A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Mire elküldtem,mgint írtatok! Kép

Bnm:látom,Te is a gyógyszerre gyanakszol.Holnap kiderül! Honnan érzed,hogy a főütőeret nyomja?

Zita:mai napod nem semmi,kis ügyi vagy! Kép

Lindus:látom,Te is hiányoltál ! Kép

Anikó
vakili

Anikó, egyszerre írtunk. Kép
Miért akarsz beelőzni?? Én így a célegyenesben már húznám az időt...Kép Kép
bellana

Sziasztok!

Mar megint csak egy picit tudok jönni, bar Andraska elég jo fiu, mas teednök akadtak (vendégség, takaritas stb).

Kakukkfü, hatalmas gratula a hatlamas Danihoz! Minden szépet és jot!

Zsuzsi!
Gyönyörü baba Emma! A történetet majd nyugisan, kinyomtatva olvasom el-

Ildiko!
Ha olvasol, tudd, hogy nagyon tetszett a születés-sztori! Tomival is elolvastattam, ö is jokat derült!

Chello!
Nagyon sajnalom az éjszakadat, remélem mostmar egyre könnyebb napjaitok lesznek, csak azt tudom mondani, hogy tarts ki, légy erös, ahogy telnek a napok, biztos jobb lesz! Egyébként a matrac megemelését nekünk is ajanlottak!

Zita!
Imadom az ilyen napokat, mikor ugy érzem, én is haladtam egy kicsit!

Szöszi!
Együttérzek Veled, igy bébibluzzal még nehezebb minden. De hidd el, el fog mulni és olyan jo lesz minden! En sem hittem volna akkor, de mar elszallt az egész és sokkal masabb igy minden! Emlékszem, minden Andraska-sirastol kikészültem, most meg mar olyan jokat nevetünk, mert mindenféle vicces dalokat énekelünk neki, minden dalt atköltünk Tomival, ujakat talalunk ki, odaadjuk a kedves latogatoknak a bömbölö gyereket és nézzük, ök hogy birjakKép
(Na jo, vannak napok, mikor legszivesebben kitenném a gyermeket a sündisznoknak a kertbeKép)
Szoval kitartast Neked és a tejcsi is biztos rendben lesz!
Boldog névnapot!

Swen!
Neked is sok puszi és könnyebb napokat! Pusszancs!

Pano!
Nem tudtam mostansag visszaolvasni, ezért bocsasd meg a kérdésem, de hogy alltok a munkalatokkal? Készenallsz a szülésre?Kép

Lino!
Ne szomorkodj az alakod miatt! Bar semmi jo tippem nincsen, mert ha nem eszel édességet, az pont elég, ilyenkor nem szabad megvonni semmit magadtol. Ha majd letelik a gyerekagy és az orvos is megengedi, probalj meg mozogni, ha az idöd engedi (bar gondolom a babaval is mozogsz eleget, mi allandoan lépcsözünk, mert attol megnyugszik, rugozunk a nagylabdan vagy tancikalunk, estére mindig hullafaradt vagyok).

Aniko!
Kitartast kivanok Neked!

Bori!
Edes a kép a menyemröl, Tominak is megmutattam, ö is aldasat adta a dologra! A mi gyerekünk is bandcsit és az orruk is tök hasonlitKép

Es Egcsi, Bellana, Pano, Orsi szurkolok Nektek is, mar Ti vagytok az élmezöny!!!Kép

Mindenkit puszilok
Süncsi
süncsi

Még egy kép a hathetes DundidömperkérölKép

Kép

Pusszantas
Süncsi
süncsi

Akkor egy pár kép Botondról!Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Swen: azért Botond meggondolhatja ám még magát, és lehet újra mintababa! Kép Kata is néha kileng, de aztán visszatér a jó baba Kép Legalábbis nekem eddig ő a legnyugisabb babám. Súlykérdés: kilók amiket felszedtem mind lementek 2 hét alatt, de most nem akar lefele mozdulni a mérleg, sőt, hiába nem eszek. Na mindegy. Botond aranyos a képeken Kép És jól néztek ki együtt Kép

Zsuzsa: Zsófi Kép A dokim szerint is hormonális nálam ez a hízásosdi, majd úgyis megyünk bemutatni Katát, megkérdezem, hogy nincs-e rá bogyó, de nem hiszem. Éjszakáitok Kép

Jerry: remélem már jobban vagy, kitartás, most nem mondanak olyan meleget a hétre!

Zita: az elsővel nagyon gyorsan visszaalakultam, másodiknál kevésbé (jóval kevésbé), most a hasam nagyon gázosan néz ki. Jól emlékszem, holnaptól vagy Te is egyedül a három gyerekkel? Vasalnivalók nálam csak gyűlnek, egyre csak gyűlnek. Mai napod Kép

Linda: nem gyalogoltál a lelkembe Kép Tudom, hogy jót akartál. Ma kissé nyűgös lettem, amikor felpróbáltam a fürdőruhámat. De apa azt mondta szeret, és így is szép vagyok Kép A plafon még nem szakadt le Kép

Süncsi: Andris annyira édes a képen, hogy csak na! Köszi a vigasztalást! Kép Milyen vendégség volt nálatok?

Chello: jajj, ez nagyon szörnyű lehetett Kép Kórházi éjszaka Kép Remélem most már csupa jó dolog történik majd veletek!!!Kép

Szöszi: hogy vagy?

Anikó: Szóval Bencus még ragaszkodik anyukája pocakjához Kép És bizots, hogy teljesen egészséges!!! Csajok fürödtek azért apával, alig lehetett őket kikönyörögni a vízből. Babgulyás Kép Ilyennel még nem kísérleteztem mióta Kata megszületett. Nem tudom mit szólna hozzá a pocakja. Bár azt se tudom, hogy azért nem hasfájós, mert nem eszem ilye kajákat, vagy amúgy sem lenne az.

