A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Erika:meg vagy vele elégedve?
Vendég

bő háromnegyedórás seggrázás és végre be tudtam tenni a babakocsiba .....huhhhh..a levest úgy ettem hogy a kezembe volt,nem semmi volt a kenyér-kibont-kétszelet kivesz-be a sütőbe,majd felkockázni,mindezt 1 kézzel...de megoldottam.....most meg gyorsan betermelem a vadast,és még fejni se lenne rossz mielőtt felébred,bár remélek vagy 3-4 órás alvást!!!

Olvasni én is olvasok,de reagálni.....a fele se marad meg mire írni is tudok :oops: :oops:

látom lassan szexelünk a téma....hát nálunk kérdéses a mikor!!!!hisz apa 18 mire hazaér,fürcsi,eszik,addigra szinte babó fürcsije jön,utána etetés,majd min.2 órás közelharc az alvásért,mire babó beájul,addigra apika is beájul.......khmmmm,szóval ja minek ide tabletta/óvszer vagy bármi,hisz van egy 3.5 kg-os fogamzásgátlónk!!!!Sőt ő már sexgátló is egyben!!! :lol: :lol: :lol: No mindegy 9 hónap után már tök mindegy mikor kezdjük újra,nem???Így is olyan lesz mintha az első lenne!!!Az jó mert az izgi!!!

sutimano76

Lina,nekünk van tescos,pampers,és kaptunk liberot is,mindhármat használom mikor mi akad a kezembe.....nincs különbség!!!!!a car mindegyikből kifolyt ,ha sok volt!!!!!!

sutimano76

Kriszti küldök nektek mára alvómanókat,hátha segítenek legalább 3 órát egyhuzamban aludni...... Kép

sutimano76

Sziasztok,

Bex!!!Nagyon drukkolunk ,hogy mihamarabb felépülj!!! Anyukád előtt meg le a kalappal, büszke lehetsz rá is nagyon!!!

Rita, Máténak jobbulást!!!Remélem semmi komoly.
Mi most lábalunk ki a náthából.....már csak reggel 6-kor kell kiszippantanom az orrát, de látnátok azt az üvöltést!!! :lol:
És küzben olyan vörös, mint egy homár, akit bedobnak a forróvízbe ( hülye egy hasonlat, de tényleg)

Alvásilag nagyon szerencsések vagyunk, kb. olyan a ritmus ,mint madaréknál. 9kor alvás, 1 vagy fél kettő ébredés, gyors szopi, fél 6-kor újra ébredés, szopi, alvás!!!! ( remélem így is marad, vagy még jobb lesz)
Csak én vagyok bolond, mert nem megyek aludni időben, hanem beszélgetünk apával.reggelre meg tiszta kóma vagyok..

Kriszti ,nekem is nandu kendőm van, próbálkoztam az újszülött kötéssel, Somát bele is tettem, de vagy én vagyok szerencsétlen vagy Soma nagy hozzá....lógott benne, mint egy zsák krumpli... :shock: Így ki is vettem gyorsan....

Ébano !!!!Hát megzabálom!!!! De az összes többi kislurkót is!!!

pocakfájás: amióta nem iszom tejet, azóta minden okés!!!

Lányok, köszönöm a névnapos köszöntést!!!

pelenka: nekünk most Pampers van, de bejött a DM-es babylove is!! és azt hiszem egy kis csomag liberot is elhasználtunk.

Kérdésem van: Soma múlt hét óta nem hízott,ez a nátha miatt van? ( úgy érzem szopizik rendesen, és nem panaszkodik ,hogy éhes lenne..)

teszek fel képeket pic-re.

páááááááááááá

KépKép
csikipetra

[quote="lina85"][ írta:lina85b]Kérdés:ki milyen pelenkát használ????

mi Babylove-ot (DM saját márka) és a fehér Babylove popsitörlő kendőt ... tökéletes mindkettő ... :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Ritáék csak holnap mehetnek haza mert nem lett meg minden eredmény :( :( :( :( Holnap otthonról jelentkezik!!!

sutimano76

Süti: érdemes kipróbálni a Babylove pelust, mert nekünk még egyszer sem folyt ki semmi belőle, pedig én éjjel csak extrém esetben pelenkázok ... vagyis eddig kb 2szer ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

jajjj,de bunkó vagyok :oops: :oops: :oops: Boldog névnapot Petrák!!!

sutimano76

Sziasztok!

