A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Kirándulós csapat, akkor a szombati vacsihoz:

mi visszük az alapanyagokat a bográcsgulyáshoz + némi plusz krumpli-hagymát-szalonnát, hátha lesz szalonnasütés.
Amit hozni kell mindenkinek: evőeszköz, tányér, innivalók, rágcsa. Lehet sütni sütit és hozni :D Nem tudom, h mennyire felszerelt a konyha, ezért írtam a tányér-evőeszközt.
Kenyérre lehet jelentkezni, de tudok vinni azt is. A házunk előtt négy különböző pékségnek van mintaboltja :) ugyanis Csepel belvárosában minden sarkon pékség nyílt az elmúlt 1 évben. És tök jól mennek... A lipótinak van 3 kilós parasztkenyere, az pl. nagyon tuti egy darab :)
É

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Bakonytúra: Szállást elvileg 13 órakor lehet elfoglalni, de szerintem nincs tömeg, szóval elvileg megkaphatjuk a szobákat már 11-kor... :roll: Ha nem, akkor meg maradnak a cuccok az autóban... ;)
A túra közben az enni-inivalót ne felejtsétek el. A babáknak sem!
Estére kapunk bográcsot, tüzifát és a felnőttek kapnak tányérokat, kanalakat és poharat (most puncsoltam ki), viszont kérik, hogy a gyerekeknek hozzunk, mert nincs műanyag felszerelésük. Szabadtéri konyha van, ahol tudunk mosogatni.
Erpé kézműveskedés jó ötlet, ha lesz rá energiánk, de szerintem ekkora tömegben eljátszanak a gyerekek valami szerepjátékot simán. Daninak már beharangoztam Samut, nagyon örült, hogy lesz fiú játszópajtás. :P
Vica: A lányok már várják Pannit, szerintem egy csapatba hömpölyögve úgy végigcsinálják a túrát, hogy csak na! 8)
A Zsófi meg bukik a Bulcsú méretű kispasikra.... 8)

A reggelinél elvesztettem a fonalat, hogy ki mennyi reggelit kér, mert olyan ritkásan jöttek a válaszok, meg én is máshova koncentráltam. :oops: Segítsetek nekem abban légyszi, hogy priviben mégegyszer elkülditek... , mert már le kellett volna jelentenem... És bocsi, hogy nem figyeltem eléggé... :oops:

Itt van mégegyszer a Vendégház linkje: http://www.erzsebetvendeghaz.hu/index.php
És a cím:
8419 Csesznek, Wathay F. utca 55.

Térkép van a weblapon! GPS-ek tudják ezt a címet. Legalábbis a mienk...

Vasárnapra rendeljek össznépi ebédet Zircre, mondjuk 1-re?
Szerintem, ha csak úgy bemegyünk ennyien egy étterembe az nagyon hosszadalmas lesz....

Katka

katka22

Erpé: Nálunk nincs jó minőségű kenyér itt Etyeken, szóval én inkább másban segítek, ha tudok... Sütit terveztem sütni (a húsvéti csokinyulak még megvannak :lol: ), meg sajtos kiflit.
Most munkával egész jól utolértem magam, végre tudok a túrára koncentrálni....

Katka

katka22

De jó nektek, irigy-irigy
:wink:

egy kérdés, Maja nem fogadja el a püréket ma, csak a cicit, nyügös is, ez is a fog? felül még mindig nem jött ki.

Kuklika, jó volt a tánc, kikapcsol, csak az egyik csaj, aki a bérleteket írja, úgy beszólt, végig se hallgatott, otthon maradt a bérletem, és eszembe jutott már az ajtóban, csak ha visszalépek érte, tuti felébred Maja, így is a lépcsőházban vettem fel a cipőt, hogy ne kopogjon. Ő nem jár, nem is értené az instrukciókat :lol: :lol: bár lehet, mivel elég jól beszél. Egyedül járok, az egyik barátnőm a táncoktató, neki jutott eszébe, hogy járjak el, csak Salsára szerettem volna, de az fekvésidőben van, most indul egy kezdő Salsa csoport Péntektől jó időben, este hattól, viszont már nem szeretnék váltani, majd Januártól esetleg.

Bea, Maja

Kép
bea1978

kukli: miféle kocsira??? :shock:

csibb, gyöngyi, mondom, nézzük meg, mit alakítok, aztán én mindenre kapható vagyok, ha nem bomlott meg az agyam az enyém közben :wink:

Ma ámokot futottam, pedig ma nem is beszéltünk takarításról, viszont Döme nem alszik el egy istennek se, pedig le kéne NAGYON!!! zuhanyoznom...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

[quote="pulcsi"][ írta:pulcsib]masut, bocsi, de ezt nem hagyhatom ki:D Te miyen Mátét szoptatsz? :) Mit titkolsz el előlünk ? ;)

Hűha, jól lebuktam, felfedtem, hogy ikreim vannak. :D :D

Elkényeztetésre nincs ötletem, mármint a megelőzésére. :D

Nemlajos, köszi. :)

Masut
masut

Ilda: türelemmel várok :wink: Apával még úgy sem osztottam meg ezt a tervemet :)

hűű nem sokára indultok a hétvégére...de elment az idő

Kép

Kép
pgyöngyi

jó túrázást holnapra, vasárnap este meg jön a képdömping, remélem!!! 8)

Nemlajos
elfelejtettem a petrezselymet... én a zöldről beszélek. ízesítésnek használom, pár levéldarabot beledobok a cuccba. ilyen lájtos fűszerek már mehetnek, mint ez, vagy a bazsalikom, kapor, stb. szóval az ilyen zöldnövény félék.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Tényleg, Larának is boldog félévet! :oops:
És tényleg nem is mi vagyunk a legifjabbak, hanem Zita Julcsija. :)
Egyébként köszi mindenkinek a köszöntéseket. :D

Banokla, nem Mártiaput nem Máténak hívják. :lol: Nem tudom, honnan jött, szerintem csak késő volt. Vagy tudat alatt tudom, hogy lesz egy Mátém is? :shock: :)
Nemlajos, Tehuti, Papillon, én is a macskával szoktam keverni néha. Pláne, hogy még hasonló is a nevük egy picit: Márti, Marci. Van, hogy egy pillanatra el kell gondolkodnom, melyiket is akarom kimondani. :lol:

Kuklika, barátnőd megszült?

[quote]M írta:áténak ma iszonyú nyügi napja van, mintha kicserélték volna... lehet, az enyém Masutnál van???

Csibb, ez övön alul volt! :lol: :lol: :lol:
Na jó, visszaküldöm neked, ha annyira akarod. :lol:

Hát én sütni biztos nem fogok, lányok... majd más módon próbálok inkább segédkezni.

Katka, mindjárt küldöm a privit a reggeliről.
Ja, zirci ebéd: szerintem az ötlet nem rossz, mert biztosan éhesek leszünk kb 1-re, tehát ha más is támogatja, akkor én támogatom. Csak ugye annak megvan az a hátulütője, hogy akkor tényleg oda kell érni 1-re. És hát az nem tudom, mennyire kivitelezhető ennyi kicsi gyerekkel...

Masut
masut

csibb, köszi, én is így gondoltam, csak sose lehet tudni :wink:

masut: Marci, Márti, most meg Máté... ejej! Csinálj egy tesztet! :twisted:

A hétvégézősök most mennek? :shock: Nahát!
Jó túrázást, képeket várjuk!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka privit küldtem
Hát gondolom szenes sütit nem kértek :lol: , tudjátok aki a vizet is képes odaégetni!!!! Majd vmit kitalálok süti téren.
Ma jó napunk volt!!!
Kristóf első autóját próbálja:
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

bababi, de klaaaaaaaaasssssssssssssz!!!
Honnét, hogyan? 8)
Sose láttam ilyet :shock: :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka írtam privit reggeliről.
Viszont mi nem hiszem, hogy a vasárnapi ebédet bevállaljuk, mert Bulcsú biztos kidől 1 órára. :?
Én is tervezek holnap sütni valamit, szerintem valami almás süti lesz belőle, mert az van egy csomó. :)

Csibb ma még csak csütörtök van, :D vagy én tudom rosszul? :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Bababi
ez a kocsi nekem is nagyon tetszik!!!

Kukli
barátnőddel mi a helyzet? tudsz már valamit?

egyre irigyebb vagyok a hétvége miatt, bár az éjszakáink nem lettek jobbak, úgyhogy biztos katasztrófa lenne idegen helyen... de akkor is!

Máté nem javul, hiába van kinn már 4 foga... létezik, hogy még mindig növeszt??? :shock: :shock: :shock: bár nem látok most mozgolódást... :roll:
de ugyanúgy 2 óránként kel. tegnap éjjel próbáltam elringatni, cici nélkül, hát elég nagy üvöltés volt a reakció, úgyhogy inkább megadtam magam, mielőtt Fannit is felébresztette... :roll: ő nyert... :twisted: lehet, majd hétvégén próbálkozom egy kis neveléssel... bár lehet, hogy csak magamat szivatom vele :roll:

voltam rákszűrésen, meg megbeszéltük, hogy milyen spirált vegyek. pár hét múlva mehetek vissza, ha jó a lelet, és megint elkölthetek 9 rugót... :evil: mondtam már, hogy utálom a nőgyógyászokat??? :x
többek között ezért sem tervezem már a szülést, mert nyílik a bicska a zsebemben állandóan...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Ajándékba kapta a keresztelőjére. De mivel még nem ül ezért csak ma próbáltuk ki (még mindig nem ül) de ma olyan jó napunk volt sokat játszottunk és gondoltam úgyis támasztva van a háta és olyan jó puha, meg kíváncsi voltam mit szól hozzá. Hát nagyon boldog volt!!!
Kép Anya, ezt nagyooooon élvezem!!!!!!
Kép Hooool van a sebváltó?????
Bocsi ha sok volt, de annyira jó darab!!! Amúgy olyasmi mint a Fisher-Price csak ez K's Kids.

bababi

Vica
ja, bocsi, nem a holnapra szót akartam, hanem azt, hogy hétvégére... :oops: :P

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

nagyon menő, és az a sluszkulcs!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

hangot is ad ki magából?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Igen, a kormányt ha megnyomja dudál/zenél és az a három színes karika világít

bababi

eljutottunk a nap végére úgy, hogy szinte csak cici volt ma, nem fogadta el végig a püréket Maja, nem tudom mit csináljak.

Bababi, menő a járgány, vagány a kisfiad is, de szerintem nyugodtan ültessed csak támasztva, semmi baja nem lesz :wink:
Nagyon szép kisfiú

Bea, Maja

Kép
bea1978

Ja, és a slusszkulcsnak van lyuk ahova bedughatja, meg az első képen látszik van visszapillantó tükör is, meg a tejcis üvegnek hely (a 2. képen mutatja a kezével) és az egész pihe puha anyagból van.

bababi

bababi, ez haláli :lol: :lol: :lol:

Bea, hogyhogy mit csinálj? :shock:
Pihentesd kicsit, semmi esetre se erőltesd, nehogy megmakacsolja magát!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

úgy értettem, ha holnap se akar enni, egyszerűen odateszem a kanalat, becsukja a száját, elfordul, amit ma megcsináltam, semmi nem kellett, eddig mindent megevett, gyümölcspürét, főzit... :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

tudom, hogy úgy értetted, ezért írtam, próbáld holnap, ha nem kell neki, hát nem kell, ha tud eleget szopizni, baja nem lesz, valamitől most meggondolta magát.
De lehet, hogy holnap már boldogan fog kanalazni :)

Nálunk egyelőre még csak olyan van, hogy hol 200ml-t eszik meg, hol csak 40-et. A kutya meg már jön, ha előveszem az előkét, tudja, hogy övé a maradék :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én ma adtam neki egy frutapura-t is (simán megette volna mind a 4-et), azt látni kellett volna, h tátongót. Bea esteleg próbáld meg holnap lehet az Majának visszahozza a kedvét a kanalas ételekhez.

bababi

bocsi most csak ennyi.. hulla vagyok :roll:

Bea: Nico sem akart semmit elfogadni tegnap csak cicit, de ma már evett banánt barackkal reggel és vacsizott is velünk répa-krumplit... biztos sztrájkolt :D bármit csinálhattam neki nem kellett.. úgyhogy nem erőltettem. próbáld neki holnap, ha nem kell akkor cici, és próbáld újra holnapután.. erőltetni nem szabad, mert megutálja az evést és az senkinek sem jó.
jah, és igen, jártam Norvégiában többször is még Nico előtt.. nagy szerelmem az az ország, most is megyünk majd 1 hétre oda Mic tanfolyamára.. ( összekötjük a kellemest a hasznossal :P ) miért kérded?

KépKép
KépKép
adryn

de ha nem ahogy Nemlajos is írta, ha van tejci, akkor minden okés

bababi

no, jóccakát, még megnézem a Vészhelyzetet...öööö... miért nem az van??? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ehh, ma foci volt, nem vészhelyzet, nahát, akkor tényleg jó éjt!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nincs időm, bnőm persze megszült, 3800 g és 58 cm Zéti. Bnőm rosszul lett a szobában szülés után, ma kap vért. Szegényt egy jókora gátsebbel 3-4 doki jól megvizsgálta, szval eléggé nagy fájdalmai vannak. Mennem kell, ébrednek a skacok, ma leszek.
kuklika
Budapest VIII. kerület

bababi, jó a járgány!!!tök jó, hogy pihe-puha!! Mi van kisfiad csuklóján? vörös fonál? kabbala?
kukli, gratula a babóhoz bnődnek!
anyum tegnap elmesélt egy esetet, amikor anno ő szült-ezt eddig sohase mondta el-de megerősített, hoyg lehet a köv.nél még sznőt is fogadok....azért nem mondta el, h ne rémisztgessen, de annyira durva, leirom nektek.volt eg ynő, aki megszült, aztán pisilnie kellett, nem hoztak neki ágytálat, hanem kiküldték, h akkor menjen ki, a nő elvágódotta hátára, és utána nem emlékezett rá, hogy megszült..folyton kérdezgette, hogy mikor fog szülni, aztán már rég megszült..szörnyű...
és a régiós újságban bennevolt h a kórházaktól újabb pénzt a karnak elvonni...:( inkább ne építsenek játszótereket, vagy ne ültessenek virágokat a városban, de az egészégügy annyira alap..
bocsi, ha ez off, csak tegnap voltunk védőnőnél, láttam 3 pici újszülöttet, annyira édi kis mazsolák voltak, egész megjött a kedvem a kistesóhoz, de ezután a történet után előjöttek bennem emlékekk/aki nem emlékszik: hiába volt fizetett orvosom, 2 hétig folyamatos lázam volt a szülés után, csak 2 hét múlva UH-ztak meg és hát gyermekágyi láz, bennem maradt méhlepénydarab, és akkor műtöttek meg../saját dokim hazaengedett volna, csak egy vizites nem, még szerencse, otthon nem is lett volna időm mérni a lázam, aztán egyszercsak nemistudommilettvolna... na bocsi a rémtörikért, demuszáj volt kiirnom, hogy a szépre koncentrálhassak.
én is gondoltam az éjjeli nevelésre-de csak 7végén, mert apa akkor kidől a munakhelyén. nándi éjjel most csak 4szer kelt, tisztára kipihent vagyok, de tényleg. a 12kelésekhez képest..
de próbáltam már cumival visszaaltatni, akkor félóra múlva újra felkel, és tátog ciciért.ha nem kap, meg sír... azé nem sztném, ha még 1 évesen is 2-3 óránként kelne....
védőnő aszondta, fürdés előtt adjak neki főzit, fürdés után szopi.néha agyümi 6ra húzodik, 7kor fürdés-kaja, de ugyanugy felébred....
hát maj csak lesz vhogy. a 3. gyereknél már biztos szigorúbb leszek 8) még az si lehet, kicsir sírni is hagyom, hátha visszaalszik 8) de hát ő mégcsak az elsőőőő :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

a főzi azért jobb este, mert a gyümi savat csinál, és csak éhesebb lesz.. szerintem.

ma én is pihentebb vagyok, mert 8-kor feküdt Máté, én 11-kor, fél 12-kor ébredt, benurofeneztem, mert már rég nem adok neki, csak viburcolt,meg osanit-ot, erre legközelebb csak fél 7-kor kelt. úgyhogy a foga miatt keleget, fáj neki... :? lehet, hogy az is fáj, amíg nő, nem csak a kibújásig...
basszus, lehet, hogy tök jó alvó lenne a kisfiam!!! :wink:

Bea
egyetértek az előttem szólókkal!

Kukli
gratula a barátnődnek, és jobbulást neki!!!

