A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

papillon, az enyém sem változott :wink:

Nekünk régen egy kuvasz-berni pásztor keverék kutyánk volt, sajnos azon kijöttek a kuvasz rossz tulajdonságai. Mondjuk nem is volt vele eleget foglalkozva...
A szüleim és a nővéremék háza közötti területen élt (gyakorlatilag a szüleim hátsó udvara), és hát átengedett a nővéremékhez, de vissza :shock:
És zölden világított a szeme!!!

Na de mióta kutyám van, már tudom, hogy mit rontanak el a szüleim minden egyes kutyával (tipikus udvaron tartott állatok)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Akkor jöjjön a forgásunk

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pgyöngyi 2009.09.25 13:53-kor.

Kép

Kép
pgyöngyi

nemlajos: nem biztos, hogy a kuvasz rossz tulajdonság jött ki a kutyán, a bernipásztorral is vigyázni kell.

pulcsi: bár én 38-nál még nem vinném orvoshoz, de mivel itt a hétvége és jön az este, lehet, hogy érdemes lenne mégis csak.
Elvből nincs tévétek?

Kép

Kép
pgyöngyi

nagyon szép és ügyes ez az Eszter leányzó!!!!

Nemlajos: biza, szeretni kell őket :oops:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

nem,azért nincs tv, mert nem érünk rá nézni..nekem otthon volt a szobámban, de mikor elkezdtem járni a férjemmel, nem volt idő bekapcs.mindig inkább randiztunk. :oops: 8)
nándi:az a baj, 12ig volt doki.de asszem felhívom az ügyeletet. vagy 1 óra múlva hazajön a férjem, és elvisszük...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

én meg ezt alkottam a magic photo editorral, de amúgy nem tom hogy kell használni, csak ezt a képet találtam háttérnek, de pont kúlos
Kép

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

pulcsi:értem 8)

papillon: tök jó lett. Na én is kipróbálom.......valamikor

Kép

Kép
pgyöngyi

nem tudtam beadni a kúpot, mert elalaudt...de legalább alszik..ha feébred, beadom...
volt már ő sokat taknyi, köhőgős, rekedt is, de ilyen kis bágyadt, sikitós nem :((lázas meg pláne nem..
én meg hülye netfüggő vagyok..az izgamam itt vezetem le,míg a férjem hazaérkezik..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Sziasztok,

Na végre utolértem magam olvasásban. Gyöngyiék voltak délelőtt. Tök jó volt, hogy beugrottak, de Gyöngyi pocsék vendég: 1 pohár vizet úgy kellet beletukmálnom! :shock: :lol: (De majd, ha mi megyünk, akkor visszakapja! :twisted: )
Képeket majd hozok. Eszter baba annyira hasonlít Gyöngyire, hogy meggyanusítottam Gyöngyit, hogy ezt a gyereket belőle klónozták! :roll: :wink:

Csibb: Takeszt könnyű megszokni.... Majd rá fogsz jönni, hogy vasalni is tudnak és azzal rengeteg idő szabadul fel! :roll:
Máté képek nagyon jók! Profi vagy! És nem vagy sok! AKinek ilyen szép fia van, az csak mutogassa! ;)

Pulcsi: Ha lázas Nándi, akkor ne az orvoshoz rohanjatok, hanem csillapítsd a lázát. Ez a legfontosabb. Ha romlik az állapota, akkor hívd ki az ügyeletet, Lázas pici babával ne ti rohangáljatok ügyeletre. Még bekap egy újabb vírust. Nem lesz baj! Pár nap és túllesztek rajta!

Pappilon: Kuvaszosat csak most olvastam, sajna lemaradtam... A kép nagyon szupi lett!

Moncsi: Tök szép kiscsajod van! Sőt! Nagyon szép!

Gyöngyi: Nagyon jól elkaptad a forgást! Ügyes vagy! Meg Eszti is ügyes. 8)
Köszi a Petiapu dicséretet. :oops:

Masut: Ne görcsölj ezen a kaja dolgon. Majd Márti megoldja! ;)

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

pulcsi, Dömének tegnapelőtt este volt 38.5, kapott egy fél kúpot, azóta sincs láza.
Mondjuk nekem is para, hogy jön a hétvége, Döme hétfő óta taknyos (bár TÉNY, hogy sokat javult, most már pl egyáltalán nem szörcsög... ööö... lehet, hogy nincs is baja, csak én vagyok már a beteg? :shock: :roll: ).

gyöngyi: ügyes lány az Eszter, de még az anyukája, hogy így lefotózta!!! :shock: :D

Szegény Bujtor István :( Csak nem bírta tovább :(

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Mi is megyünk dokihoz, most már hőemelkedés is van Lilinek és csak nyöszörög egész nap :(

Kép

Kép
gabka77

Anna 2 hete taknyos lassan... Sztem már sose jövünk ki belőle.
Nekünk eddig mindig berni pásztor kutyánk volt és imádtuk őket.
Tök nyugisak, barátságosak. Sajna a legutolsó most ment el márciusban Anna születése előtt.. :cry:
Vendég

mi? Meghalt???????????

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Meghalt???? Ne már :cry: A kedvenc színészem volt....lezárult egy újabb korszak

nemlajos: most mutatta a minimax, hogy a Marcibánxi téri művelődésiházban október 1-től minden csütörtökön lesz baba-mama jelnyelv. 2-éves korig várják a picurokat.

Kép

Kép
pgyöngyi

rákaptam a scannelésre
Kép 1981-ben tesóimmal

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Azt mondja a férjem, hogy reggelmég azt olvasta, hogy sokkal jobban van és átviszik egy másik helyre. Most akkor mi az igazság?

Kép

Kép
pgyöngyi

[quote="gabka77"]M írta:gabka77asut: Lili is 10 dkg-t hízott egy hónap alatt, de éredekes módon nekem nem kezdtek el parázni. Akkor adjál neki tápszert, ha nem jut elég tej neki és éhes. A ht-vel sem kell kapkodni, szerintem, ha nem akarja még, nem készült fel rá, akkor nem szabad eröltetni.

Az mondta a vedőnő, hoyg cukrozd meg a tápszert????? :shock:
Esetleg egy kis pörköltszaftot ne tegyél bele?????
A mérleget meg felejtsd el, azzal csak paráztatod magad.
Fejlődik Márti? Sokat sír éhesen? Mozog sokat?
Lili sem hízik, de sosem sír éhesen, viszont iszonyat mozgékony és a sok mozgás miatt még sokat bukik is. Én csodálkozom, hogy egyáltalán hízott valamit, de nem fogom ezért tápszerrel tömi és eröltetni a ht-t

Gabka, köszi, hogy leírtad. A cukrozást a doktornő mondta, aztán lehet csökkenteni benne, mert az anyatej után nem szokták elfogadni a babák, mivel nem édes. És tej van, nem is sír éhesen stb., csak nem hízik. Mondjuk mozogni rengeteget mozog...
én úgy vagyok a ht-vel, hogy időnként bepróbálkozom, aztán hagyom.
Mindenesetre a gyomrom most kicsit görcsben van. A tápszert is meg fogom próbálni adni egyszer-egyszer, ha nem megy, hát nem megy. Max. gyakrabban megszoptatom... de az se jó, mert ha nem éhes nagyon, akkor mindig csak az elejét fogja kiszívni, akkor meg azért nem fog hízni... :twisted:

Masut
masut

átvitték és meghalt

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

[quote="pulcsi"]s írta:pulcsiztem ha napi 1-2 kanál krumplit megeszik, az már jó. mi si krumplival kezdtük, eleinte kiberregte, de ugye a pocakjának jót tett a pépes, így egyre nagyobb adagokat evett meg/ a teljes 150-es adagig mi 2,5 alatt jutottunk el;)szóval csak türelem, sztem. sokat mozog? mert akkor lemozogja bizti. éjjel márti hányszor kel?