Átfutottam... nem tudok reagálni... :(

Mi két napja zombiként működünk... vagyis én... de apikát sem irigylem... aki próbál aludni éjjel, de kicsicsaj annyira ordít, hogy ez elég nehéz lehet... s reggel megy dolgozóba... :( :( :(

Tegnap tuti a vihar miatt volt nálunk a gebasz.... :( :( :(
Ma pedig folyamatosan bukott a drágám... aztán egy jó nagyot büfizett... és azóta alszik... persze a bukás-büfi sorozat ordítással-seggriszával párosult.... :( :( :( úgy sajnálom... :( :( :(

Egy pár dologra mégis reagálok... :)

Babák csudiszépek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kivétel nélkül!!!! :)

Bex... drukk +++++++++++++++++++++++++++++++

Rita... sok sok gyógypuszi kicsi Máténak... Neked és Andrisnak nagynagy simisimisimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Petrák... Boldog Névnapot Nektek!!! :)

Asszem megyek és beájulok az ágyba.... :wink: :?
vikiviktor

Mé' lennél bunkó??? :D
Én pl.ciki ,nem ciki nem bírom fejben tartani a névnaposokat, és nem is szoktam követni a naptárat, hogy mikor mi van. És mindig irigyeltem azokat, akik erre időt és energiát tudtak fordítani.

Bibi: Lottibaba éééééédes!!!!!És Lillus is, és milyen büszke,hogy ő tolhatja a kocsit!!!

megyek, lassan ébred Bogyóúr!!

KépKép
csikipetra

Peppino írtam pü-t.... :wink: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Én azt vettem észre,mintha nagy lenne a pelus,vagy csak én nem tudok pelenkázni,de lábikónál nem passzol,van kicsi rés!!!!Pedig newbornt használunk..... :( :( :(

sutimano76

Brumi babylovenak mennyi darabja????

sutimano76

Pelus: mi kezdtük Liberoval, de múltkor kaptunk haveroktól Pamperst! Meg kell hogy mondjam kellemesen csalódtam benne. Micsudi új gumírozása meg mindene van! :shock: És sokkal jobban passzol Ákosra! Lehet váltani fogok, ha elfogy ez a 2 gigacsomag...

Sztem ha annyira kaksis, akkor tök mindegy, hogy milyen pelus. Tegnap pl. olyan hígat termelt, hogy azt aztán nem fogja meg egyik sem. Naná, hogy fürdés lett a vége! :lol:

Kép Kép
manósziget

Pelus: én árfüggő vagyok, ezért legutóbb Liberót vettem. De pont tegnap néztem meg, Liberó és DM Babylove nagyjából egy árban van.
Tényleg: váltottatok ki Bababónuszt a DM-ben? Van hozzá kuponfüzet, és abban van pelusokra kedvezmény, meg popsitörlőre, melltartóbetétre. Ugyhogy én most többféle pelust fogok használni, elhasználom sorban a kuponokat...

Süti!

A mini (2-es) 42 darabos 1599 Ft, azaz 38 Ft/db.

Astrid

Kép
astrid

Mi használtunk már DM-est... Liberot.. és most ajándékba kaptunk
Pamperst... eddig (kopp-kopp-kopp) egyikkel sem volt balesetünk....

