A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

[quote="pillesz"] írta:pillesz, nekem akad munkám rendesen (egy kis jog és egy kis behajtás, szebben fogalmazva követeléskezelés)

Mi a tapasztalatod, fizetnek a népek?
Csak mert nálunk sajnos nem ez volt a jellemző (az én feladatom volt a behajtás) :? Komolyan vicces, hogy a jogos követelésekért is milyen kemény csatát kell vívni :evil:

Ágnes

Kép
klemencia

Én már fizetési meghagyásokkal, végrehajtásokkal foglalkozok, felszámolásra adok cégeket. Szóval ez azért már komolyabb. Már nyiltan lehülyéztek, részegen bejött a t. ügyfél és kiabált velem, hogy megy a Juszt műsorába....stb. Szóval nem fizetnek azért a szolgáltatásért amit igénybe vesznek, és hiába van bennem segítő szándék, hogy akkor legyen részlet, tanácsokat adok, kihez-mihez forduljon, ha idióták, és pofátlanok, és szemtelenek. Idáig egyszer volt olyan, hogy nem találtam meg a közös hangot az ügyféllel. Annyira buta volt, hogy a nevét nem tudta leírni és már végrehajtáson van az ügye....mikor már huszadjára sem értette a lényeget, és kiabált velem, én fölálltam és otthagytam. Ja, meg aki visszaél a jóindulatommal.....Mindegy. Szeretem csinálni, érdekes és izgi, meg fglalkozok emberekkel is, mondjuk nem sűrűn, de hogy én most incassozak......ááááááááá!!!!!

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Sziasztok!

Fél 6-ra megyünk dokihoz. Ma derül ki, hogyan tovább, rá fogok kérdezni, hogy tényleg elmegy-e a kórházból, meg hogy ha igen, akkor hová.
Rmeélem, csak pletyka az egész. :?

Tamesz, el tudnád küldeni priviben a szülésznő elérhetőségét?

Twist, majd készítek fotót, de olyan lusta vagyok , a fényképezőnk egy hátizsááknyi méretű, mire mindent összerakok rajta... szegény babáról még nem is készült pocakfotó :roll: . Nekem alapból hegyes, "lent ülő" hasam van, valószínű így van hely bennem, mert a gyomrom sosem égett, ellenben a wc-t félóránként látogatom :oops: .

Felfedeztem Újpesten egy jó turit, 1500 Ft egy kiló gyerekcucc, és vannak köztük egész jók, angol, márkás. Még újszülött ruhák is, be is vásároltam egy szatyorral a három gyereknek. Az egész 1500 Ft volt, s nagyon jókat fogtam ki, kissapkától a kardigánig, újszarű állapotban.

KépKépKépKépKép
uxi

Reunion!

Lehet hogy már válaszolt valaki (még nem olvastam mindent vissza :oops: ), de leírom nekem mi segít.
A 6. hét óta van idegbecsípődésem a csípőmben (mivel elmozdultak a csípőcsontjaim). Volt olyan, hogy nem bírtam a WC-ről felállni, vagy a kádból kiszállni :oops:
Sajnos elég kevés a lehetőség, hogy segítsenek a baba miatt. Az én dokim Diclophenac kenőcsöt és Flector tapaszt írt fel nekem (recept nélkül is kapható mindegyik). Kismamák is használhatják, mivel a hatóanyag bőrön át felszívódik, de nem kerül a véráramba és nem okoz vérbőséget.
Eleinte állandóan rajtam volt a tapasz. Mostmár csak akkor teszem fel, ha nagyon fáj (mondjuk ha megerőltetem). Mostmár a járásom is normális, tornázni is el tudok járni, úgyhogy nekem segített.

Plusz gyakorlat otthonra:
Egymásra tettem 5 db Országh nagy szótárt és ráálltam fél lábbal (nincs lépcsőnk). A lelógó lábamat pedig előre-hátra himbáltam kb 2-5 percig majd lábcsere. Nekem segített........

Kép
akire79

[quote="uxi"]
írta:
uxi
Felfedeztem Újpesten egy jó turit, 1500 Ft egy kiló gyerekcucc, és vannak köztük egész jók, angol, márkás. Még újszülött ruhák is, be is vásároltam egy szatyorral a három gyereknek. Az egész 1500 Ft volt, s nagyon jókat fogtam ki, kissapkától a kardigánig, újszarű állapotban.

Meg tudod mondani, hogy pontosan hol van? Én csak a Hádát tudom központban, és a Rózsa utcában. De az majdnem egy ezressel drágább.

Köszi :)

Ágnes

Kép
klemencia

pillesz: Ez már tényleg komolyabb. Biztosan érdekes.

Követelés kezelő cégnél dolgozol?

Ágnes

Kép
klemencia

Athena!
Bár szerintem Te már otthon vagy, de én is csatlakozom:
LEGYEN MÁR VÉGE A mai napnak!!!!!!!!
Én 17:00-ig itt ülök, pedig csak szenvedni tudok :oops: És még hátra van 8 hét... :cry:

Sote II-s kismamik!
Ti választotok szülésznőt? Én beszéltem a dokimmal és azt mondta, hogy az ott dolgozó 5 szülésznő mindegyikével szeret dolgozni, ha van valaki akit konkrétan akarok, akkor oké. Nem tudok neveket.... Csak annyit mondott a doki, hogy döntsem el a legfontosabbakat (akarok-e epidurált, gátvédelmet, stb...) és akkor úgy választunk.
Ti ismertek valakit? Vagy ajánlottak valakit?

Clara!
Nagyon ügyesek vgaytok, hogy mostmár készen vagytok a babaszobával irigy-irigy :lol:
Mi még azt sem tudjuk hogy hol fogunk lakni :oops: De mindegy van még 3 hónapunk.....

Kép
akire79

Na fotóztam. Pocakot nem sikerült, mind béna lett :cry: .
De helyette mutizom a babruhák egy részét, amit a legkisebb kapott. Kb 50-200 Ft/db-ra jött ki az áruk.

Kép
Kép Kép Kép Kép

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok lányok!

Ma reggel én is túlestem a cukros löttyön. Nem is volt édes, az elején, mert belecsavartam egy egész citromot, de annál inkább a végén, mert az a fránya glükóz nem akart sehogyan sem felolvadni, hanem összeállt kis kemény labdacsokká. Ezeket csak kiskanállal lehetett kienni, ami persze nem volt nálam, úgy kellett szereznem valahonnan. De szerencsére nem lettem rosszul, sőt egészen jól viseltem. Csak a nagy tömeg zavart, rengetegen voltak a laborban és szinte alig lehetett félrehúzódni. Állandóan azt lestem, hogy ki lehet influenzás. Már csak a gondolatra is megfájdúlt a torkom.
Az oltással kapcsolatban én is teljesen tanácstalan vagyok egyenlőre úgy vagyok vele, hogy talán érdemes lenne a páromat beoltatni, hogy legalább ő ne hozza haza a vírust és én meg inkább nem mennék túlzsúfolt helyekre. Bár ezt nehéz lesz elkerülnünk, mert pont az influenza tombolásának idején kell majd sűrűbben a dokikhoz járnunk. Most egy kicsit hátránynak érzem, hogy nincs választott dokim, akihez csak a magánrendelőjébe kéne járni. De azért reméljük a legjobbakat!!!
Twist Úgy látszik ebben is utánozlak, mert az én pocakom is elég lennt van. Ill. az enyém lent van a tiéden ezt nem látom. De szerintem ez is alkati kérdés.
Alma A cicusról feltétlenül tegyél majd fel képeket, már nagyon várom.
Ági boldog szülinapot, már hazajöttünk Balcsiról és kedden mennék tornára és előadásra, jó lenne találkozni, ha Te is ráérsz.

Nóra

Kép
fikuszka

Klemencia, az újpesti OBI mellett van. Onnan kell bemenni, ahol a 14-es villamos jár, de nem az OBI kapuján, hanem mellette egy kis gyalogoskapun. KI van téve a tábla, hogy angol akciós ruha,vagy valami ilysemi. PÁratlan héten 1500, páros héten 2500/kg, most az olcsóbb hét van, de ma délután pont kapnak új cuccot.

NEm tudom, mikor a drágább van, milyen a minőség, szerintem ez sem volt rossz ,de azrét alaposan túrni kellett...

