A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!
Nem volt jó a net, így vissza kell olvasnom 4 napot, de előtte néhány szót: kedden voltunk 3d uh-n, a kisfiunknak (aki tuti, hogy kisfiú!) mindene tökéletes, minden a legnagyobb rendben van! Kép Kép Kép
Viszont van egy kis aggodalmam és lelkiismeret-furdalásom is a 3d óta, amit leírtam az őszi babák topikban.
Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a gratulációt!

Motiot!
Hát igen apa nagyon örült, főként, hogy Ő nagyon fiúra vágyott, ezért én is még boldogabb voltam!
Keményedések: Eddig napjában 10-nél többet keményedtem, de valahogy az megoszlott és nem volt olyan ilyesztő, mint amikor (épp úgy ahogy neked) egymás után többször 1-2 perces szünetekkel, nem fájt, de nagyon kellemetlen volt és ha kiegyenesedtem olyan érzés volt mintha húzna vissza! De szerencsére nem bántotta a méhszájamat! Holnap kezdek el egy igen erős gyógyszert ami kimondottan erre hat, és megelőzi a fenyegető koraszülést: Gynipral a neve!

Barbara!
Nekem is közel volt a lepény a méhszájhoz, ezért sokat kellett feküdnöm és ahogy nőtt a méh úgy került egyre jobb helyre. Ha rá is lóg a méhszájra, akkor tényleg pihenned kell sokat, de nem lesz semmi baj. Sajnos ilyenkor még az is előfordulhat, hogy vérzik egy kicsit, de még ez sem jelenti azt, hogy nagy baj lenne, csak oda kell figyelni! Pihenj minél többet, kerüld a rázós helyeket (pl. busz) és nem lesz semmi gond! Szerintem 2-3 hét múlva már jó helyen lesz!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz, Kata, köszönöm az aggódást!
Györesz, pihenj sokat, és majd írd meg, hat-e az új gyógyszer! (Remélem.)
Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Liv!

Elolvastam amit az UH-ról írtál.
Én sem gondolom,hogy gond lenne,de természetesen megértem az aggodalmadat.
Nem tudom megnyugvást jelentene-e számodra,ha felhívnád azt aki készítette az UH-ot,hiszen nagyon rendesnek tűnt az alapján,amit írtál.
Elmondhatnád neki ami foglalkoztat és meg tudná azt is mondani,hogy egyedi-e az az 50 perc?
Esetleg az orvosod véleményét is megkérdezhetnéd,ha van rá módod.
Remélem megnyugszol és nagyon jó,hogy a kisfiadnak mindene a helyén és szépen fejlődik.

Üdv.
Kata
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Gigi barátnőm!
Már nagyon álmos vagyok.Kép
Reggel 6-kor keltem.Kép
Puszi,Dia
Jó éjszakát!Kép

Kép
Kép
lldicsi

Dia barátnőmKép

Jó reggelt!Kép Még mindenki alszik, úgyhogy gyorsan írok neked. Az éjszakám az valami isteni volt..Kép A barátaink fél tízre értek ide, már majdnem elaludtam, a férjem is morgott, hogy ő fél ötkor kelt, bla bla bla..... Kb. negyed 12-kor felmentünk aludni. Az ágy is új volt nekem, meg a férjem oroszlánüvöltése is.Kép Pedig szegény próbált nem horkolni. Fél egy körül azért már egy kicsit megrugdostamKépKépKépKép. Az lett a vége, hogy éjszaka közepén átvitte az egyik matracot a gyerekszobába és ott magányomba lehettem.(kb.625db kismackó közöttKép)Mire elaludtam.... Hatig bírtam aludni. Úgyhogy ma olyan leszek mint a mosott kaki. Így reggelenként mindig tudok majd írni, mert úgyis én leszek az első aki felébred.
Mitől fáj a hasad? Kiderült? Nekem a múltkor attól fájt, hogy nagyon nyúltak a méhszalagok. Azt mondta a dokim, hogy erre bevehetek nospát.
Hát igen, fiúcska hajába hajcsat??KépKép De sabaj, mert árulunk parfümöt is és ha olyan lesz mint a kedves apukája, akkor majd abból magára dönt reggelente egy fél üveggel.Kép
A felújítás miatt nem irigyellek!! Tudom miről beszélsz. Mi meg építkesztünk. Mielött elkezdtük mondtam a férjemnek, hogy ha bármilyen csúnyát mondanék rá (neki)akkor tudja, hogy szeretem csak ideges vagyok. Nálunk volt aztán minden. Szomszéd öreglány (kb.80 éves)beesett a vízaknába és összetörte a létező összes csövet. Elöző este vezették be a házba a vízet!KépKép De erről könyvet lehetne írni....
Pihizz sokat!!!! Holnap jelentkezem!!

Puszi, Gigi

KataKép

Nem tudom, elképzelni, hogy a férjem horkolását még lehet fokozni. Mindig azt mondom neki, hogy te nem is horkolsz, hanem ordítasz!Kép A zsínoros megoldáson halálra röhögtem magam!! Legalább jól kezdődik ez a nap!!!KépKép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok lányok!

