A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Sziasztok!

Csibb, gratula a várva várt pocaklakóhoz tesódéknak. Tök jó! És igen, jól emlékeztek (Banokla :D ), öcséméknél is útban van a babó, elvileg márciusban érkezik.

Én sem adtam még Katának inni semmit. Sokat cicizik, amit ezen felül esetleg ihatna... Próbáltam, de nem kéri. Varázsitatóval, cumisüveggel nem tud mit kezdeni. Egyelőre. Kiskanálból meg kajcsit kap :)

Moncsi, igaza van Lillának, a granulátumos teákkal vigyázz! Tényleg nagyon cukrosak!

Ma kirándulni voltunk az ovival Etyeken (családi prg), jól elfáradtam. Buszos kirándulás volt, de mi kocsival mentünk, mert Kata miatt nem akartam buszozni, és kicsit előbb el is jöttünk. És vittem egy másik anyukát is.
És egész jó volt az egész: voltunk szarvasmarha telepen, meg borászatban, meg horgásztónál piknikezni. És látszik, h mivel vegyes a csoport, vannak egymást egész jól ismerő "szülőklikkek".
Egyébként tipikusan az anyukák kísérték a gyerekeket, aztán volt néhány gyerköc+apa felállás, és egy-két nagymama is eljött.
Megyek, leragad a szemem.
Jó éjt!

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Tényleg, itt írta valaki, hogy vagy babavíz, vagy az ásványvízből csak egy fajta (Szentkirályi, vagy melyik is?)
Hát pl. mi a Jana és még egy babavíz összetételét néztük meg, grammra ugyanannyi a "felnőtt", mint a bébi. Hja, és továbbmegyek, a kutyavíz is ugyanolyan :wink:

bababi: egyébként van olyan "iskola", mely szerint, ha a gyerek már ülni tud, lehet darabosat adni, hogy szottyogjon. Főtt répa, kenyérhéj, ilyesmi.
Hát, Döme még nem ül.

Gyerekek, én egyre szarabbul vagyok. GYakorlatilag pár óra alatt jött ki rajtam :?
Remélem, nem fertőzöm vissza Dömét :evil:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Erpé: csak jól emlékeztem. :wink: :P Jó lehetett a kirándulás, és nem csodálom, hogy elfáradtál.

Krisztián nem iszik semmit. Almát evett eddig és szopizik.

Katka: nem 7 hanem 9 felkiáltójel volt. :cry: :cry: :cry:
Ma apa délutános volt, Gergőt vitte és hozta az oviba/ból. Délre kész volt az ebéd, savanyúság üvegekbe... Gondoltam apa elmegy 2kor, és a két gyerekkel lefekszek egy kicsit pihenni. Erre 1/4 2kor jött vendégünk és 5kor ment el. Lőttek a pihenésemnek. Pedig ha jól meggondolom meg tudom számolni, hogy hányszor feküdtem le napközben mióta meg van Krisztián. :roll:

banokla

Nemlajos: jobbulást. Döme védve van az anyatej által. ÉS ha a te szervezeted küzd a betegség ellen, azt átadod a tejcsivel.

banokla

nemlajos jobbulást remélem hamar kihevered :?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Szentkirályit lehet adni! Én Hippeset szoktam....ebbe az egész babavíz mizériában sem hiszek nagyon....Bnőm angliában él, ott nincs is...

Gabi
Kép

Kép
tehuti

tehuti, a többit is lehet :wink:
banokla, jééééé, tényleg, mennyire igazad van (cuppanós-ölelős szmájli!)
Most megkönnyebbültem. Tényleg beparáztam, hogy mi lesz...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Na én is megnyugodtam, mert nekem is fáj a torkom/mandulám...

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!

