A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo, nagyon ügyes vagy akkor :wink: . Örülök, hogy Rugó jól elvolt :lol: .

Anitja, csodaszép husi-musi Natasa, és milyen gyönyörű piros pofija van :D ! Nolkának sok gyógypuszit küldünk!

Képek, Panndi, még egyszer bocsi :oops: :D :
Kép 2007.09.19.
Kép (Az első mosdatott kép róla, 2007.09.20-án készült 8) )
Kép 2008.09.19.
Kép 2009.09.19.
És az esti, rossz minőségű képek:
KépSikerült elfújnia, és meg is tapsolta magát :D .
Kép Nagylány :roll:
dettyk

Drága Lányok! Sok boldogságot kívánok a kis szülinaposoknak, isten éltesse őket sokáig!!!!!!!

A tortaköltemények fantasztikusak, nem beszélve a lurkókról, akik akkorák.... :( :lol:

Látom megy ezerrel a bölcsi. Ez a szerencse (legalább is részemről) az itthon dolgozásban, hogy nem kell bölcsibe adnom őket. Na jó, amikor ügyet intéznék, akkor persze vagy cincálom magammal őket, vagy nagyszülőt kerítek, de mi majd ovizunk először.
Ügyesek voltatok mind a beszoktatással!!!! :D

Nektarin! Meg voltam győződve, hogy kislányt vársz. :)
Szívből gratulálok a Kisfiadhoz, további problémamentes pocakosodást kívánok!

Fleur! Te meg mindjárt szülsz. :shock:

Még valami - számomra nem elhanyagolható dolog.
Elkészült a honlapom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tegnap éjjel f2-kor útjára indítottuk.
Folyamatosan fejlesztjük, lesznek saját videók, és még több mei tai. Most készülnek az új fazonok, még tervezzük, és próbavarrásokat csinálunk, de már kerekedik.

Nagyon köszönöm nektek a drukkokat, a biztatást, a segítséget!!!!!

Ha van egy kis időtök, kukkantsátok meg, és negatív és pozitív véleményt egyaránt szívesen fogadok. Sőt, kérlek írjatok véleményt, hátha kell még alakítanunk rajta. Mit látnátok szívesen, mint vevők, mi tetszik, mi nem.

Íme: www.mei-tai.hu

Most már igyekszem sűrűbben jönni. (Ma börzéztünk a mamával, 24-én baba-mama klubba megyek bemutatózni Gegivel.) :D

Vindolanda! Kíváncsi vagyok mit fogsz szólni ahhoz, hogy milyen mei tai-t neveztem el rólad. :roll: Még nincs fent, talán ma vagy holnap. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Panka,Ádám!

Titeket is Isten éltessen sokáig :)

látszik nem néztem táblát :oops:

Mesi!
nekem tetszik :) főleg a Gremese felirat :) s mond meg Apának nem is olyan gáz ez a honlap :wink: sőt :) :) :) tetszik ez a visszafogott színvilág,nincs agyoncsicsázva,letisztult
mondjuk én kerestem hol vannak a termékek(kissé ideg,szétszórt vok) mire rájöttem fent vannak a dolgok,mire kattintani kell :oops:

:arrow: szülinapi bulira :)

KépKép
viranka

Hát nevek, eddig a Richárd ami mindkettőnknek tetszik. Nálam még jött Kristóf. Apának meg a Péter.
Kéne ugye a mennie a vezetéknévhez.

Mesi, nagyon jó a honlap, nekem a "Juba" és a "Bongyi" tetszik nagyon, azt hiszem nekünk mindenképpen kell majd egy.

Na megyek mosogatni

Kép
Kép
nektarin

Csak gyorsan bekukk még szundiznak :wink:

Emesém hát ez kurv@ jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Le a kalappal előtted és apa előtt :D
JA és a Heni és Viranka AKCIÓS :D :D :D

Nektarin gratula a 2. kisfiadhoz, én a Péterre ( :-) ) vagy a Kristófra szavaznék :D

Vindo Ügyes vagy a vezetéssel:-)

Panka irtó édes és milyen fekete haja volt :shock:

Heni
KépKép
heni81

Emese, ez tényleg ízléses weblap :D Szuper!
Már nagyon várom, mi lesz rólam elnevezve :roll:

Nektarin, én akkor a Kristófra szavazok :wink:

Úgy hívják a szippantós emberünket, nagyon rendes srác. Ez itt dicséret lenne, nem a szippantóson van a lényeg. A Richárd is szép, de a Ricsi becéző változat személy szerint kevésbé tetszik. Mondjuk nem én döntöm ám el:)

Mennem kell :arrow:

Kép
vindolanda

Panka, Ádám, boldog szülinapot kívánunk!!!

Irina, hazaértél már? Milyen volt?

Kép
vindolanda

Ádi Boldog szülinapot!

Mesi nekem tetszik az oldal bár csak gyorsan kuksiztam bele. A színvilág nekem is nagyon tetszik :)
És én is vevő leszek nemsokára. Még várom, h töltsd fel a többit is :)

Nektarin
Nekem a Kristóf tetszik azok közül amit írtál, de ha mindkettőtöknek a Richárd tetszik akkor mi a baj??? :)

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Mesi : nagyon tetszik! A kép rólatok...hát..az a szerelem!!! CSak rákukkantottam, majd még felfedezem, de elsőre KIRÁLY!

KépKép
kaqk
Debrecen

Panka, Ádám! Utólag boldo szülinapot!

Bocsánat, tegnap nem tudtam jönni, egész nap készülődtem, aztán nagy banzáj volt! :D
Kicsit fáradt voltam a végére, de Szelike egyfolytában kacagott, és ez a lényeg! :) Majd dobok képeket is! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Mesi: nagyon ügyesek vagytok :) Nekem nagyon tetszik!

