Láthatóan, én is kevesebbet vagyok, mióta apát nélkülözzük.

De most megpróbálok egy kicsit visszaolvasni.
Astrid: nálam is az a helyzet, hogy a napközbeni 3 órás alvások közötti kb. 1,5-2 órákat úgy értelmezi a kisasszony, hogy kézben kell tölteni, na jó néha kb. 10 percig elvan a hordozóban, ágyon, járókában is ..., főleg, ha valaki szórakoztatja közben, pl. ma reggel nemcsak Julcsi, hanem én is báboztam neki. Van Julcsinak egy nyuszi bábja, na az nagyon bejön. Viszont az éjszakáink változatlanul szuperek és ennek azért nagyon lehet örülni.
Mellgyulladásilg Te már teljesen rendben vagy?
Kriszti: ezt már én is megfigyeltem, ha ideges voltam, amikor Julcsi nem aludt éjszaka, akkor egyre kevésbé akart aludni, mert valahogy olyan nagyon jó kis szenzoraik vannak és leveszik a negatív rezgéseket ... hamar megtanultam, hogy sokkal célrevezetőbb, ha magamat nyugtatom le és úgy próbálom meg elaltatni, mintha csak elnyomom magamban a feszültséget. Bár szerencsére ez már a régmúlt, de 1-1 nehezebb éjszaka most is eszembe jut ez.
Remélem, a mai éjszakátok kevésbé volt forgalmas.
Hát, még jó, hogy Luca is okos, ügyes baba.

Sőt, minden babánk nemcsak szép, hanem ügyes és okos is, csak vannak, lesznek, akik megfontoltabbak, de ez nem csorbítja az Ő érdemekeiket sem.
Nagyon szeretem Luca-bocis képeket.
kispiskóta: köszönjük a képet.
Kata, Lőrincz nagyon helyes kispasi ... beállunk a sorba.

Ügyes nagyfiú, gratulálunk a gyors szopi eredményhez. Remélem, ma már Kata is sokkal jobban lesz. Gyors regenerálódást kívánunk Neki.
Tara: Marcellnek nagy-nagy simi, hogy ilyen ügyesen "dolgozik".
Neked meg vígasztalós nagy simi, el sem tudom képzelni, milyen lenne, ha még Julcsival tanulnunk is kellene. Most, hogy egyedül vagyok velük és próbálok mindkét csajnak és magamnak is megfelelni, érzem ám, hogy néha totál lemerülök estére.
Lili: köszönjük.

Várom ám a híreket, hogy mi van Veletek!
Rita: remélem, Andris gyorsan kilábal a kórságból és nem viszi át Mátéra. Nehéz velük megértetni, hogy nem szerencsés ilyenkor a fogdosás. Ráadásul Julcsikám is kényszeresen állandóan Veronika fejét tapizza, nem a kezét, nem a lábát .... az arcocskáját ...
Máténak és Neked hatalmas dícséret ehhez a súlygyarapodáshoz.
Veronika is szépen gyarapodik, de mi doktor nénink meg azt mondta, hogy ez sok (1. itthon töltött hét 400 gramm, 2. itthon töltötthét 140 gramm, 3. itthon töltött hét 350 gramm) ... én meg nem tudom, de csak szopizik, tea sincs és 3-4 óránként, éjjel csak egyszer ... szóval, nem tudom, mit kellene csinálni ... Védőnő javaslatára megmértem most, hogy mennyiket eszik, az eredmény 120-160 gramm között, tehát ez sem túl sok ... na, most ilyenkor mit kell tenni? Én úgy döntöttem, hogy semmit, szopizzon csak tovább így.
Játszótér: ez Nektek tényleg nagyon jó
Mabe: Imola mértek nagyon szépek. Gratulálok. Ügyes nagylány.
Floranan: Csokikának hivatalosan már csak egy napja van bent.

Várom a CTG híreket.
Andi: legyen ám pihenés is a munka közben.
Móka: hogy telt a nehéz nap után az éjszaka?