Most nem igazán tudok lépést tartani veletek, ezért bocsi.
Ma megint egész nap talpon voltam, azért futni volt időm elmenni, muszáj volt :) Na meg én vittem reggel Pannát oviba, délután meg sütöttem sütiket holnapra az oviba, mivelhogy holnap lesz 5 éves az én pici lányom :D Úgy megy az idő, olyan gyorsan nő :roll:
Szóval holnap az oviban lesz ünneplés, szombaton pedig anyukáméknál tartjuk a szülinapozást. Először itthon akartam, de aztán a nagymamám miatt gondoltam anyuéknál, ő ugye ott lakik és most hogy meghalt a dédmamám, biztos jót tesz neki ha minél többet vagyunk nála, ide hozzánk meg nem biztos hogy eljönne.
Holnap csinálok salátákat, meg talán egy sütire is lesz időm. Amúgy meg nagyon leegyszerűsítettük a dolgot, pizza lesz a menü. 8) Férjem rendelt egy csomót :D Na meg emeletes torta lesz!!! :wink: Kiváncsi vagyok mit szól hozzá Panna.

Nimródnak még én sem nagyonn adok semmit inni, néha egy kis édesköményteát vagy sima vizet. Ma végre megevett már majdnem egy adag főzeléket, de mi nem nagyon sietjük el ezt a ht dolgot, még mindig csak a krumpli és répa párosításnál tartunk :lol: Olyan kényelmes ez így nekem. Emlékszem Panna és Bulcsú ilyenkor már annyi sok mindent evett és nem szopott ennyiszer, főleg Bulcsú, szerintem azért fogyott el 8 hónaposan a tejem Bulcsúnál.

Nemlajos jobbulást!!

Csibb tesódéknak gratula!!

Az én sógornőm a múltkor kijelentette hogy nem lesz több gyerekük :? pedig Bence olyan jól eljátszik Bulcsúval, még lehetne néhány unokatesó. Emlékszem amikor mi picik voltunk mi is nagyon szerettünk együtt lenni az unokatesómékkal.

Banokla valamiről lemaradtam :oops: , milyen felkiáltójel?

Ja és a tehén tényleg uncsi már :evil:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

na kellett nekem elővenni a gépet... most aztán nem bírok magammal... jó sok vagyok, sorry :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
alsó két fogacska

Kép

Kép
és a vadi új 3. fogunk 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

máté nagyon gyönyörű:):)

és az az utolsó kép :D:D :lol: :lol: :lol:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nem kínoztam meg ám!!! rosszabbul néz ki a kép, mint amit műveltem vele a fotó kedvéért... :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!
én komolyan nagyon pocsékul érzem magam ettől,hogy nem tudok minden nap jönni,aztán ha idejutok,képtelenség mindenre reagálni,de senkit nem akarok megbántani,áh,hogy csináljam???

Most pl. CSIBBnek mindenképp akartam:
ne érezd magad rosszul a takarítónő miatt!Először is 200nm :shock: de ha kevesebb lenne,akkor is a te dolgod!Én annó nagyon kiborultam,és sokat viaskodtam magammal,mikor "feladtam" az egyetemen az angol szakot,"kedves"emberek mondták,hogy más is csinálja,hogy dolgozik,tanul,gyereket nevel,meg háziasszony is,na az ilyenektől baromi rosszul éreztem magam,hogy én kevesebb vagyok,stb.Pedig nem!nekem fontosabb volt a családom,én megőrültem attól,hogy emiatt gyakorlatilag alig tudtunk együtt tölteni valamennyi időt,nem akartam csinálni.
Ez a takarítónősdi meg ma már tényleg nem nagy dolog!És ekkora házban elhiszem,hogy mire a végére érsz,kezdheted előről,ezzel még én is így vagyok,pedig a miénk csak töredéke.
Pláne ha valami jófej,megbízható emberkét találsz!Csak hajrá!!!

tesódéknak meg hatalmas gratula!

babavíz:Jana van nekünk is,de én meg most attól akadtam ki,hogy 24 óra elteltével forralni kell :shock: hát akkor majdnem ugyanott vagyok,mintha a csapvizet forralgatnám.Nálunk jó a víz amúgy.Lara is 10 milit iszik kb, gyümölcsléből többet,de mielőtt rákapna arra,meg akarom szerettetni vele a vizet,de nem nagyon sikerül :roll: :?