Szilvi
lino

SziasztokKép

Gondoltam benézek még így este, úgysem lesz sok olvasnivaló, mert ma keveset írtatok, erre előkerült mindenki! Biztos az idő is teszi, hogy este jobban esik ideülniKép

Linda
Pedig elküldtem a jó levegőtKép Olyannyira, hogy innen el is tűnt és megint jó kis kánikula lettKép
2 AtomantiKép Azért az nem lesz semmi!
PusziKép

Anikó
Bizony hiányoztál, már kezdtem aggódni! De úgy látszik mégis az jön be, amit először megbeszéltünkKép Panó aug.5, Linda aug.6, Anikó aug.7(szerencseszámKép), Orsi aug.8(szerencseszámKép)
Linda, Panó: Ti mit szóltok ehhez a felálláshoz?Kép Nem lenne semmi a kvartettünktől, nem igaz?Kép
Reggeli vasalás: jó ötlet, úgyis ma lettek kész a függönyök, amiket vasalni kell, azt hiszem holnap reggel nekilátok.Kép Akkor még bírom csinálni a dolgokatKép Ma is délelőtt végre sikerült felmosnom, olyan boldog voltam utána!Kép

Lányok
Az normális, hogy néha, mostanában majdnem minden este a Mókuskám a fejecskéjével rendesen "böködi" a méhszájam, legalábbis én arra tippelek, mert baromira tud fájni! Ma már rendesen fel is kiáltottam! Ez miért van? A doki mondta a múltkor, hogy nagyon lent van a fejecskéje, alig bírta megmérni. Normális ez? Van még valaki hasonlóval?

Most megyek, mert leragad a szemem.

Jó éjt mindenkinekKép

holnap, ha fent lesznek a függönyök, nekiállok fotózni, ígérem!Kép

PusziKép

Orsi
37+2

avocado

Süncsi, Swen
Nagyon édesek a babók, tök jók a képek!

Mégegyszer gartulaKép

PusziKép

Orsi

avocado

Na,ma tuti nem tudtok beelőzni! Kép Kép Kép

Jó reggelt Mindenkinek! Olyan jó hűvös van! Kép
Mucska,és Mariann Annácskájának,Anitaborinak,és Panónak(úgy emlékszem,neked is ma van)nagyon boldog névnapot kívánok! Kép

Puszi:
Anikó
vakili

Orsi: teljesen normális,én is szoltam felszisszenni,amikor érzem.Mostanában egyre sűrűbben nyom lent valamit,sőt időnként olyan érzés,mintha a körmeit akasztaná be,olyan szúrós. KépNéha olyan erős a nyomás,hogy azt várom,hogy na,most megy el a magzatvíz...
Én is most megyek vasalni. Kép

Süncsi:Látom Ti is szépen alakultok. Kép Kép Kép

Linda:Én azért nem húznám az időt,biztos akarok lenni benne,hogy teljesen egészséges a manó!
De az is nagy szám lenne,ha a kvartett mondjuk egy napon szülne!!! Kép Kép Kép

Swen: képek Kép

Szilvikém:jobbulást a lelkednek! Abszolút megértelek,de jó,hogy apa ilyen aranyos!Kép
Babgulyás:én is éppen tegnap gondoltam rá,hogy már nem sokáig ehetek ilyesmit,pedig nagyon szeretem. Kép

Panó:elárulod,hogy milyek nevek közt vaciláltok? Már olyan kíváncsi vagyok.Kép

Puszi:Anikó
vakili

Jó reggelt!

Anikó!
Én beelőzhettelek volna, mert negyed hét óta itt ücsörgök, csak eddig olvasgattam! A munkások itt ácsorognak a ház előtt, de úgy látszik nem akarnak bejönni! Ha ezt tudom, még alhatnék!

Annáknak, Anitáknak én is boldog névnapot kívánok!
Én Éva álnéven vagyok Panni.

Zsuzsi!
Üdv. újra itthon! Tényleg nagyon szép szülésed volt, én is valami hasonlót tervezek!

BNM!
Hogy vannak a kiütéseid? Várjuk a beszámolót a doki után!

Jerry!
Még nem cserélték le a tűzhely tetejét, csak megígérték, hogy le fogják!

Chello!
Sajnálom, ami veletek történt, teljesen át tudom érezni a helyzetet, mert Petivel én is voltam kórházban. Igaz, ő már nagyobb volt, de nagyon beteg volt szegényke. Remélem azóta jobban vagytok!

Zita!
Hogy neked mennyi energiád van! Még sok ilyen jó napot kívánok neked!

Süncsi!
A munkálatok a végét járják, már csak egy szoba nincs kész az emeleten, de az is kész lesz 1-2 napon belül. (Na, közben mégiscsak bejöttek!)
Nagyon szépek vagytok a képen, Andráska tényleg olyan Dömperkés!
A szülésre nem tudom, hogy kell felkészülni, nagyjából bepakoltam a táskába és időnként eszembe jut, hogy nem akarok szülni. Pedig tudom, hogy most már muszáj lesz! De Lindához hasonlóan én is húznám az időt!

Swen!
Botond is nagyon szépen fejlődik és te is jól nézel ki!

Orsi!
Nekem tetszik, ahogy eltervezted a szüléseket!

Mindenkinek szép napot! Itt most csőpőg az eső, hurrá!
Puszi!
Panó
panó

Anikó!
A nevek: Benedek (Beni), Miklós, Zsolt!
Nekem is szokott fájni ( szúrni) a hasam alul oldalt, de ugyanúgy, ahogy már pár hónapos terhesen is fájt és akkor azt mondták, a méhszalagok nyúlnak. Lehet, hogy még mindig nyúlnak?
Nekem is kéne vasalnom, de semmi kedvem.

Puszi!
Panó
panó

Anikó!
Ja és az Anikóknak is nagyon boldog névnapot!

Panó
panó

Kép

Kép
panó

Szia Panó!

Köszi a köszöntést!Kép
Hülye vagyok,hát az e-mail címedből láthattam volna a nevedet,de valahogy a Panni maradt meg bennem.
Nevet majd a szülőszobán választotok? Nálatok is apás szülés lesz,ugye?
Jó,hogy felraktad a táblázatot,pont ma gondolkoztam,hogy mikor is született az első baba.Mucska Annája ma 2 hónapos!!! Sok puszi Neki! Milyen hihetetlen!Kép
Rita Lilijének is,aki ma egy hónapos! Kép
Panó,már csak 1-2 nap a felújítás?Azt már fél lábon is...A takarítást azért nem Te csinálod,ugye?
A méhszalagok szerintem már nem nyúlnak ilyenkor,nem? Mindenesetre elég kellemetlen tud lenni ez a szúrás. Kép

Lányok!
Tanácsot kérnék:Összeraktam Bencus hazajövős ruháját,egy plüss rugit,és egy rövidujjú kombidresszt,vékony sapkát.Szerintetek nem fog megsülni a hosszúujjú rugiban? Ti miben hoztátok,hozzátok haza a babákat? Mert én mindenhol azt olvasom,hogy az első hetekben csak az egész testét fedő ruhákat lehet ráadni.

vakili

Anikó!
Úgy látom, ma csak kettesben levelezgetünk!
Igen, apás szülés lesz, majd vajúdás közben véglegesítjük a nevet, ha addig nem sikerül.

Szerintem is hosszú ujjú kell a babának először mindenképp. Sőt, én sapit is viszek meg kardigánt is, ki tudja milyen idő lesz. És majd a csecsemős nővér segít eldönteni, hogy mit kell ráadni! Én is most készítettem össze.

Én is úgy gondoltam, hogy már nem nyúlik a méhszalag, de akkor mi fáj? (Ez költői kérdés, melyre mint tudjuk, a költő nem vár választ.)

Puszi!
Panó
panó

Szia Lányok!

Anikó boldog névnapot!

Kép

Szúrás, egyebek: pont azt gondolom ilyenkor mint te, hogy na, most... aztán visszahúzza a buciját és semmi. Egyébként ma éjjel is szültem. Már mást nem tudok álmodni. Kép

Orsi: megjött a jó levegő, de a lakás elág lassan hül le, azért köszi. Kép
A dátumokra áldásom adom. Kép

Swen: édesek vagytok együtt. Kép

Süncsi: ti is csak egyre szebbek vagytok! Kép

Lino: örülök, hogy nem bántottalak meg. Kép Ha apa ilyeneket mond, akkor nincs baj. Kép

Panó: ezek a munkások, őrület! Puszi!

Linda
bellana

Szép napot mindenkinek!

Végre ide is elért a hűvös.Kép Ezt a fiam is jobban szereti, mert most édesen csicsikál.Kép

Először is boldog névnapot minden Annának, Anitának, Anikónak s még akit illet!!!Kép

Rita! Boldog hónap fordulót a leányzónak és neked is!Kép

Chello! Annyira jó, hogy újra itthon vagytok!Kép Nagyon sajnálom a történteket, elhiszem hogy szörnyű lehetett. A lényeg, hogy nem kell műteni Noémit! Az viszont még mindig rossz, hogy továbbra is fáj a pocija, kívánom, hogy minél hamarabb jöjjön rendbe, illetve múljon el ez az érzékenység!!!

Zita! Ez aztán nem semmi teljesítmény! Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyi mindent tudsz csinálni három gyerek mellett!!!Kép Ennyit tesz a rutin?! Le a kalappal!Kép

Süncsi! Azért jó, hogy ti is egyre könnyebben vagytok! Lépcsőzés, labda...értem már miért mentek le a kilók olyan hamar!Kép Egyébként mi is sokat táncikálunk a bébivel azt nagyon szereti! Meg énekelek neki amitől megnyugszik, bár a férjem tegnap kedvesen megkérdezte, hogy még sokáig énekelek a gyereknek, vagy hagyom aludni?!Kép

Lino! Férjed nagyon aranyos!Kép A hormonjaid meg majd csak engednek egy kis súlyvesztést, ez igazán ne törjön le ennyire! !Egyébként is remélem, hogy Botond visszatér a nagykönyvhöz.Kép Most például édesen alszik, pedig ilyenkor ugye nem szokott.Kép Meg az éjszaka is aludt és ezért mindent megbocsátok neki!Kép Tényleg bevállalnál egy negyedik babát?

Orsi, Anikó, Panó, Linda! Akkor még most ne izguljunk miattatok? Marad augusztus első hete? Addig is nagyon vigyázzatok magatokra meg a bébikre persze!Kép

Orsi! Ez a szúrkálás alul teljesen normális, meg az is, hogy ebben ilyenkor már minden fáj, meg sehogysem jó! Kitartás, már tényleg alig van hátra valami kis idő!Kép

Linda, Panó! Szóval ti késleltetnétek a szülést? Hiába, ti már tudjátok mi vár rátok.Kép De hát most már nincs visszaút!Kép Kvíánok nektek nagyon gyors és könnyű szülést!!Kép

Panó! Szép nevek, de már tényleg dönteni kéne nem?Kép Jó, hogy már látjátok a munka végét!Takarítást ne vidd túlzásba, illetve kérj segítséget!Kép

Anikó! Botondot mi is így hoztuk haza, amit írtál, rövid ujjú body, plüss rugi, plusz pólya, amit betekertek pléddel, és még az arcocskáját is le kellett takarnunk pelussal. S érdekes, bár dög meleg volt ő nem izzadt meg!Kép

Köszönjük a dicséreteket mindenkinek!!!

Egcsivel vajon mi lehet?

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

sziasztok!

Én nagyon magam alatt vagyok... Remélem nem járunk úgy, mint Chelloék Kép
Tegnap este Edina sugárban kihányt mindent (túlzabálta magát szerintem). Majd pihent, és fél óra múlva újra enni akart. Evett valamennyit, és az is kijött! Akkorra már tejem nem is maradt, a cumisüveg meg nem kellett neki. Totál kivoltam.
Sétálgattam vele a lakásban, sírtam...
9-kor elaludt, és aludt egy órácskát. Majd ébredés után újabb próba. Nem tudom, mennyit ehetett, talán 80 benne is maradt, bár akkor is jött vissza, csak nem annyi.
11-kor elaludt, és aludt 3/4 4-ig. Akkor megint kaja. Akkor is max. 100 mehetett bele szerintem. De elaludt elég hamar.
Reggel 7 előtt ébredt. Kevés kaja, ami rögtön ki is jött. Szünet, majd megint kaja. Abból maradt már benne, de rengeteget böfizik, és néha jön is vissza belőle.
Most 9 óta alszik. Elég tanácstalan vagyok. Ma doki 12-15-ig van, ha nem javul, lehet, hogy megmutatom. Bár Edinának szervi baja tuti nincs, de akkor mi lehet!?
Amúgy a reggeli pelusában volt pisi rendesen, így tuti, hogy valami kaja maradt is benne az éjjel. Nos, most tuti leáll a hízási tempója Kép Meg ha így folytatja, az én tejem is. Kép

Süncsi: nagyon helyes Andriska. Látom, neki is vannak hurkái!

Swen: ti is nagyon helyesek vagytok, és te is jól nézel ki!
Böfi Kép Edina álmában is szokott!

Anikó: isten éltessen!
Szerintem is kell egy újszülöttre a hosszúujjú. Akkor még fázósak, és nincs is rajtuk melegítő zsírpárna!
Még lejjebb ment a hasad? Mehet még lejjebb?
Éjszaka témában igazad van.
János még mindig ua. Bár ma reggel büszkén újságolta, hogy Edina 2X is mosolygott rá! Kép

És isten éltesse az Annákat is!

Lino: kíváncsi leszek, mit mond a dokid!

Orsi: teljesen normális! Nekem is csinálta Edina. Néha annyira fájt, hogy állni sem tudtam!

Zita: a forma 1 nekem is megvolt Kép

Chello: akkor te is ott voltál Noémival, ahol én anno a sárgácska Edinával.
A lényeg viszont az, hogy szervi baja nincs!
Az viszont nem bíztató, hogy ők sem tudtak hasznos tanácsot adni hasfájás ügyben. Kép
Jobbulást nektek!

Nos, akkor továbbállok, mert Zsófival is foglalkoznom kell.

ZSuzsa
zerko

SziasztokKép

Úgy látom kvartett találkozó van itt ma reggelKép Ilyen is régen volt! Csak a sorrend nem stimmelKépKépKép
Akkor mindenkinek ok a szüléstervünk?Kép

AnikóKép
Boldog névnapot!!!
Jó kis animációt még mindig nem tudok felrakni, de talán egyszer majd az is összejönKép Sok-sok puszi!!!KépKépKép

Annáknak is boldog névnapot!

BorikámKép
Nem tudom most már, hogy Te akkor Anita vagy csak? És ma Anita nap is van? Mert akkor Neked is nagyon boldog névnapot! És sok puszi melléKép

Sajnos időközben rájöttem, hogy a függönyöket egyelőre mégsem tesszük fel, mert még jön ma délután a takarítónő megpucolni az ablakokat. De azért lehet, hogy estig felkerülnek, csak nem biztos. Amint kész rögtön fotózok! Olyan szép függönyöket vettünk!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Mire elküldtem (mert közben hívott a barátnőm) már nem lett kvartett-találkozó, pedig milyen jól nézett volna ki!Kép

Mindenkinek köszi a nyugtatást fájdalmas szúrkálás-ügyben, megnyugodtamKép Az nekem is eszembe szokott közben jutni, hogy na, akkor most már megyünk szülni? És várom a magzatvizetKép

Swen
Köszi a kvartett nevében, hogy gondolsz ránk, vigyázunk magunkra!Kép Bizony most majd értünk izgulhattok, meg persze ne felejtsük el Egcsit sem, most ő van az élen!Kép

Tényleg, Egcsi merre jársz? Csak nem szültél már meg???Kép

Zsuzsa
Nagyon sajnálom EdinátKép Lehet, hogy ez is valami vírus? Szegényke, ez a sok hányás nem lehet valami jó! Neked meg az aggódás, mit mondjak nem irígyellek! Gondolok rátok, remélem hamar rendbejön a picurka!

Anikó
Én is ugyanezen gondolkoztam, mert mi is egy plüss együttest vettünk hazajövő rucinak, de olyan melegnek tűnik ebben a hőségben (ami szerencsére ma nem is olyan szörnyű!). Én is abban bízom, hogy majd a csecsemősök segítenek.

SziasztokKép

Orsi

avocado

Jaj, most vettem észre, hogy elfelejtettem, amit soha nem szoktam az első üzenetemnél!

Orsi
37+3 !!!Kép

avocado

Linda,Swen,Zsuzsa!
Köszike! Kép
Ruha ügyben is köszönöm mindenkinek a tanácsokat!

Linda:álom Kép

Swen:éneklés Kép kis gonoszka ez az apa.
Még pólya és pléd,és ennyire meleg volt akkor is?

Zsuzsa:jobbulást Edinának,és mindenképpen beszélj a dokival! Fel a fejjel!
János Kép Nem lehet könnyű neked,ilyenkor értékelem igazán,hogy nekem milyen Attila. Igaz,én minden nap hálát adok az égnek,hogy ilyen pasit sikerült fognom.
Most úgy érzem,hogy tudott még lejjebb menni a pocak,mert most már nagyon nem tudok ülni!

Most megyünk le egy kicsit,majd még jövök.

vakili

Orsikám!

Nekd is köszi! Kép
Mi bajod a sorrenddel? Kép Kép Kép Nekem tetszik!Titokban azért reménykedem,hogy a névnapomra Bencust kapom ajándékba. El is megyünk most sétálni! Kép
A rucit azért kérdeztem,mert ilyen szép rucink csak "meleg" van,és azon gondolkoztam,hogy vegyek-e valami lengébbet.

Most megyek!

Puszi Anikó
37+3 Kép
vakili

SziasztokKép

Minden ma ünneplőnek boldog névnapotKép

Zsuzsa
EdinaKép Szegénykém. A sógornőm kislánya szombaton hányta össze-vissza magát, valószínű a melegtől, mert tegnap óta szerencsére kutya baja.
Remélem hamar rendbe jöttök Ti is.Kép

OrsiKép
Kiváncsi vagyok a szép függönyökre, várom a képeket.

AnikóKép
Igen, a gyógyszerre gyanakodtam, ezért este nem is vettem be belőle próbaképp. Éjszaka megint virrasztottam és majd meg őrültem. Aztán reggel elkezdett keményedni a pocim 5-10 percenként, úgyhogy a reggeli adag gyogyót bevettem, nem akarok kockáztatni a doki tudta nélkül, délutánig meg csak kibírom. Bár szerintem el kell majd telni egy-két napnak ahhoz (ha tényleg attól vannak ezek a fránya kiütések), hogy kiürüljön a szervezetemből.

Csak az az érdekes, hogy miért ott jön elő, ahol a vizesedés is látszik (kézfej, lábfej)? Na meg a hasamon, de ott extra vékony már a bőr, talán azértKép

Az is eszembe jutott éjszaka, hogy ha a gyógyszertől van akkor ugye benne van a véráramlatban és szegény pici leányzómnál okoz-e valamit, na sírva is fakadtam rögtönKép
Úgyhogy már nagyon várom a délutánt.

Látom a hazajövős ruci összeállításában nem csak én vagyok tanácstalan. Pénteken kérdeztem a védőnőt, azt mondta ilyen melegben elég a rövidujjas body, kiszokni, meg valami vékony takaró. Na ezt egy kicsit meredeknek találtam.

Este majd jelentkezem, addig is mindenkinek jó hűsölést.

EgcsiKép
Merre vagy??? Csak nem babázol már???Kép

puszi:
BNM
Bnm

AnikóKép

A főütőér egy feltételezés csak. Onnan gondolom, hogy olyankor kiver a víz (hőhullám vagy mi a fene. Na azért klímaxos még nem vagyokKép)
De lehet, hogy a gyomromat nyomja, nem tudom, csak találgatok.

Ti mit éreztek olyankor???

BNM
36+0Kép
Bnm

Sziasztok!Kép

Minden unneplonek BOLDOG NEVNAPOT!!!Kép

Koszonom a kerdeseket, nem fogjatopk elhinni, az en kisfiam eddig ehezett...Tegnap mar elkeseredesunkben elkezdtunk uvegbol lefejt tejet adni neki es kiderult, hogy 10-15ml-eket szopott szegenykem 20 perc alatt.A mellembol sem lehetett tobb.Na, tegnap d.u ota uvegbol kapja, most jarunk a 60ml-nel/etetes es mostmar alszik.Minden kaja utan.Mit allhatott ki a gyermek 3-4 napig,kepzeljetek... Csoda, hogy etvagyam sem volt, egesz aldott nap visitott es sirt?!Hiaba mondtam a doki neninek, azt mondta kitartas meg turelem, az en ujszulottem meg volt, hogy 14 orat nem aludt!Mi meg probaltuk tartani a 2 orat etetesek kozott hogy ne fajjon a hasa.Persze, hogy el sem aludt.Most mar bofizni is tud, hat eddig nem volt mit szegenynek.

Remelem kiderult az oka a sok bajunknak, lassan egyre tobbet fog enni a doki szerint es pihenni, ahogy illik egy 10 napos babahoz. Kicsit faraszto az allando fejes,hutes,melegites, de lassan hatha megerosodik annyira, hogy mellbol is fog szivni.Nagyon boldog vagyok, ilyen meg nalunk nem volt, mar masodjara alszik ma es ejjel is jol aludt!!!
Ezt akartam elmondani Nektek! Ha minden igy marad es lesz idom visszaolvasni, akkor irok egyenkent is!

Puszi:szoszi+Balazs,akinek ma reggelre leesett a koldokeKép
szoszi

Sziasztok,

hősiesen végigolvastam mindent péntek este ótaKép Ez nagy teljesítmény voltKép

Viszont elfelejtettem jegyzetelni, így most -emlékezetből - összevissza fogok írogatniKép

Chello,
sokat gondtoltam rád, vajon hazajöttetek-e már? Örülök, hogy igen, annak viszont nem, hogy a hasfájás ennyire kínoz benneteketKép Semmi okosat nem tudok írni, csak azt, hogy a kis emésztőrendszere folyamatosan fejlődik, és talán pár hét alatt rendbejön. Vigyázz magatokra, pihenj sokat (amikor csak teheted), minden baj elmúlik egyszer!

Zsuzsa,
nem hangzik túl jól ez a fránya hányás, talán megbuggyant a tejed az utóbbi napok hőségében?!Kép Na jó, inkábbKép Ha van nedves pelus, az azért jó jel, addig nincs szó kiszáradásról talán.
Hiába is mondanám, hogy ne sírj, mert csak rosszabb lesz mindkettőtöknek - semmit nem segítek vele, igaz? Egyébként a védőnőm is azt szokta mondani, hogy az anyatejen keresztül megkapja a kisded az információkat az anya lelkiállapotáról: pl. adrenalinszinted is tükröződik benne, stb.
(ez nálunk teljesen igaz volt: Danival jól megkínlódtunk annak idején, a súlyos depim miatt a tejem tele lehetett "nyugtalanító" hormonokkal)
Ja, a kinőtt pelenkával kapcsolatban akartam már írni, hogy én szívesen átvenném, de csak azért, mert akkor meglátogathatnálakKép

Szöszi,
aggódom miattad!!!
Már a múltkor megijedtem egy kicsit, amikor írtál arról, hogy átestél egy jó kis depresszión, de örültem, hogy kimásztál belőle.
Most meg ilyen rossz hírre jövök haza!!!!KépKépKép
Ha van kedved a dologról beszélgetni, emilezni, csak tedd meg, kérlek, a héten még itthon vagyok végig. Tudod, sajnos nagy szakértője vagyok a baby blues-ak és depresszónakKép
Ha itt lennél a közelben, biz'Isten, kocsiba vágnám magam, és rohannék hozzád, mert ilyenkor egy beszélgetés is olyan sokat segít az embernek!

Anikó,
boldog névnapot!!!
Rád is rengeteget gondoltam a hétvégén, hogy vajon Bencus kint vagy bent?! Bár bíztam abban, hogy küldesz sms-t, ha van valamiKép

Orsi,
azért írtam "avokádót", mert az az azonosítódKép Miért az egyébként?
Ezt hogy érted, hogy akkor én csak Anita vagyok-e? A tisztességes nevem ANITA, bizony ám! És azért ünneplem ma, mert 34 évvel ezelőtt nem volt még anita-nap, ezért ezt a mai napot választották a szüleim, azóta meg lett Anita-nap, de már nem akarták áttenni...

Most ezt elküldöm, mert van némi teendőm itthonKép, de még jövök, mert egy csomó embernek még nem tudtam válaszolniKép
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Anikó!

Ruhaügyben szerintem ne ess túlzásokba egyik irányban sem. Az én legkissebbem a kórházban például utolsó éjjel tépkedte magáról a kisinget, mert olyan melege volt a pólyában. Ha nem látom, akkor magam sem hittem volna el, hogy egy négynapos csöppség ilyenre képes. Reggel kértem is a csecsemősöket, hogy adjanak angolpólyát rá a gyerekorvosi vizitnél. Onnantól megszűnt minden nyűgje. Csak késő délutén mentünk haza, a meleg miatt. Rövidujjú body, vékony anyagból való ujj nélküli rugdalózó. Még így is nagyon melege volt útközben.

Szöszi!

Örülök, hogy alakulnak a dolgok. Remélem, hamarosan nem kell majd fejned, hanem az ügyes csemetéd megszerzi magának a ciciből a tejcsit. De tudod, sohasem reménytelen a dolog, lásd Mucskájék példáját. Szurkolok nektek.

Zsuzsa!

Jobban van Edina?

Swen!

Ezzel az enyhébb időjárással, biztos Botond is visszatér a tőle megszokott rendhez, és megint úri dolgod lesz.

Tudom, hogy a nyaralók biztosan utálnának ezért a mondatért, de én kibírnám ezt a hőmérsékletet végig az idei nyáron.

Üdv:

Zita
pzita

Néhány kép ráckevei hétvégénkről:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Az egyiken Dani a fagyis autót (Family Frost) várja, de annyira fáradt volt, hogy kisszéket rakott maga alá...Muszáj volt lefotóznomKép
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

És a múlt heti gyerekbuliról:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Zita,
most hozta meg Karcsi a kendőtKép Jó nagy anyag!!! Remélem, du. már kipróbálhatom, most legalább összeragadni sem fogunk DorcivalKép
Gratulálok a "büszke" napodhoz! Ismerős a jó érzés, ha túl vagyok az eltervezett dolgokonKép
Augusztus 7-én jövünk haza Zánkáról, utána találkozunk, ugye? KendősenKép

Szöszi,
ez nagyon jó hír, hogy megtaláltátok a nyűg okát!!! Ezért nem árt, ha néha mérünk...
Most remélem, ez feldobott egy kicsitKép A fejésbe bele lehet jönni, addig is, míg Bazsó nem tanulja meg!Én az első 2-3 hétben még 40-50 perceket fejtem, mostmár ugyanazt a mennyiséget leszívom 10-12 perc alatt! Ez komoly!!! De hamar meg fogja tanulni, csak adj neki időtKép

Süncsi,
köszönöm a képeket, és Andráska egy tünemény! Annyira tetszik a haja színe (is)Kép Ma kipróbálom a kendőt!
Annyira örülök, hogy jókedvűek az írásaid, szerencsére hamar túl voltál a "holtponton". Továbbra is megy nálatok a hasonfekve szopizás?Kép

Ja, erről jut eszembe: akartam már ajánlani (főleg) a kezdő anyukáknak, hogy tanuljatok meg fekve szoptatni, úgy, hogy teljesen fekszetek! A baba orra a mellbimbó magasságában kell legyen miközben fekszetek egymással SZEMBEN, tehát a baba ne háton feküdjön, elfordított fejjel. Meg kell támasztani hátulról őt valamivel. Én ezt most tanultam csak meg, és annyira jó! A legjobb nyugtató módszer, ha nyűgösködne, és én meg hulla vagyokKép Olyan jókat szunyálunk így együtt, és még állítólag szépek is vagyunk KépKépKép

Dorka a tegnap esti mázsálásnál 4,5 kg volt, ez most 15 dkg gyarapodás egy hét alatt.
Éjszaka alszik rendesen, este 9 után evett, utána fél órát fent volt még, majd cumival szép békésen elaludtKép vagy Kép, éjjel egyszer keltünk 3 után, de ez gyors volt, utána 7-kor evett legközelebb.
Mostmár alszik 2 órája, a 10 órás szopi óta. Dani úszótáborban.

Most megint kivonom magam a forgalomból egy kicsit

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Anikó!

Igen a pólyát becsavrták egy vékony plédbe, s mindezt a csecsemősök. Bár akkor azért nem ez a 40 fokos meleg volt, "csak" olyan 26-28 körül.Kép

Szöszi! Annyira örülök, hogy megvan a sírás oka!!! Kívánok nektek hatalmas alvásokat, teli pocakot és vidám, boldog anyokát és babát!!!Kép

Zsuzsa! EdinaKép Remélem semmi komoly baja nincs a lánykádnak, nagyon szorítok értetek. A doki meg nem árthat, sőt inkább megnyugtathat, hogy nincs semmi baja! Sok puszi neked!!!

Bori! Nagyon tetszenek a képek, látom jól éreztétek magatokat Ráckevén! Ez a gyerekbuli nem semmi lehetett!Kép Akkor Dorka is egyre jobb baba!Kép Egyébként remélem nem haragszol rám, hogy napok óta nem írsz nekem? Boldog névnapot!!!Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Végre letudtam vinni a csemetét egy körre. Még játszón is voltunk. Vettem Gergőnek hazahozós rugit. Kép62-est, úgyhogy remélem nem lesz minimanó. Kép
Amúgy a ruhatémához: Dani sem bírja a meleget (anyja fia), mikor mütyür volt, sokszor csak 1 pelusban és 1 kis zokniban maradt meg. Utcára egy ujjatlan badi, sapi, zokni és ennyi. Esetleg 1 textilpelus hátha...
Nem tudom Gerő mennyire lesz a rugi alá öltöztetve, majd a hazahozatal napján megmondom. Kép Mindenesetre nekik is tud nagyon melegük lenni.

Anitabori: nem tudom milyen naptáram van, de az Anita nincs benne mára. Kép Azért én is sok boldogságot kívánok. KépKép
A zsúr a névnapi? Hol volt?

Zsuzsa: továbbra sincs szerencsétek. Kép Lehet, hogy ezt a dilis időt nem bírják a manók sem. Kép
Puszi!

Kvartett: ki lesz az első?? Kép Anikó? Nekünk ki kell húznunk vasárnapig, de szerintem még túl is fogom hordani. Kép

Szöszi: tarts ki!!