Astrid
... mi váltottunk ki bababónuszt.... és én is kuponozok...
C&A-ban vettünk is már ruhát 50%-ért.... szeptemberben.... :wink: és van mé októberre is c&a-s kuponunk... :lol: :lol:
vikiviktor

pöttöm alszik a délelötti hajcihő után így anya micsin? háppersze, hogy macit rajzol a falra:)))) dehogy pihen....:)))
ilyen lett: Kép

KépKép
dorkamartini

Petrák! Boldogat!!:D

Pont tegnap néztem a DM bababónuszt, és én is fogok majd menni és jelentkezni, megéri a kuponfüzet is, meg nekem Janóval küldözgettek is néha ajándékot.

Kösz mindenkinek a fogigátlósra a választ, bogyit én sem, soha többet, mikor tiniként végre lefogytam elkezdtem szedni és a kilók jöttek, mondjuk első szülésig kordában tudtam azért tartani őket, mert nekem a bogyó nem hízlal, csak nem hagy fogyni.

Süti!! Má bocsi, de nekem 2 gyerekem van, de akkor is meg lehet oldani az összebújást, tapasztalatból mondom :oops:

Kép
babcika

Timi!

Ez nagyon szép, jössz hozzánk is??? :D

Kép
babcika

mi is libero..... már csak azért is mert kell az a babakocsicucc egyike amit a vonalkódért adnak....- ollan aranyos...és kaksis pelusért ajándékot kapni nagyon felemelő érzés..:)))...szoktam is mondogatni dorkának amikor megmarkolja az ujjam és látszik, hogy nyomja nagyon..:))) hogy eeezazz kislány nyomunk a tekiért:)))))

mano a híg koksiról jut eszembe...... hogyan lehet mán, hogy babó tápit kap és néha neki is totál híg a széklete? Ez hangulatfüggő..vagy a tea nyomja meg néha? azt is ugyanannyit kap...sztem...

mi ez a bababónusz? a dm-es kuponnal vásároltok ca-ban?

KépKép
dorkamartini

Dorka de ügyi vagy,csak úgy sárgulok az irigységtől,mé nincs nekem ilyen kézügyességem,ha ennyire szeretek kreatívkodni... :cry: :cry: :cry: Én is úgy szeretnék szépeket rajzolni,de nem megy!!!!

Astrid ,én is ár függő,és próbálnék a 35 forint alatt maradni,nemtom liberot anyósék mennyiért vették....lassan körül kell hogy nézzek,mert fogyóban a pelus!

sutimano76

Dorka nekem már van olyan tekim!!! Janó nagyon szerette!!!

Kép
babcika

:))))
lányok.... még 20 perc és éppen hat hete bujcizott ki az a csöpp a pocakból aki most ott szuszog a kiságyban....

:)))))))))))))))) anya lenni olyan boldog

KépKép
dorkamartini

Kép
Kép

pöttöm talpik

KépKép
dorkamartini

Dorka,te anno ígértél babafotókat,mikor jössz?????JÖTTÖK???

sutimano76

[quote="dorkamartini"][ írta:dorkamartiniimg]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1254492125.1689.jpg[/img]
Kép

pöttöm talpik

ááááááááá Dorka: egy hasonló hangulatú képet csináltam ma én is, persze, nem ilyen művészi, de azér megmutizom :):):)

Kép

Kép

Kép
bibiesbrumi

babci akkor ti mán nyomtatok eleget a tekiért:))))

süti: mindenki tud rajzolni......csak gyakorolni kell... meg nem elhinni gyerekként hüle tanítónéniknek, hogy ezt "így meg így kell" rajzolni......de mivel erről már lekéstünk:))) tudom ajánlani (nem magamat..:))) hanem a felkockázást....
kinyomtatod amit szeretnél rajzolni és attól függően mekkora a rajz bekockázod (6-8 négyzetet rajzolsz rá....) aztán a falat is bekockázod.... és ez alapján kezdesz rajzolni nagyban...

mi a házfalakra való óriás reklámok felrajzolásánál használtuk ezt..... - tudod ott nem lehetett 2 percenként hátralépni aztán megcsodálni mit is alkottál.... :)))

KépKép
dorkamartini

és még egy kép, tesóka-puszilgatós :)
Kép

Kép

Kép
bibiesbrumi

Dorka,azért egy bizonyos fokú kézügyesség csak kell!!!!

sutimano76

Jaj de jó kis képeket raktok fel.......annyira édesek a tappancsok....és Lilla milyen óvatosan közelít a tesóhoz,megzabálom!!!

sutimano76

hát tuod süti.... 6 hete új munkát kaptam és a főnökasszonyom aláíratott velem egy szerződést miszerint a nap bármely szakában bármennyi ideig jogot formálhat rám...:)))
és ezt a kitételt maximálisan ki is használja....:)))

viszont iszonyú jól fizet....:))) haaaaaataaaalmas naaagy mosolyokkal

KépKép
dorkamartini

tanítottam párszáz gyereket..... hidd el, hogy mindenkinek van annyi ..
csak van aki megfelelni akar a rajzaival - őbelőle ölték ki a művészi részt
van aki meg nem mer rajzolni mert nem úgy rajzolná le a nyuszit mint az ovónéni - na őbelőle lehetne még művész de azt fogja hinni nem tud rajzolni ezért abbahagyja....

a művészek.... - hmmmm na ők lecarták a ovónénit meg a hüle nyuszit is:)))))

KépKép
dorkamartini

Sziasztok,életjelet adok.

Én még mindig szenvedek.Szép sorban,gátseb,aranyér,ex törött farokcsont.Az aranyér és a farok csont a car,de nagyon.Fekve és állva jó.Tök hikomat vagyok még mindig.Ettől aztán a kedvem se jó.Tegnap este férjecske kitette nekem a vacsit,és leülni sem tudtam megenni,annyira fájt.Ettől aztán,és persze a hormonoktól 20 percig bőgtem,hogy most épp miért kaptam én ezeket,holott boldognak kellene lennem,mert itt ez a gyönyörűség,akiért az életemet odaadnám.

Szóval,vagyok,olvasok,de nincs türemlem reagálni semmire,amíg ennyire szenvedek.Panaszkodni meg nem szeretek,de szerintem ezt talán már tudjátok rólam.

A babafotók még mindig csodásak.Valamit tett velünk a karácsony és az újév.Jó pillanatainkban történt a csoda mindenkinél. :wink:

Csatolok én is képet Juniorról:
Kép Kép Kép Kép

Kép
v.andi

Köszönöm a névnapi jókívánságokat! :)

Mi is levegőztünk kicsit délután erkélyen :D

Kép

Peppino
Kép

Kép
peppino

Andi: annnnnyira szépek vagytok !!!! :) ... Süti: lehet, ringbe szállunk Barniért ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Peppinó: édes pici csomag, milyen jót alszik :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="sutimano76"]J írta:sutimano76aj de jó kis képeket raktok fel.......annyira édesek a tappancsok....és Lilla milyen óvatosan közelít a tesóhoz,megzabálom!!!

igen, és ugyan úgy tartják a kezüket :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kép

jajj a nagy hajas babákoknak már akartam írni....
a babe koszmó samponja nekünk naon bevált amikor elkezdett kicsit kiszáradni a bőre a haj alatt....

asszem nemcsak a babáink szépek de mindeniknek irtó édes ruhái is vannak:)))))))))

nnnya lépek....:))) kicsi szimba morgolódik a kiságyban:))

KépKép
dorkamartini

meglépett a papagájunk :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: szegényem pár nap, hét s meg fog halni :cry: :cry: :cry: :cry:

álommanókat köszönöm... remélem egy ideig itt időznek, s jobbára éjjel aktivizálják magukat.

pelus: árfüggő vok én is, most huggies van 37 ft-t, mert a 28 ft-os fixies efogyott. a fixies-t pelusosnál vesszük, háznál. mindegyik jó, s a liberót és a pampers-t is szeretem.