Ünnepelteknek boldog születésnapot, Panka is jó sokat változott :)
Detty: ne viccelj, én örülök, ha más is tesz fel ilyen sorozatot :wink: Annyit változtak a babák, képet, ide, sokat!

Megyek, Fruzsi reklamál :arrow:
Vendég

Halihó!

Gyorsan bejelentkezek én is.

Ezek a kétéves nagylányok... Édes tündérmanó mindegyik. Panndi, Detty! Nagyon szuper ez a képsorozat! Őrületes a változás! :roll:

Nati baba és Nolka nagyon édes.

Szelike meg milyen áhitattal nézi a tortáját. Egy tündér ez a lány.

Panndi, nekem meg az avatarod szúrt szemet! Tuti lett!

Emese, én is csak belekukkantottam, de nagyon igényes, diszkrét, finom a megjelenése.

Nektarin! Éljen, éljen!!!! Bevallom, én nem nagyon tudok dönteni a két név között, de amint látom, Ti sem. :oops: :lol:

Fleur! Ó, hogy miken mentek keresztül. A fogzás Bercónál is nagyon be tud kavarni. MOndjuk neki sokszor az is elég, ha bekenem Dentinox-szal. Nagyon ügyesek vagytok az ajándékkal. Mi még mindig nem tudjuk, hogy mi legyen. :oops: Pedig már nagyon sürget az idő. :wink: :lol:
dmaggie

Regi, de szép tortája volt Szelinek :D ! Hozz ám még képeket!

Mesi, ez tényleg qrva jó :shock: !!! Az egyik legszebb honlap, amit eddig láttam, de komolyan!!! Nagyon ízléses, nagyon szép színvilág, minden szuper, csak több képet nézegettem volna rólatok még :wink: . A mt-ok is csodaszépek, és most is meghatódom, hogy rólunk nevezed el őket :oops: :) , és annyira találóan :shock: :D !!
dettyk

Az avataromon a két lánykám fogja egymás kezét, így aludtak el :lol:
Vendég

Igen, tényleg olyan egyéniségre-formáltak a meitai-ok :D

Szelina nagyon kis aranyos :D És micsoda tortája van :shock: 8)

Lányok, én holnap nem leszek, este fogok majd jönni csak.

Ja, a tüzép úgy kiszámolta a színezőhabarcsot, hogy a ház egyik oldalát már el sem kezdték, mert nem lett volna elég. Folyt. köv. a jövő héten :roll:

Jó éjt.

Megyek pakolok, meg dolgozgatok egy cseppet még :arrow:

Kép
vindolanda

Igen, én a panndi nevűbe bele is szerettem, csak éppen van meitai-m, amit szintén nagggggyon szeretek (viranka :wink: ), van egy kengurum, amit szintén szeretek, nem hiszem, hogy szükségem van rá :roll: De azért Apának már megmutattam :lol:
Vendég

Jó reggelt :D !

Mátéinknak nagyon boldog névnapot! (Kolbi, mi van Veletek?)
Bercónak és Hajni Lillájának boldog szülinapot!

Csajok, én tegnap átbőgtem a fél éjszakát :( ...csak most esett le, hogy vége, kezdődik újra a robot, és egész napra el leszek szakítva Pankától :oops: ...remélem az, hogy végre újra emberek között leszek, ellensúlyozzák majd ezt a rossz érzést :roll: . És ezek után azt álmodtam, hogy terhes vagyok, ikreket várok, és azért bőgök álmomban, hogy mit csinálok 4 gyerekkel :shock: ?! Ja, és az ikreim már az UH-on gyepálták egymást a pocimban 8) ...
Na megyek dógozni, szorítsatok nekem, hogy kibírjam :P ...
dettyk

Köszönöm!!!!! :oops: Nagyon sok munka van az oldalban, és még nem tökéletes, folyamatosan alakítgatjuk, és töltjük! :)

Anitja! Nálatok sem lehet letagadni, hogy tesók! :) Husi Nati annyira gyömöszölni valóóóóóóó! :)
GÍere gyakrabban! (Mondom én... :? )

Boldog szülinapot Bercóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Dettyk! Ahogy néha néha tudtam olvasni, nem olyan vészes a távolság, a pici bölcsiben, és ha anyuka dolgozik, pikk-pakk megy az idő. Jót fog neked tenni, hogy újra dolgozol!!!! Kikapcsol!!!!! FEltölt!!! Kell!!!! Gondolj bele, Kiskolbi Mátét 1,5 éves kora előtt adta oviba (ugye a jó álláslehetőség miatt), és elég hamar megszokták a helyzetet. Sokszor mesélte utána, hogy mennyi mindent tanul Máté. ÉS ő reggel beadja, és csak délután 4-5 óra felé hozza el.
Nem lesz gond, persze megértem, hogy eltörött a mécses. Ha Zsozsiék oviba mennek, háááát... nem tudom melyikünk fog többet sírni... :roll:

Hééééé! Nekem lesznek ikerlányaim! :lol:

Panndi! Nagyon jó az avatar képed!!!!!

Vindolana! Rólad teljesen más, egésen kiugró mintázatú mei tai lesz elnevezve! Megpróbálom ma lefotózni, és megkérni Apát, hogy vágja ki, és tegye fel! :twisted:

(Ja, és aki szeretme MT-t, az privit írjon nekem, ne az oldalról rendeljen!) :wink:

Ja, és valamit majd" elfelejtettem, Panndiéknál tényleg hófehér a kanapé! 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi :lol: 8)
Vendég

Sziasztok!!!!

