A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

húúúú sziszka!!és ne lehetett volna vendégeket elhalasztani?
azon, hogy nincs az ügyeletnek kötszere ,kencéje, bármilye,azon kiakadtam :shock: :shock: meg biztos a tuti egy kis antibigyó biztos jó lesz :shock: agyrém!!
a jóistennek hálálkodom amikor csak eszembejut, hogy nem történik velünk semmi olyan ami orvos közelébe terelne,pláne életveszélybe ne kerüljek :twisted: és ezen szoktam még extra kiakadni, hogy a picibabákkal, gyerekekkel sem kíméletesebbek :twisted: bocsánat a kiakadásomért, ha esetleg sok voltam,de a fehérköpenyfóbia beszél belőlem :roll:
de akkor mostmár kötözésre is mehettek a saját dokihoz vagy még kell ezekkel a "jófejekkel" konfrontálódni?
Vendég

Csandi, most már a saját dokinkhoz megyünk majd, azt mondta még néhány napig kell kötözni, amíg be hámosodik kicsit a tenyere, aztán már nem kell majd. A dokik igazából erről a hiányos felszerésről nem tehetnek szerintem, de ettől még tényleg durva, viszont emberileg most aranyosakat fogtunk ki, csak hát mindegyik mást mondott, egymást leszólták, hogy tegnap nem is ezt kellett volna csinálni a sebbel, mi meg csak kapkodtuk a fejünket és sodródtunk...Az egészségügyeseket pedig egyre inkább sajnálom:(

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Szisz, sajnálom Málnust, javulgassatok. Már felérte a tűzhelyet, vagy felmászott valahova?
És ne legyen lelkiismeret furdalásod, tényleg 1 mp alatt kész a baj. Mecsit irigylem ebből a szempontból, nekünk nem lehet elzárni a konyhát sehogyan. Pont néztem, hogy Levi is már elérné az előlre feltett lábasokat. :?
Nagyon fájhat Málnusnak, de hidd el, a mai bullafelvágás pont nem fájt neki, csak bizti meg volt ijedve nagyon. Azok elhalt hámsejtek, szóval nem érezte, ne izgulj. Csak már elege lehet az állandó macerálásból. Sajnálom hogy nincs plasztikai ambulancia a közeletekben, ott nagyon értik a dolgukat.
A kötszerek meg itt is iszonyú hiányosak, de erről tényleg végképp nem az ott ügyeletet vállaló dokik tehetnek. Ultra gáz a helyzet. Hát még az intenzív osztályokon meg a mentősöknél.... :cry:
Peti elolvasta mindkét cikket, majd ha már túl lesztek ezen, mesélek, pont h1n1-es betegeket kezel a Lászlóban, szóval képben van, nekem meg tele a gatyó, haza ne hozza. Minden szigorú szabály ellenére ugye semmi sem 100%.

Rólunk meg, köszi az érdeklődést. Szóval minden jel arra mutat, hogy hirtelen nem tervezve de jött egy pocaktesó. Én kicsit beijedtem, aztán mire örömre változott az első meglepődés, úgy döntött, hogy angyalka marad. Ez most rettenetesen összezavart, mert végre több hónap után feldolgoztam, hogy vissza kell mennem melózni, nincs választásom, hirtelen mégis lett volna, és elmúlt az üresség és kényszerérzet. Aztán amikor megszoktam a gondolatot, egyszer csak megint kezdhetem elölről győzködni magam, hogy januártól meló. És újra itt a rengeteg kétség....hát, "evvan", majd megbirkózunk ezzel is.

Levi szombat óta furin van, igyekszünk szerdáig kikupálódni!

Betegeskedőknek további javulgatást!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

kis plussz infó a h1n1 oltásról, annak akit érdekel:

http://www.natursziget.com/page.php?sho ... /pagenum/2

sniky

Aproo,
Húú, nagyon sajnálom! :cry: Fel a fejjel, még nem biztos, hogy vissza kell menned dolgozni, addig még összejöhet pocilakó! De azért gondolom, hogy nem egyszerű feldolgozni ezt.

