Fleur, ki az a Bartos Erika?
Hisztik....
Amúgy Rugón azt vettem észre, hogy amikor jöttek a fogai (nem nagyon tudtam róla, csak sejtettem), akkor volt a nagy hiszti-korszaka.
Aztán kibukkantak leghátul, és a földönfetrengős időszaknak is vége lett.
Sírós gyerek a csanában: hú, most itt is van egy kemény beszoktatási időszak, Zsombornak hívják a kisfiút. Kétszer láttam eddig, de mind a kétszer ordított. Először Rugó is meg volt tőle szeppenve, nem nagyon értette, mi a helyzet, be sem akart menni. Az nála komoly dolog
Aztán megszokta valahogy.
Most öten vannak amúgy gyerekek. Mind fiú, és mind szőke. Csak Rugó olyan barnás. És mind nagyobbak is testsúlyra-magasságra. Ő meg olyan közöttük, mint egy kis hajasbaba
Rugó amúgy mintagyerek a csanában. Állítólag nagyon nyugodt, nem sír és nem hisztizik. Sőt, kétszer lepihent egy fél órára:O Igaz, másfél hónap alatt:) Szóval viselkedéskultúrában etalon a gondozónő szerint. De jól érzi magát amúgy, ez a lényeg. Tamáska a nagy haverja, állítólag már egymás kezét is megfogták. Nagyon büszke vagyok rá. Felnőtt baba lett. Csak a beszédjére kellene még gyúrni (arra nem vagyok büszke):)
Holnap megyünk Böszörménybe partyra egy ismerősömhöz. Több baba is lesz
Gica, ezt a játékot majd megnézem én is
Bár nálunk nincs most egér. Vagyis a notebookot simogatjuk, és csak az éjszakai munkákhoz rakjuk rá az egeret. Rugó pusztította korábban, így elpakoltuk.
Én már jobban leszoktam róla amúgy, de G. meg elalszik, ha anélkül dolgozik a gépen éjjel.
Na, ezt most jól elküldöm.