Jó reggelt mindenkinek,
Reni, nagyon sajnálom az újabb rosszulléteket és elhiszem, hogy ideges vagy, de remélem segít, ha még mi is pozitív energiákat küldünk Nektek!
A tv miatt ne aggódjál, vészhelyzet van és Enikőnek igazat adok, amíg nem ilyen japán harcos rajzfilmeket, hanem mondjuk magyar népmeséket, vagy édes disney filmeket raksz be neki, tuti nem lehet gond.
Anyós, hm, bár a férjedet is megértem, de neked aztán tényleg már csak ez hiányzott.
Most jut eszembe, ahogy anyós megtudta, hogy anyum jön fel majd ha meglesz a baba, megkérdezte, feljöjjön-e ő is.
Hát, inkább nyűg lenne nekem is, még vele is törődnöm kéne, főznöm, mosnom rá, szóval mondtam, majd egy hétvégén feljöhet..Ennyi.
Enikő, örülök a jó híreknek és eredményeknek!!!
Vick, nagyon sajnálom a nővéreddel kapcsolatos dolgokat, ilyenkor meg még érzékenyebben is reagálunk.Nagy önzőség a részéről már az is hogy pont most vonulna el üdülni, és tényleg nem értem, miért kell még bevonnia a szüleid seítségét is ekkora kamaszfiúknál.
Mangoraval egyetértek, esetleg feladattal megbízni és megkérni, később utazzon, ha már Vince megvan?
Krisztina, -1-2 kg szerintem se gáz, biztosan nem Anna fogyott.Amúgy észrevettem, most már nem vagyok olyan kajás, mint pl 1-2 hónappal ezelőtt, vmikor egyáltalán nincs étvágyam.
Gondolom ez a gyomrunk helyzetétől is függ.
Edina, poci leszállás:azt olvastam, ha a baba feje már beékelődik, van még kb 3-4 hét a szülésig a legjobb esetben, akkortól lejjebb megy egyre a poci, könnyebb lesz a légzésünk, emésztésünk, stb.
Szóval ez normális...Pár hét és ott van Gréti baba
Mangora, tényleg aranyosak a kollégáid, ilyen szép ajándékot kaptál!
Hát igen, szerintem is jobban jársz, ha a barátnődet cipeled el a bőrzére.
Majd írd meg nekünk, mi szépeket vettetek szombaton, azért kíváncsiak vagyunk ám!
Móni, ikeá-s bútorok jó dolog, sőt ha Budaőrsre mentek, a Fynd/leértékelt részleg/-30% is teli van jobbnál jobb bútorokkal.Ha érdekel, priviben megírom, hogy jártunk 2 hete.Sose volt még ilyen szerencsénk...
Mikor veszitek meg a babakocsit?
Zsuzsi, na szegény, takaríthattál tényleg, ez így nagy méreg.
Képzeld, mióta nagy a poci, szinte minden héten előfordul, hogy kiborítok vmit, persze miért is ne kéne hajolgatni.
Ilyenkor az uram már alapból kérdezi:Csak nem megint a gyerek rúgta ki a kezedből?
Friday, igen, a bimbóvédő/ápoló krémcéről beszéltünk, de sztem is érdemes beszerezni ilyen aventes bimbóvédőt/kiemelőt, ki tudja hogy alakul a dolog.
Szép napot mindenkinek,
ja visszatért a rosszul alvós időszakom...

Nekem úgy látszik bejön a hidegfront, múlt héten istenieket aludtam.
Kata