Sziasztok!
Flora Csokibabája üdv a csapatban!
Kata: Anna már ment volna hétvégén Lőrinc nézőbe

Olyan ari volt, mondtam neki, hogy ő még picike, nem lehet még látogatni, de majd egyszer megbeszéljük és az ablakon keresztül megnézzük. Mivel ő jár közösségbe, nem akarok bajt nektek. Majd megmutatom neki az itteni képeket. Szépek vagytok!
Peppino: Jó, hogy újra vagy, Tomika meg elfelejti hamar a kórházat.
Mabe: Köszi a párnainfót. Kipróbáltuk. Most egy hónapig minden reggel éhgyomorra kap cukorszirupot, azt mondta doknéni, hogy az be fogja állítani neki a kaksit. Azóta két nap volt, most megint nem.
Tesóféltékenység: mindegy mekkora a nagytesó, akkor is kijön. Enyim nagylány is megjegyezte ma, hogy minden az öcsi körül forog. Pedig nagyon igyekszem vele is sokat foglalkozni, de ma szegény Marci iszony nyűgös. Egész idáig nem aludt, most aludt el kb fél órája, hason a nagy ágyon. Nemtom mi a baj, lehet, megint a kaksihiány. Amúgy meg tök rendes baba. Éjjel is ha eszünk, nem ébreszti fel a tesót. Igaz éjszaka én is engedékenyebb vagyok. Nappal kötelező a min. fél óra cicinyüsti, hogy legalább az a kevés tej maradjon ameddig lehet, éjjel, ha látom, hogy nincs már csak egy-egy csepp, akkor megkapja a tápszert.
Nagylányom most ment el szülinapra, én meg végre leülhettem.
Enyim apa kezdi újra a munkát ma, ráadásul éjszakai műszakkal, ami vasárnap du. 1-kor kezdődik. Szóval egyedül leszek innentől, gatya felkötve, lehet, hogy 1-1 esti fürcsi elmarad?
Csaszisok: Nekem most egy ideje eléggé fáj a hasam a sebem felett. Igaz Marcit csak ülve tudom szoptatni, és néha akkorákat rúg, ha nem jön a a tejci, és telibe találja a hasamat. A másik, meg az, hogy én még mindig vérzek időnként. Ez normális? Már négy hete volt a műtét.
Anyával:
Szundi hason: