A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Nem sikerült a vonalzó, valamit úgy látszik kifelejtettem. Na, majd később...

Kép
gica1

Sziasztok:-)

Mi is megvagyunk, ma de officosat jáccottam, mert az a hülye Hres csaj nem küldte ki a papirokat! :evil: pedig már hetek óta ostromolom emailen, erre felhivtam ma, hogy tegnap volt a határidő, most mindent küldött mailen, én kinyomtat, aláir, scan és visszaküld, meg holnap postán elsőbbségivel :evil:
De könyörgöm ezt miért kell igy????
Jaj...

De hát Péterkének nagyon teccett:-) nyomtatott, papirgalacsinoka gyártott:-)

Heni
KépKép
heni81

OFF

csajok, akkik nagyon értik ezt a számítógépes foto ...izét.....nem udtok olyan programot, amivel több fptóból arcokat kivágva egy fotóba be tudok tenni..egy családi potot csinálnék
kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok, sikerült mindent elintézni.
Fáradt vagyok :shock:
Itthon még takarítani kell, G. elkezdte a második szobát is, este tíz körül már padló is lehet :roll:

Próbálok éjjel reagálni mindenre, csak még más teendőim is lennének.

De holnap mindent pótolok :wink: Szabadnapos leszek, lógatom a lábamat itthon 8)

Szép estét, V.

Kép
vindolanda

Kicsi Petrus!
Isten éltessen szülinapod alkalmából :)

mindig eszembe jut,h. láttam egy mamát aki ott szenvedett a folyosón :) jót röhögtem megemben,de jó h. már túl vok mindenen :) aztán utólag rájöttem Ági volt a szenvedő alany :)

KépKép
viranka

Petra nagyon sok boldog szülinapot és mielőbbi felépülést :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Petránal boldog szülinapot kívánunk!!

Közelít pucéran :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok

Köszönöm kicsi gipszesem nevében is! :D

Valtinak is sok boldog szülinapot!!

Viranka: Akkor még nem szenvedettem,azért voltam a folyóson mert a mellettem lévő ágyon szültek és nem akartam végig hallgatni és megkértem hagy menjek ki. :D De a varrását végig hallgattam :?

Nekem meg mindig az jut eszmbe hogy mentem uh-ra és mondta az a kedves hölgy hogy a doki késik mert a Vera szül.És kérdeztem hogy a Kajári Vera?mondta igen és arra gondoltam milyen jó neked és persze mehettem vissza két órával később :lol: De reggel már én is ott voltam ahol te :lol: :lol:

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok !

Segítség kéne.
Ádinak nagyon piros a popsija és pici foltok vannak amik úgy nézznek ki mintha nem lenne rajta bőr.
Sudocremet szoktam használni de most ez sem segít.
Igazán nem is nagyon engedi, hogy hozzá nyúljak és minden pelusozás kész rémálom.
Azt sem igazán tudom, hogy ilyenkor jót tesz-e ha vastagon kenem neki vagy jobb lenne inkább vékonyan.
Van itthon hexaclorofornos puderem is gondoltam azt teszek rá neki mint krémet.
Szerintetek mit csináljak ? Mi lenne inkább a jó ?

Holnap délután megyünk a doki nénihez de addig is kéne valamit kezdjek vele főleg úgy, hogy holnap megy bölcsibe is.

Várom a segítő válaszokat.
20200310173350

Sziasztok,

Petrusnak boldog szülinapot!!!!!

Ágica én nem is tudtam, hogy az Uzsokiban szültél, én is ott... :oops: te kinél?

Vindo hogy közeledik pucéran mit jelent??? fürdésre kész?

Majd képeket rakjál az új szobákról:-)

Timi, nekem Péterkének nagyon érzékeny a bőre, mi mindig az Urgentum boraxatumot használtuk pirosság esetére. Mivel lehet gomba, kend be canestennel, azzal nem árthatsz. Szerintem tuti az lesz, mert irtad, hogy Ádi beteg, a bacik átmennek rajta.

Heni
KépKép
heni81

Heni!
egy a dokink onnan ismerjük egymást :) Halász Domonkos az a jó ember :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

K.Timi sokat legyen pucin. Az segít a legtöbbet.
Grétikémnek a hintőpor szokott még segíteni. Múltkor látta Vera milyen nagyon csúnya tud lenni a popsija és az pár nap alatt rendbe
hozza.

