A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Azóta semmi újabb Flora infó? :roll:

Kép Kép
manósziget

semmi Manó

sutimano76

Köszönöm a gratulációkat, hugi közvetített!!

A szülés életem legmeghatározóbb élménye volt, nagyon csodálatos! Persze köszönet az orvosomnak és szülésznőmnek!

Minden pillanatát élveztem és ezt komolyan mondom. Gyorsan telt az idő hipp-hopp kint volt Lőrinc, bár voltak riadalmak főképp mikor a szívhang esett, de ez is megoldódott. Kicsi fiam nyakán rajta volt a köldökzsinór és a feje mellett jött a keze is.

Szüléstörténet lesz, és képet is kaptok!!

Andi, Bex, Bobóka, Lili GRATULA a babákhoz!!!!

Kép
kata05

[quote="mabe86"]B írta:mabe86ujtor :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Bibi
Az egyik fogápolási cég képviselőjétől kaptuk. Szerintem brutálisan néz ki :cry:

Köszi a tippet az Ebayről !!! :) ... igen, elég bruti, de én is kipróbálom :lol: :lol: :lol:

HA VALAKI szeretne egy ilyet, szóljon, mert egy 5ös csomagra fogok licitálni, nekünk elég belőle 2 db ... 0-3 hós méret :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

már csak csoki van vissza?:)))

hát hiába ......tortára a csokimáz..... aztán mindenkinek édes élet:)))))

csaszi - én 2 napig derékszögben mentem..... De engem még aznap éjjel hajnali ötkor.... még a reggeli kezdés elött az egyik kedves nővér kisegített tusolni.... Nagyon jól esett...

süti - amikor visszanéztem a régi képeket..... kórházasok meg az első napok itthol..... akkor jöttem rá, hogy mennyi jelzését nem értettem vagy félreértettem akkor babócának......Olyan ez szerintem mint amikor idegen országba kerülsz és nem tudod a nyelvet.... Meg kell tanulnod tapasztalnod..mi mit jelent... és addig bezony vannak félrenyúlások:)))
De legalább jókat lehet majd derülni ezeken később....

Különben én azt csináltam, hogy a suttogós könyvben van egy táblázat..milyen mozdulata mit jelent a babának...
Persze minden baba más de azért az alap dolgok ugyanazok.... És nevessetek ki de nekem nagy segítség volt az elején....

És hidd el pár hét múlva rádnéz felismer és mosolyog .....- nnna akkor fogod elhinni, hogy nem túlélt csak megélt dolgokat és számára te vagy a legfontosabb és a legboldogabb pillanat az ha átöleled...:))))

nnna az előbbieket még délelött írtam valamikor......:)))))
assszem babóca uuuuuutálja hidegfrontot..... - csemmicsenemjo....

csináltam csokis muffin..... - direkte csokis.... úgy választottam......háátha mire elkészül kibujcizik kicsicsoki is....
nagy nagy drukk.... pici kezek öccecorít....minden rendben menjen

KépKép
dorkamartini

Floranan nagyon drukkolok én is ++++++++++++++++++++++++ Kép

KépKép
KépKép
madar

Bibi: cumira vevő vagyok én is, maradék hármat átvállalom.

Mabe, Viki: köszönöm a székinfókat. :) Valamelyiket beújítom.

KépKép
KépKép
madar

Barnabás: Kép

sutimano76

Dorka,sikerült megríkatnod....hüppphüppp,olyan szépen írsz ezekről a dolgokról!!!

sutimano76

Andi: De édes hajasbaba Barnabás! :lol:

Flora: Csatlakozom a drukkolókhoz! Már annyi pozitív energia áramlik feléd, hogy biztos minden rendben lesz!!! :wink:

Kép

Kép
hgrita

Dorka: enyém babó is frontérzékeny, é bibike is ... :cry:

Kép

Kép
bibiesbrumi

nnya a megríkatás helett:
:)
Kép

KépKép
dorkamartini

Mindenkinek ilyen békés, nyugodt éjszakát kívánok !!! :)

Kép

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="dorkamartini"]n írta:dorkamartininya a megríkatás helett:
:)
Kép

:lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

Kép

Kép
hgrita

[quote="bibiesbrumi"]M írta:bibiesbrumiindenkinek ilyen békés, nyugodt éjszakát kívánok !!! :)

Kép

Édes! Nektek is hasonlót! :wink:

Kép

Kép
hgrita

Kedves Kismamik!

Újra zavarnálak Benneteket egy picikét. :) Utoljára nyáron írtam a topikba saját készítésű MEI TAI-jokkal kapcsolatban. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, gyártóvá léptünk elő és eljutottunk idáig: www.mei-tai.hu .
Ezt az oldalt szeretném Nektek bemutatni. :)
Amennyiben valamelyikőtöket komolyabban érdekelné eme babahordozó, az kérem írjon nekem privit!

További kellemes babázást és/vagy pocakosodást! :D

Gremese

Kép
Kép
Kép
gremese

Floranan+++++++++++++++

Kép
lipót beatrix

Jó reggelt!

Bibi: remélem az éjszakátok is ilyen volt. :wink: Olyan békés Lotti arca és szééép, szééép, szééép :D

Florananról nekem nincs friss híre. Valaki?

Apa, ma - a tervezettnél hamarabb - hazajön. Kép
Biztosan kevesebbet leszek. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Jó reggelt!

Annyit gondoltam Florananra és Csokikára, remélem elindul lassan(vagy inkább gyorsan) kifelé....

Nagyon szép babaképekkel kívántatok jóccakát!

Mabe!

Brutál ez a cumi :lol: . De ez valami különleges????Vagy miért jobb?

Fanni úgy tűnik meggyógyult, most a változatosság kedvéért Balázs rókázik :cry: (de kiderítettem, játszótérról szedtük össze nyavaját).Apa ma jön haza.

Szép napo mindenkinek!

Csokika, te meg gyere!!!!!!!!!!Nagyon várunk!!!!!!

Kép
arvaerika

Erika: egyszerre leszünk "apásak" is. :D :wink:
Kórság: remélem Balázsnál is gyorsan elmúlik.

Bizony csokibaba, gyerünk, gyerünk! :wink:

KépKép
KépKép
madar

Floranan üzent, de Pancsika híreket hozott:

"Haho!Pancsika üzent :) (tök ciki, elfelejtettem) Megérkeztem! Ambrus Laura Dorina vagyok. 10 óra vajúdás után ma hahnalban, 3:20-kor, 52 cm-rel és 3720 grammal"

Hát, hogy ezt mikor felejtette el Floranan, azt nem tudom, így a születésnapja bizonytalan. Azért köszönjük a híreket.

Visszaírtam Floranannak, hogy velük mizu, de válasz még nem jött. Az már biztos, hogy Csokika még bentről figyeli a kinti világot. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Pancsika gratulálok, és nagyon sok boldogságot Nektek is. Várunk vissza! Képeket is hozzál, sokat-sokat! :D

KépKép
KépKép
madar

Floranan válaszolt:

"Egyben, bár tegnap este a ctg szerint fájások. Aztán megállt éjjel ..."

Csokika, ne gondolkozz annyit! A csajok már nagyon várnak itt kint. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Jó reggelt Lányok!

Nagyon örülök, hogy mióta nem voltam itt ilyen sok szép baba született! Már csak Márk Ebanora várunk??? Hajrá Ebano!! Kata, Lili, Bex, Boboka, Andi gratulálok kisbabátokhoz és nagyon sok örömöt, jó egészséget kívánok Nektek és babótoknak!!! Elnézést, egyelőre nem tudok visszaolvasni.

