A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Zsófi, de édes Beni:))) nagyon jó a kép és remélem hamar elmúlik ez a fránya köhögés is!

Főzéssel kapcsolatban, igen, testhez álló lenne, de csak hobbi szinten szeretek sütni-főzni, hivatásszerűen nem csinálnám. Apum szakács, így volt benne bőven részem, főleg ünnepek alkalmával, a bejglisütést útáltam a legjobban, eladásra sütöttünk rendszeresen és a szekrény teteje is azzal volt tele;)

de a tornát szívesen csinálnám, minál többet gondolkozok rajta, annál több kedvem van hozzá, na meg lenne egy kis plussz pénz is belőle, ami nagyon ránk férne;) már csak a helyet, az időt és a közönséget kell hozzá megnyerni;)

sniky

Zsóf,
Gratula a 3. foghoz!! Nagyon édes Beni fotója! :wink:
Jobbulást a kis betegnek, remélem használ a csoda vitamin!

Mazska,
Jaj nagyon sajnálom Laurát, szegény akkor ő is elkapott valami bacit :( Remélem nem lesz semmi komoly! Jobbulást neki!!

Sziszka,
Köszi a tippet, de én már nagyon régóta mindig az oscillococcinum-ot 'eszem' ha beteg vagyok! :) Nekem is bevállt! De mellé most szedtem mézet+propolisz cseppek, 1000mg c vitamin, és sok sok teát is ittam. Na meg egy pár tasak coldrex maxi-grip-et is ittam! Szóval ha ez nem kúrálás akkor nem tudom mi az! Persze egy kis pihi is jól jött volna, de azoknak a napoknak vége!! :wink:

Csenge, Julcsi,
Jobbulást nektek!!

Sushy,
Élvezi Emma az új szobáját? Szokott ott játszani is?

Mecsi,
Nektek van az a fa játékcenter, ugye?? Én is szeretnék olyat Virágnak, keresgéltem a neten és idáig a tulli.hu oldalon találtam viszont csak a kisebb méretet. Nektek a nagyobb van? Hol vettétek? A vateran láttam de ott is 10ezer, ami sztem sok. Bár nem tudom mennyi eredeti, nem használt áron.

Kép
Kép
dia123

Sniky,
Nagyon finomakat szoktál főzni tényleg! :)
Én ma főztem fini zöldséges-sajtos levest, nagyon jól esett! Volt benne cukkini, répa, zöldborsó meg rizs, egy kis vaj meg sajt bele a végén, isteni volt! :wink:
Tornában én benne lennék!! :)

Kép
Kép
dia123

a játszón ajánlották a homéogéne9-t, ha jól emlékszem, torokfájásra... felnőttnek! állítólag az is csodaszer! torokfájásra!

sophie27

dia, köszi:)

azért ez a zöldséges, sajtos leves it tutin hangzik;) jobbulást neked is!!!

sniky

nem tudom mi van ma, de Barnus 3 órája alszik.... mi lesz így este?!

sniky

Lányok, lenne egy kérdésem. Én a betegségem miatt hormonális fogamzásgátló módszereket nem használhatok.
Az óvszeren kívül mit tudtok ajánlani, ami ugyanolyan (vagy még inkább) megbízható, mert ugye semmiképpen sem eshetek teherbe még 4 évig...

Kép
felicia

Niki! tegnap Miku is nyomott egy 3 és 1/2 órás alvást este ugyanugy kidölt mint szokott!A csütörtök nem jó neked?
l.veronika

zsófi: dehogy haragszom :) de ezekszerint átsiklottam a találkozó dolgon. persze hogy benne vagyunk, ha jöttök be valamikor és Beni is jól van már. Remélem hamar meggyógyul. Most én is napok óta szívom Csabi orrát rendületlenül, mert alig kap levegőt, mikor altatom. Én azért szívom neki rendesen percekig, meg több irányból próbálom, forgatom kicsit a szívófejet közben. Jó sok trutyi ki szokott jönni, amit meg is mutatok neki mindig, hogy mi jött ki a nózijából.

