2004.07.24 16:39
2004.07.24 21:42

2004.07.25 07:17
2004.07.25 12:39
Viszont 2 hónapja óránként kel éjjel, teljesen kivan a család. Én persze nem szeretnék beleszólni, vajon miért...
Nem féltél, hogy kimocorog a függőágyból? Hol vetted azt a falat medencét? Pénteken kerestem de az Auchan-ban a 145 cm-s volt a legkisebb.
Imádom, amikor a szájába tömködi a lába ujjait és közben gördül oldalra. Igy legalább egy darabig elvan háton is azóta... 2004.07.25 14:18
2004.07.25 17:22
Sajna nekem be kell érnem valami vödörnyi méretű Peti-pancsiztatóval
Én meg majd irigykedem rá
): karikázd fel, egy kis vajjal, pici cukorral, pár csepp citromlével főzz egy jó laza krémet belőlük. Süss ki palacsintákat, töltsd meg ezzel a banánkrémmel. Csokiöntettel nagyon finom! Ez utóbbi készülhet pudingból vagy kakaóból, de ha van otthon néhány divatjamúlt mikulásod és csokitojásod, azokból is készülhet az öntet (én ezekből szoktam). Vacsira épp elkészül
2004.07.25 18:10
2004.07.25 19:34

2004.07.25 19:59
2004.07.25 21:38

2004.07.25 23:35
, igazán sanyarú sorsú gyerek. De nagyon örül neki, ha az énekelgetem, hogy:
Aztán mégsem mert elmentünk csempét venni Bricostore-ba. Az üres falra pultot szereltünk, így kellett még plusz csempe. Most volt szerencsére.
Kincsőnek és Kristófnak boldog névnapot!!!
2004.07.26 08:24
) 2004.07.26 09:49
)

Nagyon tetszik a nyálas kép
Egyebként én is szoktam csúfolni Sárát, mikor még jó régen állandóan elaludta a fülét, mindig manófülünek hívtam, mert olyan volt a füle, mint a Gyűrük Urából a Tündéknek hihihi.
Ez a dolog igaz, defektes még egy picit, mert utál hason lenni, a hátra fordulás meg még várat magára, így mikor hasra érkezik egy picikét nézelődik, küszköd, majd jön a tombolás

