A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Andika!

Én is dohányoztam a terhességem előtt ill. pont mielőtt fogant volna a baba akkor szoktam le. A párom erős dohányos és "sajnálja de nem tudja abbahagyni". Néha még most is úgy érzem jó volna rágyújtani de szó sem lehet róla!!!! A baba a legfontosabb meg tényleg olyan csúnya ha egy kismama dohányzik! Nagyon szurkolok neked, hogy meg tudd állni, mert hosszú távon is sokkal jobb (a te szempontodból is) pl. sokba kerül, csúnyítja a bőrt, büdös és egészségtelen stb. A barátnőm azt csinálja, hogy mindíg vesz magának valamit (nem kaját!!!) a megspórolt pénzen. Pl. összegyűjti a napi adagok árát és vesz egy táskát, kendőt, parfümöt stb. Te vehetnél majd a babának is.

Bocs, kicsit hosszú lett pedíg nem szeretek prédikálni, ne vedd annak légyszi!

Köszi mindenkinek az infokat a sexszel kapcs. Remélem akkor nem okoz gondot a babának!!!!

Sziasztok. Réka
kucus

Sziasztok!Kép
Pocsék éjszakám volt.KépSzenvedtem a melegtől és negyed óránként pisilni jártam.Így a sok felkeléstől meg fájdult a hasam is.Picur is mozgolódott éjszajka a párom pedig horkolt.De lehet,hogy őt is a horkolás zavarta.KépMi ujság veletek?KépGIGI barátnőm nagyon kifáradhattál a tornán,mert este már nem irtál.KépKépPuszi,Dia 19

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

A tornát azért nem viszem túlzásba. Egy héten egyszer van és leginkább nem a mozgás miatt megyek, hanem a társaság kedvéért. Egy jó fej csajszival járok. (Zsuzsikám ezt azért írtam, hogy hátha elolvasod. Nagy nyelvcsapásokkal közeledem feléd.KépKépKépKépKépKép) Megbeszéljük a legújabb nyavalyáinkat meg kibeszéljük a férjeinket. Majd otthonkát kérek tőled kölcsön!Kép
Barátnőddel szóba állsz már?

BarbaraKép

Tegnap este óta utálom a férjem mert nem foglalkozik velem, állandóan késő este jár haza. Úgyhogy már összepakoltam, légszi mondd a címet. Ja és viszem a kutyámat is, mert ő nagyon ragaszkodik hozzám. Napközben csak a hűs lakásban tud meglenni igaz kicsit büdős a lelkem de éjszakára ki lehet tenni és akkor reggelig kertészkedik.KépKép Szóval akkor mennénk. Igaz nem tudom meddig maradunk, de gondolom nem okoz nektek garni szálló tulajdonosoknak gondot.KépKép

VicaKép
Az utolsó mondatot (már négy éve otthon vagyok és nem zsíros a hajam)bármelyik sampon reklámban megállná a helyét.KépKép Lehet, hogy itt fog könyörögni érte a Garnier.Kép

Puszi nektek, Gigi 25+5

KépKép
gigi28

Gigi!

Meg tudnád mondani milyen jellegű tornára jársz? Én is szertnék eljárni valahova csak nem tudom igazán mit lehet. Amit eddíg csináltam azt gondoltam nem tesz igazán jót babásan, mert megerőltetem magam. (step, zsírégető, stb.). Előre is nagyon köszi a választ!!

Réka
kucus

Gigi!
Elegem van!!!
Most hivott a párom,hogy a mester megint nem jön.KépTegnep déltől 5-ig dolgozott és meg igérte,hogy ma jön.Erre!Teljesen ki vagyok idegileg pénteken utaznánk el a lakás meg romokban.Egy burkolót se találunk aki el jönne befejezni a lakást.KépPéntektől 2 hét szabin van a párom amit pihenéssel akartunk tölteni.KépOlyan szerencsétlenek vagyunk.KépKépNa jó nem siránkozok többet!Nem tudom irok-e még ma.Nektek szép napot!KépPusz,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Réka!

Ha nincs semmi nyugodtan szexelj!
Nekem az elején egy -két napig volt minimális vérzésem és még akkor se mondta a doki, hogy hagyjuk abba, csak szólt hogy ha ez nem változik akkor lehet, hogy le kell állnunk. De szerencsére 2 nap volt és vége. Azóta is imádok szeretkezni a párom kicsit aggodossabb, ezért ovatosabban csináljuk ami valahogy magától jött de szeretkezünk!
kriszti29

Jó reggelt (nekem még reggel van) Mindenkinek!
Nagyon pocsék volt az éjszaka, alig aludtam valamit. Estére a bokám helyett, egy ici-pici dudor volt, nagyon feldagadtak a lábaim. Remélem a meleg miatt van, és elmúlik (a meleg is és a dagadt lábam is). Elkezdtek visszeresedni a lábaim, emiatt is aggódok. Ti használtok valamit, vagy ez szülés után elmúlik? Az első terhességem alatt nem voltak visszereim.

