A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

nikici

császár után én is 12 óra múlva tudtam csak szoptatni, szóval tényleg nem ez lehet a gond... :roll:

Kép
Kép
tabati

Nikici: Igen , már olvastam :wink: Domi is cumis, de én nem hinném, hogy Dorkilinek kicsi lenne a cumi, inkább nagy szokott lenni, bár annyira nem értek hozzá :roll: :wink:
marietta1982

Orsi!

Bocsi mivel ott dolgozom , piszkosul zavar, így helyesbítenék. OEP-től kaptad a táppénzt és a tgys-t, MÁK-tól családi pótlékot és az anyasági támogatást.
Nekünk mndegy, a lényeg, hogy kapott egy valag pénzt :wink: :lol: :lol: :lol: .

De jó, hogy Odi ilyen jól alszik :wink: .Ja igen! Meg én is úgy voltam vele, hogy az egy dolog, hogy nekem is muszáj "tévéznem" este apamiatt, meg esetleg horkolást hallgatnom, de a gyerek álmát ezzel nem fogom zavarni! Az is tuti, hogy a gyerek szobájában egy jó darabig nem lesz tévé, én kivagyok tőle :evil: .

Tényleg, képzeljétek, mióta apa nem cigizik egyáltalán nem horkol :shock: :D :D !

Tudjátok, írtam múltkor, hogy engem apa sose dícsér meg :evil: ! Erre most a postán mondja a csaj, hogy Ricsi mindig áradozik rólam, meg persze a babáról :D ! Ezek szerint csak szembe nem dícsér, másoknak azért elismer :wink: . NEkem ez nagggyon jól esett, mert tényleg tök rossz, hogy pl. sose bókol :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok !!!

Marietta :

Tök fura, hogy Zsombi több mint kétszer akkora súllyal született, mint Domi. :shock: :shock: :shock: Párom sem nagyon fogdosta volna, így is elég esetlenek voltak az első megnyilvánulásai, de olyan édes volt. :wink: :wink: :wink:

Nálunk naponta egyszer Zsombi cumisüvegből iszik lefejt tejet, de néha kétszer is. Ennek ellenére szerencsére semmi baja nincs a cicimmel.

Nálunk is "nyugtató" cumi van, de nem tart rá sokáig igényt, hisz nem is egy nyugtalan fajta a lelkem, viszont , ha cumikázni akar ( komfortszopi ) , akkor arra nem alkalmas a cickó, mert jön a tejcsi ezerrel. Ha meg már kiszippantotta a tejesbödön tartalmát, akkor vagy nézelődni, gagyarászni akar, vagy bealszik.

Dodi 13:24-es mai hsz-ának első bekezdését szóról szóra magaménak érzem. Tehát nem ismételném az előttem szólót ( ha már így kiveszia számból a szót ( vagykezemből a billentyűzetet :roll: :roll: :roll: ) Hm ez a fránya modern világ...bezzeg mikor én voltam fiatal :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
ikoka7

Dodi: Köszi a megerősítést., nagynéném szerint sem romlott meg, de azért tegyem a hűtőbe. Ha anyud is beadta így, akkor már nyugodt szívvel teszem én is. :P

Hédi ma extra nyűgös, semmi nem jó csak 1,5 - 2 óránként cicizni.Lehet, hogy növekedésileg ugrik? :roll: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Dodi :

Nekem sem bókol Enyémapa :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Lehet, hogy el kéne beszélgetnem a barátaival :?: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: De amúgy meg tudom, hogy szeret, meg "elismer", meg ilyenek, de azt is tudom, hogy nem egy bókolós fajta....pedig néha jól esne.. De mondjuk inkább ilyen legyen , minthogy folyton azt nyomassa, hogy : édibédidráganyuszipuszim gyereideagyönyörűségeshabtesteddel haddgyönyörködjekbenned, mert annyira, de annyira kívánatos vagy, hogy nemudom levenni rólad a szemem szépséges szerelmem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
ikoka7

Olyan fos idő van minálunk :twisted: :twisted: :twisted: és még Apa sincs itthon, Babóca alszik, Ő is nyügi volt délután, pedig még sétálni szerettem volna ma. Nincs hideg , de lóg az eső lába ( hogy ez mekkora hülyeség :roll: :roll: :roll: ).

