A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Erpé: Azért jó, hogy javul Samu és jöhettek haza! Végre! Itthoni környezetben gyógyulni is könnyebb.

Adryn: SuperNico igen édes és nagyon ügyes! :P 8)

Pappilon: Üléshez nagy gratula Liza babának. 8)

Csibb: Nagyon örülök, hogy ilyen jól van Máté és már nem kell gyógyszer. Biztos nem lesz gond, de azért csak ellenőrizzék. Pozitív megerősítésből sohasem elég. ;)

Danihelyzet, ha lehet, még tovább romlott. Fél éjszaka apuka lelkét masszíroztam... :( Utána meg a 3 gyerek kelt felváltva. Ágica nagyon beteg. Folyton 40 fokos láza van. Annyi lázcsillapító van benne, hogy az egy elefántot is kiütne, plusz hűtőfürdő.... Zsófi meg iszonyatosan köhögött éjszaka. Órákon keresztül nem aludt csak köhögött... Így ugye ő sem mehet suliba, még nagyban alszik.
Peti 'csak' náthás egy kicsit, de valami nem kerek, mert nem nagyon akar enni.... :( Csak cicizni.... Ő csak 4-szer kelt.
Szóval nem igen jutott időm aludni... Pedig jól esett volna..... :roll:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Katka
hűű, ez nem hangzik jól... :? jobbulást mindenkinek!
még nem vagyunk teljesen gyógyszermentesek, csak szívritmusszabályózót hagytuk el. még egyet szedünk, de azt mondták, már nem sokáig! :wink: de igen, és kifejezetten szeretek kontrollra járni, pont azért, amit írtál, a poz. megerősítésből sosem elég! :D

nekem ma pont szuper éjszakám volt az eddigiekhez képest, Máté csak kétszer kelt egy szopira fél 1-kor és fél 6-kor és fél 8-kor ébresztette a családot. :D

Pulcsi
sajnos nem tudom, amit kérdeztél...

Vica
hívj egy kis segítséget, ha nem megy egyedül! Anyós nem szeret vasalni??? :wink: :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

sziasztok

kakta jobbulást nektek...

erpé remélem samu jöhet ma haza

pulcsi a babakocsi: Kép

erkélyről is ígérem lesz kép cska még mindig nem volt időm letakarítani... festéket stb-t

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Hű Katka akkor te sem sokat aludtál. :? Jobbulást mindenkinek. Ágicának amúgy mi baja van?

Csibb hát azt hiszem vasalásra nem fogom megkérni anyósomat :D amúgy náluk apósom vasal. Ő mondjuk felajánlotta múltkor, hogy csak rakjak ide egy üveg sört és ő elvasal mindent :D De azt hiszem inkább a gyerekvigyázásra kérem meg őket.
Egyébként tegnap este lett volna rá időm, de nem tudom mi volt vele, teljesen kidőltem, nagyon hamar elaludtam. De persze Nimród nagyon sokszor felébredt úgy hogy annyira mégsem tudtam magam kipihenni. :( Reggel dupla kávét kellett innom :oops: Remélem nem beteg leszek én is, olyankor szoktam ilyen fáradt lenni.

Moncsi jó ez a babakocsi :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Adryn: akkor te ezért vagy ilyen vékony! :shock: én meg ezért ilyen dagadt :cry: meg vannak a t-s eredmények is. Szedheted a gyógyszeredet végig szoptatás alatt is?

erpé: nem akart hazamenni? :lol: akkor ez a heim pál jó! Gratula a hazamenetelhez!!!

moncsi: nagyon szupi ez a kocsi!

mi is megvunk fázva:-(

angolt tanítok....

katka: köszi, jajjajjj, annyira sajnálom ezt a Dani ügyet, borzasztó lehet nektek és a kis Daninak... nem is tudom, vmi szellemirtóhoz kéne vinni a banyát, h leszedje róla a rontásokat :lol:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Pappilon: nem is vagy dagadt! :shock: Persze nem vagy olyan vékony, mint Adryn, de azért nagyon csinos csaj vagy! 8) Sajnálom ezt a pajzs-mirigy mizériát..... :( De ilyenkor majdnem mindenkinek meghülyül a szervezete, szopi után biztos helyre zökkensz....
Szellemírtó jól jönne.... :lol:

Moncsi: Peti unokatesójának van ilyen babakocsija és nagyon szeretik. Szóval jó választás volt! És nagyon dögösen néz ki szerintem. Olyan fiatalos! Illik hozzád! Nem nézték még Líviát a húgodnak? ;)

Vica: Csak valami fejfájós lázas vírus... Remélem. Gyerekorvos továbbképzésen van, de szerintem ő is csak lázcsillapítót és C-vitamint adna..... Ha nagy gáz lesz, akkor hívok ügyeletet.
Nem is tudom, hogy bírod egyedül Vica. Én most igaz, hogy 2 napot dolgozom, de közben a babysitter kitakarít és kivasal, így én nekem csak a gyerekekkel kell fogalalkoznom, meg főzni és mosni.... És 3-4 gyerek mellett ezt is alig bírom el... Nem vagyok egy háziasszony típus... :oops:

Katka

katka22

katka szerintem biztos nézték már :) de nem kérdeztek még rá

Viszont sokan kérdezték már hogy az enyém e .. és hogy én ilyen fiatalon bevállaltam. de mondtam hogy nem bántam meg egyáltalán.

De jó olyanokkal találkozni hogy jaaj de jó hogy ilyen fiatalon vállatam babát hogy ez már olyan ritka.... és tényleg mert mostmár annyira kitolódott ez a szüléshatár..

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Pulcsi, mi ha fekve cicizés közben alszunk el, sosem büfiztetem Mártit, sőt akkor sem, ha csak cicin és utána beteszem a kiságyba. Csak akkor büfizünk, ha eszik, de nem akar elaludni. És olyankor sem mindig kell neki.

Katka, jól összeszedtetek ti is valamit... Ágicát nagyon sajnálom a 40 fokos lázzal, hogy viseli? Nagyon bágyadt? Zsófinak is küldök puszit, gyógyuljon meg minél hamarabb. Remélem, Peti azért megússza... nem muszáj követni e Márti példáját. Igaz, mi hamar túl voltunk rajta.
Nem tudom, Petiapu lelkét hogyan lehet ápolgatni, ha folyamatosan fennáll ez a helyzet. Nagyon sajnálom, ez elég szörnyű egy embernek, ilyenekkel szembesülni. Viszont lehet, hogy tényleg nem kellene "meghallani", amiket ilyenkor telefonon mond Peti, hisz az tényleg az anyjának szól. Aki olyankor ott van mellette, és olyankor tényleg neki akar 1000%-osan megfelelni. Bár tudom, akkor is fáj nagyon. Azért egy ölelést átadhatsz neki a nevemben, ha szabad...

Masut
masut

És még akartam írni, hogy nagyon tetszik Zsófiról Erpé képei közül ez:
http://picasaweb.google.hu/samukata/KirandulasCsesznek2009Okt34?feat=directlink#5390337577320769954
masut

Lívia egész nap babázik mármint azt hajtogatja hogy bababa :D:D olyan édes.. jó ideje mondogatom neki már hogy baba meg mama .. remélem tőlem tanulta :D:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

jó reggelt

Papillon: bármilyen pajzsmirigybetegségnek lehet a "mellékhatása" hogy nem tud lefogyni az illető. hugomnak ugyanaz van mint nekem és ő sem tudott míg be nem állították a gyógyszerét. ugyanez a mellékhatás lehet a bármit eszik mégis fogy is... nekem már be van állítva a gyógyszerem, szóval normális határértéken belül van a tsh-m. nem az hogy lehet hanem kifejezetten KELL szedni a gyógyszert .. én terhesség alatt is végig szedtem. ez nem egy fejfájáscsillapító amit ki lehet hagyni, ez a szervezeted normális működéséhez kell. de endokrinológus is tuti elmondja neked majd. ;)

Kukli: tegnap elfelejtettem reagálni Katka olvasós képére :lol: irtó édes az a kicsicsaj :D de az a regény elég uncsi lehet már ne haragudj :lol:

Gabka: Levi hogy tűri ha Lili lebunyózza?és nagyon szép szemei vannak picilányodnak ;)

Csibb: mei-tai kényelmes viselet, mintha nem is ugyanaz a 8kilós gyerek lenne rajtam.. szinte nem is éreztem a súlyát benne :shock: ami fura nekem az a sok csomó a hátamon.. meg a lógó madzag.. azokat még valahová el kell tűntetnem :lol:

Katka: gyógyulást a gyerekseregnek :roll: remélem hamar túllesznek rajta, te pedig tudsz végre pihenni :roll:

éjszakáim nekem is gázosak, annyiból jobb a helyzetem most míg Mic itthon van hogy reggel felkel hozzá és hagynak még engem pihizni.. úgyhogy a 9 órás gyümi is apa feladata még :P na lesz majd nemulass szerdától megint :evil:

KépKép
KépKép
adryn

Erpé: örülök, hoyg Samu jobban van és remélem tényleg haza is jöhet ma!
Gondolom oviba még nem jöhet egy darabig? vagy igen?
Levi hiányolja ám!

MA reggel megvolt az első nyávogás, de csak mert emgzavarodott. Apa nem tudott a megszokott helyen megállni. Az út túloldalán kellett kiszállni a kocsiból, átmenni az úttesten. erre elkezdett reklamálni, hogy ő az oviba akar menni, nem ebbe a házba :)
Szegényke megkavarodott kicsit :)

Katka: betegségeket sajnálom, remélme hamar meggyógyulnak a gyerekek és Te is tudsz majd aludni. Petiaput sajnálom, nagyon rossz lehet neki, de tényleg be kellene látnia, hogy Dani az anyjának (csatlakozom az elöttem szólókhoz, hogy az ilyet nem is szabadna anyának nevezni) akar megfelelni.
Sajnálom szegény kisfiút is!

Csibb: gratulálok a jó eredményekhez, még sok ilyet és akkor majd az utolsó gyógyszert is elhagyhatjátok :)

Valaki kérdezte még régebben, hogy LEvi tortáját én sütöttem-e :)
Igen :) Tojáslikörtortának hívják, mert ott ahol a képen csokiöntet van, elvileg tojáslikörnek kellene lenni, de a gyerektortára nem csoki került az alkohol helyére :)

Na most el is indulunk lassan Leviért, igaz elött még meglátogatjuk egy barátnőmet, aki januára várja a pici lányát és vásárolunk is egyet :)

Kép

Kép
gabka77

Masut: Lányoknak átadtam az öleléseket és puszikat. Örültek neki. :) Ágica ma még 39 fölé nem ment. Felváltva kapja 4-5 óránként a Panadolt és a nurofent. Ha lejjebb megy a láza (38), akkor csibészkedik, amikor magas, akkor nagyon elesett... :(

Ésss, hogy mondjak jót is! Peti ma önállóan felállt! 8) :P 8) :P Le is fényképeztem. Este hozom a képet! :P A büszke anya! :oops:

Katka

katka22

Gratulálok Petinek! :) (És persze nem Peti, hanem Dani beszél a telefonba.... :oops: )
masut

Petinek Gratula!! :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Gratula Péter huszárnak!!! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Gratula Petinek!!! most már nem csak a lovaglás megy majd neki! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

gratula Petinek!!!!!!!!! és köszi a kedves szavakat :)
adryn: köszi a szakértést, kivi vok mit mond a doki, anyu szerint előszokta hozni ezt a szülés.... :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Erpé: hurrá, hogy Samu jobban van. Remélem ma este, már otthon alszik.

Katka: jobbulást a betegeknek. Petinek gratulálunk!!! Nagyon ügyes! És azok a puszik nagyon jók lehetnek!! :lol:

Adryn: nagyon jó a mei-tai-d! És elképesztően csini vagy!! Nico nagyon ügyes. Egy kezes állás nagyon jó :D

Bea: hogy álltok a műszaki dolgokkal. Tényleg nem semmi, hogy így egyszerre tönkre mentek, de nagyon ügyik vagytok, hogy már a felét rendbe is hoztátok!

Csibb: reméljük ezt a gyógyszert sem kell már sokáig szedni!!

Pulcsi: mi nem büfiztetünk. Hason alszik, de nappal sem szoktam szopi után büfiztetni. a vasas kérdésre nem tudok mit mondani.

Papillon: Gratula Lizinek a felüléshez!

Kukli: nagyon tetszik a bealvós kép. :lol: :lol: :lol: Ja bennünket érdekelne a komp, csak hát nem postázol... :cry:

banokla

Papillon, egyik bnőmnek is a szülés után lett ilyen problémája, neki is azt mondta a doki, h a szülés után soknak kijön.
Gratula Lizinek a felüléshez.

Katka, Petinek a felálláshoz! Ágicának jobbulást!!!

Erpé, remélem már otthon vagytok!

Adryn, csinik vagytok a mt-vel és Nicoval!

Meg még nemtom, mit akartam, de most rohanok takarítani. Kupi van és holnap nagyik lesznek este Szonjával, mert megyünk BULIZNI!!!! (na jó, én 10 után biztos hazajövök)
És megjött ma az etetőszékünk is. Tök jó! Baby design, oroszlános!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Gabka: Tojáslikőr torta nem semmi! Még csak nem is hallottam róla! :shock: Hogy te miket tudsz! 8)

Tehuti: Kérünk képet és jó bulit Nektek! (Ja képet a buliból és a székről is ;) )

Masut: Én is keverem a 4 gyereket, sima ügy! :lol:

Banloka: Nem írtad mi van veletek? Mesélj valamit! És szerintem képet is régen láttunk.... Kérünk szépen!

Katka

katka22

hajrá buli, mi holnap este esküvőre megyünk...

Papillon
barátnőmnek meg az asztma jött ki most, szülés után, pedig előtte nem volt... remélem veled minden ok lesz!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Először is óriási gyógypuszi minden betegeskedőnek! Samu reméljük már útban van hazafelé és Katka család is kialussza a nyavalyát.
Petiapunak Masutot követve, ismeretlenül, de mi is küldünk egy ölelést. Nagyon nehéz lehet mindannyiotoknak. :?
Köszi a hsz-ket, sajna nekem ilyen kis ponyva krimikre jut most idő, így Katus sem a Révai lexikont szorongatja. :lol:Hiába okos az ember, a szíve érzékeny.
Petinek óriási gratula a felálláshoz! Akkor már együtt imbolyoghatnak Katával a cuppancs után (bár Kata csak nyelvdugdosós puszit tud adni, sztem a brümmögést szívesen megtanulná hozzá). :P
Lizi csüccséhez is gratula! Ismételgeti?
Moncsi édes lehet Livi! Én is megzabálom Katát. Tegnap míg készültünk elindulni, felkapaszkodott a lábamon, nézett olyan fogatlan nagymamis fejjel és bababázott. Nem sok hiányzott, hogy túlélje ölelgetéseimet. :roll:
Csibb ha van kedved jó helyen jót turizni, ajánlom ami itt velünk szemben nyílt, Bartók Béla úton, Bertalan L. u-nál. Bár nincs már túl nagy rend nálunk, jövő héten még esetleg be tudom vállalni (utána már nem itt lakunk), hogy eljössz de., és addig vigyázok Mátéra míg lenézel, persze cask ha érdekel. Úgyis bennem van egy nagy ölelgetés a fiatalúr irányába! :) A gyerek ruhák kilóra vannak (nem drága, 2600 asszem), csak angol ruci, csütörtökön tök friss árú, és én mindig találok egy csomó mindent a manóknak (Veszélyes egy hely a pénzre nézve). Magamnak is szoktam néha nagyon jó cuccokat szerezni, bár kevés időm van nézelődni. De pl. átmeneti mng kabátom 2600 Ft volt, és imádom.
Hú Bea! Nem semmi micsoda szerelők vagytok. :lol: Tök jó, hogy kipipálhattatok pár dolgot. A mosógép azért gázos lehet. :? Volt tegnap tánc?
Jut eszembe Vica én is félek, vajon mit mértünk el az új lakáshoz. irigyellek a szárítógép miatt. Matrac meg majd lesz. Van fontossági sorrend gondolom.
Masut mindig elfelejtem, veletek álmodtam tegnap. Vmi fogas ügy volt. Nálunk voltatok, Mártinak volt asszem 3 tictac-ja, nekünk meg akkor jött ki az első, másra nem emlékszem. :roll: De kellemes álom volt. :)
Adryn örülök, hogy bejött a mt. Nekem is meglepő volt milyen könnyű benne az élet. Tudnak vmit ott messze Ázsiában. Jól néztek ki benne. :wink: Nico ágyát rakjátok lejjebb, mert nemsokára bemászik a hitvesi ágyba ha nem vigyáztok! :lol:
Banolka ha vki el tudja vinni nektek, még 2 hétig itt vagyunk. Ne hari, de nem csomizok, meg viszek ekkora csomit két gyerekkel. Amikor meg itt van Zsolti, most nyüzsgünk ezerrel a kecó miatt.
Gabka édesek együtt a srácok. Annyira jó ez a tesós dolog tényleg! Lili szemeire nem írok már semmit. Nem lehet betelni vele. Alig tudom elolvasni írásaidat ha van kép, mert mindig odavon a tekintete magára. :P
Zita, előre fázom, most hogy felhívtad a figyelmemet a hidegre. Amúgy nagy köszipuszi érte! Tegnap elvittem a télikabimat, mert cipzárt kellett benne cseréltetni. Hozzáteszem gyerek nélkül mondta a nő 3000 Ft, elvittem 2 manóval, és megoldotta 150 Ft-ból, csak bigyócserével. :twisted: No comment!
Szereztem decemberre Katának vmit. Addigra fog belenőni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2009.10.09 12:29-kor.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Tudjátok hol van tuti tojáslikőr torta (én minden évben azt kérek szülinapomra - Zsolti már megrendelte remélem)? Daubner tojáslikőr parféje. Húúúúúú!!!!! azért Gabka a te recepted is jöhetne.
Tehuti jó bulit.

Szval tádádádám (muszály megmutatnom :oops: ):
Figyelem, Télanyu már jegyzetel!!!!!!!!! Kép (karira belenövünk pont)
Botinak is lesz jelmeze. Beszállítóm már keresi. :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

....belegondolok, 25 év múlva már Adryn féle télapós jelmezben szórakoztat vkit. :evil:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Katka: jobbulást szegény kislánynak. Remélem nem nagyon kapjátok el.

Köszi csibb, én is remélem, na meg a koleszterinem is magas :? de nem dván.

Lizi bezsebelte a gratulációkat...de azóta sem ült olyan szépen... :(

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Wiccán felbuzdúlva én is nosztalgiázok :oops: :oops:

Kép 39+2

Kép Első találkozás

Kép Első nap itthon

Kép Hat hónaposan

banokla

Na, rájöttem, h sok mindent nem tudok csinálni, mert nem akarok csörömpölni, Szonja alszik. Azért a klotyó és fürdő kész.

kukli, nagyon édes a télanyó Kata!!!!!!!!!!!!!

http://babaszafari.hu/shop_artdet.php?s ... nas_306675
Ilyen az etetőszék:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Wicca, és Banokla után szabadon
Kép 38. hetesen

Kép pár percesen

Kép első nap otthon

Kép 6 hónaposan

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Kukli: persze megértem, hogy nem cipeled két gyerekkel. Sajna mi elég messze lakunk, és nem megy arra senki. :? De amúgy köszi. Kata nagyon édes ebbe a ruciba! Puszilgasd körbe helyettem is!!! Nem mindegy hogy 3000 vagy 150 :!: :!: :!: :shock:

Katka: köszi, az érdeklődést! Nálunk változatlan a helyzet. Forgáson kúszáson kívül nincs semmi más. Sajnos a köhögést még nem sikerült elhagyni.

banokla

Na most nézem jobban, első képen nem 38 hetes vagyok, hanem 36 körül. :lol:
Második képen, meg nem jó a dátum, mert 13-án született Szonja. Jól elcsesztük...... :evil: :twisted:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Hogy ti milyen jól néztetek ki a 9. hónapban! :shock: Belém csak hálni járt a lélek.... :? Babók persze akkor is szépek voltak és most is gyönyörűek! :P

Katka

katka22

Adryn: Levi imádja szerencsére, inkább Lilit kell még tőle félteni :)
Azon a képen nem látszik, hogy Levi óvatlanul fordult egyet és Lili máris az arcán landolt :)
Neked akartam még a tesótémához : nekem is azt mondta anyós még Lili születése elött, hogy reméli, hogy kislány lesz, mert Levi annyira tökéletes, hogy annál csak "rosszabb" lehet a következő fiú. :lol: Csináljatok Ti is lányt :) :wink:

Lányok ne csináljátok már, amúgy is körvér vagyok, de ha ennyire dícséritek Lilit, amitől hízik a májam sosem fogok lefogyni :lol: Azért köszönöm :)
Az oviban minden gondozónő körül áll minket és az egyik azt kérdezte Lilitől, hgy nem fáradt-e, néztem rá bután, aztán folytatta: nem fáradsz el a hosszú pillád egésznapos pillogtatásában? :)

Tortareceptet majd leírom, csak németül van meg, úgyhogy majd este fordítom :)
Egyébként nem bonyi és baromi finom :) egy morzsa nem maradt belőle :)

Katalányt meg kell zabálni, abban a szerkóban, vigyorral és gyönyörű kék szemeivel :)

Katka: Péternek gratula :) várom a képet (annyira cuki pofija van, igazi pasi)

Kép

Kép
gabka77

Hú, jók a képek!!
banokla, én sztem rólad még nem is láttam sohse!!de sztem ismerős vagy kicsit!
nálunk Nándi tegnap óta elkezdte a szélsebes egymás után forgást...már nem tudom egyedül hagyni...fura...kicsit félek ettől az időtől, előttem járók, akinek már kúszik-mászik a gyereke....most azt csinálja, ha messze egy játék, 4-et odaforog..lehet lusta mászni:) vagy még nem jött rá, hogy kell..
ti akkor rohangáltok egész nap????
hogy neteztek? :lol:
nálunk még nincs biztosítva a lakás, és fogalmam sincs, hogy fogom megoldani.....
katka jobbulást a családnak!
moncsi, ilyen babakocsink van, de régebbi kivitel..tök jó h ebben van fejpárna!!
csak én elpakoltam, mert gondoltam télire túl szellős, huzatos..viszont a másikkal én se bírok felszálllni buszra, ez fix..gyalog mehetek mindenhova. mondjuk most jó helyen lakunk.vagy ölbeveszem a kölköt, és úgy felszállok buszra, vagy nem tom:)
télikabiban meg overallban is lehet mei taiozni, vagy kanguruzni? vki próbálta már ? :roll:
zita, Győrben is úgy mondják, hogy bejárnak az autóval;)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

gabka, engem si érdekel azojáslikőrös recept, nekem is van eyg német receptem anyósomtól, de az tojáslikőrös kuglóf.de lehet ez hasonló tészta?
majd írd le :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Katka hogy vagytok? Ágica láza lejjebb ment? Tudtatok pihenni egyet? Képeket én is nagyon várom.
Jó újra ilyen kis minimanókat látni, és tényleg olyanok vagytok, mint akiknek meg sem kottyan egy kis terhesség.
Gabka ötlete jó Adryn! Hajrá egy kiscsaj! Mic-nek fia van még ugye? (jah Nicco-ban vmiért Boti mindig magát ismeri fel! Ha pedig elmondom, hogy az Nico, akkor pedig Micozza. :lol: )
Gabka aki ilyen csodaszép csajt növesztget, az vállalja az ezzel járó májbetegségeket! :lol:
Este rakok táblát, most menek, a csaj, itt vigyorog a járókában, rájött egy kis bohóckodással könnyebben magához csal, mint egy kiadós hisztivel. Hm....van esze... lesz még bajom vele.
Írjatok sokat, dobjatok sok képet, este jövök (remélem). Ágica pedig hűljön lejjebb!!!!!
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kép Kép
nemrégi képek Kép

