Jól emlékszem Rád én is
Sok-sok kitartó hónap után egyszercsak nem jelentkeztél, most meg tessék

Boldog babavárást nektek, - hogy is mondták a "régiek": kezem-lábam XXX -ben!
Vanda
2004.07.21 09:16
2004.07.21 09:29
ma meg már táncolni is fogok
A kis mazsola gyönyörűen fejlődik. Már ügyesen szopizik és hihetetlen, de tartja a fejét és tekinget - már, ha épp kinyitja a szemecskéjét
- ez még elég ritka. Pavarotti a fasorban sincs, ha rázendít, de majd képezzük a hangját
2004.07.21 10:15

Remélem 56-os ruhákból nem sokat vettetek!
Hová jársz orvoshoz ? Látod a pihenés jót tett!

Az egyik baba csak a tarkóját mutogatta, és a füleit hátulról, minden unszolás ellenére, így Őt rögtön elnevezte a párom Titkos Ügynöknek.
2004.07.21 13:41

Nem tudok betelni vele. 

És mekkora!!! Hol fért el benned ekkora gyerek? 

Élmény lehetett az uh, kibogozni kihez mi tartozik. Emlékszem nekünk is volt egy háromlábú képünk. Szívesen megnézném a ti kuszaságaitokat is.
2004.07.21 14:08

2004.07.21 14:52
2004.07.21 16:07

Gyönyörű!!!

És tényleg milyen békés. Baba katalógusba való ez a kép!
Várjuk a történetet türelmesen, de mikor írod már?
2004.07.21 17:23
2004.07.22 07:31

2004.07.22 09:51
2004.07.22 10:06
Szöszi talán megteszi, hogy értesít benneteket a másik topikból, ha osztódunk.
2004.07.22 10:28
2004.07.22 11:49

Neked is szörnyű lehetett.
Nem is merek arra gondolni, hogy nálunk is szükség lehet erre a fütyicibálásra.
, ő volt a felfedező! 2004.07.22 13:22
A doki, akihez járni szeretnék, pont elment 1 hónap szabira.
De nagyon elégedett vagyok a doktornővel is!
Írt fel duphastont, ginevacot, és elküldött vérvételre. Nagyon várom az eredményt!
Csak tudnék megnyugodni! Ezért sem írtam igazán eddig, túlságosan is szorongok. Pedig tudom, hogy az nem jó. Mit tegyek, hogy nyugisabb legyek??? 2004.07.22 15:10
Jók ezek a képek. Szerintem hasonlítanak egymásra.

2004.07.22 15:34
Hát nekem rettenetesen fájt néha az ahogy a csontomat rugta kb. a 30. héttöl. Olyankor arar gondoltam hogy örüljek neki mert jól van odabent és mert itt van a pocakomban. Nekem amugy szörnyü volt a végefele. 2004.07.22 15:56
Akkor élvezte Alsópáhokot az egész család? Mi is készülünk majd, mert eddig még csak babátlanul jártunk ott. Két hét múlva megyünk nyaralni, már alig várom
Gyerkőcökről tegyél fel képet ha lesz időd
Nagyon jók a fotók
Most már ne idegeskedjen nem lesz semmi baj, jó nagyok a babák
Kitartás Nekik és majd sms-ben érdeklődöm még
Próbálj meg nem görcsölni. Én csak az elején izgultam de utána érdekes módon olyan nyugodt voltam...hidegzuhanyként is ért ez az egész koraszülés annyira nem számitottam semmi gondra. Kár görcsölni, olyan rövid ez a pár hónap, próbáljátok meg kiélvezni
Hurki
Gratulálok
Gyorsan előkaptam a papirjaimat és mi a 27+3 napos UH-on (SOTE-n készült, ekkor derült ki, hogy Lillussal nagy baj van)1230 ill. 920 g-osra saccolták Őket. Viszont a császárig még volt 3 teljes hetünk és a szülés napján is készült UH ami szintén nagyobb értéket jósolt, mint a valóságban lettek. Szerintem a Praxisban mért súly biztosabb és ez elég reálisnak tűnik a korukhoz képest
Ne aggódj emiatt
Lényeg, hogy még 10 hétig bird a gyűrődést és odabent hancúrozzanak a kis Drágák
2004.07.22 18:51
Kicsit megnyugodtam. Megkaptam a mai vérvétel eredményét. 10528 az értéke a B HCG-nek. Kedden megyek újból vérvételre, remélem addigra jócskán megtöbbszöröződik.
Elégedett vagyok a doktornővel is, sőt! Ő mindent megtett eddig értünk, csak jókat tudok róla mondai!!! De a párom ragaszkodik az előző orvosomhoz. 2004.07.22 21:05

Nyugodj meg és örüljetek nagyon a babácskának
És beszélgess Vele sokat
Kihez jársz a Margitba? Emlékszel? Utoljára még ott találkoztunk aztán sajnos én nemsokára megszültem pedig hoztál csokit is hizlalni magam, de már nem tudtam megenni...ill.csak szülés után
Drukkolok nagyon
Mikor mész újra orvoshoz? 2004.07.23 07:51
2004.07.23 07:54

Helyes kis fitos orruk lesz.
2004.07.23 09:03
Hétvégén megyünk lazítani Hévízre. Párocskám kicsit letört, hogy én nem mehetek vele fürödni, de megmondtam neki, hogy én a radioaktív! víz közelébe sem vagyok hajlandó menni! Marad a balaton, az is csak combmélységig, hogy ne érjen feljebb a víz. Majd jó sokat zuhanyozom.
Szívem szerint lemondanám az egész utat és otthon pihiznék, de ő ragaszkodik hozzá. Végül is pihenni fogunk 3 napig, és már kifizettük az egészet... 2004.07.23 10:36
Masodszor meg megen kezded a parat, pedig annal tobbet, hogy pihensz, szedsz utrot es nem parazol, tobbet ugysem tehetsz. Attol hogy ezen morfondirozol, hogy feszul-e meg a cicim, stb, jobb ugysem lesz, tehat pls fejezd be es nyugodj meg
2004.07.23 11:25
felesleges előre parázni. A negatív gondolatok tényleg negatívan hatnak. Bízzál a picurban, hogy erős, és hogy élni akar.
2004.07.23 12:28
2004.07.23 13:53
2004.07.23 14:07
Balázs!!! Biztos, hogy csak 9 hónapig hordtad???
Mert már emelgeti a fejét és nézeget is.
Ha mosolyogni és gyügyögni is elkezd, akkor tuti egyidős Danával, ő múlt kedden, pont 2 hónaposan volt 4900 g, 60 cm.
Nagyon sok boldogságot, jó egészséget és sok tejcsit kívánok!
A pihenést nem kell túlzásba vinni, menj el a férjeddel nyugodtan üdülni, csak ne fáraszd ki magad, és pszichésen legyél pihent és laza, ez a legfontosabb!!!
Mindössze annyi gubanc volt, hogy előtte több napig hideg volt, és a nagy kőház lassan melegszik fel, így bent 10 fokkal kevesebb volt mint kint. Takargattam is Danát, hogy meg ne fázzon, de egy kicsit csak takyos lett. Én viszont magammal nem törődtem, valószínűleg nem kellett volna a 32 fokból a 22-be bemenve a hordozókendőt és az ízzadt pólómat levéve egy szál melltartóban szoptatni, mert olyan totrkgyulladást kaptam, hogy hétfőn 38,5 fok volt a lázam. De a tejcsivel szerencsére minden rendben van, szoptattam Danát, így ő nem is kapta el. Csak a szörcsögése megmaradt sajnos.
Csak éjszaka jön elő, és szopizni is tud tőle, de a védőnő meg más anyukák szerint le kell szívni az orrváladékot, mert fülgyulladást kaphat. Egyszer meg is próbáltam, de a Sterimar ellenére is csak kevés jött le, ugyanúgy szörcsögött utána, de úgy ordított, hogy fél órán keresztül alig tudtam utána megnyugtatni, mert fel-felsírt még később is szegénykém. Más szerint meg nem jó erős orrszívót alkalmazni, mert tönkreteszi az orrnyálkahártyát.
2004.07.23 14:32
) Még az hogy mennyi ideig szopizzon is gyerekfüggő, az én csemetém az elején 40 perc - másfél óra közötti időt töltött egy étkezéssel és kb. 3 óránként evett. Ahogy erősödik ez majd csökkenni fog. Mostmár 10 perc - fél óra egy evés és kb. 2 óránként kéri. Ha van időd ajánlom a www.lll.hu -t mindenféle szoptatást érintő kérdésben, különösen a cikkek, írások részt.
: ha később előfordulna, hogy nehezen van széklete tornáztasd meg a lábait: felnyomni mindkettőt a mellkasáig, hogy a popsija éppen megemelkedjen, meg bicikliztetni, kb. 5 percig.)
2004.07.23 17:16
2004.07.23 20:45
Kérdezz rá az orvosodnál, hogy ne emeld-e meg az Utro adagodat? Én 3x2-őt használtam a beültetéstől 3 hónapon át.Jó pihit nektek és feküdj amennyit tudsz, azzal segitesz a babának
Van az ugynevezett szopási nátha, ami szintén szürcsögéssel jár, de ha Őt nem zavarja szerintem nem kell szivogatnod. Ha mégis úgy érzed, hogy több ennél, akkor jól csináltad, hogy Sterimar-al feloldottad. Picit várni kell és utána leszivni. Ne félj, az orrszivó nem károsit, hisz tompitva ér az orrjáratba a szivóerő. Próbáld ki magadon. Nekem mindkét babánál kellett nátha miatt használni de nem okozott gondot. Anyatejet csöppents az orrába ha eldugulna
Jobbulást Nektek
2004.07.24 21:22

És anyukája csak úgy sugárzik a boldogságtól, hogy büszke apukát már ne is emlegessem.

2004.07.25 06:33
2004.07.25 15:35
2004.07.25 16:40
2004.07.25 19:07
(3-10hetes topikból
, ugyanis nekünk is van egy friss kismamik ezen a néven)
Utánna közölte, hogy a plussz egy hetes pihenő után majdnem teljes életet élhetek. Nem lehet fürödni, szexelni, nehezet cipelni, amiket amúgy is meggondol az ember terhesen. Lekopogom, hogy azóta egyáltalán nem keményedem, és már 28 hetesek vagyunk a fiúkkal. Semmit nem érzek abból, hogy a méhszájam össze van varrva, teljesen hétköznapi életet élek. Havonta ellenőrzi a doki, jól tart a varrás. A dokim szerint az összevarrt ikresei a 36. héten is szaladgálnak az utcán. Én nagyon ajánlom Neked. A kórházban mellettem feküdt egy kismama, akinek minden jel nélkül a 25. héten korababája született. Szerencsére a kisfiút megmentették, de azt mondta, hogy a következő terhességénél ha nem nyílik ki akkor is összevarratja magát, a biztonság kedvéért. 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|