A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

vaaaaaaaaaan, és szép szó! :)
(csak jelzem, azóta MÉG EGY topikban épp most búcsúzott el egy törzstag...)

masut: SOK BOLDOG ISTEN ÉLTESSE FELEDIKEN A KIS MÁRTIT!!! :D :D :D

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jaj, de szép laptető!!! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na tényleg jó éjt :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

masut, bocsi, de ezt nem hagyhatom ki:D Te miyen Mátét szoptatsz? :) Mit titkolsz el előlünk ? ;)
"És ami jó hír: ma este újra spriccelt a tejecske, amikor Máté megszívta a cicit, majd elengedte. Gyorsan rátapasztottam újra, hogy ne vesszen kárba. "

/egyébként meg gondolom hullllafáradt vagy, azért írtad így, én is félrecsapom a billentyűket, stb, javítani meg lusti vagyok, vagy hivat a kisfőnök./
hogy lehet elkkényeztetni egy ekkora pöttöm gyereket? Nándi néha olyan, mintha hisztizne.Mit kéne csinálnom, hogy ne ? hagyjam sírni 5 percig, nézzem az órát, és csak utánamenjek hozzá? :? :?: tapasuztaltabbak ?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Jó reggelt!

Én kezdek zombi lenni. Párom szintén. Kata láthatóan nem enni kel fel kiba sokszor esténként... Alig tudom megnyugtatni, visszacsitítani. Áhhhh... Nagyon elkényeztetett minket eddig ez a lány, de most kimutatja (pontosabban kimutathatná már) a foga fehérjét :)

Nemlajos, topikviharok... Én nem vagyok annyi topikban jelen levő, mint te, közel sem, de láttam már én is ilyet. Mikor valaki úgy érezte, h nem értik meg, félreértik, mellőzik a többiek, stb. Egyébként én is úgy látom, hogy az itt összejött csapatot nem fenyegeti ez, de persze nem látok bele senki fejébe. Szóval lányok, ha valami fontosnak gondolt kérdésre nem érkezik reakció, szerintem pl. nyugodtan kérdezzétek meg újra.
És időnként én is úgy vagyok, mint Nemlajos, amikor olvasom a hsz-t, akkor fejben reagálok, de leírni már valahogy nem íródik le... Pl. legutóbb Zitának volt kérdése, hogy megy-e valaki a nemzetközi babahordozó hét rendezvényeire, és akartam válaszolni, de valahogy mindig kimaradt. Apropó Zita, végül elmentél? Én sajnos nem jutottam el oda. Itt Csepelen volt egy hordozós nap szept. elején, aminek még a szervezésében is részt vettem, de aztán annyi...

Kemse, tényleg, merre jársz?

Mártibabának boldog felediket! és örülök, hogy sok a tejci, remélem, kicsit megnyugodtál ettől.

Most csak ennyi voltam, kell készülni az oviba.

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

http://amiotthonunk.com/otthonoktatas/w ... ndokak.pdf

ezt találtam, én kinyomtatom

aranyos mondókák, ja erpé, én is írni szerettm volna Katára, hoyg miylne huncut rosszcsontul néz, amikor felállt! zabálnivaló.
Nándi ehhez képst még baba. ahova leteszem, ott marad. én ennek még örülök:))))

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Jó reggelt,

többet szoptatok éjszaka, mint Maja újszülött korában, imádom ezt az időszakot, de néha úgy szeretném, ha csak reggel kelne, én meg éjszaka meglóghatnék egy rendezvényre, vagy bármire, 1 évre való energiával töltene fel :P

Nemlajos, meg lehet kérdezni, milyen topicok ezek? nyílt? zárt? milyen témában fut?

Pulcsi, hiszti ellen nekem bejött a Katka által javasolt 5 perc, de van, hogy nem hagyja abba, nekem Maja nagyon anyás lett, és amivel kiborít az én ágyamban alszik, a kiságyban többször felébred és korábban is kel.
Hogyan szerettethetném meg vele a kiságyat? Már arra is gondoltam, hogy normál ágyon altatom el, van egy biztonságos kanapénk, ami kicsi, hátha a kisággyal van gondja, olvastam már ilyet.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kemse talán elutazott, nem? :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Márti baba boldog Hófordulót!!!![size=18][/size]

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!
Na én biztos nem fogok bilit borítani :lol: ,örülök,hogy "megtűrtök" itt :lol: amilyen hézagosan jövök.

Nem mondjátok,hogy az én lányom is fél éve született??? :shock: Hát most elmorzsoltam egy könnycseppet...Hihetetlen...

Nemrégiben vettem egy könyvet(mondtam már,hogy könyvmániám van? :lol: )nagyon régen vágytam rá,de jó drága,így csak mostanra döntöttem úgy,hogy mostmár tényleg,mert egyszercsak felnő a gyerek,akkor meg minek?A címe:Margot Sunderland:Okosan nevelni tudni kell
Ez nem a szokásos nevelési könyvek egyike,egész más,klinikai kutatásokkal bizonyított tények vannak benne a sírni hagyással,szeretetmegvonással,stbvel kapcsolatban,nagyon érdekes és megdöbbentő :shock: én pl.simán látom belőle,hogy ilyen gyerekkor után miért lettem ilyen felnőtt :(
Csak nem nagyon haladok az olvasással,pedig nagyon nehéz letenni.

Kép
Kép
zazzy

Látod Nemlajos!
Ezt kérdeztem a múltkor,amire azt mondtad,pihent vagyok,hogy most akkor 30-án vagy elsején,vagy hogy van hóforduló? :lol: Tegnap az én vonalzóm azt hiszem,azt írta,hogy 5hós,4 hetes,3 napos(talán)ma meg már 6 hós 1 napos :shock:

Kép
Kép
zazzy

DE mindegy!Ez úgyis csak addig érdekes,míg a hónapokat számoljuk! :lol:

Kép
Kép
zazzy

jééé, már október van???
én sem borítok bilit, én is elég szétszórtan reagálok, gondolom inkább rám lehetne megsértődni... :oops: úgyhogy én is mindenkitől előre elnézést kérek, de egyszerűen sosincs annyi időm, hogy esetleg jegyzeteljek, hogy kinek mit szeretnék reagálni, írás közben meg sok felejtődik... pedig fontos!

még a barátnőmmel is úgy egyeztetünk, hogy ráérsz pénteken? elvileg rá, de gyakorlatilag biztos van vmi programom, amire nem emlékszem... és 2 óra múlva eszembe is jutott, hogy aznap jön a takarítónő először... :oops: :lol: na szóval mostanában ilyen vagyok... :roll:

Papillon
üdv a MT klubban! várom a képet róla!

Banolka
hű, gondolom milyen érvágás ez a gyed mizéria... :?

Nemlajos
rendelésre is tudnál varrni? arra gondoltam, hogy esetleg varrhatnál nekem egy pamut huzatot Fanni régi autósülésére... :oops: természetesen nem ingyen!!!

Mártinak és Larának boldog felediket!!!

Masut
nekem is feltűnt, hogy honnan van neked is Mátéd??? :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Masut, Mátéján én is röhögtem!!!!!!!! :lol: :D

Pulcsi, Szonja is tud hisztizni....én hagyom...aztán egy idő után abbamarad... :roll: Persze, ha úgy sír, h látom, ez nem hiszti, akkor felveszem és megnyugtatom.

Őszi, sötét estéket per pill szeretem. Vhogy olyan jó itthon lenni hármasban, játszani Szonjával, teát inni, bebújni este a meleg takaró alá.... 8) :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Boldog Felediket Larának és Mártinak!
Komoly nagylányok már ők is! :shock: 8)

Csibb, Erpé, Nemlajos és a többi boncsánatot kérő: Hát jó, hogy elnézést kértetek különben halálosan megsértődtem volna és soha többet nem jövök ebbe a topicba! :twisted: :twisted: :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Banloka: Szerintem kis költséggel ugyan, de nem lehet kapni azt a Gyedet, ha jól értem, akkor biztosított jogviszonyra van szükséged. Dobok privit, hátha segít. Azért nem mindegy, hogy másfél évig mennyit kapsz! n :x :twisted:

Zazzy: Azért az ilyen könyvekkel óvatosan szerintem. Mert olyan univerzális nevelés nincs, ami minden gyerekre alkalmazható és működik. Nekem legalábbis a két lány tök másképp működik, máshol vannak a határaik, mással lehet hatni rájuk és nem igaz, hogy ugyan úgy bánok velük.... :roll: Petiről és Daniról már nem is beszélve... Szóval olvass bátran ilyeneket, csak ne hidd, hogy centiméter pontosan illik rád és gyerekedre, mert úgysem... :roll:

Katka

katka22

zazzy: én most a Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje című könyvet vettem meg,demég nem sikerűlt beleolvasnom se.

nemlajos: azért kérdeztem a varrást, mert van egy bőr ülőgarnitúránk és a hétvégén elkezdtem vele szemezni, hogy milyen jól mutatna rajta valamilyen jópofa üléshuzat, és ezt,hogyan is tudnám kivitelezni. Aztán rájöttem, hogy én béna vagyok megvarrni egy ilyet. De ha Te elvállalnád, jó kis mellék keresetért :), akkor asszem mind ketten jól járnánk :roll: És látom mást is érdekelne a varrás tudományod :wink:

Melyik az a topik? kiváncsi vagyok

Katka: milyen volt a kezes-lábas hétvége. Voltatok?

erpé: annyira elérzékenyűltem, a Katás képeken. Így elment az idő, hogy már egy-két baba ácsorog? Hiszen nem rég még a pocakban voltak....hihetetlen. Esztinek megint elkezdtem nyomni a homeot. Most újra próbálom az osanitot, meg ma már megkapta az első adag sedetifét is. Én sem bírom ezt az éjszakázást, van, hogy fél órán belűl 2x is fennt van :evil:

Márti baba és Lara baba: boldog fél évet :D

Kép

Kép
pgyöngyi

Larababának is boldog 6. hónapot!

Én meg hiába kutakodok Kata szájában, egy darab fogat sem látok készülődni. Akkor mire fogjam a vacak éjjeleket? Mondjuk itt elhangzott néhány lehetséges magyarázat: 6 hós ugrás és front :) Igazából tök mindegy, csak legyen vége.

Kukli, Zita, Hajógyári sziget jó ötlet, szívesen megyek arra én is. Szeretem. Nem mára terveztetek / terveztünk újabb minitalit? :D No, majd a jövő héten.

Csibb, Fanni és az ovi? Hogy vannak egymással? Nálunk Samu ezen a héten már tök vidáman ment oviba. Alakulunk. Holnap színházba megyünk az ovival (én is kísérem a csapatot). Kedden meg szüreti ünnep volt délután. Azon röhögünk a párommal, h Samu sokkal aktívabb társadalmi-kulturális és sportéletet él, mint mi. Csak az elmúlt egy hete: kirándulás múlt csütörtökön, szombaton úszás, hétfőn karate, kedden terményünnep, most pénteken bábszínház. És ebben a bandázások nincsenek is benne, amikor "csak úgy" összefutunk ismerős gyerköcökkel :)
No, megyek is, mert kellene ebédet főzni. Meg Katának tízórait adni.

erpé

gyorsan masutnak, aztán olvasok: pelenkadiszkont: zugló/ egressy és vezér út sarka, nagyon jó bolt, libero minőségű pelus 40-42 ft, és a ruhák meg minden kúlos (csak, h legyek hű önmagamhoz szóhasználatban).

na olvasok

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

[b]Larának is boldog hófordulót[/b]

na be sem teszem a lábam a topicba én se estig :lol: :lol: :lol: mert nem haladok, ma délelőtt már elég sok mindent sikerült azért csinálni, a tegnapihoz képest :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Márti, Lara BOLDOG FELEDIKET!!!!!!!!!!!!!!

Én sem reagálok sok mindenre, ne haragudjatok, de így is úgy szalad a hát :oops: :oops: :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Köszönjük! :D

Katka!
Persze óvatosan,nem is nagyon szeretem az ilyen nevelési könyveket,pont ezért,inkább bízom az ösztöneimben :wink: meg pedagógus is volnék vagy mifene :lol: de ez tényleg más,kicsit orvosi,de mégis érthető.érdekes nagyon.

