A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Most látom, hogy húúúú de sokat írtam. :oops: :oops: :oops:

Julcsikám csinált fotót rólam és Veronikáról.
"Közkívánatra" Kép
mindjárt felteszem a pic-re ... ja, és bocs, ha nem tökéletes a kompozíció, Julcsi még nem tökéletesen profi a fotózásban. :lol: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Helloka csajok!

Hááát, olyan magas a vérnyomásom, hogy azt mondta a doki, hogy irány a kórház, beállítja... meg sem vizsgált... szóval most pakolászás és huss...
de legalább szem előtt leszek!

Bobokát most hívtam, vár sok szeretettel :D

Jaaj, csajok, én még soha nem voltam kórházban, most ettől is izgulok külön. A szülés után az más, de ez most valahogy olyan "igazi" kórházban levés!!

Majd üzenek, mi volt, sms-ben, sztem Mmadarnak, ő van netközelben legtöbbet :wink:!

Megyek pakolni, még jövök indulás előtt!!

floranan

Flora: drukk ++++++++++++ Várom az üzenetet.

KépKép
KépKép
madar

Floranan: ne izgulj!!!!!!!! Minden rendben lesz. Majd mi izgulunk helyettetek. Bobokának millió puszi. Ügyesek legyetek lányok!!!

KépKép
KépKép
madar

Teszek ide is néhány friss Mogyorót. :wink:

ez Domonyvölgyben készült:
Kép

ezek meg otthon :wink:
keze-lába állandóan jár a kiscsajnak Kép
Kép

KépKép
KépKép
madar

Viki, lehet ott is, és patikában is .

Flora , Boboka ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ nektek!!!

Madar, micsoda husis már Mogyoró! :D :D :D :D jajjj, de rágnivaló combikái vannak már :) :) :)

vicger

olvasóban vagyok,sajna Berni elkapta tőlem a taknyot,így most fokozottan igényel......

Bex,Boboka,Flora,Lili drukk++++++++++++++++++++++

Andi így már csak te maradtál??????

sutimano76

Flora... drukk ezerrel... vérnyomi monnyon le... :) :) :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ puszi Bobokának! :)

Móni... Mogyorónak egyem a husis combiját... de édes... :) :) :) a mi Moncsicsinknek is van ugyanilyen micimacis bodyja..... :) :) :)

Süti... soksoksok gyógypuszi nektek!!!!! :) :) :)

Kriszti..
. köszi!!! :) :) :)
vikiviktor

Csajok, indultam!!!!!!!
Szép napot mindenkinek!!!!!
8)

floranan

Móni.... meglestem a képeket... húúúú Te milyen jól nézel ki :!: :!: :!: :!: :roll: :roll: :roll: Virtuális dicséret jár neked... :) (asszem jó lesz ha összekapom magam.... :oops: :oops: ) Julcsi pedig nagyon ügyes... belefog jönni ebbe a "fényképeződősbe"... :wink: :wink: :)
vikiviktor

Flora, Boboka, Lili, Bex: óriási drukk mindenkinek, alig várom a híreket, nagyon szorítunk nektek !!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
bibiesbrumi

Móni: én is meglestem a fotókat, nagggyon teccc ... Veronika gyönyörűséges ... és te is szép vagy :)

Tegnap kezdtük a levegőztetést, még csak 5 percet voltunk kint, de ma már picit többet szeretnék ...

Nagyon nehéz éjszakánk volt: többször ki kellett porszívózni Lottika orrát, közben Lilla visított ... én meg szerintem lázas voltam ... nem jutottam oda, hogy mérjem, csak bekaptam egy algopirint és attól jobban lettem ... szegény férjem, alig látott reggel, amikor munkába indult ...

Lilla már szinte teljesen jól van, nekem pedig már nem ömlik a takony az orromból, de azért még kell egy nap, hogy azt mondjam: meggyógyultunk ... Lotti is jobban van szerintem, de éjjel erősen elgondolkodtam, milyen lesz majd, ha esetleg egyszerre lesznek betegek, hánynak, és mondjuk, mint most, éppen én is beteg leszek :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Brumi átérzem a helyzeted,hasonló volt a mi éjszakánk,de reggel sikerült egy nagyobb taknyot kiszívni,és azóta eszik alszik,remélem ez nem megint az éjszaka rovására megy,na mindegy megebédelünk él mi is lefekszünk apikával.