Dettyk minden rendben lesz!!!!!! Biztosan jót tesz neked majd a
társaság! Mit is dolgozol te?

Emese a maximalista! B@sszus én is az vagyok/voltam, csak mostanában nem sikerül teljesitenem úgy :cry: de pont letojom! a gyerekek most nálam az elsők!

Panndi szupi a kézfogós kép!Annyira szuperül időzitettünk a tesóval ugye? nálatok sem volt még gond ha jó emlékszem és imádják egymást a tesók!
Hófehér kanapé:shock: hogy csinálod? Péterke nagyon összefen mindent, nyáladzik, eszik minden felé, Áron bukik.... szóval nálam le van takar, hogy magas a vizszámla :shock:

Anitja szuper hogy jöttél!!!!! Majd képekkel tessék illusztrálni az újjonan felujitott lakást is
:wink: Nagyot nőtt mindkét gyerkőcöd!!!!

Regi édes Szeli:-) Te csinálad a tortát???Képeket még!

Nálunk borzalmas éjszaka volt :evil: Péterke 3x ébred sirva, hogy nagyon fáj a foga, jaj úgy sajnálom őt! de hát minden este nem kaphat nurofent? Nappal elvan, valószinű éjszaka nyom.
Áron 3 x eszik éjszaka, már csak napok kérdése és tényleg elkezdem hozzátáplálni, ,mert aludnék már legalább 5 órácskát egyhúzomban :oops: Teganp kóstoltattam vele almát, azt a pofát kellett volna látni, szombaton egy kis sütőtököt nyalogatott. Ha visszagondolok, P már ilyenkor falt mindent :shock:

Kedvenc kajája most a hús :shock: csak azt kér ebédre, levest egyáltalán, közet rizs egy kevés. De majdnem minden mellé kecsapot is kér :shock: nevettem is tegnap, hogy majd vihetek neki az oviba hetente egy tubussal, hogy legyen neki :roll:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

[color=blue]Mátéknak boldog névnapot :lol:
[/color]
Pankának és Ádámnak utólag boldog születésnapot :lol:

Bercónak boldog szülinapot :lol:

Regi szép lett Szelike tortája :lol:

Dettyk mennyit változott Pankád.
Remélem jól telik a napod :)

Viranka mi újság? Báló köhög még?
Gréti tegnap főzőset játszott, szedett Bálónak és Mírának is majd mondta, hogy öltözzünk és vigyük el mert éhesek :lol:

Mesi szép a honlap :)

Szombaton volt a gázszerelő és megbeszéltük, hogy most hétvégén megcsinálja a fűtést. Pont hétvégére mond rosszabb időt :) Ráadásul nagyon rendes mert nincs meg a teljes pénz a fűtésre de4 azt mondta semmi gond ha jövőhónapban adjuk oda a hiányzó összeget :D
Tegnap itt voltak barátnőmék ketten is. Illetve az egyik szerintem csak a volt barátnőm :roll: Ugyanis megsértődött de nagyon :? Készültem, volt ebéd (leves, rakott krumpli) utána süti. De Ő a kislányának (aki 2 hónappal idősebb cicusomnál) nem tudott mit adni mert én nem gondoskodtam üveges bébiételről :shock: hisz igazán tudhattam volna, hogy Ő csak azokat eszi. Aztán próbálta altatni a lányát, persze lent a nappaliban. Gétim, pedig ott akart játszani. Mondtam, hogy vigye fel a gyerekszobába, ott aludjanak de nem. Egyszer csak mérgesen felugrott, hogy én milyen rossz vendéglátó vagyok, nekem kell alkalmazkodnom és hallgattassam el a gyerekem. Majd elviharzott :shock: Csak lestem :roll: Így még nem jártam :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni sajnálom a rossz éjszakát :(
remélem hamar kibújik az a fogacska.
Áronnál lehet, hogy csak a fejlődési ugrás és pár nap múlva visszaáll minden a régi kerékvágásba :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni: a kanapé azért volt hófehér, mert Mesi a huzatcsere után kb egy héttel látta :wink:

Fruzsi már eszik délelőtt gyümölcsöt. Négyszer evett egy nap előtte, ötödik étkezésnelk bevezettem a tízórait.

Móni, ez acsaj :shock:
Vendég

Irina jelentkezz kérlek!!!
Milyen volt a konferencia?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket :)

Mi is sok puszit küldünk az elmúlt napokban és a ünneplőknek!

A szombati buli nagyon jól sikerült, megérte a sok munkát, gyerekek szülők egyaránt jól érezték magukat és az idő is kegyes volt hozzánk.

Íme: (sok lesz :oops:)

Kép Bence torta Kép Máté torta Kép Finomságok Kép Zsoltival, a kis barátjával Kép Kép Kép Kép Kép Kép Marcipán motor evés :lol: Kép Kép Kép

KépKépKépKép
meryke

Vindo: Itt dolgozom, pénzügyesként: http://www.irokboltja.hu

Mesi: Szuper az oldal, nagyon profi, a közös képeteket pedig órákig elnézném, annyira sugárzó és harmonikus :D

Dettyk: Én múlt hét szerdán sírtam át a napot :oops:, aztán jobb lett, próbáltam arra gondolni, hogy Máté jó helyen van, jól érzi magát és ez a lényeg. :) Gondolok ma rád, majd mesélj milyen volt, én is nagyon izgulok már. :roll:

Képek csodásak, Panndi ötletét majd én is lenyúlom, ha itt az ideje :wink:

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok !

Én is itt.
Most, hogy Ádi bölcsis hirtelen nagyon sok jdőm lett és kapkodok össze vissza.
A beszoktatás sima ügy volt.
Nagyon élvezi Ádi a bölcsit szeret ott lenni és ha megkérdezem, hogy megyünk-e bölcsibe akkor rögtön igen a válasz és kezdi sorolni, hogy ki jár a bölcsibe és mi van ott.

Nálunk is húzós éjszaka volt Ádi fél 5-től hisztizett. Oka sok nincs rá max az, hogy folyik kicsit az orra mint minden bölcsisnek.
Így sajna a bölcsiben elválás is nehéz eset volt mert sírt de kint halgatóztam és max 3 percig tartott az egész.

Szülinapi buli nagyon jól sikerült.
Annyi ruhát kapott Ádi, hogy egy 4 emeletes szárító tele van.
Kapott bőven játékot is és mindet nagyon élvezi.
Ajándékokat sorolom hátha valaki merít ötletet.
- játszó sátor
- mikrohullámú sütő ( forog villágít és csenetg ha kész )
- víz forraló ( olyan hangot ad ki mint amikor forr a víz és ha megdöntjük akkor olyan hongot ad mint amikor töltjük a vizet )
- porszívó ( rendesen szív )
- villogó , zenélő és önállóan menő vonat állatokkal a tetején
- kis sámli ajtóhoz cipő felvételhez
és kapott még újságokat amikben sok apró jázék van.

Ja és a poén rendeltem Ádinak egy Mr. Bean maci formájú tortát ( azzal a macival csinál mindent ) és elszúrták a tortát.
Tesóm ment érte szombaton és felhív, hogy ez nem olyan maci mint amit én vittem kép hanem egy sima maci.
Erre a tesóm kiverte a balhét, hogy mit képzelnek 3-szor annyiba kerül mint egy sima torta és akkor enm úgy nézz ki mint amit visz az ember kéept.
Az eladó csaj meg bocsánatot kért és elkezdte becsomagolni. Erre a tesóm mondja, hogy ne csomagolja mert ezt nem viszik el.
Ott hagyta a tortát és elment egy másik cukiba és vett egy sima bohóc fej alakú tortát. Ja és beírt a panaszkönyvbe is. És a sorba akik elöttük volt annak sem olyan volt a tortája mint amit rendelt.
Szóval én tutti többet nem teszem be a lábam az újpesti HORVÁTH cukrászdába.

Na leállítom magam.
Teszek pár képet aztán lépek mert pakolnom és dolgoznom kell egy kicsit.

Kép dekoráció
Kép sátor amit anyáéktól kaptam
Kép tortám
Kép jé ennek levehető az orra
Kép már megint engem fényképezel ?
Kép szomjas vagy ?
Kép elfáradtam hosszú volt a nap

Üdv mindenkinek és szép napot.
20200310173350

Sziasztok Lányok!

Hát ideértem én is. Megvolt a Mátrafüredes családi üdülés. Szuperül sikerült. Nagyon jól éreztük mindannyian magunkat. Rövidebb túrákban még a gyerkőcök is partnerek voltak, persze besegített picit a Mesi-féle meitai is. :wink:
Raktunk tábortüzet, Gergő még nyársalt is, eközben Zsuzska a cicáját hintáztatta. Kedvence lett ugyanis időközben egy kis plüss cica, amit mostanában mindenhova magával visz, megmutat neki mindent, megeteti, megitatja, lefekteti stb. Gergő ennyire nem rakaszkodik hasonló állatához, de néha azért ő is kedvet kap hozzá.

Köszönjük a köszöntéseket és viszon kívánunk minden 2 életévét időközben betöltő nagylánynak és nagyfiúnak sok-sok boldogságot!

Mi ugyan nem bölcsizünk, de úgy elmennek a napok... A bölcsis gyerekeknek és anyukájuknak minden elismerésem. Nagyon ügyesek!!!

Igyekszem gyorsan felvenni a fonalat, és jönni újból!

Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Mesi!
Megnéztem az oldalt. Csak gratulálni tudok hozzá! Szuper!!! :)

Kép
gica1

Móni!
A volt? barátnőd nagyon furcsa. Örülj neki, ha nem megy többet hozzátok!

Heni!
Sajnálom az éjszakát. Péterkének az utolsó 4 foga nő?

Azt még elmondom, h szobatisztaság ügyileg sajna visszaléptünk kicsit. A kaki bilibe megy továbbra is,d e pisivel nem akarnak ráülni. Kérdezem, de határozott elutasítást kapok. :roll: Úgyhogy most bugyipelussal próbálkozom, mert a korábbi pelusból meg mindig kijön a pisi. Lehet, h nem bírja az egyszeri mennyiséget már???

Kép
gica1

Halihó

Panndi..Csodás a Zsófis sorozat! mennyit változott!

Detty: Panka is csoda édes..Ő is rengeteget változott.

Nektarin: gratula a 2. kisfiúhoz!!

Fleur: nálunk is szerintem ez zajlott + bölcsi..de a viburcol vagy mi nagyon bejött, szépen megnyugodott, és nm fájlalta a fogát!
próbáljátok ki!
a babaházról dobhatnél képet, felcsigáztál, karira azt szeretnék Emmának

Vindo: habarcs :? ügyes voltál a veztéssel!!!

Anitja: végre jelentkeztél...a gyerekeid ...nagyon cukik!!!! :lol:

Regi: Szeli is nagyon aranyos a tortájával!

Detty: én már két hete bőgök..az elszkadás, egy időszak lezárása...aztán hogy nem akart menni..jött a hiszti, balesetek....