Gyöngyi!
én a testvérek féltékenység nélkül-t vettem meg annó,hátha segít,aztán karácsonyra kaptam amit te írtál,de még nem ilvastam bele :oops:

Erpé!
Én is hiába kutakodom :lol: de nekünk a mostani már jobb volt,7 után csak fél 3kor kelt enni,de akkor meg azt hitte reggel van :shock: a férjem alig tudta visszaaltatni
szóval lehet,tényleg a front!Ovisok!kérdezzétek ilyenkor az óvónénit,ő tutira meg tudja állapítani,ha front van! :lol:

Kép
Kép
zazzy

lemaradt:Az én lányom ekkora nagylány :D
Kép

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zazzy

:oops: :oops: :oops: Bakker és pont én hagyom le a velünk együtt szülinapozó Mártit!BOLDOGAT NEKI IS! :D

Kép
Kép
zazzy

Erpé
Fanni megdöbbentően könnyen beszokott! :shock: :D
még semmi hiszti nem volt. kis egy mondatos nyavaly, hogy nem akar menni, de aztán mikor mondjuk, hogy de kell, akkor megy szépen, vidáman. még nem volt hullámvölgy. remélem, már nem is lesz. kopp-kopp-kopp

Katka
na gondoltam, hogy te leszel itt a fő biliborítós!!! :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tegnap megismerkedtünk a zellerrel, beleraktam a krumpli-répa-petrezselyembe, csúszott. ma viszont az alma-meggy egyáltalán nem kellett neki... úgyhogy én ettem meg, aztán elővettem egy fruttapurát... :roll: azt eszi, de nem olyan lelkesen, mint a főziket...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Larakép vicces! :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

zazzy, Larának is boldog felediket!!! :D
Bakker, én voltam a hülye, azt hittem, sima hószámoló van, de tényleg, aki 31-én született, annak a hónapforduló kicsit módosul! Bocsi 8)

erpé
: sajnálom az éjszakát :(
De simán lehet fog, most már én is tudom, hogy miért nyűglődött Döme egy csomót.
A betegség után Döme most újra a helyén alszik (nem el :D), általában éjjel egyszer ébred (1 vagy 3 óra körül), olyankor megetetem, és visszaalszik. Aztán 6-7 körül jön az ágyba.
A reggeleit tönkretettem, mert valahogy mostanában rendszerint 9-fél 10-ig héderelünk, pedig olyan jó volt már, hogy 7-kor ébresztő, aztán 9-kor alvás megint... Na mindegy, hát nekem így csak jó :wink:

bea: az egyik innen elköltözött (2008-ról lemaradtunk) zárttá vált topik (szerintem ez a költözés is ok lehet... Mi jó, hogy nem mentünk végül :roll: ), ott már másodszor, a másik indexen, szintén babás topik.

csibb, annyira köszönöm a bizalmad :lol: :lol: :lol: De ugye tudod, hogy én nem olyan huzatról beszélek, ami a bútor/ülés újrahúzását jelenti, hanem, mint a bútorkímélő leplek, szóval semmi nagy dolog, gumival/tépőzárral rögzített, testre szabott, de könnyen levehető vásznat varrok most.

tehuti, az őszi estéket én is szeretem, a sétákat a Duna-parton, ilyenkor a legszebb! (még mindig igyekszem ám Nektek fotókat mutatni, csak a gépem és a telefonom nincs most jóban...)

pulcsi: én is mentettem a mondókákat, köszi! :D

gyöngyi: Neked is szól, ami csibbnek :) Várjátok meg, hogy megvarrjam a sajátom, aztán meózhatjátok, hogy egyáltalán ilyenre gondoltatok-e (egyébként meg már két hete kitaláltam, hogy így télire beindítom a meggymagpárna-bizniszt, egyedi elképzelések alapján (olyasmi, mint belin dolgai), aztán elkezdtem? Nem kezdtem! Úgyhogy csak türelem, az még sose biztos, amit mondok)

Hja, és nem is mondtam, hogy mióta megjött, azóta a szoptatás közbeni fájdalmat mintha elfújták volna!
:shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Nemalvókat sajnálom, nálunk mostanában végigaludja Anna az éjszakákat, igy viszont már 5-6 körül ébresztőt fúj véglegesen. :?

Mártinak és Larának boldog felediket!

Katka!

Nekem többször is rossz lett a rákszűrésem, úgyhogy volt egy kis műtétem is tavaly. Most a 6 hetes kontrollon minden rendben volt, de azért én többször fogok menni, mint kéne!

Csajok akkor most mi van ezzel a glutén dologgal? Ti mikortól adtok?
Mi úgy tanultuk, hogy a lisztérzékenység egy genetikai betegség, úgyhogy elvileg csak azoknál jön ki, akik amúgy is hajlamosak rá...
Szóval tanácstalan vagyok. :roll:
Vendég

zazzy :lol: :lol: :lol:

csibb: már akartam kérdezni, hogy ha Ti azt mondjátok (bárki), hogy petrezselyem, akkor a zöldségre (gyökérre) gondoltok, vagy a zöldjére (levelére)?
Ezt nem tudtam értelmezni a táblázatban.

És van nekem egy alma-banán-babakeksz kajám, ma akartam gyümiként adni neki, viszont azt írja, teljes tejet is tartalmaz (viszont 6 hótól írja).
Adjam-ne adjam? :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Babák édesek, időm nulla, Kata Erpékatával egyetemben fejlődik (áll), ébred, csinálja ki a szüleit, stb..... Valszeg együtt ma nem fog aludni a kettő.
Olvasni olvasok, topicdili vicces! Nekem pl. sokszor eszembe jut, hogy Csibbnek még nem is mondtam: Gratula unokakistesóhoz a pocakban!Szval nekem is sokminden van a fejemben, amit le sem írok, aztán ha elkezdek írni olyan sok lesz oly kevés idő mellett, hogy kimarad sokminden.
Na menek is.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Mostanában így közlekednek a fiúk (halálra röhögöm magam :D)
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

cukik a skacok!

Ti kaptatok ceus kutatásra felhívást?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nemlajos, ez vicces, hol a párod feje? :lol:

Mártinak és Larának boldog felediket! (Mi még hátravagyunk! :wink: )

Erpé, végül én sem mentem a hordozás hetére, csütörtökön akartam, de aztán nem voltam a topon, így mégse mentem. Pedig érdekelt volna a mosható pelus bemutató. Még mindig győzködöm magam ezügyben :oops:
Tényleg mára akartunk kopaszi talit, én is gondoltam rá tegnap, de aztán gondoltam ha ma is olyan idő lesz, akkor nem túl jó ötlet. Aztán nincs is olyan rossz idő :roll: Jövő hét?

Pulcsi, köszi a mondókákat. Julcsi is sokat hisztizik, és nem hagyja abba 5 perc után sem, nagyon sokáig bírja. Általában azért csinálja, mert nem foglalkozunk vele, esetleg ha melege van vagy fáradt de aludni nem akar. Meg ő is utál öltözködni, pedig ugye leányból van :?

Bea, köszi a képet. Remélem nem sértődsz meg a kérdésen, neked honnan jön a vonzódásod az afrikai pasikhoz? Vagy ez csak véletlen? Amúgy nagyon aranyosak Majával! Kiflievős Maján meg nagyon elcsodálkoztam, és ezt már tudja rendesen rágni? Nem akad a torkán?

Na, én is biztos akartam még csomó mindent, de nekem is kimegy mindig a fejemből fele. Amúgy szerintem ez egy tök jó társaság, ezért is csatlakoztam végül ide, ugye én jó ideig csak olvasó üzemmódban voltam :) Reméljük, akik innen elmaradtak időközben, nem azért tették, mert megsértődtek :wink: Bár magamból kiindulva én nem borítgatnék semmilyen bilit, egyszerűen csak nem jönnék többet, azt hiszem. Fene tudja :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

papillon: ez az mta-s kutatás? Nem kaptam semmilyenhez meghívót, vagy felhívót, de egyre több topikban olvasom, hogy különböző kutatásokra hívják őket.
Minket senki nem akar kutatni :?
:D

zita: előre van hajtva:) Így járkálnak fel s alá, Döme gyakorlatilag vízszintesen van, picit a felsőteste lejjebb, és jár a feje, mint a bólogató kutyáé, ahogy a Zuram toporog vele :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Zazzy, Nemlajos: jók a képek!! :wink: :wink:

Na én sem leszek topic-robbantó. :wink: :)
Amúgy velem is van, hogy nem emlékszek, mit is akartam reagálni, így van aki kimarad. Bocsi :oops:

NA tessék, már most nem tudom, mit akartam :oops:

Ja igen Katka köszönöm a privit. Én is küldtem.

Mártinak, Larának boldog félediket!!!!

Őszi sötét estéket én nem annyira szeretem.

Masut Mátéján én is jót derültem. Bocsi masut :oops: :oops: Nem Mártiaput hívják Máténak???????? :lol: :lol: :lol: MASUT UGYE NEM HARAGSZOL??????

banokla

Én a gyereket folyton a kutyával keverem össze, pedig nem is hasonlít a nevük... Mi lesz itt még, ha jön ketteske? :shock: 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én a macskával szoktam..... :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

én is a kutyával! Zidivel és ráadásul az egyik kuvasz Liza :lol: de hát őt is én neveztem el, mert annyira tetszett a név

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

hehe, ezek szerint nem csak Dömének van "kutyaneve"? :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

papillon, köszi a linket :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Na hát én sem tudok gyakran jönni, főleg nem mindent elolvasni és reagálni :oops: nincs egyszerre annyi időm hogy elolvassam a hozzászólásokat egyben és reagáljak is, így aztán bele-bele olvasok utána felét elfelejtem és ha legközelebb van időm akkor írok valamit. :roll:
Most is tiszta káosz van itthon. Most aludtak el a fiúk egyszerre. De Nimród ma még csak egy fél órát aludt :? Közben mostam, de még arra sem volt időm hogy levegyem a már tegnap megszáradt ruhákat így nem volt hova teregetni, na és az a sok vasalnivaló arról ne is beszéljünk :(
Úgyhogy bocsi de lépek is a dolgomra.

Hétvégét már nagyon várom. Bár egy kicsit tartok az egésztől, mármint hogy a gyerekek hogy bírják. Panna a túrát (mostanában igen lusti) Bulcsú pedig az összevissza alvást. De remélem jó lesz.
Amúgy akkor 11 körül találkozzunk majd?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Bnőm (nagyon régi nagyon jó bnőm)sztem szül -dokimmal sznőmmel. :lol: Reggel kellett volna hívnia mi volt a dokinál, de se sms, se teló nincs, és nem reagál. Holnapra van kiírva. Nagyon izgult és eléggé félt! Remélem minden rendben megy, és kicsi Zétény szuper ügyesen kibújik. Reggelhez képest már kint kéne lennie. :roll: Talán már babáznak. :P

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Nemlajos
én is olyanra gondoltam. a sima huzata ép, nem kell új, csak ilyen műanyagos, és arra szeretnék egy pamutosat, mint a nyári huzat. lehet is venni, csak aranyárban van. szóval én még tartom a kérést!!!

most csak eddig jutottam, Máténak ma iszonyú nyügi napja van, mintha kicserélték volna... lehet, az enyém Masutnál van??? :roll: :lol: :lol: :lol: ráadásul indulok a nőgyógyászhoz, este próbálok jönni!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Hétvégét már én is várom.
És ha jól értettem Katka túraajánlatait, akkor 11-kor már útra készen kell lennünk :) Azaz szállást elfoglal, túracipő felhúz, gyerek hátra feldob, és indulás.

Bográcsgulyás: ugye akkor mindenki azt eszik? Bababi, ugye ti is? És arra gondoltam még, hogy a tábortűznél sütünk majd krumplit, meg hagymát, és aki szeretne, az süthet szalonnát is. Majd szedünk a túra alatt az erdőben szalonnasütéshez való nyársat. És ha lesz szalonna, akkor viszek valami zöldet is salátának. Pl. uborka, paprika. Ezt mások is hozhatnak! :)
Ja, és Samuék az oviban nagyon ötletes almabábot készítettek minimálanyagból. Ehhez is lehet gyűjteni falevelet és botot a túra alkalmával. A gyerekekkel azt is lehetne majd készíteni. Dobok majd fotót, mire is gondoltam.
Megyek, mert a gyerekek szétszedik a lakást. Samu rohangál, Kata szerel.

erpé

Mártinak és Larának boldog felediket!
Masut Mátéján én is jót nevettem.
Bea - Maja nagyon-nagyon szép!!!!!
a többi babó is nagyon édes!!!!
Pulcsi mondókák nagyon jók, köszi mentettem. A piszét sokszor játszódjuk és úgy nevet Kristóf, nagyon élvezi.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

Erpé igen, jó lesz a bográcsgulyás.
Mi is várjuk a hétvégét. Mondjátok mit vigyünk????
Este még jövök.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

Már annyiszor elkezdtem írni, hihetetlen, hogy sosem jutok a végére.
Erpé tündéri Katacsaj, ahogy balettozik. Lili is vmi gyönyörű és cukin alszik. Livi pedig tényleg nagyon nagyon édes azokkal a nagyon fáradt szemekkel. Döme nagyon vicces apuval, és mekkora fiú már! Mindig ledöbbenek rajta. Lara tényleg hatalmas már! Maja pedig gyönyörű!
Bea nekem is szimpi a barátod. Tök jó, hogy így elvan Majával. Szerencsés vagy, és tényleg ne legyél kishitű! Tánc milyen volt? Együtt jártok?
Lilla onkológia huh… anyunak a legjobb bnője nagyon beteg, nemrégen derült ki, és már nem sok ideje van. Én is eléggé kivagyok ettől, talán ezért vagyok sokkal nyomottabb is. Pont ma beszéltem vele, olyan gyenge volt a hangja is. Anyu ápolja, és nagyon depressziós lett. Na nem is akarok erről beszélni. Bocsi.
Na most kizökkentem és nem tom mit akartam még írni. Kata már fent van és nyúz kicsit. Előbb megfejelte a járókát, így most ölemben kuksol. Imádnivaló!
Bnőm miatt tiszta zizi vagyok amúgy is, és éjjel is sokat voltunk fent. Lehet a front, vagy nem tudom.
Papillon gratu a mt-hez. Nem fogod megbánni, az bizti.
Csibb Fanni reggel simán indul már oviba? Samu? Levi?
Természetesen mi is boldog felediket!
Nyári huzat kocsira engem is érdekelne. Komolyan. Nemrég kerestem ilyen varrónőt. Szval Ilda ha lesz időd és akarsz keresni kicsit, sztem mi is beneveznénk.
Jut eszembe lesz végül székszoknya, egy gyed-es bnőm ma volt felmérni a székeket, egyet viszek neki hétvégén, anyagot megveszem, és megvarrja nekünk. Így keres kicsit, nekem meg nem kell 10ezreket adni érte.
Eddig tartott ki Kata.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Leültem kicsi ide míg megiszom a kávémat, erre telefon csörög Nimród pedig felébredt :twisted: :twisted: :twisted:
Most cicin altatás van, úgyhogy félkezü vagyok.

Tényleg megbeszéljük hogy ki mit hoz? :roll: Én mondjuk viszek néhány dobozos üdítőt, valaki meg hozhatná a kenyeret... vagy mi kell még :roll:
Lehet hogy már beszéltük, de akkor a bográcsos vacsihoz tányérat és evőeszközt vinni kell ugye? Vagy ahol alszunk ott van közös konyha?
Na bealudt Nimród most már csak le kellene tennem az ágyába.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

nemlajos: én sem újra huzatolni szeretném, hanem megvédeni a gyerekektől :lol: levehető, mosható, strapabíró vásznas anyagot gondoltam. Várom a tiedről a fényképeket majd 8)

Kép

Kép
pgyöngyi

micsoda biznisz indul, nemlajos!!!!!!! :wink: 8) :lol:

kukli, bnődnek drukk.....remélhetőleg már zétiznek. :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?