2004.07.26 10:49
Viszont ha fogom a kezét akkor felül majd feláll, ez legalább megy neki, igaz idösebbek is vagyunk. 2004.07.26 13:31
2004.07.26 16:45
2004.07.26 21:07
2004.07.26 21:13
2004.07.26 22:14
Így aztán úgy döntöttem, hogy bármilyen jó is az anyatej én bizony néha-néha - mondjuk 2-szer egy héten - meg fogom őt kínálni egy kis gyümivel, ha ennyire ízlik neki. (Hét végén betölti a 3 hónapot, azt még kivárom.) Szerintetek jól teszem vagy nem?
2004.07.27 08:58
2004.07.27 09:09
2004.07.27 09:19
Most már tényleg olyan, mintha magammal beszélgetnék!
Leboyer gyöngéd születésével született, már Áronom is,csak nála a körülmények még nem voltak az igaziak. Bezzeg most! Külön szülőszoba, zene, szülésznő, párom...de jó visszagondolni!
Marci pénteken kapta meg a 4 hónapost. KETTŐT!!!
Olyan szemrehányóan nézett a szemembe, miközbe beadta neki a dokinéni...Ma már jobb napja van.
2004.07.27 09:23
2004.07.27 09:36
De ha a véleményemet kérdezed, több oka lehet Kincső ébredésének:
Hát remélem tudtam valamit segiteni, de talán aki hasonló cipőben jár, okosabbat tudna Nektek mondani
Terhességem alatt pl. mindenki azt mesélte, hogy hát a szülés az bizony nagyon fáj, ülni nem tudok majd a következményektől és x centi vágás, repedés stb. Na Peti 8 perc alatt született nem sérültem, és nem fájt. A szoptatással is jöttek a "jótanácsok".... És még mindig nem adtam fel, Peti féléves koráig vagy tovább, amig van, igenis kap anyatejet!!! Naszóval, amit Leone is ir, pihenj amennyit tudsz, igyál napi 3-4 liter ásványvizet, fejd le a megmaradt mennyiséget, edd a homeobogyót (Urtica Urens 5CH) és verd ki a fejedből a kétségeket, anyósodat csókoltatom
Mert kikapsz, mi is kikaptunk anno
2004.07.27 09:45
Most lehet, hogy hüje vagyok, de a 2x160 nm-s házhoz (húúú, dejó nagy!!) miért nem fogadtok bejárónőt egyszer 1 héten? Ezt tényleg nem lehet birni, a baba pedig egész embert kiván, hiszen az étkezések még mindig nagyon gyorsan követik egymást, bár már nem nyúlnak egybe. Nem akarlak uszitani, de ne engedd a kedves megjegyzéseket. A bojler nem sértődik meg, ha még 2 napig poros marad a teteje és a mosatlan edény sem szalad el reggelig, hidd el (sajnos
). Ha meg anyósnak nem tetszik, fogjon egy rongyot és törölje le a bojlert. 2004.07.27 09:57
Ezt 2 körül megunom, megy a kiságyba.
Közben mosott ruhákat kiteritem száradni s iszom egy jó laza kávét, és tojok a mosatlan edényekre
Kávé után felmosok vagy porszivózok, Peti miatt ezt hetente kb. 2-3szor, nem többször! 4-kor Peti ébred, jön az uzsi, közben TV-t nézünk, zenét hallgatunk. Uzsi után már télleg elmosogatok, érkezik apa, leülünk, beszélgetünk majd vacsizunk együtt. Aztán 1/2 8-kor Peti fürdik, eszik, alszik és mi nyugodtan tudunk egymással foglalkozni. A délutáni mosatlan elvan másnapig. Nagytakaritás hétvégén együtt. És ezzel tökéletesen elment az EGÉSZ napom, hogy alig olvastam, alig neteztem...Valahogy könnyebb volt, mikor reggel 7-kor elmentem itthonról és este 8-kor hazaértem a munkából
Pl. a körmömet már napok óta készülök kilakkozni, valahogy elmarad. 2004.07.27 10:07
A Gyáli úti Metróban vettem.
Nekünk nincs olyanunk.
A régi 1 hónapja elköszönt körzetváltozás miatt, az új pedig elfelejtett jelentkezni. Amíg nincs rá szükség, én bizony nem keresem meg (amúgy is az ő dolga lenne minket keresni). Amíg a doki nénink havonta kijön oltani addig vele beszélem meg inkább ha gondunk van.
2004.07.27 10:34
). Néha elegem van az egészből és akkor szokta a férjem mondogatni, hogy "ne problémázz ezen, adj mindenkinek a kezébe egy seprűt, felmosórongyot, stb. akinek nem tetszik amit lát". Anyósodat pedig én is csókoltatom.
Én a saját anyukámmal tettem meg a nagyfiam 3 hónapos korában, hogy megbeszéltük vele, hogy már nagyon kikapcsolódnánk, elmentünk moziba és rábíztam a gyereket 2-3 órára mikor épp elkezdett takarítani. Mindezt a gyerek legnyűgösebb időszakában. Mikor hazaértünk és ő persze semmit nem haladt a takarítással, akkor magyaráztam el neki, hogy miért nem jut idő arra, hogy a lakás minden apró szeglete mindig ragyogjon. Attól kezdve nem volt ez téma. Próbáld ki a módszert!
2004.07.27 11:16
Na, jó, tudom, hogy az sem semmi!
gyerekemnél, az pedig az esti lefekvés. Az esti 'rituálé' nálunk szent és sérthetetlen.
2004.07.27 12:28
, és csak ringatással tudjuk enyhíteni a fájdalmain. Ha meg aludt, általában a karunkban aludt el és ha letettük felébredt, és kezdődött minden elölről. Ezért ha azt akartuk, hogy egy jót aludjon, le sem tettük, így 24 órában szinte csak vele foglalkoztam, meg ettem, aludtam, zuhanyoztam és kész. Hét közben csak a mosógépet tömtem meg, mosogatás csak este ha a férjem altatott, takarítás meg hétvégén, akkor felváltva pesztráltuk Danát és takarítottunk a férjemmel. Vásárlást pedig a férjem intézi amikor jön haza a munkából. Vasalás a mostohagyerek, amúgy sem kedvelem, van egy nagy halom vasalnivaló és mindig frissen vasaltak vagyunk, szó szerint. Tv-zés nulla, olvasás és netezés, ha Dana alszik vagy szopizik a karomban.
2004.07.27 12:28
Hozzám 2 hetente jönnek takarítani, úgyhogy én csak porszívózok, meg ami feltétlenül szükséges. Főzni anyukám szokott, igaz mellette lakunk és csak magamnak főzőcskézni nem is lenne kedvem, neki meg ugye mindegy, hogy mennyit 2 vagy 3 személyre főz. Mosni és vasalni pedig mindketten szoktunk, kinek van éppen ingerenciája, de az sincs sok, leginkább a gyerkőc cuccait kell.
. Mikor még takarítottam, már előtte két nappal kiállhatatlan voltam, hát még aznap. Rettenetesen gyűlölöm.
Hátha lesz belőle valami
olyan sok 