A tegnap elbeszélgettem magammal, eddig hatásos volt. Beálltam a tükör elé, és "beszélgettünk", nagyon sok mindenről. Egyszer csak a fiam megkérdi az ajtó előtt "Mamuci, kivel vagy bent, mit csinálsz?" Kivel lettem volna, hát magammal! Képzelhetitek, hogy beégtem, de próbáltam megmagyarázni az értelmes kis fejecskéjének. A végén ezt válaszolta: "Csak egy kicsit értem."

Mindjárt visszaolvasom amit a tegnap írtatok!
Andika
andyka

szia Kriszti!

Olyan érdekes, hogy neked (meg mások is írták már) a párod aggódósabb. Nálunk inkább én szoktam aggódni és ő meg valahogy úgy áll hozzá, hogy biztos nem lehet baj! Persze fő az optimizmus de én azért aggódós vagyok. Kép Első baba. Kép Igazából mintha nem is lennék terhes úgy viselkedik. Persze gyümölcsöket stb. vesz, meg várja nagyon a babát, de ha panaszkodom azt mondja ne hagyjam el magam. Ha meg rossz kedvem van nem érti, hogy miért azt hiszi miatta. Hiába mondom, hogy ez mellékhatás Kép

Bocs, hosszú voltam! Réka
kucus

Sziasztok!

Réka!

Fééérfiak!!!!KépKép

Dia!

Úgy látom a ti mesteretek vetekszik a miénkkel!Kép
Egyáltalán nem vagytok szerencsétlenek,ez most úgy látom egy új jelenség a mesterembereknél(tisztelet a kivételnek!)
Nem lehet valahogy megszorongatni?Bár gondolom párod nem dicsérte meg túlzottan.
Én majdnem minden nap üvöltözök-pedig nem szokásom- ott állok a munkások mellett és izélgetem őket.
Biztos nagyon szeretnek,de nem hat meg,hogy mit gondolnak.Így nekik is érdekük,hogy minél hamarabb elvégezzék a melót és megszabaduljanak tőlem!Kép
Azért írj majd!

Andika!

Így tovább!
A fiad nagyon jópofa lehetett!Kép
Csatlakoznék Rékához:én sem szeretek prédikálni,gondolom Te is ugyan olyan jól tisztában vagy a káros hatásokkal,viszont,ha nem bánod leírnám,hogy engem még mi tart vissza.
Úgy vagyok vele,hogy ez a 9 hónap,amíg a gyerek bennem van olyan rövid és gyorsan elrepül-ám remélem majd nagyon sokáig fog élni és nem venném a szívemre,ha majd allergiás vagy asztmás lenne,stb.,mert akkor fel kellene tennem magamnak a kérdést:ennek lehet ahhoz köze,hogy én dohányoztam a terhesség alatt?
Lehet,hogy így sem kerülhetünk majd el sokmindent,de úgy érzem,amit lehetett én most megtettem,legalábbis nagyon igyekszem!
Húúú,ez kicsit kacifántos lett.Kép

Visszér:segíthet a hideg-meleg zuhanyoztatás,polcolás,masszírozás,krém ügyben a védőnő vagy az orvosod tud tanácsot adni,ha látják,hogy milyenek a visszerek és mennyi van belőlük.

Üdv mindenkinek!
Kata
22+4
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Ahogy Kata kérte, írok egy kicsit magamról, a családomról, így válaszolok a nekem írt üzenetekre is.
A fiam nagyon várja a kistesót, akiről még nem tudjuk, hogy fiú-e vagy lány, és nem is érdekel. Csak az a fontos, hogy EGÉSZSÉGES legyen. Nagyon vigyáz rám, ha csak sóhajtok, már megkérdi: "Mamuci, jól vagy?" Nagyon értelmes, kiegyensúlyozott, és szófogadó kiskölyök. Regélni tudnék róla, de persze mindenki a sajátjáról, tehát nem teszem.
A férjem, gondolom olyan, mint más NORMÁLIS férj, terhes feleséggel. Sokat foglalkozik a gyerekkel, aki imádja az apját. Rám is vigyáz, de én néha nyavalyás vagyok, és ahogy Réka is írta a férjéről, azt gondolja, hogy ő a hibás. Ilyenkor megsértődik, de ezt nem vallja be. Ő nem dohányzik, ezért is nehezen viselte, ha én dohányoztam. Most meg végképp kinyírna. Ezt biztos nem tenné, de nagyot csalódna bennem, amit nem szeretnék. Amióta írtam Nektek, nem gyújtottam rá, tehát volt értelme. A lelkiismeret-furdalás, és az elkeseredés vitt rá,hogy írjak. Remélem, kibírom, de most úgy érzem, nem szeretnék a ronda cigiről beszélni.
Sex. Hát inkább a férjem az aki többet igényelné, én inkább nyugodtan pihiznék, ha már ágyban vagyok. Persze, vigyázok rá ilyen téren, megértem Őt is. Tulajdonképpen nekem is jó, amikor már benne vagyunk a dologban, csak nehezen szánom rá magam. Nekünk se mondott az orvos semmit erről, de az első terhességemnél is csak az utolsó hónapokban szólt, hogy most már nagyon óvatosan az ágyban.
Hát ennyit rólunk. Próbáltam tömören fogalmazni, de így is hosszúra sikeredett.