Andi ügyeket intéz férjével,fájogat,de közel van az uzsokihoz......ha üzen szólok!!

Így alszunk éjszakánként,mert a kiságyba nincs el!! :( :? :roll: azért remélem a későbbiekben ez nem így lesz!!
Kép

sutimano76

lestem én is képeket:)))

madár látom a képeken kibontott hajad van....
te nem szoktál úgy járni, hogy mogyorócska megmarkolja és nem ereszti?
épp tennap mondtam páromnak, hogy asszem babóval ezentúl copf ... mert lassan nem marad hajam....
az egyik este ráadásul úgy aludt el az ölemben, hogy annnyira ragaszkodott a hajamhoz amit markolt, hogy eccerűűen nem lehetett letenni aludni ..
mondanom sem kell ezt akkor vettem észre amikor félúton volt az ágy és köztem....
hát játszottunk egy kis ügyességi játékot.....
mert ugye fejemet egyrészt lerántotta magával... nem láttam semmit..
másrészt..hogyan oldjuk meg a párunkkal való kommunikációt tök csendben.... hoyg ugye beszorultunk fura testhelyzetben a kiságyba...jöjjön kimenteni
és ugye a folyamatos ringatás (derekamkikészült)miatt az is kétséges, hogy ha picilány elengedi a hajamat feltudok e állni

másrészt mindennemű akciót úgy megoldani, hogy az egy órás altatás ne menjen kárba....hát... neeeem eccerűűű...pláne mivel nálam ilyen helyzetekben a röhögőgörcs jön elő...
Eltudtok képzelni fejjel benn a kiságyban ahogy éppen próbálok csendben megszakadni a röhögéstől :)))) kééészzz

nnna szóval :))) széépek vagytok

tápszer:
nyugodtan készítsd el előre semmi baja nem lesz... nekünk a kórházban is így adták és ott mondták, hogy nem kell belehülyülni.. semmi baja nem lesz tényleg..
Mi úgy oldottuk, meg, hogy van 2 nagyobb üveg abban van a tápszer a hűtőben és van 4 pici ( mert nálunk tea+ tápszer+infacol ) így mindig van csere..és ha nagyon hisztis vagy éjszaka van akkor nem kell vacakolni.. csak megmelegíteni és kész......
Persze lányzó van, hogy ezt is sokallja..... én ilyenkor csak kis Simbának hívom.....mert ugye jegye szerint oroszlán és néha igencsak kiütközik rajta:))))
de tényleg iszonyat macera a táp...... de ez van.....

KépKép
dorkamartini

süti....nekünk rendszerint délután van anyán alvás mert akkor a kedvenc sorozataim mennek a viasaton:))) felkuporcolódunk a nappaliba a óriás kanapéra..jön kutyu is persze.... összebújunk.... ők alszanak én meg simizek meg puszilgatok:))))
én nem merem magamon úgy hogy én is aludjak.... félek, hogy leesk vagy nemtom....

viszont amit akartam mondani...:)) szóval
mi úgy oldottuk meg a anyáról kiságyba tevést, hogy észrevettem az ébreszti fel, hogy én ugye meleg vagyok a kiságy meg egyből hideg ha leteszem....
na de...... anya megfog egy pelenkát:) bekapcsolja a hősugárzót.. pelenkát elétartja.... mmmmm fincsi meleg lesz.. gyorsan be kiságyba.... arra szép lassan rá a babóca... és 99 százalékban bejön..... persze naagy naaagy sírásosnál ennek sincs semmi esélye... de néha jól jön:))))

hősugi nélkül meg csak ráülsz egy pelusra vagy magatokra teríted.. akkor is felmelegszik.....

