A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Orsi,

Örülök, hogy hasznos infókat kapták a linkről és pont az aktuális kérdéseidről. :lol:

Most már biztos, hogy nem sztrájkol a kislányom, hanem csak rövidülnek az evései. :lol:

Boo,

Olvastam, olvasom a Suttogót és szerencsére most először (lehet, hogy nem utoljára) értelmeztem félre a sírását...csak annyira meglepő volt, hogy hirtelen feleződött az evési ideje.

Katy,

Köszi a választ, ez a 3. hónap betöltése jó sok változást hozott hirtelen, amikhez nekem is hozzá kell szoknom.

De lényeg, hogy minden rendben van a Kicsikémmel. :D

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Sziasztok

Én párom se nagyon szokott dicsérgetni. Már elmúltak azok az idők sajnos, pedig tényleg jól esik az embernek. Most szülés után is jött egy ismerősünk (férfi) és ő jegyezte meg hogy milyen jól nézek ki, tök jól lefogytam és nem is látszik rajtam hogy 4 gyereket szültem, főleg az nem hogy 3 hetes a legkisebbem. Mondtam is akkor apának hogy látod ő legalább észreveszi.
De így születésnapokkal, névnapokkal, bármilyen évfordulóval, nekem kell szólnom hogy mi következik. A múlthéten ő vitte a gyereket a dokihoz, erre felhív hogy mikor is született a Norbi? Na mondom ezzel ne nagyon dicsekedj. Közben előtte mondtam Norbinak hogy ezt mindenkinek tudni kel, szegény biztos jól összezavarodott hogy még az apja sem tudja. Tiszta gáz……

Dodi nekem mondjuk éjjel nem alszik velem Nóra, és eddig nappal is kézben aludt, de tegnap felfedeztem hogy nappal milyen jót alszik az én ágyamban, úgy hogy körbe párnáztam, és ahogy ébred már ott is vagyok. Amúgy amikor ébren van akkor a földön van és ott nézelődik fogdossa a játszószőnyegen a lelógó játékokat. Ha a nagyok otthon vannak akkor is a földön van, csak olyankor még Réka szórakoztatja is.

Szopi nekem napközben 10 perc alatt elintézi. Éjjel változó olyankor is legtöbbször 10 perc szokott lenni. És rendesen eszik nagyokat kortyol. Ma hajnal 4-kor kelt először, meg is lepődtem. Aztán már csak reggel fél 8-kor. Éjjel rögtön alszik is tovább, nekem hason alszik.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Gabi!

Jól látom a képeken, hogy Nóri hasról hátrafordult?? Ezt fényképezted le? :D Gratulálok!!! Noé is próbálkozik már, de még nem megy neki. Ja! És ő hátról akar hasra fordulni. :wink:

Kép
Kép
tabati

sziasztok!
minden baba nagyon édes...és tényleg Hugi és Petra nagyon hasonlítanak...

nálunk is bevált a 4É,csak az alvás még mindig nem megy önállóan...
és este Kiara is a cicin alszik el és éjszaka nem is kel már...
tegnap óta mi is beköltöztettük a szobájába,de meg sem éreztük
szerencsére a változást...ugyanúgy aludt és alszik,mint amikor a
mi szobánkba aludt...
mi se engedtük soha,hogy egy ágyban aludjon velünk,mert szerintünk
se lenne jó ez hosszútávon...
így bele se kezdtünk,nehogy nehéz legyen leszoki róla...

Kép
Kép
csibe83

boo!
nekem is szokta Kiara köpködni ki a cicit aszopi közben,de ennek általában
oka van...nagy nehezen rájöttem,hogy ilyenkor büfögnie kell,ezért
ilyenkor megvárom amíg böfög és utána mehet tovább a szopi...
van hogy eljátszuk ezt 3szor 4szedr is akár...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!!

Boo!! Köszi a tanácsokat,nagyon hasznosak voltak. Nem akarok elkiabálni,de úgy tűnik,hogy vége a sztrájknak,2 napja megint hajlandó bimbóvédő nélkül szopizni Lili. Egyébként nekem is van olyan problémám,mint nektek,hogy van,hogy szopi után másfél órával is képes bukni. Pedig próbálom őt lecsatlakoztatni szopi közben is büfizni,de azt még gyakorolnunk kell,mert olyankor mindig sír,azt hiszi,hogy nem kap több hamit. Amúgy Lili is maximum negyed órát szopizik,ha elég,kiköpi - nem gondoltam volna,hogy egyszer ez az idő is eljön majd :lol:
A cumival nekem is van bajom... Elalszik vele,de ha kiesik és még nem alszik elég mélyen a gyerek,egyből elkezd nyüszögni. Most is ez van éppen,itt fekszik mellettem,próbál aludni,de állandóan kiesik a cumi :evil: Ma nagyon jól aludt,este fél 9-től negyed 5-ig és utána 9-ig. :D Imádom!!
Tegnap hagyott takarítani és hajat mosni is,nagyon rendes volt

KépKép
KépKép
nyuszi81

Gabi

Látom Nóra is igyekszik az egész öklét a szájába tolni :lol: :lol:
Vendég

Tabati nem még nem sikerült neki, csak próbálkozik, de a végén begurult és kénytelen voltam megfordítani mert ordított, hátáról is próbálkozik már megfordulni de még az sem jött össze, de nem sok kell neki.

Sillia igen, öklendezni is szokott tőle annyire benyomja a szájába.

Ráadásul most már vagy 4x megharapott szopi közben. Eléggé fájt. Egyszer annyira hogy egy kicsit erélyesebben rászóltam, meglepődött, de nem sírt. Azóta nem csinálja.

Kép

gabi1

Gabi! Nórának ilyen hamar bebarnult a szeme,vagy ő már eleve barna szemmel is született?

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi sötétkékkel született, de még nem igazán barna neki, most változik, mintha egy kis zöld árnyalata is lenne, lehet hogy zöldes barna szeme lesz mint nekem,

Kép

gabi1

Sziasztok! :)

Csajok, szeretnék kérdezni valamit, ha már így négyszemközt vagyunk :roll:
Arra lennék kíváncsi, hogy ha felrakok egy linket, akkor azt megszoktátok nézni, elolvassátok? Hiszen nemcsak témába vágó dolgokkal kapcsolatos dolgokat szoktam felrakni, hanem egyéb más "ökörségeket" is. :roll:
Legszívesebben olvasnám a válaszaitokat, de ha valaki úgy gondolja, akkor pontozhat is:

1 - soha
2 - néha
3 - ha témába vág
4 - általában
5 - mindig.

Köszi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.10.01 10:26-kor.

Kép
Kép
200907?

bond

4

(ill. mindig megnézem de nem mindig olvasom el)
Vendég

amúgy mi ez a krónikus önbizalomhiány?? :shock:
Vendég

Katy!

Petra annnyira édes! Szétcsókolgatnám a száját :oops: :lol: :lol: .
Már lehet, hogy mondtam, de (az útban lévő) keresztlányunk miatta (is) lesz Petra :wink: ! Azt már lefixálták korában, hogy Dóra lesz, vagy Petra. Viszont nem tudták kihez kötni a nevet, így megmutattam nekik a te Petrádat, és annyira cuki, hogy el is döntötték, hogy ha ilyen egy Petra, akkor jöhet :wink: :lol: :lol: .

Bond!

Hugi egyre jobban hasonlít Manóra :wink: . Ez alapján nagyon szép kiscsaj lesz :wink: :D .

Boo!

Juhuuu-juhhuuu 8) :lol: :lol: .
A cumi napközben nálunk is előfordul, hogy kiesik, és ha ez a REM-fázisban történik, akkor bizony Botond is kikéri magának :? . Ilyenkor neki elég gyorsban visszanyomni, rákap és alszik tovább. Éjszakára viszont nálunk nincs cumi, mert cicin alszik el :wink: . Meg napközben még nem gáz, hogy be kell hozzá menni néha, de éjszaka nem szívesen kelnék emiatt :? . Szóval ennek nagyon örülök! Zsirit nem lehetne este cicin elaltatni és utána letenni cumi nélkül?

KépKép

KépKép
kicsidodi

dodi

[quote]h írta:ogy el is döntötték, hogy ha ilyen egy Petra, akkor jöhet

Nekem így lett Dalma a lányom :)
Amikor a hasamban volt ismertem egy 2 év körüli szőke göndör tincses édes kislányt akit Dalmának hívtak.

És akkor én is így gondoltam, hogy ha ilyen egy Dalma akkor legyen.

(azt csak sejtem, hogy az egykori édes kislányból az enyémhez hasonló puffogó kamasz lett..)
Vendég

LÁNYOK, NINCS VALAMELYIKŐTÖKNEK ÜDÜLÉSI CSEKKJE?
(ezt a buzi pesszimista nyelvet... :? :lol: ) szóval
Van valamelyikőtöknek üdülési csekkje :wink: ? Megvennénk! Megyünk hétvégén Visegrádra, és fel tudnánk használni.... Szóval? Tessék csak tolongani :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

nekünk van egy csomó. nem is igen tudunk vele mit kezdeni.
ezek sajnos névre szólnak és amikor a bőrgyogyinál fizettem vele még a Dalmától sem vették el, nekem kellett személyesen odamennem.
szóval hiába vennéd meg, úgy járhatsz hogy nem fogadják el :?
Vendég

Gabi!

Már születéskor megállapítottam, de most már teljesen biztos vagyok benne: Nóra tiszta Réka :shock: :D ! Betti pedig tiszta Norbi, szóval a következő gyerek is "az a széria" lesz :lol: :lol: :lol: .

öklözés: Nálunk van, hogy annyira tömi, hogy be is hány tőle :oops: :lol: :lol: . Tiszta dilis :lol: .

Ciciharapás: Botond is csinálta már egy párszor, én is ráförmedtem, mert majd' besz@rtam :shock: :evil: . Viszont mostanában egyértelműen tudom, hogy meddig van a kaja, és mikortól csak cumizik, mert változtat a szopási technikán, és onnantól úgy szívja, mint a cumit :shock: . Az is fáj amúgy, szóval nem szoktam hagyni, meg persze azt sem akarom, hogy cumizavaros legyen, szóval olyankor mindig igyekszem tudatosítani, hogy ez nem vmi Avent termék :lol: .

Szem: Tőlünk mindig megkérdezik, hogy kinek vannak ilyen szép kék szemei a családban. Hát, senkinek :lol: ! Nagyon meg lennék lepve, ha kék maradna, mivel tudomásom szerint kb. 4 generációval ezelőtt volt kék szemű ember a családunkban :lol: . De amúgy már kezd neki változni, mert már látszik egy kis sárgásbarna szinezet itt-ott, ettől most inkább már zöldes, de tuti végül zöldes-barna lesz, mint nekem meg apának, vagy full barna, mint a nagyszülőknek. Úgy tudom 6 hónapos korra alakul ki a végleges (?) szín.

Sillia!

:lol: :lol: :lol:
én igenis hiszek abban, hogy egy név valamennyire meghatározza/befolyásolja az ember karakterisztikáját. Persze az is lehet, hogy nem a név befolyásol (folyásol be :lol: ), de mindenesetre nem véletlenül született a "nomen est omen" (nevedben a sorsod) közmondás :wink: . Mi ezért is variáltunk sokat a névvel, mert több is volt, ami tetszett, de a "hozzá tartozó karakter" már sevésbé... Mát többen mondták amúgy, hogy milyen jólválasztottunk, mert "hú, ez a gyerek tiiiszta Botond" :lol: . Való igaz, hogy pl. Zsirire nagyon nem illene ez a név :wink: .
Tényleg, van köztetek valaki, akima már másképp döntene? A keresztlányom Csenge Renáta, és mi eleve nem díjaztuk a Csenge nevet, mert a szülőkhöz sem illik, de mégis az lett. Később beigazolódott, hogy a kislány abszolút nem "Csengés", viszont tiszta Reni :lol: . Utólag az anyuka is másképp döntött volna már, és volt pár hónap,mikor nagyon nem tudtak vele azonosulni, de végülis így maradt... Szóval ezért kérdezem :wink: . Én pl. örülök, hogy végül nem Áron lett a bébi, mert naaagyon nem Áronos :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sillia!

De, direkt megkérdeztük, ott nem szőröznek, elfogadják :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

És mennyivel előnyösebb nektek jeggyel fizetni mint kp-vel?
ezt nem értem...

ez olyan mintha elcserélnék valamit másvalamire, aztán azzal a másvalamivel fizetném ki azt, amit a valamivel is kifizethettem volna..
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo

[quote]& írta:quot;csak" Zsiri, vagy kúpfej, vagy gézendzsuva, vagy cumilidzsonsz, vagy kakigép, vagy macilaci

ezzel már majdnem felülmúltad Ancsurtit :lol: :lol:

Lőrinc = kicsihuszár, emberke, kisfiú, kicsikincsem, babó , mazsolka stb.

Nekem a mai napi furcsa a név de a mai napig nem lenne más ötletem (amit apa is elfogad)

De azt azért érzem hogy jobban illik rá mint valami bohókás név mert ő olyan férfias karakter!
Vendég

Dodi szerintem nem Rékára hasonlít.

Így szerinted?

Kép Betti 3 hónapos Kép Norbi 8 hetes
Kép Réka 8 hetes
Kép Nóra 3 hónapos

Kép

gabi1

Kép Bettina Kép Erika sógornőm

szerintem ők nagyon hasonlítanak

Kép

gabi1

Kép

Kép

gabi1

Nem tudom, hogy milyen foglalkozás való nekem, de hogy nem a manikűrös az biztos. :roll:
Huginak már nagyok a körmei, tépi vele a mellem, karcolja magát.
Direkt jól lakottan vágom le, körömcsipesszel, egy kis játékkal az orra előtt, plusz duma meg éneklés.
Első ujja: jól belevágok. Vérzik, sír. Ennek ellenére a második ujjánál még vigyorogva szavaz nekem bizalmat, egyetlen puszira megnyugszik. Nekem kellett volna: abba is bele vágok, de csak egy kicsit. Most már két ujja vérzik. A negyediknél nem lelkes már, pedig a harmadikat nem metéltem le. Kisujja szintén rendben.
Jön a másik keze, de ott már csak a hüvelykujjáig jutok, mivel abba is belevágok. Naná, hogy vérzik.
Egyfolytában itogatom a vérzéseket, egy fél pézsébe kerül, összeken mindent, sír nagyon. Ezek után abbahagyom. 6 körméből 3-nál belevágtam az ujjába. :( :( :(
Valamennyire megnyugtatom, aztán vizes vattával letörölgetem a kezét. Újra sír, de már nem annyira. Újra megvigasztalom, amikor már nem véreznek az ujjai leteszem a kiságyába. Most alszik szegénykém. :( :( :(
A gyakorló anyuka kifejezés jelen pillanatban azt jelenti, hogy anyukának még gyakorolnia kell a körömvágást. :( Ezek után tuti nem lesz a kedvence.
Megyek megnézem milyen mély a Duna.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.10.01 12:54-kor.

Kép
Kép
200907?

Kép Réka Kép Ez meg én

Kép

gabi1

Bond jaj:( Én csak egyszer vágtam bele az ujjába Nórának ő is nagyon sírt. De én pont ezért mellőzöm a csipeszt, csak is kisollóval vagyok hajlandó vágni, és folyamatosan beszélek hozzá hogy lefoglaljam közben, egyszerre csak egy ujját fogom meg mindig csak azt amelyiket vágom. Egész jól megy már.

Kép

gabi1

bond

Szegény Hugi...

Miért nem próbálkozol kisollóval?
Én épp most vágtam le Lóci lábkörmeit. Megúsztuk vér nélkül bár imitt amott fennmaradt egy kis felesleg.

Nem tudom te hogy szoktad, én megfogom az aktuális ujjacskát, majd amint 1 mp-re nem mozdul összecsukom az ollót. Előfordul hogy csak a 20-dik kísérlet sikerül mert mire célraigazítom az ollót és összecsuknám pont elrántja az ujját. Olyankor kezdjük előről...

Esetleg ha apa vágná neki te meg közben beszégetsz vele (mármint Hugival) és eltereled a figyelmét..?

A Duna nagyon mély és már nagyon hideg, felesleges megnézned :wink:
Vendég

gabi1! :)

Azért próbálkoztam a csipesszel, mert az ollóval is kudarcot vallottam. :( :( :( Ráadásul mindig jól rámarkol az kezemre, így elfehérednek az ujjai és nehézkes megtalálni, hogy meddig lehet levágni. De ha látszik, akkor is egy Mengele vagyok. :cry: :cry:

Kép
Kép
200907?

sillia! :)

Manóval dettó ugyanez a helyzet a mai napig. Amig picike volt, addig nem volt gond, de ez nem sokáig tartott.
Azóta gyakorlatilag kivitelezhetetlen a dolog, hiába vetek be bármit. Már rátestáltam Apára. Neki egy fokkal jobban megy.
Nekem idáig kétszer sikerült könnyen levágnom. Az elsőt nem tudom mihez kötni :roll: , a második pedig tegnap reggel volt: Micimackót meg mittudomén mit néztünk a számítógépen reggel, kevéssé felpörögve. Passz.