pulcsi

Ágica lázasodik rendesen. Most volt egy 2 órás küzdelem, hogy lejjebb nyomjam a lázát, már megint 39 fölé kúszott :evil: , de én nyertem! 8) Persze csak pár órára, de addig is megkönnyebbül....
Ráadásul apás hétvégjük van és Ágica át akar menni apájához... Mondjuk ő is tökéletesen el tudja látni, csak hát autózni kell hozzá 40 kilómétert (szeretett exem a szomszéd faluból jó messze költözött ), ami most nem biztos, hogy jó Ágicának. Szerintem ez az éjszakája még kemény lesz.... :?

Bocsi, lépek...

Katka

katka22

Katka - jobbulást nektek!!! gratula Petinek a felálláshoz!!!
Papillon - Lizibabanak meg a felüléshez!!! Ja, akartam még írni neked, tudtad, h Grace Kelly-nek a tesóját is Lizanna-nak hívják (jó Lizanne).
Erpé reméljük este már otthon lesz Samu, nagyon jó a hozzáállásotok ehhez az egészhez!!!!
Adryn jó a MT, Nico nagyon ügyi és aranyos!! A barátnőm párja mondta mindig, h nem lesz kistesó mert még egyszer egy ilyen tökéletest már nem tudnának összehozni. Aztán nem is lett sajna, más okok miatt.
Moncsi nagyon jó a gyerekkocsi
Pulcsi már mi sem büfiztetünk
Vica elfelejtettem mi a neve a hordozónak????
Kuklika Télanyu Katalány csudaszép és azok a szemek!!!!!
A nosztalgiázos képek is nagyon jók, nagyon csinik voltatok pocakosan!!!
Kristóf nappal egy kicsit nyűgi most is zsémbelődik miért nem megyünk már ki valahova. Éjjel (kop-kop) jól alszik a tegnap este 9-től reggel 9-ig ma pedig 8-ig aludt. Közben hajnalban van egy kajálás de az 15 perc és alszik tovább.
Na megyek mert mennünk kell sétálni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

Samu hazafelé tart már a kórházból!!!!!

Kép

Kép
gabka77

Juhéjjjjjj!!!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Ágicának nagy nagy lehűlést kívánok!!!

Kukli
jaj, de cuki a csajod!!! kiborítóóóóó!
köszönöm a felajánlást, de jövő hét csütörtökön sajna nem érek rá. pénteken még érdemes megnézni?
majd bandázhatunk, ha már itt laktok!!! :wink:

Lizi felülését el is felejtettem meggratulálni... :oops: szóval gratula neki!!! :D

de jó ez a sok kép!!! mégmégmég!!!
majd este én is rakok fel, most főzök, aztán meg megyünk csavarogni, ha felébredtek a srácok! Fanni ma itthon alszik, mert péntek van. de lehet, hogy leépítem, mert olyan hisztis volt most, hogy kiborított... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

jajj de jóóó Samu már biztos otthon van.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nagyon örülök, hogy Samu már otthon lehet!

Pulcsi: most raktam fel először képet magamról a babanetre. Nem tudom, honnan lehetek ismerős. Mi Kiskőrösön lakunk. Esetleg jártál errefelé?? Jánoshalma a szülővárosom, és Baján tanultam fősulin. Esetleg valahol találkozhattunk?? Nagyon aranyos Nándi!!