KépKépKépKépKép
uxi

Fikuszka, szeretnék holnap menni tornára, remélem, eljutok, az elmúlt 4 hétben ez sajnos nem sikerült. :( De holnap mindent megteszek az ügy érdekében. :) Ha megyek, rádcsörgök, és egyeztetünk, hol találkozzunk. Az előadást én most kihagyom, mert holnap lesz a 10. utolsó "Összefoglalás" című alkalom, ezt inkább a végére hagynám. :) Jövő héttől indul újra az első előadás, akkor már nem szeretnék hiányozni.
Köszi mindenkinek a köszöntést, most már neveket nem sorolok. :)

Ági

Kép
ági33

Lizzy: az első időpontra már vége a feliratkozásnak, az utolsó időpontról írta bogaracska, hogy október 13-án lesz a feliratkozás.

Akire: én nem fogadok szülésznőt, úgyhogy sajnos nem tudok tanácsot adni.

Sajnos még nagyon messze van a babaszoba vége: bútort ugyan két db-ot szeretnénk (egyelőre) venni, de az is 100 fölött van, + szőnyeg, + csecsebecsék...

És a babaáplási cuccokból is 0-án állunk.

Persze szerencsére még egy lépéssel előrréb kerültünk a célhoz. Vicces, hogy ilyenekkel foglalkozunk, szép tapéta, szép szőnyeg, szép bútor, holott ez a kicsinek annyira mindegy, míg meg nem nő... mégis annyira örülünk neki :)

Klári

Kép
claracroft

[quote="ági33"]F írta:ági33ikuszka, szeretnék holnap menni tornára, remélem, eljutok, az elmúlt 4 hétben ez sajnos nem sikerült. :( De holnap mindent megteszek az ügy érdekében. :) Ha megyek, rádcsörgök, és egyeztetünk, hol találkozzunk. Az előadást én most kihagyom, mert holnap lesz a 10. utolsó "Összefoglalás" című alkalom, ezt inkább a végére hagynám. :) Jövő héttől indul újra az első előadás, akkor már nem szeretnék hiányozni.
Köszi mindenkinek a köszöntést, most már neveket nem sorolok. :)

Hihi, nekem az elmúlt majd' 6 hónapban nem sikerült eljutnom ... :?

Klári

Kép
claracroft

Én is bent csücsülök 17-ig, addig muszáj, de a férjem jön értem, ő viszont szerintem nem ér ide 5-re :(

Klári

Kép
claracroft

sziasztok Csajok!

Látom, nagyon pörögtök ezen a szülésfelkészítőn. a Minimanóban is vannak ilyen tanfolyamok, különböző témakörökben, amikre be lehet jelentkezni. Mondjuk kicsit húzós az ára szerintem, de hátha érdekel valakit

http://www.minimano.hu/hirek/83.html

Másik, ami aktuális lehet, a baba elsősegély tanfolyam, amit sztem első gyerekeseknek érdemes elvégezni. Erre tudok egy kellemes árfekvésű opciót, a helyszín szintén minimanó. Nagy tanfolyam 12e/szülőpár, (van csak gyorstalpaló fél órás újraélesztés és szívmasszázs kurzus, az 4e/szülőpár-ennek nem tudom, mennyi értelme lehet). Ennek itt tudtok utánanézni:

http://www.babasegely.hu/index.php?page=tanfolyam

üdv:

szcsm

Kép
szerencsemák

[quote="uxi"]K írta:uxilemencia, az újpesti OBI mellett van. Onnan kell bemenni, ahol a 14-es villamos jár, de nem az OBI kapuján, hanem mellette egy kis gyalogoskapun. KI van téve a tábla, hogy angol akciós ruha,vagy valami ilysemi. PÁratlan héten 1500, páros héten 2500/kg, most az olcsóbb hét van, de ma délután pont kapnak új cuccot.

NEm tudom, mikor a drágább van, milyen a minőség, szerintem ez sem volt rossz ,de azrét alaposan túrni kellett...

Köszönöm, szerintem holnap benézek :) Majd referálok, hogy mit találtam :)

Ágnes

Kép
klemencia

Twist!
Sztem nincs lent a hasad, nagyon helyes, formás! Szóval ne izgulj! Az enyém is hasonló.
Uxi!
Nagyon helyesek a babaruhák! Jó őket nézegetni!:) Kecskeméten is van egy-két nagyon jó turi, ahol klassz babaruhák vannak, bár azok drágábbak.

Kép
ágota 74

Ági Akkor holnap várom a hívásod! Klassz lesz egy kicsit mozogni!

Nóra

Kép
fikuszka

klemencia: nem behajtó cég, hanem egy a Föv. Önkorm. kezében lévő szolgáltató kft.
Uram Isten! Itt mindenki jár terhestornára, rám meg rakódnak a kilók! :(
Úgy irigylek mindenit, mert szerintem bárki jobban áll babaszoba és holmi ügyileg, mint mi. Van 2 fióknyi babaruha, a szobája romokban.....kiságy van, meg kád állvánnyal, babakocsi, és azt hiszem slussz. :( A párom barátnője szintén terhes, kb. 24 hetes lehet, és minden héten vesz 1 nagy szatyor babaruhát! Úgy irigylem! Talán majd, ha itthon leszek nekem is több időm jut ilyesmire, vagy ha nem purcanok ki a melóban d.u. beugrok a turiba.
Jaj, nem tudom érdekel e valakit, a párom bútorasztalos. Ha netán érdekel valakit szóljon. Szerintem bőven nem kerülne annyiba a bútor, mint máshol.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Klemencia!!

Húúú, de megváltoztál a képen :) Szőkéből vörös (bár a vörösben nem vagyok biztos, mert pici a kép)
Én jelenleg pénzügyezek egy kft-nél, de mielőtt Kecskemétre költöztem, Pesten gazdasági vezető voltam egy Rt-nél. Szóval ég és föld....

Uxi!!

Szuperek a cuccok! Ezek valók a turiból? Mert ha igen, akkor nagyon meg vagy dícsérve, ügyesen vásároltál, tényleg újszerűnek tűnnek!

Mi is voltunk hétvégén bababörzén, nagyon jó dolgokat sikerült venni, nagyon jó áron. Vettünk babahordót is. Zöld színű, szóval uniszex, a következő babának is jó lesz, ha esetleg fiú lesz. Meg harisnyákat, rengeteg kisnadrágot, pulcsikat, meg overált is, sőt jó áron sikerült vennem kismamafarmert, és játszószőnyeget is. Tényleg nagyon sikeresnek éreztem :)

Timi
athena

Pillesz Nyugodj meg nekem csak egy fióknyi babarucim van és egy babakocsi megrendelésem, ami csak két hét múlva érkezik, a többi slussz. Szóval egyáltalán nem vagy lemaradva.

Nóra

Kép
fikuszka

Klári Képzeld voltunk megnézni a babkocsit, amit ajánlottál. Már majdnem megrendeltük, amikor melette megláttam egy másik kocsit, amit már régebben Te is kinéztél: Espiro Vector 4 Air
Amikor te mutattad a képet, akkor még bizonytalan voltam, mert csak narancs színűben volt nagy kép. De a helyszínen volt egy titán színű kocsi, ami minden szempontból szuper. Úgy néz ki, mint egy 200. 000 ezer Ft-os kocsi. Nagyon megtetszett és annak ellenére, hogy ez majdnem 90.000 Ft hordozóval együtt, rögtön erre esett a választásunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Mindent tud, ami egy modern kocsitól elvárható és ahhoz képest még éppen megfizethető.

Nóra

Kép
fikuszka

Sziasztok,

hat en itt elkeseredetten olvasom hogy mar mindenki elkezdett valamit beszerezni,illetve tornara jarni,nekem pedig meg semmim sincs,es a 25.hetet taposom... :(
Mikor es hol szoktak lenni bababorzek???
Es tudtok valami helyet ahol jo aron lehet babakocsikat venni?
En ugye kulfoldon elek,es itt minden annyira de annyira draga,epp ma voltam rugdalozokat,body-kat nezni,egy kis body 15 euro,egy rugi 30 euro korul van...szoval teljes a ketsegbeeses.
Gondoltam arra hogy otthon elmegyek angol turiba,tudtok esetleg valami jot?
Bar parom nem dijazta az otletemet,azert az neki is jol fog esni mikor ki kell nyitnia a penztarcajat,hogy esetleg kevesebb dolgot kell megvenni.
Terhestorna pedig...ahhhh...az csak olaszul van itt es van amit nem is ertek :(
Teljes az elkeseredettsegem :(

Szep estet mindenkinek!!!

Kép

Anita
bellaani

Athena, igen, ezek onnan vannak.
Zsákmányoltam még a két nagynak is pár dolgot. Én csak újszerű cuccokat vagyok hajlandó megvenni :oops: , úgyhogy összesen a három gyereknek csak 12 db ruhácskát szereztem, de még így is megérte, az egész 1500 Ft volt. (+ az utiköltség)

Klemencia, képes beszámolót kérünk ám :D ! Úgy volt, hogy délelőtt jön az új készlet, de délután 2 körül érkezett, s mi azt nem tudtunk megvárni.:?

Na megvolt a doki, kiderült, hogy csak pletykáltak a laborban, nem megy el máshová. Annyi történt, hogy csökkentette a munkaidejét, de marad a kórházban. Megkönnyebbülés, hogy nem kell másik dokit keresni. :D

Babával minden rendben, tisztán láttuk az arcát (sima 2D uh), aztán meg elkezdte tátogtatni a száját, mintha vigyorgott volna, meg az orrát odabökdöste a készülékhez. Teljesen beleláthattunk az orrába is. :D Lába között megvan a csomagja is, azt is megmutatta.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Bellaani, üdv köztünk! Ha visszalapozol a 140. oldalra, ott van egy táblázat. Ha azokat az adatokat elküldöd nekem priviben, beveszlek Téged is! Olaszban merre élsz? Mióta élsz kint? Nem nehéz úgy az élet, hogy nem beszéled az olaszt?

Én ma voltam dokinál, de UH nem volt, így nem tudom, befordult-e a drága. Mindenesetre ha nem hajlandó magától befordulni (DE BE FOG!!!), akkor a 37. héten befordítják. Ha sikertelen a forgatás, akkor marad a császár, a dec 28-i héten. De tuti nem lesz erre szükség, érzem :wink:

Betegek hogy vannak?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi, a mi babánk is faros. Rúgja is a méhszájamat, hólyagomat állandóan, de ma uh-n is láttuk, hogy csücsül a fenekén.
Még simán befordulhat. A térd-könyök póz elősegíti.

KépKépKépKépKép
uxi

Fikuszka: Már megvetted????

Megnéztem, mert nem emlékeztem rá, és most le van árazva 70000-re.....

Nem szóltam, közben megnéztem, hogy + hordozó :)))

Klári

Kép
claracroft

Bellaani: nagy használt ruhabörze október 17-én lesz Pesten:

http://www.babaruhaborze.hu/

Nem tudom, hogy megéri-e útiköltséggel együtt, de hátha sok mindent meg tudtok venni. Én még nem jártam turiban, a Tescoban szoktam a babaruhákat csodálni, egy rugit most néztem, 3-4 ezer között volt, nagyon édes , de sokallottam érte ennyi casht, ráadásul máshogy gombolódik, mint az kényelmes volna, nem vettem. Gyakorlatilag még csak 3 db bodyt vettem, semmilyen más ruhát. Persze szerencsés vagyok, mert kapok egy csomót, de azokon azért látszik, hogy használtak. Sebaj, nemsoká kinövi őket.

Majd szétterítem a szőnyegen őket, és fényképezem, ha egyszer élhető állapotban lesz a lakás, tapétázás utáni igazi takarítást még nem sikerült eszközölnünk. :oops:

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok!

Akkor nem vagyok lemaradva babaholmik terén.

Nemrég hallottam a hírekben, hogy a H1N1 elleni vakcinát nem tesztelték kismamákon. Ezt az egészségügyi miniszter nyilatkozta. Köszi. Akkor mi a francnak reklámozzák, hoggy oltassuk magunkat!!! Felháborító!!! Úgyhogy, ha tanácsolhatok valamit, nehogy beoltassátok magatokat.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Brigi: nálatok már császárról van szó? Az én babám harántfekvéses volt eddig. Jövőhét pénteken megyek uh-ra, akkor majd kiderül, hogy mi a helyzet. Pedig még sok idő van ahhoz, hogy beforduljon!

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Jó reggelt!

Szerintetek normális, hogy tegnap alig éreztem a baba mozgását. Eddig annyira aktív volt, hogy szinte mindig lehetett kívülről is látni, ahogy rugdos. Tegnap meg éppen csak éreztem, azt is talán csak kétszer.
Aggódok érte nagyon, és legközelebb csak október végén kell mennem a nőgyógyászhoz, az meg még kb 3 hét......
Van valakinek hasonló tapasztalata??

Timi
athena

Timi: nem kell aggódni, vannak pihis napjai a babának. Nekem volt olyan nem is olyan rég, hogy 2 napig semmi! Én is betojtam, de megnyugtattak, hogy normális, lehet a front, vagy telihold miatt. Vagy egyszerűen alszik.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Ne aggódj, Athena!Tuti nincs semmi baja.Rájuk is hat ezerrel a front, a telihold....Meg hogy neked épp milyen napod van, mennyire erőlteted meg magad stb.

Kép

Kép
linus

Pillesz!
Köszönöm. Azóta nálad újra midnen a régi??
Azért aggódok, mert olyan klasszul beállt a napirendje: reggel 9-fél10 körül kel, egész délelőtt éber, délután 2 körül elalszik, és 4-fél 5 körül kel, és este 9 felé elalszik. Legalábbis én így gondoltam az aktivitásából ítélve, mert ez így ment már egy ideje...

Timi
athena

:lol: :lol: :lol: Látod, ugyanazt írtam, mint pillesz :lol:

Kép

Kép
linus

Linus!
Neked is köszönöm a megnyugtatást :)
És meg kell mondanom, hogy nagyon jó választás a Tulipán név!! Nem szokványos, de mégsem az a kacifántos fajta, amit megjegyezni, vagy kimondani is nehéz. Szóval tényleg nagyon jó! Gratulálok

Timi
athena

Hű, szerintem még korai a babócánál a napirendet figyelni.Örülj neki, hogy még nem kell kialakítanod.Majd, ha már kint lesz, állandóan ezen (is) fogsz görcsölni: hónapok alatt végre beáll egy napirend, aztán megváltozik minden...Kb.fél évenként.

Kép

Kép
linus

Köszönjük!Mondjuk az emberek többségének reakciója, hogy kikerekedik a szemük, ahogy meghallják.Nekünk nagyon tetszik.És a vezetékneve Orbán, tehát még szép is így együtt.A Máriát azért kapja, ha nem tetszene neki...

Kép

Kép
linus

Ketten írtuk ugyanazt, úgyhogy ez így is van! :D
Persze azóta minden ok, nem lehet lelőni sem a kisasszonyt!
kersesztbe-kasul őt érzem, azt sem tudom kikalkulálni, hogy hol a feje és hol a lába.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Köszi Lányok!

Kicsit megnyugodtam!
A babától persze nem várom el, hogy tartsa a napirendjét, csak eddig így csinálta, most meg szinte sehogy..., de minden rendben lesz :)

Linus!
Szerintem okot ad a szemek kikerekedésére, mert nem szokványos, de persze nem negatív értelemben. A második név meg külön tetszik, hogy egy hagyományos név. Nálunk ugyanígy lesz. Eszter lesz az első neve (Kenyeres vezetéknévhez), és a második neve Lujza, ha nem tetszene neki az első. Nálunk a Lujzán akad ki mindenki.

Timi
athena

Megerőszakoltam magam és ma már dolgoztam!!!! :D :D Remélem a lelkesedésem nem fog alábbhagyni! :roll: :D

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Nekem tetszik a Lujza. Sőt, szerintem a vezetéknévhez még jobban is passzolna, mint az Eszter. :D

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi!

Szerintem is aranyos a Lujza!
Sokan becézik így a gyerekeket, még ha nem is ez a nevük :)

Hogy megy a meló?

Timi
athena

Timi!
Ne aggódj, ha nem mindennap mozog ugyanúgy a baba. Neked is vannak lustább napjaid :wink: :wink:

A Lujza név nagyon szép ! Nekem még a Lenke jön be nagyon.

Brigi!
Nyugi, be fog fordulni a baba! Csak egy kis izgalmat akar most okozni az anyukájának. Azért lassan kezd el vele megbeszélni, hogy mit is kellene csinálni.

Tegnap voltam megint a védőnőnél. Toxémiás vagyok (megint). A vizeletben volt cukor, fehérje és valamit magyaráztak a bilirubinnal kapcsolatban is (azt nem tudom, hogy túl sok vagy túl kevés). A vérnyomásom 180 (vérnyomi csökkentő mellett). Holnap megyek a dokihoz, nem tudom mit fog mondani, de nem fekszem be a kórházba az biztos! :evil: :evil:

Még egy jó hír: hétvégén megyek a kuytusommal Pozsonyba a világkiállításra. Majd drukkoljatok légyszí, hogy ne utolsók legyünk.......

Kima
Kép
Kép
kima75

Sziasztok!

Terheléses vércuki 6.9 nem magas kicsit?Állítólag a tartomány3.1-7.5

Bababmozgás: nővéremnek alig mozgott azt mondta, nekem meg szerintem sokat is:)

Mostanában fáj a derekam délutánonként. :( Ti hogy vagytok ezzel?

Az én dokim nem nagyon nézegeti a picurt, most is csak a 30. héten megyek uh-ra :shock: Utoljára a 24. héten voltam.
kriszti1976

Kriszti!
Derékfájás nálunk még nincs (remélem sokáig nem is lesz). Jársz tornázni? Valahol azt olvastam, hogy a derékfájás megelőzésére/"kezelésére" vannak nagyon jó kis tornagyakorlatok.
Ha a gyerkőc nyugton hagy egy kicsit, megkeresem neked és ide bemásolom, hogy miket kellene csinálj (ha érdekel)

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima!
Köszönöm neked is!
Bejelentkeztem a védőnőhöz délutánra, megpróbálom megfűzni, hogy hallgassunk szívhangot, az nyugtatna meg teljesen. Ha nem tudom rávenni, akkor meg holnap megyek nőgyógyászhoz (csak hó végén kéne mennem, de a terhestornához kérnek orvosi igazolást, így beszaladok hozzá :) ), és akkor őt megkérem, hogy nézze meg, hogy minden oké-e. Jó lenne szakembertől is hallani :)

Timi
athena

sziasztok
Derékfájás iszonyat, tegnap nem tudtam felöltözni egyedül, fürdés is gázos meg a wc-re ülés felállás,
doki elküldött a neurológiára, ott azt mondták vagy álljak vagy feküdjek de semmiképp ne üljek
és földön feküdjek, ha van padlófűtés akkor azon, mert az lazít a legjobban mármint az a hőmérséklet
Most állva gépelek :evil:
Nekem is csücsül mind a két baba a fenekén, de azt mondta doki hogy még ráérnek forgolódni, cysta már csak 1 van és az is kisebb 3 mm :)
remélem is az eltűnik

Móni
KépKép
reunion

Sziasztok!

Nálunk minden ok.
Olvasgatlak titeket pár naponta, de elég sok a munkám, így reflektálni mindig akkor jutna időm mikor már nem aktuális egy téma... :) de majd decembertől szabadabb leszek!
Szerencsére még nagyon mozgékony vagyok (+3kg eddig), Levi sehol nem nyom, nincs becsípődve semmim, viszont a tüdőm mintha összement volna (folyton levegőért szuszogok) :) de azért még heti 2x járok táncra a férjemmel (a dokim azt mondta amíg bírom és ő mindent rendben talál, lehet)

Pénteken végre átvehettem a diplomám! Sokan jól meglepődtek hogy pocakosan látnak. Én meg hiába találgattam vajon ki lesz még pocakos rajtam kívül, a 200 fős évfolyamból, mert senki más... :(

Nóra - Mi is az Espiro Vector 4 air kocsit néztük ki (remélem tényleg olyan szuper mint amilyennek tűnik). Ti hol találtatok rá? Mert mi eddig Pesten csak egy boltban láttuk, de ott csak zöld volt, viszont a katalógusból nekünk is a Titán tetszett de megnéznénk élőben is.

Ja és én is azoknak a táborát erősítem akik még nem vettek semmit... Kinéztünk már pár dolgot, meg kaptunk, örököltünk és mindenki mondja hogy ráérünk még, de ha egyszer csak hirtelen ágynyugalomra intenek pl, akkor meg minden a férjemre marad, szóval lassan azért elkezdjük beszerezni az alap dolgokat.

Sophie

Kép
Kép
sophie007

Babuci azóta sem mozog! Mostmár tényleg aggódok!

Timi
athena

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?