A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

babai nem semmi történet. azért örülök hogy végül összejött és kristóf pedig nagyon édes kispasi :):)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

2 megoldás van, vagy sírva nevetne, vagy nem tudnád kiszedni a garázsból(vagy ahonnan rendezni kellene a lakást) annyit dolgozna, hogy újra csináld!

Bea, Maja

Kép
bea1978

jaj, bababi, megríkattál!!!
Nagyon szép történet, és kőkemény évtized áll mögöttetek!!!
(az első orvosaitokról meg inkább nem mondanék véleményt...)

(mostanában megint olyan hiperérzékeny vagyok...)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

bea :lol: :lol: :lol: :lol:

Videók megint jók, szerintem ez az egyik legszebb kor, annyira édesek, ahogy elkezdenek (egyelőre nonverbálisan) kommunikálni, meg reflektálni a világra :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jó éjt

Bea, Maja

Kép
bea1978

már mész is ?:) akkor jó éjt

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Bocsi utólag láttam, h egy vidám beszélgetést szakítottam meg.
Tudjátok az egyik természetgyógyász (vagy mi) mondta, h mindenki csak annyit és azt kap a sorstól amennyit elbír, és ezt azért kapja, h tanuljon belőle. Nekem mindig azt mondta, tanuljam meg az alázatot.
Nemlajos, talán neked is tanulnod kell valamit azért ilyen a párod.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

bababi nem szakítottál meg semmit . örülök hogy leírtad már vártam a történetedet

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

amég ilyen csönd van dobok fel pár képet :)

Kép

Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Úgy látszik egész reggel nem ment a babanet :twisted:

Bababi, tiszteletreméltó, hogy mindezt végigcsináltátok, és fantasztikus párod lehet, hogy így végig melletted állt, bíztatott. Kevés ilyen kitartó pasi van. Nagyon nehéz lehetett neked. Gratulálok Kristófhoz!

Bea, nagymamám 80, nagypapám 86 éves és januárban lesznek 60 éves házasok. Nagypapámon már nagyon érződik az öregség, nagymamim viszont mind szellemi mind testi frissesség terén egy 60 évessel is versenyre kelhetne :)

Megvolt az 5 hós mérésünk, Julcsi 67 centi és 8800 gramm :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

sziasztok, bocsi nem nagyon leszek most a héten. tegnap megjöttek a rokonok 3-kor és most olvastalak titeket végig, míg ők lementek a boltba. Nico alszik, amint felébred ebédel és megyünk nézelődni :)

Bababi:
nem semmi történet, nagyon meghatódtam.. eszméletlen kemény csaj vagy hogy ezt végig tudtad csinálni!! a párod meg fantasztikus pasi hogy végig melletted állt!

Csibb: erre a fényképre én is nagyon kíváncsi vagyok! :lol: :lol: és én is akar lenni modell ha úgy döntesz :P :twisted:

Moncsi: jobbulást a szemednek. nekem egyszer volt árpám, de a krém hatására már másnap alig éreztem.. remélem nálad is hasonlóan jó eredményeket fog elérni amit a doki adott. Livi nagyon édesen kacarászik, és figyel rád :D

Kukli: Katakirálylány gyönyörűséges!!! és nagyon ügyes! és milyen büszke magára! :D imádnivaló! jöhetnek még videók! én lusta vagyok videózni.. pedig jó lenne.. ezek jobb emlékek mint a fotók sztem... na majd ma :P

Nemlajos: Bea hastáncos ötlete tényleg király! kérdés rá tudod e venni magad.... :roll:

Bea: Maja a kis dumaláda... hiába.. igazi csaj :lol:

na... visszagyüttek a bótból.. ha tudok jövök, ha nem akkor köv. hét. cupp :D

KépKép
KépKép
adryn

Szisztok!

Bocsi, hogy nem reagálok majdnem semmire, de épp itt vannak a fűtésszerelők.

Erpé: várunk ám Titeket majd!!!!!

Bababi: én még nem is üdvözöltelek Téged! Nagyon köszönöm én is a történetedet!!!! Nem semmi min mentetek keresztül, minden elismerésem a Tiétek!

Másra most nincs időm, bocsánat!

Kép

Kép
gabka77

Jó reggelt!