Nemlajos!
Én is áttettem a délelőtti gyümit délutánra,és nagyon bejön!Sokkal kiszámíthatóbb,mint a délelőtti, délelőtt kelés meg egyebek miatt, összevissza volt állandóan.És az sem elhanyagolandó,hogy így sokkal több tejem van este,és egyre többször átalussza az éjszakát! 8)
Hétmagvas ízlik Dömének?Milyen?

Ezt a HT-t meg tényleg ahányan,annyiféleképpen csináljuk(na jó,majdnem :lol: )Én pl.pironkodva olvastam,hogy óvatosan ugyan,de lassan mehet a banán,hát mi egy ideje eszünk :roll: a bébiételes üvegen az van,hogy 4 hótól,én meg megvettem,neki meg nagyon bejön.Azt hiszem annyira fogja szeretni,mint én :oops: nekem banánból nincs felső határ,szerintem bármennyit képes lennék megenni :lol: Hippes banán-barack isteni ,de a frutapura alma-banánja is jó!De legjobban mégis az általam kotyvasztott alma-barack jön be :D
Én egyébként letettem a voksomat a Hipp mellett(ha már bébiétel,néha-néha,akkor ez)nézegettem több mindent,de ha a Hipp címkéjére az van írva,hogy sütőtök burgonyával,akkor az valóban sütőtök meg burgonya,míg pl. a kecskemétiben a víztől a cukorig minden van emellett :shock: :evil:

Kép
Kép
zazzy

:lol: :lol: :lol:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Csibb: Máté csuda szép!!!

Nemlajos: én is akkor aggódtam, mikor Gergő beteg volt, és a védőnő magyaráza el, hogy amíg szopiznak a babák több betegségtől védve vannak, illetve enyhébb lefolyású, ha el is kapnák....

banokla

Pannának boldog szülinapot!!!!

Máté sem nagyon iszik, mondjuk én csak a vízzel próbálkozom. Fanni nagy vizes volt, most is az. én cukros löttyöket nem adok nekik, nem jó a fogaknak, és hát ugye már jó sok fogunk van, ami el tud romlani... 8) :D

ht-ben mi már nagyon jól nyomjuk a főzi evést, ma 200-at simán betolt a krumpli-cukkini-petrezselyem verzióból. ez az újítás a krumpli-répa-petrezselyem után. az is csúszott. gyümölcsöket is szereti, de a főziket jobban. szopi megy mellette ezerrel, a ht csak arra jó, hogy olyankor kicsit hosszabb a szünet két szopi között.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Zazzy én még az Univert szoktam venni, abban általában nincs cukor és hát olcsóbb mint egy Hipp.
Amúgy a Kecskeméti is Hipp gyármány, de tényleg van olyan amiben van cukor és egy ugyanolyan Hipp-ben nincs. Az biztos hogy érdemes megnézni hogy mit tartalmaznak.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica:Pannának boldog szülinapot! Labor erdményemen volt 9 felkiáltójel, májfunkció nem jó, voltam uh-on, de nem jó a rendszerük, és talán holnap kapok eredményt. Röviden ennyi.

banokla

a babylove-os kaja még jobb, mint a hipp! több benne a gyümölcs, a hippben meg van rizspor, meg keményítő. a dm-esben ez nincs. és fincsi, mi már kóstoltuk, és még olcsóbb is!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Még a takarítósnőshöz akartam egy kis OFF-ot:
szerintem mi nők jól megszívattuk magunkat ezzel az "érünk annyit,mint a férfiak,sőt"-szöveggel. :evil: Most aztán tényleg megmutathatjuk,hogy igen,megy ez nekünk,tudunk dolgozni,mellette tanulni is alkalomadtán,gyereket nevelni,háziasszonyt és szeretőt játszani,és persze mindig frissnek és üdének lenni :evil: És a férfiakkal mi lesz? Nem hiszem,hogy jó ez így :roll:

Kép
Kép
zazzy

jé, csibb, de fura, hogy Máté a főzit jobban csípi :shock: Azt hittem, az a természetes, hogy az édeshez vonzódnak. Mi a titkod? 8)
Máté gyönyörű, és végre láttam felső növő fogat is :wink:

zazzy, nekünk is jobban bejön a délutáni gyümi, főleg így, hogy fél 10-ig alszunk, így a 11 órási kaja is délre csúszott ugye, ahogy kell.

víz:
nekünk van egy üveg, még hetekkel ezelőtt vettem, néha adok belőle, de nem forralom. Eddig semmi baja.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na, leragad a szemem...
megyek aludni

Zazzy köszi a nyugtató szavakat! remegek a holnaptól, kicsit próbáltam pakolni, de nem jutottam sehova, mert itt voltak a tesómék, Panni szétpakolt rendesen 8) , meg főztem nekik ebédet. úgyhogy amit elterveztem, hogy a ciki dolgokat rendbeteszem, az elmaradt, égni fogok rendesen... na mindegy, elvégre takarítónő! :lol: mégsem várhatja egy tiszta lakás... :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Máté valami meseszép!

Pannát isten éltesse!

Babylove-os kaját még nem is láttam :shock: na majd utánanézek :wink:

És ht-től függetlenül mi is ezerrel szopizunk :wink: De én ezt egyáltalán nem bánom :D De imádom nézni azt is,ahogy gyűr befelé MINDENT :D

Kép
Kép
zazzy

Banolka
van már egy lányuk, egy évvel fiatalabb Fanninál. ha neki is fia lesz a második, akkor hozza az általam felállított családmodellt! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Pannának Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Na elköszönök megyek aludni. Magzatvízelfolyásos éjszaka helyett csendes, nyugodt ébrerdés mentes éjszakát mindenkinek!!! :)

banokla

csibb, azért ne parázz erre így rá :)
(és ugye tudod, hogy nem azért mondtam, amit, mert most lusta disznónak, vagy rongyrázó perszónának tartalak? 8) :D )

És majd mesélj!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos
nem tudom... az elvem, hogy csak azt adok neki, amit én is szeretek. Fanninál próbálkoztam ezzel a cékla meg sütőtök dologgal, hát nem is ette meg... minden mást falt. és kiskorában ő sem volt édesszájú, persze mostanra bepótol mindent!
mondjuk most még annyira nem szeretem a főzijeimet, mert még nem rakok bele ízesítést, pl. sót. csak petrezselymet. viszont, mikor már lehet, akkor én is szívesen megeszem, amit meghagy... :oops:
na tényleg megyek aludni
köszönöm a bókokat Máté nevében!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

persze, hogy tudom! :wink: viszont itt van nekem a férjem, aki helyetted is érezteti! :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

jóéjt!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

jóéjt a takarítónő miatt meg ne izgulj. kell hogy legyen mit takarítania :P:P

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

jó éjt, én is el...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na megyek én is jóéjt

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!
Visszaolvastam de reagálni mikor fogok, nem tom.
Pannának Nagyon Boldog Szülinapot!
Máté forgója vmi fantasztikus! Na meg a szemei, a kis pofija, meg mindene ami látszik! Gondolom a többi is (kis tappancs, kezecske, pocakj). Imádnivaló!!!!
Nálunk Botival alvásgondok vannak, egyre súlyosabban sztem, de nincs időm leírni. Fél 6–kor keltem, két hőemelkedéses, láthatóan beteg gyerekkel. Tegnap nem voltunk egész nap, de ott nem fázhattak meg. Fogalmam sincs mi van, de hétvégén egy csomó családi progink lenne.
Nemlajos Szentkirályit iszunk mi. Bár legtöbbször még forraltat, mert vízforralóval eccerű.
Mennem kell,Kata morog, Boti meg láthatóan unatkozik. Majd jövök ha alszanak.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Persze jobbulást mindenkinek!
kuklika
Budapest VIII. kerület

Még annyit; Kata tegnap egész nap állni akart, nyújtja a kezét, hogy adjam és legyen mivel állnia. Most már igyekszik a járókában felkapaszkodni. Nem tom, hogy fog mászni, mert ha 4kézláb kerül rögtön ül.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jó reggelt!

Pannának nagyon boldog szülinapot! Vica, milyen fincsi sütiket sütöttél? Pizzás szülinap jó ötlet!

Csibb, Mátéfotók újra nagyon tutik! És én is kiváncsi vagyok a mai napi takarítónős tapasztalatodra. Fanni és az ovi? Továbbra is szereti? Nálunk Samu most kezd újra belerázódni...

Zazzy, ne csináld már - ha nem tudsz minden nap jönni, persze, h nem lehet mindenre reagálni. De emiatt nehogy elmaradj!
A DM Babylove-os kajákat én is most fedeztem fel, tényleg jók.
És az áruk is viszonylag. Mondjuk én bébikaja tekintetében nem vagyok márkahű, főleg később, a 8 hó feletti választéknál már nagyon ötletes összeállításai vannak az egyes gyártóknak, és akkor nagyon leszűkítem a kört, ha csak egy gyártót favorizálok. Most a 4-6 hós kínálatnál mindegy, elég hasonló még a választék.

Babavíz. Mi is megcsináltuk az az összehasonlítást, amit Nemlajos. Annak a gyártónak, akinek van babavíz a kínálatában, ugyanaz a vízösszetétele, mint a sima mentes vízének. Én nem is veszek babavizet. (nem mintha meginná Kata)

Na, lassan kezdődik a reggel, Samuval készülődünk oviba.

erpé

nekem mag van víztisztítom :)

banokla: te aranyat érsz. Már nem látom a tehenet

megpróbáltam lefotózni a forgást. du rakok képeket, csak most készülnöm kell

Kép

Kép
pgyöngyi

Csibb takarítós nap beszámolót én is várom :D Szerintem ekkora házban én is fogadnék takarítónőt. :wink:
Tesóm is mindig mondja a sógornőmnek hogy fogadjanak takarítónőt, de ő aztán nem hajlandó, inkább végigtakarítja a lakást. Nekik is elég nagy, bár szerintem kisebb mint a tietek.
Ja, most mikor terhes voltam Nimróddal, és ugye nem végezhettem semmilyen fizikai munkát (elvileg :oops: ) szóval én is felvetettem hogy fogadjunk fel arra a pár hónapra egy takaríónőt, de a férjem inkább bevállalta hogy kitakarít minden hétvégén. És az a szép dologban hogy ez a szokása megmaradt :lol:

Erpé, banános sütit csináltam, meg körtéset. Ma meg azt hiszem rókafarok nevű sütit csinálom meg. Férjem azt mondta hogy holnapra is a banánosat csináljam, de mégegyszer nem vagyok hajlandó azt megcsinálni a tegnapi dupla adag után :D
Ja érdekel írom a receptet. Jut eszembe a múltkorival is adós vagyok :oops: csak már nem emlékszem hogy melyik volt az.

Kukli jobbulást, alvásgond a kezdődő betegség miatt van, vagy valami más? Amúgy Bulcsú is és Panna is egyre inkább náthás :?

Bébikaja: köszi a Dm-es tippet, még nem próbáltuk, de most akkor ki fogom próbálni.
Na megyek mert Bulcsú ezerrel hintáztatja Nimródot a bébiülésében. Az elöbb már sikerült egy kicsit felborítania :? Még jó hogy nem esett ki belőle.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

babavíz: figyusztok!! nem azért babavíz, mert más lenne az összetétele!! hanem körültekintőbben, tisztább-sterilebb helyen palackozzák!!! ezért ihatja a baba forralás nélkül! 24 óra elteltével már nem steril-levegőből belekerülnek a bacik, ezért nem adható már forralás nélkül./ugyanígy pl a babakaja, ugye csak 1-2 napig jó hűtőben, utána a felbontás miatt már elszaporodnak benne a dolgok. ez itt a lényeg! :wink:
moncsi, granulátomos teát nem akratam neki adni, mert attól, h azonnal oldodó, kell benne vmi műnek lennie.nálunk si a mecsek tea volt akedvenc, csak az néha drága, de alidlben/ esküszöm, nincs ott senkim, csak ez van közel hozzánk:D/, szóval van 150 frtért filtere4s kamillatea, plusz 190ért hibiszkusz-csipkebogyó. mivel úgyis forralom a vizet, ezért steril lesz, hiába felnőttea. ja, ezekben ugye nincs feketetea, meg smemi más plusz összetevő, aroma, vagy ilyesmi, ezért merem adni. semmi baja tőle.
valakinek a poronyta evett már zöldborsófőzeléket!durrogott tőle??
köszi
banokla, gyöngyi-hoyg kell levenni a reklámcsíkot?
egyébként én is jót mosolyogtam, gyöngyi, először én is azt hittem, a szomszádotokban van egy hangosabb tehénke :)))

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

vica, banános sütiiiii?? jöjjön a recept!!!!légyszi! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

igen, a babavizet 10 percenként ellenőrzik, a felnőttvizet meg ritkábban, ennyi a különbség.

hűű csibb, gratula a hugicának! SZUPPI!!! Úgy látszik még nincs vége a babyboomnak :P

apum ma a duna tv-ben lesz fél12kor, élőadás az unokahugommal és anyuval együtt. Izgulok, remélem nem fog hülyeséget beszélni, most már hogy így beharangoztam :oops: kuvaszokkal fog bemutatót tartani, max 2 perceset :?

Bocsi, h én is csak ennyi voltam. Még tán gyüvök!

Máté babót nem lehet megunni, csuda szép pasi...ha fiatalabb lennék.... :wink:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

jó reggelt. hoztam pár játszós képet :)

Kép

Kép

Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Vica, banános sütirecept jöhet! A körtés sütié is, mert az meg a kedvenc gyümölcsöm.
És már én sem emlékszem, h milyen receptet kértem, csak írtál valami ínycsiklandónak tünő ennnivalóról.

Kukli, jobbulást nektek! remélem, nem lesz komoly. Benneteket sem kímélnek mostanában a betegségek...

Moncsi, te is tök jó képeket csinálsz Liviről. Nagyon ügyesen játszik. És egyre szebb ez a kiscsaj!

Babavíz. OK értem. Akkor viszont sima ásványvíz + forralás. Nem vagyok hajlandó ekkora felárat kifizetni :) nem engedek az elveimből :D

Papillon, mivel foglalkozik apukád, hogy kuvaszokkal tart bemutatót ma a tévében?

Voltunk tegnap Samuval allergiavizsgálaton az elhúzódó náthája miatt. Parlagfűre pozitív lett. Mondjuk nagyon gyenge, ippenhogy kimutatta a teszt. A doki szerint nem is ez az oka a náthának, legalábbis a tavaszi-téli náthásságot semmiképp sem magyarázza. A mostanit igen. Elküldött fül-orr-gégészetre is, h megnézzék az orrmanduláját (nincs-e megnagyobbodva?). No, annak semmi baja. Meg a fülének sem, meg a torkának sem. Szóval nem jutottunk nagyon előrébb, de legalább azt tudjuk, hogy nem nagyon allergiás a gyerek, egy csomó mindent megnéztek most.
És tök ügyesen türte a vizsgálatot, pedig ez a csöppentős-karcolásos megoldás volt az alkarján, és aztán negyed óra nyugi. De egy szava sem volt ellene. kis ügyes :)

erpé

Sziasztok!

