A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Megnéztem a videókat, tudom hülye kérdés, de nem csúszik le a vállatokról ha háton van (nyílván nem, de nem is csuszogat?)? Én keresztben kötöttem, elég kényelmetlen volt. :roll:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Laptető a bénaságomról. :oops:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Van egy Nimródos elmaradásom. :oops:
Kép
Vica a két egynaposunk egy magas. :wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Szonja tök sokat alszik ma. Reggel mondjuk a szokásosnál 1 órával hamarabb kelt. Aztán fent volt jó egy órát és aludt másfelet. Aztán 2 órát fent volt, aludt 1 órát, fent volt 45 percet és már másfél órája alszik....negyed 11 óta nem is evett... :shock: :shock: :shock: :roll:

Ha alszik az a baj, ha nem alszik az a baj.... :roll: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok,
Nos nem volt olyan katasztrofális az éjszaka. 2xfelsírt gyorsan betettem a cumit és aludt reggel 6-ig akkor megetettem és visszaaludt 10-ig így én is kipihentem magam. Azt hiszem mégis csak a pocija lehetet (pénteken csináltam egy kicsit nagyobb adag fözit és azt adtam szombaton meg vasárnap is. Azt hiszem ez lehetet. Kop-kop ma vidám most alszik remélem mosolyogva ébred. Ilyenkor mindig Nemlajos jut eszembe, "mérgezem a gyerekem" hát az este én is erre gondoltam meg hát én is az üzletből vásárolok neki, és igen Nemlajos már kb. egy hó megy a ht nálunk és elfogadta első perctől lelkesen. Kőszeg nekem is nagy kedvencem, közel van hozzánk kb.40 km sokat szoktunk a kőszegi hegyen is kirándulni lassan meg gesztenyét megyünk szedni (édesgesztenye).
Erpé - igen, sokat szoktunk kirándulni. A tavaly nyáron nem voltunk de minden évben vmi hosszabb téli/nyári kiruccanásunk is szokott lenni. Jééé, először azt hittem a dolomitok (keresek képet és este felteszem) aztán olvastam, h a Triglav mi is jártunk a közelben nyáron a bledi tónál mert mentünk tovább Granska Gora-nál a Juliska alpokon át le az Isztriára, télen meg Bohinj és környékén síeltünk. Bocs az off-ért csak egy kis nosztalgia.
Zita - nagyon szép hely a Badacsony környéke nem a Szent-György hegyen voltatok??? Vasárnap a párom is a Badacsonyra akart menni de végül csak Sümegig jutottunk.
Kép Kristóf első találkozása lóval Kép a sümegi vár és mi
Megyek mert megébredt Kristóf és kaja idő. Mosolyog!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

Édes Kristóf! :P Hogy tetszik neki a ló! :lol:
Na én búcsúzom mára, Kata már fent van, Boti mindjárt ébred.
...és elkezdődött a szétszedem a lakást korszak, itt a lámpát rángatja, még nem tom hova tudjuk elrakni. :roll:
Kép
További szépet!
kuklika
Budapest VIII. kerület

Ilda:lándzsás útifűről azt hallottam, hogy allergizálhat. Inkább a homeos stodal, vagy a sinupret (utóbbi bazi keserű, szóval teába vafy anyatejbe keverd) Köhögés lehet arcüreg miatt is.

Hát a videóknál az első nem valami precíz :roll: Inkább a másodikat nézzétek

Kép

Kép
pgyöngyi

nemlajos, nálunk múltkor ez volt: semmi láz, csak köhi, meg fehér orrtrutyi. mi azé kaptunk rá calsimuscot, jót is tett.
1ébként azt mondta a doki, h tele a rendelő ilyen betegekkel. gondolom a válozékony idő miatt is reggel hideg, napközben strandidő/
néha nézem, mikbe vannak a gyerekeitek a fotókon, nálunk: rövid ujju body, rajta hoszzu ujjú body, rajta kötött pulcsi :oops: :roll:
de hűvös a lakás, rajtam is trikó-póló-kardigán van.persze apja szt én fázóssá nevelem a gyereket, mert én az vagyok, dehát ha egyszer hideg mindene, ha nincs rajta pulcsi...
masut, sztem körteléből 30 ml az iggen jó!! /én még nem adtam körtét, azt hittem pocofájós.
Nándi ma ebédre a tökfőzi-májból amit nagy gonndal főztem neki a vas miatt csak 20 ml-t evett. pedig meg szokott 100-at is, 2 óra múlva ujra próbáltam: 3 kanál. de sztem a foga miatt nincs kedve enni. vagy nem jött be a májacska.én meg úgy vagyok, hogy húsossat 2szer többnél nem melegitek neki, igy ilyenkor ehetem meg, vagy kiönteni:(
meggyet adott már vki?meg anyum azt mondta 2-3 jégkockányi husi az még nagyon sok ilyen kis babónak :oops: ti mennyit adtok?
jó ez a fórum, már olyan szokszor segítetettek...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

pulcsi, én még nem adtam neki húst. De hamarosan fogok, hiszen már héééééééééééééét hónapos :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

gyöngyi, köszi, jegyeztem.
Ez sima gyógyszertárban is kapható? (már a stodal)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Boldog 7 hónapot Dömének!!!!!!!!!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Hú, boldog 7. hónapot Dömenagyfiúnak!
Igen, Stodal van sima gyógyszertárban.

Kukli, nem csúszik le a vállamról az MT pántja, nem is csuszogat :)
És tényleg a második videó a jobb. Gyöngyi :wink: Az elsőben az az érdekes, h sokféleképp lehet hátra is tenni a babót az MT-vel.

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

sziasztok

most olvastam gyorsan vagy 5 oldalt, és nem emléxem semmire :oops:

Dömenévnap, 7 hónapos hóforduló, házassági évforduló: sok sok boldog isten éltessen titeket sokáig (Nemlajos a Te szavaiddal élve :D )

Kukli: Katababának gratula a felálláshoz :D

Katka: Petinek gratula a felüléshez :D

fogacskákhoz is hullámzás jár ;)

Betegeknek jobbulást! remélem mielőbb túllesztek rajta. Mic is beteg.. remélem meggyógyul mire hazajön szerdán hajnalban :? tegnap már jobban volt.. nem szeretnénk elkapni tőle ....

Csibb: Mátés képek extra szuperek! Tesódnak hatalmas gratula!!! nem semmi hogy ugyanolyan korkülönbséggel születnek a gyerekeitek!!! :D :D :D tuti fiúúúúúúúúúúúú lesz !!!!! :lol: :lol:

köszi a hiányolást, de végig rokonozok.. nem net előtt ülök. parkjárás, meg egyéb nevezetességek nézése :? bár keresztanyám kapott térképet a második nap tőlem sok sok szeretettel.. amit fel is használt és ment buszocskázni és városnézni egyedül 1 nap :lol: meg ma délelőtt is :P
holnap hazareptetem őket, aztán hajnalban utána jön apa. amint tudok jövök.. bocsánat akire nem reagáltam :?
mei tai-ra én is várom a válaszokat, én is szeretnék venni egyet. ha a gremesés télleg csak 5400 akkor én is rendelem máris :D a fekete-fehér nagyon tetszett :D

KépKép
KépKép
adryn

kukli: az én vállamról lecsúszna, mert én elég satnya vagyok, de a tibeti megkötéssel nem tud 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

adryn, örülök, hogy tetszik 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

írtam gremesének mélt az árról.. kivi vok mit reagál majd....
gyerek alszik, anyámék shoppingolnak végre van egy kis nyugtom :P

KépKép
KépKép
adryn

Hát, én terhesen TUTI nem oltatnám be magam ezzel a h1n1-ellenivel :?
(híradót nézek, arra reagálok, ne olvass vissza :D)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

én nem terhesen SEM.

KépKép
KépKép
adryn

hát úgy se, de terhesen tuti nem. Hát bakker, hogy meri bárki is, amikor egy algopyrint is meggondol az ember ilyenkor!!! :shock:
(persze ezzel nem szólom le azokat, akik beoltatják magukat terhesen, csak mondom, ÉN nem tudnám...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

én sem az tuti. És mi van, ha mondjuk évek múlva jön ki a mellékhatás, vagy nincs ilyen?

Kép

Kép
pgyöngyi

Na ma megkaptam az uh eredményt, és elvittem a dokihoz. Nincs epekövem. Az epém van besűrűsödve. Terhesség alatt ugye a hormonok sok nőnél előhozzák, és nálam nem utolsó sorban a súly többlet. :oops: :oops: :oops: A dokinő elmondta, hogy májam nagyobb, mint normál estben, és "zsírmájam" van. Nem írt fel semmit, mert szoptatok. Diétáznom kell. Azt mondta nem olyan nagy a baj, hogy most azonnal fejezük be a szopit. 3 hónap múlva újra el kell mennem megismételni a vizsgálatot, nehogy addigra kialakuljon epekő. Bementünk egy bioboltba, és megkérdeztük, hogy van e vmi, amit lehet szoptatás alatt szedni. Elmondom mi a bajom, erre a nő ez alkohol miatt lehet, ez ugye Önnél kizárhatjuk :roll: :shock: :roll: Mondtam, hogy szoptatok.... (Itt megjegyzem, hogy míg nem voltam terhes, akkor sem ittam alkoholt, azóta meg képzelhetitek, hogy nem szoktam rá.....) Tehát kaptam feketeretek és édeskömény készítményt.

banokla

Képzeljétek ma du., míg visszamentem a dokihoz elvittük a gyerekeket anyósomékhoz. Mikor mentünk értük, Krisztián meglátott, én még nem láttam így nézni, olyan könyörgően, és elkezdett sírni, míg át nem vettem. Pedig előtte állítólag jól el volt.

banokla

egy olyan oltóanyagnál amit ki sem próbáltak rendesen mert nem volt rá idő (!) bármiféle mellékhatás kijöhet bármikor. (egyik ismerősöm a kullancsellenestől bénult le részlegesen anno, még az első adagból adatott be magának.. hát az még nem volt az igazi... le is lett százalékolva :?)
ráadásul ez az influenza sem rosszabb a többitől, sőt.. gyorsabb lefolyású és enyhébb. szóval ez sztem csak felhajtás, lehet a gyógyszergyártóknak pénzre van szükségük.

KépKép
KépKép
adryn

Banokla: örülök hogy "csak" ennyi a baj. milyen diétát kell csinálnod? azért a szopi ne lássa kárát! :)

KépKép
KépKép
adryn

Banokla, azt hitték piálsz???? ááááá..... :shock: :) vigyázz magadra!!!!

Én sem oltatom be magam, sem Szonját. Nemtom olvastátok-e azt a hosszú irományt, amit múltkor bemásoltam ide. Én vagy ötödjére tudtam végigolvasni. :lol: de az nagyon meggyőzőtt, h nem. Mondjuk előtte is így gondoltam.

Képzeljétek el, voltam ma DM-ben. És van akciós Garnier izzadásgátló+testápoló összecsomagolva. A kettő 1500 pééz. Vettem is magamnak, meg még ezt azt. Aztán fizettem 1600 Ft-ot. Mikor kimentem, akkor gondolkodtam, h hogy fizethettem ennyit. Aztán megnéztem a blokkot és csak az izzadásgátló ára lett lehúzva, az volt 600 vmennyi. Jóóóóóól jártaaaaam!!!!!!! Biztos rosszul állították be a kódot. Na nem mentem vissza..... 8) :lol: :D

Szonjának ma megmértem a lázát, mivel sírt, meg csomót aludt. Popóban volt 35.9. Kétszer is ennyi volt. Aztán meg pár órával később 36.1. Na ha ezekből levonok 0.5-öt, akkor kihűl a gyerek.... :shock: :shock: :shock: (vagy rossz a hőmérő)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Banloka: Azért ez a májbesűrűsödés aggasztó. Nekem aztán van súlytöbbletem és mégsincs ilyenem. A helyedben azért elugranék a leletekkel természetgyógyászhoz. Szerintem egy kis talpmasszázs nem árt. A mája tényleg az alkoholistáknak szokott tipikusan tönkre menni, de hát ahhoz nagyon masszív alkoholizmus kell és akkor lehet szedni rá májvédő vitaminokat. Ne vedd magadra a hölgy beszólását, amikor irtad a májad, az első, ami beugrott nekem is az alkoholizmus volt, de persze én jobban ismerlek és tudom, hogy ez szóba sem jöhet.

Erpé: Végre találtam egy családot Bennetek, akik szintén imádnak túrázni! 8) Majd szervezünk valami komolyabb túrát tavasszal... Milyen ötlet? Biztos mások is csatlakoznának. ;)

Adryn: De jó hallani rólatok! Családozz csak! Biztos élvezed a társaságot és olyan kedves anyukád van! Majd netezel, ha lesz időd, kivárjuk... ;)

Nemlajos: Alapvetően nem vinném orvoshoz, de ha csúnya a köhögése, akkor azért megmutatnám... :roll:

Ma hívtak október 10-ei háétvégére egy csajos buliba. Minden évben el szoktunk menni anyukák. Csak hát Peti még szopizik és ugye ennek az az értelme, hogy gyerekmentes és pasimentes.... Várost nézünk, nagyokat sétálunk, este színház, éjszaka dumcsiparti, másnap délelőtt ejtőzés, sportosabbaknak valami aktivítás és délután megyünk haza.... De jó lenne.... Azért lehet, hogy első napra elugrom, aztán délután hazajövök Petivel.... :roll:

Munka nagyon beindulóban van. Szóval lehet, hogy kevesebbet leszek, mert most hirtelen sok lesz és kénytelen leszek minden szabad percben dolgozni.... :? De hát én válsztottam... :evil:

Katka

katka22

banokla, sajnálom, sok kitartást a diétához!!a feketeretket asszem rákmegelőzőnek is ajánlják.szóval biztos van benne sok-sok jó dolog.
nándi ma nem lázas. de vettem aházipatikába panadol babyt is, meg van ugye kúp, meg nurofen..ne legyen rájuk szükség.e yg szürke vonal látszik jelenleg az első fogunk helyecskéjén.
ja és benőtt a köröm a nagylábujjamon oldalra..apa megpróbálta kiműten-kivágni..hát tökre a szülés jutott szembe, hogy az fájt ennyire..pedig az biztos, hogy jobban fájt..de most iszonyúan szenvedek...és már majdnem a köröm közepétől lefelé van a le-benövés...nem tudom, ezzel mit lehet kezdeni..bocsi az offért-de annyi mindent megosztunk egymással....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

[quote="pulcsi"]s írta:pulcsiziasztok! HELP!
a nurofenre azt van írva, 3 napnál tovább nem lehet adni. na most mi van akkor, ha még tart a láz a fogzás/?( miatt?
nándi fogzik, mint írtam, ordít, sokszor kel, és 38,7en is volt már a hője.de tegnap éjjel brutál volt, alig aludtunk, de érdekes, mert huuzogatta magát, meg feszitett, mint hasfájáskor. lehet h a nurofentől fáj a hasa?

Pulcsi, én még tapasztalatlanként írom, de szerintem esetleg váltsál másik lázcsillapítóra. Mármint ha letelt a 3 nap. Vagy ha tényleg úgy tűnik, hogy fáj a hasa tőle...

Masut
masut

Bababi: Neked akartam írni, hogy nekem a bledi tó egy nagy szerelmem. Ott a várban az a hatalmas terasz a tó fölött! :shock: Hát én abba egy életre beleszerettem! :oops: Hiába régen tudtak élni!
És Kőszeg szerintem is szuper hely, anno édesapán oda járt gimnáziumba, és én is szeretek arra csavarogni. Túrázni is jó arra.... Különösen Velem és környéke....
Sümegi vár is nagy kedvenc. Gyerekekkel már sokszor voltam az utóbbi években. 8)
Édes, ahogy Kristóf örül a pacinak! :P

Kukli: Kata baba egy tüneményes csaj! Én egyedül nem tudom hátra tenni Petit, szóval tök ügyes vagy, hogy neked sikerült! 8)
A vidámparkban most karszalagos rendszer van. 3 éves kortól kell karszalag, viszont anélkül szerintem semmire sem lehet felülni. Szóval, ha Botinak veszel jegyet, akkor szerintem a kisvidámparkba már ki tud próbálni egy-kt dolgot, de szerintem inkább 3 éves kortól érdekes.... Persze én is felültettem mindkát lányt már 2 évesen egy csomó dologra... ;)

Katka

katka22

[quote="rszg"]R írta:rszgemélem Márti jól el van Anyukáddal. Már csak 1 óra és Te is ott leszel. Majd írd meg, milyen volt az angol.

Szerdán lett volna ez az alkalom, de közben kiderült, hogy tévedtem egy hetet, így csak jövő hét szerdán lesz esedékes. Az angol nekem nagyon tetszik, kiderült, hogy már egy csomó mindent tudok, anélkül, hogy tudtam volna róla. :D Szóval megpróbálok rákapcsolni és minél előbb letenni a középfokot.
Te hogy haladsz az angollal? Jársz valahova?
masut

Rszg, nem semmi, hogy rágófog bújt ki másodikként! :shock: Jól megszenvedtetek ti is vele.