mecsi: fotókat majd anyuk elküldi és akkor kirakom Picasara. :) jó volt a villámtali :D
lei

Niki, Beni is 3 órát aludt, igaz reggel volt futkosás dokitól-dokiig, szóval biztosan fáradt volt nagyon! :)

Felícia, hááát, most az a kérdés, hogy ki a partner, mert, ha esetleg új emberről lenne szó, akkor csakis az óvszer marad, mert ugye nem tudhatod, hogy nincs-e valami gond, de, ha a férjed, hát akkor lehet spirál esetleg, vagy a megszakításos módszer, de szerintem az óvszernél biztonságosabb normál helyzetben nem igen van! :roll:

sophie27

Én most néztem utána, ismeri valaki a Pharmatex nevű termékeket? Hüvelytampon, kúp, tabletta, stb.

Kép
felicia

Ezeknek a pearl indexe alacsonyabb mint az óvszernek, azaz biztonságosabb, mint a gumi! Legalábbis azt olvastam.

Kép
felicia

sziasztok,
egyik szemem boldog, a másik kicsit szomorú :(
babuka 12mm és minden ok-ésnak látszik ezen állapotában, de van mellette egy kb.3sentis mióma azaz izomcsomó.a doki szerint nyugalom ez szinte természetes 30 fölött, csak majd sűrűn nézegetni kell, hogy ne növekedjen és ne jobban mint a baba...
szisz , nekem nem akarnak a korábban említettek tényleg lejönni, ha nem gond elkérném megint :roll:
Vendég

Húúú szép kis termés mára! pedig szép idő van :D

Először is holnapi randi reggel 10körülre megyünk Aproohoz vagy játszótér még estig lefixáljuk hol legyen a randi és vagy onnan séta játszóra esetleg. Nekünk kbf1től alvás és ahogy ébredünk mehetünk még talizni 4ig mert akkor indulunk vissza. Keresztapunak sajna dóga van. Szóval Zsófi ébredés változó meglátjuk telefonon még egyeztethetünk de gyertek ti is át délelőtt akkor 10től mehet a randi ebédidőig.Onnan ti is gyorsan hazaértek nem? Vigyek fotómasinát??? :oops: :oops: :oops:

Sziszka sok hála és köszönet a jó kis zenékért sikerült mindegyiket letölteni , a mondókák már megvoltak talán még én raktam fel :oops: de Grillus bácsi zenéi annyira jóóóókkk

Boni ha csiri birire gondolsz minden hétfőn van 1200/ foglalkozás és 5alkalmas bértlet 5000,- sztem két hetente egyszer elmenni belefér talán. Vagy másra gondoltál kérdés ügyileg?

Emmácska még mindig tündérke hiányzik a nagy haj a képről :lol:

Kata én sem tudom kicsomagolás után megnyitni a képeket mert valami kódot kér most mi is van ilyenkor?

JázmindAndi a férjed véletlenül nem katona?

Nektek és Feliciának sok jót kívánok és remélhetőleg ++++ fordulatot!

CSenge írtó helyesek a fiaid !

CSandi na milyen a kis pocaklakó? No para nekem a placentába volt valami dudi és elmúlt felszívódott. Higgyél a babóban és magadban hogy minden rendben lesz.

Dia Julcsi jobbulást nektek minél hamarabb! Julcsi van homeos orrspray amit te is használhatsz! ha dugulás van.

Dia fa játékcentert én is újjonan vettem egy szigetszentmiklósi csajtól ő kintről hoz be dolgokat. Használtan nem láttam fent ezt a nagyobb fajtát de mi is 10ért vettük.Brendonba meg még drágább de talán van az örstől nem messze egy hely ahol még lehet kapni. majd megkérdezem. Ha a miklósi csajtól vennéd meg a féjre a határút ??? környékén dolgozik oda is érte lehet menni.
Áron amúgy a xilofont imádja rajta. csak most mamáéknál hagytuk.
http://www.vatera.hu/eichhorn_orias_jat ... 18016.html

Felicia esetleg spirál?