KépKép
dorkamartini

jaaa és még valami...
hátha segítünk ezzel is valakinek...

pocakfájás
nem csak az a fontos mit hanem hogy milyen ritmusban adjuk a babónak...
Nekünk idáig az infacol + köménytea is csak lecsökkentette egy picit a pocifájást de amióta úgy adjuk, hogy tea aztán rögtön infacol és utána mindjárt a kajci úgy tűnik egész jól működik....

szóval nekünk rögtön egymásután beválik..... ha etetések közt volt a tea úgy viszont nem.....

aki ezzel küzd.. egy próbát megér

amúgy nálunk most a nézegelődés dívik és a nagyon elfáradtunk a nézegelődésben nem tudunk elaludni....a második felvonás....a harmadik felvonás is jön néha amikor elalszunk aztán felriadunk.. kinyílik résnyire a szemünk és eszünkbe jut hogy jééé nem csak aludni nézegelődni is lehet.... nnnya és akkor lesz az előadás ki tudja hány felvonásos.....:))))

nnna most sokat beszéltem..:)) úgyhogy lépek is tennivenni amíg kicsiszimba hagyja:)))

KépKép
dorkamartini

Floranan, Boboka hírek:

Ebben a pillanatban jött Floranantól ez az sms:

"Haho csajok, minden ok, 1 ujjnyira nyitva vagyok, magzatvíz szupi tiszta, vizsgálatot meg sem éreztem. Megyünk Bobokával büfébe. :)"

Nagyon lazák a csajok. :)

KépKép
KépKép
madar

Mogyorónak fáj a hasa :? így balkaromban Őt tartom (már elaludt), jobb kézzel pötyögök :wink:

Köszönöm a dícsérő szavakat. :oops: :) Jól esik ilyenkor olvasni, amikor az ember lánya el van "apátlanodva" ... :wink: Mogyorónak is átadom a dícséreteket. :)

Süti: Berni taknyosság :? hess, hess ... alvós kép :lol: :wink: azért fárasztó lehet, de én is felülbíráltam magam, napközben, ha úgy akarja, kézben van ... 3 hónapig Ő diktál ... ebbe a kompromisszumba belementem, mivel az éjszakáink jók, akkor tudok pihenni :wink:

Bibi:
orrszívást azt hiszem, ma mi is megkezdjük, orrszívó már előkészítve, már csak lelkileg kell felkészítenem magam :roll: nincsenek túl jó emlékeim Julcsi orrszívásairól ...
Arra meg ne gondolj, hogy mindenki egyszerre lesz beteg ... tudod, a gondolatainkkal bevonzunk dolgokat, ha meg mégis így lesz ... háááát, meg fogjuk oldani, kemény csajszi vagy :wink:
Nagy gyógypuszi a kisbetegeknek, meg anyának is.

KépKép
KépKép
madar

Timi: de bizz, hogy megmarkolja :roll: csak a fotó kedvéért bontottam ki. :wink: esti hajfogós-fektetős sztori :lol: :lol: :lol: olyan vízuális típus vagyok, rég nevettem ilyen jót. Köszi. :wink:
helyes lehet ez a délutáni együttalvós jelenet ... kérünk képet róla!
melegített pelenka ... zseni vagy!!! Kép
pocakfájás: kipróbálom az ötletet, mert infacol nálunk is csak csökkentette ... majd referálok az eredményről :wink:

KépKép
KépKép
madar

Hahó hahó!

Látom jól itt hagytatok :lol: :lol: :lol: :cry: Mindenki kórházban.Majd csak figyeljetek,utolsókból lesznek az elsők Kép

Csak felületesen olvastam vissza,most értünk haza.11 óta megyünk,de mindent elintéztem,így mehetünk szülni.
Fájás van,de nem kapkodunk.Mokányodik,de amíg nem rendszeres,addig itthon pihenek.6-18 perc között váltakozik.Illetve ami eddig hüvelyi fehér cucc volt,reggel ota barnás,szóval jelentem tágulunk ezerrel.Még megiszom a mai utolsó bögre málnámat.

ÉÉÉÉÉÉs ma megjött a babakocsink,így végre megvan minden.
Kép

Kép
v.andi

Viki, meglestem ám én is Ti fotóitokat, olyan szépek vagytok.:) Dóra baba egyszerűen gyönyörűűűűűűűűűű :D :D :D

KépKép
KépKép
madar

Timi... ezt az ágybahúzoshajjal jelenetet én is elbírtam képzelni... bocs de olyan jót derültem.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tényleg lehet valami a meleg pelenkába... dejóhogy írtad! :)
Amióta én is szopi előtt közvetlen adom az infacolt... azóta kopogjam le kopp-kopp-kopp sokkal jobb nekünk is!!!!!

Na csajok nagyon lazába nyomjátok... Flora és Boboka... de legalább nem vagytok egyedül... nemám a büfében szültök meg... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aztán még az is belefér.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálunk a mostani helyzet:
Mi nagyon ragaszkodunk a köldökcsonkhoz... nem akar leesni... mi a lópikulát csináljak már... annyira idegesít!!! :( Mivel áztassam az alkoholt... (vattával és biztonsági fülpiszkával és gézlappal is csináltam már...) Vagy normális, hogy ilyen sokáig fent van? Nem (olyan) csúnya... nem váladékozik vagy ilyesmi... :? de hát akkor is ott van.... :? :? :? :? :?

Raktam a pic-ra képeket... :wink: :wink: :wink: :wink:

Bexel mi lehet??????? Lili???? Drukkolok nekik nagyon!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
vikiviktor

Andi: járgány - lehet, Barnabás erre várt? :D Gratulálok, szép szerzemény. :)
Figyu, a lányok miatt inspekciós vagyok, szóval, jöhet az üzenet ... jót vigyorognék ... :wink:

Megyek Julcsiért az egyik kisbarátjához, de utána gép közelben leszek újra ... addig ne szüljetek. :wink:

Pusztok :)

KépKép
KépKép
madar

15:43kor sms Bextől:

Letelt a 12 óra, most kötik az infúziót.

Lassan már babáznak ;)

vicger

Viki: mielőtt megírtad, hogy felraktad már meg is néztem :D :wink:

KépKép
KépKép
madar

Hajrááááá Bex, Tomika húzz bele, mert beelőznek! :D

KépKép
KépKép
madar

Andi... jaaaaaaaaaaaaaaj de jó, hogy megjött a babakocsitok... kérem szííííípen akkor lehet menni szülni.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hajrá Junior... gyere már mert nagyon várunk!!! :)

Móni... köszi... noo azért az én fejemmel lenne mit csinálni.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (egyébként semmi bajom magammal... csak nem fésülködtem nnnnna.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Manó... ugye jól vagytok????? :roll: :roll: :roll: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikiviktor 2009.09.23 15:42-kor.
vikiviktor

Fú Andi, lehet tényleg beelőztök mindenkit :D a járgány nagyon vagesz, Barnus, gyerünk, vigyázz, kész , RAAAAAAAAAAAAAAAAAJT! :lol: :lol: :lol:

vicger

Jaaaaj meg Erika most Te jutottál eszembe... tudod a hüle kérdések miatt... csajok kaptok Ti ilyeneket??? Én igen... :? :? :? :? Pocakos kérdések voltak: hogy bírod ezt a meleget? mennyit híztál? mennyi van még vissza?
A mostani kérdések:
- van tejed? (ennél a kérdésnél volt, hogy visszakérdeztem: mért kérsz? :wink: nem adok.... :P :P :P ) Úgy érzem Bálnából átmentem Riskába.... :? :? :? :? :? De ezen nevtni szoktam...
Még vannak kérdések csak nem jutnak eszembe.... uhhh kell majd gondolkodjak.... :? :? :? :?
Nooo megyek, mert a virsli szét fő.... :? :? :? :? s percek s jön a Zuram haza.... :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Hajrá Lányok!!!!

Reggel nekem nem jött be a babanet! :cry: (critical errorr :evil: )

Dorka
Hajamat én nem csak copfozom, hanem fel is tűzöm. Ha szabadon van, nem győzöm Molli kezéből kiszedni :wink:

Orrszívás
Nem fáj a babának! (magamon próbáltam ki a klinikán a központi szívót... az sokkal erősebb, mint a porszívó :wink: )
Gyerek leginkább a lefogástól rémül meg... és a TE negatív kisugárzásodat veszi át...

