Sillia!
Szerintem ez babánként változó, illetve főleg megszokás kérdése. Én úgy voltam vele, hogy kezdettől visszük majd Botondot mindenhová, hogy hamar megszokja, viszont ha ő úgy igényli inkább maradok vele itthon. Na, viszzük is mindenfelé, ahogy terveztük és ő nagyon jól elvan mindenhol, mindenkivel

. Sőt, szerintem kifejezetten szereti a nyüzsit, mert jobban alszik napközben is és éjszaka is a jövős-menős napokon

.
Tudom, vannak babák akik jobban igénylik a biztonságot, de nem lehet, hogy inkább te nyugodtál meg, hogy hazaértetek?

A múltkor is írtad, hogy nem szereted a tömeget, a nyüzsit, és most is írod, hgy nagyon fárasztó volt... Szóval nem lehet, hogy te szeretsz inkább vele otthon lenni? Vagy esetleg azért volt ő is nyűgösebb, mert érezte rajtad, hogy kicsit feszültebb/fáradtabb vagy?
Nekem pont hogy tök jó kikapcsolódás, ha pl. családi banzájon vagyunk, mert számtalan jelentkező akad, aki babázik helyettem (anyum, mamám, unokahugom, keresztanyum...). szabályosan keresnem kellett, hogy hol a fiam, mikor kajaidő volt

! Szóval jó lenne pedig, ha el tudnád ilyenkor engedni magad, mert kell a feltöltődés

! Vagy nincs kinek átadnod ilyenkor?
Tényeg, Dalma-Lóci kapcsolat alakulgat?
Czigka!
1100

! Bár most utánaszámoltam, nekem is úgy 800-1000ml/nap, csak eddig sose számoltam ki, és így tök soknak tűnik

.
Sztem pont ugyanez van Boo-nak is, hogy lenne elég teje, csak Zsiri nem szívja ki! És most ahogy írtad, ennek tuti az az oka, hogy nektek jobban zár a cickó, vagy hogy is mondjam

. Boo is ezt írta, hogy fejésnél is gyürmölni kell a cicijét, és te is. Én eddig azt hittem, Zsiri a picurka és talán yenusz a szopáshoz, de Bende majd' 3 és fél kilóval biztos nem volt az!!!
Biztos a tejleadó reflexhez lehet köze, vagy ilyesmi. Én meg a másik véglet vagyok

. Folyik a tejem, ha kell, ha nem! Még mikor kicsit kevés volt, akkor is csavartam a melltartóbetétből, és sík ideg voltam, hogy kárba megy

. Meg nekem fürdés közben mindig spriccel a melegvíztől, de szó szerint! Ez tuti adottság kérdése, nem? Kézzel fejésnél is 4-5 lyukon spriccel, és ezért is tudok egy kézzel fejni... Most világosodtam meg

! Nem mintha ez bármelyikünket előrébb mozdítana, de azért nem árthat a felismerés

.
Ja, mennyiség! Nem baj, ha többet eszik, mint amennyit "kéne", két 50 kilós nő sem éppen ugyanannyit eszik

. Én pl. elkezdtem parázni, mert Botond csak 80-100-akat eszik, pedig 110-et evett, mikor hazahoztuk

. De anyu mondta, hogy ez teljesen rendben van, ugyanis a kis súlyú babák "behozó adagokat" esznek, vagyis sokkal többet is akár, mint az átlag, hogy mondjuk fél éves korára elérje az átlag súlyt. A nagy súlyúbabáknál éppen így előfordulhat, hogy kevesebbet esznek. Egy egészségesen fejlődő baba ugyanis fél éves korára megkétszerezi a súlyát, de elég nagy gáz lenne, ha Botond 9 kiló lenne 6 hónaposan

! Láttátok,iko megszületett kis szumós volt, de mostanra teljesen arányos, formás kisbaba, (már) nem dagi

. Szóval elrendezi ezt (is) nagszerűen a természet, ne aggódj! (Ráadásul Bende méretei teljesen "standard"-ek

)