A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Apró, egyébként átküldtem az oltásos cikket, remélem megkaptad...éjjel pedig megálmodtam, hogy Peti biztos lát majd ilyen oltást közelről, és talán ő mikroszkóp közelben is van, szóval ha véletlenül meg tudja nézni, meséld ám el! :D Nagyon kíváncsi vagyok, hogy van-e benne igazság....

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Ma egész nap nem voltam net közelben, nemrég értem haza, apa vigyázott a kisdedre. :) ...

A tanulókártyát holnap átküldöm, ma már nincs hozzá erőm.

Vera megcsinálom a cd-t, de ott is jelszavas lesz, mert nem lehet lementeni azután, hogy beírtam a jelszót... :shock:
Gondolom kimásoltad a jelszót... én beleestem abba a hibába, hogy nem figyeltem, hogy a kijelőlésnél még a jelszó utáni egy szóközt is kijelöltem és másoltam és naná, jogosan nem engedett be. Esetleg megpróbálod így?

Makadu, természetesen Neked is holnap küldöm.
A priviben beszéltekkel kapcsolatban van változás?

Ki jön az okt. 17-i börzére???

Én tuti megyek, csak nincs ki vigyázzon Kristófra, így lehet, hogy vele nyomulok majd, addig beszerzek egy hátihordozót.... fincsi lesz. Babakocsiba nem merem...

Intimtorna-tampon összefüggés... a tampon gyengíti a hüvely izomzatát, ezért nem is javasolják a használatát, helyette betét.
Hát, kipróbáltam (mindig is paráztam a betétől), de a szülés után azt használtam és egészen el lehet viselni. Jó, közelsem olyan kényelmes, mint a tampon, de valamit valamiért.
Én most kombinálva használom, otthon betét, elmenetelre tampon.
Vendég

Mazska,
Hú, szegény, nem semmi amit műveltek ezek az 'orvosok!' Pedig kötelességük lenne segíteni! Azért az jó, hogy végül kiszedték a patikában. Szegény! Nincsen valami külön kullancskiszedő csipesz, amit lehet kapni? Elvileg azzal szakszerűen ki lehet szedni, bár magamat ismerve annyira beparáznék ilyen helyzettől, nehogy elrontsak valamit, hogy ezzel is sikerülne elrontanom.
Jaj annyira sajnálom, hogy végül elmarad a parti, pedig mi is készültünk nagyon meg az idő is jó lesz! De én egyre rosszabbul vagyok, még reggel jó volt mert ugye pihentem éjszaka, de ahogyan napközben tettem-vettem meg Virág után szaladgáltam, romlott az állapotom. Most készülök gőz fölött gőzölögni, hátha segít mert már alig kapok levegőt meg már 2 napja nem érzek ízeket! :( Nagyon remélem, hogy nem kapja el Virág. Ja és képzeld szegény Kristi sincsen jól, szóval ő sem tudott volna jönni. :( Talán akkor a jövő hét folyamán összejöhetnénk, amikor mindenki jól van és nektek is jó! :)

Boni,
Jobbulást Zsiginek!

Zsófi,
Szintén jobbulást Beninek. Húú, ez az átmosás nem hangzik túl jól... :cry:

Sziszka,
Engem is érdekelne a zene! Tényleg, és angol gyerekzenéd is van? Ha igen, abból is töltenél légyszi légyszi?? :)

Mecsi,
Csuda édes a járókás képed! Micsoda vagány Áron a rucijában! Jobbulást a szájacskájának!!

Boldog névnapot Máténak!!:D

Na megyek, kúrálom magam, elegem van ebből a nyavalyából! Jó éjt mindenkinek!!

Kép
Kép
dia123

Sziszka engem is érdekelne Grillus bácsi.

Mazska ez szörnyű! Eddig se voltam jó véleménnyel a HeimPról de most már végképp nem.
Betesdábal ilyen gondokkal nem lehet menni???

Boni Csigusznak is jobbulást ! Tesódékka mi újság szoktatok értekezni?

Sniky szerintem mennénk egy páran az órádra :D

Boldog Máténapocskát!

Dia jobbulást! Férjecskéd is ápolgasson!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mecsi 2009.09.21 21:00-kor.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi!

A nővérem is próbálkozott ezzel a megoldással, csak alatta leszakadt a járóka... gyerekestül.... :shock: :oops:
Vendég

Kata nekem elküdted már a kártyákat mert még nem kaptam semmit :cry:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

találtam egy olyantot hogy csiri biri babatorna lenne kedve valakinek jönni majd valamikor ide? én a 13dik kerület József A. térre mennék szívesen.

http://www.csiri-biri.hu/?oldal=2&kat=3

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Dia!