Ma már kicsit jobb a kedvem. Persze tegnap este még egyszer felhívtam a dokit, hogy ugye nem lesz semmi baj. Szegénynek az idegeire mehetek, de nagyon aranyos volt. Azt hiszem leginkább a doki miatt borulhattam ki. Mondtam is az én orvosomnak, hogy meg sem mérte milyen hosszú a gyerkőc.
Gigi!
Nálunk is zajlik az élet. Tegnap este 21:00 körül felhívtak a barátaink, hogy összevesztek a fiú szüleivel és kijönnének pár napra. Majd ezek után anyósom és a férjem öccse is bejelentkezett, hogy ők is jönnének. Tehát campinget nyitunk! Nem baj anyósom azért jön, hogy vasaljon és főzzön helyettem, így férjemnek lakat a szájára és várjuk anyóst. Különben nagyon szeretem őt, ő meg imád nálunk lenni a jó levegőn.
Az én férjem is horkol bár ha oldalba bököm általában abbahagyja. Az ő kedvenc szokása, hogy álmában bizgerál. Tegnap pl. úgy aludt, hogy bizonyos időközönkét rátette a kezét a fejemre. Rátesz-elemel. Nem is lenne semmi baj, csak épp felébredtem valami miatt és nem tudtam visszaaludni a macerálás miatt. Hát átgurítottam a másik oldalára. Különben pedig egy tündér csak néha az oldalamba állítja a könyökét vagy a térdét! Kép
A mi építkezésünkről is lehetne könyvet írni. Egyszer pl. a vízszerelő értelmiségi munkása át akart fúrni a nappaliból a garázsba. Fúrt egy bazi nagy lukat és utána átment a garázsba, hogy keresse. A luk meg nem volt sehol. Erre jobban kitágította, de még úgy sem találta. 20 perc keresgélés után rájött a kerti csaphoz fúrt ki az okos. Lehetett újra csinálni a szigetelést, vakolást. Hát ennyit a mesterekről!

Györesz, Kata!
Köszönöm, amit írtatok. Ez egy kicsit megnyugtat!

Dia!
Kitartás a munkásokhoz, ez a legrosszabb része. Ilyenkor zaj van meg por, utána csak napokig szötyörögnek egy-egy fuga felett. Az már ehhez képest Hawaii! Kép

Hú de hosszú lettem!
Pusza
Barbara
18+1
babar

Liv!
Szerintem ez az 50 perc biztos nem ártott a babának! Én a 18. héten járok és már 6 UH-n vagyok túl, persze azok nem voltak ilyen hosszak. Én azt olvastam, hogy ilyenkor zúgást hallanak a kis lurkók és az nem tetszik nekik. Biztos vagyok benne, hogy más is van ilyen hatással rájuk! Pl. mikro-sütő, hangos zene, stb.
Emiatt ne aggódj, ha meg valaki ilyen helyzetbe kerül, mondja meg a dokinak, hogy most már hagyja abba, ne nyaggassa tovább azt a gyereket.
Fő, hogy minden rendben van vele! Ez vigasztaljon!
Különben az egyik barátnőmnek is 40 percig csinálták az UH-t és a pocaklakónak nem lett semmi baja!

Barbara
babar

Szia Barbi!
Már tegnap is akartam neked irni,hogy nekem se
szimpatikus az UH-os doki.
Csak eddig azért nem irtam meg,mert azt hittem,
ti jóban vagytok.Abból gondoltam,hogy nem kellett
8000ft-ot fizetned a videóért.
Nekem is csak úgy mesélt a picurról,hogy kérdezgettem.De azért igy se volt nagyon beszédes.Kép

Munkások:Még a mai napot kell kibirnom,holnap a
csempézés talán már nem lesz ilyen zajos.

Gigi!
Neked majd estefelé irok kicsit hosszabbat.Kép
Pusz mindenkinek.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

De nagy csend van ma itt!

Dia,Gigi,kitartás!!!KépKépKép

Megy valaki mostanában vércukor-terhelésre?
Megírnátok,hogy felétek hogyan és hányadik héten történik?Előre is köszönöm!

Üdv.
Kata
21+6
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Kata Kép Nem tudom, mindenkinek 50 perc-e a 3D (mármint ott, ahol voltam), de akik előttünk voltak, azoknak is annyi volt.
Ma beszéltem erről az orvosommal, csak egy aprócska probléma van ezzel az egésszel, mármint azt illetően, hogy mennyire lehet ezt az egészet megbeszélni az orvosommal (akiben egyébként nagyon megbízom!): az apukája volt a 3D-s orvos. Ettől függetlenül elmondtam neki az aggodalmaimat, amire azt mondta, szerinte nem ártott a babának, szerinte ne aggódjak. Ez a "szerinte" egy kicsit zavar ugyan, de elhatároztam, hogy nem fogok ezen tovább idegeskedni, mert az sem jó a babának.
Terheléses vércukorvizsgálat: én ma voltam. Ahol én voltam, a 26-27. hét környékén csinálják: vérvétel, tej-zsemle, majd egy óra múlva újabb vérvétel. (A csaj, aki csinálta, egy hentes volt. Annak idején a legelső vérvételnél is hozzá kerültem, 3 hétig lila meg zöld volt a karom. A következő vérvételt más csinálta, nem is éreztem, nem is látszott meg. Most megint hozzá kerültem: nem mondom meg, hogyan vágta belém a tűt, ráadásul kb. 3 cm-en a tűvel végigkarcolta a karomat. Na, mindegy, hagyjuk... Csak nem tudom, miért végzi így a munkáját valaki.)

Barbara KépUtólag én is azt mondom, hogy 20 perc után szólnék az orvosnak, csak minden pillanatban azt vártam, hogy na most már tényleg befejezi, de nem. Ő csinálta volna még tovább is, ha nem szólok neki.
A barátnődet is 40 percig ultrahangozták? Az már közelít az 50-hez. Azt hittem, teljesen egyedi esetnek fogok ezzel a dologgal számítani.

Mindkettőtöknek köszönöm a megnyugtató szavakat!

