A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Sziasztok!
Végre túl egy normál éjszakán, egy kelés, semmi hiszti.
Zazzy orrspray? Semmi baja nem lesz tőle. Sterimar segít. De el lehet dugulva ám fogzástól is Akkor is segít).
Ilda nektek mindenféle Boldogot, Dömének is! Cuki ez a fiú! Bakker én még mindig nem merem hátra kötni Katát, pedig már párod is bátran hordja ott (igaz szemmel tartod)
Petilovagnak gratula! Anyu már nem kellesz ahhoz a lovagoláshoz. Láttuk kapaszkodni már tud, már ülni is. Veheted a bérleted a kishercegnek! Vidámpark klassz lehetett. Mikor mentünk állatkertbe, pont azt néztük, Boti 2 évesen a kicsibe már mehet e.
Nagyon el vagyok maradva, olvasgattam, meg nézelődtem, minden gyerkő csodaszép! Máté szemei utolérhetetlenek! Nagyon drága!
Moncsi örülök, hogy jobb a helyzet, videót még nem tudtam megnézni, de biztos édes Livi. Ha lesz időm pótlom.
Csajok akkor héten Kopaszi amíg még jó idő van?
Masut nyugi, minden rendben lesz, eccer fog enni Csodahaj hölgyemény is. Más a tempója, és azért nem olyan öreg ő. Én nagyon nagyon higítottam elején a gyümit is Katának, de akkor is kanálból kapta.
Zazzy én vízforralom a vizet, így mindig van forralt, aztán max. rámelegítek ha pépet csinálok. Mi tejpépezünk amúgy. Úgy döntöttem Botinál sem óvatoskodtam túl, akkor a nagylánynál sem fogom. A táp úgyis ha lesz, ha lesz. Rájöttem most imádok tejciztetni!
A túrák jól hangzanak. Kár hogy maradunk.
Vica nagyon szép volt a granitúra. Ha ezt eladjátok milyen szép lehet az új? Tudom praktikusabb is lesz. Figyi nálatok Bulcsú alvásai rendben vannak? Lehet fogzik Boti de kriminális. Van hogy éjjel 1,5-2 órát fent vagyunk.
Na menek, hercegnő hívogat! Mellesleg tegnap felállt a járóka rácsánál is. Így ma szerelek, mert nem volt időnk hétvégén.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Papillon drága lehetett Lizi! :lol: :lol: Ismételgeti? Érdekes, nekem Kata még Döme társalgási módján kommunikál. Na meg néha mint egy kispapagáj. De még nem ismételget. Viszont brümmögni brümmög, ha fogzik és jobban folyik a nyála. Sztem az masszírozhatja. :roll:
Adryn megvagy hadnagy? :wink:
Katka jó munkát!
kuklika
Budapest VIII. kerület

jó reggelt

kukli: ide nekem azt az éjszakát :twisted:

Eszti itt fekvőtámaszozik a lábamnál :D

nemlajos: utólagosan is boldog névnapot Dömének. Foggal mi újság?

orrdugulásra a sósvízes spré jó,én a sinomarynt használom. Van mentolos háti kence is, luffe vagy mi a neve (narancssárga doboz és egy kis baba van rajta)

katka: jó az avatarod :) Vidámpark biztos jó lehetet, Peti miatt meg ne legyen furdid, Apa ott volt vele, és neked is kell néha kikapcsolódás. Ma én is lepasszolom 1 órára a csajokat, bár Lilit nem biztos,hogy sikerűl

Kép

Kép
pgyöngyi

masut: ha szemből nézem, akkor jobb alsó metsző van kint

Kép

Kép
pgyöngyi

kukli: igen, folyamatosan ismételgeti és bővült a "szókincse", egy NEM-el, azt is ismételgeti :lol:

nemlajos: boldog mindenfélét így utólag!

masut: szoptasd minél többször és ne stresszelj, mondom, a sógornőm 1 éves koráig CSAK szoptatott! És a picurnak semmi baja sem lett, tök egészséges okos kiscsaj, láttátok a tv-ben :P a vasat meg csak szedd, én is elakarok menni vérképre, a beutalót már megcsináltattam 3 hete, de még nem jutottam el a laborba :? majd e héten :wink:

na, mek, altatnom kék, majd jövök.

ADRYN!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára papillon 2009.09.28 08:08-kor.