Tegnap végre hazajöhettünk a kórházból.
Múlt hét szerda óta bent voltunk, oxitocinnel próbálkoztak beindítani a fájásokat, ill. a szülést. Fájások nem jöttek sajnos, úgyhogy bent kellett maradni.
Végülis múlt hét péntek éjszaka megindultak végre a fájások, pont szombatra volt tervezve a szülésindítás, így hullán mentem persze... Burkot repesztettek, megint oxitocint nyomattak belém, hát akkor már nagyon fájt, de nem tágultam, utána kaptam még valamit, akkor már nagyon-nagyon fájt, de még mindig nem voltam elég nyitott, és Tomi feje sem úgy illeszkedett be, ahogy kellett volna.
Túl nagy a baba, én meg kicsi, így téraránytalanság lépett fel.
Ekkor a dokim úgy döntött, jobb ha császár lesz belőle. Nekem már megváltás volt a császár... bár utána... :roll: De amikor megmutatták a kisfiamat akkor azt gondoltam, hogy ez a kis édes drága mindent megér! :)
Születésekor nem sírt fel, hanem ilyen fura hangokat adott ki... kiderült, hogy valamire érzékeny volt, amit kaptam előtte (injekciót), lélegeztették, és oxigént kellett adni neki, utána rendbejött.
A vérvételen meg kiderült, hogy túl nagy a vérsűrűsége, emiatt infúziót kellett kapnia a 3. naptól, ráadásul be is sárgult, pedig ekkor már azt hittem hazajöhetünk a kórházból. Nagyon fájt a szívem miatta, mert nagyon sokat szadizták, állandóan szurkálták, fejéből állt ki a kanül, macerálták.. Aztán e hét csütörtökön közölték, hogy újra besárgult, és ráadásul szoptatáspróba is volt, és a picikém nem volt hajlandó rákattanni a cicire, így nem engedtek haza... Ekkor már azt gondoltam, mi már a kórházból megyünk nyugdíjba Tomikával. :cry: De péntek hajnalban megtört a jég, és véégre hajlandó volt szopizni... Én úgy, de úgy örültem!! Úgy tűnik Tomi mégis rákapott a cicire... :) végülis mégiscsak egy igazi kispasi! :wink:

Egy kép Tomiról: Kép

Peppino
Kép

Kép
peppino

Aranynap és Pancsika!! Gratulálok kisbabátokhoz és sok örömöt, jó egészséget kívánok Nektek!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Szüléstörténet röviden:

9 nap túlhordás miatt indítani kellett a szülést! 21-e reggele nagyon furcsán zajlott. Tudtam aznap meglátom fiacskámat.Apával az izgalom miatt nem is tudtunk beszélgetni, szinte elmentünk egymás mellett, a gondolatainkba burkolóztunk. Mindketten csináltuk amit csinálni kellett. Majd beültünk az autóba és elindultunk a kórház felé. Az odavezető út nagyon hosszú volt! De akkor eldöntöttem nekem ez lesz a legszebb napom, és nem fog érdekelni semmi nemű fájdalom, csak is a kicsi fiamra fogok koncentrálni!
Megérkeztünk a kórházba átöltöztem, felvették az adataimat. Majd egy gyors vizsgálat, és minden elindult a maga útján.
A szülés gyorsan zajlott. Reggel 7-kor oxitocinnal indítottak amire én elég jól reagáltam. Gyorsan tágultam, feléig tényleg fájdalom nélkül, onnan meg Edával. Nagyon jó hangulatú szülés volt, szinte a végéig beszélgettünk, nevetgéltünk. Egy kis riadalom azért akadt mivel a köldökzsinór a nyakán volt, és ezáltal esett a szívhang így egy ideig oldalt tudtam csak vajúdni, mert akkor volt minden rendben. De ezen is gyorsan túljutottunk mert picifiam ügyes volt és haladt a neki kirendelt úton!
2 körül jöttek a tolófájások, persze én a nyomásokat elrontottam, de azért ügyes is lehettem mert 14:13 perckor megszületett az én Lőrinc fiam 3790 grammal és 59 centivel kezével a feje mellett! Rögtön a hasamra tették, és én eufórikus érzést éreztem.
3 év hosszú várakozás, meg annyi izgalom és könnyek után végre ANYA lettem.
Apa vágta el a köldökzsinórt, amire nagyon büszke.
Még 2 órát együtt eltöltöttünk a szülőszobán, apával és egy pici csomaggal a karjaim között. Csodálatos érzés volt!

Ám ezután is akadt egy megható rész. Miután betoltak a szobámba, szinte nem is tudtam magammal és a gondolataimmal mit kezdeni. Fiam még a csecsemősöknél, a dokinéni vizsgálta.
Apa épp elment.
Egyszer csak nyílik az ajtó és megjelent hugi. Szinte egymás nyakába borultunk, és csak sírtunk-sírtunk és sírtunk! Zsú volt Peti mellett, aki mindig mindenről tudott, és segített támogatott ha kellett a padlóról állított fel, azalatt a 3 év alatt!Míg élek nem felejtem el, akkor azt az érzést és pillanatot! Igen megcsináltam, valóban anya lettem.