Tegnap megfogadtam a tanácsotokat és adtam este Annának Panadolt, de ugyanúgy kelt 4szer éjszaka. Ráadásul a fél 5-ös kelésénél vissza se akart aludni, úgyhogy magam mellé vettem, szenvedett egy kicsit, aztán még aludtunk kb. másfél órát.
Szóval nagyon el vagyok keseredve, mert ezek szerint nem a foga miatt kel, hanem valami más oka van, csak nem jövök rá :cry:
Már én is lelki dolgokra gondolok, mint Gyöngyi.
Lehet, hogy nem vagyok elég jó anyukája? :(
Vendég

Lillaoh: a panadol nekünk nagyon nem vált be, a nurofen sokkal "jobb" volt.
Ilyen hülyeség meg eszedbe se jusson, hogy nem vagy elég jó anyukája Annának!!!!!!

Kép

Kép
gabka77

bababi, megható történet!!
és ilyenkor néha mélységesen szégyellem magam. Nándi nekünk első szexre összejött, és mivel én végighánytam a terhességemet-sőt, a szülést is :? meg minden létező roszzuléttem volt, néha nme tudtam eléggé örülni neki. meg nekünk az első 4,5 hónap napi 12 óra vagy több ordítással telt el, és már teljesen kivoltunk lelkileg-agyilag. olynakor mindig arra gondoltam, hoyg nekünk olyna könnyen jött, hogy talán nem becsülöm eléggé..
de mostmár könnyű vele :) sokat gondolok akistesóra is.
knnyű:értsétek::D most éjjle is 5ször klet, abból 3 csak felsírás volt. de már fél 8kor aludt, és fél 6kor kelt. aztán még egy félóra után visszabújtunk egy félórára. és én így kipihent vagyok.
nemlajos, bea: szerelemtől boldognak lenni veszélyes...régebbi kapcsolataimban én is voltam úgy, aférjem volt az első, aki előtt-nélkül is jól elvoltam magamban, valamint ő is, egyedül, persze hiányzott társ mindkettőnknek, de így két, nem egymástól függő ember talált egymásra. és vele vagyok a legboldogabb.
ha magadban boldog vagy, akkor leszel vonzó a párod szemében is.
szerintem egyébként a napi 1 veszekedés az tök jó jel!!!!!!!!!!!!!
ez azt jelenti, hoyg van közöttetek kapcsolat, és nem közömbösség van!!! ismerek olyna párokat, akik 30 éve egymás mellett élnek, nem veszekednek, nem szexelnek, és max agyerekről beszélnek...
amíg van veszekedés, addig van remény :wink: én így látom.
és nagyon sajnálom, hogy nehéz!
bocsi, kicsit rámjött a lellkifröccsölés, meg az eszmefuttatás..ne haragudjatok

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

A LIDL-ben ákciósak a gyermekbiztosnsági felszerelések-akinek van a körnékén. én vettem hűtőzárat, sütőzárat, konyhaszektrényzárat, asztalsarokvédőt..konnektorvédőt..minden 399 ft. eddig a babaoltban én 1800 pénzekért láttam, szóval spóroltam egy csomót, ennek örülök.
asszem 7 db vmit vettem kettőezervalahányszáz ftért.

ezenkívűl: úgy érzem van a mellemben egy csomó. kimasszíroztam,lefejem minden szopi után, de még mindig érzem.. a másikban nincs. du még teszek rá melegvizest..még miket is lehet csinálni vele?? a fejés a+masszír alegfontosabb, ugye?
ja, nemlajos, a kajákkal kapcs úgy értetted, hogy szorulása lesz Dömének?
Nándinak a céklától is van.
ami őt meghajtja: paradicsom, barack, cukros kamillatea.
ja, és adtam neki nyers parit, pedig azt csak 1 éves kortól szabad..nem lett semmi baja. valamint voltunk vendégségben, ahol egy 6,5 hós simán kenyérhéjat rágcsált az egy szem fogával, én meg itt féltem búzalisztet tenni a főzikbe..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

bocsi, pár kép:)
/pedig törölgetnem kéne :oops:
szemem fénye
Kép [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1253698589.865.jpg[/img] kis családunk

pulcsi

Bababi: Könnyek között olvastam végig a történeted.... Nagyon sajnálom, amit meg kellett élned, különösen az ikreket, akiket elvesztettél. Nagyon nehéz lehetett mindezt feldolgozni és újra küzdeni. Lombik program nagyon megviseli az ember lányát, hát ha 6 van belőle.... Persze innen visszanézve babócád értelmet ad az egésznek.... És innen már mosolygós az út. :P És úgy látszik, hogy jól megtanultad az alázatot. ;) Kalapot emelek előtted!

Moncsi: Hogy van a szemed?

Zita: Ne haragudj, hogy nem jeleztem vissza, nekem nem jó a mai nap, de remélem azért ti kimozdultok! Szép napot nektek!

Nemlajos: Nagyon rossz irányba mentek.... Tessék leülni beszélgetni őszintén és nem bántóan, hogy mi a bajotok egymással és a világgal.... Döme ott van és az egészet a nyakába kapja. Ha megadért nem, akkor a fiadért tessék változtatni.

Lilla: Te fáradt anyuka vagy...., de ettől még nem vagy rossz anya!!!! :shock: :shock: :shock: Vannak ilyen időszakok, hogy nem alszik jól egy baba.... Nyugodtan ballagj el egy kineziológushoz, ők meg tudják találni pikk-pakk, hogy mi a probléma és oldani is tudják.
Egyébként a lelki ok valószínűleg 2 dolog lehet:
- túl sok inger éri napközben (ez nem a te hibád) és nem bírja rendesen feldolgozni, pörög az agya éjszaka is
- Ez a lélek a pocakban található és szimplán többször szeretne enni, no meg persze anya közelében lenni....
Kitartás! Fog ő még aludni!

Kicsi a világ! Gyöngyi találkozik egy mamamis csajjal, aki itt lakik tőlem 50 méterre. :lol: Szóval pénteken csapunk egy minitalit! 8)

Ma van Tekla nap? :roll: Boldog névnapot Kukli! :P :P :P

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

pulcsi, bakker, ez a Lidl-s akció holnapig van, vagy vasárnapig???
A honlapon csak az van, akciós ajánlatok.
Asszem ma lesz vége, mert a vasárnapi akciót a múltkor néztem, azokban nem volt (tehát a csütörtökiben volt...)
Erről lemaradtunk, egy fillérünk sincs, pedig Döme ma megtalálta a konnektort (és benne a lámpát...) :?

Bea, Adryn: az én hastáncom olyan lenne, mint Bach Szilvia poénkodása, gusztustalan és nagyon nőietlen...

bababi
: én azért küzdök most, mert anno a Zuram, mikor még nem volt a Zuram, nem becsültem meg eléggé, és elhagytam. Az a két és fél év különlét épp elég volt, hogy az én kis tündibündi, szerelmes párom egy nőgyűlölő, hagyományos szerepeket követő pasi legyen :?

Kukli, BOLDOG NÉVNAPOT!!! :)

lilla, dehogy vagy rossz anyukája!
Nálunk tegnap volt az első elkeseredés apa részről, sírt este Döme, én mentem be (még tévéztem), a Zuram próbálta vigasztalni, felvette, de nem nyugodott meg. Erre mentem én, magam mellé vettem, és el is hallgatott (egy percre), mire a párom: én miért nem vagyok neki elég jó??? :cry:
Szegényke. Aztán megnyugodott, hogy én se mindig :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

katka, hát nem győzöm ismételni, hogy a Zurammal lehetetlen beszélgetni, ha (bárhogyan) elkezdem, akkor máris bezárkózik.
Már próbáltam ezerképp, nem megy.
:cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Boldog névnapot, kukli!
Nmelajos, asszem ahogy megnéztem, ma van utsó napja ..vasárnaptól volt..

pulcsi

Tudom már mit akaram még :oops:

Kukli: boldog névnapot Neked!!!! :lol:

Kép

Kép
gabka77

Ma találkoztunk Kuklival a Kopaszin, megvan az osanit, köszi Gyöngyi!
És persze egyikünk sem fotózott (itthon jutott eszembe), de sétáltunk egy gátkört (parkoló-gátcsúcs-parkoló), Boti jó nagy iramot diktált (ahogy azt kell is egy mocival - formában tartja a szüleit :) ), és a Katák kissé nyűglödtek, leginkább akkor, ha meg mertünk állni. De jó volt. Lesz ismétlés. :)

Gyöngyi, Katka (és mamamis csaj), nektek is jó minitalit péntekre!

Bababi, köszönöm én is, h megosztottad belünk a történeteteket, megkönnyeztem. Nagyon kemény évek lehettek, és annyira jó, h happy end lett a vége!

