A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

[quote="v.andi"]L írta:v.andiÉpcsőztem,le-fől sétáltam a házunk előtt,mert emelkedik a telek,és senmi.Viszont csináltunk egy tök jó képet.Sötét volt,és 1 lámpa égett csak az ajtó felett:

Kép

azta micsoda hosszúlábú démon vagy!

sutimano76

[quote="v.andi"]L írta:v.andiÉpcsőztem,le-fől sétáltam a házunk előtt,mert emelkedik a telek,és senmi.Viszont csináltunk egy tök jó képet.Sötét volt,és 1 lámpa égett csak az ajtó felett:

Kép

Andi, ez szuper! Mintha pocósan a Holdon járnál. :lol:

Kép

Kép
hgrita

Beatrix....ez a baba egy tünemény....Gratulálok mégegyszer!!!

Csaszisok egy kérdés,nekünk az uzsokiban 6 órával a császár után ki kellett kellni egyedül az ágyból és kimenni zuhanyozni....hát nekem nem ment annyira,kicsit sokáig tartott....nálatok hogy volt????

sutimano76

na,jó ha mindenki el,akkor jó éjt!!!

sutimano76

Beatrix, mint frissen született Nagymama : csodaszép Unokád van!!! :) :)

Andi csudajó kép!!! Most már minden világos, hogy miért nem jött eddig Barnus ;) hát ezért a fotóért! :)

Rita, ne viccelj, nekem lenne okom pirulni :oops: persze, h szabad!
S bár az első időket visszahozni sajnos nem lehet, de ne marcangold magad! Nyugodtan priviben, telefonon, személyesen, bármikor, bármeddig ;)

Süti, az első hónapok, az első év az alapja, nagy szavakkal élve mindennek. Pl a kora gyermek-anya kapcsolat kritikus szakasza az első 24-36 óra, ekkor történik az első bevésődés.. ezért teszik az anya mellkasára a babát születés után.. ezért fontos nagyon a lehetőség szerinti azonnali, v mihamarabbi szoptatás. Nem csak a kolosztrum miatt. Ezért fontos, a 24 órás rooming-in elhelyezés.... ha ezek hiányoznak, nem történnek meg, akkor nehezebb az egymásra hangolódása a babának és Anyának... aztán az első hetek egymásra figyelése... az igények kielégítése, ami nem csak tiszta pelust és tele pocakot jelent...
Abba az első 6 évbe nagyon nagyon sok minden belefér....
de nem akarok okoskodni... csak fontos dolgok ezek, s ha tehetünk érte, hogy kiegyensúlyozott, boldog gyermekeink legyenek, akkor tegyük... úgy sem vagyunk tökéletesek, s bizony lesznek dolgok, amiket elbaltázunk, elrontunk....

Valóban nem könnyű kitalálni, hogy mi baja lehet egy újszülöttnek, de hidd el, hogy nagyon jó Anya vagy, Berni nem véletlenül választott Benneteket :) úgyhogy ezt a túlélős szöveget felejtsd el ;) Majd akkor vedd elő, ha Berni bulizik az éjszaka ;) mert előfordul ilyen is csecsemőknél ;) ;)

vicger

Bexanyu!

Olyan jó, hogy nagymamiszemszögből is leírtad a szülést-születést. És Tomika nagyon gyönyörű hajasbaba, gartulálok hozzá!

Andi!

Szegénykém, nagyon eleged lehet már így sereghajtóként(Floranannal együtt), de már mindjárt itt a vége és örülhetsz a babádnak!
A kép meg nagyon profi!!!!!!!!!!

Én ma totál kipurc, most is takarítottam egy adag rókatermést, FAnni lefeküdt Balázs mellé, remélem őt nem hányja le.Aggódok, hogy nehogy kiszáradjon, nem tudom, azért alszik-e mert fáradt vagy mert baj van. Igaz, hogy sokat hányt, de ivott este sokat meg ropit is evett és a játszón is eleven volt. Van vizelettesztem is, igaz, acetont nem mutat, de a keton is valami hasonló, ugye??Hozzáértők?

Apának telefonáltam, kiborultam, hogy ilyen nem lehet, annyira bíztam benne, hogy csak nehogy most legyen valami, amikor egyedül vagyok velük egy hétig, no segítség és erre tessék.....Lotti is szerintem azért volt fent egész nap, mert csökkent a tejcim is és éhes volt.
Azért ha mégegy róka lesz, kihívom az ügyeletet!

Jó éjt!

Kép
arvaerika

Móka... születéstörténet: hüpp-hüpp... ezt nagyon szépen leírtad... annyira beleéltem magam... hasonló volt az enyém... csak én nem tudtam ilyen jól megfogalmazni... de köszi, hogy te megtetted... (annyi különbség... hogy nálunk a záróra hipertónia volt írva... )

Anna... dejó, hogy itt vagy... :) :) mi is csak egyszer fürdünk... (vagyis Dóri... :wink: :wink: ) kedden... (fogalmam sincs miért lett kedd... :? ) és én tejet és olivaolajat rakok a vízbe... Viktorom fogja Dórit és én mosdatom... (szegény Viktor szívja meg egy kicsit mert csúszkál a kezében az olaj miatt... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Jaaa és fürdés előtt egy tiszta pelust rakok Dórira... mert az első fürcsinél nem tettem és végig ordította... azóta csönd van... :) (meg szegénykém ösztönösen belepisil a vízbe... no ezt nem akartam... :wink: ) az hagyján legutóbb még be is trotyizott a pelusba... nooo az ment volna a vízbe... én meg mostam volna az arcára.... :? :? :? :? :?

Miénk babó sem pénztárca-kímélő pelenkaügyileg... :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Süti... mellbimbódra... forráz le kettő filter fekete teát... és utána öntsd le hideg vízzel... majd rakd be két szopi között a bimbódra a melltartódba.... jó lesz meglátod... :wink: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Boboka... Niki apu... nagy gratula Nektek! Niki baba Isten hozott a nagyvilágban! Sok tejcit és örömet együtt!!!
vikiviktor

Erika... nagyon sok gyógypuszi Fanninak!!! És soksok simisimisimi Neked!!!!
vikiviktor

Nooo asszem elteszem magam... mert mindjárt ébreszt kisManó... :) :) :) meg nem akarom teleírni az oldalt... :? :? :roll: :roll: :) :) :)

Szép álmokat minden babának és mamának, pocakosnak!

Andi hajrá!!!! Drukkolok! ++++++++++++++++++++

Floranan
rád is gondolok... drukk... +++++++++++++++
vikiviktor

Ezt még gyors feldobom...
ma kaptuk barátoktól ezt a pihenőszéket... nagyon teccccet Dórinak... :) :) :)

Kép

Kép

Elaludtunk... :)

Kép
vikiviktor

Andi üzente 04.27-kor:
[quote]J írta:unior kifejelte a magzatburkot.elindultunk a kórházba .pusz

ANDI,DRUKKOLOK,remélem mire ezt írom már anya vagy te is!!!

sutimano76

Hajrá Andi a Hőmérősök nevében! bár lehet már túl is vagytok! és bár idődbe nem férünk már bele azért gondolunk rátok!
Vendég

Nem hallottam az sms hangot 4:27-kor, így most láttam Andi sms-ét, de Süti beelőzött.

Hajráááá Andi!!! Annyira vártad már ezt a pillanatot. Gyerünk kicsi Junior! :)

Mást most nem tudok írni, indul a reggel. CSak ezért jöttem.

KépKép
KépKép
madar

Andi, nagyon-nagyon drukkolok! Hamarosan itt lesz végre Barnus! Olyan jó!!! :lol:

Vagy ha extra gyorsak vagytok, akár már a kezedben is tarthatod! :wink:

Kép

Kép
hgrita

Anditól üzenet, most:

"Alakulok. 5 perces "gyilkos" fájások, kábé 3 ujjnyira tágulva.csináljuk."

KépKép
KépKép
madar

Most bezzeg, hogy este nem voltam nagyon sokat írtatok, nem tudom visszaolvasni, csak a képekre és a pirosbetűkre fókuszáltam.