Megnéztem, de angol nincs sajnos, csak elfelejtettem utána mondani, viszont ha tudsz előadót, akkor tudok neked letölteni, van egy jó kis helyünk, ami olyan mint egy zenekönyvtár, minden van fent :)
Nagyon tudom neked javasolni a homeós oscillococcinum-ot, nekem minidg segített!

Mecsi, annyira örülök, hogy izegsz-mozogsz, programokat szervezel, hajrá!

Kata, kicsit irigy vagyok, egy egész szabad nap????

Grillus Bácsi első része fél óra múlva fent lesz, azt hiszem belinkelem ide, végül is 20 letöltést bír, vagy inkább mailben szeretnétek?

Szilvi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2009.09.22 14:59-kor.

<
sziszka78
Tolna

Jó estét! :)

Sziszka, férjem nem nyilatkozott az oltásos cikkről, vagyis de, de azt inkább nem írnám le! ;) Szóval szerinte baromság! ... Nem tudom, nekem is nagyon sci-fi...

Boni, jobbulást Zsiginek! :( Akkor rátok is rátok jár a rúd! :(

Mazska, sajnálom a szitut kullancs témában! Én nem is meséltem nektek. Mentünk be Benivel anyuék munkahelyére (vagyis az az enyém is), és akkor vettem észre, hogy valami bigyó van Beni füle mögött! Pici, kiálló, inkább hosszúkás, mint kerek alakú. Felhívtam a védőnőt, és mondtam, hogy szerintem kullancs van Beniben. Mit csináljak!? Mondta, hogy csipesszel nyugodtan szedjem ki, nem baj, ha beszakad a feje, mert a potrohára kell csak vigyázni. És utána betadine vagy bármilyen fertőtlenítőszerrel kenjem le a helyét! Na, Beni addig piszkálta, míg mire hazajöttünk volna, már nem volt a füle mögött a cucc. Nem tudom, hogy képes-e kidörzsölni, ha az a kullancs rendesen benne van, illetve egyáltalán az volt-e!? A helyén sem láttam semmit, szóval semmi nyoma, hogy ott lett volna bármi is! Nem is fertőtlenítettem le, de azóta sincs semmi a helyén. Én is nagyon beparáztam, hogy kullancs mászott a gyerekbe, bár nem lepődnék meg, mert itt is van nagy fű, meg anyósnál kert, stb. :( Francba ezekkel a dögökkel!

Dia, jobbulást neked is! Nem mész dokihoz vele!?

Kata, én tervezem! Szeretnék végre egy börzére eljutni... Gyereket semmi szín alatt nem vinném! És kocsival sem mennék, mert egyszer megpróbáltunk kocsival elmenni... Hááát, parkolni sem lehetett, csak ezresért/nap, én meg max. 1 órát terveztem bemenni...

Mecsi, Áronnak jobbulást a szájára! :( Csiri-birit mi is tervezzük kipróbálni, de 1000 Ft/alkalom az is! :( Olyan szemétség, hogy ilyen drágák ezek a babás foglalkozások! Ha azt veszed, heti 1 alkalom, ha jön a rossz idő, édes kevés, mert be vagyunk naphosszat zárva, szóval szemétség! :(

Niki, jól hangzik ez a kajcsi! Hmmmm. Főzni nem akarnál nagyüzemben? :) Ez is testhezálló lenne neked, nem!?

na jók legyetek! szép álmokat mindenkinek!!! ;)

sophie27

Sziasztok!
Kata nekem sajnos nem nyitja meg egyáltalán igy a kodokat se tudom használni ,de megvannak!
Sziszka!Zenét mi is várjuk Miku is nagyon muzikális egész nap hallgatná.(az itthoni választékot már kicsit unom)
Mazska! Sajnálom a történteket!
Vera
l.veronika

egy két mondokás játék ha érdekel valakit :) Bár egy beteg kislánynak tanítják és mégis mennyit fejlődnek gyermekeink ha tanítjuk őket :D zsófi majd esős hideg időben mi is csinálhatjuk otthon velük :D

http://www.youtube.com/watch?v=pF190qaK ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=aNrTygHh ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=FN63EJDkEYU&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=3YYOpFB7 ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=tEzkP3m0 ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=o8GqFVC6MmU&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=G6noA7eA3cs&NR=1

ha tovább keresgéltek vannak még nagyon kedves mondókák csak már most elfogyott a keresgélési kedv. Apa szökést néz én meg megyek lassan tentizni, kifolyik a szemem.
Jó éjt

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Zsófi, én úgy lettem Lyme kóros, hogy abban az évben egyáltalán nem szedtem ki kullancsot magamból, csak azért tudom, hogy mikor csípett meg, mert volt egy piros csípésem, ami gyanús volt, hogy nem szúnyog, mert nem volt közepe...utána mondta a doki, hogy tévhit, hogy ha egyszer bement a kullacs, akkor már nem jön ki, sokszor előfordul, hogy magától távozik...de az igaz, hogy nem baj, ha bent szakad a feje!

Grillus Bácsi első album:
http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... 98-SMX.zip

Második:http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid=2001f6ae76c30b882efddcf615ab9b7e&file=Gryllus+Vilmos+-+Dalok+2+%281998%29.zip

A többit majd holnap reggelt, és zugolvasóinkat szeretettel megkérném arra, hogy lehetőleg, csak holnap után töltsék le, hogy "fórumlakóké" lehessen az elsőbbség, köszönöm! :oops:

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Csak gyorsban jöttem jelenteni, hogy 9.-én utazunk németbe, adtunk még 1 esélyt magunknak. A fél ház már elment a hétvégén, a másik fele meg majd jövő hét végén az autómmal együtt. Nem mondom, hogy nem vagyok betojva, de remélem jól megleszünk majd. Most tengernyi az elintézivalóm.

Olvasni nem is nagyon volt időm. Cintus megkapta a szemcsijét, egészen jól tűri. Ma meg az allergia teszten voltunk, Cintus nem engedte a bőrpróbát, pedig jó lett volna, mert most valamivel okosabbak lennénk, mert a vérvétel eredménye tök sokára van meg. Viki ügyesen tűrte, a vérvétel meg minkettőnél horror volt. Vikinek minden pöttye negatív lett, de a dokinő mondta, hogy várjuk meg a vérvételt mielőtt tejet kapna.

Mentem aludni, jó éjszakát mindenkinek.

KépKép
jazmin2005

Húúúh Jázmin, belehúztatok!

Szívből kívánom, hogy minden rendben legyen, akkor jól értem ugye, hogy odaköltöztök? Cintus oviját hogy oldjátok meg?

Jó utat!

Közben látom, hogy a második link nem jó, akkor mégegyszer:

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... 998%29.zip

<
sziszka78
Tolna

Jó reggelt!

áá kullancsot én is utálom! azért mekkora szemetek már,hogy nem képesek segíteni. én se tudnám hogy kell kivenni :roll:

Snicky nem akarsz órákat tartani? ránk férne egy kis torna. :lol: de most komolyan 8)

JÁzmin Andi hajrá nektek.ott is lesz net ugye?

FElicia kiváncsi vagyok fejleményekre

Aproo Mecsi
asszem a szerdai tali se lesz jó nekünk.
:cry:

Mecsi és mennyi?

Dia jobbulást!
Szisz én letöltöttem de nem is vagyok zúgolvasó :wink: :lol: köszike

Szép napot!

jaj hát ezt meg kell mutatnom ugye írtam,hogy MEga bloks kockákra váltottunk, amig apa óriási legovonatés egyéb készletét nem tudjuk használni. és ezt szereztem hozzá imádjuk!

Kép
Vendég

Sziszka, én is letöltöttem a Dalok 1-et, köszi szépen. A második album megvan és az a legnagyobb kedvenc már régóta. A harmadik albumot nemrég kaptuk, az is jó. (én sajnos nem tudom feltölteni, nem értek hozzá :oops: bár biztos nem lenne nehéz) A maszkabál meg megvan nekünk DVD-n, rajfilmmel együtt, az volt a másik kedvenc régebben, amíg Thomas ki nem ütötte a nyeregből :D

Niki, jól éreztük magunkat. Hirtelen felindulásból mentünk el tegnap az állatkertbe, de annyira tetszett, már megint a srácoknak, hogy elhatároztam, hogy veszünk bérletet. Csak a parkolás horror a környéken... Zsombinak úgyis egy évig (na jó, 11 hónapig) nem kell még jegy. Jövő héten is megyünk valamelyik nap, megszervezhetnénk együtt is veletek, meg bárkivel, aki jönne. Jó lenne találkozni :)

Anna, örülök, hogy összefutottunk tegnap, kár, hogy nem volt több időtök, de majd legközelebb :wink: Tündéri Emma azzal a gyönyörű, sűrű hajával. Papagáj nem szállt ránk, de láttunk két hónapos kismajmot ugyanabban a házban, nagyon édes volt. Zsombinak meg a legjobban a kecskék etetése jött be, akkorákat kacagot, amikor megették a kezéből a zoo csemegét. Teszek majd fel pár képet, ha még nem ébred fel kis uralkodóm.

Sok mindenre reagálnék, de nincs sose időm :(
Ágy téma: Zéti kétévesen kapott nagy ágyat, felnőtt méret és nagyon szívesen költözött át. Van leesésgátló rajta, mert eléggé forog éjjel, a Kikában két méretben egész jót lehet kapni.
Házimunka: takarításra nem nagyon vállakozom mellettük, de a többit legtöbbször együtt csináljuk. Teregetni például nagyon szeretnek: Zéti kiveszi a gépből, Zsombi meg odahozza nekem a ruhákat. A mosogatógépet is együtt szoktuk kiszedni, a fiúk adogatják, én elrakom. Pakolásnál megkérem őket, hogy segítsenek, ez több kevesebb siekkerrel megy, de próbálkoznak. A főzés nehezebb, azt alvásidőben csinálom vagy ha másképp nem megy akkor felültetem Zsombit a pultra, amíg elkészítem a hozzávalókat. De néha már eljátszanak együtt is, pl. a kádban este legalább fél órát és már nem szoktuk őrizgetni őket közben, jól elvannak magukban is. Zsombi már nem szokott elesni a kádban sem, jön-megy pakol, fröcskölnek, nagyon élvezik. Addig meg nyugodtan tudom csinálni a dolgomat vagy pihizni végre egy kicsit :)

Mazska, a skanzen ötlet nagyon jó. Sajnálom a kullancsos történetet, elszomorító. Elhiszem, hogy nem mertél hozzányúlni, de szerencsére tényleg nem nehéz kiszedni, mi egy szemöldökcsipesszel vagy ha nagyobb kézzel szoktuk és a lényeg az, hogy bekenni nem szabad, de a feje ha beszakad az nem gond. Akkor ma mi lesz? Mi csak kora délután tudnánk menni, de nekem az is jó, ha megbeszélünk egy másik időpontot.

Ébred Zsombi, akkor képeket majd később...
Vendég

Sziszka!

Lesznek képek, amint lesz egy kis nyugtom lekicsinyíteni! Tegnap egész nap kolbászoltam Regö szülinapjára pár apróságot beszerezni, de totálisan elúsztam az idövel, mert amíg Imi oviban volt, beszerzökörúton voltam, sprint haza fözni, utána házi feladat, majd barátnövel - ö még nem örült meg, meséltem is neki a fejleményeket, ,mert ismeri a barátnöimet - játszóterezés, vacsi, Ikea Regö apró ajándékáért, aztán úgy ki voltam nyúlva, hogy nem tudtam már sütni. Most persze fö a fejem, reggel elaludtam, Eni elkésett az iskolából (nem akart felébreszteni, de rendes), reggeli, kéne sütni is, mert mindjárt jön a bevásárlós barátnöm a kisfiával és sehol semmi, Imit se vittem még el az oviba... De rend és tisztaság van, ez is valami. :)
Mentem is, mert ég a kezemben a tennivaló!

Puszi: Barbi
Vendég

Sziasztok!
Örülök, hogy ennyire lelkesek vagytok, akkor hajrá!

Grillus: Csigahéj

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... C3%A9j.zip

Grillus: Maszkabál
http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... C3%A1l.zip

Meglepi: Süsü a sárkány
http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... arkany.zip

Mondókák akik érdekel:
http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... 4d7b&file=[MP3]+Nagy+Mondokasalbum.zip

Ismert gyerekdalok 1:
http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... +dalok.zip

2:

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... i+2006.zip

3: Ezt lehet, hogy egyszer már betettem

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... albuma.zip

Van még két Grillusom, azokat csak most indítom majd el....

Mennem kell, de később még leszek :)

Jó töltögetést!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

CsengeAndi - Klassz volt tegnap az állatkert. Zéti jól összepuszilta Emmát, kár, hogy arról nem készült fotó :). Zsombi meg olyan ügyesen jár már! Mi legközelebb is megyünk. És várom a fotókat!

Mazska - tényleg durva a kullancsos sztori. Legközelebb gyertek nyugodtan hozzánk, én már rengeteget kiszedtem :). Nem baj, ha beszakad a feje, csak a potrohát nem jó megnyomni, mert akkor beléd köp mindent, ezért jó a kullancscsipesz.1-2 hétig figyeljétek a helyét, de ne izgulj, kicsi az esélye, hogy fertőzött volt. Bennem rengeteg kullancs volt már, Ádámban meg még több, és semmit sem kaptunk el.
A kullancs leggyakrabban a fűből mászik beléd. Mikor Emma egy kiránduláson réten játszik, be szoktam kenni Protect kölyök krémmel, az kicsiknek is jó. És érdemes szprét is venni, azt ruhára lehet fújni. És minden ilyen alkalom után este átvizsgálom.

