Hát, most már mozog a bébim, csak lusti volt.
Hétvégén kifeszül a pocimban, egyszerre rugdosta a gyomromat és püfölte a hólyagomat, kissé kellemetlen volt, hogy így keresztberakta magát...

de naponta többször csinálja azóta is. Szerintem rájött, hogy így még viszonylag kényelmesen ki tudja magát nyújtóztatni...
Amúgy a mozgása elég megváltozott. Nagyon hirtelenkedő lett, egyik pillanatról a másikra üt egy akkorát, hogy majd' lemegyek hídba... eddig mindig finoman kezdte, most mindenféle bevezetés nélkül üt-vág belülről
És nagyon érzem, hogy mikor alszik el, azt is egyik pillanatról a másikra... egyik pillanatban még érzem, hogy motoszkál, feszül a pocak, a másikban meg elernyed, minden csendes lesz odabent... kb mint egy narkolepsziás

először mikor ezt tapasztaltam, megijedtem, de ugyanilyen hirtelen is ébred fel...
csak nagyon furi
Szoptatós melltartó:
tegnap voltam sógornőmmel melltartót venni (ő is babás

) és ott azt mondták, hogy a szoptatósat kb. 3-4 héttel a szülés előtt vegyünk csak, mert addig még nőhet a cici...
torna:
én még mindig itthon tornázom, a gyógytornászos kismamatorna dvd-vel...
elküldöm a linket még egyszer, ha valaki szeretné...
Lányok!
Megvettem egy csomó újságot. Amit nagyon hasznosnak tartok, az a Kismama Különszám! Nagyon sok kérdés-válasz van benne, és tényleg a legtöbb bennem felmerült kérdésre választ kaptam!
Abban olvastam pl, hogy a baba és a mama mozgása összhangba kerül, ezért lehet "menet közben" kevésbé érezni... és hogy nagyon szereti, ha mozgásban vagyunk... Igaz is, mert nekem is akkor kezd dörömbölni, ha hirtelen mozdulatot teszek, ami nem várt, és nem harmonikus... vagy ha leülök, megállok egy helyben. Azóta, hogy ezt olvastam (meg azt is, hogy szereti, ha apával táncolunk így hármasban - mert olyat is szoktunk

) azóta ha egy helyben állok, akkor is ringatom a csípőmet, hogy tetszen neki