Boboka, apa gratulálok Niki lányhoz, sok boldogságot és örömet Nektek a kicsi lányhoz. :D

Kriszti:
nyitott szemű Ati, háááát, szerintem Luca mostani Atira hasonlít inkább. Ugye, hogy a csajok előrébb járnak. :lol: :wink:

Viki:
jaj, de gyönyörűűűű Dóra. :D

KépKép
KépKép
madar

Most meg engem előzött be Madar...hihihi,csak hát jön az építettő és akartam némi rendet vágni a nappaliba.......így csak most jutottam ide.....Andi,húzzá bele ,mert Berni nagyon várja már Barnit!!!

sutimano76

Hajráááá Andiiii, mennek a drukkok!!!!!!!

Kép Kép
manósziget

Most csak gyorsan...
Andi, Junior
Hajrá! Ügyesek legyetek!
Vendég

Viki,Dóra baba nagyon szííííp kislány!!!!Olyan kis dundi pofikája van,hány kilósak vagytok most???A lábán is vannak zabálnivaló hurkák????Enyimén még nincs :( magas és vékony lánykám van-megjegyzem tuti nem rám ütött,mert én alacsony vagyok,apjára sem,mert ő meg dundi...baszki a postás magas és vékony :shock: :roll: ,de öreg...csak nem???? :oops:

sutimano76

Andinak bejött a laptető!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

sutimano76

HAJRÁ ANDI!!!!!!!!!!!

Fanni jobban van, szerencsére.

Viviktor!

Dóri babának láthatóan tetszik a pihiszék.....édes kiscsajszi nagyon!

Kép
arvaerika

Süti!

Postás?????Csak nem lepett meg anno.....?Bár, ha öreg..... :lol:

Kép
arvaerika

Bobókáéknak hatalmas gratula Niki babához!

Andi:hajrá!Drukkolok neked és Barninak!!!!
Vendég

Andi!

Hajrá!! :):)

Flora!

És ti? Csokibaba nem akar kijönni?? (Bár ha apjára ütött, akkor megvárja a következő nyarat :D:D:D, ma hűvösebb van, mint tegnap, és apjának már az is hideg volt... :D Na jó, ezt nem kívánom, inkább majd idekint várjátok együtt a nyarat.)

Astrid

Kép
astrid

Hajráááááá Andi és Barnabás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
csikipetra

[quote="astrid"]A írta:astridndi!

Hajrá!! :):)

Flora!

És ti? Csokibaba nem akar kijönni?? (Bár ha apjára ütött, akkor megvárja a következő nyarat :D:D:D, ma hűvösebb van, mint tegnap, és apjának már az is hideg volt... :D Na jó, ezt nem kívánom, inkább majd idekint várjátok együtt a nyarat.)

eZ NAGYON JÓÓÓÓÓÓ!! Kép

Erika ,örülök hogy Fanni jobban van....azért remélem nem kapja el senki a családból!!!!Sok-sok egészségpuszit küldök nektek!!!Apika meddig lesz távol????

sutimano76

Hajrá Andi és Junior! ++++++++++++++++++++++++

Süti...Kb...4 és fél kilók vagyunk.... kb 1kg-ot híztunk.... :) Postás... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Süti... olyan jó a vonalzód.... :) :) :)

Asszem én megyek aludni a gyerekemmel... remélem mire visszajövök Andi túl van az egészen... és Junior hurkácskáiba gyönyörködik.... :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Mienk éjszaka,érdekes volt,az infacol mellett is volt 23.00-01.30 között cirkusz,majd végre kimerültségtől szegény babó elájult,aztán már csak a 3 óránkénti evés maradt,gyors szopi(alig 10 perces)és alvás,lassan kellni fog ,mert letelik a három óra.Nem tudom hogyan elég neki 3 órára egy 10 perces kaja.......de gondolom elég ha alszik... :D
Amúgy úgy érzem egyre több a tejci,ma meg is próbálnék fejni,csak hát mostmeg a szakértőt várjuk,mert építettő megint kötekszik... :twisted:

sutimano76

Andi, Barnus hajráááááááááááááááááá :) :)

vicger

Sziasztok!