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Bababi Nálunk 4 nap nyügi + 3 nap láz + 2 nap sírás és nyugtalankodás után bújt ki (tegnap) az első foga Máténak. A jobb felső 1. rágófog. :shock: Megszenvedtük mi is, és én sem láttam semmit a szájában, pedig ott néztem, mert ott rágott. Úgyhogy lehet a kis fogacska.

Nemlajos Nem semmi, miket rejteget a férjed :) Csak hozza elő ezeket a jó kis tulajdonságokat.

Masut Remélem Márti jól el van Anyukáddal. Már csak 1 óra és Te is ott leszel. Majd írd meg, milyen volt az angol.

Brokkolit hogy érdemes Máténak fagyasztani? Hogy tegyem el?

Kép

Kép
rszg

papillon, lassan kimondja Lizi, h moszkvicssluszkulcs... :D :wink: :shock:

Az létezik, h ilyenkor már tudatosan "beszélnek"??? Nekem olyan fura....csak most születtek....
Meg mennyi baba áll már fel....meg ül.... :shock: :roll:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

tehuti: sztem tuti nem tudatos, legalábbis azt, h mit jelent nem tudják :lol: csak jól hangzik :P

és első fogasoknak GRATULA!!! (rszg, nem semmi, rágófog!!!)

nekünk sehol semmi fog terén, megnéztem, nekem 9 és fél hónaposan bújt ki az első 8)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

rszg: nem nálatok született Máté foggal? Mintha úgy rémlene, Minden esetre ez a rágófog nem semmi

ááá, éz még nem tudatos. nálunk titi van, meg tete, és mmmmmmma :D

Kép

Kép
pgyöngyi

Lilinek január 18-án jött ki az első foga (most olvastam utána :wink: ) Én meg elmúltam 1 éves anyukám szerint. Szóval Esztinél nagyon hamar kijött :P

Kép

Kép
pgyöngyi

Ma nincs kedvem semmihez... Fogalmam sincs miért, pedig nagyon nagyon nagyon szalad a lakás. És még főzni sem kell, rengeteg ennit kaptunk anyuéktól. Áhhhh....

Tehuti, ez jó: "moszkvicssluszkulcs... ". :D

Igen, Adryn, lassan dobj magadról életjelet. Anyud és keresztanyud még ott van?

Nálunk Kata elkezdte róni a köröket a lakásban, mostantól egy percre sem lehet egyedül hagyni. És vigyorog. Zabálnivaló.

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Gyöngyi De jól emlékszel, Máté született foggal és most az a foga bújt ki, amelyik amellett van.

Kép

Kép
rszg

sziasztok! HELP!
a nurofenre azt van írva, 3 napnál tovább nem lehet adni. na most mi van akkor, ha még tart a láz a fogzás/?( miatt?
nándi fogzik, mint írtam, ordít, sokszor kel, és 38,7en is volt már a hője.de tegnap éjjel brutál volt, alig aludtunk, de érdekes, mert huuzogatta magát, meg feszitett, mint hasfájáskor. lehet h a nurofentől fáj a hasa?
ti amikor kiveszitek a babát éjjeli szopikor, betakarjátok vmivel, míg eszik?
beszéd: Nándi 1-2 hónapja mondj azt, hogy : Agu, kifejezetten az apjára. olynakor mindig helyeslünk neki, hogy : Apu. igaz volt már, hoyg a játékára mondta :D de a férjem persze dagad :wink: akkor is mondja, amikor délután már csak kis idő, mire hazaér.
sztem már sokmindent értenek. amikor azt mondom: pancsi, vagy séta, elkezd boldogona kalimpálni a lábaival, tiszta lelkes.
édes kölkök, csak ne szenvednének ennyit :(((
a nurofenesre váaszoljatok, ha tudtok, lgyzsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

csajok, győzzetek meg, ez a mei tai tényleg olyan jó? Kb annyi lóvénk mint nemlajosnak, 700 a gyedig, de eladom az egyik kengurumat, annak az árából megvenném, ha tényleg frankó, hátkímélő, és még sokáig tom használni.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