Lépek, megyek Samuért, aztán megyünk Gabkáékhoz. Ott majd fotózom :) Ma ilyen minitopiktalis napom van.

Ja, és Csibb (és más érdeklődők), van egy olcsó sminktanfolyam tippem, ez csak 6 alkalom, de arra jó, h eldöntsd, akarsz-e ezzel komolyan foglalkozni. Most már nincs időm kikeresni, de este elárulom. Én voltam tavaly.
Videók és fotók nagyon jók!
Elhúztam.

erpé

katka köszi már jobb annyira nem fáj már csak még piros.

kukli boldog névnapot !!!

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Szisaztok!
Babati én is emelem kalapom. Ezeken végig menni, és menetelni tovább nagyon nehéz. Kristóf valóban igazi ajándék nektek, remélem minden napotok a jövőben szebb lesz, mint amire valaha is számítottál. Párod is igazi kincs. Gratulálok hozzátok!
Ilda párterápia? Na jó csak kérdeztem. Nem is értem milyen pasik mennek el oda. Nekem Zsolti attól zárkózna be igazán ha ilyet hallana.
Köszönöm a köszöntéseket!
Taliztunk Erpéékkel, sétáltunk egyet, meg Boti játszizott kicsit. Katalány ugyanolyan cuki mint volt! Gyönyörű falatka! A beszélgetés pedig nagyon jólesett. Köszi Erpé!
Lidl faca. Pont most rendeltem 20 000 Ft-ért ilyeneket egy boltból.
Lilla nem vagy rossz anyuka. Mindenki elfárad időnként, és még sokszor fogjuk úgy érezni nem így kéne, de sztem nehéz elrontani egy gyereket. Majd dackorszaknál fogod sokszor pocsékul érezni magad. De már én is megtanultam, át kell esni rajta. Vagy én is rossz anyuka vagyok és még félvállról is veszem.
Jó minitali Katka-Gyöngyi.
Moncsi örülök, hogy jobb a szemed, nagyon drága Lívia!
Bea gratula Majához! Majd videózz ha tudsz! Adryn te pedig ne lustálkodj! Sztem tök jól lehet operatőrködni fentről, miközben Nico megmászik. Keresztanyustrapa megy?
Pulcsi nagyon szépek vagytok. Én amúgy asszem egy éves kor előtt nem rántottam/habartam főzit. Kiflit kenyeret azért kapott.
Ma bevágott kisasszony egy üveg répafőzit. Aztán végigbőzte 2 garnitúra ruháját és ruhámat. Pedig direkt pihent a székében egy 10 percet utána. Altatni tök nehéz. Ma mindig felül. Most kidőlt. Szó szerint.
Zita édesek együtt a dédik. 60 év. Nem semmi. Csodaszép évek lehetnek, ah így megvannak együtt. Elindulsz a strandra?
Máskor ha valakinek van kedve Kopaszi délelőtti minitalira, mi azt beszéltük Erpével, kaphatóak vagyunk rá.
Menek, megszáradtak a pakolásaim, hajat mosok, mert tegnap nem sikerült.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Bekukkantottam a naptárba(mikor lesz pénzem újra, hehe :lol: :lol: :lol: ) hát milyen napot látok 23-án: Kuklika Sok Boldog Névnapot! Kép
Voltunk tanácsadáson, 3 hét alatt állítólag egy centit se nőttünk(még jó hogy nem csökkentünk :) )és 250 grammot híztunk, fura :roll: kUKLIKA, majd küldöm priviben az adatokat, amúgy 6850 grmm, 64 cm Maja.
Zita szép korúak az öregek, remélem még sokáig ilyen ép is lesz még nagymamád, az én nagyim nagyon korán halt meg, nagyapám is :(
Moncsi milyen kreatív, szép fotószerkesztések, na de ilyen szép alannyal
AdrynJó anyuzást, gondolom jó egy kicsit újra együtt, k.anyuhoz meg kitartást.
Pulcsi nagyon szépek vagytok
Nemlajosne tessék alulértékelni magad, szerintem a férjednek száz profi is hastáncolhatna, egyiknek sem örülne annyira, mint a te amatőr táncodnak, persze csak vicc volt, de ha jobban meggondolom nem is olyan rossz ötlet ez :lol: :lol: céljaink eléréséhez. Volt egy sorozat talán a viván :roll: ez azért elég durva megoldás volt a feleségtől:bútorszex :lol: :lol: :lol: ahányszor venni akart valamit, bevetette magát a cél eléréséhez :lol:
Megyek takarítani este meg táncolni, nem nagyon leszek ma már.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kukli!
Boldog névnapot! Küldtem neked adatokat tábliba.
Végül nem mentünk strandra, nincs is igazán hőség meg egyedül nincs kedvem, meg gondoltam Julcsinak is legyen már egy nyugisabb napja, mikor egyszer a kiságyában alhat napközben :) Sok volt a program mostanában, csak hát nehezen bírok itthon maradni :) Úgyhogy jelentkezem is a következő kopaszis minitalira, ha lesz még jó idő :)