Most el,Danit altatni, na és magamat. Kép

Linda
Kép
bellana

Lányok!
Tud nekem segíteni valaki? Már egy órája azt a linket keresem, amit ha jól emlékszem Süncsi tett fel egyszer és arról szólt, hogy melyik név milyen gyakori volt 2002-ben!

Köszi!
Panó
panó

Szöszi
Annyira örülök, hogy kiderült mi a gond és így már jobban vagytok! PusziKép

BoriKép
Akkor mégegyszer boldog névnapotKép Jó, hogy leírtad a névnap-sztorid, mert kicsit meg voltam zavarodva. Ma ugye nincs Anita nap és nem tudtam róla, hogy Anna is lennélKép Csak azért kérdeztem, hogy "csak" Anita vagyKép
Az Avocado-ra rájöttem, hogy az azonosítóm miatt írtad, csak furi voltKép Azért az az azonosítóm, mert kint Portugáliában ez mindennapos gyümölcs (igaz én nem szerettemKép) és e miatt. Már rég óta ez volt az azonosítóm máshol is ezt használtamKép
A fotók szuperekKép Most még jobban irígykedek Ráckeve miatt!
PusziKép

Orsi

avocado

Linda
Én is így voltam az AnitávalKép Olvasd el amit nekem írt BoriKép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Gondoltam adok életjelet magamról. Még egyben, de hétvégén már nagyon szeretnék osztódni.Kép Látom én vagyok a tábla élén. Apa csütörtökön érkezik, úgyhogy péntek éjjel akár akcióba is lendülhet a fiatalúr.Kép
Remélem mindenki jól van, megyek vissza képeket nézegetni és olvasgatom a híreket.Kép

KakukkfűKép
Sok boldogságot nektek, gratula Dani babához, szép nagy fiúcska!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

ZsuzsaKép
Remélem Edina jobban van, ez a hányás elég ijesztő lehet.Kép A törölközős kép egy Anne Geddes naptárba is beillene.Kép

ChelloKép
Örülök, hogy nem volt semmi komoly baja a kisasszonynak és nem kellett műteni.Kép

SzösziKép
Ne keseregj, hamarosan odébbáll a baby blues! Különben is, lesz ez még így se!Kép

Timivel is beszéltem, Lilla szépen gyarapszik és már cicizik, van tej rendesen.Kép
Velem még annyi, hogy újjabban a szeméremcsontom fáj, gondolom készülődik a nagy feladatra.Kép Jóslóim még mindig vannak, de semmi extra. Ne aggódjatok, ha esemény lesz azonnal riasztom Anitaborit, szorítsatok, hogy hétvégén érkezzen neki az sms!Kép
Most megyek haza, talán megúszom a vihart.Kép
Sok puszi mindenkinek!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Kakukkfunek nagy gratula Kép Zsuzsinak pedig köszönet a szuléstörténetért, irigykedem! Kép

Minden fotót, kisbabát-nagytesót-anyukát végignéztem: szuperek a képek Kép

Szöszi és Zsuzsa, nektek kuldök jókedvcsináló ölelést! Kép

Chello, Noéminek jobbulást! Szegénykém Kép

Panó: http://www.nyilvantarto.hu/BMKOZP/hivatkozas/inform/fuzetnepes/nepesseg2003/f-fiu.html

Nálunk minden ok, vasaltam egy csomót, a legkisebb méretu ruhák a komódban várják sorukat Kép Tegnap vendégeink voltak, tesztelte a másfél éves kissrác a babaszobát Kép

Egcsi drukkolok Kép

Puszi
Soraya
Kép
soraya

jaj, jaj, a névnaposokat kihagytam!!!
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK utólagosan a Kingáknak Kép, mára pedig minden Annának, Anikónak, Annamáriának, Anitának KépKép
Kép
soraya

Sziasztok!

Egcsi: akkor péntektől drukkolok Nektek!!! Kép Timiéknek is sok puszi!

Bori: nagyon jók a képek!!! A Ráckevés is, meg a bulis is! Dani már nagyon nagy fiú lett! Boldog névnapot! Kép Dorka súlya Kép Mi holnap megyünk dokinénihez, majd ott lemérik. Igaz, van itthon egy mérlegünk, de elég gáz, mert egy nap csak egyet hajlandó mérni, és az se biztos, hogy jó mérés. Egyszer kíváncsiságból le akartam mérni Katát, hogy mennyit szopizik, és szopi után 200 grammal volt kevesebb, mint előtte. Mondta is apa, hogy jól égeti a gyerek a kalóriákat Kép Én is imádok fekve szoptatni. Általában el is aludtam/alszok ilyenkor.

Hazahozós ruha: amikor hazahoztuk Katát, kimondottan szeles, hűvös idő volt: hosszú ujjú body, ujjatlan rugdalózó, kissapek + egy nagyon vékony kiskabát volt rajta. De ahogy bejött a meleg idő, legtöbbször egy szál pelusban van, különben nagyon melege van, és határozottan izzad. Ha ilyen dög melegben jöttünk volna haza, mint amilyen a múlthéten volt, akkor rövidujjú body + ujjatlan rugdalózó lett volna rajta, meg egy kis sapek, tudjátok az a nagyon vékony.

Mariann, és Mucska Annájának is boldog névnapot!!!

Bellana: hazahozós rugi Kép, szóval neked vasárnapig ellendrukkok kellenek a szüléshez?

Szöszi: remélem most már minden jól alakul felétek is! Kép Jó pihenést neked is, nem csak Balázsnak!Kép Köldökcsonk Kép Új képek?

Orsi: függönyök Kép Nekem is sokszor fejelt Kata, sokszor azt hittem, hogy bepisilek Kép A végén meg olyan lent éreztem a fejét, hogy ülni nagyon vacak volt, menni meg nem bírtam. Ehhez képest közölték amikor bementem szülni, hogy a feje bizony nagyon fent van még Kép

Zsuzsa: jajj, nagyon sajnálom ezt a hányásos dolgot!!! Elvitted végül orvoshoz Edinát? Remélem gyorsan helyrejöttök!!!!!! Kata eddig egyszer bukott hatalmasat, meg is ijedtünk (na jó inkább én), de szerencsére nem volt folytatása. Ő szerencsére nem is bukós fajta. A többieket nem lehetett szőnyeg közelében büfiztetni, mert állandóan jött a büfivel egy jó adag tej is.