Az a tehén engem is idegesít, de még nem jöttem rá, hogyan lehet kikapcsolni, szóval aki tudja irja meg :)))

Vagyok én is, csak tegnap apa itthon maradt, hogy haladjuk az építkezéssel. Meg kell mondjam nagyon jól haladtunk. Márcsak a fal és a padló burkolása van hátra.
Szóval a jövő hetem a takarításról fog szólni. A takarítőnőn már én is elgondolkoztam párszor, pedig a mi házunk csak 63 m2, most már mondjuk 80 a bővítéssel :)
Ha tényleg kész leszünk szívesen látunk itt egy topiktalit :)
Erpével jól elvoltunk, a fiúk és a lányok is jól elvoltak egymással. Remélem izlett a palacsinta :)
Képeke várom :)

Lili sajnos taknyi lett, nem tudom, hogy egy újabb fog, vagy megfázott és sajnos én is kicsit taknyi vagyok.
Viszont a dágám rájött, hgy jobb mászni, mint kúszni, de ha siet, akkor még kúszik :)
Tegnap voltunk a védőnéninél, méricskélésen, mert tegnap volt Lilike 6 hónapos :)
Szóval 68 cm és 6900 g. Nem hízik a drágám, de nem csodálom, mert amennyit mozog és a kúszás miatt viszonylag sokat bukik, csoda, hogy egyáltalán hízik valamennyit :)
Levi 101 cm és 18,5 kiló :)

Minden gyerkőc gyönyörű, csak Döme fotót hiányolok nagyon :)

Pulcsi: remélem megvan minden habtapi darab. Én azon gondolkoztam, hogy alulról megragasztom széles ragasztószallaggal és akkor nem hullik szét, amikor felemelem. Csak aztán nem került rá sor. Ja és a gyerek sem kapja szét olyan könnyen :)

Pannának nagyon boldog szülinapot kívánunk.

Gratulálok a gyeremekáldásoknak :)
Kíváncsi vagyok közülünk ki lesz az első, aki ilyen örömhírrel jelentkezik majd be :)

Balhékat sajnálom. Nálunk most nyugi van, de lehet hogy csak azért mert nem érünk rá és fáradtak is vagyunk :)

Nem tudom mit akartam még, így ját, aki nettegés helyett építkezik :)

Kép

Kép
gabka77

Ja igen: Levi a mai napig inkább vizet iszik. Amig nem ment bölcsibe, szinte nem is ivott mást. ezt Lilivel is hasonlóan akarom csinálni. Méregdárga babavizeket én sem vagyok hajlandó megvenni.
Szerintem ha szomjas a gyerek megissza a vizet, nem kell neki más. Teákat Levi a mai napig nem is ismeri. Néha gyümölcslé. Sőt, itthon kakaó is csak minden második este van, egyébként tej :)

Kép

Kép
gabka77

jó reggelt :)
Pannát sok boldog isten éltesse sokáig!

moncsi, látom Livi is jól halad a ht-ben, mindent megrág :wink:

zazzy: én is kitekerném a nyakát az egyenjogúsági harcosoknak, beszéltek volna csak a saját nevükben :roll:

dm-es kaja: pár hete kaptam egy mélt, hogy az index fórumán találtak rá a mélcímemre, és szeretném-e kipróbálni a dm-es biokaját. Írtam, hogy persze :) Ma jött meg, de duplán! :shock: Ugyanis elnézte a címzést készítő kolléga a sort, így a névsorban utánam jövőét is az én címemre postázták.
egyébként furi amit küldtek, mert az egyik marhahúsos 4 hóstól (!!! :shock: ), a másik málna-eper 6 hóstól(!!! :shock: ), viszont a gyümölcslé nyami lesz, most, hogy duplán kaptunk, én iszok belőle (ugyanis még mindig nagyon rosszul vagyok...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

erpé: Samu nagyon ügyes! :)

gabka
: fotóznám, de eladtam, csak alibiből sztorizgatok még itt róla :wink:

Kép

Kép