Ágica jobban van már??

banokla

Erpé: Remélem otthon a család és minden a legnagyobb rendben és Samu jóízűen szunyál... :)

Ágica továbbra is tele van tömve lázcsillapítóval, de folyton felszökik neki 39 fölé. Most apukája elvitte (Ágica szerette volna nagyon), meg Zsófit is. Tudom, hogy jó helyen vannak, de betegen mindig mellettem szoktak lenni... Kicsit szorongok, hogy nincsenek mellettem.... Bár remélem Petihez nem kell sokszor kelni és kipihenhetem magam..... Majd még jövök Petis képekkel...

Katka

katka22

Ez nagyon jó hogy Samu már otthon van :D

Én pedig jövök egy hordozós képpel, de most nem Nimród hanem Bulcsú van a hátamon :lol: és egy kölcsön mei-tai-ban
Kép
Kép

Bababi arra gondolsz, amiben vittem a hétvégén Nimródot, az a Manduca. Nekem annyir megtetszett a hétvégén hogy rendeltem is egyet, hétfőn meg is jön 8) Úgyhogy én a mei-tai-omat el fogom adni :oops:

Ma megint használtam a szárítógépet. Hogy abban milyen puhák lesznek a ruhák :shock: már most imádom, arról nem is beszélve hogy amit ma mostam abból semmit nem kell vasalni 8)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica!

Én lehet vevő lennék a mt-re. :oops:
Már engem is elbolonditottatok ezzel a meitai dologgal, úgyhogy lehet én is kipróbálom. :roll: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Na, végre itthon van este az egész család. Úgy megkönnyebbültem. Gabka, köszi a hírhozást!

Betegeskedőknek jobbulást! Krisztiánnak múló köhögést, Ágicának lázmentes éjszakát kívánok! Szegény, elég durva lázzal küzd...

Nagyon jók a képek, Banokla, Tehuti, szépek voltatok és a babók picurnak és félévesnek is gyönyörűek.
Nándi is csodaszép kiscsávó, ő is nagyon fiús. És nagyon szép ívű szemöldöke van :)

Kukli, ez a Kataruci :) nagyon tuti :)
meg fogom lesni azt a turit, amit javasoltál, az nincs messze tőlünk.

Lizinek gartula a felüléshez, Petinek a felálláshoz! Nagyon begyorsítottak a babók!

Csibb, és mikor derül ki, h kell- e és meddig még az a gyógyszer Máténak? Vagy már van is eredmény? (most kicsit elkavarodtam...)

Bababi, örülök, hogy nálatok megjavultak az éjszakák!

Gyöngyi, keveset mesélsz a csajokról. Lilivel mi van mostanában? Éjszakáitok még mindig rosszak?

Katalány ma tök sokat ivott csőrös pohárból, barátnőm adott neki meggylé-almalé kombót. Innen szoktunk rendelni: www.biojuice.hu (10-12 doboznál már ingyen házhoz hozzák, és ezért felezni szoktunk - bár Tököl sincs messze, ahol a telephely van, de azért így kényelmesebb). Ja, és megevett két egész üveg bébikaját ma Katalány. Hát, szegénykém, kénytelen volt, mivel ma nagyon sokat bent voltam Samunál, sokat vizsgálták, h biztos hazajöhet-e.
Még nem teljesen gyógyult meg, de már itthon is kezelhető: még néhány napig használni kell a befúvós-hörgőtágítós gyógyszert.
Aztán hétfőn megyünk vissza a háziorvoshoz.

erpé

Lilla most éppen kölcsönben van valakinél aki gondolkozik hogy megvegye-e vagy sem :roll: Ha nem kéri akkor megveheted, bár ez nem a legolcsóbb kategóriába tartozik :oops: nem tudom mennyit szántál volna rá.

Erpé, akkor Samunak további jobbulást!

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Na, szóval kezdésnek egy tegnapi kísérlet....
Megközelítjük a széket, amire fel szeretnénk kapaszkodni:
Kép
Anya! Jól csinálom? ;)
Kép
Eddig juttotunk tegnap, de aztán eljött a mai nap és megpróbáljuk feljebb küzdeni magunkat:
Kép

Katka

katka22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?