Viki!
Babona? Miért, mi fog történni???? Én semmi rosszra nem gondolok!

Csak pozitívan!
Mi Lucának a 20.héten vettünk babakocsit. Emlékszem, mert még megvolt a Golfom, mert azzal vittem haza. Az volt az utolsó darab az országban. Arra is fel kell készülni, hogy a babakocsikból van minden évben kollekció. Ezért év végén már rendelni színt szinte tuti nem lehet. Az új kollekció meg csak március körül lesz a boltokban. Meg szinte tuti, hogy januárral árat fognak emelni mindenhol. (Nekem ez mázli volt, mert a babakocsim 50eFt-tal lett drágább, így drágábban adtam el, mint vettem)
Amúgy úgy vagyok vele, hogy ha a sors azt akarja, hogy a Tied legyen a használt, akkor a Tied lesz.
Én nem egyszer szívtam meg a kapkodást. (Angelcare légzésfigyut megvettem januárban, 1hónapra rá ajándék pelenkás kukával árulták, megvettem 12eFt-ért a szopis párnát, következő héten kuponakcióban 7eFt volt...

Apa persze szanaszét szívatott)
De ha átgondolt a választás, és kérdés sem merül fel azzal kapcsolatban, hogy egyáltalán kell-e az a valami, akkor nincs sok értelme feleslegen várni. Szépen, apránként lehet vásárolni. Úgy anyagilag sem olyan megterhelő.