A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Linda!
Csak holnap lesz 38, ma még csak 37+6!
Bár én is állandóan meg vagyok keveredve, hogy milyen nap is van ma, de holnap lesz csütörtök!

Panó
panó

Linda
Most bent szerelik édesemék a beépített szekrényt. Nem is engedném ki, még napszúrást kapna! Iszonyú hőség van! A nappalinkban van 29 fok, de hátul tök jó az idő, ott szerintem olyan 23-24 van.
Elírás: a múltkor én csináltam ugyaneztKép

Lino
CTG: nekem azt magyarázta az asszisztens, hogy azért nézik a baba szívhangját, hogy jól érzi-e bent magát, nem kezdett-e el elhalogatni a méhlepény. Ha a CTG alatt nem mozog, vagy a szívhang nem gyorsul be elégszer, akkor elküldenek áramlásvizsgálatra. De fájást nem mértek, szerintem az elég hülyeség lenne, tök téves információt is adhat. Legalábbis még régebben írták a többiek, hogy mennyire mást mutatott a gép!
Medence: nagyon drága lennél, ha idecsörögnétekKépKép: Azért megadom az itthoni számom is: 06-28-480325 Előre is kösziKép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Nagy gratula Zsuzsinak, mégiscsak hamar elobujt ez a baba KépKépKép

Panó, azt akartam kérdezni, hogy nem lehetne a babás táblában egy oszlop hogy hanyadik hét hanyadik napján szuletett a baba? Érdekes lenne látni! Vagy nagyon bonyolult?
Amúgy én is csut-ön fordulok, holnap már 35!
Tuzhely éljen KépKép csak optimistán!!!

Bellana, az a szuloszoba nagyon brrrrr.... de lesz egy gyors szulésed és akkor kevesebbet kell bent lenni, na? Kép

Orsi, ez a kaja nagyon klasszul hangzik Kép Mi is évfordulózunk hamarosan, remélem még egyben leszek és tudok én is majd egy jót vacsizni valami szép helyen Kép

Zsuzsa, mikor mész kórházba? Edina veled lehet majd?

Daniknak boldog névnapot! Kép

Rólam: sajna a keményedéseim durvulnak, tegnap az esti sétánk alatt azt hittem megszulök izibe Kép Nagyon kiváncsi leszek a jövo heti vizsgálati eredményre, bár az is lehet hogy bajnok a méhszájam és bírja a kiképzést Kép

Lányok, le sem írom nalunk mennyi fok van, de mindenkinek kitartás, nálatok is jön a huvösebb lassan!! Megyek vasalni Kép

Kriszta
soraya

Soraya!
Mikor indult a babás tábla kérdeztem mi legyen még benne, van aki direkt azt mondta ne legyen benne hányadik hét hányadik napja, így nem lett benne. Most már elég macerás lenne beletenni, mert én már nem számolom vissza, hogy például Mucska hány hetes volt május 26.-án. De a régi mamás táblázatom megvan, ami tovább számol és ma láttam, hogy Timi ma lenne pont 39 hetes!!
Amúgy rajta kívül meg Valin kívül szerintem mindenki a 39. hét után szült, sőt többen a 40. hét után.
A keményedésekkel vigyázz, pihenj sokat!

Puszi!
Panó
panó

Sziasztok!

Zsuzsinak hatalmas gratula!! KépKépKép

Elso vagyok a tablaban! Tegnap voltam dokinal, belso mehszaj bo 1 ujjnyi es simult a szele is.
Azt mondta, ha csutortok regggel 2 ujjnyi lesz mar nem akar hazaengedni. Kép
Burkot akar repeszteni es allitolag par ora mulva meg is lesz a baba.
Raadasul a ctg hatalmas fajast mutatott.

De en nem akarom, hogy beinditsa!!! KépKépKép
Vagyis az a baj, hogy nem tudom mit akarok. Mar nagyon ramatyul vagyok, folyik rolam a viz, raadasul Emma teljesen megkeveredett, nem hajlando egyedul elaludni par napja, ott kell, hogy uljek mellette kb 40 percet. Ha kijovok uvolt. Kép
Szoval holnap megmondom azert a dokinak, hogy en jobban orulnek, ha magatol indulna be. Aztan az is lehet, hogy engedek.
Mindenesetre ha holnap delutan nem jelentkezem, megszultem.
Szerintetek ha inditanak az alapbol tovabb tart, vagy nem?
Emmaval elfolyt a viz es 2 es fel ora volt az egesz. Mi a velemenyetek?
Puszi
Kakukk
kakukkfu

Panó, köszi csak kérdeztem Kép Majd visszakeresek, mert érdekelne egy házi statisztika Kép

Kakukkfu, drukk! Hátha beindul magától a kicsilány a doki rémisztgetésére Kép
soraya

Sziasztok!

Orsi: nekem meg épp azt magyarázták anno, hogy azért nézik a babaszívhangját meg az összehúzódásokat egyszerre (tehát két érzékelő van a pocakon), hogy lássák, hogy hogyan reagál egy-egy összehúzódásra. Meg azért kellett nyomogatni valami gombot, ha mozgott a baba, hogy olyankor lassabban vagy gyorsabban ver a bab szíve, és milyen gyorsan áll vissza az eredetire. Próbálunk este hívni!

Soraya/Kriszta: azért vasalás után pihenjél ám! Kép Grat a 35. héthez Kép Házi statisztikádhoz: nálunk 40+1 napra jött Kata.

Kakukk: szerintem nem tart tovább, ha indítják. De drukkolok, hogy magától beinduljon!!!

Szilvi
lino

Kakukk: most látom, hogy Danid lesz, úgyhogy boldog névnapot neki is! Kép

Szilvi
lino

Sziasztok!

Nálunk se tartott valami soká az alvás. Kép
Itt is lenne most 32 fok ha nem menne a hűsítő.
A rekord 38C fok volt Dani félszobájában...

Panó: köszi a helyreigazítást, úgy tűnik már nagyon tolnám az időt. Kép
Remélem a gyárók nem kamuznak!
A dokim aug.1-ig lesz szabin. Épenséggel bevárhatjuk ha Gergő jól elvan. Kép
Köszi Dani nevében is. Kép

Orsi: engem aggaszt ez a különös CTG. Szóltam is a szül. nőnek, de szerinte nincs gond...
A lepény érettségét és a magzatvíz mennyiségét UH-on tudják megnézni..

Kakukkfű: hú akkor drukkolunk! Fogalmam sincs, hogy ha indítják akkor gyorsabb-e a szülés...

Soraya: te meg óvatosan duhajkodj ám! Pihi ezerrel!!

Lino: hát nem irigyellek mikor majd egyedül maradsz a hármakkal! Dani köszöni. Kép

Rita: szerintem amikor mindkét cicidben érzed azt az érzést, akkor a tejleadó reflexet érzed. Kép

Linda
bellana

Kaptam néhány viccet, a köz javára bocsátom őket:

- Hogy hívják a büdös leheletű lovagot?
- Hagymás Rostélyos.

- Hogy hívják a hortobágyi rendőr kutyáját?
- Pulice.

- Hogy hívják a francia autóversenyzőt?
- De Phect!

- Hogy hívják a sovány kutyát?
- AnoRex.

- Hogy hívják a mobiltelefonos akcióhőst?
- PIN Code Van Damme.

- Hogy hívják a kakukk drogját?
- Kakukkfű!

- Hogy hívják a borostás papot?
- Szőrzetes.

- Hogy hívják az üzemanyagot, amit az autóba töltünk?
- Benzin.
- És a kipufogógázt, ami kijön az autóból?
- Benzout.

- Hogy hívják magyarul a sexshop-ot?
- Ivarcikk-bolt.

- Hogy hívják a programozó bokszolót?
- Linux Lewis.

- Hogy hívják a szexuálisan éhes nőt?
- Méhenkórász

- Hogy hívják a Bikák Börtönét?
- Bull S(h)itt.

- Hogy hívják az orosz búvárokat?
- Iván Butyburuty és Vaszilij Lebukov.

- Hogy hívják a fáradt zselét?
- Üldögél.

- Hogy hívják a tréfás kávéfőzőt?
- Mokkamester

- Hogy hívják Tarzan házát?
- INDAHOUSE

- Hogy hívják Pinokkio csaját?
- Fabula.

- Hogy hívják a motorbicikli oldalkocsiját, ha az asszonyt
szállítják benne?
- Tyúkrázda.

- Hogy hívják a csiga lányt?
- Csiga-bige.

- Hogy hívják az éhes lakájt?
- Gyomornyik.

- Hogy hívják azt a nagyon érzékeny pontot a hímvessző végén?
- Férfi.