Sziszka - köszi a Grillusokat, most töltöm le!

Boni, Zsófi - jobbulást a kicsiknek.

sushy

Nem is írtam, hogy hétvégén a Balcsin voltunk, és még lehetett fürdeni, nagyon élveztük. Sőt, mivel jó sokáig bokáig ért a víz (déli part) még Emma lábát is megmártottuk. Sajnos le volt merülve a fényképezőnk, de felteszek egy másik ott készült fotót Emmáról.
Kép

sushy

Az utolsó tk csomag is úton Mecsinek, Bonikonak, Yuyunak és Makadunak.

Remélem, hogy aki kérte meg is kapta.

Vera! Neked meg kimásolom és találkozunk valahol. Pénteken a Moszkva tér Oktogon környékén leszek.
Vendég

sziasztok!
Sziszka!Köszönjük a sok zenét lelkesen töltjük :D
Kata!Pénteken 3 ig ráérek a moszkva tér lenne jobb,de alkalmazkodom!
vera
l.veronika

Sziasztok!

Szisz: ha nem baj, én is töltök le párat. Nálunk aztán van gyerekfül a jó zenére! :) A két kicsi tátott szájjal tudja hallgatni.

Felícia: én is kívánom szívből, hogy rendeződjenek a dolgok, de tényleg elég fura férjed viselkedése. Mire jutottatok a tegnapi megbeszélésen? Lehet, hogy az tetszett neki, hogy kevésbé "nyomultál" és újra kihívásnak tekintett, de azért kicsit fura ez a macska-egér harcszerű, erre egy házasságot, családot nehéz alapozni.

JázminAndi: úristen, nagy elhatározásra jutottatok, de minden tiszteletem a Tietek, hogy próbáljátok a családot egyben tartani. Ez nagy próbatétel lesz, még mindig lesz időtök eldönteni, merre tovább!

Anna: nagyon aranyos a fotón Emma, irigy-irigy a Balatonra, mert imádom! :)

Csandi: örülök, hogy viszonylag meg vagy, róka-koma ellenére is! :)

Julcsi: nagyon édesek a gyerkőcök, ketteske is. Kicsit nosztalgikus volt megint uh fotót nézni.

Zsófi: hú, ez a kullancs téma. Nem semmi. Azért figyelgesd, de csak nem lesz semmi gond.

Mecsi: nagyon jóképű kölök Áron. Az a katonai szerelés!!

Még jövök, olvasok még vissza!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

JázminAndi, nagyon szorítok Nektek, hogy rendeződjenek a dolgaitok és minden szuper legyen Németországban. Meddig maradtok kint?
Nos, tegnap egy hirtelen ötlettől vezérelve bepakoltam a gyereket a kocsiba és elmentünk apa elé. Legalább megnéztem az új helyét, mióta "íróasztalos aktakukac" lett belőle. :D Nagyon meglepődött, de nem haragudott érte. A gyerkőc viszonylag hamar bealudt, de ennek ellenére nem ment el. Beszélgettünk mindenféléről, többek között finoman magunkról is. Fokozatosan szeretné a dolgokat, előbb közös programokat, ha működik majd egyszer-kétszer itt alszik, és ha minden klappol, utána hazaköltözés. De pl. magától megmasszírozta a talpamat, amiről tudja, hogy imádom. Azt hiszem, a tegnapi este jól alakult, hiszen míg talákozáskor a szokásos arcra puszival köszönt, addig búcsúzáskor este már szájoncsókolt. :oops: :D

Kép
felicia

Sziszka köszönjük a csodás zenéket mi már táncizunk rá :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Felicia, drukkolok, hogy továbbra is jól alakuljanak a dolgaitok!

JázminAndi, nagyon bátor vagy! Remélem nálatok is minden rendben lesz és jól érzitek majd magatokat együtt.

Sziszka, nagyon jókat tettél fel :) Épp a Süsüt hallgatjuk, Zétinek nagyon bejön.

Akkor pár kép tegnapról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

jnj0mnmnzzzzzzm nnnmnnnmb cv
Vendég

Sziszka a cirmos cicás már nem tölthető le. hibás vagy már mindenki letöltötte? Valaki átküldené lécci köszi

Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok,

kullancs témához akartam én is hozzászólni, hogy nem kell megijedni, mert tényleg könnyen kiszedhető csak a szájánál kell megfogni és kitekerni az óra járásával ellenkező irányban, bár szerintem az irány szinte mindegy és ami még fontos az az idő, hogy minhamarább ki legyen szedve leginkább 24órán belül, mert azután már jól megszívta magát és babrálásnál könnyen visszahányhat és akkor kerülhet belénk az aminek nem kéne, márha fertőzött.
persze én is remegtem az idegtől amikor a balcsin találtam a csengi nyakán egyet, de mire apa odaért a csipesszel addigra kiszedtem kézzel és nem is volt még ráharapva csak oda kapaszkodott...hát azt a megkönnyebbülést :shock: de az is tény , hogy résen kell lenni a lyme kórral , mert nehezen diagnosztizálják :shock:
szisz, a grilluszokat én is szeretném, mert nagyon szeretjük azt az egyet ami van és szerintem azt is tőled kaptuk(grillusz+sebestyén)

jázminandinak akrtam még nagyon sok jót kívánni!!biztos minden rendben lesz, ha így indultok neki!!csak optimistán!!bár tudom , azért ez nagy elhatározás, de talán jobb lesz mindenkinek, he meg netalán mégsem, akkor meg tudjátok magatokról, hogy mindent megpróbáltatok, remélem azért nem ez utobbi felé hajlik a történetetek...
felícia neked is nagyon drukkolok ám!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.22 09:34-kor.
Vendég

Csenge: nagyon jók a fotók!!!

Szisz: köszönjük, mi is hallgatjuk, most épp süsüt!!

Mazska: nem semmi nektek is a kálvária a kullancs miatt. Felháborító némely orvos hozzáállása. Aztán meg ha megtörténik a baj, ők az elsők, akik visszavonulót fújnak. Tisztelet persze a kivételnek!

Barbi: megnéztem a képeidet, nagyon jók, a fürdősök, kirándulós. A sulis kevésbbé! Felháborító, hogy mi megy abban az iskolában. Hogy mondhat egy tanár ilyet, hogy gyerekes Eni? Nem minden gyerek egyforma, de ő segíthetné a beilleszkedést. Hál istennek, itt lehet iskolát választani.Nálunk úgy volt Emesével. Először iskolát választottam, és ott tanárt. Eddig bejött! Kívánom, hogy rendeződjön, de nem biztos, hogy szerencsés, hogy még odajár 3 évet, de ha ilyen körülményes nálatok a suli váltás... Durva. Ismerek én is olyat, ahol a suli váltás hozta meg a problémákra a megoldást. Állítólag a gyerek azóta kivirult, teljesen más egyénisége lett. Hát... nem irigyellek! :(
És igen, jól láttad, minden fotón szinte ott van nyuszi, fontos tagja a családunknak! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Mecsi: azt én sem tudtam letölteni.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Felícia: drukkolok, tényleg!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Sziszka,
Köszi a sok sok zenét!! :) Hmm, most nem tudok konkrét angol előadót csak dalokat, de majd szétnézek a neten.

Felicia,
Szurkolok értetek! Kitartást, és szerintem nagyon vigyázz most, hogy egy kicsit legyél vonakodó, érezze azt, hogy nem fogod azonnal visszafogadni, hanem ismét meg kell dolgoznia a bizalmadért. Persze nehéz mert még nyilván nagyon szereted, de muszáj, mert éreznie kell hogy ez nem kis dolog volt amit hirtelen el lehet felejteni. Ez az idézet nekem nagyon tetszik, neked ajánlom :D : "Ha valakit igazán szeretsz, engedd el. Ha visszajön, örökre a tied. Ha mégsem, akkor nem is volt a tied soha." Szóval hajrá!!

JázminAndi,
Húú, bátrak vagytok!! Nagyon sok sikert, de főképpen boldogságot, kívánok nektek! :)

Sushy,
Édespofi Emma!

Köszi a jókívánságokat! Hát talán egy kicsit jobban vagyok, kapok most már levegőt de az a baj, hogy kezd minden lefelé húzódni. Mára 'szépen' köhögök meg érzem hogy a tüdőimbe ment minden. De talán most fog tisztulni??

Kép
Kép
dia123

Csenge,
Arik a képek!! :D :D

Kép
Kép
dia123

Köszönöm mindenkinek a kedves biztatásokat és drukkolást, remélem sikerülni fog.
Dia, az idézetedet megkönnyeztem...

Kép
felicia

Sziasztok!

Koszi a kullancsos tanacsokat - ugy tunik szerencsere minden rendben. Vettunk mostmar mi is csipeszt, azzal talan konnyebb kiszedni, ha maskor kellene (remeljuk nem :), bar egyedul eleg nehez egy izgo-mozgo gyerekbol kiszedni - magambol nem lenne gond azt hiszem.

JazminAndi! Sok sikert, remelem rendbe jonnek a dolgaitok - jo utat!

Felicia! Remeljuk nalatok is ujra rendezodnek a dolgok!

Sziszka!Koszi a sok zenet, en is most toltogetem oket.

Dia, jobbulast - es akkor majd beszelunk!

Andi - atjohettek ma is, ha van kedvetek - de jovo heten is megbeszelhetunk egy masik napot, akar amikor a Diaek is jonnek. Boniek is keszulnek meg, Anna, Szuszu is mondta, hogy jonnenek. Nekem foleg a munkamtol fugg, hogy melyik delutan jo, de azt tudom nagyjabol iranyitani.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

mazska, azért a dokik hozzáállása felháborító.legalább mutatta volna meg valamelyik, hogy legközelebb önnállóan elvégezhesd a műveletet.nekem van egy ismerősöm aki a heimpálba gyerekdoki.pontosabban barátom ismerőse...hát nem komplett a csaj az biztos , nem is részletezem, de annyit elmondhatok róla, hogy három gyereket szült és mindháromm mellől egy hónap után vissza ment dolgozni...egy hónap :shock: :shock: :shock: :shock: jó kis gyerekorvos lehet az ilyen, nem????
barbi, ha biztosan tudod, hogy a másik osztályban jobb lenne eninek akkor ne is morfondírozz rajta, még most az első napokban tetesd át , mert ha évközben akkor mindenki erről fogja fölismerni, így me golyan mintha most költöztetek volna oda vagy olyesmi...nem?ha te a szívedben érzed, hogy lenne jobb neki akkor ne is dönts másképpen...ne érdekeljenek mások,egyébként meg kitartás :wink: nagyon "zsír az új főzőlapod!!imádok én is lomtalanítani, de ez nálatok nagyobb eredményekkel jár :roll:
már nagyon izgulok a doki miatt, pár óra és láthatom az újdonsültemet :D
Vendég

Csandi, remélem minden rendben :!: ;-)

Sziszka, köszi a zenéket!! az egyik link hibás volt, gondolom azért nem tudtátok páran letölteni...

Andi, Zsombi mikor lett ilyen szöszi?? Azt hittem ő is olyan barna lesz mint Zéti meg Te... Jók a képek :!:

Dia, jobbulást, sajnos én is hasonlóan vagyok pár napja, mint Te... Éjjel se nagyon tudtam aludni az orrfolyástól :( De szerencsére Ani meg Apa nem kapta el ...

yuyu79

Kata, köszi a kártyákat!! A megnyitásig még nem jutottam el, de remélem menni fog :wink:

yuyu79

Zsombi szőkesége számomra is rejtély :)

Dia, Julcsi jobbulást nektek! Nekem is megfájdult a torkom, de rögtön elkezdtem kúrálni magam, talán megúszom :)

Sziszka gyerekdalok 1 linkjénél másoljátok ki az egész linket a böngésző címsorába és akkor működik!
Vendég

nekem a süs meg a csigahéj nem bír összejönni:(
na lépek dokihoz :D
Vendég

Szóval akkor Grillus Bácsi 3.
Külön ajánlava Annáéknak, mert vannak rajta biciklizős dalok :)

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... +lemez.zip

Gryllus altatók, Sebestyén Mártával énekeli, mi minden este hallgatjuk, de lehet, hogy ezt is feltettem egyszer már, nem tudom :oops:

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... lok%29.zip

Most ennyire futja az időből...

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka!

Koszonjuk a CD-ket, tetszik mind a kettonknek, most hallgattuk meg az elsot! :) Laura is tancolt hozza...

Csak sajnos o sincs jol - most mertem a lazat, 38.2... :shock: Egesz nap bujozott, egy kicsit le van verve - mast nem latok rajta. Remelem nem lesz semmi komoly! Igy osszessegeben jo hogy ma nem jottetek vegul, ki tudja mi ez....

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... 0dalok.zip

Cirmos cica újra

Olyan jó, hogy ilyen lelkesek vagytok, keresek is nektek még egy meglepit :)

Jó töltögetést!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2009.09.22 13:17-kor.

<
sziszka78
Tolna

Hú, Csandi, ha a süsüt nem tudod, leszedni, akkor lehet, hogy meg volt a 20 letöltés?

Jelezz még, he nem sikerült, és felteszem újra!

Most már tényleg mennem kell, este leszek :)

<
sziszka78
Tolna

Húú Sziszka, jó sok mindent tettél fel, nekem sikeresen lejöttek:) ezer, meg ezer köszönet érte!!!!

Mazska, sajnálom ezt a kullancsos sztorit, én is biztos nagyon kiakadtam/felháborodtam volna. Ennyit a segítőkészségről, ha bajban van az ember.... én egyébként nem hogy nem tudom hogyan kell eltávolítani egy kullancsot, de még azt sem tudom, hogy néz ki. Soha nem találkoztam vele, ettől függetlenül mindennap átnézem Barnust, nehogy találjak vmi nem oda illőt!