Egy csomó mindennel el vagyok úszva, de úgy elkámpicsorodtam, hogy semmihez nincs kedvem. Űgyhogy én is lefekszem most. Sziasztok! :(

Kép
Kép
200907?

bond

ne keseregj, Hugi biztosan nem haragszik rád!
Vendég

Sillia!

Ez nekünk azért jó, mert nem teli árban vesszük meg :roll: .
Az eladónak viszont azért jó, mert ha ő nem használja el, és inkább készpénzre lenne szüksége, akkor ugyan beválthatja asszem 70%-ért, de mi többért vesszük meg :wink: . Így a kecske is jól lakik, és a káposzta is megmarad :lol: . Nekem majdnem minden ismerősöm eladja, aki kap, csak már nincs meg senkinek :? .
Persze annak, aki fel tudja használni, annak nem éri meg, csak annak akinek inkább cash kell :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

ajajj

a szobából hallatszó hangok alapján picifiam épp bekakál :D
Vendég

Dodi

Így már értem :)
Vendég

Boo!

Dodi csak simán jófejkedik....
Olyan naív vagy :twisted: :lol: :lol: .
De naaagyon kedves tőled a feltételezés :wink: :lol: .

Nagyon ügyik vagytok az éjszakával :wink: . Úgy tűnik sokkal inkább apát kell tenírozni :lol: . Amúgy nincs olyan érzésed, hogy tényleg jobb így a gyereknek? (Nem konkrétan a különalvásra gondolok, hanem az egész módszerre.) Mert én tökre úgy vettem észre, hogy ha tudatosabb vagyok vele, meg hamarabb veszem a jeleket, az neki is jobb... :wink:

Bond!

Jól van, ne keseregj, Hugi nem lesz emiatt később alkoholista :twisted: :lol: .... Mi vettünk (asszem talán az Auchan-ban) kifejezetten baba-manikűrkészletet (kisolló, csipesz, reszelő (:shock: ?)). Én azzal vágom neki, és nem tudom hogy van megoldva, de a körmét tökéletesen levágja, mégis gyakorlatilag lehetetlen elbénázni :shock: :wink: :wink: . Egyszer nem találtam, mondom, nem gáz, már kenem-vágom a témát( :lol: ), megy az rendes körömcsipesszel is! Aha, a puha kis körme alá még betenni sem tudtam a csipeszt, nemhogy még vágjak vele :shock: . Olyan érzésem volt, hogy a komplett ujjpercét le tudnám vele vágni, és ez a gondolat annyira frusztrált, hogy el is napoltam a kérdést :oops: . Végülis meglett a babaolló, és azzal tényleg világbajonokok vagyunk 8) :lol: . Ja, és én szoptatás közben szoktam, mert ébren nagyon kalimpál, alvás közben meg nincs szívem... Igaz, hogy össze-vissza kell tekergetnem az ujjait közben( :oops: ), de miközben kajál sztem az sem zavarná, ha flexszel vágnám a körmét :shock: :lol: .

"Egy csomó mindennel el vagyok úszva....ezért le is fekszem most" :shock: :?: :?: :lol: :lol: :lol:
Wazzeg, ha korábban megtudtam volna, hogy erre ez a megoldás.... :lol: . Végülis kipihentebben valóban alacsonyabb az ember ingerküszöbe, és könnyebben átlát a k(á)oszon :twisted: :lol: .
Jóvanna, magas labda volt, booocsii... :oops: :lol:

Gabi!

Ilyen picinek talán inkább Betti! Viszont a "mostani" Rékára tökre hasonlít :wink: . Betti amúgy tényleg apa családjára hajaz, arca tökre hasonlít apára :D .
Most nézem a többi képet: Réka totál kicsite ( :lol: ), és Nóri egy az egyben Réka! A szeme fullra ugyanaz, és a szájtartás is teljesen :shock: . Lehet, hogy rokonok :roll: :lol: :lol: ?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jelentem Hugi felébredt. Gyorsan cicire is vágtam. Nem tudom, hogy hogy hangzik, de soha ilyen jól nem esett még magamhoz ölelnem. :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:
Nagyjából megkajáztattam (mert tényleg el kellene már indulnunk és nem szeretném, ha bealudna, mert akkor fel kel kelteni az átöltözéshez stb.) és vissza raktam a székébe. Miközben becsatoltam az övet vigyorogott és gagyarászott. Ennek sem örültem még ennyire. :oops: :oops: :D
Most megpróbálja lepofozni a macit, aztán megcsodálja magát a tükörben és pihenésül behúz egyet a csörgőnek. :lol:

kicsidodi! :)