- Hogy hívják azt a cápát, amelyik állandóan az Antarktisz
körül úszkál?
- DéliSHARK

- Hogy hívják a medve mellszobrát?
- Mackófelső

- Hogy hívják oroszul a Speedet?
- Uzsgyi

- Hogy hívják Péter Pán öccsét?
- Marcipán.

- Hogy hívják az öregedő paripát?
- Már kopó ló

- Hogy hívják a holland bankárt?
- Stex van Boeven.

- Hogy hívják arab kapust?
- Kapd El Hammar.

- Hogy hívják Törpilla legkedvesebb törpjét?
- Ügyi-Fütyi.

- Hogy hívják Szent István szellemét?
- Vajkrém

Egy angol család száll meg egy budapesti hotelben, a 222-es szobában.
A férj telefonon rendel két rumot:
- Two rums to room two two two.
A recepciós (szőke) hölgy: - Taram taram tam tam tam ...
anyáddal szórakozzál!

A rendőr megállítja a szőke nő kocsiját:
- Közuti ellenőrzés, kérem a személyit, forgalmit, jogosítványt!
- Ne is folytassa biztos úr, úgyis tudom, hogy a végén azt a
hosszú, ronda, szőrös-bőrös szondát is meg kell majd fújnom!

- Miért nem alkalmaznak szívesen a multik szőke nőket?
- Mert egy hosszabb hétvége után újra be kell tanítani őket.

Csók: Linda
bellana

Soraya!
Remélem közzéteszed majd a házi statisztikád eredményét!

Linda!
Szerintem várjuk meg a dokidat a szüléssel, én úgyis csak augusztusban szertenék szülni!

Kakukk!
Szerintem sem tart tovább attól, hogy indítják. De miért is akarja elindítani? Azért remélem valakivel üzensz, hogy mi van veletek!

Panó
panó

Sziasztok!Kép
Egy nagyon gyors bejelentkezes...
MINDENKINEK KOSZONOM A GRATULACIOKAT!

Itthon vagyunk, szokunk ossze, Balazs ejjel jol alszik (eddig, kopp-kopp) de nappal sokat van olben, eleg nyugtalan.Viszont nagyon ugyesen szopik elso perctol fogva, sok a tejem is, ma d.e kicsit begyulladt a mellem,volt egy kis hoemelkedesem, remelem hamar rendbe jon.
El vagyunk ajulva tole, majd lesz szules-story is egyszer, igerem, eloljaroban annyit, hogy 2 es 1/2 ora volt, nem tudom mi inditotta, mert a ricinust megittam ugyan, de nem lett hasmenesem tole...lehet, hogy spontan?

A tablazathoz: 53 sm volt Balazs.

Meg igyekszem jonni, sokat gondolok Ratok,drukkolok a szulni keszuloknek, mindenkit puszilok:
szoszi

Kép
szoszi

Sziasztok!
Elnézést kérek, hogy belekotyogok, de Zsuzsi miatt az uttóbi időben többször jöttem, és olvasgattalak benneteket. Nem akarok sokat itt lábatlankodni, de Kakukk indítása miatt mégis csak írok.

Kakukk!
Nekem mind3 gyereknél indítottak, illetve nem a klasszikus indítás volt, hanem egyszerűen burkot repesztettek. A fiaim mindkettő 1-1 héttel tovább voltak benn a kiírtnál. Burokrepesztés után 1 illetve a 2. fiam 2 órával megszülettek.
A kislányomnál 2 ujjnyi tágulásnál a kiírás napján felajánlotta a dokim, hogy vagy benn maradok a Kórházban (azaz nem enged ki a kórházból, de még 1 hetet ráhúzhatok a terhességgel), vagy van egy nagy műtétje, és utána du burkot repeszt. Mivel nekem is itthon voltak az iskolás fiaim, a burokrepesztést választottam. Ez volt délelőtt 11 órakor. Du fél 3-kor jött a dokim, addigra túl voltam az előkészítésen (beöntés), és már 3 ujjnyira voltam nyitva, nulla fájással. Fél 3-kor repesztett a doki, és 4 órakor felsírt a lányom.
Szóval, tuti, hogy a burokrepesztés nem húzza el a szülés idejét.

A klasszikus indítás, azaz Oxitocin infuzióval már nekem is fenntartásaim vannak, az ilyen indításoknál én is úgy hallottam, tapasztaltam, hogy tovább tart a vajúdás-
A 2. fiamnál egyszerre feküdtünk fel egy kismamával egy-egy szülőágyra, ő Oxitocint kapott, én meg burokrepesztésen már túl voltam. Szegény kismama akkor nyomta ki a babáját, azt is vákumos segítséggel, amikor engem már vittek ki a 2 órás megfigyelés után...