Remélem, nem beteg Nándi...
Kétszer kelünk éjjel, néha háromszor, de van, hogy csak egyszer.
Ma próbálkoztunk egy kis alma-őszi pürével, hát kb. 2 kiskanálvégnyi ment le a torkán, vagy annyi sem. Ez kb. 30 perc eredménye. 2 kanál krumpli?? Az eltartana 3 óráig is...

Masut
masut

sikerült elérnem a házi gyerekorvost, azt mondta, ne vigyük ügyeletre, várjunk/ ahoyg katka, mint tapasztalt többgyerekes is mondta :)/majd ha tovább is lázas lesz, akkor vigyük.
most alvás után csak 37,5 levonva. így egyelőre nem adok kúpot, de estére igen.
most azt csinálja, hogy 10 perceket alszik, közbe nyöszörög.de ő se ne m náthás, se nem köhög/múlt héten volt taknyi, de közben röhögcsélt, csak napi 3szor szívtuk az orrát.
szóval várok.talán az alvás segít neki.
masut, ha csak ennyiszer kel fel éjjel, tuti nem éhes.nekem si azt mondták, néndinak nem elég a tej. hála Istennek ő a tápszert nem fogadta el cumisüvegből.ha elfogadta volna, sztem azóta is tápszereznénk..a lefejt tejemet se fogadta el cumiból. ha csak az elejét szivja le, azt nme lehetne, hogy lefejed ahátsó zsíros részt, és következőre cumiból megpróbálod odaadni neki? ha nem fogadja el, sztem tuti nem éhes...látod, Nándinál is 3 hónap múlva derült ki h vérszegény, valszeg nincs étvágya-ezért nme hízik.
de egyébként utálom, h egy babánál mindig csak az a fontos, h hízzon. nem malacok ők :)

pulcsi

Sziasztok!

És tudom, hogy ki hiányzott mostanában a fotókról. Hát Eszti! Azta de nagyon ügyes! és milyen szép csaj lett! Nálatok is ő lesz a barna (a második gyerek), úgy látom... és milyen pelus van a popóján? Merthogy: engem érdekel milyen pelusokat szereztél be :) No meg a fotók is a mai napról!

Papillon, én sem láttam sajnos apukádat a tévében. Nálunk ugyan van tévé, de nincs hozzá semmilyen égi csatorna, csak ami a sima földi antennán át fogható. Az kb 3 db :) és a Duna nincs közte.
Jó ez a scannelt kép :)

Katka, magatokról nem nagyon írtál. Milyen volt a munka? Már kicsit könnyebb Peti nélkül? Tegnap dolgoztál, vagy nem...?

Betegeskedőknek (gyerekeknek és felnőtteknek is) jobbulást! És igen, az elég kegyetlen, amikor kisgyerek mellett vagyunk betegek.
Lépek, ez a hsz ezer éve készül.

erpé

gyöngyi, bizony, a mamamin is van a jelelésről fórum (hál istennek nekem legalább erre nem kell költeni, tudok jelelni a gyeröknek magamtól :D )

Kinyitnám a panaszládát, ha nem baj... :oops:
Most már tényleg egyre szarabbul vagyok, és már éppen hívni akartam a Zuram, hogy jajgyeregyorsanhazaúgyszeretlekolyanbetegvagyok, mikor hallom, megérkezett.
A nyakába ugrottam, mondtam, hogy jaj én hős megmentőm, hát tényleg itt vagy, már úgy vártalak, én olyan rosszul vagyok, én olyan beteg vagyok... (régen imádott babusgatni).
Ő megkérdezte, Döme hogy van (jobban), mit csinálok (levesnek pucolok zöldséget, jó erős, forró levesnek), üdvözölte a fiát, tisztába tette (a mániája, de ha élvezi...), megkérdezte, miért nyüsszög, mondtam, hogy ilyenkor szokott aludni, még gyorsan megpucolom-összevágom a hagymát, krumplit, répát, fokhagymát, felteszem a levest, aztán megetetem, elaltatom... Erre aztán bement a szobába, és bekapcsolta a gépét...
Most is ott ül...
Én meg csak nézek, hogy bakker, legalább segítek, vagy etesd a gyereket, majd én megcsinálom, vagy jaj, szegény cicám, hát de rosszul nézel ki, vagy BÁRMI!!!