Mazska nektek volt már 3napos lázatok , ha nincs más tünet csak nagyon magas láz az is lehet.

Lei küldj egy pár képet emailba is vmmelinda@gmail.com mert picasáról nem lehet letölteni rendes méretben.

Törpöm ma sokat még nem aludt most durmol remélem nem sokáig mert akkor este felköthetem a gatyót.
Ilyen amikor borul a napunk.
:wink:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Dia!

Nekem van egy fa játékcenterem (Eichhorn), vadi új, eladó, ha érdekel. Olyan közepes méretü, nekünk van egy nagyobb, azt használjuk, azért nincs erre szükség.
40 euro volt újonnan...

Végülis Mickey egeres tortát sütöttem Regönek. Kapott ajándékot a szomszédasszonytól (traktor utánfutóval), volt itt a barátnöm a kisfiával, ö egy icipici traktort hozott neki, aztán jött egy csomag a keresztapjától, abban volt egy duplo tüzoltó autócska és egy kis focis playmobil figura kapuval és mozgatható lábbal, ill. egy H&M ajándékkártyát. A másik barátnömtöl meg egy müanyagdoboz készletet, a,mibe majd viheti az uszonnáját az oviba. Tölünk meg egy playmobil buszt kapott, amit újonnan vettem a felére leárazva (ennyiért használtan mennek ebay-en). Kapott még tölünk egy cars mintás egyrészes pizsomát is, amit a bolhán szereztem. Nagyon boldog! A külhonba szakadt barátom felhívta öt, hogy gratuláljon neki, de se a párom, se az én szüleim ill. nagyszüleim, öcsém nem jelentkeztek... :(

Na mentem vissza a kis ünnepeltemhez.

Dönci egyre stabilabban jár, annyira édes! Elmúlt a fenekéröl is a ragya. A jelek szerint pelenkaallergia volt, most neki pampers-t vettem és rendejött.

Képekkel jövök este!

Felícia Mariann!

Én még sose gátoltam a fogamzásom semmilyen módszerrel, így nem igazán tudok érdemben hozzászólni a témához. Nem is akarok gátolni, terhes akarok lenni, mert elegem van a pattanásokból! :)

Puszi: Barbi
Vendég

barbi , de igen a meglévő gyerekek a legjobb fogamzásgátlók!!hiszen amikor több gyerek van köztetek a nagyágyban , mint a saját szobájukban... :roll: :D :roll: :D
Vendég

Csandikám, tényleg ne aggódj, nekem 2 cystát találtak a terhességem elején, és szépen felszívódott mindkettő. Bár nem tagadom én is aggódtam miattuk, de nekem is azt mondta a doki, hogy ez nagyon sokszok előfordul, nem kell tőle parázni. Szóval fel a fejjel és Te csak koncentrálj a 12mm-eresedre :))) képek nem készültek?

sniky

Valakinek azért tetszett a belinkelt mondókák ? :cry:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

van kép is a babámról is a miómámról is , de scanneresnyomatónk kölcsönadódva van még , de erre a hétre ígérték a visszaszolgáltatását :roll:
mecsi én a tiédet nem találom :?
Vendég

Íme a szülinaposom tortája:
Kép

A kis 3 éves szöke hercegem (végre egy szülinap, amit nem a kórházban töltöttünk - lekopogom):
Kép

Bontogat:
Kép
Kép
Kép
Vendég

Dönci tegnap a játszótéren
Kép
Vendég

hipp-hipp-hurrá:)))) isten éltesse sokáig a kis 3 éves Regölőt:)))
Barbi, te milyen ügyes vagy, istenien néz ki ez a torta, küldj belőle virtuálisan egy kicsit!!!! légszi....:)))

Dönci is milyen nagy már!!! mik most a méretei?

sniky

Kép
Boldog Szülinapos REgőnek!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Akkor szépen sorban :)

Anna, milyen volt a tüntetés? Emma nagyon culi!

Julcsi, jobbulást!