De kopp kopp....mióta kúpot kap lenyugodott, nem harapdálja az ujjacskáit, eszik....és ma nem tiltakozott a bölcsi ellen...este 1x szól h pisilnie kell és nincs baleset! kopp kopp

Móni: ez a csaj..hát GÁZ!!!!

Meryke: micsoda buli!

Timi: torta: :? jól tette tesód hogy ott hagyta..de ahogy láttam Ádinka tetszett a bohoc is! :wink: szép ajcsik...

Emma is kapot porszívót, vasalót, konyhát ( turmixgéppel, káváfőzővel, kenyérpirítóval......azóta folyton a kiskonyhában akar lenni és főz, süt. :wink: de a "zenegép" a csúcs, mikrofonnal..és énekel bele h" boci tarka" szerencsére ennek normális, elviselhető, élvezehető hangja van..ja és fel is lehet venni amit játszik..

KépKép
kaqk
Debrecen

Fleur!
Nehéz ez a hiszti időszak. És elhiszem, h kellemetlen lehetett a bababuli, ha Lilla durcizott. De a lényeg, h végül jól sikerült. A picurral minden rendben?

Vindolanda!
Most hirtelen nem emlékszem, de most hétvégén volt a lagzi, v a jövő hét végén lesz? Ha most volt, hogy sikerült?

Dettyk, Meryke!
Ha belegondolok, h jövőre mi is oviba megyünk, hááát, furcsa lesz otthagyni őket.
Ikres álom :wink:

Kép
gica1

Gica érdekes lehet a 2 gyerekkel:-) gondolom mind 2 gyerek más és más:-) pláne hogy kisfiú és kislány! Képeket már olyan régen tettél!!!
Az utolsó fél foggal küzködünk, kicsit lehetne már szegény Péterkével kiméletesebb is, a előző 19 sem volt egyszerű menet, pláne 04 szemfog :evil: durván nyáladzott, napi 20 előke :shock:

Egyébként van akinek már megvan mind a 20 fog?????

Péterke szerintem nem is fogta fel, hogy mi is az, hogy szülinap
:shock: majd jövőre már biztosan érteni fogja:-)

Ezt a viburkol kúp homeós??? Áronnak is adható? Éjszakára lehet kipróbálnám, hogy nem e a fogacskák jáccanak ott közre?

Szombaton itt volt az unokatesó, 2 óra nyugis jáccás volt, majd elkezdte elvenni, és nem visszaadni P játékait és ezt Péterke nem nézte jó szemmel. Fáradt is volt már az igaz. Csak 1 órát aludt,bizgatta, hogy van itt valaki, de tegnap azt bepótolta, 2-5ig aludt :shock: Unokatesó már nem alszik napközben, 3 éves.
Nálunk is van tiltakozás alvás ellen, mondja hogy nem akar, de végül is alszik mindig.

Áron csak cicin, vagy kocsiban tologatva alszik el, max poszivózás közben a hintájában. Péterke nekem soha nem aludt cicin, őt ringatni kellett :roll: utána pedig mellé feküdni, most meg egyedül alszik egy fél éve, este apjával. Napközben tudja, hogy Áronnak cici kell. HA lefekvéshez készitem, Áron felszir, szól , hogy anya, Ári ciciz :!: :shock: Jaj olyan kis okos!

NA de már sok lesz :oops:

Heni
KépKép
heni81

Heni: homeós..de hogy mikortól adható???
megnéztem:
Ha az orvos másképp nem rendeli, szokásos adagja naponta 2-3-szor 1 vég­bélkúp gyemekeknek 6 hónapos kortól.

Akut tünetek fellépésekor óránként 1 végbélkúp.

Csecsemőknek 1 napos kortól 6 hónapos korig; naponta legfeljebb 2-szer 1 végbélkúp.

A panaszok enyhülésével az adagolás gyakorisága csökkentendő.

KépKép
kaqk
Debrecen

Köszi Bea, megkérdezem holnap a doktornőt is, mit mond. Egész nap rágja a kezét, mindent nyom a szájába, ennek ellenére nem sir, mindig mosolyog:-) csak az éjszakai nyugtalan alvása kicsit nyugtalanit.

Panndi lassan kezdek akkor már én is, mert Áron nem 4x eszik egy nap, de vagy 14x :shock:
Éjszaka 3x, napközben 5x vagy 6x ( gyorsan utánaszámoltam :wink: )

Basszus, pedig úgy tűnt mintha több lenne a nappali is, de nem.

Péter 1 óta alszik:shock: jól beebédelt 8)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok, hazaértünk mi is öt körül :wink:
Visszaolvasni még nincs erőm, a képeket viszont megnéztem. Szuperek 8)

Képzeljétek, van egy biliző baba a csanában, és Rugó is ráül már néha 1-2 mp-re a bilire, igaz, ruhástól :D

Szóval ez egy hatalmas lépés volt a szobatisztaság irányába.

A hallgatók továbbra is rendesek, csendben vannak :D :shock:
Ami meglepő a tanítóképzőhöz képest :!:

MInden szuper, csak fáradt vagyok, mint a kutya.

Igyekszem majd visszaolvasni :oops:

Szép estét, V.

Kép
vindolanda

Halihó!

Csak szeretném megköszönni a sok kedves szót Bercó nevében. Az immár kétéves már alszik.
Jól bírta a mai napot, pedig alig voltunk együtt. Du-n szülői értekezleten voltam.