És most ne gyertek azzal, hogy szólnom kellett volna, hogy segítsen! Mert nekem a hümmögés, meg a jómindjárt az nem kell, pont annyi idő alatt megcsináltam én is.

És most meg a Zuram csak megint annyit lát, hogy na, hazajött, pedig még sietett is, és az asszonynak már megint valami baja van...

És azt se mondjátok, hogy ezt mondjam el így neki, mert hallom, a hogy mondja, hogy "jól van na, bocsánat"

(a történethez hozzá tartozik, hogy pontosan 8 hónapja, hogy MINDEN ÁLDOTT este és szabad napján ott ül a gép előtt, és csinál VALAMIT, ami állítólag a riasztónk lesz valamikor...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

papillon, nem egy t3as vw transporterban ültök a képen?

pulcsi

nemlajos: riasztó???? sajnálom

nem tom :lol: trabink és skodánk volt akkoriban

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

hehe, most meg kiderült, hogy nincs itthon Algopyrin, a recept, ami nála van, lejárt (több mint 3 hónapos), a frissebbet váltotta ki legutóbb.
Úgyhogy most megyek dokihoz...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nálunk meg átjött anyum, és megmondta a tutit:fog!én simán nyálbuboréknak néztem, de állitolag ott van vmi fehér
megnyugodtam, hogy"csak"ez...
nemlajos, sajnálom
nem tudod megnézni, mit csinál a gépen?én ilyen gyanakvó típus vagyok...

pulcsi

nemlajos sajnálom :(:( nálunk is áll a bál. Én már nagyon a végső döntés szélén állok... :cry:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

moncsi, ilyen döntést ne egy este alatt hozz meg:) de ne is kettő:)
nagyon sajnálom:(
nehéz mindent egyedül csinálni, ez biztos.rávenni a férfiakat, az is egy nehéz dolog..
vica, asszem te írtad, hogy a férjeden maradt a taki..hát..el ne ereszd azt az embert soha! :)))

pulcsi

pulcsi ez már régóta megy köztünk volt már hogy összepakoltam és akkor jött sírva hogy ne. mindig elsőre megbocsájtottam. de volt egy tegnapi beszólása.. és ez nálam sokat jelentett rossz irányba..nagyon sokat.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok,

Betegeknek jobbulást!
Pannának Boldog szülinapot!!!
Moncsi, Nemlajos sajnálom
Hízás: hát Kristóf sem rakott semmit magára 2 hete, pedig ő tápszeres és ahogy más is írta ő is újabban sokat bukik vissza vszinű a sok mozgástól és sztem ezért is állt le a gyarapodásban. Talán nőtt 2 cm, a védőnő 70 cm-t mért a doki néninél 2 hete meg 68 volt.
Nálunk a párom azt hiszem benyalt valami vírust a kollégáktól most kúrálom remélem nem kapjuk mi is el.
Babák nagyon szépek és ügyesek!
Megyek fürdetni és fektetni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

és mit szólt be?

erpé: ez egy bummis virágmintás külső az Esztin. Katanyánál voltam és bevásároltam LittleLamb bambuszos belsőkből. Meg vettem még két bambinex-et is ha már ott voltam :D . És lanolinoztunk is gyapjúkülsőket

nemlajos: ja, én azt hittem, hogy ez a marczibányis program ingyenes...a kis naív :roll:

Kép

Kép
pgyöngyi

játszottam du a gyerekkel vagy egy óráig elvoltunk röhögött sikongatott én meg ugye dumáltam hozzá hát játszottunk..... erre felkel hogy :"belehalnál ha elkussolnál"??
tudni kell hogy most hazajön melóból kettő körül és alszik reggelig aztán megy dolgozni aztán megint hazajön és alszik reggelig... kutya, gyerek, házimunka, váráslás stb rám maradt!! és ez megy egész héten
persze ha ő játszik éjfél után és közbe mikrofonon beszélget a haverjával és nemtudunk aludni az ugye nem baj de én délután nem beszélhetek a lányomhoz... :evil:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

jaj moncsi, ez tényleg nagyon rosszul hangzik :cry: :cry: :cry:
Neked kell érezni, ez mennyire jellemző rá.
A Zuram is szokott durva dolgokkal vagdalkózni (meg én is...), de utána tudjuk, hogy ez inkább a kétségbeesés, és nem őszinte.