2004.07.27 12:42

2004.07.27 13:28
2004.07.27 14:26
Azokat nagyon rühellem. Ja, és bevallom "férfiasan" a konyhában is Ő a mester. Nem tudok főzni, valahogy sosem kellett
De Ő remekül tud és szeret is. Persze ez a besegités kölcsönös, én sem ilyedek meg egy polc felrakásától vagy egy autómosástól.
Nemsemmi!
2004.07.27 14:56
Hehe.
A nappali alvást pedig Andi javaslatára kezdtem el. Egyszerűen betettem a kiságyba evés és egy kis játék után. Hamar megtanulta, hogy az az alvás ideje. Ez van délelőtt és ebédke után , valamint gyakran a 4 órás uzsit követően is. Szeptembertől meg majd kicsit átszervezem az Ő életét is, mert kezdődik a nyelvtanfolyás és az edzéseimet is újra szeretném kezdeni. De Petike olyan jó kisfiú, ezért remélem mindenre jut időm

2004.07.27 15:50
2004.07.27 16:26
Kinnt is, hehe.
Nagyon sok éve valami hasonló felállásban laktam, mint Te, ott sem volt lezárt ajtó a két szint között. Anyós nemes egyszerűséggel csak nagyságos asszonynak hivott, mert szombatonként 10-ig aludtam. No, mivel eme anyós már ex-anyós jelzővel bir, sejtheted mi lett a vége.
Kisfia még azóta is keresi az igazit, aki anyósnak megfelel. Jelenlegi anyósomnak is voltak beszólásai, főleg mig Petit vártam, ám miután elmagyaráztam Neki, örüljön, hogy a fia ilyen jó ember lett annak ellenére, hogy egy alkoholista kamionos apa volt a "példakép", hát elgondolkodott. Nagyon jóban vagyunk, de ennek az a titka, hogy néha helyre kell rakni. Na, ennyit még az "anyós off-topic"-ba.
Lényeg a lényeg, nagyon drukkolok, hogy megtaláld a közös nevezőt anyósoddal egy jó kapcsolat kialakitása érdekében. Márcsak Bence miatt is
Olvass vissza a korábbi hozzászólásokban, voltak jó ötletek. Aztán ahogy folyamatosan tágul számára a világ, már egyre többminden köti le egyre hosszabb időkre.
Fúúújjj
2004.07.27 16:35
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|