A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Nemlajos!

Tényleg áldott jó gyereked van. Én nem is emlékszem, mikor aludtam reggel 7-nél tovább... És ez is a ritkább eset...
:? :roll:

Gyöngyi!

Gratula a forgáshoz! Most már egyre ügyeseb lesz Eszti, majd meglátod!
Amúgy mi az a homeós bogyó, ami nektek segitett?
Vendég

na, aki panaszkodni mer :D , annak elmondanám, hogy Nándi ma 4-kor kelt. na nem akkor előszzöre, nem kell megijedni 8)
az a 3. felkelése volt, előtte 10, 12, majd 3kor.4kor meg úgy gonolta, reggel van. apa vissza se feküdt, bement inkább dolgozni.
csibb, azta 8 óra alatt megvan, úgy értettem, hogy szerintem megéri egy héten egy napi melót kifizetni valakinek, úgy, h az egész lakás rendben van tőle!!/sőt, vasalás, mosás , rend is/.
katka,hát nem tudom.én ma tök kudarcnak érzem a napomat, mert a férjem büszke rám, h ő mindennap itthonról visz ebédet, amit én főzök neki, meg a gyereknek se üvegest adok, ahnem én főzöcskézek, de ma szétdurran a fejem vmitől/sose szokott fájni/, a gyerek paradicsomát leégettem, de már bőgött az éhségtől, így adtam neki üvegest, aférjem meg írta amunakhelyéről, h legközelebb ne ilyne tésztával adjam a mákos tésztát, mert tiszta mák lett minden. ezenkívűl ma van hugom 26. szülinapja, és sütnöm kéne a tortát, de még sehol nem vagyok vele, el se kezdtem , 3ra kész kéne lennie.
de ez amegfelelési kényszer nagyon bennem van, pedig nem kéne, igazából hülyeség. aférjem akkor is szeretne, ha mindennap pizzát rendelnénk, max nem lenne ennyire büszke rám 8) :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Szonjának sem jön még a foga. De én nem is várom.... :wink: :roll: :lol:

Takarítás???? Hááát..én sosem voltam egy rendmániás és ez meg is látszik. Na azért nem élünk koszban és nagy kupi sincs, de azért nem állnak glédában a dolgok. Mondjuk nappaliban mi lassan el sem férünk. Járóka, elektromos hinta, játszószőnyeg stb stb. Tiszta Szonja birodalom az egész. 8) :lol:

Nekem meg fáj a torkom vagy mandulám. Nemtom mi....

Nektek nem kakil sokat a gyerek???? Szonja mióta eszik főzit napi 3-4szer termel. :shock: Mondjuk inkább jöjjön ki, mint szorulása legyen.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

csibb:és nem jobbak az éjszakáitok, hogy kibújt már 3 fog?

Lilla:pár oldallal ezelött belinkeltem egy honlapot, mindjárt visszakeresem. Felhívtam róla a doktornőt és tőle rendeltem.Itthon nincs forgalomban. Mindjárt leírom, hogy miket tartalmaz,csak éppen szoptatok

Kép

Kép
pgyöngyi

[quote="pgyöngyi"]t írta:pgyöngyialáltam egy oldalt és rendeltem is róla:
http://yin-yang.shp.hu/hpc/web.php?a=yi ... nknek_E1F7

Kép

Kép
pgyöngyi

na ezek vannak benne:
zincum valerianicum D30
coffea D12
Helleborus niger D4
Alkoholos oldatba van behigítva, ezért én anyatejjel adom be neki

Kép

Kép
pgyöngyi

csináltam pár képet :) Kép

Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

jaj nem is ugyanazt akartam írni mindkettőre .. na mindegy mostmár :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Csibb: nagyon édes Máté. Te milyen profi fotós vagy!!! :wink: Gratula a fogacskákhoz! Érdekes ez a takarítónős dolog. Kérjük ám a beszámolót. :wink:
Én nem tudom elképzelni, hogy valaki (rajtam kívül) takarítson a házunkba. Én sem vagyok egy rend- és tisztaságmániás. Csak szeretem, ha tisztaság van és minden a helyén csücsül. :oops: :oops: :lol: :lol: NA jó a szekrények mögé ne nézetek be! :)

Katka: hát ez a védőnő nem semmi. :shock: Egy banki ügyintézés miatt napokra elvonulni otthonról. :roll: :roll:

Moncsi: remélem rendben jön a pároddal a kapcsolatotok.