Fanni egész héten aludt az oviban!!! :D nagyon kis ügyes, ma már nem kell neki, mert péntekenként elhozom ebéd után, aztán megyünk a húgomhoz. a lánya, Panni, hihetetlen rajzolóképességgel rendelkezik, a tegnapi rajzát lefotóztam, majd mindjárt megpróbálom feltenni! :shock: 2,5 éves!!! és már másfél évesen is babát rajzolt szemmel meg szájjal! lehet valami képzőművész lesz!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csatlakozom, Julcsit is csak cicivel lehet éjszaka visszaaltatni, pedig tuti nem az éhség miatt kel. Próbáltuk már ringatni én is, apa is, de olyan szinten üvölt, míg nem kap cicit, hogy inkább megadom magam. Amúgy Csibb, simán lehet, hogy nem álltok meg 4 fognál. Nekünk is kint van már 4, de jól láthatóan útban van az 5-6. is. Remélem utána szünet. Most ott tartunk, hogy már a nappali alvásoknál is 20 percenként kell visszacicizni, ha egyátalán hajlandó aludni. :x Na jó, nem panaszkodom, Pulcsit olvasva még mindig nem olyan rossz a helyzet, nálunk a 4 kelés az már rossz éjszakának számít. Csak ugye mi már aludtunk át éjszakát korábban, ahhoz képest nekem a 2-3-4 kelés sok.

Kukli, barátnődnek gratula, szép nagy gyermek!

Bababi, de jó kis járgány!

Bakony csapatnak nagyon jó túrázást! Fájdítsátok majd a szívünket sok képpel! Kicsit irigykedem, de mi még nem mertük ezt bevállalni, Julcsi olyan kiszámíthatatlan. Talán majd tavasszal csatlakozunk, ha lesz ilyen. És Pilis túrát azért megszervezhetnénk, az nincs olyan messze!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Csibb: Mi is fájdalomcsillapítóval alszunk már 2 napja, pedig csak 1 foga jön... :shock:

Pulcsi: A 3-at majd azért nem fogod sírni hagyni, mert felébred a 2 nagy! 8)
Nálunk úgy van az este, hogy Peti 6 körül szopizik, 1/2 8-kor jól bevacsorázik, (figyelek, hogy jól lakjon, szoktam gyümit is adni,de akkor teszek bele gabonát, hogy laktató legyen), utána fürdés és olyan 1/2 9-kor szopizik még egyet. Ezzel általában olyan 4-ig alszik (most nem, de fogzunk....)

Bea: Lehet, hogy valami fogacska zavarja az evésben, de az is lehet, hogy a torka fáj, olyankor egyáltalán nem szoktak enni. Ha a cicit elfogadja, akkor nincs nagy baj. Legyél türelmes. Úgy vannak ám beállítva a babák, hogy egy kis éhezés simán belefér, aztán 3 nap alatt visszahozzák a súlyukat....

Kukli: Jaj, szegény barátnőd.... , de azért gratula a csöppséghez!

Nemlajos: Vészhelyzetet én is hiányoltam, csak 9-kor....

Na, ma sütés-főzés a program.... Hétvégén megpróbálok úgy csinálni, mintha tudnék főzni... :roll:

Katka

katka22

Csibb, Fanni nagyon ügyi. De jó nektek, hogy van uncsitesó, nálunk egyelőre esélytelen, öcsém és sógorom is olyan linkek :?

Lehet most már én is kipróbálom ezt a nurofent. Csak apa meg ne tudja, ő nagyon ellenez minden gyógyszert. Kúp formájában kell adni? :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Elfelejtettem....

Bababi: Nagyon menő járgánya van a fiadnak. Igazi csajozós autó! 8) :lol: Még én sem láttam ilyet, de nagyon tuti!

Katka

katka22

Zita
van kúp is asszem, de nekem szirupom van.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

és igen, nagyon jó, hogy van uncsitesó, sokat játszottak együtt, amíg nem volt ovi... és ha minden jól megy, akkor Máténak is lesz haverja, úgyhogy kérem mindenkitől a vudut, hogy a húgom második gyereke FIÚ legyen!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

tudtam én , hogy valamiért nem tudok elkezdeni vasalni!!! :roll: hát a képfeltöltés!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kép

Kép

a művek!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ha valaki nem ismerné fel, göndörhajú babukák vannak a képen! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

még egy vicces, most kaptam a férjemtől.

