HellóHalló!!
BOBÓKÁNAK ITT IS, NAGY NAGY GRATULA, ÉLJEN ÉLJEN NIKI BABA!!!!!!!!! TÜNDÉRI SZÉÉÉP:D:D
ÉS ANDI ISTEN HOZTA BARNI BÉBIT!!!LÁTOD, TÉLLEG AZ A KÉP HIÁNYZOTT:D:D
Floranan rajtatok a világ szeme!!! Gyerünk kifelé Csoki Bébi!!drukkdrukkdrukk
egy napja írogatom a reagálásokat:?
Manó, bezony bezony ikeás szívecskés a takaró.. olyan pihipuhi:) veszek is majd egy kéket is.
Dorka, hüle tápi! remélem megtaláljátok az igazit!:)
Erika jobbulást, de közben olvasom, h már kicsit jobb!!
Anna, de jó, h benéztél..

Tesók mit szólnak az újabb tesóhoz?? ez az szülés "jobban sikerült" , mint a korábbiak?
Süti, ilyenkor , amikor már tök nehéz, lendülsz át...
én eddig egyszer sírtam amikor már a 3. éjszaka nem tudtuk, h mi van, de néha át kell adni Apának is, h most pihi kell... meg nagy vagányok voltunk első pár napban napközben, h tettem vettem, s elfelejtettem pihenni.. most se megy nagyon, de legalább az iccakák szinte minden nap egyre jobb!!
tegnap este 11kor evett aztán meg f5kor!!!! utána meg hn 9kor

:D:D:D
és cuki Berni baba, és a fűűűű is!:D nagyon ügyesek vagytok!!
Beatrix gratulálok A Nagymamasághoz!!!
az én anyum is kint ácsorgott a szülőszoba előtti folyosón, s neki is ez volt a rossz, hogy látta, hogy szenvedek ( pedig csak néha sziszegtem egyet egyet:):)))
A kis unokád tündéri:D:D Bexről pedig tudtuk, hogy stramm csaj:D
Viki, nagyon szupik a képek, édes kis pofi:) zabálnivAló
Vicger, olyan jó olvasni, amiket írsz a tedd ide tedd oda babaságról, megerősítesz, h kell a közelség, s ooolyan jó gyömöszkélni a kis pihi babácskát!:oops:
Köszönöm a fejéssel és a kenéssel kapcsolatos hozzászólásokat... oliva olajjal kentem be icicpicit aztán jött a fürcsi... meglátjuk, h beválik-e..
no, jön a kajcsi, úgyh sziasztok!! [/b]