Megjártam a doktort, "banális vírus", ahogy ő fogalmazott, de mivel szoptatok, csak lándzsás útifű és tantum verde, szóval sok értelme nem volt elmenni :?
Hacsak nem annyi, hogy lenyugodtam, és elmondtam a Zuramnak, hogy mi bántott :oops: :oops: :oops:

(azért ugye szerettek a hülyeségeim ellenére is? :oops: :roll: )

Hja, Gyöngyi, lehet, hogy EZ ingyenes :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nem szólunk egymáshoz már két napja , csak ennyit mondott amit írtam. de látom rajta hogy ővan felháborodva pedig semmit sem csináltam

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

persze hogy szeretünk nemlajos :wink:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Azért örülök hogy nincs nagy baj és hogy megbeszéltétek

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Csajok: nagyon sajnálom a veszekedéseket, nálunk most nyugi van ezen a téren.

Nálunk mindenki beteg lett.

Lili alszik szinte folyamatosan, most már legalább nem sír közben. Kapott éjszakára egy fél kúpot, mert lefekvés előtt 38,3 volt (popsiban) a hője.
Viszont hogy teljes legyen a kép. Levi hány. Azzal jött haza a bölcsiből, hoyg leköpte az uzsonnázó asztalt. Már elötte feltünt a gondozónőknek, hogy Levi fekszik a szönyegen. Az én örökmozgó fiamnál ez baj elő jele. Elvittük hát őt is az orvoshoz. Nem látszott rajta semmi, erre hazafelé telecsandázta a kocsit :(
Én is taknyos vagyok, már tegnap este elkezdett fájni a torkom. Mos meg apa mondta az előbb, hogy kezd fájni neki is.
Én mindenesetre megágyaztam magamnak a gyerekek szobájában, hátha sikerült elkapnom a következő hányást és nem az ágyba megy (remélem azért nem lesz)

Na most megpróbálok aludni, mert nem tudom milyen lesz az éjszaka.
Bocsi, hoyg most nem reagálok semmire

Kép

Kép
gabka77

Hűha, jobbulást mindannyiótoknak!
masut

az, hogy megbeszéltük, erős költői túlzás, csak morciból kedvessé és békülékennyé váltam. Ő általában mindig ugyanolyan... róla mindig az a vicc jut eszembe, hogy a nő órákig gyötri magát, biztos van valakije... ehh, kikerestem Nektek:

A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL:

Szombat este

A férjem nagyon furcsa volt ma. Megbeszéltünk egy találkozót a Plaza kávézójában. Mivel én egész nap shoppingoltam a barátnőkkel, gondoltam hogy neheztel a pár perces késésem miatt, de végül is nem mondott semmit.

Csak nem alakult a beszélgetés, egész idő alatt csendben ült. Javasoltam, hogy húzódjunk a kávézó egy csendesebb sarkába, de ez sem segített. Mikor rákérdeztem, valami gondja van-e, azt mondta semmi különös. Mikor kérdeztem, én vagyok-e az oka a csöndnek, azt válaszolta nem, nem kell nyugtalankodnom. Hazafelé úton mondtam neki, hogy szeretem, kissé elmosolyodott, s vezetett tovább. Nem tudtam megérteni a viselkedését, s nem tudom miért nem válaszolt a szerelmi vallomásomra. Otthon is éreztem, hogy egész idő alatt messze jár, s nem is akar velem találkozni. Csak kornyadozott a TV előtt, s érezni lehetett, hogy messze jár az esze...
Végülis felmentem lefeküdni. Kis idő múlva követett.

