Köszi az érdeklődést, nem volt időm, energiám jönni, de már jobban vagyunk. Csak átfutottam, amit írtatok és sajnálattal olvasom a betegségeket, baleseteket.
Sziszka, mi van Málnussal? A keze fáj neki? Zsombi is megégette egyszer, szerencsére csak az ujjai hegyét, de nagyon hamar meggyógyult, remélem Málnus is hamar rendbejön. Vagy valami más is történt??
Nagyon jók a képek, most csak a két családfotót emelném ki, Zsófiét és Nikiét, nagyon jók, nekem is mindig szívfájdalmam, hogy ritkán készül ilyen rólunk

És a Kopaszis képek is nagyon jók!
Jobban vagyunk, Zsombi szerencsére nem is volt nagyon beteg, csak kicsit köhögött és taknyos volt, ez nem is zavart annyira, az már kicsit igen, hogy néha sípolva veszi a levegőt. De csak rövid ideig, szerintem most már teljesen rendbejön majd. Én vacakul voltam eléggé, de alakulok, mint púpos gyerek a prés alatt
A hétvége jó sűrű volt, szombaton szüretelni voltunk, tegnap, Mazska javaslatára

a Skanzenben. Nagyon jó volt mindkettő. Képzeljétek, úgy döntöttünk, hogy Zsombi is nagyfiú már

így nem is vittünk tegnap már babakocsit neki a kirándulásra, nagyon jól elbaktatott velünk, persze az irányban nem gyakran sikerült megegyezni, így ha szerettünk volna haladni is néha, akkor inkább felkaptuk az ölünkbe, de nagyon jól bírta. Összehaverkodott egy kislánnyal, ölelkeztek és kézenfogva sétáltak, meg kellett zabálni őket

Erről sajnos nem készült kép, de néhányat csináltunk mindkét nap, teszek majd fel később.
Mindkét gyerek felöltözve, megreggelizve, nem tudom mi olyan sürgős nekik, mikor igazából mára nincs is programunk. Niki, sajnos, amíg Zéti itthon van, addig a jóga nem játszik nálunk
Programról jut eszembe! Zéti minden nap azt kérdezi megyünk-e az állatkertbe
Szerdán mi megyünk, csatlakozik valaki?? 11-12 körül érkezünk és kb zárásig leszünk kint. Pénteken képzeljétek állatkert után még horgásztunk is a Városligeti tóban

vagyis egy kislány, aki kölcsönadta Zétinek is a botot és fogtak is vagy 10 kis halat

amit végül persze vissza is dobtak, alig bírtam hazahozni onnan a kölyköket.
Nagy a hangzavar... mennem kell.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.28 08:04-kor.