Még egyszer bocsi, ígérem nem fogok sokat okvetetlenkedni, csak ezt muszáj volt leírnom.

Zsuzsa

beababa

SzösziKép
Udv újra itt!Kép
Gyönyörű a kis Balázsotok! Majd várjuk a történetedKép

Addig is pusziKép

Orsi

avocado

Szöszi!
Üdv. újra köztünk! Balázs nagyon szép baba, írtam mailt is!

Kakukk!
Neked is írtam, remélem megkaptad!

Linda!
Köszi a vicceket!

Panó
panó

Megvan az összes adat, eddig az tuti hogy kiadó a "napra pontos baba" plecsni, ui idáig olyan még nem volt! Kép

Kriszta
soraya

Szöszi,

szépséges kislegény!!!!!! KépKépKép

Kriszta
soraya

Szöszi: üdv újra itt! Kép Balázs nagyon nagyon szép baba!!! Kép Gyere amikor csak tudsz!

Linda: viccek Kép

Szilvi
lino

Az eddigi 16 baba érkezésének átlagos ideje kb 39+1 nap. Kép
soraya

Szöszi, gratula nektek még 1x, gyönyörű a kisfiatok. Kép

chello
chello

Soraya!
Ha elküldöd nekem az adatokat, akkor betehetem a táblázatba!

Panó
panó

SziasztokKép

Tikkadozok itt a nagy hőségben. Már bevágtam egy fél dinnyét, nagyon jól esett. Tegnap éjszaka alig aludtam, lurkó szétrugdalta a pocakomat, a mostani éjszaka már nyugis volt, csak sajna b@romi meleg.
Lehet, hogy mégis beruházunk egy légkondira (most 25 fok van bent).

Bori, LindaKép
Boldog névnapot a Daniknak.

ZsuzsiKép
Gratulálok Emmához, jó, hogy mégsem kellett indítani.

SzösziKép
Gyönyörű a kisfiatok, nem csoda, hogy el vagytok ájulva Tőle.

OrsiKép
BricoKép: nem semmi, csoda, hogy bírtad. Engem múltkor a Tescoban "letolt" a pénztáros, hogy miért vártam végig a sort, miért nem mentem előre, a kismamákat elsőbbség illeti meg. Ja! Kiváncsi lettem volna az előttem állók képére, ha eléjük tolakodok. De azért jól esett a kedvességeKép

KakukkfűKép
Ratjad a világ szeme!Kép Te sem leszel örökké elsőKép

EgcsiKép
Hogy vagy? Milyen másodiknak lenni??Kép

üdv:
BNM
Bnm

Panó, ha a lányok nem akarták annak idején, akkor hagyjuk Kép Nekem most megvannak az eddigiek, majd ha mindenkinek meglesz a babája, megint tudok statisztikázni, ezentúl már írni fogom Kép
soraya

Halihó,
Egy grammot sem tudtam visszaolvasni, így csak a mai üzenetekre reagálokKép

Linda,
Ha itthon vagyunk, folyamatosan megy a kondi, 24 C-re kellett beállítani, így a lakásban 25 C van.
Tegnap is éjfélkor kapcsoltuk le. Most egyébként teljesen jó idő van itt bent, ki sem fogok ma mozdulni!!!

Orsi,
Lesz medencétek? Akkor a jövő évi már lebeszélt mogyoródi babás találkozót máris áttesszük hozzátokKép
Galád módon elmentettem én is az otthoni számodat, pedig nem is nekem írtadKép

Chello,
Valamelyik nap írtam, hogy Dorka ugyanezt csinálja a hajával!!! Alig bírjuk lefejteni az ujjacskáit a hajáról.
Ahogy itt belekukkantottam az előző napi írásokba, látom, hogy valami próbaszopiról írtatok, de még nem sikerült megfejtenem, miért kellett, egyszer csak megtudom ezt is, ha visszaolvasok.