én is már meghirdettem a kengurunkat mert akarok én is venni de nem akarják megvenni pedig kb kétszer használtuk majdnem vadiúj :?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Papillon nagyon jó,d e sztem annyira nem, hogy ne várd meg vele a csp-t. :wink: De te tudod.
Graula a fogacskákhoz. Máté nem semmi. 2 rágófog akkor már? :shock: Sztem a fagyasztott brokkoli ugyanannyiba kerül, és ugyan olyan jó. Később is megveheted. Magamból kiindulva semmi nem fér el a fagyasztóban. :roll: Most épp a 3 libacombot nem tom hova rakni. Meg kell enni holnapután. Ezért vendégeket kell hívni, de hát megkívántam. :oops:
Édes lehet Kata ahogy cikázik. :lol:
Mi ma mentünk piacra, vettem igazi spenótot, raktam bele fincsi friss mellett, és Kata már alszik is. 8) Töpörtyű sül, mi spenótunk gőzölög, csirkeszárny sül mellé. De hogy mi lesz ezzel a rengeteg ruhakupaccal a lakásban, azt nem tom. :roll: De most leülök Botival kirakózni, az tuti. :P
Pulcsi nem akarod kipróbálni a viburcolt?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Pulcsi, érdemes váltogatni a lázcsillapítókat makacs láz esetén. Dokink szerint. Akát egy napon belül is felváltva adni Panadolt, Nurofent, Germicid-C-t (ez utóbbi vényköteles). Viborcul kúp is jó ötlet. Ezeknek mind más a hatóanyaga, így nem halmozódik fel ugyanaz...

Papillon, tényleg olyan jó. Pláne ha megtanulod hátra is felkötni a kicsicsajt. Mióta megvan, elő sem vettem a kendőmet (pedig Samunál arra esküdtem), és a babakocsi is csak nagyon ritkán kerül elő.

erpé

erpé: majd akkor benevezek egy tanfolyamra nálad :wink: mert hátul akarom hordani, pl itthon, h haladni is tudjak a házimunkával

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon, nekem nagyon bejön.
És amit itt a gremese, vagy kicsoda hirdetett, jó áron is van (viszont nem tudom, mennyire kényelmes, lehet, hogy igen, és csak azért olcsóbb, mert nem egyedi darabok).
Ma telefonálós napom van (tudjátok, ez nálam milyen nagy szó! :D), a védőnő, dokinő elérhetetlen (Döme még mindig taknyos picit, meg köhög, és azért már egy hete tart...), a kresz vizsgára bejelentkeztem (okt. 19), és felhívtam a közlekedési hivatalt, vagy mit, hogy mi van az én eü-kártyámmal, ha nincs, de elvileg a segédmot. jogsimmal mentesítve vagyok az eü-vizsga alól...
Na, ez utóbbi azért igazolt a fóbiámat illetően, mert a nő iszonyat tapló módon beszélt velem!!!
De túl vagyok rajta :)
No, etetés van, mennem kell...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

azt ti hogy oldjátok meg, hogy ne nyúljon minden falat után a szájába...?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

a viburcol az mi? homeós?
germicid sima kúpom van itthon, panadolra azthittem ugyanugy ibuprufénes, mint a nurofen. de akkor lehet veszek!!köszi erpé a tippeket, várok továbbiakat is!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

hú, gyerekek, nálam most megint kezd elszakadni a cérna... mennyivel egyszerűbb volt szoptatni, mint melegítgetni, etetetni, érdeklődést fenntartani, kanalazni, törölgetni, lemosni, kivenni, megakadályozni, mosogatni, ehhh :? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pulcsi: én is csak azt tudom mondani, mint erpé. Váltogasd nurofen, panadol, gernicid kúp, nekem a doki a suppositorium antipyreticum pro parvulo kúpot ajánlotta. AZ orvosunk azt ajánlotta, hogy lázcsillapító, és ha utána 1 óra múlva is lázas, akkor másik fajta lázcsillapítót lehet adni. Arra kell figyelni, hogy egy fajta között teljen el legalább 8 óra! Pl. reggel 8kor kap nurofent, és ha egy óra múlva is lázas, akkor adsz neki egy kúpot, de a következő nurofent csak du. 4 után adhatsz. Nem tudom, hogy a nurofentől fájhat e a hasa. :roll: :roll:

banokla

Nemlajos: nincs is annál egyszerűbb, mint szoptatni. :wink:

Gratula a fogacskákhoz, és a csücsülésekhez!!!!