Liv

Kép

Kép
liv

Szia Gigi BN!
Vártam eddig hátha történik velem valami amit
megirhatnék.Kép
DE neeem.
Ne bántsd azt a drága embert!Kép
Az én párom is horkol,de ennyire nem vészes.Kép
Nekem is tetszett a Kata zsinóros megoldása.KépKép
Azt nem értem,ha a vendégek már csak aludni
mentek,akkor miért nem mentek ma reggel???Kép
Van valahol a városban parfüm boltotok??
Nem tudom mostanába miért fáj a hasam.Kép
De ha sokat ülök,"pl a gép előtt"akkor bekeményedik.Kép
Szerinted a görögdinnye puffaszt?
Lehet,hogy attól?
Azt mondja a párom,hogy álmomban nagyon hirtelen
fordulok meg.
Szerinted az árt a gyereknek?

Mi lett az öreglánnyal?"Aki az aknába esett."KépKép
Háát gondolom azért egy házzal több gond van,
mint egy lakással.De azért itt is akad mit
csinálni."Holnap csempézés."Kép
De én elhuzok a barátnőmmel vásárolni.Kép

Szóval ma ettem,tévéztem,ittam,wc-tem,gépeztem,
aludtam.Uncsi volt az egész nap.
A csajok is alig jöttek a géphez.Kép
Veled biztos sok minden történt!Kép
Ugye megirod?Kép
Reggel várom a leveled!KépPuszi,DiaKép

Kép
Kép
lldicsi

Dia:KépKép

A férjem is azt mondta, hogyha ha már ilyen későn jöttek akkor jöhettek volna másnap is. Csak ők olyanok, hogy olyan nehézkesen indulnak neki, hogy akkor is csak estére értek volna ide.Kép
Az, hogy hirtelen fordúlsz meg szerintem nem árt semmit, mert a babuci a jó kis magzatvízben úszkál. Max. ilyenkor csinál egy hátraszaltót.Kép Nyugodj meg már nem sokáig fogsz hirtelenkedni!!! Örülni fogsz, ha csak úgy öregesn átfordúlsz. (mondjuk mint egy partravetett bálnaKépKépKépKép
Tegnap délután én is unatkoztam, mert ezek a jóemberek elmentek a Camponába a Tropicáriumba. Hívtak engem is, de nem akartam megkockáztatni, hogy a nagy melegben eldobom magam. Azért nem írtam mert nem akartam, hogy az legyen, hogy írok-írok aztán hirtelen kelljen abbahagynom. Ráadásúl olyan nyomasztó idő volt, hogy majdnem ülve elaludtam.
Az öreglánynak (aki beleesett az aknába szerencsére nem lett semmi baja. Azon kívül, hogy a kezét megvágta. Ennyi erővel meg is halhatott volna. Akkor biztosan, hogy nem laknánk itt. A régi cserepekből akart elvinni és aztán később mondta, hogy náluk rá lehet állni az aknatetőre! De itt nem!!! Aztán volt olyan is, hogy az Elmü kicserélte a fa villanyoszlopot betonra és arréb is tette. Persze mondanom sem kell, hogy átfúrták a vízvezetéket ami bejön a telekre.Kép Mintha kitört volna a házunk elött egy gejzírKépKépKép
Nekünk nincsen boltunk (hála Istennek)mi nagyker vagyunk. Az országba szerte-szét szállítjuk ki bolthálózatokba a cuccost.
Jó csempészést!Kép Barátnőddel mit vesztek?
Írjál!!!! Reggel jövök!!!!

BarbaraKép
Te csak ne szólj semmit!!! Láttam a képen, hogy milyen csini férjed van!! Na aztán őt nem nehéz löködni!!KépKép De az én férjem!!!! Legutóbbi mázsáláskor már túllépte a 130 kilótKép Na őt fordítsd át!KépKépKép És neki tök mindegy,hogy milyen pozícióban fekszik! Meg gondolhatod, hogy egy ekkora testből milyen hangok jönnek ki!KépKépKépKépKépKép Remélem a kisfia nem lesz ilyen horkolós mert előle már nem tudok elmenekülni!!!Kép A "mesterek" tényleg hülyék! Persze tisztelet a kívételnek. (a kivétellel én még nem találkoztam Kép)

Kata
Nekem a vércukrot a 24.hétben nézték. Éhgyomorra vérvétel, aztán le kellett gúritanom 75 g glükozt,amit vízben oldottam fel és csavartam bele egy citromot, hogy nem okizzam el magam. Aztán két óra múlva vissza, és újabb vérvétel. Tömören ennyi a gyönyörről. De sok helyen még a zsemlés megoldás megy. Az azért ember barátibb.Kép

Liv!
A sógornőm a Sotén dolgozott és mivel benfentes volt, mesélte, hogy egy alkalommal kb egy órát nézték a babáját. Semmi baja nem lett a picurnak. Úgyhogy ezen ne izgulj. Én kb. eddig 10-13 uh voltam,úghogy ezen ne izgúlj. És tudom, hogy milyen kiszolgáltatott az ember amikor ott fekszik és nem tudja, hogy szoljon e, mert akkor esetleg berág a doki, hogy ő jobban tudja. Szerintem itt Magyarországon még a "betegek" még nem mernek kiállni a véleményük mellett, mert az orvos valami isteni magasságokba van emelve. Csajok szóljunk ha valami nem tetszik!! Húúúúú de harcias lettem!KépKép
Na már befejezem az okoskodást! Bocsi, hogy ilyen hosszú lettem, de ez a napi egyszeri bejelentkezés miatt van!

Na most már tényleg csönd!KépKép

Puszi, Gigi 25+1

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Köszi a vércukros info-kat!

Liv!

Örükök,hogy kicsit megnyugodtál!KépKépKép
Azért nem lehetett semmi a hölgyike,aki a vért vette!Kép

Dia!

Ha hirtelen fordulok éjjel,akkor jó erős fájdalmat érzek az oldalamban,de elég hamar elmúlik.
Azt mondják a babát úgy képzeljük el,mint egy vízzel megtöltött lufi közepén csücsülő tojást:elég nehéz összenyomni,kárt tenni benne.Kép
Ez jól hangzik,de én is halálra tudom aggódni magam!
De Te azért ne aggódj!Kép

Gigi!

