Sziasztok,
Olvastalak titeket, de írni nem tudtam, mert vacakolt a mobil internet. Arra most megint nincs kapacitásom, hogy az összes elmaradt dologra reagáljak, amire szerettem volna...
Kata, klassz lett Márk szobája, főleg a lámpa tetszik:)
Vick, hogy csináltad ezt a festést, milyen technikával? Nagyon ügyi vagy, a szakdoli miatt is. Gratula, hogy ilyen gyorsan megcsináltad. Szerintem igazad a babázással és a szüléssel kapcsolatban.
Kriszti, szerintem ez csak valami rossz Magyar szokás, hogy csak a negatívumokról szeretünk társasolgni...ezt egy külföldön élő barátnőm mondta. Nem is tudom elképzelni, hogy van olyan ember, aki ne lenne boldog, amikor kisgyereke születik. Ha én negatívumot írtam volna, pusztán a tényeket szerettem volna érzékeltetni, hogy háát nem egyszerű. Ugyanakkor ez benne a szép is

csak lehet, ez nem került hangsúlyozásra.
Én pl. még mindig azon agyalok, hogy hogyan oldom meg az éjszakákat, mert Blani még mindig többször is felkel, kaakaót, tejet kér, pisilni megyünk stb. Ha a picit is sokszor kell szoptatni, ami valószínű, nem fogok aludni, pedig én nappal nem tudok.
Ezek nem negatívumok, csak a valóság. Ez nem jelenti azt, hogy mindenkinél így alakul, van aki ügyesebben, vagy lazábban megoldja ezt is.
Mindezekkel együtt persze boldog vagyok, már előre elképzelem milyen büszke leszek a két kiscsajra
Kriszta, amúgy ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget más véleményének, úgyis úgy fogod nevelni Annát, ahogy neked tetszik, és ahogy te látod jónak. Húh, ez már tényleg a finis

Szeded még a magnéziumot?
Enikő, én is éreztem a frontot, folyamatosan keményedett a hasam, szerencsére redszeres görcsök nem voltak, így szerintem a méhszáj nem nyílt. Keddre mondanak még hasonlót

Vigyázz magadra, bár az időjárást nem tudjuk kikerülni.
Csajok most itt nem részletezem, de szerintem várandósság alatt nagyon nem ajánlott oltást beadatni.
Friday, nem hangzik jól, amit írtál, mondjuk fogalmam sincs, hogy mennyire veszélyes ez a dolog. Akkor most hol szándékozol szülni? Majd írd meg, hogy az ottani doki mit mondott. Ha van kedved, írhatnál még, hogy ott mennyiben más terhesgondozás, szülés stb...
Zsuzsi, tényleg foroghatnak a babák, de legtöbbször azért helyes irányba. Bíborka pl. annál az ominózus frontnál teljesen a bementre helyezkedett. Azóta szerencsére már elfordult, de azért nem 180 fokot

Jó pörgős vagy még mindig. Bírod a tempót?
Móni, neked sincs már sok szülésig

Tök jó, hogy ilyen laza vagy. Én már biztos kikészültem volna, ha bizonytalan, hogy hova viszem haza a babát. Igazad van, nem ez a lényeg, és mindenképp megoldjátok a költözést, akár pocakosan, akár picúrral:)
Edina, szurkolunk, hogy holnap minden rendben legyen.
Szilvi, szép nagy poci:) Nekem is átküldenéd az anyagot? Előre is köszi...
Fleur, köszi az infókat...még gondolkodom, hogy milyen hordozó legyen...kenguru nem jött be
Szerintem érdemes többféle pelenkát is kipróbálni. Mi végül a Liberónál maradtunk. Az újszülöttből a Pampers nem volt jó...lehet azóta már javítottak rajta.
Rólunk: Most a felújítás a téma...jól haladtunk, kész a szoba, ki is van festve az egész lakás, és ki is van takarítva. Azért pakolnivaló maradt még bőven és a dekorációk még hiányoznak. Holnap kezdem én is a babacuccok mosását. Hatalmas a pocakom és híztam is sokat. Nehezen mozgok, mint egy bálna...

Még nem szoktam meg a lassú tempót ezért folyamatosan lihegek. Sok segítségem volt, még az unokahúgom is eljött takarítani. Nagyon rendi a család

Blankinak nagyon tetszik az új birodalma (pedig még a lényeg hiányzik)
Vick, nekem is volt már hasonló érzésem, mondjuk nekem azért, mert szerintem túl korai lenne még Bíborka érkezése.
Jó éjszakát mindenkinek!
Puszi,
R