Tegnap a dédi beállított egy tortával, ma meg a bölcsiben is megünnepelték. Amikor kérdeztem, hogy mit énekeltek neki a gyerekek, azt mondta: "tortát". :lol: :lol:

Nekem meg valami borzasztó napom volt, kutyául elfáradtam. Megyek is aludni, pedig dolgoznom kellene. :oops:
dmaggie

Sziasztok!
Köszönöma megnyugtató szavakat. Kicsit jobb. Minden. :wink:
Rá kell jönnöm, h Botond nem fél ám, hanem huncut. :roll: Már 10 perc alatt elalszik, ha az apja altatja és sétál vele... :shock: :shock: Vajon meddig fog ez így tetszeni neki?
Ma hogy nem volt apa, nekem 35 percig tartott az álomba símogatás...
Lottesz továbbra is rapszodikusan alszik. Van, hogy 2x ébred, van, hogy óránként. Mondjuk rajta annyira nem csodálkozom, mert nyaralni még csak 2 foggal mentünk el, most 8 van neki!!!!!!! :shock: :shock:
Eszméletlenül imádnivaló. Igazi kis Akaratka. Azt hiszem, Egyéniség lesz. :wink: A szeparációs szorongás kellős közepében vagyunk, ha 1 méternél messzebb megyek, jön az ordítás, lrolodilkönnyekkel. Kb fél mp alatt pedig abbahagyja, ha újra meglát.

Keresztelő megvolt, minden rendben zajlott. Torta finom lett és szép is szerintem.
Néhányat reagálok, és teszek képeket, ha hagyják...

Heni!
Sajnálom a fog-bajokat. Botondnak 18 foga van. Pont ma néztem meg. A felső 2 utolsó hiáynzik még. Egyébként nem tudom az alsó 2 utolsó mikor jött ki. :oops:
Hozzátápi: 5 és fél hósan keztem neki Lottival. Most ott tartunk, hogy uzsira megeszik kb 2 deci gyümölcspépet sinlaccal dúsítva. Ébédre pedig lb 5 kiskanál főzeléket. Utána nem kér többet, hanem ümmög a szopiért.
Ja!
Lotti is csak cicin és babakocsiban alszik el! De mostanában inkább csak cicin. :roll:
Móni!
Sztem soha nem volt a lány a barátnőd!! :evil:
Gremese!
Gratulálok!!!!!! Nagyon szép honlap, nagyon szép termékekkel.
Én nagyon szeretem a mei-tait. Egyszerúbb mint a kendő és kisebb helyen elfér. (Köszi Vera! :wink: )

Minden 2 évest Isten éltessen!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Nnna! Rakom a képeket. Nyaralás+keresztelő.
Nagyon sok lesz! :wink:
Kép kilátás a teraszról Kép mamával Kép meitai1 Kép meitai2 Kép galamblesen Kép ;) Kép tengerparton Kép oa (=ül botondul) Kép így kezdett sétálni a plitvicei tavaknál Kép és így fejezte be :) Kép Az első fondant tortám Kép anya és lánya Kép keresztszülőkkel Kép bűntelen ;)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sztem még nem meséltem, hogy a gyerekeket az első éjjel Horvátországban teljesen összecsipkedték a szúnyogok (vagy mik...) Lotti arcám 36 (!) csípés volt. Akkora múlt el, amikorra hazajöttünk. Két napra rá megint bepirosodott a csípásek helye az arcán. A gyerekdoki szerint begyulladtak a csípések. Kenni kell tatránnal, és állítólag egy hónap (!) mire elmúlik. :shock:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Jó reggelt :D !

L.Móni, bocs, de szerintem a barátnőd nem százas :shock: . Eleve bébiétellel etetni egy több, mint két éves gyereket, arról nem beszélve, hogy ha azzal eteti, vigyen magával :? . A viselkedése pedig minősíthetetlen :shock: . Eddig nem voltak hisztijei?

Panndi, az avatarod nekem is tetszik. Nekem is a Panndi nevű mt tűnt fel, hogy mennyire hozzátok illőre formázta Mesi, igazi csajos darab :wink: :D .

Meryke, szuper lehetett a buli :D ! Azok a torták :D !! És mennyi gyerek :shock: :lol: . Örülök, hogy Máté jól érzi magát a bölcsiben, majd a végén leírom, mi volt :roll: .

Gica, már az is haladás, ha bilibe kakilnak :roll: . Nincsenek még elkésve tudod, most ilyenjük van :roll: .

Vindo, mi is ruhástól kezdtük :wink: . Jó hatással vannak ám egymásra 8) .

Maggie, tortát :lol: :lol: .

Sense, a képek szuperek :D ! Légyszi a nyaralósakat tedd majd fel olyan január tájékán is :wink: . Nem mondod, hogy ezt a tortát Te csináltad :shock: ?? Végzett cukrász vagy? Ott sem csináltak volna szebbet, és milyen ötletes :D ! Nagyon ügyes vagy!!!