Kaqk én gimpet használok. Azzal is lehet.
De a fotoshoppal isha jól tudom :roll:

Szabad pár órám nem mostanában lesz sajnos. Z. állandóan dolgozik. Most vágtak bele egy nagyobb munkába. Talán február, márciusban végeznek vele. Addig alig látjuk, szinte csak aludni jár haza. Már előre szólt, hogy karácsonykor és újév közt is dolgozni fog úgyhogy rövid időre megyünk csak haza is :(
A tegnap esti altatásnál már alig volt hiszti, cirka 10 perc. Az kibírható a 1-1,5 jelenetekhez képest. Viszont nyugtalanul aludt. Már megint. Pedig még a szobáját is átrendeztük, hátha jobb lesz :roll:

Vindo jó pihenést

Mennem kell. Mászókának használ :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na csak hozzám bújt, átmentem egykezesbe :D
Dobok egy képet. Ezt még júliusban csináltam csak most szerkesztettem össze 8)

Kép apja lánya :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ma még jövök majd pár képpel csak kicsinyítenem kell őket.

Regi tegnap a bölcsiben aludt Szelike?

Kaqk Lilla meg Cica is szokta ezt csinálni :roll:
megoldására még nem jöttem rá :? , szerintem Fleur sem :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Itt vagyok, bár csak suttyomban gépezek, míg Rugó virslit eszik. Együtt keltünk, a nagy pihenésből semmi sem lett. Éjfélig óravázlatot írtam, hat után Rugó megriadt, aztán G. kelt, nyolckor meg Rugó véglegesen felébredt.
A fene essen bele.

Timi, Rugónál is a pucizás meg a Canesten segített. Mondjuk kenegetni kellett pár napot, az biztos :roll:

Heni, fürdés előtt egy órával pelenkát kellett cserélni, és lusta voltam ráadni egy újat. Így alul pucin rohangált a lakásban. Kockáztattunk :roll: De nem pisilt le semmit végül :roll:

Kaqk, ilyenekhez sajnos nem értek :roll:

Móni, szegény Ti. Gréta tényleg nagyon hasonlít az apjára :wink: Mi április óta egy napra tudtunk hazamenni :roll:
Ja, és a levelezős vizsgák miatt (októbertól november végéig elszórva 12 időpont) nem is nagyon tudunk. Talán egyszer egy csütörtök-pénteken. Vagy okt. 23. környékén. :?
Mondjuk mindig kikészülünk, ha hazemegyünk.

jaj, jön rugó :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok

Heni: Csak elméletben szültem Halász dokinál gyakorlatban a Járányi dotornőnél született Petra mert nem ért vissza Sopronból a dokim de telfonon tartottuk a kapcsolatot :lol:

Lmóni: Tiszta apja ez a gyerek :D Nagyon jó kép :lol:

Kép

Kép
agica1126

dotornő=doktornő

Kép

Kép
agica1126

Tényleg Ágica, az ágynyugalomból mi valósítható meg egy kétéves gyerek esetében? :roll:
Ha mondod Petrának, hogy feküdjön, akkor meg is teszi?

Valternak sok boldogságot kívánunk!!!

El kell mennünk a boltba meg haleledelért. Elég hideg van, ahogy néztem.

Kép
vindolanda

Tegnap G. elvitte Rugót két éves státuszvizsgálatra. Szerintem büszke volt magára. Mikor R. hat hetes volt, ő vitte a neonatológiára is, ott mindenki rácsodálkozott a gyerekre, hogy hol az anyja.

DE arra a kérdésre, hogy mi is volt a vizsgálaton, már nem tudott válaszolni.
Viszont arra igen, hogy mikor Rugónak le kellett vennie a cipőjét, akkor a zokniját is levette, és odaadta a védőnőnek :roll: 8)

Na, tényleg öltözök.

Kép
vindolanda

A halak éhen halnak, ha így haladunk. Tegnap sem ettek, este már nem volt erőm haleledelt szerezni.

Kép
vindolanda

Nem találom a gyűrűimet kb. két napja. Nélkülük fél ember vagyok :shock:

Kép
vindolanda

Itt olyan undok, nyűgös felhős idő van :?
Semmihez sincs kedvem, pedig van munka bőven :roll:

Vindo fürdőszoba, könyvespolc, konyha (tésztagyúrás közben rendszeresen leteszem és elfelejtkezem aztán róla)
esetleg a munkahelyeden az íróasztalon

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

Minden kis ünneplőnek sok-sok boldogságot kívánok!
Bálint, Linda, Botond, Noémi, Petra, Valter!!!!

Petrusnak, mielőbbi gyógyulást!!!!+++++

Na hát túl vagyok a hétvégén, nem volt egyszerű, pénteken karaoke party volt, hét lánnyal, egy pubban, hát nem volt egyszerű, főleg nekem, aki alkoholmentes pina coladákzott egész este, no nagyon jó volt, jókat énekeltünk, kicsit táncoltam, de hát elnézni a csajokat akik beherovkáztak :shock:
Jó volt, éjjel 1/2 3-ra értem haza :oops:
Szombaton kozemtikus volt, megnéztem a két hónapos kicsi lányát, jaj nagyon aranyos volt, aztán két régi barátnőmmel mentünk sütizni, három óra úgy eltelt, hogy csak néztük.
Este apával moziban, voltunk, vasárnap meg elvitt ebédelni, és mentünk Robeszért. Még Anyósom volt hátra, és én kész voltam, ráadásul, az ikerlányoktól annyira féltette az autóit, hogy a végén már csak sírt, fáradt volt ő is.

