Most van csak időm. A gyerek nem akart aludni, én meg kivoltam. Most aludt be, de nemsokára meg mennünk kéne a keresztfiamékhoz. Hál'Istennek, Apa mindjárt itt van és jön velünk, így megúsztam a buszozást.
de. meg voltam ezen a védőnős napon, de nem sikerült semmit sem megtudnom, mert végig játszóházaztunk, de azt nagyon élvezte a kis prüntyőm. Szóval eldőlt, ezentúl járnom kell vele közösségbe. Bár most meglincseltek lehet, de én nem vagyok a bölcsik ellen sem, mert pl. Bibu igenis igényli a társaságot. És fél nap szerintem nem káros. (Amúgy én is bölcsis voltam 1éves koromtól, és a férjem is, de nincs bajom-vagy ezt lehet, csak én gondolom így?
Na a lényeg, jelenleg bölcsi kilőve, mert csak magán jöhetne szóba, de az horror itt nálunk és ha úgyis itthon leszek, nincs értelme. Viszont jönnek a játszóházi korszakok. Most még ok, de mit fogok csinálni a picivel???? Ez most kattant be. De majd csak megoldom, ugye?
Marcsi! Azt hittem messzebb laktok. Nekünk a magánrendelő is annyi, mit a kórház. Autóval ha bedugult a város tök mindegy! Viszont a Bkv-val nekem nagyon messze van a kórház. Majdnem 2óra, mert olyan szatul járnak az eszközök és 2-3 busz,max. vili és gyalog lehet elérni. Szóval engem kénytelen Apa hurcolni...
Ti dolgoztok még? Mit csináltok?
Én legutóbb boltban melóztam, de nagyon szerettem, de még Bibussal való terhességem elött kiléptem, mert mellette 2szakos nappalis vagyok. ezt most már húzom egy ideje. De még nem tudom meddig.
Bár nem kéne, mert Picurral hatszor nehezebb lesz. Már csak pár vizsga és a diploma van hátra, de nincs sok teteje, mert már sohasem dolgozhatok ezekben a szakmákban.
Na megyek, mert lassan indulunk!
Jók legyetek! Vigyázzatok magatokra!