Swen: Botond biztos azért csinál néha kicsit rosszabb napokat, hogy aztán még jobban értékeld, hogy milyen jó babád van!!! Kép Botondot jól bebugyolálták hazajövetelkor!

Anikó: boldog névnapot! Kép Jó sétát, és hátha Bencus mégis kibújik még ma! Kép

Soraya: tesztelő kissrác! Kép Látod, már alig vannak előtted a táblázatban Kép

Vali, Ildikó, Mariann, Mucska, Dzscs: merre vagytok?

Szilvi
lino

Szilvi Kép igen, pont ezen gondolkodtam most, hogy lám, lassan az utolsókból is elsok lesznek Kép Vicces lesz, amikor egyedul leszek a pocakos táblában Kép
soraya

Soraya: igen, ha csak be nem előzőlöl valakit a végén! Kép
lino

Swen,
drága Swen,
hogy haragudnék már?! Egyszerűen csak arról van szó, hogy ha nem jegyzetelek olvasás közben, akkor össze-vissza írok, sok embernek nem reagálok, aztán mikor kikapcsolom a gépet, eszembe jut, hogy még ennek is szerettem volna, meg annak is...KépKépKép Ne haragudj, kérlek.

Botond nagyon helyes a fotókon! És folyamatosan követem, mi van veletek, és szerencsére semmi gáz nincs, mert akkor tutti rögtön írnék valamit, mint ahogy ma is a "problémás esetekkel" kezdtem, mert sajnos azok maradnak meg leginkább az ember agyábanKép
Nincs harag?

Linda,
ez Dani szülinapi bulija volt 18-án, csak megkésve tartottuk a kis barátnője miatt, aki aug.3-i gyerek, így összehangoltuk! A buli a Kölyökparkban volt, ez a Megatoys épületében van, tőlünk 5 percre.

Ja, Megatoys-ról jut eszembe, nem írtam nektek, milyen rosszul lettem pénteken ott. Egyedül mentem el, és amikor lehajoltam az áruházban egy alsó polchoz, rámjött az erős szívdobogás, ez elő szokott fordulni havonta is akár, de már egy fél éve nem jelentkezett. Mindig és kizárólag lehajláskor jön elő, a pulzosom (sokszor megmértük már) ilyenkor 180-ra felugrik, de mindig elmúlik egy percen belül. Na, most 25 percig tartott. Mentőt akartak hívni, de nem engedtem. Mindenesetre odaültem a 4D rendelő elé, ott legalább orvos volt. Aztán 25 perc múlva, mintha a kapcsolót lekapcsolták volna, pulzus vissza 70-reKép

Ne mondjátok meg Egcsinek, hogy szombat reggeltől iszonyatosan hosszú ideig nem leszek net-közelbenKép Olyan megtisztelő ez számomra, hgy nekem fogja küldeni azt a bizonyos sms-t...Inkább azt mondjátok meg, ÉN kit értesíthetek mobilon, ha hírt kapok felőle?!Kép Ki teszi majd fel Bertold-babát a világhálóra?

Dorka már megint alszik, túl van a szopizáson, most ledőlök én is egy kicsitKép
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Soraya!
Ezer köszönet a linkért!
Nem biztos, hogy te leszel egyedül a táblázatban! Beelőzhetsz valakit vagy valakiket!

Majd később jövök részletesebben.
Puszi!
Panó
panó

Bori: nekem se írsz Kép

Ha gondolod, én szívesen beírom, hogyha Egcsi megszült! Úgyhogy küldhetsz sms-t!

Megatoys-os rosszullét KépKépKép
Szilvi
lino

Na, azt hiszem, itt azideje, hogy szégyeljem magam!!!

Lino,
BECSSZÓ, akartam az előbb írni!!! És mégisKép
Nagyon jót nevettem a mérlegeteken! Jókat szopizhat Kata...Na, én már attól is gutaütést kapok, hogy 20-30 gr különbségeket mutat a masina, mikor egymás után -direkt ellenőrés céljából- lemérem a babust! Naponta egyszer-kétszer megmérem azért.
A fogyásoddal (vagyis hízásoddalKép) kapcsolatban: megértem a "türelmetlenségedet", Daninál egyáltalán nem zavart, hogy mennyi van rajtam még pluszban a szopi alatt, most viszont utálom a testemetKép Alig van ruhám, ami rám jönne, és a nadrág is, amit a múlt pénteken vettem, szörnyen néz ki rajtam, ráadásul férfi-fazont kellett vennem.
De ne keseregjünk, az is valami, ha életünk párja nem zavartatja magát emiatt. (erről jut eszembe: szex...? Nálunk még pihiKép)
Köszönöm a jókívánságot, sőt a múltkorit is Dorka nevébenKépKépKép Így utólag, Katának is boldog 1 hónapot!!!
Fekve szopiKép
És köszönöm, akkor -mint rendesenKép- téged értesítelek a Botond-hírrel!!!

Jerry,
neked is elfelejtettem írni, hogy kikérem magunknak a MAZSI-t!!! Az kutyanévKép Mazsolka pedig az én kislányom...Kép Nem lesz Mazsi, garantálomKépKépKép

Most aztán tényleg kikapcsolom a gépet...
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori!

Randit megszervezzük. Előbb vagy utóbb csak sikerül élőben is találkozni.

Megint sikerült megnyugtatnod tudtodon kívül. Azt hittem, hogy csak én vagyok türelmetlen a visszaalakulással kapcsolatban. De örömmel látom, hogy nem csak én járok ebben a cipőben.

Kölyökparkos képeket meg sem merem mutatni a fiamnak. Azt hiszem, akkor addig nem lenne nyugtunk, míg oda el nem megyünk. Utána már csak hazajönni nem tudnánk.

Szívdobogás. Kép

Jerry!

Mi van veled?

Zsuzsa!

Voltatok orvosnál? Tudott valami okosat mondani?

Üdv:

Zita
pzita

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?