Altatás
Mi szeretünk együtt aludni! Azért szokott Molli a kiságyban is aludni. Olyankor vagy hasra fordítom, vagy bebugyolálom. A melg miatt is, meg azért is mert ők még nem tudják annyira koordinálni a mozgásaikat, és képesek megrettenni, felijedni egy-egy erőteljesebb kéz-láb mozdulattól.
ÉS azt nem szabad elfelejteni, hogy a babák alvásciklusa sokkal rövidebb, mint a felnőtteké!

Mogyoró :lol: :lol: :lol: :lol:

Süti
Sokat, sokszor bújjatok így össze Bernivel!

Lehet, hogy én nagyon nem jól gondolkodom, de ezek a pillanatok nagyon gyorsan elmúlnak... a porcicák a szekrény alatt meg megvárnak...vagy, akinek nem tetszik, az takarítson!

Ma kiállításon voltunk Mollival. Megnéztük a "Messiások"-at a MODEM-ben :wink:
Vendég

Viki
A napokban írtad, hogy még nem láttad apát (bár már raktam apa-Molli-képet :wink: )
Kép
Kép
Vendég

Bex infók:
Most kezdett csepegni az oxi, mert nem bírták bekötni normálisan, szegény Bexnek 4 vénáját vágták taccsra :? :? :?

vicger

sziasztok!

sajnos csak ezt a mostani oldalt tudtam elovasni.... :(

Lányok, hajrá! Innen is megy a drukk!

Babók továbbra is nagyon-nagyon szépek!

Hasfájás: nálunk csak a masszírozás meg a melegzuhany a pocira segít, de az viszont pillanatok alatt megoldja a helyzetet.

Takonykór: :? :cry: :evil: Nálunk hála az égenk nincs, bár anyáméknál mindenki beteg, de nem jár felénk, úgyhogy ne tud fertőzni. Remélem, az idén is elkerül minket az influenza-takonykór ( tavaly megúsztuk), mert én nem tudom elképzelni, mi lesz, ha lebetegszünk. Nálam influenza min 39 fokos láz végig, szédülés, ágyból nem tudok olyankor 3-4 napig felkelni, szóval nem tudom mi lenne babómmal. Főleg, ha ő is elkapja :?

Most ennyi, megyek manómhoz, azért itt van pár kép: (pic-ra is tettem)
Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
scooper

[quote="mabe86"]H írta:mabe86ajrá Lányok!!!!

Altatás
Mi szeretünk együtt aludni! Azért szokott Molli a kiságyban is aludni. Olyankor vagy hasra fordítom, vagy bebugyolálom. A melg miatt is, meg azért is mert ők még nem tudják annyira koordinálni a mozgásaikat, és képesek megrettenni, felijedni egy-egy erőteljesebb kéz-láb mozdulattól.
ÉS azt nem szabad elfelejteni, hogy a babák alvásciklusa sokkal rövidebb, mint a felnőtteké!

Mogyoró :lol: :lol: :lol: :lol:

Süti
Sokat, sokszor bújjatok így össze Bernivel!

Lehet, hogy én nagyon nem jól gondolkodom, de ezek a pillanatok nagyon gyorsan elmúlnak... a porcicák a szekrény alatt meg megvárnak...vagy, akinek nem tetszik, az takarítson!

Ma kiállításon voltunk Mollival. Megnéztük a "Messiások"-at a MODEM-ben :wink:

Mabe, a legteljesebb mértékig egyetértek. Kicsit nem figyelünk oda, s máris az első szülinapra készülünk... Valóban nem tart sokáig, sőt fájdalmasan rövid ideig tart ez a pihe-puha babaillatú időszak :cry: :cry: :cry:
Arról nem is beszélve, hogy a biztonságos kötődés kialakulásához alapvetően szükséges ennek az időszaknak a testkontaktusa, az összebújások, a ringatások és társai. Ezzel nem lehet elkényeztetni a babákat :!: Ez az alapja az ősbizalomnak/ imprinting-nek/, hogy a gyermekünk bízzon bennünk, hogy ha szüksége van ránk, akkor számíthat ránk, hogy ott leszünk, ha fáj valamije....