Csatlakozni szeretnék a Harcos Amazon Mozgalomhoz:szerintem is jobb,ha szólunk a dokinak és elmondjuk a véleményünket!Kép

Szeretném megkérdezni,hogy másnak is szerencsétlenkedik a freemail 1-2 napja,vagy csak nekem?!

Üdv mindenkinek!

Kata
Éppen ma 22.
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Dia!
Amit érzel amikor hirtelen fordulsz az a méhszalag feszülése! Én akkor érzem, ha köhögök vagy hapcizok, vagy ha rosszul mozdulok!

Én állandóan párnázgatom magam fekvés közben. Ha oldalt fekszem úgy érzem, hogy leesik a picur az oldalamra és húzódik is a hasam, ezért szoktam párnát rakni alá, de különben amikor rúgdos én is mindig azt hiszem, hogy biztos nyomom, ráfeküdtem a lábacskájára stb. Én is tudom, hogy ez hülyeség, de hát ez az anyai aggódás!

Jó hétvégét mindenkinek
Györesz 25+1

Kép
Kép
györesz

Liv!

Én is most voltam vérvételen. Egyszerre mindig 5 embert hívanak be, hogy gyorsabban haladjanak és az előttem álló csaj inkább megvárta a másik ápolónőt, minthogy annyival hamarabb sorra kerüljön. Ez sem egyedi, reakció meg nem volt semmi. (2-en végzik a vérvételt.) Legközelebb, ha kéne menni vérvételre és az a nő van, inkább menj a másikhoz. Feltéve, ha nálatok is párosával végzik.

Gigi!
Igen, barátibb a zsemle+tej, de a háziorvosom szerint semmit sem ér. Ha a valódi vércukorszint ingadozásra vagyunk kíváncsiak akkor a glükóz szirup a hatásos. Én hiszek neki, elvégre az egyetemen még tanít is háziorvostantKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Szia Gigi!
Voltunk a Kőbányai Piacon vásárolni.
Mi itt veszünk ruhát.Kép
Én vettem egy hosszú és egy halász gatyót,egy
blúzt,egy papucsot,egy nyári pamut ruhát
/otthonra/,kismama bugyit 3-at,páromnak,3 zokni,
2 póló,picurnak 1 rugi.Többet nem tudtam venni,
mert a barátosném nem hozott elég pénzt,és neki
kellett adnom.KépPedig még tudtam volna vásárolni.
KépDe igy a párocskám örülhet,hogy kevesebbet költöttem.Kép
Haza értünk,ebédeltünk,és mi bealudtunk a
barátnőmmel,a fiuk pedig csempéztek.Kép
A párod biztos magas és eloszlik rajta a súllya.
DEE az én párom 85kiló és hozzá nagyon kicsi.Kép
Már mondtam neki,hogy veszek neki uszodába
bérletet.KépDe azt mondja,hogy amikor hazaér a
melóból,örül ha még gépezhet egy kicsit és
bedől az ágyba.KépHát ez a rohadt hajtás.Kép
Na most befejezem,mert megyünk anyósomékhoz
zuhanyozni.Kép/A fürdő is szét van verve.Kép
Puszi,sokat irj!DiaKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,
többekkel ismerjük egymást a téli topikból. Vica vagyok, pont 12 hetes, és a harmadikat várom. Mármint ő a 12 hetes.Kép

Györesz!
Nekem anno a dokim napi 1 magnézium-pezsgőtablettát javasolt a keményedésekre (persze nem a gyógyszer helyett mondom, csak mellette). A gyerek idegrendszerének is jót tesz állítólag, meg persze a mamáénak is. Nekem úgy elmúltak a keményedések, hogy a végén már azt hittem, szülni se fogok soha.Kép

Barbi,
a 4D UH-t az a nyegle fiatal doki csinálja?! Kép Nekem az Edit valami nőt ígért! Az előző gyerekkel vizsgált ott egy pasi a 38. héten, az nagyon nemtörődöm volt, meg olyan önhittnek tűnt. Róla beszéltek?

Pusz, Vica
mvica

Gigi, Kata, köszi! Kép
A freemail nekem most rendben van.

Sasha, amikor megláttam, hogy ez a csaj van, direkt a másikhoz ültem le. Erre ez a csaj szólt annak, akihez leültem, hogy most ő jön, úgyhogy menjek át oda. Szóval én próbálkoztam, de nem hagyták. Kép

Az én orvosom azt mondja, tök mindegy, hogy tej-zsemle vagy "cukros víz". És akkor igazodjon ki az ember az orvosokon, hogy most kinek van igaza... Kép

Liv

Kép

Kép
liv

Vica!
Aranyos vagy, de sajnos azon már túl vagyok! A magnézium egy pár formáját már próbáltam. Jelenleg maradtam a Magne B6-nál és szoktam inni magnéziumos pezsgőtablettát is, de ez mind nem elég! Nem tudom olvastál-e rólam, de már meg rövidült a méhnyakam és folytatódtak a keményedések, ezért kell most a magnézium mellé egy elég erős gyógyszert szednem!

Györesz 25+2

Kép
Kép
györesz

Szia Gigi BN!Kép
Mi ujság?Reggel nem irtál.Én most szenvedek a
melegtől.Reggel óta kellett volna wc-nem,de egy
joghurt és 2szem aszalt szilva még csak most
tette meg a hatását"18.10".KépDe már könnyebb.Kép
Mit csináltatok ma?Sokat,sokat irj!Kép
Remélem nincs semmi baj!Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKépKép

Na elvonúlt a nagy vendégsereg!!! Nem sokat aludtam. Reggel mindig arra ébredek, hogy fáj a derekam. De jó, hogy itt voltak, gyorsan elment.
Köbányai piac: Na nehogy azt hidd, hogy én a Luxus áruházban vásárolok a Vörösmartyn!!KépKép Én legszívesebben sehol sem vásárolok, mert soha semmi nem jó rám. Még télen bementünk a Westenbe, hogy vegyek magamnak egy Gas farmert. Akkor kb. 60-62 kg voltam és a legnagyobb méret se jött rám!KépKép Meg amúgy sem vagyok egy shopigonolos. A kedves férjem kb. 185 cm magas,szóval azért nem egy óriás. Neki már csak az Óriás Shopban tudunk vásárolni.KépKépKép Ahol viszont baromi jól érzi magát, mert ott még soványnak is számít.Kép Lassan én is a Lady molettibe fogok járni.....
Mi még törpikének nem nagyon vettünk semmit, de ma délután megrendeltem a Libriből egy csodaszép mesés könyvet. Összerakuk a kismama fotelomat és elhatároztam, hogy minden nap olvasok neki egy mesét.Kép Amikor majd kint lesz és olvasom neki, akkor állítólag fel fogja ismerni. Énekelni inkább nem éneklek neki, mert szegény lehet, hogy elő sem jönne soha.Kép
Puszi, írjál!!!!!!!!!!!!!KépKépKép

GyöreszKép

Hallom sajnos még mindig keményedsz! Pihizz sokat. Van egy ismerősöm (ő egy héttel fiatalabb terhes mint mi) ő is keményedett, de ő rosszabbúl járt, mert neki kinyilt a külső méhszája. Mondjuk ő elég felelőtlen.
Este ha lefekszem az oldalamra én is úgy érzem, hogy lehúzza a baba a hasam. Szintén párnát gyömöszölok a hasam alá.Kép

Puszi nektek! Gigi 25+2

Ja az én orvosom is azt mondta, hogy a zsömlés megoldás nem jó, mert nem tudni, hogy egy zsömlében mennyi szénhidrát van.

KépKép
gigi28

DiaKép

Sikerült a képet lekicsinyiteni. Igaz, hogy elég rossz a minősége így, de jobbat nem tudok. És semmit sem vesztesz, hogy nem látsz minket élesen!Kép Hát a férjem nem egy kisportolt vizisikló, de azért, szeretemKép
A kutyusomat Kevinnek hívják és egyszerűen imádom. Ő a mi szőrős gyerekünk. A pocakomból nem látszik semmi.Kép De azért már elég nagy.
Remélem nem sokkoltam itt a jónépet ezzel a csodálatos családi képpel!Kép Magunkat csak Röfiéknek hívomKépKépKép
Puszi, GigiKép

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!

Tök jó a kép és igenis szépen gömbölyödik az a poci!Kép
Mi az,ami előtt álltok?

Mindenkinek puszi!

Kata
22+1
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Ruszlána!

A nappaliban állunk és egy gipszkartonból készült polc van mögöttünk. Nem akartunk szekrényt vagy ilyesmit és ezt csináltattuk.
Erre gondoltál?

Puszi,Gigi

KépKép
gigi28

DiaKép

Már megint én vagyok!Kép Olvastam a másik topicban, hogy a Diószegi Éva szülésznőről beszéltek. A barátnőm nála szült, mivel a férje unokatesója. (egymás mellett laktak) Ha gondolod megkérdezem a barátnőm, hogy milyen a csajszi!

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Szia Gigi BN!Kép
Nagyon aranyosak vagytok a pároddal.Kép
Mi melletetek olyanok lennénk mint két gombócartur.Kép Kicsik vagyunk/164/és kövérek.Kép
Nekem is volt egy ehez hasonló kutyám,és Zsöminek
hivták.Látom szeretitek a hajókat.Kép
Hát az nagyon jó lenne,ha érdeklődnél nekem a
szülésznőről.Köszi,köszi,köszi.KépKépKép
Pusz,ma még majd irok./Ez nem fenyegetés volt.Kép
Dia,18+5

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Gigi!
Mi nem vagyunk olyan szerencsések, mint Ti. Kedves barátaink kijelentették, hogy ők úgy összevesztek a szülőkkel, hogy nem mennek haza. Szerencsére szombaton találtak egy albérletet, de min. 2 hét mire felújítják. Kép
Párommal megállapítottuk, hogy mi már ehhez öregek vagyunk, de majd csak kibírjuk valahogy!

Dia!
Én is gondoltam, hogy kikocogok egy piacra, mert ott nagyon jól tudtam mindíg vásárolni. Hétvégén voltunk a C&A-ban. Ott egy soron volt csak 5 féle kismama ruha, de egyik rosszabb mint a másik. Volt viszont microfibre kismama melltartó 3990,- ha valakit érdekel és 5 db kismama bikini fazonú bugyi 2990,-. A gyerekosztályon vettünk egy tündéri kis sapit, mert télen fázni fog Ficánka bukója, ha jövünk haza. Láttunk még 3 db kombi dressz 1.590,-. Ennyit a piackutatásról. Egyik haverunk beszállít a józsefvárosi piacra és megígérte, hogy hoz majd mindenféle motyót.

Mvica!
Ez egy középkorú őszes hajú doki volt. Múltkor elég normális volt, de most kiakasztott! Azt hiszem pénteken megbeszélem az Edittel, hogy legközelebb máshoz szeretnék menni! Melyik szülésznővel dolgozik együtt az Edit?

