Háton fekvés: képzeljétek, ha hanyatt fexem, akkor olyan furi, rossz érzés, nem fáj sehol, de mintha nem kapnék rendesen levegőt, vagy nem is tudom, olyan diszkomfort érzés. Ha oldalra fordulok, akkor minden oké. Másnak is van ilyen?
Igy már csak jobb vagy bal oldalon tudok aludni, a hason és háton fekvésnek vége...
Geri, a babaülés mostmár benn is marad az autóban? Teccik, hogy ment is vele egy kört
Pammut, Tena: ez volt a reklám helye?

Mondjuk ez első hétre biztos ami biztos lehet, hogy tényleg a nagyot érdemes venni, mert lesz „anyag” bőven…
Reni, ha nem vesztek hordozót, akkor hogy teszitek az autóba a babát?
Ronci, én az első szülésnél szerettem volna kérni EDA-t. A saját dokim nem tudott bejönni, az ügyeletes meg azt mondta, hogy nem adnak, mert még csak 4cm a méhszáj és várjunk….8cm-nél meg azt mondta, hogy most már nem ad, mert 8cm után már nem adnak…Pedig nekem le volt beszélve, vért is vettek meg minden…De utólag végülis nem bántam, csak maga a tény…jó, ez 8 éve volt.
Ananácska, meddig muszáj csinálni a melót? Ha Kristóf beteg, otthon maradhatsz vele?
Pocak: ma kérdezték tőlem, hogy mennyi idő van még hátra…

Mondtam, hogy még előre, mert még a felén sem vagyok túl…azért ennyire nincs nagy pocakom..furi..
Edit, én tegnap testápolózáskor elgondolkodtam ezen a löttyedéses dolgon. Asszem extrán rá kell kapcsolni a tornázásra, mese nincs!
Nóri, nekem sincs még line nigrám. Nekem a harmadik harmadban szokott lenni…Köldök: az elsővel egyáltalán nem fordult ki, a másodiknál a vége felé, a harmadiknál meg már kábé a 12.héttől...remélem azért nem marad majd így