Mert lehet egy kiságy csudaszép... csudadrága.... csudatrendi....
de hideg.. nincs anyaillata.. nem ölel át, nem véd meg... s nem vigasztal meg....

vicger

Kép

Kép

KépKép
Kép
scooper

Viki: ne is legyen, teljesen rendben vagy ... bevallom az én hajam sem mindig ilyen frissen mosott, ez látható a másik képen is :wink:

Mabe: köszönöm az orrszívós tapasztalatot. Lehet, hogy én görcsölök csak ezen ... :oops: Nem azért voltak Julcsival rossz élményeim, mert lefogtuk volna, nem, Isten ments ... egyszerűen csak utálta, hogy valamivel matatunk az orrában, ugyanígy nem szereti az orrcseppet, orrsprayt sem ... meglátjuk, Mogyoró hogy áll a kérdéshez :wink: Egyébként a házi kütyüt én is kipróbáltam anno, és tényleg nem fáj. :)
... és szerintem jól gondolkodsz :)
Apás képek :D

Bex-hírek:
véna :twisted: :twisted: :twisted: Kitartás! :D

KépKép
KépKép
madar

Scoop Noncsi csuda édes pofi :D :D :D :D :D :D :D

vicger

Noncsi bodyban fekvős-kép :lol: csúcs ... nagyon aranyos :)

KépKép
KépKép
madar

Kriszti: nemcsak szórakoztatóan írsz, hanem nagyon szépen is fogalmazol ... köszönöm ... :)

KépKép
KépKép
madar

[quote="madar"]N írta:madaroncsi bodyban fekvős-kép :lol: csúcs ... nagyon aranyos :)

jól sikerült az a kép :D El tudja ám dobni magát a kincsem....

KépKép
Kép
scooper

Scooper
Szépek vagytok!
Pocakra: Próbáld meg... egy vastag törölközőt megmelegítesz a vasalóval... rárakod Noémi pocijára... és úgy masszírozod :wink:

http://www.vitalitas.hu/ismerettar/bab/babmasz7.htm

(DM-ben lehet kapni cseresznyemagos párnát... azt mikróban megmelegíteni és azzal massszírozni :wink: )

Vicger
Köszönöm a megerősítést!!!!
Gyereknevelés terén te tapasztaltabb vagy! Én azt írom le, amit tanultam, amit a családomban tapasztaltam....

Madar
Cupp nektek!

Bex... véna... "hozott anyagból dolgozunk :wink: "
Vendég

:wink:
alicia

Mabe: :) ... Pont most melegítettem meg a DM-es cseresznyemag párnát, nálam a lányok nagyon szeretik. :wink:

A lányok (Boboka, Floranan) nagy csendben vannak ... délutáni büfé óta nem jött üzenet.

KépKép
KépKép
madar

véna: hozott anyag? ... hááát, ez is igaz :wink:

KépKép
KépKép
madar

[quote="madar"]v írta:madaréna: hozott anyag? ... hááát, ez is igaz :wink:

Vannak emberek, akiknek hiába látszódik jól a vénájuk, mire beszőúrnám a branült, pattan szét... és van, akinek negatív lumenű a vénája... :cry:
Nem kell mindjárt szegény eü. dolgozót szidni!
Nem hiszem, hogy bárkinek is örömet okozna, ha többször kell szúrnia a pácienst!
Vendég

Engem a bolti eladók tudnak kiakasztani.... meg a vendéglátósok... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ma is... :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Kép
Vendég

Tündérszárnyon száll az álom
Hagyd, hogy végre rádtaláljon
Hajtsd párnádra kicsi fejed
Aludj szépen, hunyd le szemed
Sötét van már, szunnyadj el hát
Angyalok vigyáznak terád
Vendég

Mabe: jó olvasni ... megtanulom ... köszönöm :)

vacsora megvolt, most megyünk fürdeni :wink:

KépKép
KépKép
madar

Mabe... én nem láttam tiéd apát... :( hol kellett volna látnom... ide raktad az oldalra? Akkor visszakeresek... :wink: :wink: (a pic-át már végig néztem... ott nem találtam... :( ) Jaj olyan szép ez az altató.... :)

Scooper.
.. kicsi Noncsi nagyon édes... :) :) :)
vikiviktor

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?