Kép
ikoka7

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ikoka: Domi 5 héttel előbb jött , azért is volt ilyen picuri, ja és 44 cm volt :wink: . Zsombi asszem 64 cm-rel született ugye? Szép kosaras méretű gyerek :wink: , lehet nagy kosaras sztár lesz :roll: :lol: :lol: :lol: . Domi most 5600 gramm és kb 62 cm, így 4 hónaposan, még most is pirinyó, de én úgy IMÁDOM :wink:
marietta1982

Tike

A tegnap előtt és a tegnapi nap nagyon sírósan telt, mire rájöttem mára, hogy nyílván kevés neki a kaja. Ma 1 - 1,5 -2 óránként eszik.

Dodi
először Didit írtam

Persze, hogy a pénz a fontos, nem az, hogy honnan kapta, csak érdekes, hogy mind a két helyről egy nap érkezett meg a pénz.

Tabati

Tudom!!!
Krissy a kórházban is csak fejni tudta a cickóit, nem szoptatott, és mégis volt neki sok teje. A két szememmel láttam. Neki még most sem szopizik a babája, csak egy nap egyszer, a többit feji. Ő is abban a cipőben jár, mint Boo. És nem Krissy az egyetlen, aki csak cumisüvegből eteti AT-vel a babáját, valaki már mondta ezt nekem nemrég(nem emlékszem ki volt az).
Keresem Krissy utolsó hozzászólását, úgy emlékszem, mintha valami pozitívumot ért volna el ezen a téren.

És még valami, én azt sem hiszem el, hogy bimbóvédővel kevesebb tej termelődik, szóval Nyuszi szerintem használd nyugodtan.

Boo

A délutáni kérdésem hüle volt, így kérem tárgytalannak venni. Csak már én sem idegesíteném magam, és már nem erőltetném a cicit, ha a helyedben lennék.De én nem te vagyok, és le a kalappal előtted, amiért mit meg nem teszel Zsiri érdekében.

Kép
Kép
orsi777

Krissy írta nemrég

[quote]T írta:ényleg,köszönjük az érdeklödést.Domim már 5,20 kilo és 60 centi,jo kisbaba mostmár,6 hétig nagyon siros volt.Anyatejet eszik de csak kifejve,meg kell egy kis táp is potlásnak.Amugy éjjel szopik,nappal esze ágában sincs.
Szépek a babás,és a talis képeitek.

Ez ügyben én már többé nem írok, bocsi, hogy bele ütöttem az orrom. 8)

Kép
Kép
orsi777

Boo :
Tetszett a vonalzód, gondoltam megnézem ezt az oldalt és a lehetőségeket. Az oldal tök jó, tele van nekünk való dolgokkal :D , meg is csináltam a vonalzómat és azt írja, hogy Zsombi 39 éves 9 hónapo ......na mármost én nem vagyok azért teljesen idióta, de ezt a helyzetet nem tudom megoldani. Mit b@sztam el ?

Kép
ikoka7

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Megoldottam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem tudom hogy , de frissítettem és most jóóó .

Kép
ikoka7

Boo : ugye nem baj ??? Nem akartalak utánozni, nem jellemző, de annyira jó, hogy nem tudtam ellenállni.

Kép
ikoka7

Ancsurti

Barátnőm kijött saját felelősségére a kórházból, a dokija szerint is tud otthon pihenni, és vérnyomáscsökkentőt szedni.Az is volt nála a probláma, hogy ő nem Kecskeméten, hanem Kiskunfélegyházán akar szülni, mert a dokija ott praktizál, így nagyon ki akart jönni a kméti kórházból.

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Sillia:Nagyon szepen gyarapszik Loci!!!Sajnalom a lazat,edes kis bagyadt cukorborso....azok a szemek....
Nalunk nem volt laz,eleg jol viselte,talan picit nyugosebb volt,de ennyivel megusztuk.
Igen,nalunk elofordul a hirtelen felsiras :(
A sikitas is volt mar,marha ilyeszto...ez altalaban este volt,nyugosebb hangulataban,siras kozben,mikor vittem meztelenul furdeni,illetve mikor vettem ki.....nem ertem az okat,ugyanugy fogtam mint mindig...de szerencsere ritka...Gyanakodtam a fulere,de nem,es szerencsere nem rendszeres,de nagyon ijeszto!!!!(a fajos fulet ugy lehet ellenorizni,hogy a nyilas elotti felkorives porcot picit megnyomod,es ha erzekeny akkor az a baj...nem az volt...)

