Kata
Én is valahogy akkor megyek hozzá, de nem emlékszem pontosan.
Ok

hát ez a hét is elment

ilyen ám a gyerekes kismamik élete

a játszótéren is hiányolnak minket a lányok.
A felsorolt kérdések engem nagyon nagyon foglalkoztatnak, mert még nem tudom, hogy leszünk így négyesben

és vannak félelmek is persze, de mindig lenyugtatom magam azzal, h mi lesz nagyon jó.
A 3 betűs nekem is nehezemre esik, szerintem ez ilyenkor normális, meg hát a hormonok is másként dolgoznak.
Avent pohár sztem még ráér.
Kriszti
Örülök, h minden rendben.
Szerencsére, ahogy látom itt vannak nagyon + anyukák is

lehetnénk mi az új barátnőid, a paráztatós emberekkel meg nem kell foglalkozni. Hiszek benne, h mindenki azt kapja amire számít (már tudat alatt)
És szerintem a szülés és a gyereknevelés is egy csodás élmény/kaland az összes nehézségével együtt.
Ez kórház függő. Csak a nagyon baba-mama barát helyeken hallottam ilyet, de meg kell kérdezni előre.
Agykontroll: már miért néznénk hütyünek???? Szerintem nagyon is jó módszer az agyadat használni....
Móni
Már nem emléxem fejből milyen volt, de lehet még megvan a 2 évvel ezelőtti, majd megnézem és megírom.
Nekem is a bordám alá dugdossa Dani a pici tappancsait
Ja és nehogy szülős videót nézzetek a neten

én pár nappal a szülés előtt megtettem és úgy betojtam, h csak na, de megélni más teljesen, mint látni.
Szilvi
Csinik vagytok
anyósod
Születéstörténet
Ezt olvasgassátok:
http://www.varoszoba.hu/show/2008/01/14 ... _szuletese
Dy
Örülök, h minden rendben.
Mangora
Feledékenység igen, de ennyire
Vick
Ügyes vagy a szakdogával.
Táppénz kontra tgyás nekem tuti több a táppénz, de ugye nekem nincs meg a 180 nap. Viszont anno is kb uannyi volt a kettő.
A táppénz picit több volt nekem.
Fogamzásgátlás: én legutóbb olyan beteg voltam a tablettától, mint még soha és ráadásul majd egy évig tartott mire rájöttek mi a bajom, így megfogadtam, h ezt a módszert én soha többet nem választom. Még nem tudom mi lesz.
A kúp és tabletta helyi verzió meg apának nem jött be....na majd dokival konzultálok.
Friday
Igen ne parázz és amúgy meg már 36 hét lassan, szóval nyugi.
Nővérnek fizetni??? No ilyet még nem hallottam. Hihetetlen, h hány bőrt nyúznának még le az emberről a születés kapcsán.
Dorka örülök, h nálatok is minden rendben.
Mangora
A szoptatás nem kizáró ok a teherbeesésre, csak kisebb az esély rá a hormonok miatt. De nekem is van bnőm nem is egy aki szoptatás mellett lett pocis megint.
Nagyon szép a szoba és tök jó a narancssárga.
Kriszta
Nem mondhatnak fel védve vagy. Csak max közös megegyezéssel, de persze te meg nem mész bele ilyesmibe. Akkor van ciki, ha határozott idejű szerződésed volt.
Ne hagyd magad semmiképpen. Érdemes szakemberrel is beszélni, h mik az opcióid.
Tgyás, gyed ilyesmi: nekem pl még 70%os táppénzem van és a TGYÁSra a maximumot fogom kapni mivel nem volt meg a 180 nap az 100 000 Ft lesz és a GYEDre is a maximumot fogom kapni.
Na ezt anno megkérdeztük szakértőtől, h tutira menjünk. Végül is én csak a TGYÁSsal járok rosszabbul ahhoz képest mintha ledolgoztam volna a 180 napot, de hozzá teszem mire vissza tudtak volna venni addigra kiderült a baba és már nem engedtek dolgozni, szóval annyira nem is rajtam múlt a dolog.....
Reni
Nekem kajajegy volt csak pluszban és én pl azt kapom mióta újra táppénzen vagyok, szóval szerintem neked is járna ilyesmi.
Zsuzsi
Ha napközben fáradt vagy dőlj le akkor és aludj, csak egy tipp. Nekem pl a szülés napján ebből volt energiám. Du. ledőltem aludni és este meg már olyan izgatott voltam, h nem bírtam

és más napig nem is igazán aludtam.

sőt este sem bírtam csak néztem a Lillát.
Kata
Csini vagy és nőtt a pocid mióta nem láttalak
Mérleg nekünk nem volt én nem akartam állandóan idegelni ezzel magam. Hetente lejártunk a védőnénihez és megmérte. Ennyi.
Zsuzsi
Ne már!! Nekem is mindenki szerint fiús pocim volt Lillával

nem jött be nekik. Ma már olyan fejlett UHk vannak hogy tuti csajszi.
Vick
Te is nagyon csini vagy.
Enikő
Lillával pl. úgy van, h a saját ágyában alszik el, de mellé kell feküdnöm. Viszont, ha nyűge van éjszaka átjön közénk. Van amikor nagy hiszti van és nekünk kell áthozni. Amúgy sajna apa nem jó, ilyenkor mindig anya kell neki.
De mi vettünk egy külön 120*200as szivacsot, h mindenki tudjon rendesen aludni, mert az nekem fontosabb mint h mereven ragaszkodjak ahhoz, h csak a saját ágyában alhat.
Most meg lehet beteg lesz kicsi manóm. Már tegnap is olyan gyanúsan levert volt, de most meg már hőemelkedése is van. Ezen kívül mást tünete egyelőre nincs, szóval ez lehet még a fogától is.