Nagyszüleim, hááát, nem mondanám, hogy felhőtlen 60 év volt. Szerintem nem volt olyan nap, hogy ne veszekedtek volna (Nemlajos :lol: ). Nagymamám azt mondja csak azért nem váltak el, mert nem volt rá lehetőség, 60 év ugyanabban az 50 nm-es lakásban laknak, és esély nem volt rá, hogy külön menjenek. Na de azért szeretik ám egymást :wink: És biztos szomorú lesz nagyim ha egyszer egyedül marad. :roll:

(bocs, remélem nem untattam senkit az offommal)

Moncsi, előbb elfelejtettem írni milyen édes Lívia a videón. Julcsi is szokott ilyeneket kacagni, de csak az apjának :?

Maja videókat meg valamiért nem tudom megnézni. :(

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Köszi csajok még eccer.
Elmaradásom:
Kép
Teljesen frissítve. :wink: Bea nem mindig sikerül úgy mérni ahogy előző hónapban. Mikor mennyire nyúlik gondolom a kisasszony.
Zita örülök, hogy bekerültetek a táblába. Julcsinak sem árt egy lazítós nap. :wink: :lol: Jövő héten nekem keddem foglalt, azon kívül ráérünk, persze csak Boti és motorja társaságában.
Én nekem most sikerült megnéznem Maját is. Nagyon édes! :P
WICCA????? Hol vagytok? Bálint beszélni fog mire írsz nekünk! :evil:
kaptam egy vulkánpakolást. Amolyan meleg pakolás. Ez nagyon jóóóó! Tök meleg lett az arcomon. Remélem nem leszek ragyásabb tőle. Átgondolva belőlem nem bohócot lehetne sminkelni, hanem domborzati térképet. :roll:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli, akkor csütörtök lenne jó, mert hétfőn úszunk, szerdán meg uh-ra viszem Julcsit. Persze Boti és motorja társaságában :wink:

Most elgondolkodtam, de nem emlékszem mikor látott az arcom utoljára sminket vagy arcpakolást vagy akár még arckrémet is :oops: Mondjuk Apa utálja a sminket, ezért nem is erőltetem :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

kukli, csodálkozni fogsz, de már felvetettem a párterápiát, és nem zárkózott el :shock:
Viszont nem hiszem, hogy segítene.
Majd lesz valahogy, szerintem egy kis anyagi terhet kéne valahogy levarázsolni a válláról, és máris jobb volna (elképzeltük, hogy nyerünk 20M-t, és minden hitelünk megszűnik. Havi 140E-rel több maradna a zsebünkben, pontosan annyi, amennyiből egyébként élünk. Hát nem volna mindegy. Most pl. megint ott tartunk, hogy a megtakarításunkat - az üres üvegeinket a tárolóból :lol: :lol: :lol: :lol: - éltük fel, annyi pénzünk van, hogy a fizuig tudjon kocsival járni).

Hja, hívott a hiteltanácsadó, akkor tudna jobb ajánlatot adni, ha a szüleim házát is megterhelnénk (vagy hogy mondják).
Hát... inkább nem szeretném...

zita
, gratulálok a nagyszüleidhez! Az én nagyszüleim 60. házassági évfordulóján hagytam el a Zuramat anno :roll:
Aztán még volt négy boldog évük...
A nagymamám mondta mindig, hogy a hosszú házasság titka, hogy soha nem fekszenek le haraggal. Sajnos ezt mi már nem mondhatjuk el, pedig szerettem volna én is így élni... :(

banokla: mi ez a szűkszavúság??? :shock:

pulcsi
: sajna senkit sem találtam, aki menne ma arrafelé, de szerintem ilyenkor már úgy sincs az akciós termékekből itt, no, majd jól rákeresek teszveszen :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Reggel én is jártam erre, de nem volt babanet.