Sziszka,
Aztaaa, nem semmi amin keresztül mentetek! Most hogy így egybe leírtad jött át az, hogy mennyi minden összejött most egyszerre! Hát igen, mi is tapasztaltuk azt, hogy egyik doki ezt mondja, a másik meg azt. Ilyenkor kell az ösztönökre hagyatkozni, ahogyan tetted te is az antibioval. Mennek a gyógy- +++ Málnus kezecskéjére! Neked meg egy kis +++++ energia, hátha segít! :)

Barbi,
Jaj szegény Döncike, jobbulást neki is!

Akit érdekel, találtam egy ilyet, tűzhelyvédő lap. Nem tudom mennyit ér, de a kép alapján nem lehet rossz:
http://www.fotexnet.hu/bababirodalom_on ... lyvedo_lap
meg van Ikeás is, ez olcsóbb:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/90107054

Kép
Kép
dia123

hoppá, a 2. oldalt szúrtam be, menjetek vissza az elejére:)

sniky

Sziszka, nagyon sajnálom a történteket és Apró, benneteket is!!!

sniky

H1N1: nekem még az jutott eszembe, hogy mi van ha pont a fordított pszichológiát használják? Tudják hogy az emberek mindenféléket fognak kombinálni hogy ez csak ilyen vagy olyan kitaláció stb, ezért nem is adatják be maguknak, de közben meg kéne mert amúgy tényleg védene, de mivel senki sem oltatja be magát és a családját, pont ezért tényleg bekövetkezik egy újabb halálos világjárvány. Tehát direkt a feltűnő hecckampány, hogy az emberek gyanakodjanak stb. Nem tudom, lehet hogy hülyeség de én erre gondoltam. Persze azért én sem hiszek ennek a hisztériának, nem is fogom beadatni, de csak egy gondolatként végig futott bennem....

Kép
Kép
dia123

Apró én is nagyon sajnálom a történteket a kis utánpótlással, de kitartás, januárig még sok víz lefolyik a Dunán és még akármi is lehet.
Én a hétvégén hogy segítettem a templomban a babaruhabörzén, az általam segítönek beajánlott szintén magyar anyuka történetét hallgattam meg. Egész végig gyanús volt a nadrágja, meg hogy folyton felrántotta, hát csak nem bírtam ki, hogy ne kérdezzek rá az okára. Mondta, hogy mert hát ugye újra terhes, de nem megy egyszerüen a dolog, mert az elsö fia után kétszer elvetélt a 3. hónap végén és most is izgi, mert végre kiderült az oka. A jelek szerint túl sürü a vére és csomósodik, trombozisok alakultak ki a placentába és ezért haltak el a magzatok. Most, hogy ez kiderült, minden nap szúrnia kell magát vérhigítóval és állandó orvosi megfigyelés alatt áll. A kisfia meg durván asztmás, ö naponta kétszer szed gyógyszert két évesen... Mindenkinek megvan a maga keresztje.

Dönci mégis eszik és változatlanul jó a kedve, de lázas.
Regö elaludt mellettem, miközben ki-be pakolta az éjjeliszekrény fiókjának a tartalmát. A feje a földre letett fiók peremén van és hason fekszik... Nem semmi egy pozíció, csináltam róla képet, mindjárt fel is rakom.

Addig is jó éjt!

Barbi
Vendég

Sziasztok!
Apro, Málnus bárhova, bármikor felmászik, ha kell a széket is odatolja, de most én ültettem fel a pultra, mert már nagyon nyűgös és türelmetlen volt, ki volt kapcsolva már, csak még forró volt, elég volt egy pillanat hozzá :(
Nagyon sajnálom a drága kicsi angyalkát, tényleg nem könnyű ezeket így egymás után megélni és feldolgozni! De én azt vallom, hogy semmi nem ok nélkül, ennek valószínűleg most így kellett történie, csak valószínűleg csak később értitek meg a miértet.
Nagyon érdekelne mit gondol, tapasztal Peti, ha gondolod megírhatod priviben vagy mailben is!