Kitartást a mai kánikulában is!
Üdv.!
Andika
andyka

Szia Réka!

Nálunk más a helyzet. Én a Picur egészsége miatt aggodom amire a párom azt mondja az rendben lesz. Ő meg azon aggodik, miért nem pihenek egy kicsit egyek már, mert szerinte éhes a baba. Egész nap tömne, soha nem voltam egy nagy evő így most sem. Ő meg azzal macerál, hogy más kismamák kivánossak én meg semmi.Állandóan vásárol gyümölcsöt, műzlit Kubut, joghurtot, mert szerinte ez kell a gyereknek. Néha az agyamra megy.

A munkáról meg nem is beszélek, állandó téma, hogy nem akarok még otthon maradni. Sőt magánügyfelekkel is foglalkozom és most állok egy nagy munkaszerződés előtt. Tehát a baba mellett kéne majd dolgoznom. Nem tehetek róla szeretem csinálni és nem bírok a seggemen ülni. Így megállapodtunk, hogy a maszek melókat szülésig csinálhatom és ha aláírom azt a szerződést a baba 3 hónapos koráig nem dolgozom útána meg max heti 1 napot. Most úgy gondolom 3 hónapos korától havi 2-3 napot ott hagyhatom a nagymamára, aztán majd meglátjuk.

Ui.: Jár valaki kismamajogára ha igen mik a tapasztalatok? ( "mert a párom szerint ez is nagyon hasznos a babának, kivételesen ehhez nekem is lenne kedvem"

Üdv!
Kriszti
kriszti29

Szia Kriszti,

Egy másik fórumon épp most hétvégén volt 3 barátnőm kismamajógán, és nagyon feldobódtak tőle. Szerintük nagyon megéri eljárni, mert testileg és szellemileg is sokat nyújt.

Mica
mica

Sziasztok!

Kriszti!
Irigyellek a munkakedvedért én nagyon fáradékony vagyok és nehezen bírom a benti munkát. Szerintem nem baj ha valaki akar, egészséges és végig dolgozik. Anyukám nov. 3-án még a munkahelyről ment be a kórházba és bent is tartották. nem vagyunk egyformák, meg a munka jellegétől is függ.....

Sziasztok, jó munkát ill. pihenést annak aki pihen. (én sajna még húzom az igát Kép)
Réka
kucus

Sziasztok!

Ma eléggé el vagyok havazva, mert jövő héten belső auditunk lesz és egész délelőtt itt volt az ISO tanácsadó.
Iszonyatos meleg van, nagyon nehezen bírom.

Dia!
Ne aggódj, nyugdíjig majdcsak elkészül az a fugázás! Szerintem ilyen melegben senki nem szeret dolgozni!

Gigi!
Gyere nyugodtan, nekünk már úgyis mindegy! Ha elfogy a hely, majd felverjük a sátrat a kertben. Ha meg arra a kutyusod vetne szemet, akkor így jártunk! Kép

Andi!
Az egyik ismerősöm valamilyen injekcióval szokott le a cigiről. Én is erre kapacitálom a páromat, eddig nem sok sikerrel, bár megigérte, hogy a baba születéséig leteszi! (Hiszem, ha látom!)
Esetleg érdemes lenne megkérdezni, hogy kismamák alkalmazhatják-e, bár kétlem. Lehet, hogy marad az önfegyelem. Kitartás!

Barbara
babar

Szia Barbara!
Kösz a tippet, de én úgy érzem, hogy nekem nincs szükségem injekcióra, mert, ha lefoglalom magam, akkor nem kívánom a cigit. Nálam az egész pszihésen van, de ma csak néha jött rám, az, hogy mindjárt rágyújtok, mivel elhatároztam, hogy nagyon alaposan kiatakarítok, rendbe rakom a szekrényeket, ez eltarthat egy pár hónapigKép
Természetesen Titeket is figyellek. Ilyenkor pihengélek.