Mazska, Laura hhogy van, mármint megfázás téren, remélem, hogy csak egy fogacska...

Sniky, mi meg Andrison tartjuk rajta a szemünket, szóval aggodalomra nincs ok ;) :D Én jártam ilyen tornára régen, és nagyon szerettem, kár hogy ilyen messze vagytok :(

Zsófi, azt igazából nem tudom mennyire szívhatta meg magát, de az biztos nem volt bennt 24 órát, sőt 4-et sem, mégis jött a betegség :( Benit pedig imádom :D

Dia! Ez a leves jól hangzik, betennéd a pontos receptet? Köszi egyébként torokfájásra nekem is van egy tuti tippen Ökörfarkkóró tea, borzalmas íze, de brutálisan hatékony, érdemes kipróbálni, mert 200 ft a herbáriában, szóval nincs veszeteni való vele...

Felícia, tippem nincs, de Binyek most utoljára spirál mellett lett terhes...a férje meg irtó büszke volt magára, hogy még spirál mellett is képes erre :D A nődoki pedig azzal poénkodott, hogy legalább az egyiket kifogta :D :D :D

Csandi, szerintem is csak bíznod kell magatokban, és csöppökre kell koncentrálni, nem a problémára, tudom, hogy ez most nem könnyű, de meg kell próbálni, járj kismama jógára :) A két albumot töltöm újra, ahogy megvan linkelem, kb. egy óra múlva...

Barbi, szuper a torta, és gyönyörű a kisfiad, örülök, hogy jól sikerült ez a nap! Akkor Regő most megy oviba??? Erről eddig nem is írtál...Dönci is édes nagyon, egyre jobban hasonlít Regőre :)

Képzeljétek, ma hirtelen felindulásból száműztük a kiságyat, kinéztünk egy matracot, de még nincs meg, hanem vol titthon egy szivacs matrac, felnőtt méretű, azt kapta ideiglenesen meg...ma már azon is aludt el, kíváncsi leszek. Mecsi, majd mesélem, hogy elkezdett-e éjszaka játszani :D Nekem nem volt még időm megnézni amit belinkeltél :oops:

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Boldog szülinapot Regőnek :!: :!: :!: Tényleg nagyon tuti a torta :D

Beninek és Laurának is jobbulást!!

Csandi, nyugi, biztos minden rendben lesz :!: ++++++++++++++++

yuyu79

Ja, és a megígért meglepi a sok sok köszönömért cserébe:

Halász Judit Best off/ ez sem hiányozhat a polcról :D

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... s+1994.zip

<
sziszka78
Tolna

Hát igen, spirál mellett elég sokan lettek már terhesek.... Amiről írtál, Felícia, azt nem ismerem... Van még valami hüvelygyűrű, ami elég új dolog, de az is hormonális, csak kevesebb van benne, és helyileg hat valahogy...

yuyu79

És akkor a fajátékok (márkásak, mind Selecta, nem olcsó bóvlik, lehet rágni, nyalni, semmi baja nem lesz se a játéknak, se a babának):

elsöknek a képkígyó típusúak. Az elsö kép ugyanaz a játék csak a doboz kicsit más, véletlenül kétszer vettem meg, majd egy hasonló harmadikat is vettem én majom.

Kép
Kép
Kép

Egy ilyen jellegü, mint az elöbbiek, csak nagyobb elemekkel:
Kép

Itt is az a cél, mint a következönél: a képes falapra a színes képek ráhelyezése:
Kép

Aztán kezdö társasjátékok. Itt a cél a képes 6szöghöz a képkártyák sorolása:
Kép

A négy állatos fakocka segítségével kell összegyüjteni az állatokat:
Kép

A kisegér vándorútra kell és egyik lyukon ki, a másikon be. Ügyességi gyakorló:

Kép

A kiskutyák közül a színes kocka határozza meg, hogy melyik mehet és a számos, hogy mennyit mehet. Melyik kutya kapja meg elsöként a kolbászt?

Kép

Akik a klasszikusok hívei: Domino
Kép

Elsö fakirakók 3 db. :
Kép

Ravensburger kirakók
- számok
Kép

- állatok
Kép

- sátor (a sátok körül is vannak kivehetö elemek, a sátor tépözáras, alatt kirakó és a kirakó alatt kép)
Kép
Kép

Eichhorn állatos fakirakó:
Kép

Állatos fakirakó:
Kép

A Lurch Salamander 21-es cipö.

Kép

Itt tartok most, de még biztos kerül hozzá még ez-az.

Várom az érdeklödöket! :)

Barbi
Vendég

Olyan jól esett, hogy Eni külön megdícsért, hogy milyen finom lett a süti és milyen boldog volt a kis ajándéktól, amit ö is kapott. Mi ugyanis úgy szoktuk, hogy a nem szülinaposak is kapnak valami apróságot. :)
Köszönöm Regö nevében is a köszöntéseket!
Vendég

Barbi drága ezek most eladósorba kerülnek? engem a fapuzzle-ék érdekelnének a számos és a színes állatos fogantyús ha mást nem érdekel esetleg akivel hamarabb találkozol :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Barbi,
Először is boldog szülinapot Regőnek! Nagyon szép a tortája, és milyen finom lehet!! :D Édes Döncike képe is!!
Húúú, tennél fel majd légyszi képet arról az activity centerről is?? Mondjuk én is igazából a nagyobbat szerettem volna. A kisebben ugyanazok vannak vagy más játékok?

Mecsi,
Köszi az infót, lehet hogy attól a nőtől rendelek ha esetleg mégis a nagyobb mellet döntünk, majd szólok ha aktuális, köszi!! :)
Én megnéztem egy-két linket amit feltettél, szerintem jók! Csak megkéne jegyeznem őket, amibe nem vagyok túl jó...:oops:

Siszka,
Persze, beteszem a receptek közé! :) Szerencsére a torkom már nem fáj, de legközelebb kipróbálom azt a teát. Most hársfalevél teát iszom, az jó a köhögésre, de annak sem jó az íze :roll:
Majd kérünk beszámolót, hogy milyen az új ágyikó!

CsAndi,
Gratula a méretekhez! Fel a fejjel, nem lesz semmi baj!! :)

Kép
Kép
dia123

Mecsi! a jelszó mindig az adott kártya fájlnevébe van bemásolva, de van egy world köztük, amibe az e-mailt másoltam, ami a jelszavakat tartalmazza.

Felicia! Mi már évek óta megszakítással védekezünk, bevált. A tesómék 15 éve ezzel védekeznek. Mást nem ismerek, hormonális eleve kizárva.

Barbi! Engem érdekelne, de természetesen előre engedem azokat, akikkel ... szóval ezt nem fejezem be, ha nem tart rá más igényt...
Első puzzle, amiből 3 db is van, illetve a kígyós domino. :)
Vendég

Húú Kata, akkor nem semmi mázlitok van/volt, illetve a tesódéknak is. Az azért elég ritka, hogy az ennyire megbízható legyen.... akkor már sokkal inkább az óvszert javasolnám Felíciának, főleg az ő esetében nem árt az óvatosság. Én semmi képpen sem bíznám a helyében a véletlenre, mivel az ún. előváladék is tartalmazhat spermiumot és mint tudjuk, egy bőven elég belőle;)

Egyik ismerősöm olyan hüvelygyűrűt használ, amit Yuyu is említett és teljesen bevált neki!

na mentem lányok alunnnni:)
nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!!!

sniky

Dia én amit Barbi képein láttam egyszer ugyan olyan mint amit belinkeltem a csak nekem az övén jobban tetszik a bogyóhuzogatós játék.

na mára én is elteszem magam , várom apáját még nem ért haza melóból reggel meg indulandusz Halászovitelek ! :D
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó reggelt mindenkinek!
Nálunk itt lesz ma nagymama, szóval valószínűleg csak este leszek...

Csandikám, neked!