Viszont tegnap votunk napköziben, jaaa nem tudok ki kérdezte az árakat, mindjárt írom, szóval hétfőn kezdünk, heti két délelőtt fog menni, szerintem jót fog tenni neki, de majd meglátjuk erőltetni nem akarom. Nagyon szép a hely, aranyosak az óvonénik, ketten vannak, plussz a vezető. Eddig 6 gyerköc van. Tegnap már elment homokozni, játszani, sőőőőt az tízórait a dadusnénivel ette.
Hát majd meglátjuk, hogy sikerül a jövő hét, 4 napot megyünk, hogy beszokjon, aztán ráállnk a kedd-szerdákra, remélem jó lesz, neki is és nekem is.
Az ár itt ha úgy viszem, hogy egyik héten kétszer, másik héten háromszor, 8-12-ig, ebéd nélkül reggelivel, tízóraival 15.000 Ft/hó, ebéddel 20.000 Ft/hó, de én ebéd nélkül szeretném.

Hát rólunk ennyit.

Kqak, hát lehet, hogy tényleg a bölcsit dolgozza ám fel, biztos fog változni

Timi, szerintem is a pucizás a legjobb, nekünk a bepanthen jött be, a plusszos

Móni, de jó a kép :lol:

Egyre jobban Richárd Péter felé hajlunk, bár én még mindig oda vagyok a Kristófért.

Megyek, mert kész a sajttorta, nyami, nyami

Kép
Kép
nektarin

Móni, sajnos már végignéztem mindent. Szerintem valamilyen hülye helyen lehet. A tészta-gyúrás engem nem fenyeget:)

A gyűrű-keresésről mindig a Száz év magány jut eszembe, mikor Ursula vak létére megtalálta őket.

Na, voltunk kisállat-boltban. Ahol haleledelen kívül két új rücsilabdát is vettünk :roll: Meg a Coopban, a zöldségesnél, fornettisnél. Jól felpakoltunk. Egy csomó tej, sütőtökök stb.

Most szusszanunk, aztán ebéd.
:arrow:

Itt egyre jobb az idő, hazafelé már melegem is volt.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Megvagyunk, csak a bölcsi miatt nem igazán tudtam ideülni.
Szeli tegnap sírt, mikor otthagytam, végig sírdogált, míg az udvaron voltak (kb. 1 óra... :?), amikor bementek ebédelni, onnantól nem volt baja. Szépen el is aludt, én meg kint vártam. Aztán 2 óra alvás után felébredt (a többiek is), és akkor mentem be, majd velem uzsonnázott.
És mivel ilyen jól haladunk, ezért ma már fél 8-ra vittem, és majd csak fél 3-kor megyek érte... :cry: :cry: :cry:
Abban bízom, hogy nem sírt sokáig, de nagyon üvöltött, mikor elköszöntem... :cry: (Tegnap is üvöltött egyébként, aztán sírdogált...)
Lelkileg eléggé megvisel, de igyekszem nem kimutatni felé, mert ha bizonytalanságot érez, akkor ő is bizonytalan lesz... :roll:

Elmaradtam néhány köszöntéssel... :oops:

Marci, Báló, Botond, Valti, Dávidka! Boldog születésnapot!
És a lányoknak is, Petrus, Niki! Nektek is boldog 2-at! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Szombaton végre eljutottunk úszásra, Szeli nagyon élvezte! Jól ki is fáradt a végére! :)

Sense! Szeli ugyanezt csinálja. Este olvasás, de előtte már ráadom a hálózsákot, aztán fekvésnél kitalálja, hogy megint pisilnie kell, egyszer kimegyünk pisilni (de már csak kicipzározom a hálózsákot, nem vesszük le), utána vizet kér, iszik a bekészített vízből, és onnantól már akármit mond, nem engedem neki, hogy kijöjjön! Néha elindul, akkor visszateszem az ágyába. Van, hogy sírdogál, de kb. fél óra múlva eljut odáig, hogy el is alszik. Elég fárasztó, most már belekalkulálom ezt a fárasztó fél órát, így tegnap pl. már 8-kor mentünk aludni, hogy fél 9 - 9 körül már aludjon is... :?