Azért nem vettünk baba ollót, mert én nem hallottam jókat róla. :roll: Bár kétségtelenül nem akkora kiadást jelentetne, hogy ezen múlott volna a zsíros kenyerünk. :oops: :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok,

Nálunk még nagyban zajlik az átállás, változás...de néha az az érzésem, hogy szegénykém maga sem tudja, hogy éppen mi lenne jó neki...vagy csak én nem tudom...? :oops: :oops: :oops:

Mi is babaollóval vágunk, és eddig csak az elején sikerült egyszer belevágnom a kis kezébe. :?

Nálam mostanában a Babu megszólítás jellemző, de sokszor szólítom a nevén is. Én örülök, hogy ezt választottuk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára merion 2009.10.03 14:13-kor.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

Szerintem meg Nóra Norbira hasonlít.

Ha Petra és Hugi hasonlítanak, és Hugi hasonlít Manóra, akkor Petra is hasonlít Manóra??? :lol: :lol: :lol:

Mi már az első babát is Petrának hívtuk volna, így mikor újra terhes lettem, a lánynév már adott volt.
Mi sokszor szólítjuk a nevén, Apa nem is hívja szinte máshogy. Én azért igen: Tündérbogyó, Kiscsillag, Cica, Munci, és minden ami épp abban a pillanatban eszembe jut.

Én is kisollóval vágom a körmeit. Amíg picike volt, én is vagy szopi, vagy alvás közben vágtam, de már nem lehet. A szopi túl rövid hozzá, aludni meg már sokkal éberebben alszik.
Úgyhogy pelusozás előtt szoktam levágni, vagy amikor Apánál van.
Csipesszel és a saját körmömet sem tudom levágni. :roll: :roll:

Sillia!
Lócinak már a lábán is kellett körmöt vágni? Petrának még csak a nagy ujján kellett, mert a többin még nem nőtt meg.
Kérdeztem is a védőnőt a múlt héten, hogy normális-e, azt mondta, hogy igen, a lábakon nagyon lassan kezd el nőni nekik.

Kép
katy76

Sillia

mi is szoktuk kishuszárnak hívni :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Bond!
4.

Boo!
Próbáld ki a porszívózást, én még a Petra ágya alatt is ki tudok porszívózni, nem ébred fel rá. Akkor szoktam elkezdeni, amikor lerakom, így fel nem ébresztem vele, viszont szinte mindig elalszik rajta.

Ma mondjuk áthoztam Anyuhoz, és hazamentem takarítani, mert a fürdőben + a wc-ben akartam csempét mosni és nem akartam a vegyszerszag miatt akkor, amikor ő is otthon van.

Kép
katy76

Bond

4
ahogy időm engedi, és nagyon jókat szoktál feltenni

Kép
Kép
orsi777

Katy

Lócinak már másodszor kellett a lábán levágni a körmöket. Már a kórházból hazajövet karmolósan hosszúak voltak, és mostanában kezdtem megint érezni hogy karmolja a hasamat amikor rugdalózik.
De azért ott valóban nagyon lassan nő, a kezecskéjéről pl. minimum hetente le kell vágnom.
Vendég

Újra itt!

Esküszöm, hogy szerettem volna venni most a DM-ben babaollót. De én kis naív azt hittem, hogy max. kb. egy ezres körül van. Ehhez képest 2.199.-Ft. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Gyarló módon vissza hőköltem. :oops: :oops: :oops: Így marad az Apázás illetve, hogy nem felejtem el az alvás közbeni vagdosást. :roll: :oops: Ugyanis akkor rendszerint elfelejtem iszonyat milyen feledékenyen lettem. Nagyjából mindent elfelejtek mostanában :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: , de érdekes módon mindig eszembe jut, amikor tépi a mellem, vagy a saját szemét vájja ki. :oops: :oops: :oops:
Szopi közben meg most valahogy nem szeretném csinálni, pedig Manónál úgy volt. :roll:

orsi777, katy76! :)

Köszi a vélemény nyilvánítást.

Mások esetleg..? :roll: :roll:

boo! :)

Porszívózás mehet nyugodtan. Tudod: fehér zaj. :wink:

Kép
Kép
200907?

bond

[quote]o írta:rsi777, katy76!

Köszi a vélemény nyilvánítást.

Mások esetleg..?