Életjel
Kicsit bekukk, élek még, olvasom is a termést, de van este 11 mire a gép elé kerülök általában, s akkor már egyszerűen nem bírok írni
ezt a hsz-t pl 9 körül kezdtem el
Szóval minden okés, Süti Madar köszi a hiányolást

Az alvás egyelőre még javítható, de egyre jobb

általában kétszer kel Luca, szopi büfiztetés, aztán alvás tovább. Jobbára a saját ágyában, de pl mára virradó éjjel mellettem. A pocak komfortosabb állapotához nagyon sokat hozzá tesz az, ha éjszaka is ülve szoptatom. Fekve valahogy több levegőt nyel. Szóval alakulunk szépen.
Levegőztetés: kb minden másnap kimegyünk, általában kendővel, s mikor itthon maradunk, akkor is kapja a lédús légkört a sarkig tárt erkélyajtónak hála. Remélem sokáig lesz még jó idő
Ati még mindig kínlódik a fogával, most napokig hőemelkedése volt, kínlódik szegényem rendesen, nyűgösebb is az átlagnál, na meg a napi egy alvás helyett, most napi kettő van, egy reggel 8 körül, s egy délután.
Nagyok: szalad velük a ló, most ástunk Apjukkal vizesárkot, kissé lassítandó őket. Nem egyszerű..... állítólag az egész generációt jellemzi, de ez nem vigasztal. Ofővel beszélgettünk, ő is bele esett ama kétségbe, hogy hova jut így a világ. Max marad a Don Quijote szindróma.
Mi felnőttek: Atesz jól bírja a kiképzést, segít sokat. Én: néha előjön a Vuk komlexusom, s meggyőződésem, hogy nálam nagyobb senki a világon nincsen, de aztán hála az égnek mindig jön valami boldogságos, s helyemre tesz. Aztán van olyan is, mikor azt gondolom, hogy simán egy multifunkcionális háztartási gép vagyok mosfőztakarítvasaltanulgyakorolstb funkcióval. Ilyenkor lázadni kezdek, s közlöm a kiskorúakkal, hogy lófüttyöt

persze tök feleslegesen, mert fogalmuk sincs az egészről, mi a baja az anyjuknak. Néha azt gondolom, hogy olyanok, mintha az egész kamaszkoromat végig füveztem volna, s ennek köszönhető ez a bambaelvarázsolt állapot, ami néha/általában az arcukon tükröződik ha valamit kérek/mondok/tanácsolok/megbeszélünk.
De ma reggel hajat mostam.
És ez nagyon jó.
Ja, rájöttem, hogy ha valóban hűvös lesz , nem tudok mit felvenni.
Ez nem jó. Úgyhogy elvileg alakul a lélektani pillanat a 90 naposhoz, gyakorlatilag van még egy tábla milkám......