Pont tegnap írtam, hogy "Mindenki beteg:!" ERRE Máté estére csak úgy minden ok nélkül belázasodott. Nem folyik az orra, nem köhög, és foga sem jön. Ma voltunk dokinál, ő sem tudja mitől van, pénteken kell visszamennünk. És nővérem (JUJI) nekem is azt javasolta, inkább nurofent vegyek. Remélem jó lesz.

Kukli most látom, hogy én még adós vagyok a 6 és 7 hós adatokkal. Majd küldöm priviben.

Lilla Biztos nagyon jó anyukája vagy, nem az a baj!

Az előző oldalt még nem olvastam :oops:

Kép

Kép
rszg

smink: nálam lassan olyan, mint a hastánc... Amióta így kikerekedtem, meg még megjelentek azok a sárga foltok a szemem sarkában, el nem tudom képzelni, hogy ezekre a karikákra bármit rákenjek.
De úgy néz ki, hamarosan osztálytalálkozó, muszáj lesz összeszednem magam :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos, a hiteltanácsadókkal csak óvatosan! Mindig van egy jobb ajánlat, aminek általában az a célja, hogy a bankok és ők még keressenek egy kis pénzt rajtad. (Szakmabeliként mondom :oops: )

Én lehet elnézek lidlibe ha Julcsi felébredt, hátha maradt még az akciós cuccokból. Valakinek valamit nézzek?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

[quote="katka22"][ írta:katka22b]Kérek minden családot nyilatkozni, hogy kér-e reggelit.

Katka, mi kérünk szépen 2 reggelit.
A bográcsozás nagyon jó ötlet.
Esetleg párom tud benne segjteni majd sokat (bár még nem mondtam neki), mivel ő nem megy kirándulni. Más esetekben volt, hogy vállalta a szakács szerepét. Ha benne vagytok, megbeszélem vele.

Még egy csomó visszaolvasnivalóm van.

Masut
masut

zita, kedves vagy, szétnéztem az aukciós oldalakon, egész jókat kapni alig drágábbért, úgyhogy én lemondok róla.
A hiteltanácsadóval pedig igazad van.
Nem fogok a szüleimre árnyékot vetni, inkább bénázunk még hétvégéig, aztán úgyis megnyerem a lottó ötöst! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

drukkolok neked :wink: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Itt vagyok megint. Az "előbb" elkezdett sírni Krisztián. Visszaolvastam, de nem sok mindenre emlkékszem. :oops: :oops:

Nemlajos: sajnálom, hogy gondok vannak. Ha már rábólintott apa a párterápiára az már jó jel nem?? Biztos nagy teher neki az anyagi háttér biztosítása. A hiteltanácsadókkal tényleg vigyázni. A hastánc jól jöhet este egy agyon hajtott nap után. HA nem is vagy olyan profi, szerintem jókat derülhetnétek rajta, és már az is oldja a feszültséget. :wink: :roll:

Bababi: nem tudom üdvözöltelek e már :roll: Köszi a történetedet. Sokszor nyavajgok, és ha bele gondolok milyen helyzetek vannak.... Férjem unokahugáékk is most járják a lombikprogramot. Most tartanak a 2. beültetésnél. Kristófhoz sok örömet nektek!!!!!

Minden baba csuda szép, és ügyes. Nem sorolom névszerint, mert valaki bizti kimaradna. :oops: :oops:

Katka: elég gyorsan lezavarták a tárgyalást. Dani ezek szerint nem egyszerű eset. Nem értem az anyját....

Krisztián nagyon taknyos. Tegnap este belázasodott de azóta nincs láz.
Én meg úgy jártam, hogy elmentem vérvételre egy hete, mert nagyon hullik a hajam, és kiváncsi voltam a vassal minden rendben van e. Az eredményen 9!! felkiáltójel volt. Na ennyi még sosem. Max 2-3. Hétfőn vissza mentem a dokimhoz. Kideerült, hogy a májfunkciók nem jók. :shock: Ma voltam uh-on, de nem kaptam eredményt, mert elromlott a rendszerük. :roll: :shock:

banokla

Tényleg, volt már vki a hordozás hetén? Én lehet holnap elnézek, mosható pelusokról lesz vmi bemutató.