Dia!
Ezek a mesteremberek már csak ilyenek. Az unokatesomék is a mesterek miatt bosszankodnak, már 2 hónapot csúsztak a határidővel.Ne bosszankodj, ez a nap nem a tiétek. Mivel az éjjel nem aludtál, meleg van, ezek a hlye mesterek is kiszúrtak Veletek, persze, hogy ingerült vagy. Lehet, jobb is, hogy ma nem mentek, mert végigsörözték volna a napot, ebben a melegben. Holnapra kipihened magad, biztos jobb lesz. Fel a fejjel!

Andika
andyka

Sziasztok!
Andi!
Én is sokáig 11 évig cigiztem mig végül tavaly szeptember 15-én sikerült végleg leraknom Kép
Én tapaszt használtam kb 2 hétig utána már az sem kellett.Én is kb 15 szálat szivtam 1 nap.Pár hónappal később december tájékán egy buliba kértem a barátnőmtől egy slukkot és majd meghaltam olyan rossz volt,úgyhogy utána már nem is vágytam rá.
Hidd el csak idő kérdése és tényleg foglald el magad hogy ne is gondolj a cigire KépÉn kaptam egy babzsákot hogy a kezem le legyen foglalva Képnekem bevált.
Pusz bea

bea
beatron

DiaKép

Tarts ki, mást nem mondhatok! Hozzánk is évekig állandóan jött valaki. Aztán a kedves barátnőm rámúszított egy porszívó ügynököt. Felhívott telefonon, hogy akkor mikor jöhetne. Azzal nem tudtam lerázni, hogy nálunk nincs szőnyeg stb. Aztán elmondtam neki,hogyha most idejön még egy idegen akkor sikítva elmenekülök. Jó fej volt mert megértette. De még a mai napig is úgy vagyok ha csöngetnek már morgok.

BarbaraKép

Sátrat tudok vinni. De a kutyusom a hideg kövön szeret feküdni a szoba közepén, úgyhogy őt nem ússzátok meg!Kép

RékaKép
Én a Szt.Imrében fogok szülni és ott tartanak minden kedden tornát. Gyógytornász tartja (egy nagyon jó fej csaj)és tényleg nem megerőltető. (én eddig életemben nem jártam mozogniKép)Átmozgat teljesen de itt nincs ugra-bugra. Minden alkalommal gyakoroljuk a légzéseket is. Jó sokan járunk.

Puszi nektek, Gigi 25+5

KépKép
gigi28

Lányok!

Egy kis gyors segítségre van szükségem:
3. napja fáj rettenetesen a torkom és folyik az orrom megállás nélkül. A mandulámon és amennyire a torkomba belátok, szép rózsaszín. Az orrom viszont mihelyst lefekszem, bedugul és idöközben nö a nyomás a füleimre ill. orrmelléküregekre is. Nyirokcsomóim az állam alatt szintén normálisak.
Nem igazán tudom, hogy mitévö legyek. Anyám szerint ugyan nincs vész, de engem akkor is idegesít a dolog. Orvost persze egyet sem sikerült elérni...
Lehet, hogy nagyon parás vagyok, de nem szerenék valami komolyabb dolgot kifogni, ha nem muszály. Közben a kiscsajom is beteg lett, kb. egyszerre kezdtük. Talán töle kaptam. Ö most egy hétig antibiotikumot szed a középfülgyulladására - ha az egyáltalán az, mert a gyerekorvosunk helyettese nem tünt valami meggyözönek.
Szóval ha van valakinek közületek tapasztalata hasonló problémával, örülnék egy megnyugtató válasznak.
Puszi és kellemes hüsölést mindenkinek!

barbi

Barbi
maass

Szia Barbi!

Nagymamám szerint orrfolyásra a legjobb orvosság, ha lereszelsz egy rúd tormát. Igaz, hogy mindened folyik tőle, de kitisztul az orrod.
A torokfájásra pedig a méz. Esetleg kipróbálhatnál valamilyen homeopátiás készítményt is, bár én nem ismerem ezeket.
Nem lehet, hogy valamire allergiás vagy? Annak szoktak ilyen tünetei lenni és sajnos az allergia bármikor kialakulhat! Kép
Barbara
babar

Helló Bea!
Köszönöm, nagyon jó ötlet a babzsák, kifogom próbálni, amikor nem tudok mit csinálni. Hogy ez eddig nem jutott eszembe! Van itthon egy Beghy zsákunk (lehet nem így írják), majd a fiam csodálkozik legfeljebb, hogy mi jött rám.
Még mindig takarítok, kivéve amikor a gép előtt ülök. Bevallom nem sokat haladtam, de nem baj.

Andika
andyka

Szia Barbi!