Nagy csodálkozásomra válaszolt a szeretetemre, a simogatásokra, szeretkeztünk, de végig éreztem, hogy távol van. Elhatároztam, hogy rákérdezek, s akkor vettem észre, hogy már alszik. álombasírtam magam. Nem tudom, mit csináljak. Most már egészen biztos, hogy van valakije. Az egész életem egy katasztrófa....

A FÉRJ NAPLÓJÁBÓL:

Szombat este

A Fradi kikapott. De este egy jót dugtunk...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hű, gabka, nagyon sajnálom a nyavalyát :(
Lassan mindenkin végigmegy :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hű, csajok, jobbulást minden betegünknek!!!

köszönöm a sok bókot, bezsebeltem! :wink:

Moncsi
és erre te nem is reagáltál??? hát nálam ez nem maradt volna válasz nélkül... :oops: :twisted: és mondjuk vad feminista vagyok, mióta szültem... :roll:

(tetszik neki a rend, de már elkezdett alkudozni, hogy csak kéthetente jöjjön a takarítónő, mert hogy mennyi pénz. mondtam neki, hogy még mindig lehet takarítani, és akkor majd nem jön. és ennyibe kerül, hogy ő nem segít. én meg nem bírom egyedül. és ezzel lezártuk. amíg van pénz a kártyámon, addig úgyis jönni fog, legfeljebb nem veszek kaját. :evil: csak Fanninak...)
egyébként lehet, hogy elég lenne kéthetente jönnie, de egyelőre jön jövő héten is, mert az alsó szint még hátra van. aztán még van egy csomó ötletem, hogy mit lehetne csinálni... :roll: de hogy a felső szint milyen szép! álom!!! :D
csak a lenti fürdőszobámban eltöltött 1,5 órát... :oops: de még a törülköző szárító rácsait is letörölte!
mindent megcsinál, amit kérsz, de magától is csinálja, nem nagyon kell irányítgatni. annyit kértem csak, ami nem volt magától értetődő, hogy pucolja meg az ablakokat is. bár, ha a roló nem lett volna leengedve, akkor az is magától értetődő lett volna :lol:

Nemlajos
én is szeretlek! :wink:
és én úgy megszeretgetnélek, ha ott lennék, mert tudom, hogy erre vágysz. mert leírod. de biztos vagy benne, hogy a Zurad tudja ezt? és ennek ellenére a gép elé ül?

Gyöngyi
nagyon ügyes Eszti! sokat változott, mióta nem láttuk!

Papillon
nagyon jó ez a kép! :P Lizi rád hasonlít, ha jól látom!
az adásról én is lemaradtam...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

:lol: jó ez a naplós!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

holnap megyünk 10.30-ra alma koncertre, aztán szülinapi zsúrba. vasárnap 10-re szülinapi zsúrba. Fanninak nagyon sok programja van... :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

reagáltam rá és visszakérdeztem hogy ez mi volt . de ugy tett mint aki már is visszaaludt.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Csibb, nagyon feldobódtál a takarítónőtől :) Örülük, h így bejött a dolog. És Fanni az új ovis barátok szülinapi zsúrjára megy? Tényleg sűrű a programja :shock: :D

Jaj, Moncsi, nagyon sajnálom, hogy ennyire nem működik most a dolog a pároddal. Elég elkeserítő dolgokról írsz... Próbálj valami közös programot szervezni, ha lehet gyerek nélkül, pl. vacsi, cukrászda, ilyesmi, és kicsit beszélgetni. Hátha.

Gabka, jobbulást a családnak! Hú, a hányós betegség nagyon durva, remélem, h nem fordul komolyra Levinél.

Nemlajos, naplóbejegyzések jóóóók! :) és szeretünk, ne izgulj! :D

Ma Kata és Samu egy szobában, mindenféle külön altatás nélkül le lerakva, és úgy tünik elaludtak. Eddig az volt, hogy Samu a gyerekszobában, Kata a mi hálónkban aludt el, és aztán Katát átszállítottuk. Most kísérletezünk, hogy mindketten a gyerekszobában aludjanak. Eddig nem ment, Kata előbb-utóbb sírni kezdett. Ma van az első pozitív jel :)

erpé

moncsi... volt már olyan, hogy csúnyát mondtál Livinek? Én mindig magamból indulok ki, ezért bocsájtok meg olyan hamar :?
Lehet, hogy a párodnál is elszakadt a cérna, és
1. holnap már nem is emlékszik rá
2. emlékszik, de nem tartja olyan vészesnek
3. emlékszik és szégyelli magát
egyik esetben sem fogja szóba hozni.
Persze most okos vagyok, de éppen ez hoz ki a sodromból engem is nap mint nap. Ez a valóságon kívüliség, hogy mindenről azt gondolják, nem számít, megbocsájtható, következmény nélküli :(

csibb
: drága vagy :oops: :D
Tudja, látom elejtett pillanataiból, hogy jól esik neki, és mégsem, mintha lenne benne egy fal, ami nem engedi... Olyan különös.
Néha olyan, mintha az ötvenes évek tanyavilágából lépne elő.
Pl most összvissz 700Ft-unk van a gyedig (...), és mondtam, hogy tudunk még mákos/grízes tésztát, tejbegrízt, császármorzsát csinálni.
Mire közölte, hogy ezek neki nem ételek :shock:
Tudom, a pasik másként gondolják, de ő nem ilyen volt!!!
Régen egy ilyen helyzetben együtt röhögtünk, hogy milyen idétlenek vagyunk, hogy így elszámoltuk magunkat, és vígan ette a főtt répát virslivel is, mikor fogyóztunk, igaz, akkor még nem voltam a felesége :twisted:

No mindegy.
Örülök, hogy a takarítónő bevált :)
Én is örülök, hogy annyit beszéltünk a takarításról, hogy kitakarítottam a wc-t is, így nem volt kínos, mikor ma jöttek szerelni (tisztára elfelejtettem...) :roll: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kedves Kismamik!

Újra zavarnálak Benneteket egy picikét. :) Utoljára nyáron írtam a topikba saját készítésű MEI TAI-jokkal kapcsolatban. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, gyártóvá léptünk elő és eljutottunk idáig: www.mei-tai.hu .
Ezt az oldalt szeretném Nektek bemutatni. :)
Amennyiben valamelyikőtöket komolyabban érdekelné eme babahordozó, az kérem írjon nekem privit!

További kellemes babázást és/vagy pocakosodást! :D

Gremese

Kép
Kép
Kép
gremese

erpé, drukkolok, hogy így maradjon! :)
Nálunk most a héten nagy közös alvás volt, remélem, legalább arra visszaállhatunk, hogy a helyére vigyük, ha elaludt, és nem leszünk ott, ha felébred... Persze majd csak ha meggyógyult :wink:

A naplóbejegyzés meg tipikus példája, mennyire túlbonyolítjuk mi, nők, és mennyire nem foglalkoznak ezzel a pasik 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos még nem volt hogy csúnyát mondtam volna livinek,vagy úgy beszéltem volna vele. akárki akármennyire is felidegesít vele mindig türelmes vagyok. nem hiszem hogy holnapra semmi baja nem lenne. már két napja nem beszélünk egymással.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nemlajos:Ez a vicc! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabka: Jobbulást nektek holnapra! :? :? :?

Masut: Szép türelmesen nyomd a HT-t, bele fog jönni Márti. Ja, egyébként Peti üzeni: Mártikám, egyél csak nyugodtan, én akkor is szeretni foglak, ha egy kicsit gömbölyűbb leszel! :oops: 8)

Szóval ma jöttek a Gyöngyiék. És tök jó, hogy jöttek legalább nem egyedül gubbasztottam... Teszek fel néhány képet....
Eszti baba kinyomja magát és szemlélődik:
Kép

Peti kirámolja a játékosládát:
Kép

Közös képet sajnos nem csináltam, de nagyon aranyosan szemlélték egymást. (Márti nem kell aggódni, lábujj bekapdosósat nem játszottak...)

Anya és lánya
Kép

Peti úgy elfáradt a nagy barátkozásban, hogy a végére bealudt
Kép

Katka

katka22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X