A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

[quote="pillesz"]
írta:
pilleszNemrég hallottam a hírekben, hogy a H1N1 elleni vakcinát nem tesztelték kismamákon. Ezt az egészségügyi miniszter nyilatkozta. Köszi. Akkor mi a francnak reklámozzák, hoggy oltassuk magunkat!!! Felháborító!!! Úgyhogy, ha tanácsolhatok valamit, nehogy beoltassátok magatokat.

Reggel a rádióban Czeizel Endre nyilatkozott, hogy nem árt a magzatnak. :twisted:

Hová tudják még fokozni a káoszt? :lol:

Ágnes

Kép
klemencia

Kima, drukkolok a dokivázsgálathoz meg a kiállításhoz is :)
Bogyra nővérke hol van?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nilszi 2009.10.06 10:16-kor.

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Nilszi!
"PÖPEC IDEBENT, DE NEMSOKÁRA KIMEGYEK!"
Hát ez szuper :)

Timi
athena

[quote="athena"]K írta:athenalemencia!!

Húúú, de megváltoztál a képen :) Szőkéből vörös (bár a vörösben nem vagyok biztos, mert pici a kép)

Barna lettem, de még decemberben, csak nem volt normális képem idénről. Ideje volt frissíteni :)

Ágnes

Kép
klemencia

Timi, próbáltál már háton kinyúlni? És nagyon nagyon koncentrálj, mert lehet, hogy úgy van fordulva, hogy nem kifele pöcköl, hanem befele, vagy csak a felszín alatt éppen.

Kép
nilszi

Sziasztok!

Uxi, én nem aggódom. Tuti be fog fordulni, még rengeteg ideje van. És ha netán mégsem, túlélem azt is.

Pillesz, én kérdeztem rá, hogy mi van, ha... De a doki is mondta, hogy nyugodjak meg, még rengeteg idő van. Mondtam is, hogy nyugodt vagyok, csak szeretem tudni a lehetőségeimet.

Athena, nyugi, az teljesen természetes. Te sem pörögsz mindig ugyanolyan intenzitással, nem? Ő is kész ember már, csak még picike. Hányra mész védőnőhöz? Hátha sikerül szívhangot hallani. Ha nem, akkor hívd fel a dokidat, ő megnyugtat.

Szegény Kima! Drukkolok, hogy ne legyen semmi gond. Volt valami tüneted most? És milyen lehetőségeid vannak, ha nem kórház? És ha kórház, akkor ez azt jelenti, hogy szülésig végig, vagy időnként azért jöhetsz?

Kriszti, ha normaértéken belül van az érték, akkor az teljesen normális, nyugi!

Móni, de jó, hogy fejlődik vissza a cysta! A derékfájásért részvétem.

Sophie, gratula a diplomához! És úgy látom, megtaláltátok a nevet is! Be is véstem a táblázatba.

Többiek, ahol még nincs név, sehol nem lett egy publikus keresztnév? :lol:

És lassan ideje lesz frissíteni az elérhetőségeket is, Kima sajnos eszembe juttatta. Szóval aki még nem küldte el, és szeretne belekerülni, az küldje el nekem priviben az e-mail címét (ez fontos, mert mailen küldöm a táblázatot), és a következők közül amit szeretne: telefonszám, msn, skype, yahoo messenger. Csak hogy ha probléma van, tudjunk mindenkiről, hogy tudjunk drukkolni és pozitív energiákat küldeni :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nilszi, Brigi!

Nem tudom, mi van. Nagyon figyelek rá, és néha talán olyasmit érzek, mint amikor elkezdett mozogni. ugyanolyan óvatosan. Talán, de ebben sem vagyok biztos. Ma fél 4-re megyek a védőnőhöz, remélem meg tudjuk hallgatni, ha nem, akkor holnapig kell várnom, mert a dokim akkor tuti megnéz.

Timi
athena

kima köszi!

Jó jó de össze-vissza írnak mindent, hogy 7-ig jó meg hogy 7.8 meg 7.5. Most akkor melyik???

Volt valaki ilyen zsemlés vércukin?
kriszti1976

Én zsemlésen voltam

Brigi

Kép

Kép
hékás

Na beszéltem a háziorvossal, azt ,mondta nem kell aggódni ez rendben van mert 7.2-ig joo.Jááj nekem mindig ilyen határértékes dógaim vannak:D

És mennyi lett Brigi???
kriszti1976

Akko most megehetem a káposztás tésztát ????? :D :D

Én megeszem!
kriszti1976

Kriszti, Jó étvágyat :) Én is megenném.