Az osztálytárs

Nem történt meg veled néha, hogy amikor láttál egy "nagyjából" veled
egyidős valakit ezt gondoltad: NEM LÉTEZIK, hogy én is ilyen öregnek
nézek ki!!!

Olvasd el az én kis történetem.

Alicia Smith a nevem és a fogorvosi rendelő várószobájában ültem. Soha
nem jártam előtte ennél a fogorvosnál.
Amint várakoztam és nézelődtem, megláttam a falon az orvos diplomáját
amin rajta volt a teljes neve. Hirtelen felelevenedett az emlékeimben
egy magas, feketehajú, sportos srác arca, aki az osztálytársam volt a
gimnáziumban kb. 30 évvel ezelőtt. Létezne hogy ez ugyanaz a fiú akibe
titokban szerelmes voltam???
De miután bementem a rendelőbe és megláttam, elhessegettem magamtól a
gondolatot.
A félig kopasz, őszes, igaz hogy magas, de kövér és ráncos arcú férfi
láttán, gondoltam túl öregnek látszik ahhoz hogy az osztálytársam
lehetett volna.
Miután megvizsgálta a fogaimat, megkérdeztem tőle, hogy a "Morgan
Park"-i gimnáziumban tanult-e.
- Igen, igen - válaszolt büszkén mosolyogva.
Mire én:
- És mikor érettségiztél?
Mire ő:
- 1975-ben. Miért kérdezed?
Mire én:
- Nahát, te az osztályomba jártál!
Miután hosszasan végigmért ez a
RONDA,...KOPASZ,...RÁNCOS,...KÖVÉR,...ÖREG,...ABNORMÁLIS,....ID IÓTA
fickó, megkérdezte:
- Melyik tantárgyat tanítottad....???!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

eldugultam... :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb, ez tényleg vicces volt :D :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

katka, a gyümibe én is teszek du. sinlac pépet, amennyit csak felvesz..állítólag az is jó kalóriás..Nándi se az éhség miatt kell, ebben bizti vagyok, nappal, ha olyanja van, 7 órán át sem eszik se gyümit, se cicit, se főzit.
ja avédőnő azt mondta nurofentől nem fájhat a hasa, meg tutu vmi vírus volt, 3 napig nem lehet lázas fogtól..
de nekem van egy védőnő simerősöm, alekészünk felesége, akiben jobban megbízom-neki két fia is van, ő simán mondta, h a nurofentől fájhat a hasa, és hoyg a fogzástól van a láz...
tök jó, h mindenki ellentmond mindennek:) tényleg ki kell választani, kinek hiszünk...
én anyumat meg ezt a védőnőt választottam ki magamban
csibb, ez tényleg jó:D
és nagyon ügyes a gyerkőc tényleg!! mennyi, 2,5?
sztem ha 5 éves lenne is nagyon tehetségesek ezek a rajzok!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

hű, micsoda rajzokra jövök! :D
kukli, gratulálok a barátnőd óriás bébijéhez, és sajnálom a komplikációkat!

Ehh... ki vagyok merülve... Még szerencse, hogy tegnap végigszáguldottam a lakáson, és kaja is van, így ma délben lelkifurdalás nélkül aludhatok majd Dömével (aki szintén nincs toppon).
Fogzás: elvileg a negyedik után szünet van? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nem, csak kínomban reménykedtem benne

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb, tök ügyi Fanni! Ennyi évesen, ilyen rajz :?: :!: A sztori is vicces vóóót! :lol:

Kukli, szép nagy baba lett Zétény! Gratula nekik!

Pulcsi, én is így vagyok, hiszek anyunak, meg a gyerekdokinak...védőnőnek is, de ha ellentmond a dokival, a doki felé hajlok...kész káosz az egész.... :shock: de a legjobban magamban hiszek!!! :wink:

Ti miben altatjátok a porontyokat??? Mi eddig vékony hálózsákban, meg pléd még rá...de a pléd reggelre lekerül és keze meg hideg....így ma megyünk és veszünk melegebb hálózsákot.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Kirándulóknak minden jót!!!! Bár már nem olvassák..... :oops:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

hogyhogy nem?
Hát nem holnap mennek?
Vagy ma délután?