Rita,
A baby teát te állítod össze gyógynövényből, vagy készen veszed? Ha te csinálod, milyen arányban teszed bele a dolgokat?
Jó lehet (a villanyszámládnak), hogy nem kell kondiznotok, és anélkül is hüsi a házatokKép

Szia Zita!!!
Csilla mostanában hagyta el a pelust? Nagyon ügyes kislány, segít anyának, hogy kevesebb "gond" legyen vele.
Annyira sajnálom a szopis sétát! De azért várom már Zánkát, és majd tényleg bepótoljuk valamikor a találkozást.
Tegnap hívott Bianka, hogy jól vagyunk-e. Milyen kedves, nem?

Lino,
Ma fürdetted először Katát?! Ez nagyon jóóóóKép
Dorka ma nagyon jókat alszik a hűvös lakásban. Szinte folyamatosan beájul minden szopi után. A doktor bácsi látogatásásra azért felkelt. Egyébként mindent rendben talált a dokiKép
(Dani nagyon ügyes volt! Nem sírt, pedig tervezteKép)
Jó pancsikázást neked! Remélem, a nőgyógyász nekem is engedélyezi majd a Balatont, jövő héten megyek a kontrollvizsgálatra.
Te már egyáltalán nem vérzel? Én néha egy napig sem, aztán megint egy kicsit, de csak pirinyó tiszt.betét kell. Viszont szerintem ez élénk piros vér, és úgy emlékszem, inkább olyan savósnak kellene lennie!

Panó,
A mailre bizti nem lesz most időm, előbb itt próbálok képbe kerülniKép
A tűzhelyhez drukkolok! Bár azt még nem tudom, mi volt a gáz vele, csak a hozzászólásokból következtetem ki, hogy valamivel nagyon felbosszantott!

Soraya,
De jó neked ott fent a hűvösben!
Vigyázz a keményedésekre, pihenj sokat, és élvezd az otthonlétet.
És hajts rá arra a bizonyos plecsnireKép
Voltál már Ildikóéknál?

Kakukk,
Drukkolok a holnaphoz! Ugye van kit értesíts sms-ben, ha megszülsz?
Emmához sok türelmet kívánok.

LINDA,
SZÉNNÉ RÖHÖGTEM A MÁJAM!!!!

Most ezt elküldöm, puszi mindenkinek!
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Koszi a valaszokat, megnyugtattatok, lesz ami lesz. Most is elegge josolgat, meglatjuk...

Pano!
Koszi a mailt,

Kakukk
kakukkfu

Anitabori, hajhúzás! Kép

A próbaszopi azért kellett mert a doktornénink azt hitte keveset eszik a lányom és azért fáj a pocija. Kép De szerencsére nincs ilyen gond. Kép

chello
chello

Kakukk: jósolgatsz? Akkor lehet, hogy nem is kell majd indítani. Kép

Anitabori: nálunk is 24-re van állítva. Kép

Szöszi: nagyon édi a babus! Kép Kép

Panó: majd én is írok ám. KépJó lenne kihúzni augusztusig,szerintem kihúzom,de néha úgy érzem, hogy mégsem...

Linda
bellana

BorikámKép
Medence: még nem biztos, de tök jó lenne!!! És ha lesz, ha nem várunk TiteketKépKépKép
Én is kérek Tőled otthoni számoooot! Ha lehetKép Lehet?

Nagy puszika Neked is és a gyönyörű lánykádnak isKép

Orsi

avocado

Szia Bori,

A teat nem en allitom ossze. Kifejezetten lehet kapni gyogyszertarakban es teremeszetboltokban baby teat. Nagyon jo szerintem. van benne edeskomeny, anizs, kamilla stb..

Szia Rita

Kép
Kép
trita

Itt egy pár kép ahogy békésen alszik Noémi. Sajna ez a ritkább. Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

chello
chello

Sziasztok!

Hazaértünk a dokitól,és nagyon le vagyok törve.Nem fogok én mostanában szülni,a méhszáj teljesen zárt. Kép Lehet,hogy mégis én leszek az utolsó a kvartettből.Pedig annyira beleéltem magam,hogy a helyettes dokinál szülhetek.Hétfőtől jön az enyém.Kép
Ráadásul 2 és fél órát töltöttünk a kórházban a gyerekekkel együtt,mert egy szülés miatt ekkora volt a csúszás. Kép
A CTG elsőre megint nem sikerült,mert ahányszor próbáltam ébreszteni Bencust,meg se mozdult,viszont állandóan úgy bekeményedtem,hogy ajajj... Megkérdeztem a nőt,hogy nem néznek-e összehúzódásokat is,mire azt mondta,hogy azt csak akkor,ha már szülni megyek.Pedig kíváncsi lettem volna. Kép
Hajnimaci is ott volt,úgyhogy az egyetlen jó az volt,hgy legalább tudtunk egy kicsit beszélgetni.Ő is jól van,majd holnap benéz.Már nem dolgozik,ezért jön ilyen ritkán.

Ne haragudjatok,jegyzeteltem,de most annyira elkedvetlenedtem,hogy nincs kedvem többet írni.

Ja,a plussz-poén:a vizeletemben kalcium-oxalát kristályokat találtak,amiből,ha nem vigyázok,vesekövem lehet.Már volt,hát nem kívánom az ellenségemnek sem.

Puszi Nektek:Anikó
vakili

AnikóKép
Ne legyél rosszkedvű!!!Kép És ne hidd, hogy a teljesen zárt méhszáj azt jelzi, hogy még messze a szülés!! Még az is lehet, hogy holnapután beindul! Gondolj arra, hogy Neked mennyivel lentebb van a pocid, mint az enyém!Szóval tessék pozitívan nézni a dolgokat, jó? Kép Egyél valami fincsit, majd az feldobKép

Sok vidámpusziKép

Orsi

avocado

Chello
Nagyon édesek a képek!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Chello: jók a képek. Kép Ez az apán alvás minden bébinek bejön. Kép

Anikó: ott sem mérnek fájásokat? Hát én megvagyok döbbenve! Daninál ez kérdés sem volt, most meg...
Vizelet: Kép

Linda
bellana

Anikó, ne legyél rosszkedvű lécci! Kép Nekem is végig zárt volt a méhszájam, még akkor is amikor már folydogált a magzatvizem. Szóval nyugi! Kép Kép Kép

Orsi, köszi. Kép

chello
chello

Panó: mail ment!!
bellana

Linda, tényleg bejön az Apán alvás, ott a legnyugodtabb. Kép Ma egész nap nyügi volt és most mikor fürdetnénk alszik mint a bunda Apával együtt.

chello
chello

Sziasztok,
Anikó,
kitartás, ne kedvetlenedj el, eljön az ideje a szülésnek, ha Bence felkészült rá! A gyerkőceidnek pedig vidám anyusra van szükségük!!! Küldök egy kis pozitív életérzést:KépKépKép

Orsi,
a számom titkos, csak sms-ben vagyok hajlandó megadniKépKépKép Egyébként nem is titkos, csak itt nem akarom az interneten közzétenniKép De aki kéri,annak szívesenKép
Megszavazom: legyen medencétek!!!

Chello,
megint megcsodáltam Noncsi hajkoronájátKép
Attól fájhat a hasinkó, ha keveset eszik?! De lényeg, hogy minden okéKép

Rita,
köszönöm, veszek én is!!!
Mondtam már nektek, hogy Dani imádja a Laktoherb teámat?Kép

Beszéltem Szöszivel, sajna már nagyon magas a láza a melle miatt, remélem, a forró vizes pelus neki is segít majd.
Egcsivel is beszéltem még reggeltájt, jól van, pénteken próbál netközelbe kerülniKép

Most megyek dolgaimra, puszi mindenkinek!
Zsuzsa merre jár ma...?

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Mind a három gyerek alszik, apa nincs itthon, én meg úgyse tudok elaludni amíg nem ér haza.

Orsi: írtam emilt medence ügyben! Ez a cím jó, ami a profilodban van?

Anikó: mivel tudnánk jobb kedvre deríteni? Te is tudod, hogy a méhszáj bármikor elkezdhet kinyílni! Én drukkolok nagyon hogyha hétfőig szeretnél megszülni, akkor kapcsoljon rá Bence baba, és induljon útnak Kép ! Vesekő Kép

Szegény Szöszi!!! Remélem gyorsan helyrejön!

Chello: én meg voltam győződve róla, hogy attól fájhat a baba hasa, hogy sokat és sűrűn kajál. Meg vannak az olyan babák, akiknek mindegy mennyit esznek és milyen sűrűn, mindenképp fáj a pocak Kép Nagyon szép Noémi még mindig!!! Hasonalvás nálunk is van apával! Kép

Bori: igen ma fürdettem először, mert apa soha nem enged hozzá Kép Kicsit meg is voltam illetődve, hogy akkor most hogy is álljak neki Kép Kata ma nem volt a helyzet magaslatán, de este telekakált négy pelust (oda a heti súlygyarapodás Kép ), 9kor meg kidőlt, azóta csönd van és nyugalom. Dani nagyon ügyes! Kép Megy még valamikor úszótáborba? Vérzés: néha egy pici még visszatér, de mondjuk úgy hogy két nap szünet után jön egy kicsi, és nekem is élénk színű, de most már három napja nem volt! Boldog egy hónapot holnapra Dorkának! Hihetetlenül megy az idő!

Kakukk: fájások? Hogy vagy?

Na pussz, és jóéjszakát mindenkinek!

Szilvi
lino

BoriKép
Sms-t megkaptamKépKépKép
Medence: Egy kis pénzmagot is megszavazol hozzá?Kép Mert az most ránk férneKép
Úgy örülök, hogy ennyi optimizmus és vidámság árad a soraidból! Végre! Küldjük együtt a pozitív hullámokat Anikónak, az tuti segít nekiKép
Nagy pusziKép

Lino
Mail jött és ment isKép

Most megyek szunyniKép

Puszika mindenkinekKépKép

Orsi
36+5 (36+6)

avocado

Jó reggelt mindenkinek!

Megint én vagyok az első?
Ma már kicsit jobban vagyok,köszönöm Nektek!Tudom én,hogy igazatok van,és olyan okosakat tudok mondani,ha másról van szó,csak olyan hülyének éreztem magam tegnap,hogy mindenkinek mondom,hogy én már nemsokára szülök,meg beelőzök mindenkit,aztán hoppá!

Majd később jövök!

Anikó
vakili

Jó reggelt!

Én már egyszer írtam egy órája nektek, elküldtem, de úgy látom nem ért ide.

Anikó!
Ca-oxalátot nekem is találtak a pisimben, akkor most vesekövem lesz? Már nem is merek Ca-ot inni az allergiámra sem!

Chello!
Képek!Kép

Szöszi!
Remélem jobban vagy!

Bori!
Köszönjük a híreket!

Szilvi!
Írtam mailt!

Linda!
Neked is!

Kakukk!
Jelentkezz, hogy mi van veled!

Amúgy isteni minden reggel fél hétkor arra ébredni, hogy munkások csattognak, zörögnek az ablak alatt.

Mindenkinek szép napot!
panó

Jó reggelt mindenkinek!

Megint én vagyok az első?
Ma már kicsit jobban vagyok,köszönöm Nektek!Tudom én,hogy igazatok van,és olyan okosakat tudok mondani,ha másról van szó,csak olyan hülyének éreztem magam tegnap,hogy mindenkinek mondom,hogy én már nemsokára szülök,meg beelőzök mindenkit,aztán hoppá!

Majd később jövök!

Anikó
vakili

Nem tudom,hogy miért ment el másodszor is az üzenetem,itt sem voltam a gépnél azóta!!!

Panó:ez azért nem biztos,csak szólt a doki,hogy nagyon sokat kell innom.Nálam talán nagyobb a rizikó,mert nekem már volt ilyen összetételű kövem.
Munkásokra ébredni,brrr...
Én egyszer arra ébredtem a 7.emeleten,hogy egy hapsi lóg az ablakban.Alpintechnikával szigetelte a házat.Azért nem ártott volna,ha szólnak előre.Majd betojtam,és az ablak is nyitva volt,simán bemászhatott volna.

Anikó
vakili

SziasztokKép

Akkor én vagyok a bronzérmes? Kép

AnikóKép
Örülök, hogy kicsit jobban vagy KépKépKép
Ma is döglesztő meleg lesz és sajnos Karcsinak muszaj kint dolgoznia, mert ma van itt a döngölő, úgyhogy Apukámmal nekilátnak a garázsbejáró folytatásának! szerintem félóránként ki fogok menni és leöntöm őket 1-1 vödör vízzel! Kép

Képzeljétek kész az összes babaruha mosása, ami nem volt semmi, mert annyit kaptunk kölcsön, meg örököltünk, hogy az csak na! De ki vannak végre mind mosva, most szortírozgatom őket típus, meg méret szerint, aztán vasalás.

Na, megyek, nehogy lecsússzak a bronzról Kép

PusziKép

Orsi
36+6

avocado

Jó reggelt!

remélem Szöszi mellgyuszija jobban van Kép

Anikó, fel a fejjel!!! Élvezd ki a kismamiság utolsó napjait Kép Kuldök neked jókedvcsinálót Kép

Kép

Kriszta
soraya

Sziasztok!