Békés éjszakát mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

sziasztok!

Sziszka, nagyon sajnálom a kálváriátokat! :( remélem, hogy torokfájás, kézsebecske is hamar meggyógyul, bár gondolnám, hogy a keze hosszabb idő lesz, de talán! olyan hamar felépülnek ez a kis lurkók, remélem, hogy tényleg minden rendben lesz és hamar regenerálódik a bőr a kezén!!!

amúgy az egész tenyere? vagy ujjai égtek meg!?

Aproo :(

Dia, köszi a linkeket, mi is néztünk már hasonló védőket, mert nálunk már nagyon időszerű! szerencsére a sütőn van gyerekzár, de a tűzhely attól függetlenül forró lesz. amúgy az ikea-s motyó eléggé gagyi, de a másik meg rohadt drága! akkora szemetség, hogy az ilyen alap cuccokat ilyen drágán adják! persze az ember nem sajnálja a gyerekére, de, ha pont nincs ennyi a családi kasszában!? akkor mit csináljon!? :(

Barbi, fotót várom! :) édes lehetett Regő! Döncinek pedig örülök, remélem, hogy most már minden okés lesz nálatok is!

magyar anyuka sztorija nem semmi! :( rajtam van a para rendesen a második babót illetően... na jó, nem beszélem be magamnak, de persze bármi lehet!

sophie27

Barbikám, erről jut eszembe, hogy eltelt a két hét :)
letámadtad-e az uradat? Izguljuk érted? :) DÖncinek is jobbulást!
Dia: nekem ez már kicsit nyakatekert elmélet:) de sniky cikke tetszik!

<
sziszka78
Tolna

a h1n1 engem is érdekelne még mindig... Aproo, ha lesz egy perced majd értekezzünk! :) köszi!

sophie27

Zsófi a kisujján kívül minden ujja hegye, és a hüvelykujj alatti párna teljes egészében :(
egyébként nálunk sem lehet elzárni a konyhát, azaz baromi drága lenne.
Te holnap mész, vagy el vagyok egy hetet tévedve?

<
sziszka78
Tolna

Sziszka ma vagy holnap kéne akciózni, de elég kérdéses a becserkészés. Ma még autót szerel, nincs itthon, így a mai nap kilöve, de talán holnap... :) Nem egyszerü megoldani, hogy ne is legyünk túl fáradtak, kedvünk is legyen és a gyerekek se akarjanak tölünk éppen semmit. Tényleg ök a legtutibb fogamzásgátlók.

Regö alszik:
Kép
Kép
Vendég

Szisz, áucs! :( kis Drágám!!! mennek a gyógypuszik!

csütörtökön megyek ;)

Barbi, csúcs ez a fotó!!! becserkészés hajrá! :P

sophie27

Hát szegény Málnus biztos nagyon kivan már ettől az egésztől :(

H1n1 én nem olvasgatom a cikkeket és nem hallgatom nagyon a híreket mostanság , de én nem oltatom be magam . Viszont a páromnak a munkahelyén felajánlották a lehetőséget és az ember nem tudja eldönteni most mi is lenne a legjobb.

Aproo kitartás jön majd az Angyalka , csak lehet még nem érzi hogy leszáljon közénk. Kitartás !!!!

Ha főztök etetőszékben nincsenek el a manók egy kis ideig amíg odarakjátok a kajcsit?

Édes Regő és a pizsije is nagyon tuti!

Megyek én is aludni mert ma elért a bajom is aztán itt görcsölök magamnak. Apája majd hazaér vlamiko még melózik :(

Jóéjt mindenkinek!
Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

inflenzához:
én személy szerint még nem tudok tömeges megbetegedésről, de igazából senkiről sem, hogy h1n1-es influenzája lenne, kivéve a Dia esete, de az csak feltételezés ls ha olyan könnyen fertőző akkor a kis családja is elkapta volna ergo nem az volt.persze csak az én okoskodásom szerint.na de ha tényleg járvány lesz akkor ki fog dolgozzni?mert ha minden második ember lebetegszik, akkor botrány lesz és leáll a mindennapi élet.borul a lábadozva dübörgő gazdaság, na ez itt a kulcsa a kampánynak szerintem.mert ugye aki beteg volt az is hamar aránylag könnyed lefolyással birkózott meg a betegséggel.aki belehal az aktuális influenzába azaz aki egyébként is súlyos beteg és ezzel fölülfertőződve már nem bír nyeregben maradni.viszont mivel nagyon gyorsan fertőződik, nagyon gyorsan és hatékonyan terjed!!hirtelen lesz a félország beteg ami viszont megengedhetetlen :!: összedől a vékonylécen táncikáló gazdaság az össszefonódásaival együtt.
képzeljétek csak el, hogy ha a munkahelyetekről a fél gárda beteget jelentene :shock: (nálunk ha csak 2 ember hiányzott már összecsaptak a hullámok...)
Vendég

CaAndi,
Nálunk a Virág is beteg volt, ugyanazokkal a tünetekkel mint én. Az viszont igaz, hogy apja még nem kapta el. De elvileg ha egészségesen étkezünk, nincsen legyengülve az immunrendszerünk, akkor vagy el sem kapjuk vagy csak nagyon enyhe lefolyású lehet. Már sok esetben lázzal sem jár, viszont hasmenés egyre sűrűbben, már így mutálódott a vírus.

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Málnus szegényke de megjárt, gyógypuszi a kezecskéjére! Sziszka ne legyen lelkifurdalásod, ilyen dolog tényleg egy pillanat műve.

Apro! Nagyon sajnálom a történteket! Mizujs Levi pöttyeivel?

Csenge! Mi is skanzenoltunk vasárnap :D , mi fél három körül eljöttünk haza, mert fáradt volt a banda, de nagyon jól éreztük magunkat, biztosan máskor is megyünk majd, csak ne lenne olyan messze.

Mazska! Köszi az ötletet, már én is mondtam apának, hogy menjünk, de szerinte a lányok unták volna magukat, így viszont a ti tapasztalaitok alapján felbátorodtunk.

Kicsi betegeknek jobbulást!

Asszem én vízszintesbe helyezem magam, jóccakát!

KépKép
jazmin2005

Julcsi! Jövő pénteken, 9.-én.

Mecsi! Nem katona, miért?

Barbi! Ez a fotó! :D Hihetetlen, hogy a gyerekek milyen pozíciókban el tudnak aludni.

Azt akartam még kérdezni, hogy mindenki megy már? Viki nem akar még, 1-1 lépést már megtesz két kapaszkodó között, de többet nem akar. Hihetetlen, hogy Cintus ekkor már rég szaladt.

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

először is Sziszka nagyon sajnálom Málnust! gyógypuszi és ne hibáztasd magad egy pillanat alatt jön.
:cry:

Aproo kicsi Angyalkát sajnálom :cry:

Összeesküvés elmélet? 8)

tényleg Aproo ti beadatjátok? én nem gondoltam beadatni. valaki beadatja? nekünk hasmenésünk van nem tudjuk mitől.lehet attól?

Szisz írtad múltkor hogy beteg volt a fiatal apuka aki elhunyt de a hírekben az apukája azt mondta makk egészséges életerős férfi volt és tünetei sem voltak..

a tolda cuccodra még tartozom, de apának nincs ideje segíteni.

amik várhatóak mert megszereztem Alma együttes összes, Halász Judit összes és a Vitéz János 4 rész.

Andi sajnos búcsúbulidra nem tudunk menni
:cry:

Barbi csúcs ez a kép. :lol:

tegnap gesztenyét gyűjtöttünk :lol:

Kép Kép Kép

Betegeknek jobbulást!

Szép Napot!
Vendég

először is! Cs-andi, nagyon boldog szülinapot!!! ;)

h1n1, mi nem adatjuk be, legalábbis 90%, hogy nem! én szerintem még életemben nem voltam influenzás! de, hogy magas lázam sose volt, max. gyerekkoromban, az is tuti! Benit féltem marhára, de nem merem a Niki által feltett cikk alapján beoltatni, nehogy többet ártson, mint használjon! majd novemberben megyünk a dokinénihez 15 hós oltásra, akkor majd kifaggatom! addig meg nem nagyon megyünk zárt térbe, és kerüljük az olyan helyeket, ahol nagy tömegek fordulnak meg! ;) hátha!

holnap Andi bulijára megyünk! az tuti! remélem, hogy még jó idő lesz, bár gyerekem a babakocsizást már annyira nem bírja... :( jó lenne egy bringa, és egy ülés, de arra most nincs keret sajnos! :(

Boni, nagyon édes Zsigid! :)

remélem, hogy mindenhol jól telt az éjjel...

Mecsi, irigyellek most a bajod miatt! :( a legutóbbi elméletem szerint 33 napra kellene megjönnie, mert már 2 hónapja így van mindig, de ma már a 35. nap van, és sehol semmi! :( szóval nem tudom. terhes nem lehetek! mert védekeztünk, igaz, csak megszakítással, szóval akár az is lehetnék, de most pont nem örülnék a hülye gyógyszerek miatt... mindegy. nem érzem, hogy tesztelnem kellene!

na megyek, szerintem a gyerek már megint az asztal tetején... :D

sophie27

CsAndi,
Sok sok boldogat!! :D

Boni,
Nagyon édesek a gesztenyés képek! :wink:

Barbi,
Tényleg nagyon jópofa a kép! Meddig sikerült így aludnia??? Nem tűnik valami kényelmesnek! :wink:

Jázmin,
Sajna mi nem tudunk menni a bulira, holnap jön anyum unokázni, már rég nem volt a betegség miatt és holnap ér rá. De gondolatban ott leszünk!! :) :)

Kép
Kép
dia123

Szilvi, Apró!! :(:(

Andi, isten éltessen!!

Boni, nagyon édes a pici fiatok!! :)

k.a.t.i.c.a

Barbi, ez aztán alvás!! Jót mosolyogtam. :D

k.a.t.i.c.a

Boni,
Összeesküvés elmélet:
http://www.youtube.com/watch?v=hlgMvKGBa2k

Kép
Kép
dia123

No... influenza, azt hiszem az alkotók elérték, amit akartak, már itt is erről írunk és beszélünk napok óta....

Dia! Egyetértek az összeesküvéssel ... és megnéztem a 76-os propaganda reklámokat is... no comment.

És valóban, ha egészségesen étkezel és mindent megteszel szervezeted maximális szinten tartásával, akkor nem történhet semmi baj. Mi ezért is gondolkoztunk, hogy nem adatunk be egy oltást sem... ajánlom az oltás fejezetét a Nagy gyermekkalauzból... Megéri elolvasni! Talán ígértem is, hogy felrakom, de még nem volt alkalmam bescennelni, de már nem is annyira érdekes, hiszen gyeremekeink megkapták az alapozó oltásokat.

Az oltás beadatása, attól függ, hogy ki mennyire ijedt meg a reklámok hatására.

Egyébként, aki nézi a híradót... én némán nézem, csak az alsó sort olasom el és egyetlen egy jó vagy pozitív hírt sem lehetett hallani, mindig: kit, hol, hogyan ütöttek, öltek, ... meg. Sztrájk, tüntetés, betegség... és sorolhatnám. Sajnos a reklámok és hírek célja a félelemkeltés. Kiraboltak, leütöttek,.. --> kinek nem jut eszébe, hogy úristen, nem merek majd egyedül sötétben hazajönni és mi lesz a gyermekemmel....
Szóval ezeket a híradásokat az oltással együtt el kéne felejteni, csakhát az emberek nagy többsége hírfüggő és hajszolja a szörnyűségeket.

Hányszor volt, hogy bementem dolgozni és már mindenki az előző napi hírekben hallott szörnyűségről beszélt... hallottad, hogy mi történt...???
Vendég

Barbi! Most, hogy is állunk a játékokkal??? Fieztni, megkapni,...
Vendég

Csandi! Nagyon boldog születésnapot!!
Kép
Vendég

köszönöm szépen lányon a köszöntéseket, nagyon jól esik, pussz!

jázminandi, neked akartam írni, hogy csengi sem jár még , de még nem is lépeget viszont sokat álldogál és mindenhova föl és be mászik.pl. a létrán föl a galériára :shock: minden jót kívánok a nagy utatokhoz :wink:

belekiakata én is egyet értek veled hírek-témakörben...
Vendég

CSandinak :D
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Csandi boldogságosat!

Zsóf. hú
Vendég

Csandi, boldogat :!:

Barbi, ez a póz :lol: Jó fáradt lehetett a kis drága :wink:

Aproo, nagyon sajnálom a dolgot, de biztos jönni fog majd a kistesó ha már itt lesz az ideje :(

Szisz, hogy viseli Málnus? Nem szedi le a kötést? Hányás hasmenés az elmúlt teljesen?

Oltás ügyben én is megkérdezem majd a gyerekorvost meg a házidokimat, de szerintem nem adatjuk be... Párom nekem is kapná a munkahelyén :roll: Csak nehogy attól legyen beteg, aztán mi meg elkapjuk itten...

yuyu79

Zsigi nagyon kis falat a kiskosárral :D

yuyu79

Én jól vagyok, csak a náthám nem múlt még el teljesen... okt 8-án AFP, rá 2-3 hétre uh, talán ott majd megtudjuk a Picúr nemét :wink:

yuyu79

Julcsi, nem lehet, hogy még mindig az allergia is bejátszik!? én is eléggé szarul vagyok, főleg esténként, ugye mikor vízszintesbe kerülük. bedugul az orrom, köhögök, stb. stb. nem hinném, hogy beteg vagyok, mert más tünetem nincs! szerencsére! :)

AFP-vel biztosan minden rendben lesz! pocakod!? hamarabb kezdett nőni, mint Enivel? hogy látod?

Boni, melyik volt az a tea, amit a ciklus beállítására ajánlottál korábban!?

megyünk lassan apa elé a Camponához! mert még Tescozni is kell, stb! :)

sophie27

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.29 20:25-kor.
Vendég

Lányok küldtem akinek tudtam az email címét egy receptet de a freemail visszadobta egy-két cimzettemet pl. sniky . Ha esetleg megkaptad jelezz már lécci . köszi

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Csandi Boldog Szülinapot!
Ma összetörtem a kocsi hátulját tolatásnál, eddig mindig sikerült vele beállnom, most nekimentem a házunk falának...Az egyik tükör teljesen összetört.
Éppen a gyerekorvostól jöttünk haza, mert éjszaka Dávid sokat köhögött, reggelre az orra is folyt. Láza nem volt. Doki azt mondta, nem megfázás vagy nátha, hanem vírus, de nem a h1n1. Viszont nem ajánlja, hogy tömegbe vagy egyáltalán utazzunk a babával, amíg tart ez a mizéria. Most várom, hogy én is elkapom-e vagy sem...
Miután ezeken tök ideg lettem, páromat raporta hívtam, és hiába fogadtam meg, hogy türelmes leszek és várok, kiakadtam és megmondtam neki, hogy holnap ha jön, beszélünk, és vagy visszaköltözik, vagy adja be a válópert. Elegem van. Hiába szeretem nagyon, a gyereknek apa kell, nekem meg egy szerető, gondoskodó férj, amit ő tud nyújtani, az szánalmas, semmire nem elég. Hogyan vegyem komolyan, amikor azt mondta,hogy előbb közös programokat csinálunk, stb, de ezeket csak hétvégén lehetne, és ő hétvégén soha nem jön, még csak nem is telefonál és már jó előre betáblázza a hétvégéit, másodállást vállal inkább, és nem tudja, meddig lesz ez így. Akkor én mégis meddig és mire vagy inkább kire várjak? Nekünk elősorban Rá lenne szükségünk, nem a pénzére, az egy másodlagos dolog. Teljesen kivagyok, bár ma munkából hazaugrott, és megnézte a kocsit, meg beállt nekem, és azt mondta, hogy holnap is bevisz és hoz minket anyuval kőbányára, hogy ne nekem kelljen vezetnem, mert eddig kétszer voltam ott egyedül kocsival és mindkétszer eltévedtem, legutóbb fél órát bolyongtam a belvárosban a babával a hőségben, mire visszataláltam. Szerintem csak furdalja a lekiismerete.