Kép
nilszi

köszi nilszi :D

Csak ez olyan érthetetelen, hogy a cukrom amúgy még kicsit alacson yis 3.75 vagy mennyi itt meg 6.9 jön ki. :o

Én ezt nem értem
kriszti1976

Nekem 5.5 lett. De nem parázni, hogy enyém kevesebb lett :wink: :lol:

Nyugodtan megeheted a káposztás tésztát. Nekem is ki kellene találni, hogy mit egyek ma. Van itthon meggyleves, meg hagymás marha, szeretem mindkettőt, de már vasárnap óta ez a kaja. Persze azt hiszem, a lustaságom le fogja győzni a finnyásságomat :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

BEINDULT A GYERMEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Újra a régi! Kívülről is látszik :)
Valószínűleg a káposztástészta hallatán, mert amikor olvastam, akkor akkorát fordult velem a világ, mert imádom, és már jó ideje azt ennék :)

Ájájupijupijéééé!!

Timi
athena

Athena:)))))))))))))))))))))))))))))))

Brigi no para:)))))
kriszti1976

Én brokkoli levest ettem a KÁPOSZTÁS TÉSZTA mellé.

hihih
kriszti1976

Tsókollak Kriszti :):)

Fájna a szívem a káposztás tésztád után, de így inkább örülök neki, hogy megindítottad Eszteremet :)

Hálás köszönet érte!

Timi
athena

Timi: :D :D :D :D

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Athena :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszti, engem a brokkolival a világból ki lehet kergetni :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ugyan:)))))))nincsmit:))))
kriszti1976

Brigi akkor ezentúl apróbetüsen írom, tudod mint a banki hitelszerződéseknél :D :D
kriszti1976

Hékás!
Nem csíped a brokkolit? Pedig szerintem olyan finom. És ráadásul szép is, szóval olyan szép kajákat lehet csinálni belőle!

Timi
athena

Sziasztok!

A picuri mosolygos kislanyhoz gratulalok! :wink: Szerintem nagyon edes :D

A betegeskedoknek jobbulast...a derekfajas neha engem is kinoz, ezt at tudom erezni. Foleg, ha sokat ulok a gep elott, vagy ebredes utan kell kimasznom az agybol :oops:

Kima: nekem johetnek azok a "nem mocorgo"- babat-mozgassuk meg -receptek :roll: Maszat hetvege ota nem tul aktiv, nem tudom mi van vele es picit en is aggodom/tam.
Probalok majd koncentralni a kaposztastesztara, de meg nem hatott :lol: :lol:

Vasarlasi laz: megvan a babakocsi...yippije! Azota mindennap bemegyek a szobaba es tologatom :oops: :lol: Ember ha nem talal, akkor tudja hol kell keresnie :roll:
Apa egyetlen szerzemenye a fianak egy alvos nyuszi...hehehe, de legalabb o valasztotta. :roll:

Azt szeretnem kerdezni, hogy az osszecsukhatos utazos agy, mennyire kenyelmes egy kozel ketevesnek aludni par ejszakat? Kell abba is matrac vagy eleg egy vekony paplan osszehajtva? Hetvegen jonnek baratnomek a kisfiukkal es a kisagy meg nincs meg. ( :cry: :cry: :cry: - Kifogyott az IKEA...ehh...) Es most ezert nem akarunk masikat venni, csak hogy legyen, viszont az utazo agyat tudnank kesobb jarokakent is hasznalni...szoval az ok. Van tapasztalatotok ezzel?
Vendég

Ahogy várható volt, a munkakedvem a béka segge alatt. És a hátam is fáj. Mikor lesz 3 óra? Vagy mikor megy el a főnökasszony? Mert akkor a forró lábnyomába én is távozok!

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Pillesz!
Tarts ki, már nem sok van 3-ig. Hamar hazaérsz?

Timi
athena

Hát nekem nem jön be a brokkoli továbbra sem. Ha nagyon apróra szétesik a párolt zöldköretben, egy-két szemet magamba erőltetek, de több nem megy le belőle.

Francesca, szerintem pár éjszakára tökéletes az utazóágy. Eleve adnak hozzá egy betétet, ami picit párnázott. Én még paplant sem raktam Marci alá, és jópárszor aludt már benne. Viszont szerintem járókának nem tudod használni majd ezt.

Kriszti, banki hitelszerződésekben otthon vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Bankos-hiteles lányunk már van, Hékás személyében! Szuper!
Akkor neked legalább mond valamit, hogy a személygépjárművek készletfinanszírozásáról írtam egy tanulmányt :):)

Én még mindig olyasvalakit keresek, aki a bérszámfejtéshez ért. Legalábbis a terhességi, szülés utáni járandósságokhoz.

Timi
athena

Timi: nem lenne vészes a hazaút, ha nem kellene 50 éves sz*r Ikarus buszon zötykölődni tömegben 30 percet. Ja, és már a megállóban vérre menő harcok dúlnak, helyezkednek és matematikailag pontosan kiszámolják hol fog megállni a busz és hol lesz ajtó, ahol mindenkit félrelökve (többek között engem is) leülhetnek. Aztán mindenki szépen néz ki az ablakon, vagy 40-50 éves nők még a túlméretezett hasamban is gyönyörködnek, de a helyet egyik sem adja át.
Tegnap szar passzban voltam, görcsöltem rendesen itt a melóhelyen, és mire hazaértem megfogadtam, hogy nem fogok bejárni melózni! De persze bejöttem. Én lúzer.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Pillesz!
Megértelek! A 30 perc ráadásul baromi sok!
Én autóval járok, így nem találkozom sokat tömegközlekedéssel, de hétvégén felmentem Pestre, oda viszont busszal, és ott éltem a BKV adta lehetőségekkel. Persze a pocak láttán minden ülő utasnak hirtelen fontos néznivalója akadt az ablakon kifelé. Így nem kell átadni a helyet, mondván, hogy ők nem vették észre!
Ami még ennél is brutálabb: Bp, 4-6-os villamos. Találtam helyet, le tudtam ülni. Mellettem két fiatal lány ült. Felszállt egy öreg néni (alig élt már), és én adtam át a helyem......

Timi
athena

[quote="sophie007"]
írta:
sophie007
Pénteken végre átvehettem a diplomám! Sokan jól meglepődtek hogy pocakosan látnak. Én meg hiába találgattam vajon ki lesz még pocakos rajtam kívül, a 200 fős évfolyamból, mert senki más... :(

Gratulálok!

Én júliusban vehettem át :) Nagy élmény volt ennyi év után :D és csak alig-alig áljuldoztam a melegben :lol:

Ágnes

Kép
klemencia

Klem!
Annyira fura vagy sötét hajjal! Tennél be egy nagyobb képet? Nem tudlak elképzelni vele.

Timi
athena

Szerencsésnek érzem magamat, hogy nem vagyok tömegközlekedéshez kötve. Nem biztos, hogy bírnám a mindennapi csatátá azért, hogy legyen ülőhelyem, és az az ülőhely lehetőleg ne egy influenzás ember mellett legyen :roll:

Derékfájással én is küldök...de csak a szokásos :? kimostam a kádat, utána pedig percekig nem tudtam felegyenesedni :shock: De ez már évek óta így megy :)

Ágnes

Kép
klemencia

[quote="athena"]K írta:athenalem!
Annyira fura vagy sötét hajjal! Tennél be egy nagyobb képet? Nem tudlak elképzelni vele.

Feltettem ugyan ezt a képet a blogba is a pocak fotókhoz és a nevem alá is.Nem vagyok egy nagy photoshop zsonglőr, sajnos csak ekkorába tudtam felvarázsolni. :?

Ágnes

Kép
klemencia

[quote="athena"]B írta:athenaEINDULT A GYERMEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Újra a régi! Kívülről is látszik :)
Valószínűleg a káposztástészta hallatán, mert amikor olvastam, akkor akkorát fordult velem a világ, mert imádom, és már jó ideje azt ennék :)

Ájájupijupijéééé!!

Örülök, hogy minden rendben :)
Ebéd után nálunk is nagyobb a mozgás :lol:
Most jön a túrórudi desszert, szeritem ezt kitörő örömmel fogadja majd a kiscsaj! :lol:

Ágnes

Kép
klemencia

[quote="athena"]
írta:
athenaÚjra a régi! Kívülről is látszik :)

Nekem Csenge nem látszik kívülről :(
Sőt, kis undok, mert ahogy odateszem a kezemet abbahagyja a mozgást...arról már ne is beszéljünk, hogy ha a párom teszi oda, már akkor abbahagyja a mozgást mikor még csak a levegőben van a keze :?
Ritka antiszociális gyerek lesz ez! :twisted:

Ágnes

Kép
klemencia

Pocifotó a babaszobában :) Csini :)

Timi
athena

Klem!
:) Szerintem nem ezen múlik, hogy milyen lesz! Az én gyerekem is megválogatja, hogy kinek mozog, kinek nem! Apának és nekem igen, de másnak nem. Más csak úgy látja, ha csak nézi, és kívülről látszik, de tapintani nem tudják, mert azonnal visszavonul :)
Állítólag ez teljesen normális

Timi
athena

:) Szerintem nem ezen múlik, hogy milyen lesz! Az én gyerekem is megválogatja, hogy kinek mozog, kinek nem! Apának és nekem igen, de másnak nem. Más csak úgy látja, ha csak nézi, és kívülről látszik, de tapintani nem tudják, mert azonnal visszavonul :)

De, hogy én sem tapinthatom meg :shock:

Ágnes

Kép
klemencia

[quote="athena"]P írta:athenaocifotó a babaszobában :) Csini :)

:) Köszönöm. Azóta már függöny is van...majd igyekszem arról is tenni fel képet :)

Ágnes

Kép
klemencia

Klem!
Mindenképp! Jó az egeres szőnyeg :)

Pillesz!
Gondolom már beizzítva az indulási rakéták :)

Timi
athena

[quote="athena"]
írta:
athena
Én még mindig olyasvalakit keresek, aki a bérszámfejtéshez ért. Legalábbis a terhességi, szülés utáni járandósságokhoz.

Itt "lakik" az embered, Szakbarbárnak hívják.
Nekem sokat segített már. De mielőtt kérdezel, érdemes visszaolvasni, hátha van hasonló eset.

http://forum.index.hu/Article/showArtic ... a=94024585

KépKépKépKépKép
uxi

[quote="athena"]
írta:
athenaSzerintem nem ezen múlik, hogy milyen lesz! Az én gyerekem is megválogatja, hogy kinek mozog, kinek nem! Apának és nekem igen, de másnak nem. Más csak úgy látja, ha csak nézi, és kívülről látszik, de tapintani nem tudják, mert azonnal visszavonul :)

Enyim gyerek leginkább a kajának mozog, az emberek nem nagyon érdeklik.Ha eszek valamit, máris megindul :wink: .Csöppet hasközpontú...

KépKépKépKépKép
uxi

Mindenképp! Jó az egeres szőnyeg :)

Köszönjük :)

Ágnes

Kép
klemencia

Athena mit akarsz tudni pontosan? Mostanában elég sokat összeszedtem a témában és TB tanácsadáson is voltam.

Más

Brigi figyelj már! De ahogy nekünk csinálták a terheléses vércukrot az is olyan, mint aki cukros lötyit iszik?Mert ha igen, akkor nekik 7.8 a felső érték. most már egyáltalán nem értem mi van. Mert hiába határértéken belül vagyok, azért a felsőhöz közelít, és nem mindegy ehetek e továbbra is nyugodtan vagy vigyázzak....

Pont a tésztát, krumplit, csokit imádom!Állandóan ezeket eszem.most meg akkor ne egyem??!De ezt a dokik mér nem mondják?Mér mondja azt mindkettő(háziorvos+nőgyógyász)hogy ez teljesen rendben van????!!!Nem kellene szóljanak hogy azért kicsit fogjam vissza magam??!!
kriszti1976

Hú, már kettőkor forró nyomon leléptem a főnököm után, és a párommal jöttem haza kocsival. :D :D
Hol lehet megkuksizni a képeket?

Pöttöm Pankánkba iszonyú erő szorult! Már kb 3 -4 hete látszik a hasamon ha rúg, sőt, a tálcát is majd lerugdossa a hasamról!

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Uxi, az én Dorkám is evés után nagyon mozog, mindig jelzi, hogy leért a kaja, mintha megköszönné. :)) Nagyon cuki, imádja a hasát (tiszta mami):)))))))))))
És hangokra mozog, pl. egy idősebb kolléganőm hangját imádja, nagyon rugdos neki. És kedves hangú férfiak hangjára is reagál. A mély morgós, durvább hangokat nem szereti. Ja és a kisgyerekek vékony hangját imádja. Amikor a vonaton gőgicsélt egy baba, Dorka "kézzel-lábbal integetett neki" odabentről, alig tudtam ülni:)))
Vendég

Brigi! Koszonom. Egyebkent miert nem alkalmas jarokanak?

Maszat nem egy nagyon mozgolodos. Inkabb kaja utan kicsit, de nagy ritkan vannak csak "erosebb" pillanatok. Erosodnie kell meg? :( Apa meg nem erezte, de altalaban mire oda jutunk, hogy lefekves es apa is ott van, addigra szerintem alszik :?

Remelem hamarosan fordul a helyzet, mert apa mar kicsit el van keseredve :oops:

Friss diplomasok: eloszor is gratula!!! :lol: :lol: Masodszor: milyen nyelvvizsgat tettetek? Valami konnyut kellene tatalni, mert nem akarok ismetelgetni ... :roll: az elozo diplomamhoz meg eleg volt a szigorlat, igy most "ven" fejjel szenvedek vele. Javaslat?
Vendég

Néhány kép Kicsi Csenge szobájáról.

Kép

Kép

Kép

És a mai szerzemények az újpesti turiból (810,-Ft-ot fizettem :) )

Kiskabát:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Ágnes

Kép
klemencia

Bocsánat, kicsit hosszú lett a hozzászólásom :)

Belegondolva a birkás body nem is tetszik :? de mindegy, egynek jó lesz :D

Ágnes

Kép
klemencia

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?