Erika Te Lottid is angyal kategória :D

képek szuper jók :D :D :D

vicger

Andi! Jobbulást kívánok minden téren! Barni nagyon édes, jópofa kissrác! :)

Peppino
Kép

Kép
peppino

Junior!!!!!!Annyira de annyira fotogén!!!És olyan kis csibészes a mosolya!!Megzabááááááálom!!!!!

Andi, úszógumi?? Nekem javasolta egy masszőr csaj.Neki is el volt törve a farokcsontja,és úszógumival elviselhetőbb volt a gyógyulás.Próba szerencse és bíííí pozitív!!!! Ott van egy kis csoda a karjaidban!!! :wink:

KépKép
csikipetra

Rita! Szegény kicsi Máténak mielőbbi gyógyulást kívánok!!!!!! +++++++++

Örülök, hogy Bex jobban van! :) Remélem mielőbb meggyógyul a sebe!!!

Boboka! Nagyon édes kislyány Niki! :)

Bibi! Gyermekeid tündériek! Lotti nagyon bájos! :)

Peppino
Kép

Kép
peppino

Nana,Brumi sajna nem adhatom,a mostani képektől meg lassan én szeretek bele,hát egy kis csibész pasi,mondjuk csajok többen vagyunk,így Barni 2-3 csajszit is szédíthet egyszerre!!!!!

sutimano76

Kriszti szegény papagáj.... :cry: :cry: :cry:

sutimano76

Astrid: Küldök pü-t!

Bocsi, de kidőltünk, majd holnap reagálok!

Szép éjszakát mindenkinek!

Pusssz

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Tomika is jóóóóó pasi!!!!! :oops:

sutimano76

Minden Petrának
Kép
Vendég

Vicger
Kendők :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Scooper
Én ringatom... nem tudom sírni hagyni...ilyen kicsi még nem hisztizik!
Az ilyen kicsi babák még nem tudják az ok-okozati összefüggést... még a memóriájuk se fejlődött ki... anyára viszont szükségük van!

Floranan
Csokika gyönyörű! Az utolsó kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bibi
Nagyon édes a Kicsid és a Picid is :lol:

Astrid
Dóri baba :lol: :lol: :lol:
Nekem az "öreg", nyugdíj előtt álló kolléganőim mondták, hogy az első 6 hétben érdemes nagyrészt feküdni! (tapasztalt, szülésznők :wink: )

Nálunk kb. úgy kell öltöztetni a gyereket, mint ahogy én öltözöm. Keleti országrészben ma nagyon jó idő volt... :wink:

Manó
Én már szoptattam sok nyilvános helyen... ha mások szerelmeskedhetnek, ha a felnőttek ehetnek az után, akkor Mollinak is lehet... :wink:

Babcika
Nálunk a fogamzásgátlás nem gond... :cry:
Inkább az, hogy lesz-e valaha kistestvére Mollinak :oops: :cry: :cry: :cry: :cry:
Pihenés... nem véletlen... később komolyabb bajok--méhsüllyedés, inkontinencia, stb. lehet...

Viki és Niki is gyönyörűség :lol: :lol: :lol:

Lina
Mi Liberot és DM-s pelust használunk...
Vendég

Dorka
Szuper a rajz :lol: :lol: :lol: :lol:
Talpacskák :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem nagyon jó óvónénim volt... de a rajz nálam akkor is mumus... az énekléssel együtt :oops: (ezért se lettem tanító néni...)

Bibi
Lotti talp, tesók :lol: :lol: :lol:

Andi
Próbáld ki az úszógumin való ülést :wink:
Junior grimaszolni tud ám :lol: :lol: :lol:

Tomi is alaposan be lett öltöztetve... :lol:
Vendég

ma én is beöltöztettem Bernit,mert nálunk nagyon fújt a szél!

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?