Évi,
ezt csak most, csak neked
Dita,
tegnap voltunk dokinál és Danci teljesen egészséges, mivel beteg volt a szervezete most gyengébb és a fogzás viseli meg annyira, hogy lázas. 6 foga van kint és további 4 fognál dagadt az ínye.
Ezzel a képpel adós voltam, Danci így imádja a tőled kapott pelust:
Boni mami,
nagyon jók a képek Zsigiről. A szeménél lévő bibissel még férfiasabb, elvégre a hősöknek is vannak sérüléseik
Zsuzska,
Oli nagyon ügyes baba, hamarosan állni fog ha már ilyen ügyesen térdel. Épp tegnap mondtam a doktornőnek, hogy Danci mindig állni akar, ha lefektetem akkor is alákap a lábával és kinyomja magát állásba. A dokinő azt mondta, hogy ilyenkor hagyjam egy kicsit állni, mert igaz, hogy nem egyedül tette, de a sikerélmény kell neki és erőszakkal úgysem fogom tudni a földön tartani.
Hű, Olcsi tényleg jó erős baba, ha 11200 g. Danci nem akarja átlépni a 9 kg-ot (most szerdán mérték 8780 g), pedig hihetetlen sokat eszik, már kellett vennem nagyobb babatányért mert a kicsi nem volt elég neki akkor sem ha csurdultig raktam. Az ismerősök csak tátják a szájukat, hogy mekkora mennyiségű kaját tud eltüntetni, sokszor én is azon gondolkodom, hogy lehet én is jóllaknék annyitól
Nemone,
örülök, hogy Réka baba már nem lázas és az étvágya is visszajött
Néhány fotó:
próbálkozok az üléssel:
utálom az orrszívást:
nővérem szülinapi buliján:
eddig bírtam a bulizást:
nagyon szeretem apát, ő is engem:
ma délutáni alvás apán1:
ma délutáni alvás2: