A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Szeli reggel sikított és rúgkapált, mikor otthagytam a bölcsiben... :( De remélem, most már jól eljátszik!
Tegnap papírból kivágott faleveleket festettek kézzel! :)
Reggel nehezen ébredt, még aludt volna... :? De itthon mondta, hogy menjünk. Meg tegnap azt is mondta, hogy "anya dolgoz, jön"! :) Tudja, hogy megyek érte úgyis! :)
Viszont annyira elfáradt, hogy délután kicsit nehezen kezelhető, a fáradtságtól hisztisebb, türelmetlenebb... Tegnap 1 és 3/4 órát aludt ott, remélem, majd jobban kihasználni az alvásidőt. 12-től fél 3-ig alhatnak ott, utána uzsonna.
Ma is uzsi után megyek érte, aztán lehet, hogy ott is maradunk, mert őszi mulatság lesz, tökfaragás, ilyesmik az udvaron. Majd meglátom, mennyire fáradt.
Viszont mióta bölcsibe jár, még önállóbb lett, meg jó a kedve is neki! :)

Látom, Botond és Gegi egymásra találtak! :)

Heni! Biztos ügyes leszel az osztálytali szervezésében! :)

Kaqk! Anyudnak boldog szülinapot! :)

Irina! Gratulálok a rutinhoz! :)
Ádi nagyon cuki abban a bukósisakban! :)
:lol:

Mennem kell az ebédért...

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi! Én simán azt hittem, hogy mindkét képen Fruzsi birkózik a macival... :shock: :lol:
Aranyköpések: :lol: Már én is várom ezeket! :)

Bölcsiben egyébként azt mondták az anyukák, hogy a hiszti csak nekünk szól, ott már semmi bajuk! :)
Egyébként elég vicces volt, ahogy ott próbáltunk elbújni az "átadóban" (így hívják...) az üvegajtó mögött, hogy ne lássanak meg minket a gyerekeink, miközben uzsonnáznak... :lol:
Jaj, már alig várom, hogy mehessek érte.
Ma takarítottam egyébként, de sokszor, csak fel-alá mászkálok a lakásban, olyan furcsa... :?
Pedig ki kéne használnom az időt (főleg nagytakarításra), míg nem dolgozom! :roll: Majd összeszedem magam!

LMóni! Nagyon jó! Épp a minap kaptam meg én is! :)
Értem! Akkor tényleg kell Grétinek a nappali alvás! :roll:

A bölcsis beszoktatást tulajdonképpen le is zártuk tegnap, hogy ilyen ügyesen elalszik ott. Ma már "élesben" megy a dolog! :shock: Másfél hét alatt (se) beszokott Szelikém! :shock: :) Olyan ügyes!
Egyébként itthon szenvedtünk az elalvással ebéd után, ha nem mentünk sehova (mert olyankor elaludt a babakocsiban, és csak áttettem)... de ha nem így volt, akkor igencsak nehéz volt, ott meg azt mondják a gondozók, hogy 10 perc alatt elalszik! :shock: :D

Kíváncsi vagyok, mit fog mesélni.
Tegnap mondtam neki, hogy hallom, festettetek... bólogat... mit festettetek? Mondja, hogy "fa", és hozzátette, hogy "kekes" (=kézzel)! :lol:
(Ő még csak ennyire beszél, de nekem nagy élmény a beszámolója! :))

Kép

Kép
regcsiken14

Regi!
Sajnlom a reggeli sírásokat, de az a fő, h benn már minden rendben! Biztos fura az üreslakás!

Móni!
Édes a polcnyi gyerek! :) Kemény lesz, h Z ennyit dolgozik, de egy kis idő reméljük jut azért majd rátok is!

Kaqk!
Emmácskát csak csodálni tudom!

Panndi!
Én is azt hittem, h mindkettőn Fruzsi van! :)

Irina!
Gratula a vizsgához! Én most picit szünetelek. Nyár végén sokat voltunk a szüleimnél aztán Mfüred, így a vezetést hanyagoltam. :oops: Pont a napokban láttam Pétert, integettünk is.
Jópofa Ádi a bukósisakban!

Szülinaposoknak sok boldogságot!

Sajna mi megjártuk a Heim P urulógiáját Gergővel. :( Begyulladt a kukija és nem tudott pisilni, mert nagyon csípett neki. Dokibácsi lekezelte, (szegény ordított nagyon) és most sok folyadék, h sok pisi legyen, tisztuljon. Hétfőn kontroll...

Gica

Kép
gica1

Sziasztok,

Móni, Vera sajnálom a korán kelést, tudom miről beszéltek, most én lekopogom, kopp, kopp, de 7 órakor van csak ébredés, ami nagyon szuper:-)

Panndi olyan jók ezek a beszólások:-)
Én is úgy imádom, ahogyan Péter elkezdett kommunikálni. :-) ha valamit szétönt, vagy elejt, mondja, hogy buta Péter jaj, jaj :roll:

Képzeljétek a beszédről jut eszembe, hogy 10 ig számol :shock: :shock: :shock: 2 éves gyerek, eszem megállt tegnap mikor hallottam.

Móni szerintem egyáltalán ne foglalkozz cicus hisztijével, nálunk ha van, szólok, hogy fejezze be és hagyom is ott.
Altatás, ha megbeszélnéd vele, hogy most alvás idő van, és szépen le kell feküdni aludni, mert ha fölébred mentek valahová. ( nálunk ez bejön) de ha igy nem akar aludni , én csak rázárom az ajtót és ha hallom, hogy még cirkuszol az ágyon, akkor magasabb hangon beszólok, hogy alvás!!!!! max 2 beszólás szokott lenni, de az is ritkán.

Regi most gondold el, hogy a csak intene reggel egy pát, és már sétálna is a többi gyerek közé :shock: na az még rosszabb volna!
Végul is csak 6an leszünk, bográcsot csinálok csak, meg némi pogi, süti, remélem hoznak valamit ők is.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok, ez az első munkahelyi bejelentkezésem 8)
A kollegám gépéről, mert nekem még folyamatban van a beszerzése.

Irina, ügyes vagy.

Ma láttam a csanában egy első napos babát, hát, nagyon rossz volt, anniyra sírt szegény.

Tegnap meg koraszülött mentőt, a 47-esen ment, szerintem Berettyóújfaluba mehetett a kórházba, mert olyan 30 perc múlva jött vissza. Szirénázva :?

Gica, szegény Gergő..

Mennem kell tanítani :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Bercó éppen fürcsizik, így van némi időm. Lássuk, hogy mire emlékszem akkor, no meg, hogy mire lesz időm. :roll:

Képek: Őrületes ez a polcnyi gyerek. :lol: Imádom a gyerekek fantáziáját, annyira kreatívak, jókat lehet tőlük tanulni. :lol:

Gegi meg micsoda rajongással tekint Botondra. :lol: :lol: Emese, a terasz meg tisztára olyan, mint egy játszótér. :lol:
Ok, hogy nagymama, de sportos nagymami. De jól tetted.

Panndi, ezek a képek... :lol: :lol: A sorrend úgy van, ahogyan írtad, mert én bizony összekeverném őket rendesen. :oops: :lol: :lol:

Na, jön is már, mennem kell.
dmaggie

ÁÁÁ. mekkora hülye vagyok.
Azt hittem, hogy sorozatképek, és kerestem rajta Zsófit, de csak a macit láttam :roll:

Ádi gyönyörű, mint mindig :D És micsoda sisakja van :wink:

A férfiak befejezik a fürdést, mennem kell :arrow:

Kép
vindolanda

Lányok :shock: :?:

Kép
vindolanda

Én vagyok
csak elaltattam csinit, feltettem a levest
takarítani, pakolni kéne de nincs sok kedvem
na meg fánkot sütni mert azt kértek :?

Regi mi volt a bölcsiben?
Reggel sírt Szelike?

Heni minden módszert próbáltunk már. De az akaratát nagyon nehéz legyőzni. A hisztivel akar célt elérni de nem sikerül. Nem szoktunk vele törődni de amikor 1,5-2 órán keresztül üvőlt nem lehet szó nélkül hagyni. Igazi, fetrengős hiszti :?

:arrow: kifut a leves

KépKép
Kép Kép
l.móni

na vagyok ismét

Viranka ma hogy aludtatok?
Cica ma hajnal 4-kor átsétált hozzánk a hálóba, hogy anya gyeje le Titihez meg Kepihez :shock: alig bírtam meggyőzni, hogy még aludni kellene :roll:

Gica hogy van Gergő?

K.Timi Ádi javult?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Írogatunk itt magunkban :wink:

Voltunk a postán, ebédeltünk. Délután jön a kőműves, befejezzük a ház színezését. Vagyis G. és a kőműves.

Csörömpölést hallok :wink: :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo de jó, hogy már az is kész :lol:
tehetnél majd fényképeket :D
Kíváncsi vagyok 8)

Én is teszek párat tegnapról. Az állatkertben voltunk :lol:

Kép Kép a zsiráf teljesen elvarázsolta, el se akart onnan jönni :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Elég hülye idő van :roll: amikor sétáltunk elkezdett szakadni az eső most meg süt a nap és meleg van :roll:

na el nem szórakoztatom magam

KépKép
Kép Kép
l.móni

Micsoda western-ruhatára van Grétának :D Csinos :wink:
Rugónak is a zsiráf tetszett a legjobban az állatok közül, a többi nem nagyon érdekelte.

Jó, fotózok majd, de előbb várom, hogy kész legyen a nappali padlója, a galéria lépcsője meg legyenek függönyök :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok Lányok!

Szörnyű napjaink voltak, Dávidkának olyan szorulása volt, hogy tegnap beöntést kapott :cry: , ami reggelre meghozta a várva várt eredményt :) Padlón voltam emiatt, mindenféle hashajtót kipróbáltunk, de semmi. Már annyira szenvedett, hogy se ülni nem tudott, menni szinte terpeszbe, nem evett 2 napig.
Ráadásul ma reggelre meghalt nagymamám :cry:
Szóval ennyi röviden, amiért nem jöttem.

Kép
aniko15

Anikó :cry:
Sajnálom és részvétem.

Kép
vindolanda

Sziasztok!
Bölcsis- Csanás Babáknak, és Dolgozós Anyuciknak gratulálok, és szorítok a "könnyű beszokáshoz"!!
Tényleg elég nehéz lehet...

Heni! Te aztán nem cicózól :lol: Kemény Anyuka vagy :lol:
Fiúknál egyébként néha kell is az ilyen megoldás (nálunk is sokszor a szigor segít csak), de szerintem Lányoknál más a helyzet :roll: még én sem tudom Natasával hogyan fogok reagálni hasonló szituációkban.

Móni! Kitartás! itt csak Te tudod a megoldást!

Anikó!Sajnálom, nálunk is volt, hogy már csak a kúp segített, 3 napig nem kakilt, 4. nap este sikerült végül, nagyon rossz volt...
Hány napig nem kakilt Dávidka? Egyébként nálunk a hülye biliügy miatt volt szerintem...

:arrow: mennem kell...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

:oops: Anikó

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anikó: sajnálom! :cry:

KépKép
kaqk
Debrecen

Egek, Nati már három hónapos :shock:

Kép
vindolanda

Halihó!

Várom haza a fiúkat. Már jó éhes vagyok, de meg szoktam őket várni, majd együtt ebédelünk.

Tegnap este meg jól lemorzsolódtam, de végre le akartam feküdni normális időben. Aztán éjszaka megint szórakoztunk. Kb. 2 órán át játszottuk,hogy visszakisérgetjük Bercót az ágyába. A végén már adtam neki egy kutyust is, aztán meg azzal együtt jött. :lol: Így a Kedves megint átvándorolt hajnalban a másik ágyra aludni. Babácskát meg alig tudtam felébreszteni reggel.

Mónikám, igaza van Vindonak, Grétinek olyan jó kis cuccai vannak. Honnan szerzed be őket? Mindig nagyon "dögös" kis szerelésben nyomul. A két kis csurija meg eszméletlen. A képeken azért mindig olyan cukin mosolyog.
Még Te dicsérgetsz itt engem. :oops: :oops: :oops: Azért a Te helyzeted sem a legoptimálisabb. (Nem jutott jobb szó az eszembe.) Nobel-mama díj Neked is jár! :lol:

Regi, tényleg mi volt ma? Szépen ki fog alakulni majd, nyugi.

Anikó, még olvasni is rossz. Szegény kicsi bogár! :cry: Részvétem a nagyikád miatt.

Anitja, szia!!!! Magatokról nem nagyon írtál, remélem később még lesz rá alkalmad. Nati meg már három hónapos????? Őrület!
Bilizést én nem forszírozom, ha akar akkor ráül, ha akar, akkor meg nem. A minap egyébként kakilt és pisilt is bele. :lol: Ha jelzi, hogy érez valamit, akkor mindig megkérdezem, hogy kéri-e a bilit. De ő dönt az ügyben.

Kaqk, tegnap végre láttalak. Azt mutogattam, hogy nagyon fáj a hátam, alig bírom fordítani a fejem.
Megjöttek.
dmaggie

Irina: Ádó a sisakban..hogy milyen helyes kispasid van.....
Panndi :ha nem írod...én is azt hittem hogy mind kettőn Fruzsi van..először még azt is hogy Zsófi van beöltözve macinak :oops:

Móni: ez pont a legjobbkor jött....sokat segített! köszi! ( mármint a kis kedves sorokat a "gazdaságról, h mi a fontos" szupi az állatkeretes sorozat, nagyon csini Csinike! nálunk a zsirűf, zebra, és láma volt a nyerő! :lol:
Fánkot küldenél?? imádom!

Gica: Gergő hogy van?

Jaj olyan jót "nem" pihentünk. Emma "nem" aludt este 9 től reggel 7 ig mukk és pisi nélkül! de jó lenne így maradna....:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Maggie: igen aztán rájöttem! jobbulást!
Vmikor majd összefuthatnánk..:-)galabkergetés, játszótée...vmi??

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

pár perc nyugi :)

Anikó!
sajnálom és részvétem :(

Maggie!
ez a ruci kivételesen Míráé volt :) ezt én is imádtam :)

Vindo!
milyen színű lett végül a nappali?

Móni!
bizti jó volt állatkertben :)

ennyi volt...

KépKép
viranka

Viranka, a fal fehér, a padló dió, a függönyöknél meg talán a következő lesz:
- fényáteresztő függöny: fehér alapon sárga mintás (Diegoban olcsó most)
- sötétítő: okkeres-barnás, vsz. minta nélkül (ezt még nem néztem ki)

Kép
vindolanda

Anikó részvétem :(
A keresztfiam a székrekedés miatt minden nap evett natúr házi kefírt natúr müzlivel. Neki bevált :roll:

Maggie ezt a ruhát Mírától kapta kölcsön Grétike :lol:
De nagyon sokat kaptam még Z. unokatestvérétől, nadrágok, blúzok.
Hasonló az izlésünk és így könnyű :lol: :lol:
Ugyan már. Nekem miért is járna :oops: :roll:

Kaqk sokszor emlékeztetni kell az embereket, hogy a szeretet sokkal fontosabb mint a pénz!

Maggie jobbulást a hátadnak

Vindo vigyázz az olcsó de szép függönyökkel mert lehet, hogy vasalni kell :roll:
Nővérem már megjárta, hamar el is ajándékozta 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ágica Petra hogy viseli a fekvőgipszet?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, hát, Diego-szinten olcsó :wink:
Szóval azért hagyunk ott egy adag pénzt :roll:
De köszönjük a tanácsot, mert függönyt vasalni nem szeretek, felpakolom nedvesen, mióta Rugó megszületett. Előtte még vasalgattam :roll:

Kép
vindolanda

Hahó!

Csak eljutok ide is. :oops:

lmóni! Grétinek hihetetlen akarata van, ami majd megtérül százszorosan. Már mint az, hogy most így viselkedik. Én azt mondom inkább legyen ilyen, mint egy kis akaratgyenge tutyimutyi...
A következetesség fontos, de az is igaz, hogy Zsozsinál én sem reagálok minden helyzetben ugyan úgy. Van, amikor bekiabálok, mint Heni :wink: , és van, mikor elmagyarázom, hogy alvás után ide meg oda megyünk, és az beválik!
Nagyon csinos a Lánykád, az állatkertben a fa krokodil nálunk is menő volt!

Kép
Kép
Kép
gremese

Egyébként nem tudok szisztematikusan visszaolvasni, egyszerűen nincs időm rá.

A képek továbbra is szuper jók, ilyenkor mindig eszembe jutnak az első szülinaposok, meg a pocakos képek....

Bizony, nagyon klassz volt Senséékkel! A terasz valóban egy játszótér. És azt utána összepakolni... :evil:
Botond lelkesen morog Lotti fülébe, aki odaadóan szemléli a hörgő bátyját. :D Mintha az enyémeimet látnám. :lol: Nagyon jó kiképzést kapnak a Kistesók!

Anikó! Nagyon sajnálom! :cry:

Anitja! Képet! Képet! Képet!

Regi! Legkésőbb holnap fent lesz a Rólad elnevezett mei tai. Azt hiszem megvan a favoritom! :D

Zsozsikám most kicsit beteg, a pneumococcus oltásnak köszönhetően nem nagyon. Piros a mandulája, hőemelkedése van és picit folyik a nózija. Egy laza játszóterezés eredménye. :?
Pár nap, és lezajlik.

Én meg fél óra múlva megyek edzésre, kíváncsi vagyok, hogy most mit "vágnak a fejemhez". "Keljen fel a rehabos!"? :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Kaqk ezt neked küldöm :wink: :lol:
Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Micsoda oldalkezdés :oops:
Bocsi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszi..
mikor megvan..egyszerüen kell a süti...most benyomék egy jó párat belőle...
holnap megyek veszek vmi csokis sütit... :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok

Bocsánat az eltűnésért.....de ez az egy hét valami borzasztó volt :oops: Petra nagyon de nagyon nehezen viseli a fekvést az első két nap még oké volt kiabált hogy aja aja és "elmondta" mit szeretne de az utána lévő napok.... kimentem a konyhába 5 perc és ott volt én vissza vittem utána újra jött.Ezzel eljátszottunk egy darabig :roll: De remélem holnap már oké lesz mert megkapja a járó gipszet :D

Bölcsibe nem járhatunk majd csak okt.26-án mehetünk először :? Kezdjük újra az egészet :oops:

Kép

Kép
agica1126

Haliho Lanyok!

Itt egy elveszett barany... :oops: :?
Hat, egyszeruen nem sikerul jonnom, kb. masnaponta tudom a laptopot bekapcsolni, addig, amig megiszom a deli kavemat..irni mar sosem jut idom.. Ma Alex eleg koran elaludt, Apa suliban van, van par percem, gyorsan cimszavakban irok..

Nagyon hianyoztok, remelem, nemsokara rendszeresen tudok jonni (ha nem is mindennap) nem konnyu a ketgyermekes elet, de azert egyre konnyebb am... :)

Alex egyszeruen gyonyoru, mar 4 honapos, mindig mosolyog es kacag, egyszeruen fulig szerelmes vagyok bele, imadom! :D Gyonyoru kreol bore van (sokkal sotetebb, mint Rania, aki szinte feher) es kek szeme, amit tolem orokolt- egyedul ezt tolem, es a fulet, azonkivul az apukaja kikopott masa..Akarki meglatja elsore, csak annyit mond: Oh my god!- olyan megdobbento a hasonlosag.. :lol:

Mar jobbak az ejszakak, 8 korul elalszik es csak 4 korul kel enni, aztan visszaalszik 8-ig megint.

Rania nagyon-nagyon aranyos, egyaltalan nem feltekeny, a karkotojet mindig felhuzza Alex-re, en meg lehuzom - nem akarom, hogy valami rossz hatasa legyen... :roll: :lol: :lol:
Egyebkent kicsi lanyom abszolut hyperaktiv, szinte mindennap megyunk valahova (jatszobolcsi, baratno) hogy levezesse az energiajat.
Mar eleg soat beszel, de inkabb csak szavakat, sajnos fokepp angolt, nem tudom, miert... :roll: pedig sokat beszelek hozza magyarul. Talan kesobb. Kedvencem: Ready, steady, goooo!!! :lol:

Amikor volt par percem, mindig bekukkantottam, gyonyoruek az immar 2 eves topik "babak" hat, nem is babak mar....hogy rohan az ido!!! :roll:

Sokunk mar dolgozik is....le a kalappal, a gyerekek meg milyen ugyesek a bolcsivel!! :D

Most megyek, be kell fejeznem a vacsit, mert mindjart jon apa farkasehesen.. ket kepet megprobalok feldobni.

Sok puszi Nektek!

Niki
Vendég

Itt az en gyonyoruseges szerelmem.... :oops: :D

Kép

Kedvenc kepem...az angyali tekintet csak alca... :D

Kép
Vendég

Próbálom folytatni... :oops:

Ágica! Úristen! Mi történt? (Bocsi, hogy így lemaradtam) Szegény kicsi Petra++++++++++++++++ Mielőbbi gyógyulást, és gyors járógipszet kívánok!

Niki! Jaj de szépek vagytok!
:lol: Jól vagy? Magadról nem írtál...

Nálunk is jól alakulnak az éjszakák Natival, egyszer szopizik jó esetben hajnal felé.
Nolka is nagyon szereti Natit, állandóan puszilgatja és ölelgeti. Szerencsére nem kapta el az influenzát, valószínűleg az anyatejnek köszönhetően.
Karkötő: Nolka meg Nati fodros kiskalapját akarja felvenni :oops: :lol:

Mesi! Már akartam gratulálni, jó lett a honlap, és szuperek a meitai-ok! Az ikeába veszitek az anyagokat?
Igyekszem képekkel :oops:

:arrow: ismét mennem kelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Jó reggelt!

Körkérdés: Kaptatok gyest időarányosan? Én nem... Lehet, hogy nem dolgozták még fel a papírjaimat? Pedig időben elküldtem... :roll:
Bár a gyed meg a szabim megjött időarányosan!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Regi én kaptam.
De előtte egy határozatot is, még a múlthéten, hogy jogosult vagyok rá.
Ha azt nem kaptál nem utalnak

majd jövök, hív

KépKép
Kép Kép
l.móni

Niki! De édes a kis Tejeskávéd!!!!! :D :D Gyönyörű kisfiú! És már milyen nagy..... :D Jó, hogy jelentkeztél! Ha tudsz, gyere gyakrabban!

Anitja! Köszönöm! Vannak ikeás anyagok, magyar és külföldi anyagok is. :)

Egy kis szösszenet Zsozsitól (Gegi a kályha ajtaját nyitogatja, és azt nem szabad)
Zsozsi: GEGI! Eszem megáll! :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!!!

Én is megvagyok ám...csak nem lett egyszerűbb az életem múlt hét óta :) ...

Niki!Jaj, de gyönyörűek a gyerekeid!
Mesi,eszem megáll! :lol: Boti is mond ilyeneket :D ...
Móni!Nekem nagyon tetszik ez az oldalkezdés :D
mennem kell :arrow:

még csak annyit, nálunk brutál tesóféltékenység vette kezdetét, Bobó kifordult önmagából[/b]
kispocc

Vindo
Szerencsére sok mindent nem kellett vásárolni Daninak, mert Lillának voltak semleges ruhái és nagyon sokat kaptunk is :) jó, ha vannak segítő barátok a közelben :)

Görcsölgetés: még mindig előfordul és estére hát elfárad a pocak meg a hátam és a bordám, mert Dani mindig oda dugja a pici tappancsát. De hát szerintem ez természetes, mert Lilla mellett nincs nagyon lehetőség pihenni. Azaz lenne, amikor csana-ban van, de akkor meg elintézek minden olyat ami vele együtt bajos lenne :)
Magyarán nem bírok a senekemen maradni 2 percig sem. Azért remélem kicsi krapek még ezt a 3 hetet kihúzza bent, aztán már nem nagy gond, ha jön.

Láttam még ovi volt téma: hát nálunk ebben is katasztrófális a helyzet nincs hely és hiába, ha nem viszel munkáltatóit, vagy otthon vagy másik gyerekkel nem veszik fel és kész.
Nem is tudom mit lehet tenni, ha egyszer jogom lenne hozzá. És azért egy 3 éves gyereket lekötni nem semmi.

Sense
Örülök, h rendeződött a nyakad, nekem is meséltek erről a paliról, de sajna csak a műtétem után. Legközelebb oda megyek előbb, nem dokikhoz mászkálok, hátha még meg lehet előzni a nagy bajt.

Regi
HOgy haladsz a cumi témával? Csak azért kérdem mert Lilla most megint nagyon visszaállt és szinte lehetetlen leszerelni. Elteszem és állandóan keresi. :? Lehet a foga miatt????

Viranka
iwiw-en is fent van a pocis :) csak egy tipp hátha ott látod.
És Báló haláli, h kereste Lillát, pedig nem gyakran találkoznak így, h Lilla is ott van :)

Maggie
Egészen elpirult a nagy mami bálna ettől a dicsérettől :oops: :)

Nektarin
Aztaa micsoda laza hétvége :) nagyon irigy vagyok :)

Ágica
gipsz :( :( szegény Petra...

Mesi
Röpi hurrá :) biztos nagyon klassz.
És ne hagyd magad!!! Csinálják utánad :) aztán legyen nagy a szájuk.

Móni
Nagyon jó az alvós kép :)
És a másik kedvencem a gyerekek a polcon :)

Alvás közbeni balhék: Kaqk sajna nekünk is van ez, h álmában balhézik. Ilyenkor olyan mintha fel sem ébredne. Csak vergődik és sír és rúg. Jobb esetben az anya itt van és kis simire visszaalszik, rosszabb esetben felébresztjük, összebújunk és úgy tud visszaaludni.
Mi ilyenkor magunk közé vesszük, mert úgy könnyebb megnyugtatni és sokszor nyugodtabban is alszik ilyenkor köztünk.
Amúgy most Sedatif és Chamomilla párosítást adok neki és úgy néz ki "nem" hat.
Ilyenkor tuti valami rosszat álmodik és azt sem tudja hol van, azaz álmodik vagy valóság.

Irina
Gratula a rutinhoz, kicsit megkésve és Ádi a sisakban :lol:

Panndi
Hát nekem nem sikerült kitalálnom melyik ki :) ezen a képen mintha uaz a gyerek lenne :)
Zsófi :lol:

Aniko
:( :( jajj összejött nektek.

Niki
Nagyon édesek a gyerkőcök :)

Meryke boldog névnapot!
Marci, Bálint, Botond, Linda, Noémi, Petra, Valti Boldog szülinapot!

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Nálunk vegyesek a napok. Kicsit végletes a pici angyalka. Hol tündéri és imádni való és meg kell zabálni, hol meg egy hisztis, dacos kis pöffeteg.
Olyankor semmi nem számít egy a lényeg mindenben ellentmond nekünk és teljesen értelmetlennek tűnik, h monologizálunk neki.

A múltkor volt egy érdekes reakciója, amin aztán én a földön fetrengve röhögtem. Nyafogott és elkezdett folyni az orra, és beletörölte a kezébe és persze a cucc ráragadt. Na akkor mondom:
-Gyere töröljük meg az orrod meg a kezed. Szedjük le a fikuszt.
-Nem jó fikusz.
-Tudom ezért szedem le rólad
-Kell fikusz, kérem a fikuszt!!!!

Na ilyen nálunk a dac korszak...néha a hajam tépem, mert ehhez hasonló beszélgetések minden nap vannak :? Néha viccesnek találom azért, néha mikor fogytán a türelmem már kevésbé vicces a dolog.
De amúgy annyi ő is mesél a saját kis nyelvén, nem közvetlen bölcsi után, sokszor másnap vagy este meséli el mit csináltak :)

Amúgy a héten már ott aludt. Hétfőn volt sírás meg anya kell az elalvásnál, de szerdán egy mukk nélkül ment aludni és vidáman fogadott, sőt haza sem akart menni :) Uzsi után közölte, h menjünk a gyerekekhez....remélem így is marad a dolog...

KépKép
KépKép
fleur

Ágica: :( járó gipszel hátha könnyebb lesz!

Niki: De jó pont a minap juottál eszembe...nagyon édesek a gyerkőcök..Rania mekkor nagy lány..igai kis csajszi...és világosabb a haja!!!!!!!!! A kiskrapek..nagyon cukkkor!

Kispoc: féltékenység.. :cry: remélem hamar javul...

Fleur: akkor +++++++++++++++hogy Dani bab bent maradjon még egy pár hétig...azért néha pihizz is!

végre hétvége!
[/b]

KépKép
kaqk
Debrecen

fikusz! :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Fikusz :lol: :lol: :lol:
Vendég

Itt vagyok én is :wink:
Reggel el kellett mennem Böszörménybe aláírnom pár papírt, így R. ment a csanába, én meg épp hazaértem.
Viszont hazafelé elaludt a babakocsiban, így most egyedül vagyok, R. kinn szunyál a járdán :roll:

Regina, én határozatot nem kaptam, a múlt héten, csak egy papírt, amin be kell jelentenem majd, hogy milyen adómentes jövedelmeim vannak.
Viszont ma megérkezett a gyes mindenféle határozat nélkül a bankszámlára :shock: :shock: :shock:

Gyed még nem :roll:

Niki, olyan kis szépek vagytok. Bár Te nem látszol :roll:

Eszem megáll :lol:

Fleur, milyen műtéted volt? Biztos írtad már régen, de én úgy lemaradok mindenről...
Fikusz :lol:

Megyek enni :arrow:

Kép
vindolanda

Nem úgy alszik Rugó a járdán ám :roll: Szóval a járdán van a babakocsi, abban ül Rugó :wink:

Kép
vindolanda

Vindo: gondoluk! :wink:

Gyest én is kaptam am..az álamkincstár nagyo gyors..a yed-et meg a tb-től kapjuk nem...ők lassuak..határozatot én is kaptam...
gyed maradékot még nem..majd hétfő-kedd fele.

Mesi: eszem megáll!!! :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Fikusz! :lol:

Vindo!
Pedig már épp akartam javasolni, hogy legalább egy újságpapírt dobj Rugóra, ha már a járdán alszik. 8) :lol:

Kaqk, Fleur! Mi ezen átestünk, nem egy leányálom! Dolgozzák fel a nappal eseményeit, ezért vannak ezek az éjjeli "kitörések". Egy nap 4 db Sedatif-et adhattok nekik, ebből kettőt közvetlenül elalvás előtt. Zsozsi szépen elrágcsálta, és segített. De jól jöhet a Viburcol kúp is.

lmóni! A fánkod ott a lap tetején.... NEm éééér!!!!!!!!!!!!!! :D

Most mindkét gyereket lenyúlta a nagyi, tudok egy kicsit pihizni, de nem sokáig, mert mennem kell mt-okat vasalni, meg mosogatni, meg teregetni, meg leszedni, meg.... meg.... :?

Irina! Én is gratulálok a rutinhoz! :D
NA majd megtapasztalod, mennyi barom van az utakon. :evil: Hiába vagy Te óvatos, simán kerülhet az ember veszélyhelyzetbe. Volt már, hogy két gyerekkel satuztam, szegényeknek meg billogott a fejük. No de nem kedvetlenítelek el, vannak a vezetésnek kellemes oldala is. (Én azt szeretem, ha útra kelek, és egyedül vagyok). :)

Kispocc! Most többet kell Botonddal foglalkozni, de meg kell találni az egyensúlyt abban a tekintetben, hogy ne ő szabja meg, mikor foglalkozhatsz Bulcsúval. Ez a nehéz!!! Nekem elhiheted!

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?