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... arkany.zip

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... C3%A9j.zip

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

HÁROMSZOROS HURRÁ REGŐNEK ÉS HULLÁMZÁS!!HURRÁ!HURRÁ!HURRÁ!

húú, sziszka ezt nem is gondoltam volna, hogy csak megkostolt és ilyen hatásfokkal az a kis nyavajás kullancs :shock: :shock: bakker, pedig én eddig annyira ne paráztam tőle, de vígasztalhat bennünket Anna bőséges tapasztalata, hogy tényleg kicsi az esély a fertőzésre.viszont , ha van akkor ha tudod mit kell keresned , hogy néz ki ha baj van akkor biztos nem leszel félrekezelve , mert ez csak akkor veszélyes, ha nem derül ki időben,hogy lyme-kór lehet.

betegeknek mihamarabbi jobbulást kívánok!

köszönöm a megnyugtató szavakat!csengim megérezhette a nyugtalanságom, mert 2-fél6-ig ébren volt éjjel :shock: :shock:

sziszka, nagyon köszönöm!!
Vendég

:?
Vendég

Sziasztok!

Barbi, ez a tortád is egyszerűen fantasztikus, miért nem mentél cukrásznak??!
Köszi lányok a tanácsokat, spirál (nem valami megbízható) illetve olyan műszaki feltevős cucc kizárva, a hüvelygyűrű is, hiszen hormont tartalmaz, még ha kicsit is.
A megszakításos a legmegbízhatatlanabb állítólag, az ezt használó nők 40%-a esik teherbe egy éve alatt. Beleki, szerintem is óriási mázlitok van vele!
Hát, nehéz ügy. Lehet kipróbálom a vény nélkül a gyógyszertárban kapható általam említett cuccokat, aztán majd meglátom. Sajnos nálam nem lehet elviccelni, mert ha megtörténik a "baj", nálam csak az abortusz jöhet szóba...

Kép
felicia

Sziasztok!

Anyum nem jött, mert a nagyi nem érezte rosszul érzte megát reggel és így nem mert elindulni, a baj csak az, hogy nekem elfelejtett szólni, így tűkön üllve vártuk :(

Andi, én is amondó vagyok, hogy elég figyelni a helyét, és tudni, mit kell észrevenni, mert simán gyógyítható, tényleg csak akkor van baj, ha nem vesszük észre, azóta volt már egy csomó kullancsom nekem is, az első kettő után egész éjjel bőgtem, aztán hozzászoktam, azóta sem lett semmi bajom kullncstól. Málnus is ébren volt éjféltől kettőig, azt hittem az új ágy miatt, de akkor lehet, hogy valami más volt oka, ha Csengi is....

Felícia: Egy ismerősöm használta ezt régen, akkor megvolt vele elégedve, az valami olyan volt, amit előtte egy fecskendő szerűvel be kellett nyomni, és úgy hatott, biztos, hogy az volt a márka amit írtál! Azóta sem terhes, szóval valószínüleg működött, bár nem vagyunk napi kapcsolatban, nem tudom neked megkérdezni :(

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Köszönöm a dicséreteket a fiaim nevében is :) Most épp anyuméknál vagyunk így van bébicsőszöm, ritka kincs ez nálunk (sajnos). Kicsit göthösen, Zsombi is taknyos, nem nagyon, de reggel már elővettük a porszívót, lett is nagy ordítás belőle :( adom neki az oscillot, emélem hamar rendbejön. Nekem meg a torkom nem százas. A Homeogene 9 tényleg jó, köszi Zsófi, ezt már ismerem és használom is.

Mecsi, nekem sajnos nem volt időm megnézni a mondókákat, azért se reagáltam. Most belenéztem, nagyon aranyosak.

CsAndi, biztos nem lesz semmi gond, felszívódik majd a mióma. A lényeg, hogy a pici szépen fejlődik.

Barbi, sok boldogságot Regőnek! Nagyon tuti tortát csináltál.

Sziszka, bevált a szivacs?

Mazska, hogy van Laura?
Vendég

CsAndi, nem tudom, hogy a mióma, ciszta, azonos dolgok-e, de nekem is volt a baba mellett még az elején, mint most neked, olyan és később nyoma sem volt, tényleg felszívódnak, és nagyon gyakorik.

Kép
felicia

Sziasztok!

Barbi:
Regőnek boldogságos szülinapot kívánok! Nagyon aranyos a képeken! Kis szőke herceg! :) A tortádra pedig nem találok szavakat! Gyönyörű, de tényleg. Mi is szoktunk mindig a nem ünnepeltnek is kis apróságot venni/adni...

Csandi: szorítok, hogy ne legyen semmi baj! És mit mondott a doki, mikorra szoktak felszívódni az ilyen ciszták? A köv. uh-ra kb.? 12.hét? Azért próbálj ne stresszelni! :(

Zsófi:
szegény Beni... esetleg kérhetnél egy allergia vérvételt is, ha nem múlik a köhögés, mert akár tejallergiától is lehet az ismétlődő felső légúti betegség. Dórikánál is volt rá gyanú, negatív lett, viszont ettől függetlenül pont ekkora volt, mint Beni és kb. 3 hónapig diétáztatnom kellett (tejre, tejport tartalmazókra) és utána sokkal kevesebbet volt beteges, és azóta is ez van. Édi a képen Beni!

Mecsi:
én megnéztem a linkeket, hatására tegnap el is kezdtem Dórikával színeket gyakorolni, mert még nem nagyon tudja. Köszi!

Sziszka:
köszi a további linkeket is, én is letöltöttem majdnem mindet!

Felícia: én is az óvszert javasolnám, még ha idegenkedés van is tőle. Amiket írtál, az sem olcsóbb és nem kevésbé macerásak azok sem. Szerintem. Dávid nagyfiú jól van?

Velünk minden ok. Bár Emesén kicsit szüttyös az orra. De hát úszni járnak a sulival most három hétig ugye, heti 5-ször. Várható volt. De jól van, más baja nincs. Kicsik is jól vannak, Bence szinte már csak egyedül menéssel közlekedik. Lent is. Direkt elengedi a kezünket és menni akar. Ügyeském! Ma voltam Emeséékkel az úszáson, megnézni, meg hajszárítani, addig kicsik anyósommal, jól érezték magukat.

Most alszanak, nemsoká megyünk Emeséért.

Na megyek

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Csenge fiacskáknak és Mazska Laurájának is jobbulást, meg Julcsinak is...

Kép
Kép
Kép
emesedora

sziasztok!

nem olyan régen értünk haza Aprooéktól, vagyis egy közös játszózásból! Benim annyira ki volt fáradva, reggel korán keltünk és a két kiscsajt (Málnus, Csengi) leutánozva mi sem aludtunk úgy 2 órát az éjszaka közepén! katasztrófa! hiába akartam visszaaltatni reggel, nem tudtam, aztán mentünk vendégeskedni, és végül, hazafelé, amitől a legjobban féltem, de bedobta a szunyát semmi kajcsi nélkül az autóban. de úgy, hogy simán felhoztam a szobájába és még le is húztam a redőnyt, stb. stb. és alszik! kis drágám! :) majd remélem, hogy kapunk fotókat Mecsitől, ő fotózott nagyon sokat! :)

köszönjük Aproo még egyszer az invitálást, szuper volt!

Felícia, mi a gond az óvszerrel? Te nem szereted? vagy!?

Regőnek utólag is nagyon boldog szülinapot, és nagyon ínycsiklandozón néz ki a tortája! hm... fincsi lehetett! nyammi! Barbi, szuper ügyi vagy még mindig! amúgy "sima" csokitorta volt? vagy milyen? nagyon szépek a fiúcskák! Dönci tényleg hatalmasat nőtt már!!!

Barbikám, állatos fakirakó engem is érdekelne, ha... Mindegy, hogy melyik végülis! köszi előre is! majd anyagiakat egyeztetünk!!!

CsengeAndi, jobbulást a Zsominak és neked is. Zéti most jól van???