Ja, és visszatettem a matracot éjszakára a szobájába. Első 2 nap ügyesen elaludt egyedül, utána meg olyan rosszul aludt, hogy az óránkénti kelés helyett inkább azt választottam, hogy bent alszom... :oops:

Jól tetted, Sense, hogy elmentél ehhez a fickóhoz! Örülök, hogy jobban vagy! :)

Megyek teregetni...

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi! Na, kb. én is ezt csinálom, amit leírtál. 2x elmondom neki, hogy alszunk, utána nem szólok hozzá, és egy idő után abbahagyja.
Azért a pisit meg az ivást meg szoktam engedni még olvasás után, mert annak lehet valós alapja, és tényleg szokott még csurogni neki a pisi, meg lehet szomjas is, de csak és kizárólag 1x! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk! Emma nagyon ügyes kis alkalmazkodó! :)
Szájpenész... :( Hátha nem!

Vindo! Milyen motoros weblap???? :)

Egyébként hétvégén meg azért nem jöttem, mert szombat délelőtt úszás, aztán délután meg átjött a barátnőm a kislányával, jól elvoltak a csajok. Vasárnap meg mentünk a Papa születésnapjára! :) Ott is jól érezte magát Szeli, pedig a múltkor nagyon nem, de most nem voltunk annyian, lehet, hogy azért! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Pár kép tegnapról :lol:

Kép

Kép

Kép egy polcnyi gyerek :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Reggel Szeli olyan aranyos volt a bölcsiben, vittük a cumit, és kérdeztem tőle, hogy hova kell tenni (mert mondták, hogy valahol vannak direkt erre poharak, mindenkinek saját, mármint a cumisoknak). Aztán Szeli egyből ment a szekrényhez, nyitotta ki, és tette a saját poharába a cumiját! :)

Dettyk! Jó lehetett a koncert! Néha kell az ilyen! :)

Én mostanában nem járok tornázni meg táncolni se, Szelit nem akarom még ezzel is stresszelni a héten. De aztán újra be fogom iktatni! Hiányzik!

Szegény Petrus! Apa elég ügyetlen volt akkor... :( Minek mentek oda fel???? :(

Mesi! :lol: Jó, hogy visszamentél röpizni! :) Kell a mozgás! :)

Sajnálom, hogy Emma nem alszik jól... majd szerintem változni fog, ha már beleszokott a bölcsibe.
Szeli is kicsit forgolódósabban alszik, adom neki a sedatifet, biztos ami biztos!

KTimi! Remélem, már nincs gyulladás a fülében!!! +++++

Kép

Kép
regcsiken14

LMóni! Kitartás Cicushoz!
Nem lehet, hogy tényleg nincs szüksége már a nappali alvásra??? :roll: (Mint Rugónak például...)
Milyen egyformán alszanak! :)

Remélem, Szelike éppen alszik :!:

Nektarin! Jó kis buli lehetett! :)

Nálunk fúj a szél, reggel meg olyan hűvös volt, hogy a pulcsira még vékony kabátot is vettünk... :?
És kezdődik az az időszak, hogy ha bent teregetek, nem száradnak a ruhák... :evil: De utálom!
Most még a nagyobbakat, és a nehezen száradókat kitettem a szárító kötélre, de ha még hűvösebb lesz... :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Egész délelőtt pakolásztam, mostam, hajtogattam. Hát nem fogok unatkozni, míg Szeli bölcsiben van. :roll: Végre átpakolom a szekrényben a ruhákat is, kiválogatom, mi kell, mi nem, ami nem, kerül fel a teszveszre... Ez az, amit sose tudtam mellette megcsinálni.
De azért nagyon hiányzik!
Még egy óra és indulok érte! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Regina, nagyon belejöttél az írogatásba.
Rugó épp Mézga Gézát nézett, kirohantam locsolni (füvesítünk, bokrok stb.).
Ha süt a nap, elég meleg van :roll:
Reggel meg két vékony pulcsi volt Rugón, mikor babakocsiztunk :roll: Hülye idő.

Regina, olyan motoros-autós weblap ez, nem nagy szám, de fizetni szoktak Gábornak a frissítésekért.

[url]http://www.jarmunavigator.hu/
[/url]

A használt autó-teszthez a mi kocsinkat vitték el, le is van fotózva a kezdőlapon. Tele benzinnel hozták haza meg kitakarítva 8)

Biztos megszokja Szeli a bölcsit.

Én lehet, pénteklen adom le Rugót pluszban, megfulladunk a vasalatlan ruhában :x

Kép
vindolanda

Na, a link nem lett jó.

http://www.jarmunavigator.hu/

Kép
vindolanda

Isten éltesse Lindát, Petrát, Bálintot és Valtert!

Köszönjük a köszöntéseket!
... és köszönjük a vendéglátást Mesi! Jó volt nálatok! Nagyon aranyos család vagytok! Élőben még szebbek a meitaiok. :wink:

Petra!
Gyógyulj meg gyorsan! Sok puszi!

