Kendösgyerekkel irok, bar ebben a döglesztö höségben ez a kendö sem az igazi, mert összeizzadunk
SZÖSZINEK NAGYON NAGY GRATULA! Mar otthon is vannak! Akkor varjuk a képeket és a beszamolot!
Mar rég jartam erre, lefoglaltak az utobbi napok, a höséget mi sem jol viseljük, most az egyszer élveztem a hüvös nyarat (hetekig 16-20 fok volt, még faztam is éjszaka).
Tegnap reggel 6-tol este fél 8-ig csak 10 percekre aludt el Andriska, annak nagy részét is a vallamon, mar nagyon lefarasztott. Es nem is volt hasfajas, szerencsére mar nagyon sokat javult a dolog. Hihetetlen szamomra, hogy ilyen keveset aludt!!
Bellana!
95D az nem semmi!
Foodexpress
Bar itt meg semmilyen hazhozszallitos szolgalat nincs (csak pizza), ezért ki is vagyok akadva rendesen, nagy gond mostansag a kajalas nalunk
Pedig allandoan éhes vagyok!!! Bori!
Milyen volt Rackeve? Szépen fejlödtök!
Zsuzsa!
Andriska is nagyon nehéz mar! Szerintem ö is joval 5 kilo felett van, csütörtökön lesz mérés.
Zsofi nagyon szépecske!
Es Edina hasonlo husis mint Andriska!
Az éjszakai menetrendjük is hasonlo, Anriska 2-kor eszik, aztan 5-kor, ha eltolodik a lefekvés éjfélre, akkor 3-kor és 6-kor.
Csak az a baj, hogy reggel mar sokszor nem alszik vissza, igy elég komas vagyok olyankor, ha visszaalszik, akkor is csak fél orat, ez talan még rosszabb, mintha nem aludnék semmit
Ildiko!
Edes a kép Lauraval! A születéstörténetet kinyomtattam majd szopi közben elolvasom (idösporolas
) De jo, hogy mar ott van az anyukad!! Szerintem biztos van elég tejed, a cickonak nem kell mindig bedurrannia szerintem, nekem sem szokott, és ahogy Andriska hizik, 100%, hogy elég a tejem.
Swen!
Alvas 9-5.30-ig! Nagyon irigy vagyok! Aruld el a titkot!
Lino!
Siofok
Es köszi a puszit, amit vmelyik nap küldtél, nagyon jol esett!
En is kiprobalom az egy szal pelust, hatha ma jobb napunk lesz!
Jerry!
En hasznalom a szoptatos parnat! Nagyon jol tamasztja a hatamat a franciaagyban, ha csak a sima parnak lennének mögötte, nem lenne ilyen kényelmes.
Chello!
A heti atlag hizas nagyon valtozo, attol függ, milyen a gyerek. Az okos könyvem szerint 80-300g-ig terjedhet, de latod ez sem igaz, mert Andraska 400g-ot is produkalt mar és ö is egy egészséges kisgyerek, csak kicsit gyorsra vette a tempot!
A hasfajasra probalgassal mindenfélét, én még mindig iszom az édesköményteat, néha Andriska is kap egy picit evés elött, rengeteget büfizünk és rengeteget javult a helyzet. Szerintem az idö is segitett, gondolom felödött az emésztörendszere. Kitartast!!!
Orsi!
Alom
En elcserélöset nem almodtam, de nagyon sokszor almodtam a kisbabammal, amikor terhes voltam! Sok boldogsagot a hazassagi évfordulotok alkalmabol!
Aniko!
Vizes lab
Pihizzél sokat! 3-mak!
Nagyon jok a képek, szegények, biztos nehéz lehet most a nagy pocival!
Tegnap ugyan nehéz nap volt, de történt egy jo dolog is! Andriska elmosolyintotta magat!! Mar tegnapelött is csinalta egyszer, amikor énekeltem, "beszélgettünk", de azt hittem véletlen. Tegnap ismét nézett, hol a szemembe, hol a szamat, megint énekeltem neki a "Cickom-cickom"-ot, (mert ez a kedvence) és mosolygott, kis fogatlan édes szajat picit kinyitva. Midnen nyügöt elfelejtettem, olyan boldog voltam!
Még egy kicsit bizonytalan a dolog, lehet, hogy most par napig nem is fogja csinalni, de az biztos, hogy mar nagyon sokat fejlödött, olyan ügyesen nézelödik
Ma jön a meg a gyerekszobaba a szekrény, ugyhogy pakolasznom kellene, jo lenne, ha hagyna egy kicsit a gyermek.
Sajna nem olvastam vissza rendesen és nem reagaltam mindenkinek, most ennyire futotta, de nagyon sok puszi mindenkinek és szoritok az élmezönynek!
Süncsi