Nálunk nem valami jó éjszaka volt. A két felső fogacska helye nagyon be van dagadva. Lehet ez volt az oka a gyakori keléseknek??? :roll: :roll:

Micsoda szókinccsel rendelkeznek már :shock: :shock: :shock:
Nálunk a legújabb: ágggi, és gigggi. Gergő nagyon sokáig úgy hívta saját magát, hogy Gigi váltig állította, hogy nem Gergő a neve, hanem Gigi. Most nagyon örül, hogy Krisztián az ő nevét már ki tudja mondani. És mikor mondja Krisztián, akkor szalad oda hogy: "Mondjat itt vagyok" :lol: :lol: :lol: Pedig már nem szólítja senki úgy, hogy Gigi. :D :D

banokla

Igen Pulcsi homeós. Nekünk bejöt Botinál.
Ilda neked csak a kezét kell kiszedni? Nekem állandóan zoknit eszik a kisasszony. Most megy épp a gép a spenótos zoknival. Vannak tökös, répás, céklás zoknijaink is. Elegem van a zoknilehuzogatásból!!!! Elő fogom venni a harisnyákat. :evil:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Zokni evés nálunk is divat!!!

Nekem megjött előbb a gyed!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Meg is rendelem az etetőszéket!!!!!!!!!!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Pulcsi, igen, lehet hogy a Nurofentől fáj a hasa. Simán. Estére szerintem valami kúpot adj inkább. Nekünk a dokink estére - ha lázas a gyerek - a Germicid kúpot ajánlja, az nyugtató hatású is (amellett, h a tapaszatalatom szerint ez a legjobb lázcsillapításban).

Banokla, Gigi. Ez nagyon édes.

Gabka, írtam pü-t. A holnapi ovis program kapcsán.
Csajok, tudja valaki, hogyan kell kifaragni a halloween szerű tököket? Mi a jó célszerszám?

Katka, ezt neked találtam. Csak arra a kérdésre, h szeret-e túrázni a párom :)

Kép

Itt meg együtt - nem látszik, de a pocimban ott volt már Samu, kb 2 hónapos terhes voltam.
Kép

erpé

Erpé, huuuuu, nem semmi helyen voltatok!!!!!!!!! Tériszonyom elő is jött!!!! :shock: :shock: :D

Gabi
Kép

Kép
tehuti

erpé tényleg nagyon szép hely:)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

pulcsi nekünk is a vibrucol segített. Ma már jobb éjszakánk volt de tegnap :shock: csak rajtam volt hajlandó aludni különben ordított szegénykém

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

moncsi, én is éjjel magamon altattam a szivem közelében a nappalinkban, hoyg apa tudjon aludni vmennyit/ 2 szobánk van egy háló-ez mindenkié, Nándié és miénk, meg egy nappali.
ha a szivem közelében volt, aludt. cicizni éjjel 2től 7ig nem volt hajlandó, máskor ugye 2-3 óránként éjjel is :roll:
a homeós dolgokkal fenntartásaim vannak, de azért köszi.
ugyanigy a borostyánlánccal is-vkinek bevált? én nem hiszek bennük.
erpé,én azért adtam nurofent, mert arra volt írva, h fájdalomcsillapitó is, nem tudtam, hogy akúp is az, de akkor az tök jó, este ha lázas lesz, azt adok. bár ma, mintha nem lenne láz. de nyüszörög szegényke. még jó h itt van anyum, és segit, különben befontam volna a hajam az éjjel után
ja és moncsi, én párom is beszólt éjjel vmit a nándira, de már nem si emlékszem rá, mert férfi, és tudom, hogy ha álmából felkeltik,nem gondolja komolyan :wink: egy félórát meg egyébként ő is cipelte, meg dudorászott neki.csak utána kiütődött:) hiába, nem a férfiakból lesznek anyák :)nekik más a dóguk.
ja, és erpé, tök jó kirándulás lehetett! :shock: tényleg magasaon voltatok! te is szeretsz túrázni, ezek szerint, ha így 2 hós várandósan :wink:

pulcsi

hű, erpé, tényleg nagyon szép! Mi ez? Svájc?

kukli, nálunk már rég harisnya van, mióta Döme beteg, zokni nem is volt a lábán, éppen ezért, mert feszt lehúzigálja.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Három napig nem voltam netközelben (nem is volt olyan szörnyű :lol: ), még nem olvastam vissza, csak Papillonnak a MT-ról, mert éppen friss az élmény. Tegnap túráztunk vele, Apának is nagyon bejön. Kipróbáltuk a háti hordozást is, de úgy nem tudott elaludni, így előre került és úgy nagyot durmolt. Bár az is lehet, hogy a háti még korai neki vagy mi voltunk bénák, teszek egy fotót, hátha valaki megszakérti mit rontottunk el :lol:

Kép

Kép

Szóval nekem is bejön ez a MT, pedig én nem vagyok egy nagy hordozás elkötelezett. Ami nekem gondom vele, hogy ha nem otthon teszem fel, akkor lelóg a földre a kötője, egy idő után összeizzadunk benne és jön a nyügi, illetve a háti felkötésre nem tudom valaha képes leszek-e egyedül. Ja, és én gremesetől vettem, mivel nem akartam nagy összeget befektetni. Szerintem jó a minősége, bár nincs összehasonlítási alapom :roll:

Erpé, jajj ezek a fotók! Én is imádtam az ilyen túrákat és most kicsit elszomorodtam, hogy egyhamar nem jutok el ilyen magas hegyre. :?

Bár tegnap is szép helyen jártunk gyönyörű időben, úgyhogy semmi okom panaszra :)

Kép

Kép

Na, akkor elkezdem visszaolvasni az előző 4 oldalt :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

óóóóóóóóó, ez csak nem a Balaton :wink:

Kengut megvették, persze még nem fizettek, ma járt le rá az aukció! Zita! Hol vettem a MT-odat? Nekem sincs még annyi pénzem sem rá mint gremese akciósa :roll: (nem túl lent van az a gyerek háton? )

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

bakker, ez a gremese teszveszen 5400ért árul, nem értem :roll:
http://www.teszvesz.hu/item751931855_al ... ebbel.html

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

zita: háton próbáljátok kicsit feljebb kötni a babát

erpé:ezt melyik fotó szerkesztővel csináltad :lol: :lol: :lol: Tényleg jó kis helyen voltatok. Nem volt hideg?

kukli: megyek libacombot enni. csinálj mellé egy kis pároltkáposztát is :D

banokla: én így hívom a Lilit :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Pulcsi: Ha gyerek 3 napja folyamatosan lázas és nem javul, akármit is gondolsz, hogy mi a baja, ilyenkor meg kell mutatni orvosnak, mert komoly szövődményes betegségek lehetnek belőle. Remélem, hogy nem, de én ezen a ponton kihívnám az orvost.
Azt kell tudni a fogzásról, hogy ilyenkor legyengül az immunrendszer, sokkal könnyebben kapnak el a babák bármit és anya, legyen a talpán, aki el tudja dönteni, hogy ez most csak egy kis fogzási láz vagy valami komolyabb.

Erpé: Na, látom, megvan a Baknytúrára a túravezetőnk! 8) Egyébként csak példának írtam a párodat, mert róla semmit nem tudok (vagy legalábbis idáig). Remélem nem bántottalak meg vele... :roll: :roll: :roll:

Zita: Háton nagyon lent van Julcsi. Szerintem feljebb kellene lenni, de majd meitai szakértők megmondják... :roll:
Peti jól alszik háton, csak Petiapu nem szereti háton vinni, azt mondja neki elől jobban esik.... :roll:

Katka

katka22

zita, én is csatlakozom, nagyon lóg a gyerek hátul, ennél sokkal feljebb kell lenni (derékra kötöd a mt-t, gyerek fel a hátra, két pánt előre hoz, megemel, és gyerek beleráz, míg kényelmes nem lesz), és a pántokat szépen kisimítva kell vezetni, ez a titka :wink:

papillon, érdekes ez a gremese... Lehet, hogy ezek régebbiek? De nem, mert azt írja, állítsd össze. Kérdezz rá :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

katka, ha egy gyerek egy hete taknyos, de nem lázas, de most már szombat óta köhög is, de nem zöld/sárga a trutyi, hanem fehér, akkor kell orvos? 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bakker annyit dumáltatok a háton hordozásról, hogy felraktam Katát. Sikerült (kissé lógosan nekem is). :P Elaludt. :evil: Most itt görnyedek, és pihenhetnék de nem merem levenni. :evil:
Gyöngyi gyümivel tervezem. :?:
Erpé nem semmi meghódítani a fellegeket!
Menek, lefejtem vhogy magamról a bébit.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Ilda ez lehet sima fogzás. Köhög mert félrenyeli a nyálát, folyik az orra mert irritálva van. A láz a gáz. Az sejtpusztító, és egy idő után tényleg jobb ha látja orvos. Sztem Dömét emiatt nem vinném. Bár attól függ hogy köhög. :roll: (bocsi, nem vagyok Katka :oops: )
kuklika
Budapest VIII. kerület

Lekerült:
Kép
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Katka, dehogy bántottál meg, és értettem én, hogyan gondoltad a kérdést (példaként :) ).
És nem kell ám messzire menni, még Svájcig sem, ilyen élményekig. Ez itt Szlovénia, azon belül Triglav. Ja, és én a 2 hós terhességemmel nem hódítottam meg a csúcsot :) annyira azért nem voltam bátor. A csúcstámadás előtti (alatti) menedékházban voltam forraltbort kortyolgatva, amíg a páromék felmentek és visszajöttek. És ez 2005 nyara, azóta van rajtam némi plusz és a páromon is, nem vagyunk mstanában ilyen formában. De majd leadjuk és újra fomába lendülünk. Egyszer. Majd. :)

Zita, Badacsony is gyönyörű! Nagyon szeretem a Balatonnak azt a részét. És tényleg lent van Julcsi nagyon. Kössétek feljebb!
http://www.youtube.com/watch?v=5-BuGMve ... re=related
vagy
http://www.youtube.com/watch?v=zfck0-x7 ... re=related
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára erpé 2009.09.28 13:32-kor.

erpé

Tényleg Erpé, hajad milyen lett?
Hm.. 2 hósan forralt borozgatunk? de rég ittam.... de jő a tél. :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

kukli :D
A köhögés sima köhögés, száraz, szerintem még nem szakadt fel a cucc, de már irritálja.
Csak ugye kaja után általában ebből bukás/hányás van :?
Én se szándékszom dokihoz vinni, velem se tudtak mit kezdeni, vele se fognak.

Hja, a lándzsás útifűre az van írva, hogy 6 hó felett adható.
De hát méz van benne :shock:
Pedig játszom a gondolattal, köhögésre pont jó...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

kukli, úgy maradt? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kukli, ügyes! Nekem Kata mindig felkel, ha levarázsolom a hátamról.
Épp azért forraltbor, mert abban már nem nagyon van alkesz. Ha jól kiforralják. Meg mert hideg volt ott eléggé, hiába volt augusztus (vagy júli), már nem emlékszem pontosan.

Nemlajos, igaza van Kuklinak, ha nincs láz, nem kell parázni. Annyira. A csecsemőknél nagyon el tud húzódni a nátha. Hosszú hetekig akár. Mivel még nagyon picik az orrjárataik, nehezebben tisztul, gyógyul. A köhögés dettó. Nagyon sokáig tarthat. És nekem legutóbb azt mondta a doki, hogy a lándzsás útifű mehet, de még jobb a Stodal köhögésre ilyen piciknél.

erpé

Papillon, én 5300-ért vettem gremesétől "babanetes" áron. Ez a kapucnis ára volt. Írj neki privit szerintem!

Köszi a tanácsokat, legközelebb feljebb próbáljuk. Nekem is feltűnt, hogy nagyon lóg, de ha feljebb rakjuk akkor apának nem a derekán lesz, hanem a pocakja közepén az alsó pánt :roll: Na, majd csak belejövünk :)

Nem haladtam semmit az olvasásban, Jucsit harmadszorra ciciztem vissza, nem akar aludni ez a lány mostanában napközben :? Éjszaka is sokszor ébredünk, igaz, megindult mind a négy felső foga :shock: Gondolom ezért nyüglődünk. Csak cicin hajlandó elaludni vagy a kocsiban ha utazunk, a saját ágyában nem :?

Katababa de cuki :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Nem maradt úgy csak kb. 5 percet, de le tudtam rakni a járókába utána. :wink:
Mi mindig sinupret-et kapunk köhögésre. Azt kaphatta ugye 5 hetesen is kh előtt.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Visszaciciztetés: bakker én is sokszor alkalmazom, és közben azon gondolkozom, hogy akarom majd leszoktatnia ciciről. :? Olyan könnyű ez a cici dolog. :roll: Sztem Katát túl keveset altatom másképpen.
Köszi! :P
kuklika
Budapest VIII. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?