Mi is megvagyunk. Kép
Szöszinek jobbulást!

Linda
bellana

SZiasztok!
Egy percnyi idom van, gondolkodtam, hogy mire hasznaljam...Visszaolvasni nincs idom, ne haragudjatok, de tudok par sort irni.

ZSuzsiKép
Gratulalok Emmahoz, vegul csak meglett Nektek is, bocs hogy beeloztem a tablaban.KépFerjed jobban van?

A mellgyuszim hal'Istennek es BorinakKép mar jol van. Tegnap este dunsztoltam forro pelussal vagy egy orat, mar egeszen voros volt, de reggelre fellazult es le tudtam szivni.Oriasi nagy kemeny gocs volt benne.Mostmar nincs lazam es nem faj, bar egy kicsit meggyotort, mert 2 napja massziroztam sikertelenul.

BoriKép
Koszonok mindent, hogy felhivtal, nem tudom mi lett volna ebbol a mellgyuszibol, ha te nem vagy!

Ugy latszik sokat kell mellszivoznom, sok a tejem.Nem tudom mit csinalnek az Isis nelkul,nekem nagyon bejott.

Balazs amugy nagyon jo fiu, ejjel jol alszik, nappal is van, hogy 2-3 orat egyhuzamban vagy csak rovid ebrenlettel. Persze sok torodest igenyel es olben is van eleg sokat, dehat nem fekhet szegeny egesz nap neman. Doktor neni is tegnap latta, minden ok vele. Szokunk ossze, egyelore nem erem utol magam, pedig nem kell foznom es anyukam minden d.e atjott segiteni.Sajnos ma este elmegy nyaralni egy hetre, ez elegge megvisel, de majd csak boldogulunk.Jon a noverem es a ferjem is rengeteget segit, igazan szerencses vagyok.A gyerek teljesen elbuvoli, ha hallanatok miket mond meg hogy nez ra...Kép

En jol vagyok, a gatmetszesem szinte alig erzem, doki szerint is nagyon szep.Mindenkinek csak ajanlani tudom a felliteres sport palackos kamillazast a korhazban, senki nem gyogyult ugy mint en.Oriasi volt, aki kitalalta!!!
Viszont szules utan felalltam a merlegre, hat a csoda-tortenetek,hogy 10 kg minusz meg ilyesmi nekem nem jottek be. Pontosan 5-el voltam kevesebb==>15 kg plusz maradt rajtam, igaz itthon meg lement 3.

Most megyek, de mindenkit puszilok es koszonom a gatulaciokat es hogy ti is szepnek latjatok Balazst!Kép

szoszi
szoszi

Sziasztok,

most kaptam Szöszitől üzenetet, hogy sikerült a forró pelus-akció, és reggelre lement a láza, a csomók is eltűntek!!!

Anikó,
örülök, hogy mára jobb lett a kedved. Én is zárt méhszájjal indultam szülni Danival...csak a víz csordogált.
Vaszeg Dórával is zárva volt a méhszájam a nagy napig.
Szóval el ne keseredj!!!

Lino,
Dani jövő héten megy az úszótáborba megint, ugye ez a hét most velünk telikKép Remélem, jó idejük lesz, hogy sokat lehessenek a külső téren is.
A vérzés nálam is hasonlóképpen alakul. Hol van, hol nincs.
Mekkora medencétek van? A földbe van süllyesztve, vagy olyan "kiálló"? A lányok szeretnek benne pancsikolni? Milyen mély?

Orsi,
most akkor már bármikor hívhatszKép És én is tégedKép
Ebben a melegben de jó lesz neked vasalni...
Karcsinak és apukádnak jó döngölést. És szerintem is jó ötlet a vödör vízKép

Soraya,
szia! Azért elmesélhetnéd, hány fok is van felétek...Mit csinálsz ma?

Panó,
mostmár nagyon drukkolok a munka végéhez!!! Remélem, mire hazajövök Balatonról (aug.7.), már az utolsó porszem is eltűnik majd a munkások után!!!
Addig tartsd vissza a babátKép

Hol vannak a többiek, anyukák és kismamák, talán megfőttek?!
Anitabori

Lányok, azt, hogy "mostmár", egybe vagy külön írjuk?!
drbusborbala
Budapest, XX.

Na, Szöszi beelőzött a hírrelKép
Mondjátok már meg nekem, milyen sportpalackos trükkről ír Szöszi?!

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?