Papillon, köszi a nyugtató hozzászólást, jól esett. :) Ma este, miután már jó párszor áttettem Mártit a másik cicire, párom kezébe nyomtam, és csináltam egy kis tápszert, hogy ott legyen mellettem, ha kell. Aztán Márti lenyugodott és szépen lassan szivogatta, ami gyűlt, szerinem újra rákapcsolt menet közben a termelés, úgyhogy végülis nem volt rá szükség. :D

Kuklika, libcaombok. :lol: Így jártatok, most muszáj lesz vendégeket hívni. :lol: :lol:
Meg spenótos, céklás zokni :lol: Szerintem a harisnyával sem jársz jobban, hisz a szájához tudja emelni a lábát, nem? :D
Ez a hátról levett Kata baba, ez kész! :lol:

Nemlajos, szuper vagy, hogy ennyi mindent elintéztél telefonon! :D

Erpé, akkor semmi kétség, párod szeret túrázni. :D
masut

Sziasztok!

Banokla, sajnálom... Remélhetőleg tényleg csak a hormonok okozták, és ahogy regenerálódsz, rendbe fog jönni ez a probléma is... Epekő nem egy vidám dolog, de ha jól értem, a diéta épp ennek megelőzésére szolgál.

Katka, azért óvatosan a munkával! Nem ám elfeledni minket! Bár ez szükségszerű valamennyire: előbb-utóbb mindenki dolgozni fog majd, és kevesebb ideje lesz a topikra. De azért ne tünj el! És tavasszal mehetünk túrázni :)
És szerintem menj október 10-én lazulni a barátnőiddel! Biztosan jó lesz.

Gabka, mi van veletek?

erpé

katka a tavaszi túra jó ötlet. Remélem majd tudok csatlakozni.

kukli: Kata nagyon édes kiscsaj :)

bababi nagyon jó helyen voltatok jók a képek ér kristóf milyen kis helyes :)

rszg gratula a fogacskához

banokla ez nem semmi :? Remélem nem lesz gond...

Hoztam egy pár képet bocsi ha sok :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép kicsi nyuszkóm álmosan

Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

jaj de szép kis álmosszemű! :)
És hogy ül már, nem győzök csodálkozni!!!
(ez a Döme... ez nagyon kivár valamivel!)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ja és Dömének Boldog Hetediket :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Köszönjük! :)
Meg is nézetem Vele a Hetediket Bredpittel, meg felolvasom neki József Attila Hetedik c. versét 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka Hát igen a bledi tó fölötte a terasz és onnan a panoráma ahogyan mondod "régen tudtak élni". Képzeld egyik télen Bohinjból jövet megálltunk a tónál és mit látunk az egész tó be van fagyva jó vastag volt a jég átsétáltunk a szigetre ami a tó közepén van. Csodálatos élmény volt. Nekem egész Szlovénia nagy kedvencem az Isonzó völgye az is olyan csodálatos!!!! jártál ott???
Erpé olyan jó volt látni a hegyeket, h belenéztem én is a képeinkbe
Kép
2007 - A Dolomitokban
Kép
3200 m magasan
Bocs az off-ért

Nemlajos Neked akartam írni, kérdezted hogyan oldjuk meg az etetést. Hát én a hordozóba teszem Kristófot (most ez van a gyerekkocsin) ebben nem tud annyira ficánkolni a nyakába egy konyhakendőt egyik kezemmel az ő két kis kezét lefogom a másikkal etetem. Balesetek így is történnek néha sikerül kiszabadítania a kezét akkor meg tutti kiveri a kezemből a kanalat de legalább nem minden kanál rajta meg a kocsin landol. Sőt így még a kis lábait is lefogom, h ne tudja a szájába tenni. Utána elhúzom kocsistól de lefogott kezekkel a csapig ahol lemosom az arcát és csak utána szabadul meg a konyharuhától meg a kezemtől. Így leírva mintha kínoznám a gyerekemet :lol:
Kukli gyönyörű ez a Kata lány!!! és milyen ügyesen áll!!!!
Banokla sajnálom, sok kitartást a diétához!!
Nekünk ma nagyon jó napunk volt. Kristóf vidám volt egész nap csak este kezdett kicsit sirokálni a fáradságtól, már evés közben elaludt a drága. Sokat játszottunk, a nappalit berendeztem játszószobának a földön játszószőnyeg a sarokban jároka vasárnap vettük 2500 pénzért, hálós de arra gondoltam arra jó, h szükség esetén beletegyem.

bababi

Moncsi nagyon aranyos Livi baba és az a nyuszifüles ennivaló
Nemlajos Dömének boldog 7.-et!!!

bababi

bababi, köszi! :)
Hát igen, én is vívódom a lefogom, vagy engedem között, az előző a könnyebb út, de valahogy jó volna a másodikat követni...