Bababi: Az első Pesten volt egy magánklinikán. A második Szegeden, és épp ma hallottam, hogy ez sem sikerült. Szegényt nagyon megviselte.

Nemlajos: aranyos vagy, hogy aggódsz értem. Én is remélem hogy semmi komoly.

banokla

és igen!!!!!!! megint megfordult hátról hasra.....bocsi, de annyira cukker volt :D

Wiccával mi lehet? Írta ő is, hogy készűl valamilyen kivizsgálásra, remélem nem az miatt tünt így el :? Vagy most elgondolkoztam, hogy mikor is írt utoljára..... :o

És valószínűleg nem sokára csíkos mókus tulajdonos leszek :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Ez a tehén eltünhetne már innen, holt idegesítő :evil:

Kép

Kép
pgyöngyi

gyöngyi, milyen tehén??? :shock: :lol: :lol: :lol:
És kérünk videót a forgolódásról!

banokla: persze, hogy aggódom, bakker, a májból csak egy van!

moncsi, képek szuperek! (én azóta se néztem bele az adobe tankönyvekbe... :oops: )

tehuti: dehogynem, már 4-es pelusra is váltottunk, hogy bírja :wink:

pulcsi, fel a fejjel, mindenkinek van rossz napja, és Neked legalább van honnan esni :roll:
Egyébként Döme se úgy ébredt ám, hogy fél 10-kor először, csak a fél ötös nagyjából fél órás fentlétet leszámítva hamarabb feladta, mint én 8)

Ma én is takarost játszottam, takarítottam (wc-t is! :twisted: ), meg a holnapi kajáját megcsináltam Dömének.
Holnap a cékla kerül sorra:
Kép

A zöldségekkel főzi lesz délre (fúj, milyen nyúlós izé lett!!!), a gyümölcsből és léből pedig uzsonna:
Kép

Azt mondtam, hogy ma a banán-barack-almát hogy befalta? :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

gyöngyi, és honnét lesz csíkos mókusod??? :shock:
nekemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!!! (isten ments :lol: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Banokla, én is aggódom!!! Mikor lesz vmi eredmény??? Volt már UH?? (ha írtad már, bocs :oops: )

Bababi, ti nagyon-nagyon-nagyon megérdemeltétek Kristóf babát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Le a kalappal.....

Nemlajos, micsoda terítés......... :wink: Ma énis kitakarítottam a budit, meg a fürdőt.

Gyöngyi, bőg a tehén, mert nincs kalap a fején??????????, :lol: :lol: :lol: Gratula a forgáshoz!

Huuuuuu, Szonja ma két olyan hisztit levágott: visított, de nagyon, olyan rekedtesen...és közben a lábával kalimpát, de tök erővel....és ha felemeltem, akkor megfeszítette magát....hát remélem, h ez hiszti volt, és nem fáj vmije..... :oops: :roll: :shock: aztán bealudt........

Gabi
Kép

Kép
tehuti

És valaki azonnal nyugtasson meg, hogy a mai híradó csak népbutítás, pánikkeltés, és hamarost kiderül, mi rejtett baja volt annak a fiatalembernek, aki "csak úgy" belehalt az új influenzában.
A tököm, esküszöm jobb, mikor eltitkolják, mint ez, hogy csak így, félinfóval rémisztgetnek! :shock: :? :evil:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: nem tudom megmondani mikor láttam utoljára híradót. JA ma reggel a reggeli alatt. Na fel is kaptam a vizet. Kb. 5 hír volt ezek közül az egyik, hogy mittudoménhol jegesmedvének lett párja. Na ennyit a hírekről köszönöm szépen.... A tálalás nagyon jó. Akartam már kérdezni, hogy a sütőtököt hogy csináltad?

Gyöngyi: gratula a forduláshoz!! Milyen tehén??? :shock: :roll: Engem is érdekel. :wink:

Tehuti: köszi neked is. Tegnap voltam uh, csak nem jó a rendszerük, ezért nem kaptam leletet. Holnap kell érdeklődni.
Türelem a hisztikhez, és remélem tényleg "csak" hiszti volt.

banokla

Nemlajos szerintem nem hiszem hogy az volt a fő ok ami miatt belehalt. biztos volt ott más is csak jó beszaratni a népet aztán majd ha lezajlik ez az influenza közlik hogy mégsem az volt a baja...

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Hihetetlen már komolyan ... mostanában egész nap zaklatnak ilyen olyan akciós nyaralásokkal telefonon. hiába mondom hogy nem meg hogy erre msot nincs keret, felhívnak fél óra mulva egy másik számról egy másik ajánlattal. most meg még van pofájuk fél 8 kor idetelefonálni hogy az elmúlt évben voltam e külföldön nyaralni a párommal... hát elküldtem a jó...................................... :oops: :oops: :oops: :oops:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi, nekem pont most egy vacsorán kéne lennem, amit nyertem....múltkor felhítak, aztán jó kedvemben találtak és válszoltam pár kérdésre. Persze termékbemutató is van vacsi előtt v után. És vmi csomagot is kapnék....... :lol: :lol: :lol:

Nemlajos, én sem hiszem, h ebbe halt bele....de ha ebbe is, végülis mindenbe bele lehet. Egy bárányhimlőbe is...egy foghúzásba is...csak ezeket nem mondják be...

Gabi
Kép

Kép
tehuti

hát először még én is normális voltam csak ha már minden nap vagy 6 szor felhívnak az már kezd kicsit NAGYON unalmassá válni :? kár hogy nem lehet letiltatni az ilyen szarokat

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Most pont olyan hangulatomba találtak hogy lehet hogy nem is fognak zaklatni többet :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nemlajos, tök jó kaja kép, megkívántam! :)
csak az jutott eszembe, ez a 3 pont beszorít. legalábbis Nándit a répa, krumpli, cékla nagyon. de azért kinyomja, csak 5 részletben, tehuti:D, néha segítséggel. ilyenkor du én mindig barackot adok neki/ha van/vagy aznap megcukrozom a kamillateát/egy héten kb. 1-2 szer kap cukorral, többi nap anélkül, anélkül is megissza.

láttátok az iwiwen micsoda új dógok vannak?

kevés ember van itt ma..
banokla, jó, hoyg itt vagy! Remélem, minden rendben lesz!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

moncsi: mi pont ilyenek miatt titkosítottuk le a számunkat

milyen tehén???? hát ez itt baloldalt a futópadon :twisted:

szerintam a fickómegtudta, hogy h1n1-es és infarktust kapott.

én nem tudom, hogy kell videót letölteni, de a délután folyamán akárhányszor letettem hanyatt, hasra vágta magát :D

nemlajos: van egy lány a mamamin, ő árulja, de már csak két fiú van neki, azaz egy :)

katka: akkor holnap 10 óra, ugye nem felejted el :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

ja, még azt akartam írni, hogy múltkor megkérdeztem a gyerekorvost, ihat-e gyóygteákat Nándi, és aszondta, bármilyet.
egyik nap kapott csipkebogyó-hibiszkuszt náthájára, majd a citromfüvet sztném vele kipróbálni, az ugye nyugtató-altató...
csak a vas miatt nem ihat teát, amikor azt beszedi, előtte 1-2 órával, meg utána 1-2 órával.de majd valahogy kitalálom.

pulcsi

banokla, a reklámcsík!! Itt az oldalon!

pulcsi

jé, én még sose adtam Dömének kamillateát :shock: Meg másmilyet se... se cukorral, se anélkül :roll:
A cékla is fog?
No, akkor szegény gyerek, még délután is almát kap, lesz nemulass!
Hát meglássuk, csak így lehet kitapasztalni.
Mondjuk a répáról se tudom, hogy fogna... :roll:

banokla
: kettévágtuk, megsütöttük, aztán kikapartam és már igazándiból turmixolni se kell(ene), annyira pépes.

gyöngyi, hja vagy úúúúúúúúúúgy! :D

Mondtam már, hogy én is kezdek szarul lenni? Fáj a torkom, taknyosodom... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

pulcsi köszönöm. megnéztem. újból rájöttem,hogy nekem nagyion jól megfelel ez a beállírás, hogy nem látom a reklámcsíkot.

banokla

terhes a tesóm!!! juhéjjjjjj :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

banokla, jajjjjjjjjjjjjjjj, de ügyes!!! :shock: :lol: :lol: :lol:
Most már nekem is úgy van :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: én nem igazán tudom, hogy mi az, ami megfog, vagy mi az ami meghajt. :oops: :oops: Magamból kiindulva: lekvár tejjel sem tesz semmit.

banokla

Nemlajos a tálalás nagyon jó, én is ma krumpli-répa-cékla-barack valamit adtam Kristófnak (de nem ilyen szépen tálalva). Én c sak de-t adok neki de a főzelékbe belekeverem a gyümit is. A védőnő csodálkozott is a tegnap, h a nyerset a főttel összekeverem, de hát nem uoda kerül? Mindegy Kristóf jól elvan vele. (ezt csak magam megnyugtatására írtam).
Híradot én sem láttam már jó ideje, de nem hinném,h csak az influenza miatt történt
Banokla mi a Kaáli-ba jártunk, tudtommal Szegeden is van (igaz állítólag a győriben a legjobbak a dokik, az eljárás sz-tem uaz mindenhol, max. doki függő h mekkora dózist ír fel) Kitartást nekik!
Gyöngyi jó ez a homeos oldal elmentettem

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

csibb, hurrrrrrrrrrrrrrrrááááááááá!!! (ha Te is örülsz :D)
Gratulálok! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

eredetileg én se akartm neki smemiylen teát adni, se cumit, se semmit, csakhát ugye az ordítások megtörik az embert..és apocakjára mondta anno adoki, Nándi meg megszerette. gyakran van, h ha cicire teszem , ordít, nem hajlandó, teából meg iszik 10-20mlt, ha szomji.többet nem.lehet ez még azért maradt meg neki, mert anno ugye nem tudott sokáig szopizni.
egyébként én a htvel kapcs úgy döntöttem, hoyg 10 hós koráig nem váltom ki adélelőtti szopikat!!!mert annyira tetszik neki a déli kanalazás is, hogy utána csak 7kor hajlandó cicizni, pancsolás után!
ha reggel vagy délelőtt is adnék neki gyümit, akkor már csak éjjel szopizna.....így délelőtt van kétszer, aztán este 7kor. meg éjjel.2-3átlagban.de ezt már írtam. megyek férjezni, jóéjt!!

pulcsi

csibb: gratula a tesódnak!!!! mikorra várja a babót????
Erpé: ha jól emlékszem a te tesódékhoz is érkezik a gólya??? :roll: :roll: valami meglepi party rémlik...