Ildikó
KépKépKép
sense4

2 kép a vasárnapi minitaliról:
Kép Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

Regi biztosan megszokja majd Szeli. Péterke is sirna tuti :oops:

Sense Lotti nem volt minitalizni?

Vindo 8) egy kis reklám 8)

Móni, ha cirkusz árán is, de elalszik Gréti, akkor kell neki az az alvás, max próbáld ki egyszer, hogy nealudjon, aztán majd látod ki e birja estig, de én kötve hiszem.

Szombaton osztálytalit csinálok :roll: csak 10en leszünk, egyetemi 5 éves. nincs nekem elég bajom igaz?

Heni
KépKép
heni81

Hali

tali fotók..szuperek..egy gyereknyi polc.. :lol: , Gegi meg Botond :lol:

Vindo: gyűrűk megvannak? státuszvizsga :shock:

Nektarin: szupi lehetett!!

Móni: sajnálom hogy párod ennyit dolgozik...cicus rossz alvása :?

Ennyire emlékszem

Minden ünnepletnelk sok sok boldogságot!!!!!

Emma imád bölcsib menni..reggel már türelmetlen, öltözzünk már hogy mehessünk...este menni akar fürdeni 6 kor meg aludni hogy reggel legyen már és mehessen bölcsibe.. :lol: :lol: :lol: magátol sétál be moslyogva..de nagyon boldog mikor megyek érte.

rossz alvás: megeredt nyelve, bölcsi, orrfolyás- nem kap levegőt= rágófogak készülődenk....szóval ezek minde együtt...nem is rossz alvás..csak álmodik és beszél, sír, kiabál álmában..nagyon felzaklatódik.....és nem csak 1, 2xesténként hanem akár félóránként..:-( ezért este magunk közé vettük, így azonnal tudtam nyugtatni, aludt is tovább....nyugodtbban is aludt.....és nekem sem kellett ugrálni 100x így a derekam sem áll ki, meg tudunk mi is pihizni...de nem akarom ideszoktatni.....kap c vitamint, sedatif-et, coryzaliat ...canastent a szájpenészre.....de oylan ügyes, egy muk nélkül bevesz mindent, hagyja ledörzsölni a száját, orrot szívni....
kicsit vágyadt..de eddig más tünet mint orrfolyás és szájhoz kapás nincs.....jó lenne kijönnének már a fogai....tuti a foga..mindig ezek a tünetek!

anyunak készülök a 60. szülinapjára! :wink: igyekszem vmi jót kitalálni...amit szerene... :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni, igen, épp most leltem meg őket a parfümök mögött :shock: Sose teszem oda. Szerintem G. volt :roll:

Kaqk, anyudnak boldog születésnapot akkor!
R.nak most jött ki két leghátsó foga alul, szerintem ezért volt nyűgösebb az elmúlt hónapokban :roll:

Megyek is :arrow:

Ja, jó kis képek!

Nikolett, rakhatnál akkor Noémiről is, még nem is láttunk benneteket!

Kép
vindolanda

Sziasztok, drága lányok!
Már megint csak hetente tudok jönni, a csuda egye meg!

Isten éltesse utólag is sok-sok szeretettel a szülinapos BÁLÓT, BOTIT, NOÉMIT, MARCIT, NIKIT, PETRUST, VALTIT ÉS LINDUST, és névnapja alkalmából MERYKÉT!

A többi bölcsisen csak lesek, nagyon ügyesek a kicsijeink, az már biztos.

MESI: mei-tai-ok: odavoltam a Vindóéról elnevezett darabért, annál jobban már csak az Irináért! Nagyon tetszik, köszi! ;-)
A "nagymamán" azóta is röhögök. ;-))))
Isteniek a minitalis képek (SENSE!)!

MAGGIE: gondoltam ám a betegeskedő Bercóra sokat, és örülök, hogy hamar rendbejött! És milyen tündéri dolgokat mond! :-)))))))
Nekem tetszett a HP-film (de annyira sose jó már, mint a 3. volt)... de őszintén szólva, nekem már tényleg nincsenek ilyen téren nagy igényeim.

REGI: Anyukád remek Szeli-montázsokat tud készíteni, nagyon tetszenek! Mondjuk ilyen szép kislányból nyilván könnyebb is ;-) Szeli mint motorostündér, az sem semmi! :-)

MÓNI: Nekem is nagyon furcsa, amit a "bébiételes" barátnődről írtál (mert ha azt szereti a kicsije, miért nem ő visz neki mindenhová magával?)... Történt azóta valami?
Szuper az "apja lánya" kép ;-)
Hát, mint odaátra írtam, most én is szenvedek barátnőügyileg, de a
többit még majd leírom (csak oda).
Cicusoddal ahogy bánsz, nekem mindig sok erőt ad, mert nagyon temperamentumos kis lányka, szóval lesem el Tőled, mit hogy érdemes csinálni:-) Örülök, hogy Cicus könnyebben alszik el.
Z-vel kapcsolatban viszont: :-(((( De legalább a hétvégék teljesen a Tieitek, ugye???
De szépek a kőcök a képeken!!!!!!!!!!!!!!!!! A polcnyi a kedvencem, az egyik legeslegjobb kép eddig!
DETTYK: úgy örülök, hogy élvezed a munkádat!!!:-) Kitartás, nálunk is ez a nagy anya-fenekébe-bújok dolog megy egy ideje.
Republic: Neked ez jár, meg még ezerszer több is. Nyugodtan lény néha "önző". Mi folyton erre fogunk buzdítani, ezt tuti. ;-)

Na meg a reggel 6-kor kelés újabban, mint Móniéknál. Rettenetes, 5 órákat alszunk az apjával, már be van gyógyulva a szemünk ;-)

NIKI: 20 foga van Noéminak, az szuper. Ádinak most jött ki a 4 szemfoga, de még 4 rágót várunk. Igaz, az előbbi 4-re is 1 évet várnunk kellett, Vindóékhoz hasonlóan.

ÁGICA: Petrusból szerintem is süt a gyengédség és a szeretet, és szebb a képeken, mint valaha.:-) Szegény lábacskája, remélem, jól fogja viselni a gipszet (és Nektek külön is sok erőt hozzá!)
Hiszti: nálunk dettó, amióta bölcsi van, sokkal több a hiszti utána délután-este.

VINDO: tüneményes a bakancsos Rugó! Hogy Maggie-t idézzem, a finom kis arcával én sem tudok betelni. :-)

VIRANKA: mi van a bölcsivel és Bálóval, engem is érdekel nagyon?

SENSE: nagyon örülök, hogy a csodadoki rendbetetted a hátadat, és külön köszi, h ezt leírtad, már fogom tudni, hova érdemes menni ilyen problémával.

KAQK: szegény Emmus? Nem érted hozzá, de talán ez a rémálmos időszak kezdődött el nála, nem? Én is már előre várom (némileg rettegve) a szörnyes, éjszaka-félős, átjövős korszakot...

K. TIMI: remélem, Ádi füle mielőbb teljesen rendbejön! Ismerős a dolog, nagyon is... nekünk a Prevenar óta nem volt fülgyuszi, előtte többször is. Popsira nekünk a doki 2%-os bóraxos általános popsikenőcse volt mindig a legjobb, néha Sudo, a nagy pelenkadermatitiszre meg bőrgyógyász írt fel speciális keveréket (nem tudom, mi volt benne).

Lányok, ma átmentem rutinon. Végre, már tiszta lelkibeteg voltam tőle. Egyébként sokkal jobban ment, elmúlt valami görcs (azért még izgultam, de sokat röhögtünk is). Na, a forgalom lesz valami csuda, Bp. ugye... GICA, felétek fogunk menni, arra van a legtöbb vizsgaútvonal is ;-) Te hogy állsz a vezetéssel?

Ádi-aranyköpés (különösképpen MAGGIE-nek ajánlva ;-)):
ÁDIKA MEGZABÁLJA A MARADÉKOT.
Én: - Mi van a cipődben?
Ádi: - HOMOKOZÓ.
:-))))))))))))))))))))))

És akkor két -- sisakos -- kép (aznap, amikor kapta, le sem akarta venni):
Kép

SANYI SZERINT EZEN EGY ŰRGOLYHÓ VAN:
Kép

Kép
Kép
irina

Bercó kivételesen Thomast néz. Így egy pillanatra jövök.

Szívből gratulálok Irina!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Ügyi vagy nagyon.
Köszönöm az aranyköpéseket. :lol: :lol: Ez a homokozó... :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem ne is mondd, hogy tud ez a gyerek sírni, hisztizni. Örökké gyönyörűen mosolyog. Áááááá elolvadtam.
No, megyek, lassan fürdetek. Apa majd 8 után várható.

Vindo, lassan készen van a tervem. Már csak egy kicsi hiányzik. Most annyira lassan haladok, mint még soha.
dmaggie

Maggie-m, Ádi nevében is köszönöm! :-)
Bocs, ha nagyon buta a kérdés: milyen tervet kell írnod (annyit tudok, hogy a munkádhoz), fejlesztésit?

Kép
Kép
irina

Előre is bocsi, de csak egyet válaszolok, aztán megyek aludni. Bercó annyira fáradt volt, hogy gyakorlatilag 7 óra óta áll a bál. Igaz, közben elaludt, de nem alszik nyugodtan. Már minden baja van. Szomjas, fáj a lába, pusziljam meg, stb. Én már bealutam vele, de még volt egy kis dolgom.

Igen, Irina fejlesztési tervet kell írnom. Havonta esedékes a dolog. Igaz, csinálhatnám hosszabb időre is, de már eléggi kijöttem a gyakorlatból, meg ez a mostani csoportom nem piskóta. Van olyan nap, hogy csak az egyik gyerekre felügyelünk, nehogy kárt tegyen magában. Délre már kifacsaródok. Bercó éjszakái sem a legjobbak mostanság, többször is ébred. Csak a fogacskáira gyanakszom, csak kijönnek egyszer. Ma a nagy hisztiben nem volt hajlandó bevenni a vitaminját sem, más gyógyszerrel már nem is próbálkoztam. (Semmi különös, csak egy kis Nurofenre gondoltam, hátha kevésbé fájna neki.)

No, tényleg megyek. Holnaptól meg igyekszem szakirodalmat gyűjteni. Lassan azt is olvasgatnom kellene. :oops:

Legyen mindenkinek szép, nyugodt éjszakája!

Pusszancs.
dmaggie

Sziasztok!

Visszaolvasni nem tudtam még, nem voltunk hétvégén, meg amúgyis :roll:

De hoztam két képet :)

Kép

Kép

Egyik Zsófi, másik Fruzsi :)

Ádi aranyköpését olvastam, aranyos :)

Én is elkezdtem írni Zsófi mondásait, azt hiszem, be is másolom ide minnyá :)

Aztán ha hagynak ( :roll: ), visszaolvasok :)
Vendég

Ebéd után bekísértem a szobájába aludni. Betakartam és mondtam neki:
Én: „Ha jó leszel, Apa este elvisz játszótérre. Jó?”
Zsófi: „Jó!”
Én: „Akkor minek kell lenned, hogy mehess a játszótérre?”
Zsófi: „Hajó!”

Játszótérről indultunk haza, de Zsófi visszaszaladt. Nem mentem utána, de aztán láttam, hogy kétségbeesetten keresni kezd. Visszamentem, örült, hogy megtalált, átölelt. Mondtam neki, hogy ”Látod Zsófi, ezért kell szót fogadni. Mit csináltál volna, ha hazamegyünk nélküled?”
Zsófi: „Hát csúszdázom!”

Zsófit a napokban nem engedtem inni a poharamból, mert beteg voltam, mindig mondtam neki, hogy nem ihat belőle, mert beteg vagyok. Egyik nap mutat a poharamra: "Nem iszom, beteg víz, beteg pohár.”

Egy beszélgetés Zsófi, Apa, és köztem.
Útszélén napraforgók:
Apa: Látod Zsófi, ezek a napraforgók. Ebből lesz az olaj. Az tudod mi?
Zsófi: Nem.
Anya: Olajjal sütünk, azzal sütöttem pl tegnap a palacsintát, emlékszel?
Zsófi: Igen, kakaós palacsintát.
Anya: Igen. Akkor mi készül a napraforgóból?
Zsófi büszkén: KAKAÓ

Ő így énekli az Ákombákomot: „Egyszer régen az irkámon, született egy baba!”

A Boci boci tarka Zsófi változata: „Boci, boci tarka, se füle, se farka, KAP TEJET!”

Zsófival bementünk Fruzsihoz, kivettem a kiságyból, de volt valami szösz a nadrágján. Zsófi szólt, hogy "Anya, Fruzsi feneke!" Mondtam neki, hogy nem tudom mi van rajta, valami szösz. Zsófi megint szólt: "Anyaaa, Fruzsi feneke!" Mondtam neki megint, hogy nem tudom mi az. Zsófi rám nézett, elkezdte rázni a fejét, és így szólt: "Kár, hogy nem tudod, anya..."
Vendég

Na visszaolvasok mindjárt, és jövök :wink:
Vendég

Előszöris: minden ünnepeltnek nagyon boldog születésnapot, hát hiába, öregszenek a gyerekek ;)

Bölcsis gyerekek nagyon ügyesek, én még ezt annyira nem tudom elképzelni :roll: Pedig egy év múlva Zsófi is közösségbe kerül, hát izgi lesz...

Alvás: Zsófi mostanában kezdte, hogy nem hajlandó csukott ajtónál aludni, nyitva kell neki hagyni. Meg reggel már mondta, hogy "nem sötétben alszom"...