Gigi!
Nagyon aranyosak vagytok a képen! A kutya pedig gyönyörű. Nekünk a kutyusunk egy moszkvai őr, apró 90 kg-os kis kutyuli, de imádjuk!
Látom a párod is hajó-őrült. Hasonló cipőben járunk, csak az enyém a motoros hajókért van oda. 5 éve Horvátországban megcsinálta a hajósvizsgát 16 m-es hajóra, így azóta minden nyaraláskor hajókázunk. Nagyon szeretem, csak néha már egy kicsit unalmas, mert persze ő kapitánykodik én meg napozgatok egész nap. Már most is kijelentette, hogy ha megyünk nyaralni minimum két nap kibérelünk hajót és bejárjuk a környező szigeteket!

Pusza
Barbara
babar

Gigi!

Aranyosak vagytoka képen és igenis látszik a pocid, nem is kicsit!

Puszi
Györesz 25+3

Kép
Kép
györesz

Jo reggelt lanyok,
ujra itt vagyok en is, melozok.
Tegnap este jöttünk haza Magyarorszagrol, irtam, hogy csütörtökön repülünk es tegnap este vissza.
Hat nem volt egy leanyalom, de azert kibirtam. Odafele a kicsi ki akart jönni ugy döngette a hasamat, alig birtam en is emiatt az utat. Aztan otthon meg doki, monden rendben, mehszaj zart, baba jol van, de a mehszajam nagyon erzekeny, ha megeröltetem magam akkor verezhet, mondta a doki, ezert magnezium dögivel, meg pihi. Ehhez kepest szombat delutan esküvö, persze mondanom sem kell, hogy görcsök es kemenyedesek közepette le kellett feküdnöm a kocsiban, mert nem birtam. Beszelni is alig tudtam olyan megeröltetö volt, mert meg arra is bekemenyedett a hasam. Aztan hajnal fel ötkor nem birtam, befeküdtem otthon a fürdökadba egy fel orara aztan jobb lett. Meg verezgettem is melle, de csak olyan barnasan. Szombat egesz nap pihi volt, ezert most egesz jol vagyok, bejöttem melozni. Persze felhivtam a dokimat, hatra kell mennem hozza, azt mondta, mindenkeppen megnez. Biztos ki is ir. Jo lenne mert tenyleg ramfer a pihi. Györesz, en otthon egy Pipolphen nevü nyugtato jellegü gyogyot kaptam, ami allitolag ellazitja az izmokat es igy hat a kemenyedesre. Gyorsan ki is valtottam aztan holnaptol elkezdem szedni.
Hat röviden ennyit rolam.
Pusza mindenkinek es panaszmentes szep napot!!
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Szia Barbi!
A Kőbányai Piacon 2000ft-ért vettem plüs rugit.
Halvány sárga és 3 kiskacsa van rajta.Kép
Nagyon édi.Meg vettem 3db kismama bugyit 1000ft-ért.Nagyon kényelmes.Most akciós volt,mert amúgy
1db 600ft.

Az UH-os dokit nem Mészárosnak hivták?
Én arról irtam neked.Kép
Te tudod már ki lesz a szülésznőd?
Pusz,Dia 18+5

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Fenyegetőzés helyett inkább írjál!KépKép Már többször hívtam a barátnőmet, de nem vette fel a telefont! Ha tudok valamit, jövök!

Barbara!

Mi véletlenül nem ugyanahoz a pasihoz mentünk hozzá feleségül???KépKépKépKép Pár éve volt egy hetet hajókázni az Adrián. Csak pasik voltak, képzelheted!Kép Na azóta ő is meg van bolondúlva. Van egy jó kis kombi kocsim amibe tudom a kutyát fuvarozni (meg persze nemsokára a törpét is) erre egyfolytába azzal zaklat, hogy valami négykerék meghajtású hatalmas borzadályt vesz nekem, hogy majd tudja a hajóját huzogatni.Kép
A mi kutyusunk golden retriver. Ö csupán ötven kiló, de simán elrángatja a férjemet. Olyan jólnevelt.Kép Még nem hallottam ilyen fajta kutyusról mint a tiétek. Gondolom egy hegyomlás!
A barátokhoz kitartást!!!!! Mit ne mondjak én is megkönnyebültem,hogy elmentek. Három napig csak egyfolytában pakoltam, mert mindent széthagynak.
Hol laktok??

Motiot!

Vigyázz magadra! Még olvasni is rossz volt amiket írtál!! Szerintem most már abba kéne hagyni a munkát, nehogy baj legyen. Kint is ilyen kánikula van?

Puszi nektek, Gigi 25+3

KépKép
gigi28

Szia Gigi!Kép
Most egy kicsit ledőlök pihizni,mert az éjszaka
nem sokat aludtam.Kép
Nagyon melegem volt,de ha a ventit bekapcsolta a párom,akkor meg fáztam.Kép
Délután jövök.KépPusz,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Gigi!

Igen ,a polcra gondoltam ,nagyon jól néz ki!

Motiot!

Tényleg nem lehetett semmi a hétvégéd,azt hiszem nekem a fele is sok lett volna!
Örülök,hogy szerencsésen hazaértél.Kép
Szerintem én nem mentem volna be ma dolgozni!
Majd írjál,hogy mit mondott az orvosod!

Babar!

Még jó,hogy a barátaitok találtak albérletet!
Nem lehet semmi!
Én most a családot is csak esetleg hétvégére tudom elviselni,elég szeszélyes vagyok újabban és nagyon fáradékony.
Tudsz azért pihenni?
Előre rettegek az augusztustól,amikor Apósom jön hozzánk kb.2 hétre,ráadásul nem is beszél magyarul és elvárja,hogy mindent elé vigyek,kicsit le van már lassulva szegénykém.Szóval egy élmény lesz.

Legszívesebben én is bemásznék a gyerkőc mellé a medencébe.

Üdv.mindenkinek!