Kép
felicia

Felicia, Nektek is jobb napokat!! Úgy látszik valami negatív hullám halad végig... :(

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!
Csandikám nagyon- nagyon boldogat!
Barbi, hajrá becserkészés! ;) Regő imádnivaló!

Zsófi, homeopata gyerekorvos javaslatára ma elkezdtük az immunerősítést napi fél oscillo- val egy hétig, aztán heti kettő 2 hétig aztán heti egy ameddig jónak látjuk, szerintem ez Beninek is jó lenne, és ez infulenza megelőzésre is jó.
Csigusz nagyon cukker a képen :)
Kata, a hírekkel kapcsolatban nagyon a szívemből szóltál!
Felícia, nagyon sajnlom az autót, azt nem írtad, hogy erre végül mit reagált a férjed?
Julcsi: jobbulást neked, pénteken jövünk legközelebb kötözésre, ha jó nektek, akkor szívesen feljövünk egy kicsit!

Csajok! Köszönjük szépen a sok jókívánságot! Átadtam az illetékesnek, remélem használni fog! Most péntekig itthon kötözgetjük, holnap megpróbálom lefényképezni, egyenlőre még nem hámosodik, most elkezdem itthon First- el fújdogálni, egyenlőre éjjelre is rajta kell legyen a kötés!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka, elvileg jó a péntek, hány óra körül jöttök? Majd még pontosítsunk... Remélem addigra már sokkal jobban lesz Málnus is :wink: Én is kilábaltam már nagyjából a náthából, bár még nem 100%-osan, ha visszaesnék akkor szólok, hogy ne gyertek inkább...

Zsófi, nem tudom, de előtte meg nem volt semmi, tehát úgy tűnik a parlagfűallergiám az idén kimaradt :)

Felícia, nem csodálom hogy elvesztetted a türelmed... Kiváncsi vagyok, mit fog lépni a férjed most... Drukkolok nektek :!:

yuyu79

Julcsi, 3- ra van időpontunk, utána jönnénk hozzátok, ha így jó!?
Egyébként Málnus közérzete egész jó, igaz kapja a fájdalomcsillapítót, Csak éjszakák elég húzósak, kezdek Zombi lenni, de hát most csak ő számít!

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Ma voltunk a dokinal - szerencsere Laura meggyogyult - mostmar szerintem is a 3 napos lazvirus volt az...Szerencsere tul vagyunk rajta! Ritus, Zorka hogy van?

Dia, Virag meggyogyult? Ez a het mar eleg suru, mert ugy nez ki el tudtuk adni a lakasunkat, penteken megyunk az ugyvedhez - de jovo heten osszehozhatnank valamit. Katica, meg akinek van meg kedve csatlakozni? Anna, Boni, Csenge - veletek is jo lenne mmar megint talalkozni.

Csandi - Boldog szuletesnapot!

Malnusnak meg jobbulast - kuldjuk a gyogypuszilat! Nekunk is ilyen IKEAs vedonk van, meg nem hasznaltuk, de lassan azt hiszem felteszem, Laura a sutot szereti nezegetni, foleg ha valami sul benne...:)

Aproo - :(, remeljuk hamarosan megerkezik a kisteso, amikor itt a megfelelo ido.

Menses - az E vitamin is segit, nekem az segitett amikor Laura elott 45-60 napos ciklusaim voltak. Most szerencsere rendben van tobbnyire, idonkent kesik par napot - csak igy eleg nehez kiszamitani, hogy mikor lenne a jo idopont, foleg, hogy nalunk a ferjemnel vannak gondok. Azert remelem osszejon, amikor a mi kisangyalkank is elerkezettnek latja az idot...:)

JAzminAndi - mi sajnos nem tudunk holnap menni, de jo bulit nektek es jo utat - remelem rendbe jottok!