Heni: nálunk Fruzsi egyszerű eset alvásilag: puszi, ágyba be, betakar, jóéjt, alszik :)

vindo: Zsófi nagyon sokáig így aludt el, hogy mellettem, engem sem zavart, de aztán jött Fruzsi, és így már sok volt :? Státuszvizsgálat :lol:

Móni: kitartást Cicus hiszti rohamaihoz! Zsófi is alakít ám mostanában, de hogy, hűűűű... néha csak állunk Apával, és nem értjük, hova tűnt a mi gyerekünk, és ki ez itt helyette?

detty: Republic koncert jó lehetett :)

Ágica: Petrának jobbulást, szegénykém! De láthatóan így is jól el van, stramm kis csaj :)

Mesi: röplabda tök jó :) Nekem is kéne valami mozgás, mert az össze mozgásom a lányokon kívül a sunyiban történő csokievés a kamrában :roll:

Timi: szegény Ádi :(

nektarin: buli jó lehetett, Te meg nemes cél érdekében nem iszol, az is jó ám ;) Félidőnál jársz, aztaaaa :shock:

Regi: kitartás, nehéz lehet ez a bölcsi dolog, de olyan kis ügyesek a gyerekek!
Vendég

"Ez olyan aranyos"

Egyszer egy jól kereső apa úgy döntött, elviszi vidékre 7 éves
kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa neki, milyen szegény emberek is
vannak, és hogy a gyermek meglássa a dolgok értékét, és felfogja azt,
hogy milyen szerencsés családban él.

Egy egyszerű falusi család házában szálltak meg, ahol egy napot és egy
éjszakát töltöttek. Amikor a vidéki út végén tartottak, az apa
megkérdezte fiát.

-Nos, mit gondolsz erről az útról?
-Nagyon jó volt apa!
-Láttad, hogy némelyek milyen szükségben és szegénységben élnek?
-Igen.
-És mit láttál meg mind ebből?
-Azt, Apa, hogy nekünk egy kutyánk van, nekik négy. Nekünk egy medencénk
van otthon, ők meg egy tó partján laknak. A mi kertünket lámpák
árasztják el fénnyel, az övékére pedig csillagok világítanak. A mi
udvarunk a kerítésig tart, az övéké addig amíg a szem ellát. És végül
láttam, hogy nekik van idejük beszélgetni egymással, és hogy boldog
családként élnek. Te és Anyu viszont egész nap dolgoztok, és alig
látlak titeket.
Az apa csak fogta a kormányt, vezetett csöndben, mire a kisfiú hozzátette:
-Köszönöm Apa, hogy megmutattad, milyen gazdagok is lehetnénk.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Cicám hajnal 5-kor úgy döntött reggel van és ki az ágyból :?
Már ittam egy kávét de a szemem helyén csak pici kis rések vannak, nem kellene ringatni, hogy elaludjak :roll:

Maggie csodás Nő vagy hallod-e.
A munkahelyeden a gyerekek leszívják minden energiád de te összeszeded magad és foglalkozol otthon a kispasiaiddal meg még készülsz is a következő hónapra. Na meg tanulsz is.
Vigyázz azért magadra!

Irina éljen :lol: :lol: :lol:
Ügyes vagy :lol: :lol: :lol:
Ádó meg elmehetne modellnek, a huncut, szép mosolyával.

Panndi Zsófi meg Fruzsi is a nagy macival :lol: Le se tagadhatnák, hogy testvérek.

Regi biztos alakulni fog :roll:
De Szeli nagyon ügyes, hogy már bent is alszik :D
Nem aggódnék és erőltetném a nappali alvást, ha este aludna annyit Gréti mint Rugó. De Ő éjszaka 7-8 max 9 órát alszik. Az nagyon-nagyon kevés egy ilyen kis csöppségnek. Meg igényli is az alvást, csak Ő rendszeresen szeretné addig húzni amíg kidől a fáradtságtól :? Na emiatt vannak az altatások, a hisztik. De nemcsak délben hisztizik hanem este is :roll: Meg szinte mindig mindenen ha ébren van.
Most például azért mert Ő már indulna (megyünk ma az állatkertbe vagy ha esik a tropicáriumba) de még nem lehet. Fogja a Thomasos plédjét, fel-alá járkál és üvölt. Na most lefeküdt a kanapéra.

Megyek pucolok almát amit viszünk magunkkal.

Szép napot mindenkinek.
Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

napsugarast!

Móni!
gyerekeink összekommunikálnak vhogy :) B. már f5 előtt felkelt(napok óta f6-6kor kel) :evil: apja még aludt :) majd 6 körül sikerült vhogy visszaaltatnom :) erre 7kor hallom h. AAAAAAAAAAAAAAANYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYAAAAAAAAAA
Míra felkelt. nem vok csak kicsit zombi :)

Panndi!
én meg azt hittem h. Zsófi öltözött be macinak és úgy bohockodik Fruzsinak :oops: :lol:

Ádi :lol: :lol: :lol: kúúúúúl nagyon a bukója :)

:arrow: irány az obidás :)

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?