Hát csajok, a tegnapi nap jó is volt, meg kicsit nem is. Aki nem tudja, vizsgálógépeket programozok egy elektronikai cégnél. Régebben irodában volt legalább a szerverem, és csak a vizsgálógépek beállításait kellett a csarnokban elvégeznem. Mostanra teljesen kitelepítettek a csarnokba, ahol bizony elég monoton és hangos gépzaj van :? . Hát eleinte húztam a számat. Csak tengtem-lengtem, szoktam a környezetet és a zajt, ismerkedtem az új gépekkel és dolgozókkal, rengetegen vannak mindketten :wink: . Aztán leültem az egyik géphez egy új programot megírni (persze még a kollégám segített feleleveníteni a dolgokat), és újra elememben voltam. Rájöttem, hogy én ezt nagyon élvezem, és örömmel tapasztaltam, hogy sokkal több mindenre emlékszem, mint vártam :D . Az idő nagyon gyorsan elszaladt, úgyhogy 5 órakor még pörögtem :D .
A bölcsiben reggel sírva hagytam ott Pankát :( . A gondozónénink szabin volt, úgyhogy másik néni vette át :? . Állítólag délelőtt semmi baj nem volt vele, de aludni nem akart :roll: . Már mindent kitalált, hogy pisilnie kell, szomjas, állítólag nagyon sírt, mire nagy nehezen fél kettő előtt elaludt :? . Igen ám, de a hugomat fél kettőre rendelték oda :shock: :evil: . Szerencsétlen Pankát felkeltették, szegénykém azt sem tudta, hol van :? . Aztán hugoméknál feléledt, de egész este a nyakamban csimpaszkodott, remélem, ma jobb lesz már, hogy lesz Ili néni :roll: .
Szóval puszi lányok, örömmel indulok dolgozni :D (Ja, tegnap annnnnnyit beszélgettem FELNŐTT EMBEREKKEL :wink: , hogy estére teljesen kiszáradt a szám :lol: )...
dettyk

Jó reggelt!

Sense csodásak a képek. A torta gyönyörű lett. Elküldenéd majd nekem a receptjét? Imádom a fondános sütiket :wink:
örülök, hogy alakul az alvás.
Boti ezek szerint azt szeretné, hogy akkor csak vele foglalkozzatok.
Szokta még dobálni a játékait?

Dettyk Ma már biztos jobb lesz Pankának a bölcsiben.
Az meg szuper, hogy a munkába ilyen hamar visszarázódsz :D

Maggie :lol: puszi a kis szülinaposodnak akinek tortát énekelnek :lol:

Gica mióta Gréti leszokott a cumiról elutasítja a bilit.
Minden gyerek más. Majd alakul ez is.

Vindo egymástól sokat tanulnak a gyerekek :D
Rugó meg amúgy is fogékony mindenre :D

Heni Grétusomnak kint van mind a 20. Kiszenvedtük 8)

A csajszinak már máskor is voltak hisztijei de így még sosem viselkedett :roll: Lehet én rontottam el valahol tényleg. De nem rágom magam rajta, kicsit rosszul esett mert én igyekeztem, de ez szerinte kevés volt. Ez van, valószínű tényleg nem is volt soha igazi barátnő :?

Gréti hajnal 5 óta ébren :? Felébredt és egy kiadós hisztivel kezdett. majd az apját hívta, majd engem, majd mindkettőnket elküldött. Sírt, üvöltött. Nagy nehezen lenyugodott. Most mesét néz. Remélem elalszik közben mert másképp nagyon hosszú lesz a nap. napok óta ugyanis max 30 percet alszik napközben :!: Fogalmam sincs mit csináljak. A ház így úszik, mert nem hagy takarítani, vasalni :roll:

:arrow: megunta a mesét :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Húha, van olvasni valóm! :shock: Na majd alvásidőben.

Kaqk! http://www.mei-tai.hu/termekeink/?item=22 :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok, próbálok írni valamennyit :roll:

Sense, milyen jó képek... Én is úgy nyaraltam volna idén valahol. A szívem szakadt meg, hogy nem mehettünk :?
Lotti keresztelős ruhája is nagyon stílusos 8)
Ilyen altatási procedúrát Gábornak is produkált még anno Rugó. Bevackolt mellé és elaludt, én meg akkoriban egy órát küzdöttem már vele :shock:
Szúnyogok :?

Minket egy hangya csípett össze a nyáron. Rugó meg én tele voltunk csípésekkel, amelyek aztán bedagadtak 1-2 centisekre. Halványan azóta is látszanak a lábain. Ha mondom neki, hogy hol vannak a csípések, megmutogatja.
Ja, ahogy a plezúr hiányzik a térdeiről, azt is elmutogatja, ha kérem :roll: :lol:

Móni, hát én ilyet még nem is hallottam :roll: Örülj, hogy elment, és nem jött vissza :wink:
Majd írd le, hogy telt a nap...
Cumi eltűnt végleg?

Dettyk, igen, a felnőtt emberekkel való beszéd (pláne nem gyermeknevelés témában) úgy fel tudja dobni az embert 8) 8) Örülök, hogy jól érezted magadat.
Panka is belejön majd, meglátod :wink:

Gica, most voltunk lagziban. Az túlzás, hogy jó volt. Rugóval komplikált, állandóan kergetjük kinn és benn egyaránt :roll:
Pelenka ügyben nálunk ugyan ez van, éjjelre nadrágpelenkát kap Rugó, mert normálban összepisili magát...

Heni, 16 fogat látok. Dudorodnak ott hátul a maradékok, de egy éve lassan nem jött újabb foga Rugónak. Ő az elején kinövesztette őket.
Amúgy van egy barátnőm, akinek óvodás a lánya (3 éves), de a hátsó fogai még nincsenek kinn.

Kaqk, zenegép 8) Ez igen :wink:
MInden nap viszitek Emmát?
Hogy állsz az állásajánlattal? Mentek majd Bp-re?

És végül:
Mátéinknak és Bercónak sok boldogságot kívánunk utólag is!

Most beteszek egy adag mosnivalót, mert már kifelé lógnak a ruhák a szennyeskosárból :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, Irina drága, merre vagy? :o

Az előbb sajnos nem volt időm visszalapozni, csak ezt az oldalt olvastam el.

Tényleg megyek mosni :arrow:

Kép
vindolanda

Hú hát igen ez a név dolog, nem egyszerű, na csak lesz majd valami.