Jo ejszakat!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziszka, oké, jó lesz úgy, remélem addig nem jön közbe semmi... Jobb éjszakákat Nektek!

De jó, hogy meggyógyult Laura :!:

yuyu79

Csandikám! Nagyon boldog szülinapot, remélem csodaszép napod volt!

Dönci csak tegnap volt lázas, mára mintha elfújták volna.
Most viszont Regö kezdett el köhögni. Jaj csak nehogy megint baj legyen belöle! Holnap kezdi az ovit Imivel egy csoportban és még nem is szobatiszta. Olyan egy fögonosz, ha van kedve elmegy a wc-re, ha nincs, hát nincs. :( Na de egy gyerek se marad pelenkával a fenekén, majd nála is eljön ennek az ideje.

Dönci már nagyon biztosan közlekedik, mindenhova eltalpal és nagyon élvezi a tudományát. Tempóban is egyre gyorsabb. Mindenhova felmászik, engem meg állandóan lever a víz, mert nincsen nekem se mindenhol szemem, zuhanhat akárhonnan akármikor...

A játékok a holnap esti fuvarral indulnak, ha minden terv szerint alakul. Ági oszt és gyüjt, remélem ö is benne van a buliban.
Boni ha a tricikli befér, elküldhetem azt is Ágihoz, onnan könnyebben el tudod hozni?

Sziszka!
Elvégeztetett. :) A párom már azt kérdezi, hogy na és mi lesz a neve. Nagyon vicces. De mi van, ha neki lesz igaza!? :)

Mentem aludni, vagy nem, attól függ. :)

Barbi
Vendég

Mazska,
Örülök, hogy jól van már Laura! Virágnak még sajnos kell szívni az orrát, sok jön ki neki, de ezen kívül jól van szerencsére. Remélem jövő hétig ez is elmúlik és tudunk menni hozzátok! Nekünk a szerda kivételével bármelyik nap jó.

Barbi,
Hajrá hajrá, mennek a drukkok! :wink:
Remélem senki sem betegszik le nálatok, örülök hogy Döncike jól van!

Felicia,
Sajnálom a 'balesetett.' Teljesen érthető amit írtál, én sem bírnám cérnával! Remélem sikerül megbeszélnetek a dolgokat, szorítok értetek!!

Kép
Kép
dia123

sziasztok!

Sziszka, köszi a homeos tippet! lehet, hogy mi is bejátsszuk! ;) Málnuskának és nektek is jobb éjszakát!!!

Cs-andi, a ... mire jött!? vagy kinek a hsz-ra!? :roll:

Mazska, köszi neked is a tippet. meglátjuk, hogy mit mondd a doki csütörtökön! kíváncsi leszek :oops:

képzeljétek, véletlenül összefutottunk Verával, Tamással és Mikuval a Camponában! :) éppen ők is vásárolgattak! :)

Julcsi, akkor nagy mázlid van! vagy neked inkább tavasszal volt allergiád, mikor nekem még nem!? idén! valami rémlik!

Felícia, azért mázli, hogy nem lett nektek semmi bajotok, az autónak pedig komolyabb baja... azért kicsit jobban vigyázz! ;) gondolom, hogy ez az idegeskedés sem segít! kíváncsi leszek, hogy a férjed mit reagál. tényleg jó lenne már pontot tenni az ügyetek végére, Te is kicsit tudnád rendezni magadban a dolgokat! nem? Dávidnak jobbulást!

Mecsi, én megkaptam, köszi! de nekem az a csokis bögrés jobban bejött! ;) ez a húsos variáció annyira nem volt guszta! de persze ízlések és pofonok! a férjem biztosan inkább erre szavazna! :)

na, akkor jó éjt mindenkinek! pihenjetek jól!

sophie27

Barbi! aztaaaaa! :) te aztán nem húzod az időt! akkor mikor is ugrik a majom a vízbe!? hány nap múlva tesztelsz, ha!? ... :lol:

sophie27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?