Lilisgabi:Lotti nagyon husipofi!!!Az elso kepen,a felemelt kezes...ott nyujtozkodik???Hangi ilyenkor olyan lebbigyesztett szajat vag...meg sosem tudtam lefotozni....

Gabi;szedd csak azokat a vitaminokat!!!Jon a tel,es amugy is kellenek most! :wink:

Tabati:Jo ezt hallani...hogy imadsz szoptatni!!!En is igy vagyok evvel...pedig rendesen meggyult a bajunk vele...de szerencsere ez mar elmult!!!

Nikici:Ne keseredj el...meg csak par napja probalkozol ujra nem?Varj megpicit..lehet hogy azert sem szereti Dorka a szopit,mert alig jon belole...csak csinald,fejjel,bar nem ugyanaz,de menni fog...
Amit Tabati irt,az jo kis cselezes!!! :wink:

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

Na ez a rohadek babanet.....mostanaban,ha sokaig irom a hozzaszolasomat,szepen ujra keri a belepest...namarmost en ctrl+c-vel kijeloltem az irasom....vagyis azt hittem.....a fele lemaradt,es eltunt.... :evil: :twisted: :twisted:

Pedig rendesen megirtam a gondolataimat arrol,hogy is van ez az ejszakai keles,eves,egyuttalvas,nyugicumi...stb...

Kép
Kép
ancsurti

Marietta!

Sztem tényleg érdemes megvenni, bár az árát nem tudom, mert én ajándékba kaptam, de párezret megér :wink: . Az I. csecsemőkhöz, a II. kisgyerekekhez van. Haladóról nem tudok :roll: ...

Nikici!

A baj az, ha befelé fordul az ajka cumzás közben! Hogy kifelé miért biggyed, azt nem tudom :? . Gondolod baj lenne?
Mi amúgy a 0-3-as Aventet használjuk, és hiába nagy baba, a 3-6-ost nem csípi :wink:

Ikoka!

Igen, az agyonajnározás sem szimpi, de azért középút is van :roll: :wink: . Mondjuk így tudom,hogy ha megdícsér, akkor tényleg nagyon toppon vagyok 8) :lol: :lol: . Ez olyan, mint a bocsánatkérésesdi! Apa nagyon ritkán kér bocsánatot, de akkor tudom, hogy tényleg nagyon megbánta a dolgot,és komolyan gondolja. Ezzel szemben van olyan barátunk, aki 5 perccel a vita után már szalad, is hogy "ne haragudj szívem, bocsáss meg, tobbet ilyet soha", erre másnap megint megcsinálja a hülyeséget :evil: . Szóval az ilyen dolgoknál is a középút a nyerő... :wink:
Ja, és hozzátenném, hogy apa totttális "oroszlán", így állandóan udvarolnom kell neki, hogy nyugodt legyen kis lelke :twisted: :lol: :lol: :lol: . Mondjuk én tényleg úgy szeretem, ahogy van, így nem esik nehezemre :wink: . ő viszont tényleg nem az a szószátyár fajta, ha az érzelmeiről van szó... :?

Boo!

trenírozod a gyereket :lol: :lol: :lol:
Én fel kellett, hogy olvassam apának a lényeget :lol: :lol: :lol: . Tudtam, hogy úgysem fogja elolvasni (ő is tudta), ezért kérte, hogy olvassam fel neki. Szóval nyáron, ő ült a medencében én meg a napágyon és tanultunk :wink: :lol: .

(Belemorzsáztam a gyerek fülébe :oops: :oops: :lol: . Lehet, nem kéne egyszerre szoptatni, enni és fórumozni? :roll: :lol: Kellő mindjárt feljelent a gyámhivatalnál :twisted: :lol: )

orsi!

A Didi se lenne nagy elírás :lol: ! A múlkor egy csaj megjegyezte, hogy biztos szoptatom a babát, tegnap meg azt mondja a szülészem. -Látom, teje van elég! :shock: :lol: :lol: :lol:
pedig csónaknyakú felsőben voltam, nem is kivágottban :roll: . Hát most vannak csöcsök, na... :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

http://www.csaladinet.hu/hirek/csaladi_ ... nevelesben

Na ezt én is így terveztem még pocakosan és most rajta is vagyok az ügyön. Hetente 1*2* együtt hagyom a fiatalurakat 1-2 órára és hagyom Apát Apának lenni.

Kép
ikoka7

Boo;Jo a serod,kar hogy a kendoben nem sok latszik...Zsirvel edesek vagytok!!!

Azert erdekes ez a tanacsado...vagyis sokfele velemeny letezik....Egyeszt olyasmit irtam az elobb mint Dodi....masreszt az ejszakai keles oka az eleg f@sz duma szeintem....vagy a cumiztatatas,cici helyett.....talan ezert is eszik Hangi 2 orankent...
Egy dionyi gyomorral rendelkezo baba igenis azert ebred,mert ehes.Azert szopik kevesebb ideig,mert mar nagyobbacska,erosebb,es amugy is felalomba vannak,ja es ejszaka jobban jon a tej,gyorsan tul vannak rajta.Az anyatej egyebkent is gyorsan atmegy rajtuk,gyorsabban mint a tapszer...szoval lehet Zsiri azert nem ebred annyiszor,mert a tapszer jol eltomi...
Mi nem tudtunk jol aludni egyutt..se o,se en.Az agyunk karnyujtasnyira van egymastol,hallja a lelegzetemet,szuszogasomat,erzi az illatom.En szivesen ebredek hozza ,ha ehes...hipp-hopp megoldjuk....
Egyebkent kielegitem a kozelseget...szinte egesznap egyutt vagyunk!Es sosem voltam egy itthon ulo alkat,eleg aktiv eletet eltem.....de ez most van,most erre vanszuksege a gyermekemnek,es sajnos nagyon rovid ez az idoszak.....
Az teny hogy hianyzik sokminden a napjaimbol,igencsak kivagyok ehezve egy jo kis "fozesre,bevasarlasra,porszivozasra,es egyeb masra is" :lol: :lol: :lol: na ilyen se volt meg ezelott...de nem sokaig ilyen kiszolgaltatottak a gyermekeink,nem hinnem hogy felaldozom magamat.....ezek az elso honapok....ennyi ido alatt azert meg magam maradhatok,csak van egy kisbabam,aki most fontosabb mindennel.
Igen,idegorlo feladat,nehez,plane ilyen vermersekletu babaval,mint Kugli....de nem hinnem hogy cumival mas lenne...vagy valamit mi rontottunk el,mert nem alszunk egyutt.....nem lehet altalanositani.....

Kép
Kép
ancsurti

Tejkő: nekem akkor mesélt róla a védőnőnk, amikor kijöttünk a kórházból, és nem tudtam szoptatni a sebesedés miatt. Mesélte, hogy nem csak mellgyulladás létezik, hanem tejkő is, amit szintén ki kell onnan "tessékelni", mert elzárja teljesen a csatorna végét.

Éjszakai szopi: nálunk majdnem ugyanannyi ideig szopik éjjel, mint nappal. Már nappal is 8-10 perc alatt kiszopizza, ami kell neki, utána vagy el is engedi és nevet, vagy még cumizgat pár percet. Éjszaka is általában 5-10 percet eszik, csak olyankor vagy már büfi közben bealszik, vagy ha büfi után lerakom, akkor rögtön visszaalszik.

majd folytatom...

Kép
katy76

Merion

Jó a link, amit feltettél :)

Fürdetés

Mi is a Johnson's-t használjuk, semmi baja a babának tőle, a kórházban is ezzel fürdették.
Fórumos barátnőm a koszmó eltüntetésére azt a tanácsot kapta, hogy kenje vazelinnel a baba fejét :shock: . Hatásos volt :wink:

Kép
Kép
orsi777

Még jó, hogy én nem írtam meg az esszémet, termeltek ti így is. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Holnap viszont tényleg írok, csak ma részben tele lett a tököm, részben meg dógom vót

kicsidodi! :)

"onnantól, hogy a baba forogni/kúszni tud, nem szabad egyedül hagyni az ágyon soha (!), szóval csak úgy tudod letenni, ha melléfekszel, ami azért nem mindig megoldható.... Ezt hogyan oldották meg a tapasztalt anyukák? valamit odatettetek,vagy hogy?
Gyerek :arrow: föld (és anyuka időnként átlép fölötte :roll: :lol: :lol: ) :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Elsőnél még nem kunszt. Na, de a többediknél...? :roll: :roll: :roll:

"(Belemorzsáztam a gyerek fülébe . Lehet, nem kéne egyszerre szoptatni, enni és fórumozni? Kellő mindjárt feljelent a gyámhivatalnál ) "
Nyugi! Boo egyszer a gombóccal játszott el hasonlót. :lol: :lol: Én meg azon tűnődtem egyszer, hogy szopi közben vajon fokozódni fog-e a hányingerem és ha igen, akkor:
- mennyi idő alatt tudom eldobni Hugit?
- és HOVÁÁÁÁ???
- mi van, ha nem sikerül és... :roll: :roll: :roll: :oops: :oops:
Szerencsére végül elmúlt az ingerenciám. :roll: :lol:

tike! :)

Tényleg csak azért javasolt a hűtő, mert ott nem olvad meg. Már a kézmelegtől is képes megadni magát... :?

lilisgabi! :)

[quote="lilisgabi"]
írta:
lilisgabiBond:Azért írtam a 18 hót,mert amelyik bébi jár az elejétől,az megtanulja bezárni a víz alatt a száját.De vicces volt,hogy esőben megfulladna,jót nevettem :D :oops: .Nem erre gondoltam...

A búvár reflex élből megvan minden babánál, de pár hónap múlva elmúlik. Ha akkor kezdi el valaki az úszást, mikorra ez már elmúlt, akkor neki tényleg tanulnia kell, ellenben azokkal a babákkal akik az elejétől járnak, mert ők csak a "szokást" viszik tovább.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.09.30 19:12-kor.

Kép
Kép
200907?

Katy:igen en is ugy tudom a tejko a vegen zarja el a tej utjat.....figyelni kell a bimbon,nincs-e elzarodott nyilas...olvastam,dula "piszkalta"ki,es maris omlott a bennrekedt tejcsi!

Utalom...annyi minden lemaradt a hozzaszolasombol....mar vagy 2 oraja fogalmaztam,megszakitasokkal...

Kép
Kép
ancsurti

Bond:mikor buvar lettem,nekem is tanulnom kellett elzarni a nyilasaimat :lol: :lol: :lol: nem volt egyszeru,sok vizet nyeltem,orrom is tele volt,a csipeszt utaltam,na meg milyen mar egy buvar orrcsipesszel :lol: :lol: :lol: (olyan van a muuszoknak is :wink: )
De igy 19 ev tavlatabol is priman megy meg mindig 8)

Na gyere majd,es meselj...mi a baj!

Kép
Kép
ancsurti

Visszaolvastam,most csak annyi Ancsurtinak,hogy: igen,nyúztózkodik. :D
Most ébredt a pici,viszem fürdeni,szopik,alszik.Ma nyűgös,éjjel is keltett 3-kor,6-kor.Kevés a tejem,ma már 2-szer pótoltam tápszerrel.90 ml-vel.Most jön a 3 hós ugrás.Hurráááááááááá :?
Már 2 hete nincs MoreMilk-em,de most gyorsan rendelek egy legnagyobb dobozzal.Amikor szedtem,akkor éjjel is fejtem egyszer 150 ml-t.4 hétig szedtem a kis dobozosat,és akkor csak AT-et kapott.Úgyhogy mégis hatott,csak később,nem egyből,nem 24 óra alatt.
JÓ ÉJT! :D
Vendég

ancsurti! :)

Semmi extra, csak anyám hülyeségei. :? :? :? Bond :arrow: fal. :x :x :x Mérgemben elvonultam aludni, de előtte még közöltem Huigval, hogy kajaidő van és most jön velem! :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

"milyen mar egy buvar orrcsipesszel "
Cool! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Muuszo: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Dicsérgetés.
Még régebben azt modta Apa egyszer a fenekemre, hogy: far. Mint a Riskának vagy Bimbónak. Reakció: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma belenéztek a tükörbe indulás előtt. Has: lapos, rendben 8) (42-es nadrágban :roll: :roll: :oops: :oops: ). Cici: okés. 8) (Ruhában nem lóg :roll: :oops: :oops: ). Fenék: fenééék????? :shock: :shock: :shock: Far!!!! :? :? :( :( :( :(

Kép
Kép
200907?

Apa valamelyik nap rám néz.Jé, tiszta szeplő vagy :shock: . Igen, nyár közepe óta,mióta sétálni viszem Odettet . Alaposan meg szokott nézni, ugye? :(

Kép
Kép
orsi777

Lilisgabi

Akkor most mi is ugrunk?

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok,

Ma nagyon össze-vissza napunk volt...pedig tegnap már szinte óramű pontossággal meg volt a 2 óra alvás, 3 óránkénti evés. Aztán tegnap este lefekvéskor kezdte a babám, hogy rövid szopizás után nézelődött én meg próbáltam volna rávenni az evés folytatására, és így lett sírás a vége...

Ez ma napközben is folytatódott, és a 2 órás alvások is rövidültek. Erre írtam, hogy talán sztrájkol...de szerintem még sem, hiszen eszik...

Most meg olvasom, hogy Katynál is gyorsan zajlik az evés... Akkor az most normális, hogy egyik napról a másikra fele annyi idő alatt kiszopizza, ami kell neki??? Hiszen utána mosolyog, meg alszik is, akkor gondolom nem lehet éhes...csak az anyukája parázza túl az újabb változást??? Na meg próbáltam egy ilyen rövid evés után fejni, de szinte semmi nem jött ki, azaz a tej sem maradt bent... :roll:

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Bond:nyugi,aludj ra egy nagyot :wink:

Has:legalabb az lapos..... 8) kepzeld ha a hatsod is az lenne...brrrr.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi;nem tudtam hova ugrotok...egyutt :roll: :roll: :roll: aztan leesett :idea: :lol:

Merion:akkor biztos beszzittyozta Mira az adagjat! :wink:
En is lestem,mikor a 3/4-1 oras szopik egyszercsak 20 percesek lettek......csak jusson majd az eszembe ez akkor is,mikor mar 10 perc is eleg lesz :wink:
Kulonben ma nalunk is ossze-vissza nap van :roll: :roll: ...tegnap este ota.....nyugoske kicsit...es most az idojarasra sem foghatom,mert 3 napja szar az ido,de tegnap a reggeli etetes utan csak 1/4 12kor ebredt....mar azt hittem baj van...erre ma meg nem akar aludni,csak nyuszog,szenved :? ....

Kép
Kép
ancsurti

Bond!
:lol: :lol: :lol: :lol: Akkorát vihogtam,hogy felkeltettem a csecsszopómat :oops: :lol: :lol: :lol: .

Egyből vissza is aludt :wink: . Amúgy 14 perce van cicin, és már percek óta szunyál. Ennyit a sokszor emlegetett esti, hosszabb szopiról :roll: :lol: :lol: .

Orsi!

Ugyan már, szeplő? Az én férjemnek az sem tűnne fel, ha szarvam nőne :? :lol: :lol: :lol: Ricsi csak onnan tudja, hogy új a hajam/ruhám/akármim, mert előre beharangozom. A szüli- és névnapom előtt szólok egy hónappal, két héttel, egy héttel, és két nappal is, így remélhetőleg nem felejti el, de akkor is kivétel nélkül az adott napon vesz ajándékot. (Ezalól csak a karácsony a kivétel. arra még december elején bevásárol mindenkinek. Egy nap...izé...két óra alatt :lol: .)
A vizsgáim után mindig én hívom fel, hogy hogyan sikerült, így nem vagyok csalódott, ha elfelejti....
Szóval az én férjem oooolyan figyelmes, hogy nincs is rá szó :twisted: :lol: :lol: .
De komolyan mondom, mostanában meg van zavarodva (vagyis erősen javuló tendenciát mutat 8) ), az előbb, fürdésnél közölte, hogy milyen jó bőröm van, mert egyből látszik a szoli és járjak gyakrabban, mert jól áll :shock: 8) 8) :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Merion!
Szerintem normális. Mikor még újszülött volt, 3 órán keresztül is képes volt szopizni, aztán ez lecsökkent fél órára, most meg kb. egy hónapja max. 10 perc, nagyon ritka, hogy tovább tartson.
(most néztem az esti szopit, 7 perc volt, de nem azért, mert bealszik, hanem ennyi idő alatt kikajálja, ami neki kell)

Lilisgabi!
Én hiányoltam a Lottis képeket, de így már okés!!! :D :D

Mi a gyógyszertári fürdetőkrémet használjuk, nekem nincs vele bajom. Össze szoktam rázni vízzel (tusfürdőt csinálok belőle) egy pumpás tartóban, így tök könnyű fürdetés közben adagolni.
Popsikrémből is a gyógyszertárit használom, én szeretem.
Olyan kis porcelán bőre van, hogy inkább óvatosan bánok a testápolásával.

Kép
katy76

[quote="ancsurti"]B írta:ancsurtiond:nyugi,aludj ra egy nagyot :wink:

Has:legalabb az lapos..... 8) kepzeld ha a hatsod is az lenne...brrrr.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Helyesebben: aludjak rá egy nagyot :lol: :lol: :? :? :?
Ilyen tévképzettel szívesen élnék. :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

És akkor néhány kép a tündérkémről:

Kép

Kép

Kép

Kép

Még azt akartam írni, hogy a múltkor én is használtam a ragasztós hőmérőt, de én alig tudtam másnap leszedni a homlokáról. Sőt, utána két napig meglátszott a helye. :roll:

Kép
katy76

kicsidodi! :)

"Az én férjemnek az sem tűnne fel, ha szarvam nőne "
És ha rajta nőne...? :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Figyelmessége: :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Legalábbis a te tolmálcsolásodban jól hangzott :roll: :wink: :lol: )

katy76! :)

Gyógyszertári fürdetőt lehet kapni tégelyes kiszerelésben is. A tubusos vacak. :?

Kép
Kép
200907?

katy76! :)

Nézd csak:

Kép Kép

:lol: :lol: :lol:

Remélem, nem haragszol, hogy "lenyúltam" a képet. :oops: :oops:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.09.30 20:15-kor.

Kép
Kép
200907?

Petra és Hugi ikertesók :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: !!!!
marietta1982

marietta1982! :)

Igen. :o Eltekinteve a:
- szájuktól
- orruktól
- szemüktől
- hajuktól
- fejformájuktól.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És mégis hasonlítanak. :o :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Odett születése óta 10 percig szopizik, mostanában van, hogy csak 5 percig eszik. Ezért is tetszett az a link, amit Merion feltett, mert az aktuális kérdéseimre adott választ. Mérni nem nagyon szoktam. Ma megmértem 5250 gramm.

Kép
Kép
orsi777

bond

A képen úgy néz ki mintha Hugi kék szempillaspirállal lenne kifestve :shock: :D
Vendég

Nem, csak nagyvonalúan használtam a piros szem korrekciót a retusálásnál. :roll: :roll: 8) 8)

Kép
Kép
200907?

Te Bond!Meg mindig nem alszol? :wink: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Most erre mit írjak...? :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

ancsurti! :)

Még mindig alszom, úgyhogy írj nyugodtan, ne várd meg míg felébredek! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

boo! :)

"cumival alszik el, és ha az kiesik, akkor felébred"
Vigyázz rá, hogy ne essen ki! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hugi már felfedezte a kezét. Múltkor olyan fejet vágott közben, hogy már csak a koponya hiányzott a kezéből és szavalhatta volna, hogy lenni vagy nem lenni.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Ancsurti:Jöhetsz,mi itt virrasztunk. :lol:
Katy:Akkor te hiányoltad?Ne hari,de mindig olvasok-olvasok,aztán,mikor válszolok,már azt sem tudom kinek kéne,csak írok,nehogy hirtelen abba kelljen hagynom. :lol: Petra nagyon szép kis hajasbaba!És Hugival tényleg hasonlítanak egymásra.

Most rendeltem MoreMilket,mert most végeztem a hajfestéssel,szárítással,mosással,zuhival.0 óra 12-kor nekiálltam tornázni.Na holnap mindenképpen elintézem napközben.Mert most is hulla vagyok. :oops:

Aki most kel,annak jó fejést,aki alszik azt irigylem,Ancsurti nálad hány óra van ilyenkor? :?:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?