Én is így jártam pár hete,a fiamtól kaphattam el.
A leírtak alapján jó kis náthának tűnik,mivel nem írtad,hogy lenne lázad.
Pár nap alatt elmúlik,de a patikában biztos tudnak ajánlani olyan készítményt,amit most is használhatsz,hogy a tünetek elviselhetőbbek legyenek.Ja,és az orrcsepp vagy -,vagy spray is sokat segít.
Azért beszélj dokival,ha el tudsz egyet csípni.
Jobbulást kívánok!Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Barbi!

Nekem is volt ilyen. Nagyon fájt a torkom és nem segítettek a szopogatós tabletták. A gyógyszerész Phlogosolt adott nekem. Ezzel kellett naponta párszor öblögetni. Lenyelni tilos!! Nagyon hamar rendbejöttem. Próbáld ki, de (legalábbis nálunk) nagyon készségesek a gyógyszertárosok és segíteni fognak.

Gyógyulj meg! Gigi

KépKép
gigi28

Barbi
Bocs, hogy ismeretlenül beleszólok, de nekem is volt hasonló problémám. Mindenképp ajánlanám a homeopátiát (Oscillococcinum, első nap 3 adag, 2. nap kettő, 3. nap 1), a Sterimar orrsprayt, vagy a homeos orrsprayt (ezek mellett nem szabad mentolos és illóolajos dolgokat használni, pl. fogkrémet, rágót). Azt hiszem arra kell vigyázni, hogy lázas ne legyél. Ha ez fenyeget, vagy nagyon parás vagy (én az voltam), akkor este egy algopirint nyugodtan bevehetsz, az nem árt (aszprirint TILOS). Bár azt hiszem, hogy algopirin itthon terjedt csak el, de lehet, hogy van Neked. Homeos készítmények általában külföldön is ugyanazok, mint nálunk. Remélem, hamar meggyógyulsz! (én azt hiszem anno a légkondi miatt kaptam el, s mivel én is kismama vagyok, nem mertem gyógyszert szedni, csak a fentieket)Ezen kívűl még kamillateát ittam sok mézzel és citrommal Kép
üdv,
bringa
még egyszer bocs a topiktól, hogy így beledumáltam
bringa

Szia Gigi!

Köszi, de nekem a Szent Imre azt hiszem nagyon kiesne Kép meg én a Schöpf-Méreyben fogok szülni. Lehet, hogy ott is van ilyen? A doki még nem mondta, pedíg azt mondta, hogy a hízással vigyázzak Kép Azért mégegyszer nagyon köszi! Kép
kucus

DiaKép

Mi van veled????????????? Ilyenkor már rég írsz nekem valami szépet?? Esetleg megjelent a mester és vele pankrációzól?Kép Írjál!!!!!!!!!!!

Gigi 25+6

KépKép
gigi28

Szia Gigi!
A mestert tegnap a párom elküldte a búsba.Kép
Holnap 7-re jön egy másik,aki estére mindent befejez.KépŐ egy ismerősünk "embere" ezért meg bizunk benne.Aztán szombaton megyünk a nővéremékhez,nagyon várommál,hogy az unokahugomat lássam.Kép"22 hónapos és imádomKép"
Ezért még holnap leszek,aztán legközelebb kedden.
Tegnap maradtam inkább olvasó üzemmódban úgy ki voltam.De ha most nem hiányoltál volna,akkor ma sem írok.KépVeletek mi ujság?Irj!Most belevetem magam egy nagy doboz csoki fagyiba.KépKépVárom a leveled!Puszi,Dia 19+1

Kép
Kép
lldicsi

Gigi!Kép
Képzeld!A férjem vagy 2 napja minden este el olvassa a topikunkat,hogy mit irtunk egész nap.Kép
Azt mondja,hogy kellene már nyitni egy kismamák férjei nevű topikot.KépMondtam neki,hogy kezdje el.Bár szerintem nem sok apuka válaszolna neki.KépKépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Mi lesz velem keddig?Kép Remélem ez az új mester már tényleg jó lesz!! Talán végre sikerül bejezni. Ha kész, akkor már mást nem is kell csinálnotok?
Képzeld jövőhét csütörtökön megyünk 4D uh-ra. Már alig várom. Szerinted a 27. héten mennyire lesz felismerhető a pofikája? (már legalábbis ha megmutatja egyáltalán.)Ti mikor mentek legközelebb? Már én is kiváncsi vagyok, hogy ki van neked ott bent!Kép
A férjes topik nem sokáig élne. Ezek nem olyan pletykásak mint mi. Vagy mégis?Kép
Aztán csak óvatosan emelgesd az unokahugicát!!!

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

DiaKép

Megint én. Azt elfelejtettem írni, hogy lehet, hogy lemegyünk a drága mamához Füredre hétvégén, úgyhogy holnap még leszek,(egy darabig) de hétvégén nem.