Kata
22+2

Kép
Kép
ruszlána

Gigi,
igen most eppen itt is dögmeleg van, ez eleg furcsa is, mert eddig majd megfagytunk. De azert jo. Otthon meg ugyis jo hüvös van a lakasban.
Kata,
majd irok, mit mondott a doki, de szerintem biztos kiir, ami nagyon jol fog esni. Most mar tenyleg pihi lesz meg odafigyeles, fö a baba egeszsege es hogy minden rendben legyen.
Puszi mindenkinek
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Dia!
Ezt a dokit Lázárnak hívják! Még nem tudom ki a szülésznő, de azt hiszem az én dokim a Böszörményi Beával dolgozik együtt! Mvica is ua. dokihoz jár és ő már szült egy babát nála, majd felvilágosít a dolgokról!

Gigi!
Az én férjem szerencsére nem akar hajót venni, mert kiszámolta, hogy az legalább évi 1 millió forint, hogy tárolják, ki-be tegyék a vízbe, karbantartás, stb. Így marad a bérlés! Nem is annyira bánom!
Különben Nagykovácsiban lakunk egy iker-sorházban. 2 éve költöztünk oda és nagyon szeretjük, bár mindíg van mit csinálni.
A kutyusunk olyan mint egy bernáthegyi, csak nem lóg annyira a pofája. Ha ő beindul, akkor mi leginkább röpülünk utána. A kutyus anyuéknál lakik, mivel már 9 éves, nem volt szívünk elköltöztetni hozzánk, ráadásul nálunk nem nagyon van még fa és ilyenkor hőgutát kapna.

Kata!
Nagyon nehezen viselem ezt a vendégséget! Lehet, hogy rigojás vagyok? Kép
Az a baj, hogy ők tipikusan olyan emberek, akik még nem laktak külön háztartásban. Nem figyelnek oda a villanyra, hogy felmossanak maguk után a fürdőben, stb. Ezek apró, de nagyon bosszantó dolgok tudnak lenni.
Ha már kezdek kimerülni idegileg, majd visszaköltözöm anyuékhoz! Kép
De már csak két hét és megyünk nyaralni! Ez a lényeg!

Barbara
18+4
babar

Motiot!
Nagyon vigyázz magadra! Nem volt semmi amit leírtál! Remélem kiír a dokid, ha van egy kis esze! Mostmár tényleg nagyon figyelj oda, és pihenj sokat nehogy valami baj legyen! Ismerem a Pipolphen, de a dokim valami miatt azt még nem próbálta. Eddig úgy tűnik, hogy valamelyest használ ez a gyógyszer amit nem rég kezdtem el szedni!

Puszi
Györesz 25+3

Kép
Kép
györesz

Motiot!

Nem vagy te egy kicsit sztahanovista, hogy ennyi minden után már reggel az íróasztalodnál ülsz?
Meg tudlak érteni én is parázom, hogy a végén feküdnöm kell, mivel volt egy lágyéksérvem és a méhlepény sincs jó helyen, tehát az esély megvan!
El sem tudom képzelni, hogy mit tudok majd csinálni!
babar

DiaKép

Beszéltem a barátnőmmel. Azt mondta, hogy nyugodt szívvel tudja ajánlani a Diószegi Évát. Igaz őt császározták, de a barátnője normál úton szült és ő is dicsérte. Harminc év körüli. Ennyit tudtam meg. A barátnőm orvosa egy Edit nevű fiatal szőke csaj volt.(mintha ti is említettétek volna) És ő az Évával szeret együtt szülni.Ennyit sikerült kiderítenem.
Írjál!

Barbara!
Ezt a tárolás dolgok már én is lefestettem a drága férjemnek, ráadásúl mi egy nyáron max egy hetet nyaralunk, úgyhogy nem is tudnánk kihasználni. Szerintem a lelkesedést nem fogja tett követni.Kép Hova mentek nyaralni? Csak nem hajókázni?Kép
Régen az én férjem is akart telket venni Nagykovácsiban, csak aztán megismert engem és meg jól elcsavartam a fejét, úgyhogy a szülővárosomban építkeztünk.

Puszi mindenkinek! Gigi 25+3

KépKép
gigi28

Barbara,
nem vagyok sztahanovista, csak egy kicsit kellemetlenül erzem magam a fönököm miatt, akinek valahogy mindig sikerül lelkiismeretfurdalast okoznia, hogy nem vagyok itt. Persze le sz...om jo magasrol, de ezt latnotok kene, hogy hogy csinalja, a pasi nagyon profi ebben. Tenyleg kellemetlen. Latnatok kene es akkor megertenetek. De most mar nem fog erdekelni. Matol nem erdekel ki mit mond. Nagyon megijedtem a hetvegen es nem hagyom, hogy barmi bajunk is legyen. Majd meglatjuk mit mond a doki.
Addig is pusza
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!
Már elég rég olvaslak benneteket, azonban nehezen szántam rá magam az írásra.Tulajdonképpen a segítségeteket szeretném kérni, lehet van aki hasonló cipőben jár.
Kb. a terhességem 6. hetében teljesen lemondtam a cigarettáról,nem kívántam, gondolom a rosszullétek- főleg délutáni- is segítettek. Nagyon büszke voltam magamra, hogy ez nekem sikerült(11 évig dohányoztam- napi 10-15). Nem tudom mi történt, de kb. egy hónapja megint rágyújtottam. Akkor még csak egy szál volt, de most, ha egyedül vagyok itthon elszívok kb.4-5 cigit, ami rettentően bosszant. Mintha két ember lenne bennem, az egyik épeszű, a másik hülye. Nagyon aggódom a születendő gyermekem miatt, most úgy érzem,hogy tényleg nem gyújtok rá többet...
Remélem jó helyre írtam, van akinek ilyen próblémája volt-van?

Üdv. mindenkinek!

Andika
19+5
andyka

Gigi!

