Akkor csak jól gondoltam, hogy az előző üzidben mire céloztál!
Csak nem mertem rákérdezni... Gratulálok!!!

2004.07.21 14:58
A Corában én sem láttam, talán rossz helyen nézegettem?
legközelebb jobban szétnézek.

Érdekes, hogy vannak olyan tesó gyerkőcök, kik meg születéskor tök egyformák (pedig mondjuk nem is ikrek, hanem van köztük jó pár év) és ahogy telik az idő, lesznek egyre különbözőbbek külsőségben is.

Hanyadik hétnél tartasz? Sok-sok boldog pillanatot, pocakosodást kívánok, meg természetesen, hogy minden rendben legyen veletek.
Ha jól értettem, az előző baba nem maradt meg? 2004.07.21 18:59
2004.07.21 21:25
2004.07.21 21:55
Neked is köszönöm! Mit szeretnél hallani rólam?
...két a melegtől nagyon nyűgös kislányom van!
De most komolyan! Bár ez is komoly! Én tudom, hogy neked is két lányod van! A kisebbiknek még a keresztnevét is tudom!
Én ekkor tudtam meg a férjemmel együtt, hogy ikrek!
Pont behívtam erre az UH-ra! ...ja, és azóta nem dolgozom, mert egyből veszélyeztetett terhes lettem!
2004.07.22 07:44
2004.07.22 08:04

Szerintem nem lehet, hanem biztosan 
fogsz még jönni ide
-de csúnya kifejezés- egy vetélésen, már át tudom érezni a súlyát. Akkor én nevetgéltem, mikor tanácsolta az egyik dokim, hogy menjek haza táppénzre (talán 7 hetes voltam), én meg pislogtam rá, hogy "eznemnormális hát annyi melóm van, még most is dolgozni megyek innen vissza, mert muszáj" - aztán nem mondom hogy emiatt, de mégsem maradt meg a baba... és legközelebb amint lehet, otthon fogok maradni
Leginkább mert orvosilag is alátámasztják ennek szükségességét. Szóval Neked sok-sok pihit (Nikike mennyi idős? - lehet hogy egy nagyobbacska mellett nem lehet annyit pihenni, de mégiscsak a cél érdekében
És nem szabad rosszra gondolni, csak szépre-jóra 
Most nyári szezonban hol egy bicajost, hol egy kutyást, hol egy fagyizós tömeget kell kikerülnöd
De van egy sajátos hangulata, ritkán ugyan, de ki szoktam én is jutni egy-egy sétára. A Tiszaligetben a csónakázó tónál jobban szeretünk sétálni, az olyan meghitt, csendes, bár oda kisétálni 
szomori-fej : ( csak szóközt ne hagyj a két jel között, vidám fej : ) szintén szóköz nélkül. Van még ez az idétlen vigyori, azt most nem tudom, meg van valami piros paprikás mérges smile fej. De itt oldalt a társalgó menüjében a dokumentációban (talán formázás) találsz egy leírást mindenféléről (színes betűk, kis betűk, nagy betűket hogy lehet írni, táblát beszúrni stb.) 2004.07.22 08:11
2004.07.22 21:19
Itthon is rohadt meleg van, de legalább nem szívja ki a nap minden energiámat! Pedig 4 után indultunk, alig bírtam..., a gyerekek legalább bírták! Szegények úgy szenvednek! Legyen már vasárnap! ..és legyen igaz, hogy jön az enyhülés!
2004.07.23 07:00
De az élvezetes 
Milyen ajándékról beszél K78? Lemaradtam vmiről?
? Fél évet mondott az orvos várni, ebből már a fele letelt. Most kezdek nyűgös lenni, mert három hónap a fizikai rendbejövetel, három a lelki, és hát lelkileg én már a következőre vágyom.. 2004.07.24 19:27
2004.07.24 19:32
Bevásárolni négyen csak olyan boltba tudunk menni, ahol nem kicsi a bevásárlókocsi , mert egyébként nem fér el benne a hordózó.

2004.07.24 19:38
) 
2004.07.26 08:08

2004.07.26 19:52
2004.07.27 08:30
Képet az 1 éves nagylányodról mikor láthatunk?
Én a neten néztem meg "minden" kocsit, illetve érdeklődtem, úgy döntöttem... (mondjuk pont a Bergon nincs fent a neten, azt a Kismama újságban néztem ki, aztán a pesti ikres barátnőmmel megnézettem, lefényképeztettem élőben)2004.07.27 09:17
2004.07.27 10:28
Veled mi újság van?
. Valószínű a hotmail szervere rakoncátlankodott, mostanában a külföldi szervek behülyültek(yahoo is olyan lassan jön be). Boldog szülinapot a kislányodnak (aki már gondolom kész nő 
)! 
Igaz nekünk nincs lejátszónk
)
Az eladó aranyos volt, de hát mit sem számít, ha az árukészlet olyan-amilyen.
van lefotózva a címlapon. Mindkettőt újságárusnál vettem, 600-700 Ft (nem emlékszem). Teli van mindenféle babás dologgal, jó ötleteket lehet szerezni
. 
) 2004.07.27 11:51
2004.07.27 18:48
2004.07.27 20:05
Meg 2-szer már vásároltam az SZTK mellettiben is!
De én a Ficánkát szeretem a legjobban, ott legalább van 10% engedményünk az ikrek miatt!
Nem voltam még a Madrinában, de nem emlékszem, hogy a pestiek mondták volna, hogy drága...
Mindig a férjem pakolja el őket utánam, mindig szanaszét hagyom! Szóval melyikben van?
Beírtam a profilomba az albumom címét! De pár nap múlva kitörlöm majd!
2004.07.27 20:26
Ma laborban voltam és a dokimnál. A laboreredményem tökéletes és a kézi vizsgálatnál is minden oké.
2004.07.27 21:09
Bár gondolom "adja" magát
K78

, viszont mára már minden oké

Megy a sok-sok drukk 

Hány hetes terhes vagy? 2004.07.27 21:16
2004.07.27 21:44
A kórházba mész UH-ra? Csináltass képet!!!
, ezért én most nem kérem a táblázatot! Én legjobban azt szerettem, ami pont itt a babaneten van, az ultrahang hétről hétre, az tök jó!!!
) Eredetileg onnan lett volna a babakocsi, bementünk megrendelni és mondták, hogy nincs itt, aki felszokta venni a rendelést..., kérdeztem, hogy hányszor kell ide bejönnöm, hogy legyen babakocsim... aztán mondtam nekik, hogy oké, akkor átmegyek a Ficánkába megrendelni!
( 5e-rel olcsóbb is volt...)