Kép

Kép

Kép

Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kata05 2010.09.16 11:25-kor.
kata05

Peppino!

Minden jó, ha jó a vége.... :lol: sajnálom a hosszú kórházi mizériát, de a llényeg, hogy már monden oké.

Kata!

Nagyon szépek vagytok és te is milyen kisimult vagy...

Kép
arvaerika

Peppino már hiányoztál! :) Anyaszívet facsaró dolgokon mentetek keresztül szegénykém.... :cry: de tényleg minden jó, ha a vége jó! Annak pedig külön örülök, h Tomi rákattant a cicire ;) Tomi nagyon édes kicsi pasi :)

Kata, Lőrinc igazi kis pasi! :) Nagyon komoly :) :) Drágaság :)

Hát csajok.... néha irigylem az egygyerekeseket.... :oops: 8) Ma éjjel Ati fújt ébresztőt hajnali/éjjel 1kor, s 5órakor ájult be... Addig apjának kellett fognia a kezét, úgy bóbiskolt, de ha elengedte, abban a pillanatban ébren volt és sírt :? :? :shock: :shock:
Azt gondolom, hogy Atit most érte utol Luca születése, mint olyan, most esett le neki, h a hugi marad örökre... remélem nem tart sokáig az időszak, amíg elfogadja a helyzetet....

vicger

Szép jó reggelt!

milyen gyönyörű baba fotókat láthatok este is reggel is.....annyira szép mindenki kicsi babója!!!!

Fotózzatok sokat,mert ha már mindenki otthon lesz,akkor fogok kérni mailben vagy privin mindenkitől egy kedvenc fotót és akkor csinálok egy akbumot,mert a kórházi lét alatt lemaradtam és még mindig csak pár oldalt sikerült bepótolnom :oops: ,így az se biztos hogy mindenkiről láttam e képet....meghát meghagyom nektek a választás jogát,hogy olyan kép kerüljön be ami szívetekhez a legközelebb áll!!!

Nálunk új műsor rend van:éjfél körüli órákban vigasztalhatatlan sírás,nem kell cici sem,majd már a kimerültségtől nem megy az alvás,viszont ha 1-2 körül sikerül elaludni,onnantól alvás reggelig 3 óránkénti szopival.....

Kriszti kitartás nektek,és sok sok puszika Atinak!!!!!Gergő és Vica hogy viseli a szikronsírást????

sutimano76

Pancsika, hatalmas gratula,sok tejcit ,egészséget és boldogságot!!!!!!

sutimano76

Pancsika nagy nagy gratula nektek!!!!!!!!!!!!!! :) :) lérünk képet a kicsi lánykádról! :)

Flora++++++++++++++++++++++++++++

én most elvileg tésztát gyúrok a túrós tésztához, ami ebédre lesz, csak éppen Ati és Vica úgy gondolták, megnézik Luca hogy alszik, aki persze felébredt, s ennek örömére ciciért sírt.... így most szopi, és egykezes fórumozás...tészta félig kinyújtva a konyhaasztalon, remélem Ati azt nem akarja közelebbről tanulmányozni....

Erika, Madar, éljenek az Apák, h végre otthon :)

Éjszakák: előbb-utóbb minden gyerek átalussza az éccakát :wink: :wink: , ha addig nem, akkor 7 évesen ;) kitartás csajok :)

Süti, teljesen jól viselik, alszanak, mint a bunda. Napközben nyugi van, éjjel megy a "műsor"

vicger

[quote]h írta:a addig nem, akkor 7 évesen kitartás csajok

Micsoda?????????????????????????????????????????????Nanemá!!!!!!

sutimano76

Süti, nyugi :) :) 14 évesen pedig majd délben kelnek fel :wink: :wink:

vicger

Süti!

Nekem a legkisebbem 20 hónaposan aludta át először az éjszakát, addigra egyszer szopizott (2 évesen hagyta nappalra is abba a szopit). De ez nekem már nem volt annyira megerőltető, mert mellette viszont jól aludt, és azóta is jól alszik általában. Most 2 éves 9 hónaposan este 8-tól reggel 7-ig stablian alszik.
Én most így úgy vagyok Dórával, ha csak szopizni kel fel, akkor az nem baj, csak ne maradjon ébren, hanem aludjon tovább. Ez eddig működőképes. (Meg ne ébresszenek reggel korán a többiek, sajnos ez nem annyira az... :()
Én azt gondolom, még szerencsés is voltam, mert igaziból mind kelt éjjel egy darabig, de újszülöttkortól fokozatosan csökkenő mennyiségben. Sok olyan babáról tudok, akik egy idő után egyre gyakrabban keltek, 1,5-2 óránként, na azt nem bírtam volna soha, a nappali terhelés mellett kell az éjszakai alvás.

Kriszti!
Sajnálom, hogy Ati kelt... Engem ezzel tuti pár nap alatt nagyon ki lehetne akasztani, nem bírom az ilyen szintű alvásmegvonást (kínzómódszernek is bevállna).
Remélem nálatok is alakul majd.
Én nem látom, hogy nálunk gondot okozott volna Dóra érkezése, csak csütörtök este volt ciki (mikor máskor, ha nem akkor, amikor épp nincs itthon és nem is hazahívható az apjuk). Az egyik szopizni akart, a másik meg az ölemben ülni. Volt némi ordítás... Úgyhogy végül törökülésben az ágyon görnyedtem, egyik az egyik lábamon aludt, a másik meg épp szopizott.
Tegnap meg a változatosság kedvéért Dóra csinálta egyedül a balhét vagy 1 órán keresztül. Nem tudom, mi baja lehetett, mert amúgy nyugi baba, de a végén bealudt rendesen.

Peppino!

Jó, hogy itt vagy, sajnálom a kórházi procedúrát!

Mi csütörtökön szereztünk be pihenőszéket. Fisher-Price-t

Astrid

Kép
astrid

Astrid akkor megegyezhetünk abban, hogy aludni jó /volna/ :D :D
Örülök, h semmi fennakadás nincs nálatok! :) Mázlista :D :D Vagy/és kitűnő anya és mellette tökéletesen jó szervező ;)

Igazából fogalmam sincs mi ez az éjszakai felriadás/ébredés... eddig Luca születése óta 3szor fordult ez elő.... először azt hittük, gondoltuk, hogy a hátsó őrlők valamelyike jöhet, mert enni sem eszik normálisan... de aztán megnéztem tegnap, v vmelyik nap, s semmi nem látszik az ínyén.. így jutott eszembe az, hogy esetleg Lucát reagálja le ilyen késve így... viszont akkor napközben is kellene jelentkeznie vmilyen szintű féltékenységnek, de az nincsen,helyette nagy szerelem van Luca iránt. Szóval passzolom.

Én is erősen gondolkodom pihiszék beszerzésén... csak ne lenne olyan veszettül drága :cry: :cry: :cry:
Tényleg Bibi,Manó! angol ebay-ről tudtok szerványolni nekem egyet óccsón?

vicger

Sziasztok!

Alig aludtam, inkább nem részletezem, ahhoz is fáradt vagyok ... :shock:

Kriszti, persze, szívesen, keress meg privi ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kriszti: pl ...

http://cgi.ebay.co.uk/Fisher-Price-Cove ... 286.c0.m14

a ostaköltség megdobja az árat, zerintem az kb 10-15 font (330cal szorozz)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kriszti!
Vatera, teszvesz, bababörze?

Én múltkor 4000 Ft-ért olyan szupit találtam a barátnőmnek, hogí ihaj(nem FP, de állíthatós több helyen is és szinte vadi új)

Kép
arvaerika

Ma lecsófesztivál van a városban és idáig érződik az illata (meg a füstje).

Meg sárkányhajófesztivál is van, de oda most sajna nem tudok menni....

Kép
arvaerika

Valami nem okés a gyomrommal, lehet én is benyeltem a bacikat?

FLORANANNAL MIZU?????