banokla

májusra
most kezdi, 8 hetes! már nagyon régen próbálkoznak, végre összejött!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

bababi: hát én se így adtam, hanem turmixolva (pont egyformán néz ki mindkettő :D)

pulcsi, nem bántásból mondtam, ugye tudod? Nekem pont az a parám, hogy ugye fél évig Döme nem kapott semmit anyatejen kívül, most meg bizony nem jut eszembe megitatni kaja után, majd csak fél-egy óra múlva cicivel.
Jobb volna, ha már lenne valami kialakult ivásrend, mert bizony ő se tud mit kezdeni a vízzel. Lehet, cumisüvegből kéne adnom neki, mert ha pohárból, vagy kanálból adom, nyakig vizes lesz mindig.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na vagyok én is közbe csak sétáltam egy órácskát a kutyával :)

csibb gratula a tesódnak :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

pulcsi én a hipp granulátumos teákat szoktam venni. és Líviának nagyon bejön. többnyire négy hóstól van, de van ami csak hat de nekünk nagyon bejött.. főleg a málna- csipkebogyó. próbáltad már ezeket?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

éjszakaisok!!! :twisted: elmentetek aludni ??? :shock: :twisted:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi!

A Hipp granulátumos teákkal vigyázni kell a védőnőm szerint!
Azt mondta, hogy 98 % vagy nem tom mennyi cukor, és a fogaknak nem tesz jót. Megnéztem a dobozukon, és tényleg tele vannak cukorral.
Én Mecsek babyt szoktam Annának adni, vagy Babapocakot.
Vendég

igen_ ?????: :shock: :shock:

tök fura mert nekem meg a védőnőm ajánlotta mert nem jöttek be az ilyen mecsek baby meg hasonlók :shock: :shock: basszus :? :?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nemlajos gondoltam :lol:

Én még nem adtam soha Kristófnak teát, max vizet pár kk-al ha nagyon csuklott és már nagyon zavart (engem). Kellene teáztatnom is?
A tegnap szőlő levet ittam (mi centrifugáltuk) és úgy nézett hát tettem egy kk-ba és odatartottam a szájához. Nézett beledugta a nyelvét és egyből leszürcsölte. Annyira ízlett neki, h kezével lábával hadonászott, h még-még. Végül még kapott két kanállal. Sz-tem megivott volna egy pohárral. Tudom még nem lett volna szabad de nem történt semmi.

Ma du-tán sétáltunk a városban és látom, h van valami a központban, sok gyerek és szülő volt ott. Hát Alma koncert volt, megnéztük őket én nem hallottam róluk eddig (hát nem néztem a Minimaxot) jó volt Kristóf is élvezte (lehet, h csak a sok ugráló gyereknek volt olyan boldog).

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

Csibb, gratula tesódéknak!!!!

Én bele szoktam kukkolni a 2010. márciusi babákhoz nosztalgiázni....egyik lánynak Down-os lett volna a babája.... :cry: :cry: :cry:

Szonja csak vizet kap, de szereti. Teát én nem akarok neki adni, pont a cukor miatt. Egyik bnőmnek meg a gyerek csak a nemtom hány száz forintos ízesített babavizet issza meg. Mást nem hajlandó. Élni tudni kell!!!!!! :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Jah, ezen a tehenen jót röhögtem!!!!!!!!!!!! :D :D :D 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

én sem látok tehenet..

szegény csaj :(:( bizti rossz lehet. én nem is tudom hogy tudnám ezt átélni.. megtartanám vagy nem tartanám meg .. nemtudom :? :? :?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Banloka: 7 felkiáltó jel az nagyon sok. Tessék alaposan utána menni, hogy mi a baj. 7 felkiáltó jellel szerintem csoda, hogy talpon vagy és bírod a 2 gyereket, meg az építkezést. :shock:

Nemlajos: Peti nekem is ellenáll a víznek. Bezzeg az édes tea az tetszik neki.... :? Azért remélem sikerül rászoktatnom a vízre is....

Moncsi: Jók a képek!

Gyöngyi: Dehogy felejtettem 10-kor a buszfordulóban. Jó lesz talizni! :)

Bababi: Természetesen nem kell teáztatni. Az a jó, ha a vizet szereti.... De ha nem issza meg, akkor ugye szomjan mégse halhat....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?