tud csinálni a doki.

Floranan, tetszik ez h melyik időpont felel meg nektek. Picifiú biztos máskor szeretne majd jönni! 12 kilós gyerek...

Bex, figyeld h mozogjon, ha nem akkor irány a kórház.

Boboka, szerintem nyugodtan hagyd abba a magne b6-ot, max egy picit vajúdsz, míg a kórházig elértek, az a babának is jót tesz. Grat a 40. héthez!!

Lina, én is ilyen gyors szülést szeretnék, bár erről mindig süti jut eszembe a megálmodott 4 órás szülésével.

Andi, szülésindítás meg volt???

Mi itthon. Minden tökéletes még mindig. Belső mszáj zárt, volt langyos vizes masszírozás hátha nyílik. Most mintha nyákdugesz távozgatna, én nagyon reménykedek az estében. És nagyon fáj a bal csipőm, le a lábamba.

Kép
kata05

Szép szülős napot!

azt álmodtam,/ abban az 1-2 órában amíg aludtam 8)/hogy szint mindegyikőtök megszült az éjjel, s teljesen lelkesedve olvastam vissza, de sajna nem....

Sütikém, szia itthon! :) :) kicsi lánykád csodaszép tiszta anyja :) Apukája hót szerelmes gondolom :) :)
Jó döntés volt a csaszi, s egyáltalán nem eresztetted bő lére a szüléstörténetet, sőőőőt!

Lina, látod, így kell ezt csinálni ;) gyönyörű lánykád van, gratulálok még egyszer!

Rita, minden rendben lesz ha Aputok vissza megy dolgozni akkor is, nyugi ;)

Nekünk ultra gázos éccakánk volt, illetve nem is volt.... a szokásos pocakfájás, nyugiszopi, dugigevés, pocakfájás, kaki, böfi, bukás, sírás, sírás, sírás, közben popórázás, séta stb, majd ismét nyugiszopi s így tovább elölről kezdve.. első ébredés 1 órakor, 23kor aludt el, majd 2kor, s 3tól fél 5ig nonstop, na akkor aludt el reggel 7ig.
s elveim ide, elveim oda, hogy no tea csak szopi, ma veszünk mecsek teát s cumisüveget...
ha Lucának segít, bánja fene az elveimet...

vicger

Bex, nekem sem mondták, hogy lesz, vagy kell majd, de gondolom a többiek elmondásai alapján. Aztán ki tudja, senki nem volt máv-os.
Köszi a mennyugit csajok, de én már csak ilyen aggódós vagyok. Pl. ha Apa nem jön időben, nem arra gondolok, hogy összefutott vkivel és dumálgatnak, hanem, hogy URAMATYÁMBAJATÖRTÉNT!! :lol: :lol: :lol: Ezért nem szeretem én ezt a bizonytalanságot!
Kriszti, sajnálom a szar éjszakát, remélem a tea segíteni fog szegény pindurkádnak!!
Kata :? :? sajnálom a lábfájást, ultragáz :? :? :?
Boboka, vakarózás, szörnyű :? :? :? Én semmivel nem kentem a pocakot, de mázlista vagyok, egy repedéske sincs rajta.
Bibi?!

Kép
lili34

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?