Szlovénia tényleg nagyon szép, nem is tudtam :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

no, jó éjt lányok, sose múlik el ez a takonykór :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Micsoda túrázós fotók! Mindjárt én is kedvet kaptam egy kis sízéshez a havas táj láttán :) Na majd februárban!

Banokla Tényleg vigyázz magadra! Reméljük, a diéta segít!

Hú Mit is akartam! Ja!

Nem járok angolra, itthon tanulnék, ha lenne rá időm. Úgy döntöttem, hogy januárban még nem kezdem el a sulit, hanem akkor fogok elmenni valami intenzív nyelvtanfolyamra, akkor már majdnem 1 éves lesz Máté. A sulit meg vagy szeptemberben kezdem el, és 2 félévet csinálok meg 1 félév alatt, vagy 1 évvel később kezdem. Majd kialakul. De az tuti, hogy most még nem.

Máté tegnap fordult először egyedül hátról hasra. Eddig mindig elakadt a kis kezében. Most nem. Lassan beindulnak a babák, aztán lehet pakolni.

Kép

Kép
rszg

OH! És én vagyok ma reggel az első! Hol vannak a korán kelők?

Kép

Kép
rszg

Már Döme is 7 hónapos?????????? :shock: Egyszerűen hihetetlen,hogy így rohan az idő :?
Mindenesetre boldogat neki :D

Hű,miket írtok etetés kapcsán,azt hiszem,az én lányom egy angyal :oops: EGYELŐRE :lol: Pedig amúgy üt vág mindent,megállás nélkül jár keze lába,de evés közben nagyon ritkán van gond.Mostanában azzal bosszant leginkább,hogy elkezdett így "pfűűűűűűűű"-zni (kaja nélkül is)és ez kaja közben izgi,száll minden felé :lol: de ha mondom,hogy ne csinálja,majd utána játszik,most hamm van,akkor többnyire abbahagyja :shock: :wink:
Inkább akkor van ilyen szájba nyúlás,láb-bekapás,amikor már nem érdekli,nem éhes,amíg éhes,addig ezerrel eszik :D

Kérdés:Sütőtököt hogy érdemes fagyasztani?Nyersen vagy elkészítve?
Tegnap kaptunk egy csomó teljesen vegyszermenteset :D de ugye a legkisebb is hatalmas.

Kép
Kép
zazzy

jó reggelt :) köszi a képdícséreteket.

rszg gratula az átforduláshoz

nemlajos lassan majd döme is beindul aztán majd egyből csinál mindent amire vártál :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

zazzy szerintem én elkészítve fagyasztanám le kis adagokban amit csak előeszek kiolvad, megmelegítem és már eheti is. ez szerintem egyszerűbb. és sokáig eláll szerintem.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

jó reggelt!
Csatlakozom moncsihoz, sütőtököt én sütve, pépesítve, kipoharazva fagyasztottam, már vettünk is ki, remek :)
rszg, gratula az átforduláshoz!

Na, máris etetés...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hát, én minden évben megkaptam az influenza ellenit, terhesen is, és eddig sosem voltam influs. Anyám erőlteti és én engedek az erőszaknak. A kullancs ellenibe én is majdnem belehaltam :? de ez csak elölt vírus, nincs semmi mellékhatása....Lizi meg tejen keresztül lesz beoltva.

voltam ma végre vérvételen 8) masut, örülök, h kicsit megnyugtattalak.

adryn: gremese írt? Én is írtam neki. A kengurumat meg szintén egy kis Lizának veszik :lol:

szlovákia gyönyörű, de a szlovákok.... :? és még Lengyel o is csuda klassz, ne meg svájc........... sorolhatnám, olyan régen utaztam :roll:

moncsi: ki Livi új kisbarátja az utso képen?

bababi: sztem amíg nem áll, addig jobb nekik a hálós járóka, főleg ilyen ocsón :shock:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

papillon, de hát ez most egy teljesen más oltás... Ezt is beadatod?
Meg a hagyományost is?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?