Sziasztok Lányok!
Itt vagyok, és megnyugodtam.
Nagyon kedvesek voltak, pont ahogy mondtátok. Elég sokan voltunk, egy picit csúszott is az időpontunk, de 20 perc simán belefér!
Kovács Péter doktorúr nagyon kedves, segítőkész volt. Jól kikérdezett minket, megmutattuk a leleteinket. Azt állapította meg a papírjaimból, h. úgy tűnik velem minden okés, de mivel csak 1,5 éve állt be a menszeszem, Ő javasolja, h. uh-on megfigyeljék a petefészek működését a 6-22-ik nap között.
Férjecském a nehezebb eset, mármint a papírjai alapján. Azt mondta, h. közepes az eredménye, de egy ismétlést kér, úgyh. jövőhét kedden spermavizsgálat. Így legalább lesz összehasonlítási alapunk!
Elmondta, h. a viszér miatt az andrológussal is konzultálni kellene, de mivel műtét után sem 100 % a javulás, így nem annyira szükséges szerinte.
Szóval a lényeg: spermavizsgálat, uh. és utána konzultálunk újra, h. mi légyen; inszem, lombik, v. Férjecskének hormonpótlás 2 hónapra, de ez nem valószínű.
Végülis megnyugodtunk, bár én nagyon izgultam amikor bementünk a dokihoz, h. akkor most tényleg itt vagyunk...

Így szinte nem is kérdeztem semmit, azonban Férjuram csak beszélt és beszélt és beszélt....Pedig alapvetően szűkszavúbb ha dokinál vagyunk!
Nagyon örülök, h. elindultunk a szülővé válás folyamatán, és megérzésem szerint ITT VÉGRE JÓ HELYEN VAGYUNK!
Na, úgy látom kitört belőlem egy jókora pozitív enerdzsi!
Lili,
szerintem jól tetted, h. feltetted a babás vonalzót!
Tilli,
tényleg nagyon kényelmes a bőrfotel...