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

[quote="bababi"]A írta:bababimint ígértem írok az előzményekről.
Kb.12 éve gondoltuk, h jó lenne egy babó. 2 év után elmentem dokihoz, h mi van... .

Bababi, hát rendesen párás lett a szemem, miközben olvastam a történeteteket...
Azt hiszem, hogy én még nem is üdvözöltelek egyébként, mert mostanában ritkásan vagyok. Szóval szia. :)

Masut
masut

katka:minden megoldás érdekel alvásügyben, csak mondj egy jó kineziológust (a közelben) :wink: . Beszélsz Katával?

moncsi: de édes, és énekel is közben :lol:

Kukli: boldog névnapot (pedig beszéltünk is, miért nem szóltál? :lol: )

Kép

Kép
pgyöngyi

[quote="pulcsi"]A írta:pulcsi LIDL-ben ákciósak a gyermekbiztosnsági felszerelések-akinek van a körnékén. én vettem hűtőzárat, sütőzárat, konyhaszektrényzárat, asztalsarokvédőt..konnektorvédőt..minden 399 ft. eddig a babaoltban én 1800 pénzekért láttam, szóval spóroltam egy csomót, ennek örülök.
asszem 7 db vmit vettem kettőezervalahányszáz ftért.

Aha, vasárnap indult az akció, mi aznap délután két kelyen is jártunk és mindkét helyen elfogyott már MINDEN. Illetve a 2. helyen volt még 1 db (!) szekrényzár, meg egy matrica az autóra. Ami nem biztonsági dolog volt, abból még volt.
Szóval szerencsétek volt. :)

Masut
masut

[quote="kuklika"]V írta:kuklikaagy én is rossz anyuka vagyok és még félvállról is veszem.

:lol: :lol:

[quote] írta:Altatni tök nehéz. Ma mindig felül. Most kidőlt. Szó szerint.

Ez tetszett. :lol:

[quote] írta:Máskor ha valakinek van kedve Kopaszi délelőtti minitalira, mi azt beszéltük Erpével, kaphatóak vagyunk rá.

Hétfő-kedd-szerda kivételével nekem van kedvem néha. :)

Masut
masut

masut, ez konkrét volt :D

Lányok, én ma már megint jót kertészkedtem, átültettem még gyorsan, ebben a szép időben a fikuszom és a sivatagi pálmát, és mégiscsak földbe tettem a yukkahajtást, remélem, nem lesz gond.
Most meg remekül elfáradtam, persze Döme megint egyre taknyosabb...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

SOS
Milyen gyakran lehet orrot szívni?
Csak mert az előbb szívtam le, és már megint szörcsög ott hátul, a garat fölött... :?
Hja, és mi történik, ha a porszívónk nagyobb teljesítményű, mint 1000W...? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos ez durva :? :?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nemlajos, hát igen, hétfőtől szerdáig délelőtt programjaink vannak (H és SZ angol nekem, H babakoncert, K Ringató), szóval zsúfoltak a napjaink.
Sajnos nem tudom, mennyit lehet orrot szívni, de logikus lenne, ha legalább 1 óra szünet lenne a szívások között szerintem.
Elég durva a cikk, amit belinkeltél. Én nem tudom, ha nálunk kiderülne, hogy elcserélt, évek múltán, eszembe sem lenne odaadni senkinek. Hiszen szeretem, az enyém. Jó, mondjuk itt "kiborultak", de kellett ez nekik? Mi a csodának kellett az a vérteszt? Ha nem az övék vér szerint, akkor már nem is szeretik, vagy mi?
(Mondjuk nálunk fel sem merül ilyesmi, mert az apjára nagyon hasonlít. Néha rám is egy kicsit.)

Masut
masut

jajjj egy kicsit elnéztem a topicot :oops:
biztos a korral jár :shock: köszi h szóltál és a válaszokat is :D :oops:
annett

Nemlajos!

Nekem is taknyos Anna. Én is óránként szívom neki, de volt már, hogy 20 percenként...
Amúgy nem értem ezt a cikket. Vagyis a nőt. Amikor megszült, csak megmutatták neki a gyerekét. Vagy nem? Szóval amikor visszavitték neki, akkor csak feltűnt neki, hogy nem ugyanazt a gyereket kapta vissza?! :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?