Kép
arvaerika

Gyerekek gyönyörűek!
Floranannak mennek a drukkok!
Családozunk ezerrel!
Vendég

KRISZTI:

http://www.vatera.hu/fisher_price_rezgo ... 08145.html

ennél olcsóbban nem hiszem, hogy eljönne a postaköltség miatt Angliából ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kép

Kép
bibiesbrumi

SZERELMEIMKép
Kép

sutimano76

Bibi, afene ezt a ptk-t 8) 8) köszi a linkeket :)

Süti, micsoda helyes kis csomagotok van ;)

Megfigyeléseim:

-Luca délután alszik nagyokat, Ati is többször alszik el délután, mint délelőtt, úgyhogy a délutánok nem a csavargásról, s a sétákról szólnak.
- délelőtt Luca 10perceket alszik, nézelődik, sejhajcipelős programokat csinál, amikor egyébként a napi meló java van, illetve lenne...
- Luca csendben szeret aludni / 3 tesó mellett :roll: :roll: :?: :?: /

konklúzió:
- délelőtt kell csavarogni, sétálni, mikor még Ati sem fáradt és nyűgös
- ebből kifolyólag délután kell megfőzni másnapra, mikor Luca húzza a lóbőrt Atival, aki kellemesen elfáradt ugye a délelőtti séta, játszótér miatt...
- tesók: ezen még gondolkodnom kell, egyelőre a csukott, illetve behajtott ajtó marad a megoldás...

vicger

Hát Kriszti,ha ezt megoldottad,gyed után nyugodtan jelentkezhetsz egy logisztikai céghez!!!!

sutimano76

még egy okosság így estére:

csak az vállalja be a nagycsaládot, aki meg tudja nevelni az első 2-3 gyerekét úgy, hogy azok szépen normális hangerővel bírnak egész nap, segítőkészek, kedvesek, szorgalmasak s nem mellesleg jó tanulók is :D

vicger

Kriszti,én 2 gyereket akartam,de lassan átgondolom hogy Berni etyke maradjon..... :roll:

sutimano76

Flora????????????

vicger

Sziasztok!

Flora sokat járt az eszemben ma. Akkor még nincs idekint Ebano?

Nekünk ma szuper napunk volt (leszámítva Andris esti szokásos hisztijét/nagyjelenetét). Délelőtt elmentünk az alcsútdobozi arborétumba egy nagyot sétálni. Gyűjtögettünk leveleket, terméseket, nézegettünk gyíkokat és szöcskéket és piknikeztünk. :lol: Máté szopizott a napsütésben és alukált, Andris rohangált és végre örjönghetett egy jót. :wink: Aztán beugrottunk Anyóshoz (Após sajnos kórházban), ott szedtem körtét és pihentünk egy kicsit. Máténak egy kicsit hosszúra sikeredett a nap, elfáradt, így hazafelé sokat sírdogált és egész eddig cicin akart lenni. Andris pedig akkora hisztit vágott le, hogy öröm volt nézni és hallgatni. :roll: Az estét kihagytam volna. :oops:

Babák csodaszépek! :lol: És Anyukák, Apukák is! :wink:

Vicger: Andris is sokszor felriad éjjel. Ilyenkor Apának kell bemennie, mert őt hívja. Nálunk ez nincs összefüggésben Máté érkezésével, előtte is csinálta. :roll: Nálunk az a baj, hogy Apa mesél neki az ágyában, aztán mire befejezi a mesét, Andris elalszik, így mikor felébred, Apa nincs ott és keresi. És már szerintem reflexből/ megszokásból ébred fel. Csak sosincs kedvünk/ energiánk változtatni a rutinon. Most aztán végképp nem. :oops: Egyébként gondolom az teljesen normális, hogy a tesókat valamilyen szinten megérinti a kicsi érkezése, egyiket jobban, másikat kevésbé. Mivel Andrisunk nagyon-nagyon érzékeny volt mindig is, érzelmes és empatikus, így nem ért váratlanul a fokozott reakciója. Szeretgeti Mátét, érdeklődik iránta, de nem szereti látni, ha vele foglalkozunk. Nem is várhatom el egy 3 évestől, hogy megértse a helyzetet. Csak az oltári hisztiket nem bírjuk már idegekkel, főleg este. Csapkod, sikoltozik, ordít, de aztán megnyugszik és bocsánatot kér. Látszik, hogy tényleg nem direkt csinálja, csak nem tud uralkodni magán. :oops: Egyik barátnőm szerint akár 6 hónapig is eltarthat, amíg nagyjából összeszoknak. :roll: Bocs, kicsit hosszú voltam. :oops: Pedig ez nem is a hosszú verzió. :wink:

Kép

Kép
hgrita

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?