Gigi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!Kép
Ha ti se lesztek itthon a hétvégén,akkor kevésbé fogok hiányozni.KépJövő héten festünk a párommal.
Azt legalább mi csináljuk.KépPannát már nem nagyom emelgetem mert 14kiló.KépKépDe jó neked,hogy mész 4D UH-ra.Mi jövő héten megyünk a dokimhoz és megnézzük picurt.KépMár nagyon várom!Remélem megmutatja mi van OTT.KépKépMi 5.én megyünk a Balcsira.De még az is lehet,hogy jövő héten hétvégén le megyünk Fűzfőre.KépSok puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Gigi!
Mi a 25. héten voltunk 4D-s UH-n és akkor már nagyon jól látszott a pofija, nagyon édes volt! Biztos ti is majd jól látjátok, legalábbis reméljük hogy megmutatja magát nektek. Nekünk szerencsénk volt mert arcal kifelé fekszik!

Képzeljétek voltam ma a védőnőnél és végre meglettem dícsérve, mert 6 hét alatt csak 1,5 kg-ot híztam! Meghallgatta a kicsi szívhangját, de nagyon nehezen sikerült, mert az én édes kisfiam ezerrel tiltakozott és rugkapált rendületlenül, de végül is sikerült és vert neki rendesen a kis szívecskéje!

Puszi mindenkinek
Györesz 25+6

Kép
Kép
györesz

Gigi, én a 26. héten voltam 3D uh-n, akkor már nagyon szépen látszik a baba arcocskája, de nemcsak 3D-ben, hanem 2D-ben is! Nálunk az orvosnak nemigazán sikerült behoznia az arcát 3D-ben, viszont 2D-ben is nagyon szépen láttunk mindent, azt is, ahogy egy idő után elkezdte nyújtogatni a kis nyelvecskéjét - biztos már unta az uh-t. Kép
Liv

Kép

Kép
liv

DiaKép

Azért a festéssel vigyázz, szellőztess sokat!!! Babaszoba lesz?

GyöreszKép
Végre előkerültél. Már azt hittem baj van. Te milyen sűrűn jársz a védőnőhöz? Amikor megyek mi is mindig meghallgatjuk a szívhangját. Hát ne tkudd meg, hogy mennyit kell mindig keresgélni. Az elsőnél kissebb szívinfarktus kerülgetett. Mondanom sem kell, hogy már mindenre gondoltam. Az én fiacskámnak sem tetszett a marcera.

4D. Kösszi, hogy írtátok. Amikor a 20. héten voltunk sima uh-n, akkor látni lehetett, hogy állandóan szopikálja az újját.

Puszi nektek, Gigi 25+6

KépKép
gigi28

KépGigi!Kép
A konyhát,fürdőt és hálót festjük.Kép
De csak diszperzittel.Szerintem az nem nagyon veszélyes de azért fogok szellőztetni.Kép
Picurnak még most nem lesz külön szobája.Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Kucus!

Az Istvánban is van terhestorna, lásd fentebb. Az közel van a Sch-M-hez.

Gigi,
azért samponreklámnak nem nézek ki! Már két gyerek után hullott ki a hajam!
A te kutyád is szeret kertészkedni? Mennyi idős? (Nagyon ari!) Nekünk kettő van, a kertben laknak, és azóta tele van minden faágakkal és komposzttal, meg a kikapart növényekkel. De ők még kölykök (határesetKép), remélem, majd benő a fejük lágya!

Vica
mvica

DiaKép

Kiváncsi vagyok ,apuci, hogy fogja bírni az éjszakai riasztásokat!KépKépKép

VicaKép
Ja akkor neked azért nem zsíros a hajad, mert nincs is!KépKépKép Ja így könnyű!! Bár már én is elkezdtem hullajtani a sérómat. (vedlek)
Az én kutyuskám már öt éves lesz. Viszont a feje lágya nem nőtt be! Van neki egy kacsája, azzal kel, azzal fekszik. Ő elég kúltúráltan csinálja a kertrendezést.Kép Minden nyáron ás egy lukat. Többet nem. Tavaly az orgonafa alatt volt a törzshelye. Idén az előkert füvébe telepedett be. (mivel állandóan vizes ott a föld)Napközben persze engem boldogít a házban.

Puszi, Gigi 26+0

KépKép
gigi28

Szia GigiKép
Hát most még nagyon lelkesen mondja,hogy ő birni fogjaKépDe majd meg látjuk.Legvégső esetben övé a nappali vagy a vendég szoba.KépDe még ott az autó vagy a fürdőkád.KépKép

Andi üzeni nektek,hogy ne haragudjatok!Kép
Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Szia Gigi! Vagyok, csak mostanába ritkán írok, mert nem vagyok valami jó hangulatba. Lehet, hogy nem kéne ide leírnom ezt, de úgy néz ki, hogy egyedül kell megszülnöm a fiamat. Bár az apja mindent vállal, de mégis megfutamodott, sőt ma tudtam meg, hogy más nővel is találkozgat!
Tudom, hogy a terhesség sem úgy kezdődött ahogy mi terveztük, hiszen még nem is éltünk együtt, de becsúszott és Ő jól fogadta, viszont az utóbbi 1 hónapba annyira megváltozott, hogy most minden jel arra utal, hogy a szüleimmel maradok és ide szülöm a kicsit! Nagyon ki vagyok és sajnálom, hogy ilyenekkel traktállak titeket boldog kismamákat!
Remélem a kicsi kibírja ezt a lelki csatát, mert most Ő a legfontosabb!

Puszi mindenkinek
Györesz 26+0

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!
Nehéz helyzet, de próbálj Te is boldog kismama lenni! Egészséges vagy, a picid is jól van, ez nagyon fontos.
Az én kapcsolatomban is volt egy ilyen félrecsúszás, a férjem részeről, de annak már tíz éve. Előtte, azt gondoltam, hogy ha velem ilyesmi történne, akkor szóba se állnék vele, de amikor megtörtént, másképp gondolkodtam. Megbocsátottam neki, és nem bántam meg. Igaz, elfelejteni az ilyesmit nem lehet, de túllépni rajta, igen.
Nagyon vigyázz Magatokra!

Pusz.!
Andika
andyka

Köszi Andika a biztatást!
Tudod én is hajlandó lennék megbocsájtani, de sajnos úgy érzem, hogy Ő esélyt sem akar adni kettőnknek! Folyton azt fujja, hogy mi nem illünk össze, pedig régen ez nem volt gond. Nem rég még tervezgettük együtt a jövőnket! A legjobb haverjai sem értik, teljesen kifordult önmagából! 2 hetet adtam neki, hogy átgondolja, de azt hiszem nem fog változni a dolog! Ráadásul biztos benne, hogy bánni fogja, de most mégis úgy érzi, hogy nem menne!
Vigyázok magunkra amennyire csak tudok, csak nagyon nehéz!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!
Én is annak idején 2 hetet adtam a páromnak, de úgy, hogy ne is keressen, nem akarom látni, amíg eldönti, hogy mit akar valójában (akkor még mi sem laktunk együtt). Ez az idő nekem is kellett, mert teljesen megzavaródtam, hihetetlen volt, hogy ez velem megtörtént. (Istenem, mintha most történt volna, mindjárt sírokKép ) Két nap múlva megjelent nálam egy üveg pezsgővel, de ott hagytam a lakásban, mosolyogtam, és elmentem. Akkor albérletben laktam egy barátnőmmel. Majd mesélték, hogy bement a szobámba, megitta a pezsgőt, és hazament. Aznap nem aludtam otthon, de csak rá gondoltam. Aztán valahogy úgy alakult, hogy kb. 1 hét után , elkezdtünk megint találkozgatni, de csak nagyon diplomatikus beszélgetéseket folytattunk, mintha akkor ismerkednénk. Szerintem akkor ismerkedtünk...igaz előtte, már egy jó ideje jártunk.
Nagyon jól tetted ezt a két hetet,szükségetek van erre az időre mindkettőtöknek. Gondolj arra, hogy nem vagy egyedül, ott van egy gyönyörű kismanó a szíved alatt, és ami még nagyon fontos, hogy ott vannak a Szüleid is, meg mi sem hagyunk magadra!Kép

Pusz.!
Andika
andyka

Tényleg nagyon ari vagy!
De már nem is reménykedek, hogy segít a 2 hét, mert már kb. 2 hete levesbe vagyunk! Persze akkor még hitegetett, hogy minden megoldódik és hívogatott minden nap, hogy hogy vagyok, de most már nem tudom mi lesz. Most én is arra kértem, hogy 2 hétig ne keressen! Ki is bírnám, ha nem lennék terhes, de így nagyon rossz. Soha nem hittem volna, hogy még egyszer csalódhatok! Előtte volt egy kapcsolatom 8 évig, ahol az utolsó 2 évben csalt a fiú. Akkor azt hittem nem élem túl, aztán megismertem a mostani "páromat" és azt hittem hogy eljött az én időm, főleg amikor terhes lettem és Ő is örült neki! Nem tudom miért büntet a sors!
Bocsánat a siránkozásomért, de annyira egyedül vagyok!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Nem Györesz, nem vagy egyedül, amint írtam az előbb is! Megértelek, hogy nagyon nehéz, főleg most, hogy nem csak magadra kell vigyázz.
Azt írtad, hogy kibirNÁD a 2 hetet, ha nem lennél terhes. Szerintem mindeképpen bírd ki, egy ideig, adj időt a Sorsnak, hogy eldöntse mi a jobb Nektek (Neked és a Picinek). Meglátod, hogy ha majd nem tudja a párod, mi van Veletek, másképp áll a dolgokhoz. Bármilyen más nője is van, Ti egy része vagytok az életének, és valamilyen szinten mindig tudni akarja, majd, hogy mi történik Veletek. Sőt, én még a barátaival sem találkoznék, nehogy valamit is megtudjon valahonnan. Próbáld egy új, egy számára ismeretlen Énedet megmutatni, lehet meglepődik, és próbál változtatni az életvitelén.