Az én dokim az Edit nevű fiatal szőke nő! Akkor úgy tűnik Diával osztozkodnunk kell még a szülésznőn is! Kép
A végén még képesek vagyunk egymás mellett vajúdni! Szép lenne!
Horvátországba megyünk nyaralni és természetesen ott mindenképp kell hajót bérelnünk! Nem lehet kihagyni! Ráadásul Korculára megyünk és ott nagyon szépek a környező szigetek!

Dia!
Na anyám a végén szomszédolunk a szülőszobában, a szülésznő meg ide-oda rohangál kettőnk között. Az tuti, ha mi együtt szülünk, akkor röhögni fogunk végig (már ameddig tudunk)! Kép

Barbara
babar

Szia Barbi!
Olvastad amit Gigi irt nekem?Szerintem a te dokinődről van szó./Gajdos Edit/
Akkor még is te is Diószegi Évánál szülsz.Kép
Szerinted nem lesz még korai nekünk szeptemberben
a szülés felkészitő?Kép
Gigi!Kép
Hát gondolod tudtam aludni?NEEM!Kép
Csak szenvedek.De már nagyon fáj a fejem.
Köszi az infót.KépBár jobban örültem volna ha idősebb tapasztaltabb.
Én is attól félek,hogy császározni fognak.
Mi van ha ilyen kövéren nem tudom megszülni?Kép
Vagy a méret nem számit?Kép
Anyósom azt mondja az sem tragédia,ő is úgy szülte a páromat.Jó pofa mi?ű
Én 7 hónapra születtem 1,50-nel.Kép
Jó nagy darab lettem.KépKép
Képzeld!Mostanában nagyon sokat mocorog a picurom.KépSzerinted az baj?Tudom,pár napja még az volt a baj,hogy nem mocorog.Kép
De most se panaszkodok.Te,hogy birod a meleget?
Irtam Annának,ma mennek vérvételre és sperma-vizsgálatra.KépPusz,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!
Én is vacilálok ezen a szülés felkészítőn, de ha lefektetnek, akkor később nem tudok elmenni. Nem tudom mikor kezdődik a kövekező de kb. november eleje. Mi van ha korábban jön a gyerkőc! Meg szerintem akkor még szívesebben jár el az ember bárhova, mint a hidegben! Én csak azt nem értem, hogy miért du. 3-kor tartják. Miért nem 5-kor? Nem mindenkit enged el a főnöke! Nekem az Apu a főnököm, így egyszerű de másnak nem biztos, hogy így megy!
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy fiatal a szülésznő. Legalább nem egy becsontosodott öreg banyával kell harcolni. Lehet, hogy ő jobban híve az alternatív dolgoknak (gyöngéd születés, gátvédelem, stb.)
Az meg, hogy kövéren nem lehet szülni, az egy hülyeség! Az alakodnak semmi köze ahhoz, hogy császárral vagy simán szülsz!
Nekem is sokat mocorog Ficánka. Egyre többet, főleg reggel és este, de most is beindult! Állítólag majd születés után is akkor lesz virgonc, amikor a pocakban! Készüljünk! Kép
babar

Szia Barbi!
Ok menjünk szeptemberben szülés felkészitőre.Kép
Nekem is jó a 3 óra mert nem dolgozom.
Csak azt sajnálom,hogy igy a párom nem tud járni velem.A tiéd jön?Én úgy hallottam,hogy a szülőszoba látogatásra csak a 32.héttől engednek
be.KépSzerinted kell fizetni a felkészitésér?
Pusz,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szerintem ez ingyenes! Miért csak a 32. héttől engednek a szülőszobába?
Én megpróbálom elrángatni a férjemet, bár mondta, hogy szerinte ő nem oda való. Azt mondta az elsőre eljön és ha van más apuka is, akkor majd jön velem. Szerencsére neki kötetlen a munkaideje és remélem sulija sem szerdán lesz.
Mi zajlik egy ilyen felkészítésen? Ott fogunk majd lihegni? Az én dokim mondta, hogy érdemes elmenni rá!
Pusza
Barbara
babar

Most néztem a Diego honlapját és találtam egy aranyos gyerek szőnyeget. Kiddy a neve és macik vannak rajta!
Lehet, hogy elcsalom Apát vásárolni!
babar

Szia Barbi!
Szerintem olyanokról lehet szó,hogy hány féle
szülési módra van lehetőség ott a kórházban stb.
De csak tippelek.Kép
Az én párom nagyon szeretne jönni,de még nem tudom,hogy oldja meg.Nem tudom miért csak akkor
lehet menni.De lehet,hogy kacsa volt.Pusz,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Barbi!
Meg kérdeztem az Istvános topicban.
Remélem válaszolnak rá.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Dia, BarbiKép

Azt mondja a barátnőm, hogy a doki csaj is rendes. Szerintem is jó ha fiatal a szülésznő mert akkor sokkal inkább nyitott a természetes dolgok iránt és nem kapásból a gátmetsző késsel rohangál.Kép Majd boldogíthatjátok egymást! De ez csalás! Legalább egyikötők átjöhetne az én kórházamba. Bár most jövök rá, hogy amikor ti még hatalmas hassal fogtok tengődni, addigra én már túl leszek mindenen.KépKépKép Esteleg begurulhattok hozzánk látogatóba.Kép
Dia ezt az okosságot honnan találtad ki, hogy azért mert duci vagy nem szülhetsz rendesen???KépKép Ez magadtól jött vagy súgott valaki?KépKépKépKépKép Semmi összefüggés nincs szerintem a kettő között. Annak meg, hogy rugdos a törpe örüljél!! Ma az én törpém is nagyon aktív.Kép
Én a 20. héten voltam Kismama klubban és a szülőszobára is bevittek minket. De lehet, hogy nálatok másként van.
Mi csak jövőre merészkedünk el Horvátországba, de akkor már a törpikével az élen.

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?