Robesz tegnap belázasodott, úgy sírt, du., hogy kihívtam a dokit, aki azt mondta, hogy piros a torka és kicsit a füle, kapjon antibiotikumot, este simán aludt 10 órát, és semmi láz, nem értem.

Mesi, nekem majd mindenképpen kell egy, valami egyszerű, hogy Apa is tudja hordani, de fiús, majd írok privit idejében:)

Most vittem a táppénzes papírt a céghez, hát alig szabadultam, kicsit furcsa érzés volt, a régiekkel dumáni.

Na :arrow: vége ho-ho-ho horgásznak

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Bocsánat, most csak egy kérdés a lányos anyákhoz:

Nincs véletlenül 80-as overállotok, ami eladó lenne? Zsófi tavaly télen 86-osat hordott, Fruzsi viszont kezdi kinőni a 74-es ruhákat, azt már nem merek neki venni télre, és inkább tőletek vennék, mint vaterán, teszveszen. ha van esetleg, írjatok, köszi :)
Vendég

Mesi: kösziiiii :lol: :lol: még hideg is végigszaladt rajtam meg könnyes lett a szemem ...hogy Te mennyire figyelsz mindenre..és annyira találók h kiről melyiket.... :lol: egy ilyet tegyél nekem félre..akár fiam akár lányom lesz..er..remélem nem olyan soká...

bocsi mindenki, de vissza sem olvastam csak ezt megragadta a szemem.

Sense: örülök h alakulnak a dolgok....a tortád...meg egyenesen csodás..mehetenél versenyre si vele..nagyon szupi lett...receptet megoszthatnád..( meg ha van trükk és praktika..) :oops: mi az a fondan torta??? :oops: bocsi..de ezt mér nem tudom!
a képek csodásak....pihenés, lazítás, boldogság... :lol: :lol:

Maggie: Berco szülinapját mikor tartjátok/tartottátok?
Sikerült ajándékot kitalálni??

Dettyk: akkor szupi hogy jól sült el a napod....Pankát meg hagyhatták volna aludni..és telcsizni hogy mégis elaludt.... :?

Vindo: rendes hallgatóid vannak.. :wink: Rugó és a bili.. :) haladás!
Igen minden nap visszük...a héten Jutka néni a délelőttös ( az ő gondozó nénije ) ilyenkor nincs baj..szeretném ha megszokná a másikat is..mert jöv. héten Ági néni lesz de-t és Jutka csak 10 re megy be..addig meg nyűgi, kedvetlen..

Munka: visszamondtam ezt az ingatlanos állást..ahhoz hogy jól csináljam meg hogy megérje nagyon sokat kellene menni este, napközben..bármikor, mindig...Emma mellett ez nem megy..és nem is akarom.. :? most ízzitotunk be minden ismerőst hátha kell valahol fél napos segítség..majd látjuk

Móni: cicus nem alvása.. :?: :shock: hm....

:arrow: vasalni

KépKép
kaqk
Debrecen

Anita
De jó, h te is jelentkeztél :) édesek a gyerkőcök.

Dettyk
Sztem tök jók a képek és ne izgulj én is nyúlom az ötletet :) nekem is lesz ilyen.

Regi
Több képet is dobsz?

Panndi
Ezek szerint vagy ennyit takarítasz vagy ilyen ügyesek a gyerkőceid :lol:

Móni
Ez a bnőd nagyon gááz. Úristen így viselkedni. Meg 2 évesnek még csak bébi kaját adni, azért nem semmi.
Vigasztaljon az,hogy itt sokkal jobb és megértőbb barátnőkre tettél szert :wink:
Jéézus 30 perc napközben....:? nem is tudom, h bírod. A többin meg ne rágódj, nem lehet mindenki elvárásainak megfelelni gyereknevelés közben. Vannak helyzetek amiket az egyikünk így a másikunk úgy old meg.
Nem hiszem, h egy barátságnak ezen kellene múlnia. Nekünk sem ezen múlik, pedig tudod, h a két csaj együtt nem a legegyszerűbb eset :lol:
Szóval ne rágd rajta magad...

Meryke
Jók a szülinapi képek és a torták..nyammiii de guszták voltak.

KTimi
Jó, h jöttél és hoztál jó sok képet :) és mivel kapkodsz a nagy szabadidődben? Ádi csak délelőtt van?

Gica
Majd hozz nyaralós képeket, ha lesz időd. :)
Igen picur Danival is minden rendben.

Kaqk
Most már biztos a foga indul meg itt ott, mert tegnap is fájlalta. Ami pedig a házat illeti mindjárt dobok képet is, de időben kezdjétek el beszerezni, mert jelenleg Mo.-on nem lehet kapni. Mi sem kaptunk. Végül az utolsó pillanatban teszveszen sikerült venni. Szerencsénk volt, mert még csak 3 hónapos és nem is látszik rajta, h használt és a dobozában kaptuk meg.
Amúgy Fisher Price Little People Busy Day Home. Én azt javasolnám, h ha tetszik a magyar beszállítókkal vegyétek fel a kapcsolatot, h karácsonyig be tudják e hozni és ha nem akkor én Ausztriában vagy Németországban keresnék.
Örülök, h Emma rendeződött kicsit.

Heni
Igen homeos és adhatod neki. Chamomillat próbáltad?
De cuki Péter :)

Sense
Nagyon jók a képek és remekül nézel ki :) ez csípés nagyon nem jól hangzik.

Dettyk
Munkának nagyon örülök és remélem Pankusz is hamar belerázódik.

Mesi
Ez a Kaqk mei tai nagyon találó :) nekem nagyon tetszik :)

Máték boldog névnapot!
Bercó, Lilla boldog szülinapot!

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?