Pusz.!
Andika
andyka

Hát majd meglátjuk! De Ő sajnos nem az az egyszerű eset. Ha nem bírja akkor fel fog hívni, mintha mi sem történt volna és megkérdezi, hogy hogy vagyok és ennyi! Megnyugszik, hogy jól vagyunk és folytatja a kis életét!

Kép
Kép
györesz

Györesz!
Ha megnyugszik attól ,hogy jól vagytok, akkor, az új nő mégsem pótol Titeket. Tehát, ne tudjon Rólatok semmit, se jót, se rosszat. Legyél Te az erőssebb! Nagyon szorítok Nektek!

Andika
andyka

Szia Györesz!Kép
Átérzem a bánatodat,tudom milyen ez a helyzet.
A nővérem is egyedül neveli a kis lányát.Ne add fel!Az a fontos,hogy a szüleid melletted vannak.KépAztán kitudja!Lehet,hogy amikor meg szülsz az apukában fel lángol az apai ösztön.Kép
Kivánom,hogy így legyen!KépKépKépIgaza van Andinak,NEM VAGY EGYEDÜL!KépMi itt vagyunk neked.Ide nem csak akkor kell írni ha minden rendben.Sőt amikor baj van akkor van egymásra a legnagyobb szükségünk.Szóval mosolyogj!KépKépKépKépKép
Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Györesz!
Én is osztom Andika véleményét! Teljes hírzárlat és ha szeret, majd úgy fog szenvedni, mint a kutya. Legyél erős és ne vedd fel a telefont, ne adj infót! A szüleid se! Ez esetleg eredményre vezethet. Én is nagyon drukkolok és ne izgulj, mert nem tesz jót a keményedéseidnek!

Most jöttünk a doktornőtől. Minden rendben van. Ficánka végre megmutatta a lényeget! Kislány, azaz Szonja! Ez egyértelmű már a doki előtt kiszúrtam a nuniját! Nagyon jól érzi magát, még integetett is és cumizott. A méhlepényem épp csak hozzáér a méhszájhoz, tehát nyugodtan feljebb húzódhat még! 4 hét múlva megyünk újra!
Dia!
Az Istvánban végleg behányt a 4D ultrahang, tehát már csak magánrendelőben tudtok ilyen felvételeket csinálni. A dokim szerint, nem is lesz egyenlőre pénz másikra!
Már csak egy hét a nyaralásig! Hurrá!
Puszi mindenkinek!
Barbara
babar

Sziasztok lányok, bocs hogy beleugatok a topicba..

Györesz!
Ne keseredj el. Tudom, hogy ez most nagyon szarul hangzik, de lehet hogy jobb ez így nektek, akkor is, ha nem békültök ki. Legalább nem marjátok egymást, nem vagy állandóan stresszhelyzetben. Persze tudom hogy mocskos szar érzés, asszem jópáran éreztünk már ilyet, bár lehet hogy nem terhesen. Arról nem is beszélve hogy a babának is jobb békés körülmények között felnőnie, nem pedig az állandó civakodásban.
Nem akarom az észt osztani, csak próbáld meg a jót meglátni a rosszban is, és még mindig lehet, hogy megváltozik, meggondolja magát. Pláne, ha majd megszületik a kismanó!
És adj hálát, mert olyan szüleid vannak akik segítenek és támogatnak téged. Ezt sem mondhatja el mindenki magáról!

Fel a fejjel Györesz!
Puszi:
Macs
maccs

Szia Barbi!
Én már azt hittem,hogy most vasárnap mentek nyaralni.KépAndi ma telefonált,hogy tegnap a 18.heti uh-_on nem látott semmit és még az AFP-je
se lett kész.De azt nem gondoltam volna,hogy végleg beszar az UH.Ja! Kért,hogy mondjam meg,hogy ne haragudj rá!KépDe jó neked,hogy már tudod a nemét!KépÉn is kislányt szeretnék.Kép
Jövő héten bemegyek Brúnóhoz,ha nem mutatja meg neki picur ott,akkor el megyek egy 4D rendelőbe.
Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Köszi mindenkinek mindent! Megpróbálok erős lenni és majd meglátom mi lesz!
Most megyek és veszek valamit a kisfiamnak, attól majd jobban érzem magamat!

Puszi nektek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?