Vandiról hoztam hírt egy másik fórumról:

"9:28-kor megszületett Barnabás, 54 cm, 3.40 kg. Édesapja szerint gyönyörû,
Vandi meg csak sír a boldogságtól. Minden simán ment az elsõ hírek szerint."

üdv Ági
b.agi

9.28-KOR SZÜLEI NAGY ÖRÖMÉRE MEGÉRKEZETT BARNI,3400 GR ÉS54 CM-VEL,MAMA,BABA JÓL VANNAK!!!!

sutimano76

Andi: Hatalmas nagy gratuláció Nektek! Kívánok boldogságot, egészséget, sok-sok nevetést és örömkönnyet. Legyetek nagyon boldogok!

Erika: Örülök, hogy Fanni jobban van. :wink:

Viki: Dóra csodaszép és szuper a pihiszék. Én venni nem akarok, de örülnék, ha kapnánk ajándékba. Erre várok! :wink:

Süti: Máté is egyre gyorsabban végez a táplálkozással (10-15 perc). Utána még elvan cicin 10-15 percet, de nincs szívem leválasztani, éjszaka sem. :oops: :lol: Így nézegetem, aztán mikor már én is beájulnék, lecsatlakoztatom. :lol:

Kép

Kép
hgrita

ANDI HATALMAS NAGY GRATULA NEKTEK ÉS BARNIT ISTEN HOZTA A NAGYVILÁGBAN!!!!

Már csak a kis Csokikánk van vissszaaaa!!!!! Flora mennek a drukkok! +++++

Kép Kép
manósziget

Andi
Kép
Vendég

Képek nagyon jók!

Pihenőszék
Molli nagyon szereti :lol: :lol: :lol: :lol:
Meg a hintát is! :wink:
Vendég

Andi:Gratulálok a kisfiatok érkezéséhez!!!!Sok boldogságot!
Vendég

Barnuskám, ez gyors volt. Ügyes nagyfiú! Andi, apa, Dani gratulálok Barnabáshoz.

KépKép
KépKép
madar

Andi!! Gratulálunk nektek!!

Boboka!!!Nektek is!!!

Viki: Dóra édes egy kiscsaj!!!

KépKép
csikipetra

Mabe, Erika: milyen pihenőszék? Érdekelne. Van róla fotó?

Süti: nagyon jó a vonalzód. :)

Most csak ennyire fussa, enyim gyereknek hasa fáj. :( :( :(

KépKép
KépKép
madar

Andi, Barnusapu, Dani gratulálok Barnus érkezéséhez! :) Legyetek nagyon nagyon boldogok! :) :) Kívánok sok sok egészséget, örömet és nevetést egész életetekben :)

Flora hajrá Nektek is! :) :) Egy emberként várjuk Csoki érkezését :) :)

Erika, remélem Fanni mára teljesen meggyógyult!
Fürdetés: ha Lottika nagyon nem szeret fürdeni, esetleg próbáljátok ki ezt a fürdőszivacsot ami nekünk is van és Manónak is a kádban, vagy Mabénál láttam fürdetőhálót...

vicger

ÉS ÍME BOBOKA NIKIBABÁJA :
Kép

sutimano76

Kukucs! :D Itthon vagyunk, jövök majd mesélni!

Kép
kata05

de édes kicsi lányka :D :D :D :D :D
Kata szia itthon! :) Várunk ! :)

vicger

Köszi Madar,muszáj volt cserélnem mert a másik megállt 1 hét 1 napnál.

sutimano76

Kata,máris...csak nem car volt a kórházban,mégegyszer gratula,bár én akartam 21-én szülni!!!!!!!kérünk még képeket!!!

sutimano76

De gyönyörűűű, édes babó Niki lány :D

Kata:
de jóóóó, üdv. vár(t)unk nagyon, tudod visszaolvasás, reagálást stb. alól van felmentés, de fotók alól nincs. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?