Cs-andi, szép méretei vannak minimanónak, és nyugi, biztosan minden rendben lesz! fel a fejjel! drukkok mennek! mikor mész legközelebb dokihoz? fogyit csinálod még?

kullancs téma egyre durvább... remélem, hogy sosem lesz kullancsa Beninek, már, ha az, ami most volt, nem az volt! de mondom, az sötét színű volt, de a potroha, már, ha az, nem volt megnagyobbodva. a helyén semmi gond nincs azóta sem!

Lei, neked mi a picasad!? mi a link? sosem láttam még Csabi fotókat... :( ha van, és nem publikus bocsi, csak most írtad, hogy a villámrandi képeit felteszed oda... :roll:

kéne valami ebédet gyártanom... :( francba, olyan lusta vagyok! :(

sophie27

Sziasztok!

Mi is jól bevágtuk a szunyát, főleg, hogy most először maradt ki a délelőtti...kíváncsi leszek,mennyit alszik így Prücsi.
Jó volt, csak nagyon rövid, remélem du. folytatjuk, ahol abbahagytuk.:-)

Szisz, én is letöltöttem pár zenét, nagyon köszi!

Regőt Isten éltesse!

Beleki, kicsit lyukas az agyam, de jobb 5x, mint egyszer sem. Szuperek a tanulókártyák, remélem sikerül laminálni.
Boni, Neked is köszi az ötletért, és tényleg gyere majd, ha Csiga meggyógyult.

Betegeskedőknek jobbulást.

Barbi, szuperek a játékok. Milyen árat gondoltál? Már persze csak ha....én is csatlakozom Katához, Zsófihoz, szóval, ha marad, engem is érdekelnének.

Pöttöm, Mecsi, Zsófi jó, hogy taliztunk, ha csak ilyen rövid időre is! Bucsek, persze Veled is, de ez ugye nem ritka! :wink:
Mecsi, Szilvi számát elküldöd mailen? Hátha gyakrabban összefutunk ezután!

:lol: :roll: [/url]

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aláírom, hogy nem túl biztonságos, de nekünk bevált. Apa nem szereti az óvszert, neki nagyon lecsökkenti az "érzést", a gyógyszert meg nem szeretnénk, bár én régen szedtem és nem volt semmi bajom, szerintem, ha már nem szoptatok visszatérünk rá.
Vendég

Még a legelején évekig gyógyszert szedtem, aztán évekig (a babáig) óvszert használtunk. Én szeretném továbbra is az óvszert, nagyon megbízhatónak tartom, semmi gondom vele, de párom már nem akarja többet, azt mondja, miatta nem érzett benne semmit, mikor együtt voltunk. Így hát ismét nekem kell valamilyen módszert találnom.

Kép
felicia

Felícia, lemaradtam, hogy már itt tartanak az események! mondjuk tényleg nincs közöm hozzá, de most Te szennyezd a szervezeted, mert neki nem jó gumival? ez olyan igazságtalan. nem? mi van, ha neked ebből esetleg újra bajod származhat!? :roll: :evil:

sophie27

Szisztok!

Laura egyre rosszabbul van - tegnap este 39 fokos volt a laza, reggelre lement, most megint elindult felfele...:( Este megyunk dokihoz, 6-tol rendel majd. Elegge le van verve es sokat alszik - remelem azert nem lesz semmi komoly! (3 napos lazun nem volt, de azzal egyutt vannak kiutese is nem?)

A kullancs helyen nem latszik szerencsere semmi, remelem nem is fog!

Barbi - boldog szuletesnapot Regonek! Nagyon klassz lett a torta! Nalunk is igy volt, hogy mindenketten kaptunk ajandekot, szerintem ha Lauranak lesz testvere, nalunk is igy lesz.

Engem is erdekelnenek a jatekok - ha lehet - nekem a kutyas tarsasjatek + a kepkigyo tetszene. Mennyit gondoltal erte es hogy tudnank megoldani? Koszi elore is!

Csandi - ne aggodj, biztos rendben lesz minden!

A tobbi betegeskedonek is jobbulast kivanunk!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?