Laurának jobbulást kívánunk, remélem csak a foga miatt van, Barnus is nyűglődik pár napja és nem hajlandó a cicin kívül semmit elfogadni...

Jázminandi, azta... nem semmi, hogy így felkerekedtek, nagyon szorítok nektek és Felíciáéknak is!!!

Barbi, örülök, hogy tudtál egy kicsit pihenni a lányod jóvoltából és remélem nem volt gubanc a kései ébredésből;)

Csenge, jók a képek, örülök, hogy jól szórakoztatok, jövő héten vmikor szívesen csatlakoznánk mi is egy állatkerti bulihoz:)

Anna, Emma még mindig csodaszép, rajta tartjuk a szemünket, bár Andris komoly vetélytársnak tűnik!!! ;))

Csandikám, gyere minál hamarabb a hírekkel, képekkel;)

Vera, mi legyen holnap, beszéljünk még este, mi ráérünk;)

Ági, Lili, nagyon el vagytok tűnve, remélem minden rendben veletek?!

Ringató, akit érint és érdekel: barátnőm Csepelen el kezdte tartani az órákat, az első bemutató foglalkozás most csütörtökön (szept. 24-én) lesz de. 10-től a Radnóti Műv. Házban (Vénusz u-i háziorvosi rendelő mögött), aki szeretne jöjjön, sok szeretettel várjuk:)

puszi, mentem dolgomra!

sniky

sziasztok!

Sziszka, mi is köszi a rengeteg szuper zenét! töltögetem egyiket-másikat!

közben a fél délelőttöt a dokinál töltöttük. megint meghallgatta Beni tüdejét a dokinéni, mindent rendben talált, de mivel elhúzódó a köhögés, azért biztos, ami tuti elküldött minket egy mellkas rtg-re! ott is minden negatív lett. gyógyszert nem kaptunk. mondta, hogy legyek türelemmel, mert a köhögés ilyenkor elhúzódik 4-6 hétig is akár. szívjam az orrát még, bár az már nem folyik, de szívjam, nehogy lerakódjon. ajánlott multivitamint, hogy erősítsük az immunrendszerét egy kicsit. úgyhogy vettem nasivin orrspray-t, meg ezt a multikid nevű csodaszert, szívom a nózik, és köptetőt is szedetem még vele. ha nem múlik a köhögés (ja, legutóbbi gyógyszer lassú lebomlású), akkor 1 hét múlva fül-orr-gégészet, ha ott is mindent rendben találnak, akkor vérvétel... :(

így ismét gyógyultnak vagyunk nyílvánítva, mehetünk közösségbe is...

JáznimAndi, nagyon nagy elhatározás volt részedről, de örülök, hogy adtok magatoknak még egy esélyt! remélem, hogy minden szuperül alakul! Barbiékkal akkor Ti már simán tudtok megatalit csinálni! 4+2 gyerek! :D jó utat, de azért valamit még hozzunk össze, ha megoldható! jó?

Felícia, örülök, hogy halad a dolog, de tényleg vigyázz, nehogy túl hamar megkapja, amit akar! ;) csak okosan!

köszi a kullancsos hozzászólásokat. figyelgetem a helyét. ja, és Sziszka, a lyme kór attól függetlenül lehet, hogy a kullancs nem szívta még meg magát!?

CsengeAndi, nagyon jók a fotók! édes Zsombid. egyszer, talán a jövő héten mi is lehet, hogy benevezünk egy állatkertezésbe! :) jó lenne találkozni, bár Benit annyira nem köti le a dolog, egyfolytában csak menne... állatokkal annyira nem fogalalkozik! :(

Anna, Emma még mindig tündérbogyó! :) olyan szééép!

Boni, szuper szerzemény! mennek a gyógypuszik Zsiginek még mindig! gyorsan gyógyuljatok! (mondom én... :oops: )

Mecsi, és meddig alszik délután Áron? mikorra tudnátok kimenni a játszóra?

Cs-andi, jujj de izgis a doki... gyere a hírekkel ám!

Dia, jobbulást neked, és Julcsi, neked is! vigyázzatok magatokra!!!

sophie27

Mazska, Laurának is mihamarabbi gyógyulást!

jaaa, és kint van Beni alsó 3. fogának a csücsije! :)

sophie27

aki látta, annak azért, aki meg nem, annak azért! :) egy új fotó... Sziszka, köszi a hozzászólásokat! ;)

Kép

sophie27

Én is drukkolok Felíciának és JázminAndiéknak is :!:

yuyu79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?