Sziasztok!
Csak most jöttem rá, hogy a felhasználónevetekre kattintva csomó minden előjön rólatok, még képek is!
Gyönyörű babákkal vagytok megáldva

Beatrix, a három egyforma hölgyike

irtó aranyos!!!
Köszönöm a sok infót mindenkinek, jó érzés olyanokat hallani, akik hasonló cipőben jártak/nak;
Ezek alapján arra jutottam, hogy maradok a MÁV-ban lesz, ami lesz...( Manoca, azért nagyon köszi a segítséget)
Tényleg szült esetleg valaki ott is? Tudtok valamit róla?
Ott egy fiatalabb dokim lesz ( Tildrenzer ), akivel még csak most fogok először találkozni,
de az én "jó öreg" nyugdíjazott dokim is azt mondta, ne aggódjak, hogy fiatal, nagyon képben van..
(remélem, mert nekem valahogy úgy nő a bizalmam, ha minél öregebb a doki

mert akkor már sokat látott)
Azt hiszem , bár tényleg csupa pozitívumot írtatok , ettől a koraszülés-aggodalomtól nem fogok tudni megszabadulni egykönnyen.
Állandóan lebeg előttem ez a 32. hét, hogy csak odáig maradjanak bennt!!
A sportot egyébként vissza fogtam, de úgy érzem nekik is nagyon jól esik, ha tornázunk és jó kedvünk lesz tőle

meg ugyan tudom, hogy most nem ez a legfontosabb, de nem szeretnék bálnára hízni;(főleg még jövő hét péntekig, hogy beleférjek az esküvői ruhába

ugyanis az csk most lesz)
Nagyon gratulálok annak, aki 10 kiló körül hízott!! Nekem ennék kicsit

több lesz, mert már most a 15+4-nél 2,5 kg-t híztam és a doki szerint a feléig nem nagyon kellene hízni semmit! Bár hogy ezt hogy lehet véghez vinni, azt nem mondta!! Szerintem sehogy mert mindig elhatározom, hogy nem eszem este már csak salátát, meg hogy nem eszem tésztát stb. de persze mindig eszem este és legszívesebben tésztát ennék állandóan! Nehéz megállni.
Vadvirág! Ez a mínusz 17 kg-t nem tudom hogy csináltad, de nagyon nagy akaraterőd lehetett!
Igazad (igazatok) van ami a pozitív hozzáállást illeti, mert ez a legfontosabb a babáknak, de valahogy az első harmadban nagyon jól elvoltam,
És mostanában valahogy nehezebb...Nagyon örülünk a gyerekeknek és mégis sokszor rámtör a rossz hangulat és minden bajom van magammal is!!
Remélem ez nem kóros és elmúlik,mert nagyon rossz érzések ám

és pedig tényleg várom a babákat...
Eszter! Jó hallani egy még pocakostól is hogy minden rendben megy és örülök, hogy jól vagytok!
Kíváncsi vagyok hogy alakultok, tudod már milyen a nemük?
Tegnap voltam 3d-s ultrahangon, bár még pont fura időben/héten, de szerettem volna, ha alaposan átnézik őket, hogy minden rendben
Fejlődik-e, mert csak a 11 héten nézték őket utóljára és akkor sem túl részletesen.
Azt mondták minden rendben, és a babák nagyon édesek voltak...rengeteget méregették őket ( szerintem a könyvben írtakhoz képest kicsit kisebbek)
Ezeket írták:
Bpd 3,36 és 3,41 cm
HC 12,08 és 11,38 cm
AC 9,1 és 10,44 cm
Fl 1,81 és 1,56 cm
Tudjátok mik ezek és hogy mennyinek kellene lennie? ( a 12,08 és 11,38 cm a hosszuk szerintem)
puszi mindenkinek!!
Trus (Rita)